”Det är inte roligt när du filmar” – Rambo Rimér

Barnet säger ”Varför ska du filma?” och ”Det är inte roligt när du filmar” och likväl fortsätter Bingo Rimér att både filma sonen OCH publicera alltsammans på Instagram.
Jag publicerar det här för att lyfta upp problematiken som verkar finnas kring barn på sociala medier och hur en del föräldrar helt verkar skita i huruvida deras barn vill bli filmade konstant eller inte.
Man kan säga dessa meningar skämtsamt, raljant, med glimten i ögat eller helt seriöst, och eftersom poängen och syftet kan skilja sig så mycket åt, så har jag valt att behålla ljudet på av den anledningen.

Hur tycker ni att det låter?
Jag tycker barnet mest låter less på att ha en telefon i ansiktet och verkligen bara vill att pappan ska sluta filma.

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När barnet är den vuxne i rummet och tvärtom..

   Stackars barn! ?

  Låter som att det inte är första gången barnet sagt ifrån..

   Det är de inte, barnet har sagt till förr.

   Det är det inte heller kan jag intyga. Här visas allt upp för omvärlden! Dagen börjar oftast med att filma ett sovande barn som ska väckas…

    Förstår inte hur man kan vara så respektlös mot sitt eget barn? Vill han inte barnets bästa? Barnet är modig nog att säga ifrån men hans gränser respekteras inte 🙁

    Och folk som du tittar tyvärr på barn som ska väckas, istället för att avfölja.

     Har avföljt för någon månad sen, orkade inte se dessa barn bli förnedrande mer!! Avfölj för respekt mot barnen ?

   Bingo lägger upp videon från nästan varje minut från sitt liv på Instagram. Oftast kan det bli 30-40 stories på en dag, som att han inte har någon ro utan måste få respons från främlingar på varje grej han gör/säger/hör. Det blev alldeles för mycket exponering av familjestunderna så jag slutade följa honom något år sen.

   Bra att detta tas upp!

    Inte bara han men influencers i allmänhet verkar ha ett behov av att filma minst varje halvtimme av sitt liv. Jag förstår inte varför de tror att det är intressant? Jo man följer ju dem av en anledning, men kanske inte för fem klipp om dagen på barnens pyssel eller 3 bilder från gymmet.

    Hans bekräftelsebehov är enormt stort. Tror inte att han älskar sig själv riktigt utan brottas med dåligt självförtroende och självkänsla.

   Tror och hoppas att detta är ett regisserat ”excelark” där de agerar skådespelare och sedan gemensamt sitter och läser alla ”moraliska ” kommentarer, bla här.

   Hejhej, trevlig läsning!

   Det de sk vuxna inte fattar är att barnens integritet säljs ut oavsett.

   Oavsett hur mycket ”med på det” ungarna är, så har de inget långsiktigt konsekvenstänk och kan således inte greppa hur detta påverkar dem långsiktigt.

   Då, fast de sk vuxna tror de har koll och trollar upprörda läsare, så är det de och deras barn som förlorar på detta tillslut ändå.

   Trollandet trollar och lurar dem själva och det är de och deras barn som får betala med sin integritet i slutändan, hur mycket de än sitter och skrattar åt kommentarerna här tillsammans.

   Återigen, hejhej, ni är inte så bra på att trolla som ni tror!

    Isf vore det ju ännu värre. Barnen får lära sig att trolla?

    Det tror jag inte alls att det är.

    Jag tror att du är något på spåret här! Tror också att det är regisserat, och tycker också att det är lika illa och exponerade av barnen som inte kan se alternativet till att alltid synas och inte heller ana de långsiktiga konsekvenserna.

    Exakt ?

   Har hört Rambo protestera mot filmning förut. Han vill inte bli filmad och fotograferad stup i kvarten, helt enkelt.
   Men folk som tillhör R-Z-klanen har inte mycket val.

  Just den sonen har jag hört säga ett flertal gånger att han inte vill bli filmad ?

   Stackars barn <3 Man hör ju hur less han är på det. Kan bara tänka mig det från hans perspektiv. Att aldrig få vara fredad – att aldrig få ha sin pappa ifred utan farsans hånaktiga smajl ska alltid gömmas bakom mobilkameran som han riktar mot barnet, mot dess vilja. Fyfan alltså.

  Hjärtskärande att han inte anstränger sig för att vara en dräglig farsa. Nä men följarskaran måste ha sitt så pappsen kan tjäna pengar bränna dom på någon blondin sen…

  För att respektera barnets vilja kan man beskriva händelsen i text istället för att sprida filmen vidare. Jag tycker synd om ungen

   Man behöver inte göra det heller. Barnens vardag behöver inte spridas med varken bild eller text.

    Det är sant, men jag tänkte mer utifrån att man vill lyfta upp problematiken

  Bingo och Katrin, de ”skönaste” föräldrarna i Sverige! ?

  Men Bingo som är en sådan fantastisk pappa. Är du säker på att det är han bakom kameran?

  Go Rambo! Visa integritet

   Ja stackarn. Stå på dig Rambo!

   Det är härligt att han gör det MEN ett barn ska inte behöva stå upp för sig själv. Som förälder borde man kunna låta bli att kränka sina barns integritet ändå!

    Kan inte annat än hålla med, det är verkligen inte barnets ansvar.

     Man hör på pojkens tonfall att det är allvar nu. Kan bli en rejäl o tidig tonårsrevolt

     Vems är ansvaret ifall inte föräldrarna tar det då?

   Det är föräldrarnas ansvar att skydda barnet…

  Han inte bara fortsätter filma, han lägger ute det också.
  Det kniper i mitt hjärta när jag hör pojkens kommentar och då har jag noll relation med honom.

  Men pappan, han bara kör på. Han verkar inte höra eller fatta. Jävla gubbjävel. Så trög.

   Han är inte onödigt intelligent direkt! ?

   Kameran är hans identitet så när någon säjer åt honom att lägga kameran åt sidan kan han inte det. Det ska fotas och filmas alltid.

  Stackars Rambo. Man hör verkligen hur uppgiven han är.
  Sånt här skadar barn. Jag har själv mycket integritet och det hade varit en mardröm för mig med Bingo och Katrin som föräldrar.
  Barn är inte de vuxnas ägodelar, saker eller ting. Jag mår illa av att se filmen.

  Vilket jäkla rikspucko till förälder ????

  Vad skulle de vara utan sina ungar? De använder de som marknadspelare för allt möjligt skit. Börjar faktiskt bli tragiskt.

  Mina föräldrar har aldrig respekterar när jag sagt nej. Inte ens nu i vuxen ålder respekterar dom när jag säger att jag inte vill, att jag inte kan osv. Det blir alltid diskussioner och försök att övertyga mig. Konsekvensen av det har blivit att jag har väldigt svårt för att säga ifrån till andra människor, för jag har lärt mig sen barnsben att ”nej” inte är värt så mycket. Jag tror det är SÅ JÄKLA VIKTIGT att respektera barn när dom säger nej till helt rimliga saker, för barn MÅSTE lära sig att det är helt okej att sätta gränser och ställa krav på andra. Annars blir man som mig som var tillsammans med en total psykopat i flera år och inte förstod att jag hade full rätt att säga nej till sex när jag inte ville till exempel ?.

   ❤️

   Gud vad jag relaterar, kunde varit jag som skrev den här kommentaren! Har haft det exakt likadant och också hamnat i ett förhållande med en tvättäkta psykopat. Usch!

    Samma här! Hade ett jobbigt samtal i telefon med dem just ikväll där de fortsätter gå över tydligt satta gränser. Nu pratar de väl ihop sig om hur dum jag är medan jag sitter och gråter över att jag känner mig som en misslyckad dotter.

    Fan, hur svårt ska det vara att lyssna på och ta till sig vad andra säger??

     Känner med dig, det här låter väldigt bekant. Kämpa!

     Så himla tråkigt att folk känner igen sig i det jag skriver, samtidigt skönt att man inte är ensam ❤️

   Exakt samma här. Inte lärt mig att mitt nej ska respekteras så har aldrig förstått att det är värt något. Även jag har varit i en relation i många år med en tvättäkta psykopat. ?

  Fan det skar verkligen i bröstet av att höra barnet. Fy fan för vissa föräldrar.

  Ledsamt att se när föräldrar väljer att inte skydda sitt barns integritet. Föräldrarna kanske ser detta som ”harmlöst” men det kan sätta djupa spår i barnet som kan bli svåra att lära bort.

  Han tvingade till sig en puss på munnen av exets nya son igår.

  Självklart publicerades det och tom när barnet torkade av sig pussen.

  Var går gränserna?

  Tror och hoppas att detta är ett regisserat ”excelark” som alla är ”med på”, dvs barnen har regisserats vad de ska säga och de har gått igenom allt innan, som skådespelare, enbart för att de vet att de får mer uppmärksamhet.

  Dock: det de ”vuxna” inte tänkt på är att barn, även om de ”är med på skådespeleriet” tillfälligt och skrattar tillsammans m de ”vuxna” när de läser alla kommentarer, bla här, inte har konsekvenstänk. Så, även om de har ”jätteroligt” åt alla moralistiska kommentarer här: ” kolla vad vi lurar dem, haha de fattar inte att vi bara skådespelar”- så kan denna integritetslöshet påverka barnen långsiktigt.

  Obehagligt beteende. Noll empati.

  På tal om barn, såg på ig att Lisa Jönsson som va med i ex var gravid och pappan hade avsagt sig papparollen enligt henne. Alla kommentarer var typ du klarar detta det är hans förlust osv. Det är väl egentligen inget konstigt om hon vill behålla barnet och han inte vill de men tycker det är märkligt att hon valt allt klippa ut en del från en konversation och hänga ut hans meddelande även om inte hans namn står med. Jag förstår inte varför hon vill lyfta det offentligt även om hon får frågan vem pappan är så blir det så konstigt när det kommer en armé med hatkommentarer mot killen för att han inte vill bli pappa. Tänker jag konstigt eller?

   Fel att hänga ut, ja. Dessutom är det skillnad på hur det hela gått till, om hon bara helt kört sitt race och bestämt sig för detta eller om han tex var med på det först men sen ändrade sig när allt blev verkligt.

   Är så förundrad över folk som fläker ut hela sitt liv så här (= nästan alla flunsor), kan ju inte vara så roligt för anhöriga att se. Men, klick framför allt….

    Hon framställer det som att han är boven i dramat för att han valt att ha sex med henne utan skydd och påtalar att hon länge längtat efter barn och att han visste om detta så han får skylla sig själv. Hon kallar honom tom ”donatorn”, (ingen frivillig donator i så fall). Asså fine om hon vill behålla barnet och uppfostra det själv men blir så provocerande när hon kan visa upp en sida av myntet för tusentals följare och så kommer det en hel armé med ensamstående mödrar och backar upp henne i kommentarerna, men han får inte ens säga sin mening för han är bara en donator som gjort fel för att han inte vill ha barn? Tycker den här ”feminismen” är skev.

     Flunsor verkar se detta som ett sätt att få någon helt beroende av dem, få någon slags mening, få ”samarbeten” och relevans. Så extremt skevt. Detta är en oerhört dålig trend som kommer att skapa en generation av oroliga, meningssökande individer.

     Vill man inte bli far så ställer man inte upp som donator. Herregud kan folk börja ta ansvar för sina handlingar.

    Hon kan ju knappast ha kört ”sitt race” utan hans inblandning. Män som inte vill ha barn får skydda sig?

     Exakt och han vill ju inte vara pappa och hon vill inte ha honom som pappa så han kommer inte vara involverad och då är väl allt bra ändå.

   Fast i detta fall är det en kille hon träffat och haft sex med över 10 gånger, alla gånger utan skydd och mannen är medveten om det och borde veta hur barn blir till? Har förstått det som att när hon sedan blir gravid vill han inte veta av det och Lisa väljer att behålla. Hennes kropp, hennes val och hans val var att inte vara delaktig..
   Tycker heller inte det är så konstigt att hon efter ganska mycket hat och dömande mot sig själv från följare faktiskt väljer att lyfta en del ur en konversation så folk kanske har större förståelse för hennes beslut och att hon inte ”lurat” honom som flera utav hennes följare gått på henne om. Tycker att hon visar mogenhet genom att inte hänga ut honom i namn som så många andra gör till höger och vänster…

  Asså ush!!!!!
  Barn får inte vara ifred utan att en kamera ska vara i ansiktet på dom. Snälla låt era barn vara. Helst håll dom utanför sociala medier. Fyfan ingen privatliv! Förstår inte mammor som ska posta tusentals bilder och videor offentligt så hela världen kan se.

  Har en väninna vars ena förälder har ett relativt stort twitter konto, där denne ständigt skriver om hennes syskon. Hon har själv bett att slippa bli citerad där, trots att det inte är med bild utan bara text. Det är väl först nu när hon är över 25 som föräldern respekterat det.. tycker det är riktigt tråkigt att de som ska vara vuxna och barnens trygghet ständigt går över gränsen i sociala medier.

  Det börjar med att de filmas redan från BB.
  Sen så är barnet en levande accessoar. Föräldrar ska använda barnet för reklam och farm. Följde en tjej på instagram som har en super gullig 3 åring som smör iklädd i vuxen kläder , skinnbyxor och nätstrumpbyxor, kläder som barn inte kan leka med. Magtröja och annat konstigt. Barnet ser inte bekväm ut. Jag sa till mamman men jag som svar: vadå min dotter är så vacker vill visa upp henne för världen. Sen blocka hon mig. Över 1000 bilder och bara på dottern som posar med dyra väskor m.m , hon ber stora instagram konton att posta bilder på hennes dotter och sedan skryta om det. Stackars stackars stackars barn ?????? detta är inte Sverige men endå.

   Menar fame och inte farm haha..

  Alltså… om det inte är skäl för orosanmälning så bör det bli tänker jag.

  Vill minnas att jag läst andra skriva på bloggbevakning att orosanmälningar är till för de som far riktigt far illa – och att man inte ska slösa myndigheters resurser och att sånt här därför inte bör anmälas.

   Känns som vi har alldeles för låg nivå på vad som ska anmälas. Allt som är fel borde dokumenteras. Något måste göras. Både ekonomiskt och regelmässigt. Man ska inte bara finnas till hands för de absolut svåraste fallen. Även mätta, rena och icke misshandlade barn kränks av vuxna som borde synas under lupp. Av resursbrist ska vi inte ha en löjligt låg lägstanivå.

    Håller med dig till 100%?

    Låter lite hårt. Tycker allmänna debatter som lyfter detta är bra och ger mycket! Att medverka till att det är mindre socialt accepterat. Ta upp detta problem mera! Bingos generation är typ den första som blev föräldrar under inflytande av sociala medier. De begår misstag vi nu vet bättre hur vi ska hantera. Orosanmälan tror jag inte gagnar barnet i just dessa fall där barnen är väl omhändertagna i alla andra avseenden.

     ”bingos generation” vi är fan medelålders med ena foten i graven, 45 år, det är väl ingen ursäkt hur dom väljer att tjäna sina pengar.

      Ena foten i graven? Den generation som står näst att begravas helt är boomers. Inte generation X, som Bingo tillhör.

       21:34
       Förklara för en dumskalle. ”begravas helt är boomers”. Vilka är det? ”generation X”?

    Det finns ett problem med att lägga in för mycket under en beteckning. Det kan vattna ur den ursprungliga betydelsen.

    Vad ska socialtjänsten göra med alla orosanmälningar ang influensers isf rent konkret? Starta utredningar eller kalla föräldrar på möten? Kommer det hjälpa om Bingo går på möte med soc? Kommer han sluta instagramma? Socialtjänstens insatser är frivilliga att medverka till. Ska Bingo erbjudas stöd i sitt föräldrarskap? ?

   Det är inte vi som är gemene man som ska sålla i anmälningarna. Känner man oro kan man anmäla det. Sedan gör socialsekreterare en förhandsbedömning, om det föreligger oro och de ska inleda utredning, eller inte. Socialtjänsten har samma ansvar gentemot alla som behöver hjälp, inte bara de allra svåraste fallen.

   Så summa summarum, känner man oro – anmäl det. Känner man inte oro, anmäl inte.

  Stackars barn ! Blir riktigt förbannad ?
  Samma med Katrin så många gånger som hon har lagt upp video med reklam på sina produkter , barnen ska äta medans hon filmar och säga hur gott de är
  Låt barnen vara barn ! Att folk är så pengkåta
  Att dom skiter fullständigt i sina barn
  Så tragiskt

  Edit

  Det börjar med att de filmas redan från BB.
  Sen så är barnet en levande accessoar. Föräldrar ska använda barnet för reklam och farm. Följde en tjej på instagram som har en super gullig 3 åring som är iklädd i vuxen kläder , skinnbyxor och nätstrumpbyxor, kläder som barn inte kan leka med. Magtröja och annat konstigt. Barnet ser inte bekväm ut. Jag sa till mamman men jag fick som svar: vadå min dotter är så vacker!!! Jag vill visa upp henne för världen. Sen blocka hon mig. Över 1000 bilder och bara på dottern som posar med dyra väskor m.m , hon ber stora instagram konton att posta bilder på hennes dotter och sedan skryta om det på sin story. Stackars stackars stackars barn ?????? detta är inte Sverige men endå.

  Pojken ber på ett moget och ärligt sätt sin far att låta bli. I förlängningen lär sig sonen att hans korrekta beteende är fel. Blir innesluten eller gränslös. Hjälper det att prata med mamma? Knappast. Så många barn med influenserföräldrar som fick en nitlott när de föddes.

  Förstår ungen, jag som privatperson får knappt ta bilder på mina barn, ibland kan jag säga får jag ta en bild på dig?? Det går aldrig hem, o har faktiskt inte en enda ordentligt fin bild på ungarna ännu( där dom står stilla och båda ser glada o fina ut) , snart 3 och 4 år. Hade jag då varit en sån som ska ta o lägga ut bilder på ungarna på sociala medier o försöka få till fina bilder hade jag nog haft världens argaste ungar.

  Hur funkar det med orosanmälan av sånt man ser på nätet? Bör väl vara samma som för IRL?

   Ja men självklart!

   Men snälla tror du att de sociala myndigheterna skulle göra ett case av detta? Snälla bespara dem din anmälan

    Soc måste alltid träffa vårdnadshavarna vid en orosanmälan. Det spelar ingen roll vad anmälan gäller.

   Vill du verkligen ta den resursen från ett misshandlat barn.

   Men lägg av. Orosanmäl barn som verkligen behöver det ist. Det finns grader i helvetet

   Jag tycker att Bingo och Katrin Z är de mest osympatiska ö-kändisarna i Sverige och att de gör helt fel i att exponera barnen, särskilt mot deras vilja. Men om barnen verkar ha det i övrigt bra är det kanske inte läge för någon som inte ens känner barnen att kontakta myndigheter om det.. Alla som känner barnen genom exempelvis skola, sjukvård, släktingar, vänner etc är antagligen inte dumma i huvudet, så om det verkligen vore på sin plats med orosanmälan bör kanske någon av dem göra det. Tycker vi på internet kan påverka på ett liknande sätt som Camila gör nu, problematisera och skapa debatt, istället för att göra en orosanmälan utan tyngd som kanske leder till felaktiga konsekvenser för barnen. Exempelvis att gå på möten med Socialtjänsten som inte leder till något, socialtjänsten kan knappast hindra föräldrarna från att Instagramma.

  Om barnet inte vill vara med på filen så känns det verkligen fel att filma. Tycker tyvärr att det blir fel att dela filmen också även om det i sig görs för ett gott syfte. Han vill inte vara med på film och nu ligger det inte bara på pappans stora plattform utan även här.

  HUR kan han lägga upp det? Hör han inte hur besviken pojken är? Det där är ett sånt övertramp att jag blir helt matt. Som någon skrev: barnet är den vuxne i rummet.

  Stackars pojke. Bingo ångar tydligen bara på. Ingen annan på IG lägger upp så sjukt mkt. Räcker med att han lägger upp på sig själv. Barnen kommer att må otroligt dåligt att allt ligger ute. De vill nog inte heller umgås med pappa via linsen. Synd då Bingo är skoj. Tillräckligt skoj för att hoppa att lägga ut barnens privatliv.

  Bingo kommer aldrig fatta hur problematiskt detta är.

   Anmäl honom till Soc, så att någon står på barnets sida. Katrin lär ju inte göra det.

    Varför gör du inte själv en anmälan. Anonym 19.27?

   Han kommer skylla allt på sin adhd.

    ”Det är kvinnorna i mitt liv som ansvarar för allt jag gör fel”

  Någon påpekade igår att det inte känns helt ok att Bingo lägger ut massa filmer på barnen fast de ber honom att sluta filma. Bingo svarade att R kommer tacka honom när han blir äldre när han fattar att farsan dokumenterar livet.??‍♀️ Kanske inte är så kul när kompisar eller framtida flickvänner/pojkvänner hittar massa filmer eller bilder på nätet.? (såklart inte kul att främlingar har bevittnat hela ens uppväxt heller)

   Jag är (som många andra) dokumenterad sen jag föddes via en privat videokamera mina föräldrar ägde. Märkligt att inte Bingo kan hålla det privat också. Jag har klipp än idag jag inte vill visa andra (är 30 år idag).

  Enligt herr Rimér kommer barnet ifråga tacka honom när han blir äldre, eftersom han dokumenterar livet. Tror inte R kommer tycka att det är så kul när han inser att hela hans uppväxt är ett klick bort. Bilder och filmer på R kan ju även användas i ett elakt syfte av jämnåriga.

   Tror farbror Bingo rationaliserar bort att han säljer ut barnens barndom.

  Hur ska ett barn lära sig att respektera andras gränser när de egna föräldrarna inte respekterar hans? Nä, fy. Illa.

   Den vettigaste kommentaren ??

   Exakt! Redan här lär sig sonen att ett nej inte betyder nej. Ganska harmlöst just nu, mindre harmlöst när han i vuxen ålder träffar en tjej/kille som exempelvis säger nej till sex.

  Tips, Malin Skyman skriver i sin blogg att hennes ex man påtalar varje vecka att han inte vill bli omnämnd i bloggen, samt att hon ska sluta skriva om barnen. Hennes svar? ”Skyll dig själv att du levt med en bloggare”.
  ?

   Jag undrar om inte liknande tankar har funnits hos en del av de män som lämnat sina influensiska kvinnor det senaste året.

   Måste hålla med henne ?

   Som att pappan till barnen inte har ngt att säga till om och att han själv utmålas som en elak människa. Borde inte det vara förtal?

   Det är något stort fel på henne ?

   Det är ett ointelligent svar från henne.

  Han framstår som ja jag vet inte? ”Varför filmar du för?”
  ”Öööö ööööö för folk i framtiden öööö öööööö”

  Avskyr verkligen Bingo och Katrin. Att folk fortsätter att bidra till deras inkomst och kändisskap är för mig helt absurt.
  Hur kan dom inte vara bojkottade för länge sen?!!?!

   Tror det är tågolyckeeffekten, men folk borde kunna hålla sig ifrån det ändå. Människor helt utan empati borde faktiskt inte få någon uppmärksamhet alls. Det är sådana människor som lever och frodas på splittring, destruktivitet och osämja mellan människor, medan de konstruktiva människorna inte hörs och syns lika mycket. Märkligt och synd att det är på det viset, men har förhoppningen att folk snart tröttnar och det blir en backlash för alla utan empati, de som försöker splittra och söndra.

    Det ingår ofta i deras personlighetstyp att vara karismatiska och påstridiga

     Karismatiska, du skojar va?

  Folk i framtiden kommer tycka det är kul? MEN DINA BARN DÅ, DUMHUVUD! Han pratar alltid om att Nova är så mogen och klok. Varför tar då inte hon ett snack med honom?

  Du gör det inte bättre. Sprider filmen här så att barnen kan gå in å läsa alla kommentarer. Om jag inte minns fel är väl den äldsta rätt gammal. Hur känns det för han att se alla kommentarer som detta inlägg genererat tror du?

   Då kanske föräldrarna ska tänka till innan de publicerar filmer på sina barn

  När Rambo sagt ifrån o gått iväg:
  -”Nähä i kombo med en suck” meningen att barnet var drygt o otacksamt.
  Asså fy fan, detta måste få ett slut, vi måste hjälpas åt att ”rädda” o skydda våra barn från dessa dårar till föräldrar/vuxna. Narcissister borde inte få ta hand om barn utan vissa skyldigheter, o tänk då att detta barn har två med problematiken inkl annan typ av psykisk ohälsa.

  Det är ett otroligt övertramp när Rambo uttryckligen säger att han inte vill bli filmad och Bingo kontrar med ”men jag filmar inte, jag dokumenterar” det var fan det sjukaste på länge

   Ja just det svaret ?
   Så ska han låta lite som, mäh va tråkigt du är

  Bingos svar också.. ?? det låter som bingo är barnet o svarar mäh jag dokumenterar bara.
  Förstår inte hur han orkar filma 24/7.
  Barnen har flera ggr sagt att de inte vill
  bli filmade

  Stackars barn… ?

  Fy fan. Blir både vansinnig och ledsen på samma gång.

  Funderat på en sak Bingo sa i och med att de är utomlands (?) och åker skidor, bräda mm att alls har haft covid och då är det ”säkert” att man kan vara ute och fara hej vilt men hade han haft covid hade han väl inte vart i nån karantän? Han är ju ute och flänger hej vilt jämt och ständigt enligt sina stories på Instagram. Skumt.

  Vad ingen här har tänkt på är att han även dokumenterar för framtiden. Som han säger. Förstå när du är pensionär och du kan gå tillbaka och mer eller mindre kika på vad du och din familj gjorde specifikt en dag. För allt sparas. Visst gillar han uppmärksamheten men tänkt den svindlande tanken också.

   Det är ingen svindlande tanke, det är självklart att man vill fotografera och filma mycket. Men DU har inte tänkt tanken att han lägger upp allting på sitt Instagramkonto där tusentals människor kan se allting? Och förresten är det ju Instagram (mest stories, vilket försvinner efter 24 timmar). Hans barn blir äldre och har väl insett att det eviga filmandet inte enbart ska ses av familjen. Kan som vuxen inte FÖRSTÅ hur man kan vilja dela med sig av så mycket från privatlivet.

  Är det några influencerföräldrar man kan kosta på sig att soc-anmäla så är deg ju Katrin och Bingo. Gång på gång på gång så beter de sig vårdslöst kring sina barn, försummar dem på vissa områden och visar varken respekt eller lyhördhet för deras önskemål.
  De behöver en kurs i föräldraskap!

  När barnet säger att den inte längre vill exponeras på nätet, vad är det då för förälder som fortsätter tvinga barnet fast barnet sagt nej? Och vem tusan lägger ut när barnet säger nej? stackars barn, när barnet säger nej då ska det vara nej, då ska man sluta filma och absolut inte lägga ut det man redan filmat.
  Men problemet är väl att det enda som händer i hans liv är barnet, han har inget annat att dela med sig av, så utan barnen ingen inkomst troligen..

  Givetvis inte okej att filma eller publicera klipp på barn som säger nej. Dock skulle jag ta bort barnets namn i rubriken här.

  Och sen suckar pappan uppgivet för att barnet ska känna sig dum. Lite som ”men hallå, släpp loss lite då!” och så tar man som barn på sig att det är ens eget fel att pappan blir sur, och så säger man ja fast man menar nej för man vill ju inte ”vara jobbig”. Know the drill fast andra situationer. Problemet när man blir stor är att man inte vågar ta ansvar för sina behov med risk för att man hela tiden ”är jobbig”, fast man bara typ, inte vill. Eller vad det nu kan vara. Lägg ansvaret där det hör hemma, det är inte på barnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.