Pernilla Wahlgrens husbygge och rosa drömmar

Vad tycker ni om stilen på huset Pernilla Wahlgren planerar att bygga? Lite ”Dallas-stil” = ingen stil alls

Mitt svar: Hon får bygga och inreda ett hus från grunden, precis så som hon vill ha det. Fatta vad najs!

Bianca Ingrosso köper lägenhet på Mallis och Pernilla Wahlgren bygger nytt hus från grunden.
Kan man HÄR säga ”it’s the end om an era?”

Pernilla har postat lite bilder som arkitekten tagit fram, där hennes sovrum går i rosa toner. Jag läste en kommentar under ett annat inlägg här på Bloggbevakning, att Pernillas nya hus skulle ha en ”Dallas-inspirerad” stil, vilket jag absolut inte håller med om, om jag nu minns korrekt. Det var ju ett tag sedan jag senast slängde ett öga på den serien.

Jag tycker hennes sovrum är en dröm. De olika rosa tonerna… 😍😍
Det påminner om ett reklaminlägg som jag får upp på Instagram, nästan varje dag, och där ett vardagsrum går i olika rosa toner.
Jag ÄLSKAR det, men inser samtidigt att det inte riktigt passar in i vårt nuvarande hem och liv, men en dag så…
En dag ska jag också ha ett rosa rum!!!
DET står på min Bucket list som jag inte ens visste att jag hade, innan jag började skriva det här inlägget. 😉

Vad står på din?

 

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns redan ett ord för Pernillas stil: McMansion.
  (som jag personligen tycker är ganska fint, men uttrycket är samtidigt väldigt passande).

   Varför skulle McMansion passa som benämning?
   McMansions finns i nybyggda områden där husen är överdimensionerade och är massproducerade. Det vill säga, alla hus i det nybyggda området ser likadana ut. Det är ju ingen inredningsstil.
   Och har vi ens McMansionsområden här i Sverige?

    Massproducerade likadana villor i ett nybyggt område? Ja. Sen ser de väl inte ut som mcmansion gör när man googlar på det, men nog finns det områden där husen ser ut som alla andra på samma ställe.

     Ja det vet jag. Men är det verkligen ”mansions” vi pratar om?
     Min uppfattning är att de nybyggda villaområdena som byggs är rätt minimala, där sovrummen är så små att man inte får plats med ens en 140 säng och där köket skalas ner så pass mycket att man är tvungen att äta i vardagsrummet.

     Jag har nog aldrig sett en nybyggd villa som är överdimensionerad, där alla sovrum har varsitt badrum och där man undrar om det ens är möjligt för en 8 barnsfamilj att fylla alla rum.

      Nä sa ju att det inte ser ut så. Finns visserligen ett tyyyp sånt område i staden där jag bor, men så är det en wannabe-fint-folk-stad och allt handlar om yta här. De husen är dock inte sådär extremt stora, men skiljer sig ändå mycket från en vanlig svensson-villa.🤷‍♀️

       Men nu förstår jag inte alls. Själva grejen med McMansions är att de är groteskt stora och massproducerade. Och nu säger du att vi inte har några sådana hus i Sverige. Hur kan du Pernillas hus vara ett McMansion?
       Som vare sig kommer vara groteskt stort eller vara massproducerat.

        McMansion behöver inte vara stort. Det är den snabba processen och likriktningen som avses. Snabbmat men i husform. Ta en titt på valfritt nytt villaområde i svensk stad. Allt är McMansions = smäck.

  Önska man själv hade råd med att bygga eget hus och få bestämma allt, vilken dröm! (Eller kunna köpa ett hus och renovera hade jag inte tackat nej till heller, men det lär nog aldrig bli möjligt tyvärr) så avis! 😍

  Rummet är inte min smak direkt, men det enda som räknas är att hon trivs och får det exakt som hon vill. Så otroligt roligt för henne! 😀

  Ungefär där går väl gränsen för vad man bör hålla för sig själv, att skrivs att någon bygger ett stillöst hus!

  En trädgård med vackra träd. 🙂 Och då skulle jag inte vilja ha en massa fönsterspröjs överallt som är ivägen för utsikten. Det kan vara på några av fönstren upptill som dekoration men inte där jag vill titta ut.

  Pernillas hus blir knappast som Southfork Ranch…
  Exteriörbilderna av verklighetens Southfork Ranch i Parker, Texas användes under hela serien.
  I övrigt gjordes inspelningen i studio i Kalifornien där det även fanns kulisser av ranchen med terrass, swimmingpool och allt.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Southfork_Ranch

   Jag har varit utanför Dallas på Southfork Ranch.
   Mycket mindre i IRL.

   Känns väldigt flickigt. Tolvåriga jag hade älskat att bo där.
   Jag gillade fönstret och höjden i tak men är själv en person som diggar rustika trätoner och rostiga färger.
   Är nog mer en Jonna Jinton än Pernilla Wahlgren. Hoppas hon kommer trivas iaf när hon får välja allt själv, vilken dröm!
   Hur lång tid tar husbyggey enligt beräkningen, någon som vet?

    Vem frågade vad du gillar?

     Antagligen samma som frågade efter din osköna kommentar 🤷‍♀️

     Cacam frågade väl i sitt inlägg smarthuve?

      Nödvändigt att lägga sig på en sådan nivå där man börjar kalla folk för otrevliga saker?
      Är du helt pantad eller?

       Bra försök! 😴

     Men seriöst… Trevligt!

  Det enda jag inte förstår är tomten, kan inte ens se framför mig vad man kan göra med den? Om det fortfarande är den som visades i programmet alltså.

   Vart ska hon flytta? Pernilla alltså..

    Ny tomt på Lidingö tror jag, hon har varit vid den iallafall 2 gånger i serien. Där kan man se hur det ser ut.

   De gör som de vill med sina liv, och sina pengar. Eller hur…

    Ja? Har jag påstått något annat? 🙂 jag skrev bara jag har svårt se framför mig vad man kan göra med tomten som var väldigt speciell med hög kulle och trång (nära till grannar runt omkring) men ska bli kul se när det är färdigt.

     Men det är tydligen så alla husen i området ligger, så kommer nog bli bra 🙂

     Tror hon vill bo närmare sina vänner o då kanske det inte fanns någon plan tomt att köpa

     09.32//
     Tror att P ville ha hög kulle för hon är så liten! Typ 140-150 cm… från marken.
     Dessa fönster förstår jag inte mig på hos någon, jäkla vilken puts det blir!

     Vi köpte en tomt som var lite trång med kulle och mellan grannarnas tomter på sniskan liksom. Det första våran landscaper sa var: Oj vad kul, så många möjligheter! Han tyckte alla vinklar och höjdskillnader gav utrymme för många kul idéer.

     Nu är ju inte direkt Pernilla känd för att vara någon som påtar i trädgården så hon är är nog mer än nöjd med att det inte kommer finnas någon trädgård att sköta.

   Finns inga bilder på hennes instagram från tomten? En duktig landskapsarkitekt kan göra mycket.

    Hon har varit vid tomten iallafall 2 gånger i programmet, ena med Emilia och sen andra med Bianca.

   Ja, jag fick huvudvärk bara av att se den (för det verkade vara så mycket arbete med den), men det ska bli kul att se hur man kan förvandla en sån tomt 😀

   Det är inte så svårt att ta reda på var den här tomten ligger. Om man kollar på street view så ser man att alla husen på den gatan ligger på samma sätt. Och de husen är jättefina!

   Hon ville inte ha någon tomt, verkar det som. Så det passar ju henne bra med andra ord.

   Men hon vill ju inte ha en tomt. Vill/orkar inte göra någonting på en tomt, det har hon berättat.

    Det är mycket radon på det tomte somhon sköpt… Jag dskulle byga där kom kommunen å stoppa mitt byge jag hadde renan gort grunden till mitthus… När dom stoppa mej

  Bor i stort sett i mitt drömhus, sen är en villa ett ständigt pågående projekt. På min önskelista står att ta bort spabadet som mest står och tar upp plats, och bygga ett åretrunt inglasat uterum.

  Jag skulle vilja äga ett hus en dag, gärna nybyggt (hatar gamla hus med ”karaktär ”). Drömmen är att kunna inreda det precis som jag vill. Jag skulle vilja ha ett stort kök och massor med fönster för naturligt ljusinsläpp.

   Åh jag drömmer om samma saker

  Jag hade nog inte klarat av att bygga ett drömhem från grunden… alldeles för många val som skall göras.
  Tycker snarare roligare att göra om ngt äldre och utgå från de speciella egenheterna just det hemmet har.
  Min dröm är ju ett gammalt mysigt radhus med härlig farstu.

   Haha håller med, skulle få alldeles för mycket beslutsångest

   Håller med. Kan knappt välja glass på sommaren

   Min dröm är ett gammalt torp i skogens slut. Där man kan renovera och ändra om i mindre skala efter egna önskemål.
   Vill ha ett badrum med öppen spis och varma sandiga toner i inredning. Och ett duschrum med mörkgrönt kakel och gulddetaljer. Och ett kök med 2 diskhoar så jag och maken slipper trängas när vi lagar mat 😁

   Så glad att min man är vvs-montör och att jag älskar vatten! 😄

    Test.

  Vi håller på bygger vårat hus nu. Snart klar. Dock kan vi ju inte göra precis hur vi vill, ekonomin styr ju rätt mycket.
  Men det är en lyx i sig att få bygga nytt, såklart.

  Jag vill ha ett hus. Carport samt större garage där jag kan småpilla med projekt. Utrymme för att kunna stänga in mig och träna hemma utan att någon ska se. En tvättstuga med plats för strykbräda och tvättupphägning så man inte behöver vika ihop allt hela tiden. Ett kök där det får plats med grejer. En bastu. Rn djup soffa. Rummen ska ha fina färger på väggarna och jag vill ha en fin matgrupp, gärna med en bukett med snittblommor i en fin vas på bordet, dessa blommor ska helst inte kosta något för jag älskar blommor men är för snål för att köpa det löpande. BUCKET LIST

   Tvättstugan är den största lyxen i vårt hus!

    Jag har en tvättstuga i min lägenheten men den är så mini. Vill ha arbetsyta! Tänk att kunna vika tvätt. Wow! Trodde aldrig jag skulle önska att jag hade någonstans att vika tvätt

     Då har man blivit vuxen 😂😂

   Jag köper tulpaner under tulpansäsong, på våren och sommaren är det lättare att bara gå ut och plocka en bukett 😊

    Beror lite på hur och var man bor.

    Ja tulpaner är fina! 🙂 glömde skriva att jag vill ha ett kontor! Jobbar hemifrån och hoppas kunna göra det delvis efter Corona också men vad tusan jag har ingenstans att sitta förutom matbordet just nu vilket leder till att datorn och min extra skärm tar upp hela matbordet ish. Vad ska jag med en tjusig bukett blommor till då..

    Hade önskat kunna ha tulpaner i rabatterna. Går inte för då är det en frukostbuffé för rådjuren 😊 De står redan på tomten var och varannan natt 🤣

     Det sägs att blommor (lökväxter) som kommer lagom till påsk ska vara ”rådjurssäkra”.
     Testa påskliljor, pingstliljor, snödroppar och krokus.
     Men jag har ingen egen praktisk erfarenhet av att det skulle fungera.
     Någon som vet?
     Eller har rådjuren börjat ändra sina preferenser kanske…

      Liljeväxter bör vara säkra då de flesta faktiskt är giftiga. SÅ tänk på det om ni har en törstig katt t ex som gärna vill dricka vatten avstå liljeväxter inomhus om du har husdjur…då vattnet förstås oxå är giftigt…

      Du har rätt, de älskar tulpaner men äter inte sk narcisser (påsklilja osv) 😊 jag satte tulpaner i krukor i år som jag ska ställa undan på nätterna och hoppas rådjuren låter bli dem övrig tid på dygnet 😊

     Blodmjöl ska man ha runtom när de börjar växa. Rådjuren tycker inte om lukten.

   Visst har du skrivit denna kommentar förr? 😁

   Det finns ju plastblommor idag som ser närapå äkta ut, du kan ju köpa lite olika och sätta ihop egna buketter

    Ja kanske får bli så. Har ex fejk Eukalyptus oså men aldrig tänkt på tanken att ha en ”bukett”

     Jag har två buketter i olika stil och de piggar upp ett rum! Har en lång vas i sovrummet med rosa äppelblomskvistar, vit/rosa liljor och såna judaspeningar.
     Hittat dom i olika butiker så har man bara ögonen öppna kan man komponera roliga arrangemang och hitta vad man söker.
     Finns ju även verklighetstrogna tulpaner och orkidéer numer så möjligheterna är kanon.
     Jag kan inte ha torkat växtmaterial i vas pga katter som tror att sånt är till för dom 😄 men annars finns ju det alternativet med

  Haha här är anledningen att jag inte ens vill äga min lägenhet!

  Nu kommer jag köpa ändå, för att inte drabbas lika hårt av marknadshyror och så, men den största anledningen att jag vill hyra är att sådana här saker är inte mitt problem. Renovering? Fine, jag bor i en annan lägenhet ett tag. Någonting går sönder? Det behöver inte jag betala för.

   Att hyra en lägenhet är så underskattat i dagens samhälle 😂 Älskar att hyra lägenhet. Jag vill ändå inte ha kritvitt kök med marmor eller enbart beigea väggar eller vita dekorationer inne iallafall. Mitt hem kan bli min borg ändå 😊 Och vara tacksam över att ens ha fyra väggar och tak över huvudet.
   Min bucketlist är dock större lägenhet, 3a eller 4a, och med inglasad balkong som vi har nu, helt underbart 😍

    Haha bor i hyresrätt men har ändå kritvita väggar och marmor😅

   Tror du hyresvärden bjuder på att laga något som gått sönder? Klart du betalar men indirekt via hyran.

    Ja, men det är inte MITT problem att fixa det 😊

    Hyresrätt är väldigt praktiskt.
    Min kyl pajade och jag skickade ett mail till hyresvärden. Nästa dag kom en en lånekyl och efter två dagar stod det en ny kyl i köket.
    Självklart förstår jag att jag betalar allt genom hyran men väldigt praktiskt att någon har hand om allt praktiskt 👍
    Läckande kranar och stopp i avlopp är inte kul om man bor i bostadsrätt och måste jaga hantverkare 🙁

     Gift dig med en vvsmontör så är saken biff! 😄

      Plus en elektriker, en målare, en mattläggare, en tvättmaskinreparatör, en trappstädare, en låssmed…

   Det är ju tyvärr inte ett val alla kan göra. Som inflyttad till Stockholm utan kontakter är ju hyresrätt bara att glömma

    Finns Bostad direkt i Stockholm men då är det ofta nyproduktion med jättehöga hyror. Och krav på att den som står på kontraktet ska ha tre eller fyra gånger månadshyran i inkomst från fast anställning 🙁

    Men man måååååste inte bo i Stockholm 😉

    Flytta inte till Stockholm då. Finns andra städer, alla måste inte komma hit

    Vi hittade väldigt enkelt hyreslägenhet i Stockholm, dock privat men via blocket och sedan fick vi 2 offerter via Facebook också!

     Offert?

    Fattar inte att alla jämt säger detta. Det finns MÄNGDER med bostäder (inklusive hyresrätter) i sthlm. Dock oftast inte i områden som folk vill bo i och ja då kan man ju bo kvar hemma om man vill. Man kan ju också välja den där bostaden i området som ingen vill bo i, men välja en lägenhet som är utöver det normala (mkt liten med låg hyra tex, eller en stor med måmga sovrum), och sen byter man upp sig tills man bor där man vill. Jobbigt? Ja. Verkligheten? Också ja.

    Life hack: gå med i olika grupper för områden du vill bo i på Facebook (tex Haningebor eller Vi som bor i Märsta) – annonsera sen där efter boende.
    Andra hack: Blocket/Semesterboende. Köer hos privata värdar. Ta över en gammal släktings bospar.

  Det enda jag kan tänka på är hur det är tänkt att fungera med gardiner/rullgardin på det där stora fönstret som är välvt samtidigt som det är snedtak. Nån kanske vet?

   Man borde väl kunna specialbeställa sånt antar jag

  Jag drömmer om att ha plats att odla. Jag står på väntelista på odlingslott, men det kan ta flera år innan man får något. En kolonilott hade varit fantastiskt, men är i nuläget för dyrt. Så jag sår lite i balkonglådan så länge och drömmer vidare.

   Hur bor du? Med kreativt tänkande finns ju många möjligheter till odling. Är det bostadsrätt så prova starta odlingsgrupp i föreningen; pallkragar, säckodling etc. Kolla olika stadsodlingsprojekt!

    Bor i en liten hyresrätt med yttepytteliten balkong i blåsigt läge. Odlar så mycket jag kan, både inomhus och på blåsbalkongen, men det blir ju inga mängder direkt.

   Såg på tv4 för ett bra tag sedan att en ung kvinna hade på något sätt fått kontakt med en äldre man. Mannen var kanske 75+ och orkade inte med sin trädgård så hon fick komma dit och göra vad hon ville. Han fick en fin trädgård igen och hon fick utlopp för sin kreativitet. Kanske att samma möjlighet finns där du bor? 🙂

    Låter superbra ju!

     Det kallas Co-Grow!
     Folk som av olika anledningar inte odlar i sina trädgårdar men som gärna vill att andra gör det.
     Kolla Co-grow.se eller andra liknande delaträdgård-grupper, finns säkert på facebook.

     Många hyresvärdar betalar också för pallkragar och jord om boende vill odla, det ses oftast som ett mervärde för bostadsområdet, så det kan också vara värt att kolla upp.
     Lycka till!

  Vilken lycka, så fint 😍

  Jag skulle vilja ha en 300kvm stor enplansvilla.
  Har samma storlek nu men uppdelat på två plan och att gå upp och ner till tvättstugan med två småbarn är inte det roligaste. Dessutom utnyttjar vi inte nedervåningen alls så lever på 150kvm, typ.

  I-landsproblem, jag vet.

   Juste, vill ha ett attefallshus också som jag kan ha min ateljé i. Och typ 5000kvm stor tomt.

   Jag skulle också vilja ha enplan pga småbarnen. Det blir bättre sen när de blir större och kan vara själva på ett plan eller i sitt rum (det lovar jag, har ett större barn så jag har ett facit). Men hade jag köpt hus idag så hade jag definituvt köpt enplan, det är lätt att vara efterklok men för dyrt att ångra sig😀

   Ni använder inte nedervåningen men du vill ha en dubbelt så stor nedervåning?
   Stora enplanshus är ju verkligen döden.

    Vi utnyttjar inte nedervåningen pga barnen.
    Hade använt allt som finns där nere om det var mer lättillgängligt!

     Hur blir allt mer lättillgängligt på ett enormt plan tänker du?
     Är huset 10m brett blir det ju 30m långt.

      Jag slipper springa upp och ner för en trappa.

    Varför är stora enplanshus rena döden?

     Bredden på ett hus bör inte vara väldigt mycket mer än ca 10 meter, annars får du massa mörka kvadratmeter i kärnan. Ska du ha 300m2 blir huset då ca 30m långt. Massa korridorer och konstigheter för att lösa internkommunikation brukar bli resultatet.

      Jag älskar att vi bor i tvåvåningshus. Så fort barnen blev äldre än 4 år och började leka mer på egen hand och med kompisar insåg vi vinsten i att bo på två plan. Barnen röjer runt på övervåningen och vi vuxna kan ha det lugnt och skönt på bottenvåningen. Nu när de är tonåringar får de det privat där uppe och så har de gott om plats när de umgås med vänner.

  Bucket list vet jag väl inte om det står på, men jag drömmer om ett sommarhus utanför Halmstad.🥰

  Jättefint men inget jag själv vill bo i. För pråligt barbie aktigt.

  Så nödvändigt att ta med den där bittra människans kommentar.

  Så roligt för henne, det förtjänar hon 👏🏻🙏

  Hävdar fortfarande att hon ska bygga ett hus i Dallasstil! 😌
  Men smaken är som baken och bara Pernilla blir glad så.. Men några priser i arkitektritning kommer huset aldrig att få.

  https://myhome.aftonbladet.se/inspiration/trend-stories/bo-som-familjen-ewing-kolla-in-svenska-dallas-huset.html

   Men lite måste du ju ändå tycka om någon annans hus…

    Läs en annan blogg om du inte orkar med åsikter här.

     Är det bara handtag man kan hålla i?

     Sök hjälp. Du har aggressionsproblem, alternativt skaffa dig ett liv. 👍🏻

      Sök hjälp själv din patetiska råtta

     Läs en annan kommentar om du själv inte orkar med åsikter här

      ?

   Förlåt, men hur vet du det?
   Hur kan man bedöma det utifrån två bilder? har man ens sett hur själva huset ska se ut?

    Om du sett Wahlgrens värld så har du sett huset och även arkitektens eget hus som hår i samma Dallasstil.

     *går

     GIVETVIS tittar jag INTE på det.

      Ok, men här läser du?
      Make sens! 🙄

       Det är många som inte följer några influencers men som ändå läser här.

     Du menar New England? Det var den stilen arkitekten hade.

      = Dallasstil

       Det är ju som att kalla något som är orange fruktfärgat eller att kalla grunge för Pearl Jam-stil. Man okej…

        Nej det är det inte och det vet du också! 🥰

         Det är det visst. Du vet inget.

          Jo

         Nej, det är det ju inte. Inte om man tänker på inredningen, då är det är som att kalla Eminiem för hårdrock och Ikea för gediget och handgjort.
         New England är väldigt ljust, avskalat och samtidigt ombonat. Det är den stilen som får en att känna att man är i ett hus intill en strand på västkusten.
         Stilen som användes i tv-serien var mörk, murrig, plottrig och väldigt amerikanskt 80-tal.

         Om man ser till huset så stämmer det ju inte heller. Southfork ranch är precis som det låter, en ranch. Det är stort och flådigt. Medan det här huset kommer vara ett litet suterränghus.

       Lol New England är Ralph Lauren, blåvitt randigt och marina inslag. Dallas är guld, marmor och kitsch.

    Kommer inte vinna några pris? Haha, så patetiskt. Är det därför hon bygger hus, för att hennes hus ska vinna något pris? Är det det mest negativa du kom på idag? Sök hjälp

     🚀

   Vad är det för fel på stilen? Fattar inte?

   Mitt minne (som kan vara fel) av Dallas var tunga mörka trämöbler och barbord med klirrande kristall.

   Vadå Dallas? Har följt arkitekten ganska länge på instagram då jag gillar hennes hästgård och det är väl ändå New England hon inspireras av?

   VAD defenierar Dallas-stil tycker ni? Marmor och mässing säger vissa. Vi har renoverat i art deco stil med mycket sten, metall och geometriska former/mönster – har vi Dallas hemma då? Bara nyfiken 😄

  Jag tycker mycket om Pernilla, för hon påminner mig väldigt om någon jag brukade känna. Men allt jag tänker när jag ser det stora, prydliga sovrummet är att herre Jesus vad mycket grejer hon kommer ha överallt och stöka. Tänker att det kommer ta typ två dagar av flytt kaos innan Bianca får fnatt och att hon kommer halv ändra sig tre gånger

   Och det lät mycket bittrare i text än i mitt huvud. Menade det med värme, att jag tycker hon är så mysig och mänsklig å något vis

    Är man samlare så spelar det ingen roll hur stort man bor. Så småningom blir det fullt ändå med prylar.

   Det lite lustiga är ju att Bianca inte förstår att hon är en kopia av din mamma när det gäller samlande och stök…

    I tvprogrammet ser man att hon kommer till mer och mer insikt med att det faktiskt är så 😉

     Bägge suckar i alla fall då och då över att det hela tiden kommer så många bud med så mycket grejor.
     Men de verkar oförmögna att avstå från alla dessa gratisprylar.
     Verkar vara något tvångsmässigt över att hela tiden behöva lagra upp saker som de inte behöver bara för att det kommer dessa bud som varken Pernilla eller Bianca inte varken kan eller vill få stopp på.

    Precis, Bianca har det jättestökigt 99% av tiden. Det är bara i hennes kökslådor det är ”ordning”, där hon har 10 styck av varenda matvara!

  Sovrummet är ljust och härligt men ta bort den hemska tavlan…

   Har du sett konstnärens andra verk? De är riktigt fina!
   Jag älskar tavlan med bollafrot och elefanterna

    Kollade nu men ingen som jag gillade…

   Som det finns två av…

    Aha, har hon en till?

   Väldigt trist om alla skulle ha samma konstsmak. Arkitekten har ritat in en tavla av Pernillas favoritkonstnär, som tack vare Pernilla har fått fart på sin karriär. Kul!

   Ingen tavla för mig dock, men hos Pernilla med flera passar den fint in.

  Hellre detta hus en alla dessa minimalistiska betongblock som nuförtiden förstör vart o varannan fint grannområde. Dock lite amerikanskt för mig. Hade nog gjort lite mer brittiskt herrgårdslik.

  Camilla, här kommer ett ”positivt inlägg tips” På Jonnas story visar hon när hon använt ett samarbete för att styla en väns lägenhet, sån otrolig lycka och tacksamhet från vännen 💕

   Vilken jonna?

    Jonna som i Jocke och Jonna

    förmodligen jinton. men gissar bara. eller lundell ?

     Jag gissar på Lundell

  Superfint rum men jag hade hellre haft ett mindre sovrum med mindre fönster, och absolut inte så att solen kan skina rakt på en om man råkar missa dra för på natten. För praktisk lagd för ett fint sovrum!!

  Hon får inte bygga ett hus från grunden. Det är nyckelfärdigt.
  Huset skriker nyrik och är extremt smaklöst.

   Är du säker på det? Jag har fattat det som att arkitekten har ritat det huset för den speciella tomten

   Hur ska hus se ut enligt dig för att inte se nyrika och smaklösa ut?

   Vad får du det ifrån? Det är ju arkitektritat?

  Köpte lgh. Gult kök.

  Min ena skapare målade om mitt kök till…

  Rosa!!!! Älskar det!!!!

  Pernillas förrförra hus på Lidingö var jättefint!

  Vilket program har detta ritats i???

   https://www.instagram.com/p/CMEu7M7nHDS/

   Den som söker hittar. Är man bara tillräckligt nyfiken så 😉

    Tusen tack🙏🏼🙏🏼

  Gillar det spröjsade vardagsrumsfönstret. Men alltså…. Det är PÅSLAKANET som är rosa, inte sovrummet…?

  Man kan säga att ”its the end OF an era”, men okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *