Dashas nya företag?

Med tanke på hur många gånger som produkter från den splitternya företaget Babytell förekommit på Dasha Girines Instagramkonto så är det ju ganska så tydligt att hon är inblandad i det, trots att hon inte reklamidentifierat ett enda inlägg. 
Bland annat så säljs den typen av body som Michaela Fornis – nu mera fästman – använde för att fria till henne. ”Mommy, will you marry daddy?”
Jag undrar dock varför det saknas minst en variant av text?
Var är ”Daddy, will you marry daddy?”

 Konceptet är långt ifrån nytt, och vem vet?
Kanske kommer kläderna och prylarna från samma ställa som Åsa Ingrosso köper sin ”pizza-merch” ifrån? 🙂

Vad tycker ni?
Bra eller anus?
Tiihii, skoj igen.
Bra eller dåligt?
Delight eller dunderdumt?

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns lite.. Meh

  Svara

   håller med! Dessutom är tröjorna för graviditet (loading och Ice Ice) inte ens gravidtröjor utan ”unisex”-tshirts

   Svara

   Fast jag verkligen avskyr ”det där uttrycket du vet” så kan jag inte låta bli att fnissa åt ditt överstrukna ”bara måste” 🙂

   Svara

  Orka reagera på precis allt

  Svara

  Tänker på ost.

  Svara

   Men gud! Jag tänker också på ost 😍

   Svara

  Men orka. Man MÅSTE inte ha något som passar alla.

  Svara

   Kan man ens ha något som passar alla? Tänk på alla icke binära som varken kalla sig mamma eller pappa, de polyamorösa som vill fria till flera samtisigt, de frivilligt barnfria som vill fria med sen tröja till sin katt…. Hemskt att de inte har möjlighet att köpa någon förtryckt tursittishirt till överpris i just denna shop!

   Svara

    Finns andra ställen att handla på. Vill jag ha en matchtröja från IFK Göteborg går inte jag in i Djurgårdens supportershop.

    Fast vid en närmare titt på din kommentar låter det som du driver 🙂

    Svara

     Haha, tolkade det också som att ”Så” driver…

     Svara

  Precis lika nytänkande som Dashas förra företag med hoodies med stadsdelar på. Eller det kanske fortfatande finns kvar! Orkar inte googla 🙂

  Svara

   En idé hon knappast kom på själv… rakt av snott av någon som snott av någon som snott av någon som såg det på Pintrest ca 2009.. typ.

   Svara

    Är det ens en ”idé”? De såg ju ut ungefär som vanliga skoltröjor folk trycker upp när de slutar nionde klass.

    Hmm, kanske är jag som var med och röstande om motiv på klasströjan till vår klass att betrakta som kläddesigner med influensermått mätt?

    Svara

     Sätt omedelbums på ditt cv!!! 🙂

     Svara

    När jag gick i högstadiet på slutet av 90-talet sålde Sneakers ’n’ Stuff såna tröjor. Så inte särskilt nytänkande 😉

    Svara

   Finns inte kvar

   Svara

   Jag köpte en med min stadsdel och den är fortfarande min favvohoodie, sjukt bra kvalité med. Tycker det var en kul idé och många har frågat mig vart jag köpte den så det var lite kul. Hade inte tryckt upp en själv och som sagt en kul idé liksom de här babygrejerna är.

   Svara

   Tänkte med på det

   Svara

  ”påhittigt”

  Svara

  Konsumtionshetsen bland influensers 💩

  Svara

   Ironin i tröjan ”there is no planet b”

   🤦‍♀️

   Svara

    Jag köpte en sån från HM för några år sen. Såhär i efterhand väldigt motsägelsefullt

    Svara

  Kan man inte i alla fall göra lite roligare tryck än bara text typ? Sånna kan man beställa själv typ överallt ändå.. Så nej. Snark..

  Svara

  OT: Cissi Wallin har återigen samlat in massor av pengar (typ 250 000 kr?) till ett stort projekt som garanterat inte kommer att bli av. Själv startade hon startade insamlingen genom att generöst nog donera 20 kr. Fan, jag tjänar verkligen inte mycket pengar men nog hade jag bidragit med i alla fall 1 000 kr till nåt som jag tyckte var behjärtansvärt. Och till och med 2 000 kr om det var ett projekt som jag var med och organiserade, men men… En annan fråga: har hon nånsin tänkt på att börja jobba först och samla in pengar sen? Det blir liksom alltid ände för henne. Hon är nog bäst i världen på att skriva ”pitchar” till insamlingar, men sämst i världen på att sen förvalta pengarna och förtroendet.

  Svara

   fel ände*

   Svara

   -”Vad händer om dokumentären av någon anledning inte blir av/köps in av SVT/om ni får in mer pengar än ni behöver?”

   -”Då går pengarna till förtalskassan.”

   Ok? Men det är ju inte det man väljer att donera till. Jag skulle inte välja att swisha mina pengar till Cissi, känns som dom kan hamna exakt var som helst.

   Svara

    Känns också så typiskt cissi att agera på en sekund. Dokumentären om Soran visas och typ en dag efter startas en oklar insamling för att en egen dokumentär ska filmas? Håller hon inte på med en annan dokumentär för övrigt? Kanske ska göra klart den först.

    Svara

     SVT själva håller dessutom på med en dokumentär om metoo gick de ut med i dagarna. Så tvivlar på att de kommer köpa in Cissis.

     Svara

   Så med andra ord tar Cissi Wallin återigen pengar från kvinnor. Vilken gång i ordningen?

   Svara

    263728? fattar inte heller hur man bara kan swisha hej vilt utan någon som helst information om dokumentären mer än typ ”vi får inte vara med i den andra dokumentären om metoo som sedan länge planerats av SVT så nu ska vi göra en egen, ge mig era pengar”

    Svara

     Nu skriver du om historien. Maria Sveland och Cissi Wallin gick ut med denna idé innan SVT hade berättat om sin programserie som de tydligen jobbat med länge men inte nämnt något om tidigare.

     Svara

      Hon kanske kan ta in en researchbegåvad praktikant som kan kan sondera terrängen innan det ska swishas?

      Svara

      Fast Cissi sa att hon vetat om den, men inte blivit tillfrågad.

      Svara

       Varför i hela fridens namn skulle en vända sig till Cissi Wallin on man man ska producera någonting vettigt?

       Svara

    Å det finns andra bloggare som hjälper till att tigga och uppmana att skänka till ”de som törs stå fram”

    Svara

   Hon gör det tillsammans med Maria Sveland, inte ensam. Och det faktum att de fått in så mycket pengar på bara två dagar visar ju att det finns massor av människor (kvinnor) som fått nog av SVT:s gullande med män anklagade för sexuella övergrepp. Din kommentar osar av förakt för Cissi Wallin. Kan du lägga detta förakt åt sidan och i stället se att det uppenbarligen finns ett behov av att GÖRA något när man blir så frustrerad som många kvinnor blivit av sakernas tillstånd?

   Vad menar du förresten med ”återigen”?

   Svara

    Självklart är man trött på det. Jag också. Ser fram emot dokumentären SVT redan planerar att göra om ämnet.

    Svara

     Jag ser fram emot båda. Och jag vill betona att Maria Sveland och Cissi Wallin gick ut med denna idé innan SVT hade berättat om sin dokumentärserie.

     Svara

    Återigen som i att Cissi har startat ett ex antal insamlingar där vissa spelar på kvinnors trauman ”skänk pengar om du också hatar våldtäksmän”. Har faktiskt tappat räkningen på hur många insamlingar som hon har startat nu utan några egentliga motprestationer. Skulle det inte göras någon dokumentär om kvinnor i Polen? Klassikern var ju när hon startade en insamling till den ”stackars” kvinnan som sedan visade sig vara en brottsling och bedragare.

    Jag räknar med att Haveristerna kan köra en ordentlig genomgång på alla Cissis insamlingar snart.

    Svara

     Dokumentären om polska kvinnor var klar, SVT valde att slopa den runt omkring Cissis rättegång.

     Svara

    Klart jag vill att en dokumentär görs. Just därför vill jag inte att Cissi Wallin gör den, eftersom hennes track reckord att få saker gjorda är uselt. Var har jag skrivit nåt negativt om dokumentären i sig?

    Svara

    jag vet förresten vem som har skrivit kommentaren 10:15 :))))))))))

    Svara

     Vemvemvem

     Svara

      En som brukar kommentera här inne under känt nick, och ofta använder uttrycket ”osar av förakt” och en ensam mening med ytterligare en fråga i stil med ”Vad menar du förresten med…”. Dessutom brukar hen försvara CW.

      Svara

     Nej, det vet du inte. Jag vet vem du tror att det är, men det stämmer inte. Är du öppen för att det kan finnas flera här inne som inte stämmer in i klagosångerna mot Cissi Wallin?

     Svara

      Jag är helt öppen för det. Är du öppen för att folk kan känna igen ditt sätt att skriva?

      Svara

       Om du menar att jag skriver som Trh tar jag det inte direkt som en komplimang. Det brukar förekomma en hel del stav- och korrfel i hens kommentarer,

       Svara

    Jag tycker att det är väldigt synd att Maria Sveland väljer att göra detta ihop med Cissi Wallin. Har förtroende för Maria, men Cissi har verkligen bränt så många broar att jag inte vill skänka ett öre till något hon är inblandad i.

    Svara

   Hon har även fått frågan om hon känner till att SVT redan håller på med ett sånt program men eftersom hon och hennes gäng inte är inbjudna gör de ett eget.

   Svara

   Mona är så klart med. ”Hej jag heter Mona jag är jefla bra på insamlingar”. Dessutom är ju Cissi hennes kompis. Jodåsåatt….

   Svara

  Två. hundra. nittio. nio. svenska. kronor. per. t-shirt.
  Var är min hjärtmedicin???

  Svara

   Hur kan du tycka att det är dyrt? Du vill att dom som syr dina kläder ska tjäna väldigt lite och att materialen som används ska vara skadliga för vår miljö?

   Svara

    Haha tror du att dom som syr tröjan får anständig lön?

    Svara

     Har ingen koll på just det företaget och var/hur de tillverkar sina kläder. Ville bara påtala att ni som klagar på priser om 299kr för ett plagg bör tänka efter vilka industrier som ni stöttar.

     Jag jobbar själv med hållbart mode. För oss kostar det 145kr att sy upp en t-shirt med våra etiska värderingar som grund. Sedan tillkommer moms på det som kunden måste betala. 400-500kr kostar då en T-shirt om du köper den direkt av mig. Ska jag sälja via en återförsäljare i detaljhandeln så landar vi på 700kr.

     Svara

      Förlåt för att man ej har råd att köpa en T-shirt för trehundra spääääänn. Får väl klä mig i säckväv och krypa ner under en bro dah

      Svara

      Betalar gärna för din hållbara thisrt! Alla t-shirts som kostar 700 kr gör ju dock ej det för att de är hållbart producerade.

      Svara

      ”Hållbart” och ”mode” är två ord som inte bör vara i samma mening (om man inte pressar in ett ”inte” med).

      All klädtilverkning sliter otroligt på miljön och just ”mode” är förödande, för själva ordets betydelse är att man ska skaffa nya kläder – inte för att de gamla är utslitna, utan för att de inte är ”moderna” längre. De som bryr sig om miljön och hållbarhet på riktigt jobbar inte med ”mode” utan använder sina kläder tills de slitits sönder och om man har slitit ut alla sina kläder köper man det absolut nödvändiga på second hand.

      Det är ett stort lurendrejeri att tro att bara för att man tillverkar kläder av tex ekologisk bomull eller annat miljövänligt, skulle det vara ”hållbart”.

      Även om det är marginellt mer hållbart än de värsta miljöbovarna som använder gifter osv, är det fortfarande inte bra för miljön- själva nytillverkningen sliter alltid.

      Själva idén med ”mode” är inte bra för miljön, inte hållbart.

      Vill man leva hållbart, strunta i mode, köp inga nya kläder utan använd de du har tills de slits sönder. De flesta människor i väst har redan så mycket kläder att det räcker för en livstid.

      Svara

       Klart att det absolut bästa är att konsumera mindre. Men när vi väl konsumerar (vilket vi alla gör) så vill jag göra bra val som gör skillnad.

       Konsumera med eftertanke.

       Svara

    Klassförakt (Y)

    Svara

    Det är inte dyrt om det är för att pengarna går till hållbar produktion och anständiga löner.

    Det är dock svindyrt om pengarna går till ett fett påslag till den sk ”designern”.

    Svara

    Ni som tycker det är dyrt överkonsumerar säkert billiga kläder. De flesta har råd att betala för schysstare villkor om de köper färre plagg. Second hand är annars ett bra alternativ.

    Svara

     De flesta kanske, men långt ifrån alla. Den relativa fattigdomen existerar, även fast du inte matas med den på samma sätt som du dagligen exponeras för medelklassens överflöd. Se gärna kontot ”klasshat” på Instagram, där återfinns berättelser från en parallell (men lika verklig) vardag i Sverige år 2021.
     Hade gärna köpt dyrare och ”hållbart producerade” kläder till både mig och barnen. Tyvärr är det kläder från H&M som barnbidraget räcker till då mina växande barn behöver nya utebyxor, jackor, skor m.m. varje säsong… Hate to burst your bubble :/
     /Ensamstående mamma

     Svara

      Jag vet att det finns fattigdom i Sverige och att alla inte har råd. Det var därför jag skrev just de flesta och inte alla. Köper för övrigt också billigare kläder till mitt barn (och mycket 2 hand) då jag är student för tillfället. Men jag ser så många som tycker det är dyrt med en t-shirt för 300 kr men har inga problem med att köpa krimskrams på H&M för 1000 sek/månad.

      Svara

       ”Ni som tycker det är dyrt överkonsumerar säkert billiga kläder”
       Mitt svar på det påståendet är nej. Påstående vittnar dessutom om en något förvrängd bild av din omvärld. Önskar att jag kunde köpa krimskrams på hm för 1000 sek.

       Svara

   Läste du inte om Perrellis nydesignade tröja som kostar 1.195:-? Typ skoltröja, som hon dessutom satt och klippte sönder på bild.
   För att den skulle bli ännu coolare…. 1.195:-??? Tog slut på en timme.

   Svara

  Vet de ens vad rainbow baby står för?

  Svara

   Ser många som kallar sina bebisar för det… vet inte vad som hänt riktigt.

   Svara

    Rainbow baby kommer efter talesättet ”efter regn kommer solsken”, syftar på att mamman haft missfall innan barnet blev till och att babyn efter missfallet är regnbågen efter regnet.

    Svara

     Alltså det känns lite stelt. Hade ett missfall i vecka 6 och bebisen kom 4 år senare. Är mitt barn ett regnbågsbarn då? Hade säkert flera ”hemliga” missfall på vägen. Och om man förlorat barnet sent är det verkligen något man ska ” belasta” nya bebisen med då? Typ vilken tur jag fick en ersättnings bebis för den förra funkade inte. Varje bebis är ju faktiskt en individ som växer upp till en egen människa. Hänger ni med på mitt tänk?

     Svara

      Håller helt med om din tanke.

      Svara

      Ja låter jättelarbigt. Varför vill man ”skylta” med det på sitt barn?

      Svara

     Själv trodde man att det var barn till föräldrar som lever i samkönat förhållande. 😊🌈

     Svara

      Trodde jag också.

      Svara

     Regnbågsbarn på svenska är ju ett barn i en regnbågsfamilj, alltså homo/transsexuella.

     Svara

  Men hon har väl redan announcat babytell som sitt nya företag? Både på story och tror hon gjorde en video på youtube också och där var det reklammärkt 😊

  Svara

   Isabella gör allt för att smittan ska spriddas ännu mer nu äter hon ute på restaurang med Paul och barnen, (Fick mat levererat för en veckas vistelse)+ (Det har FOHM rekomenderat att ta med sig enegen mat om man nu promt mpste besöka Fjällen att ta med sig egen mat för att inte äta ute bland annat folk)
   tar bild med andra människor och nämner så klart provokationer att hon velat dricka ett glas vin på After Sky allt som sagt för att provocera varför följer folk henne på Instagram är för mig en gåta hon är verkligen årets mest ignoranta person som gör allt för att jävlas med alla som trots allt försöker följa rekomendationerna.

   Svara

    Punkter och komman saknar jag här.

    Svara

     Sorry men du förstår väl ändå vad jag menar. Orka påpeka allt hela tiden. 🤗

     Svara

      Problemet är att det blir oerhört jobbigt att läsa. Så jag förstår faktiskt inte hur du menar.

      Svara

      Man får liksom leta själv vart punkt och komma ska vara, orden smälter ihop med varandra till en enda smörja, man förstår inte riktigt vad man läser tillslut. Svårt att följa den röda tråden så att säga

      Svara

      Säger du som påpekar hur Isabella lever

      Svara

    Vore nog bättre för dig 10.19 att sluta läsa om denna hemska människa.

    Svara

  Daddy och Daddy lär ju redan vara gifta, det är ju ett krav för att få adoptera i Sverige. Mommy och Mommy behöver inte vara gifta för att få hjälp med spermiedonation.

  Svara

   Men två mommies och två daddies kan väl skaffa barn ihop?

   Svara

   Jo det är krav på äktenskap även för samkönade par som inseminerar.

   Svara

    Verkligen inte. Du kan bli inseminerad som ensamstående.

    Svara

  Lär konka direkt.

  Svara

  Svara

   Ja och hon har svarat att det kommer.

   Svara

  https://www.instagram.com/p/CNZThcPDnjU/?hl=sv

  74 000 följare och smygreklam för sitt extensionhår. 🤨

  Svara

  OT
  Jag har en vild tanke (lol) ang Leyglow.
  I hennes frågestunder är det samma frågor OM OCH OM IGEN varje gång. Skriver hon frågorna själv utefter sina kunskapsområden? Det kommer aldrig några nya frågor?

  Svara

   Intressant tanke ju! Om inte annat otroligt tråkigt med samma frågor hela tiden.

   Svara

   Nu vet jag inte om specifikt leyglow men är med i många Facebookgrupper om skönhet osv. Folk är sjuuuukt lata, en av reglerna är att man först ska söka i gruppen och se om man får svar på din fråga innan man ställer den. Ändå ser jag minst 5 inlägg varje dag med samma frågor som redan ställts 4000 gånger… väldigt irriterande när man varit med i gruppen i flera år och ser samma frågor hela jävla tiden haha.

   Sen tror jag nog i och för sig att hon kanske skriver egna frågor för att kunna länka till produkter via hennes adlinks eller vad det heter. Så att hon får en liten peng när nån swipar upp

   Svara

    Precis som Nessa gör, hon som avslöjar PH osv. Hon lägger upp samma frågor jämt där ”någon” har dålig hy och då vips så kommer en adlink till nån satans mask.

    Svara

    Ja det hade jag inte ens tänkt på! Men såklart! Hon har en hederlig liten frågestund, men egentligen handlar det bara om att lägga in adlinks på ett smart sätt 🤯

    Svara

   Tror snarare hon är väldigt selektiv med vad hon väljer att svara på. Det är svar som dessutom är kopierade från andra stora influencers inom samma områden. Leyglow är en stor och otrevlig bluff. Hoppas folk synar henne och överger kontot

   Svara

  Lanseringen av Malin Eklunds vin, promotas hos Sigge Eklund, Karin Bastin, Jennie Hammar mfl. men känns väl sådär gällande hur de följer reglerna för alkoholreklam. Forni är svensk ambassadör…

  Svara

  Trycken och texterna var ju framförallt rätt … tråkiga. Ursäkta, men….. Nä. LITE mer fantasi och skaparglädje efterlyses – från mig.

  Svara

  Dessa båda har inte förstått att detta gått igenom rättssystemet.
  Att fortsätta ifrågasätta Soran är raskt på väg mot en ny rättegång
  för förtal.

  Svara

  Väldigt okreativa produkter

  Svara

  Känns mest bara…tröttsamt? Behöver vi verkligen mer prylar? Prylar som redan finns en masse ute på marknaden 🙄🤷
  #gammalåtrött

  Svara

  Varför inte försöka kommer på nåt lite mer unikt än saker som redan finns i överflöd på marknaden? men det är väl typiskt flunsor att copy/paste..

  Svara

  Hon använder sitt eventbolag för att även sälja dessa klädesplagg? Får en så oseriös känsla av Dashas olika bolag som hon startat samt lagt ned..

  Svara

   Hon skrev på Instagram story för ca 3 månader sedan “Hur tjänar jag 1,5 miljoner på snabbaste sätt?” och nu lanserar hon detta.. känns som att hon är i behov utav snabba cash..Känns sjukt suspekt..

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Camilla: Men du, kan inte du bara sluta med dina frågande kommentarer?
  Pga förtal kommer jag radera dem, så bara sluta.

  Svara

  ”’There is no planet b’ så köp mina skitprodukter, ’sourced from China or Bangladesh’, så jag får mer pengar att köpa väskor och riva ut kök i stockholms innerstad för” 🙄

  Svara

  I produktinformationen för flera av tröjorna står det att de är eco friendly, samtidigt som de är gjorda i Kina. Det finns ingen information om var de är gjorda eller hur bomullen är producerad, de kan lika gärna vara komma från uigurernas slavarbete i Kina. Så trött på all greenwashing.

  Svara

  Sådana produkter finns redan att köpa på marknaden, ingen nyhet precis…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.