Från Paradise Hotel till Ikea

Tilda ”upside down-bikinin” Törnqvist gör en rasande succé i säsongens Paradise Hotel, och vad gör man när man känner att man behöver uppdatera sitt Instagramflöde, allt för att inte tappa alla nya följare, men kanske varken har tid, plats, idéer eller egentligen uppslag för bilderna?
Man tar med sig en väska med kläderr, beger sig till IKEA och tar alla bilderna där.
Jag gissar på att ombyte sker bakom valfri Billybokhylla?

Fuck vad najs, ni vet var ni hörde det först. 😉

Är belysningen i självplocket på Ikea exceptionellt bra, eller varför i helvete vill man ta en massa bilder där?
Frågar åt en kompis som ska till Ikea i morgon…

 

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så jävla tragiskt att se.

   Jaa!
   Håller med!
   Å vad har hon för vitt runt näsan ?

    Är det inte contouring gone wrong?

     Det är ju en boll på nästippen? Som en knopp??

      Vad har hänt med hennes näsa?

   Haha väldigt stark kommentar

   Låt ungdomarna va kreativa.

  den vita toppen sitter riktigt dåligt

   Bågarna borde väl sitta under brösten och inte på?
   Der ut som den är sydd för någon med A-kupa och inte till ett par inopererade handbollar.

  Haha har sett flera (mindre) influencers göra exakt detta på Ikea, på samma ställe😂

  Första IKEA-bilden med svarta kläder är fin.

  Övrig känns extremt krystade och tillgjorda.

   Ja håller med, hon skulle ha haft bara den

  Varför syr man ihop näsborrarna sådär? Frågar åt alla som gillar att andas.

   Ja vad sjutton har hon gjort med näsborrarna?

    Det är ju sminket också, förstår inte varför man sminkar så tippen på näsan ser ut som en rund boll typ

     Gissar att hon sminkat den väldigt hårt p.g.a. komplex eller annan noja och att den är större och ser mer naturlig ut utan sminket. Tycker det känns rätt vanligt att tjejer utvecklar komplex specifikt kring näsan och sminkar den hårt och mörkt p.g.a. det rådande idealet med button noses som speciellt förstärkts med alla kändisar och influencers/instagram models och deras nosejobs. Tyvärr!

      Det är inte synd om henne.

   Tack för att någon vågade fråga!

  Influencers och bloggare har ju enorma skills vad det gäller design, färg och form. Ni vet bryta väggfärg som ingen tidigare fått fram, smycken, hårsnoddar och diadem som är helt unika, kläder, skor med fantastisk syntetisk kvalité. Hon håller antagligen på och designar, utvecklar en ny möbel som än så länge är ”Hemlig”.

  Varför har hon sminkat näsan till en brons knopp? 😂🧐

   Exakt min tanke också, ser ju inte klokt ut 😅

   Tänker att det är ett Instagramfilter gone wrong?

  Någon som vet vad det kan vara för ”livskris”?

  Vad har hänt med hennes näsa?
  Frågar åt en vän 😘

  Vet att man inte ska kommentera folks utseenden, men hur fan ser hon ut?!

   Varför gör du det då? Vad ska det tillföra? Är det mer okej att kommentera någons utseende när du påpekar att du vet att det är fel från början? Så dum kommentar

    Men det är ju inte hennes naturliga utseende som kommenteras. Jag tycker att det är samma sak att kommentera folks ändringar dom väljer att göra med sin kropp på samma sätt som man pratar om någons kläder.

     Så att dom får mer komplex och fortsätter förändra sig? Och vad är det hon gjort för skönhetsingrepp som vi vet men säkerhet? Tycker det är så dumt att kommentera någons utseende överhuvudtaget, sjukt att man ens försvarar det.

      Ju förr vi slutar låtsas att dessa gräsliga copy paste utseenden är snygga och eftersträvansvärda, desto bättre. Det kan inte ske en sekund för tidigt.

  Så som ni kommenterar en annan människas utseende tror jag knappast att ni är en dag över 15 år.

  Haha vart bytte hon om?

   Jag funderar på om hon kanske jobbar på Ikea och passar på att ta bilder före och efter jobbet? Bilden där hon sitter på en säng utan bh och en väldigt transparent topp är så pinsam att jag vill bränna sängen. Jag skulle ju inte kunna hålla mig för skratt om jag såg någon hålla på så där inne i varuhuset.

   Hos Hassan på lagret.

  Den där tredje bilden. Är det meningen att posen ska se naturlig ut? Vem står på det där sättet? Ser ut som om hon ska ramla när som helst.

   Varför skulle det vara meningen att det ser naturligt ut? Är det första gången du är på instagram?

    Fotomodeller brukar ändå kunna göra onaturliga poser se naturliga ut. Det hon gör på bilden ser ännu mer konstlat ut när man sätter det i sammanhanget på Ikea. Finns ju rätt mycket potential för coola bilder där…

  Den här sidan av sociala medier får gärna dö ut. Jag hoppas alla små kloner någon gång skäms över sitt ärligt talat hjärndöda beteende.

  Svenskt varumärke?….. Vad tyckte IKEA-personalen om att det togs influencer-fotografier? Inte alltid man får lov att hålla på och fotografera en massa inne i en affär eller ett varuhus..

   Haha, jag har jobbat på Ta-Själv-lagret och nyligen har ju en massa ungdomar fått för sig att det är en utmärkt plats för photosessions. Lite skojsigt för personalen bara. Och nej – personligen hade jag INTE velat fotograferas i det ljuset som är på TS. 😁

  Patetiskt. Kommer inte på något bättre ord 🤦🏼‍♀️

  Fyfan vilka vidriga kommentarer. Vem ger er rätten att kommentera en annans kropp. Skäms på er

   Tur då att på Tildas instagram finns kommentarerna ”drömkroppen”, ”döööör vad snygg” 🍑🔥

   Nej. Fuck that! Kommer alltid att håna och kritisera klonade fejkutseenden och botched operationer. De ser förjävliga ut och alla bimbos som skryter med det förtjänar en plats i skamvrån. Det räcker med att simpa för ytliga idioter. 🖕

    Herregud, människa.

    Anonym 09:46 🙌

     Menade 09:49!

   Fast vi kommenterar ju inte hennes kropp utan hur hon fotar sig där? Varför skulle något vara fel på hennes kropp?

    Läs kommentarerna :)))

   Nu har jag i och för sig inte kommenterat hennes kropp, men tror du att bilderna var tänkta att avbilda hennes intellektuella djup?

    Brukar dina bilder avbilda ditt intellektuella djup? 🙂

     Självklart, men det är en annan sorts bilder.

     De har väl inte som syfte att sälja eller influera 🤦🏻‍♀️

   Det var jag som skrev patetisk. Handlade inte alls om utseende utan hur man poserar på ilea. Ja, jag står för att det är patwtiakt, utseendet skiter jag fullständigt i

    Ikea*, patetiskt* – jaja ni fattar

     Jag trodde det var nåt nytt ungdomsord som jag inte fattade😂😂😂

   Jag anser att om någon lägger ut arton tusen bilder på sig själv, så får man räkna med kommentarer.

  Fyfan vilka kommentarer?? Det är fel på hennes näsa? Posar fel? Bimbo? Patetisk? Skärp er, vem fan är ni och kommentera någon annans utseende.

   Vi är läsare på en blogg och analyserar beteendet på en influenser.

    Genom att såga någons utseende? 🙂

     Ja när hon har sminkat näsan till något som är svårt att identifiera så.

     Kollade lite längre bak i hennes flöde och helt otroligt vad fin hon var naturlig! Varför gör hon så här mot sig själv är en intressantare fråga än varför hon gör det på Ikea.

    Anonym 10.01

    Analyserar?🤦🏼‍♀️ Vilken djupgående och fantastisk analys ni bjuder på!

     Är det inte det dom vill att vi ska göra när dom lägger ut bilder?

   Skärp dig själv som försvarar dessa människor som tjänar pengar på att ge småtjejer komplex. Avskyr dem av hela mitt hjärta.

   Exakt, märks att alla som kommenterar här har dåligt självförtroende själva 🙂 hon är ung, ni är så jävla sorgliga som måste kommentera negativt angående någons utseende för att känna er bättre. På riktigt, och att ni försvarar det med att hon sprider dålig självkänsla och kroppskomplex? Vem är det som gör vad egentligen?

    Nej vi har inte dåligt självförtroende/dålig självkänsla. Vi önskar att denna tjej skulle våga låta bli att sminka sig till oigenkännlighet. Hon var ju som någon skrev, vacker innan! Och faktiskt, hon har inte lyckats med maken av sin näsa. Det ser lite svårt ut att få luft.

     Är nästan övertygad om att kommentarer om vilken fult opererad/sminkad och patetisk bimbo hon är, absolut inte hjälper henne på vägen till bättre självkänsla och självrespekt.

     Har också svårt att förstå hur folk kan slänga ur sig de saker som majoriteten av detta kommentarsfält består utav, gör ni det pga möjligheten till anonymitet eller är ni sådana när folk vet vilka ni är också? Är iofs osäker på om det är mycket bättre att va en sån ”jag är bara ärlig”-person som egentligen mest är elak än bara pga anonymitet.

     För det som händer är ju att ni spär på komplexen hos unga kvinnor som är offer för ett utseendefixerat och patriarkalt samhälle genom att värdera deras utseende, vilket i sin tur gör att dessa unga kvinnor påverkar alla ännu yngre följare och det känns väldigt kontraproduktivt om kontexten skulle varit att vilja väl.

     Men go ahead, upp med ett par selfies så kan vi detaljstudera och kommentera förminskande och förlöjligande så får ni väl se om det är ett produktivt sätt att önska någon att våga visa och tycka om allt hon är. Pajasar.

      PrisonBeauty +1

      Tack för att det finns iaf en rimlig människa på internet. Håller med om allt detta.

      Jag förstår inte hur man kan vilja vara med och bidra till det här klimatet. Om man bryr sig (vilket verkar vara det många använder sig av för att vara plainly elaka), är deras kommentarer verkligen inte rätt väg att gå.

   Det är alla incels från fleshbeck som är här och kommenterar elaka saker om hennes utseende

    Jag är en gift kvinna. Du verkar vara någon airhead som gillar att dra saker ur röven.

     Är definitivt inte bättre att vara en gift kvinna och slänga ur sig misogyna kommentarer om andra kvinnor, tvärtom väldigt mycket värre.

   Jag tror att de allra flesta här struntar i om hon har en bajskorv på huvudet eller en gloria, om hon är svart, vit, blå eller grön i ansiktet. Det handlar nog mer om att hon tar sig tiden att ta med sig ombyten till IKEA, byta om och posera på ta-själv-lagret.

   Vilka fan är ni att kommentera*

  Lägger du upp posebilder får du räkna med både beröm och kritik, hon försöker sälja då är hon en ”vara” eller skyltdocka.

   Det där måste väl vara det tröttaste argumentet?

   Hon lägger upp en bild därför är det hennes ansvar att jag beter mig som random högstadiemobbare anonymt på internet, jag förlorar nämligen allt egenansvar när en ung kvinna gör vad samhället lärt henne är eftersträvansvärt på sociala medier och har ingen skyldighet att visa upp empati för de människor jag dissikerar anonymt medans ingen vet vem jag är.

   Har seriöst svårt att förstå hur ni kan rättfärdiga det här för er själva? Jag hade bättre självinsikt i mina handlingar i aktivt drogmissbruk och där har man verkligen noll självinsikt. Borde vara vedertaget att själv behöva slänga upp selfies och öppna för förlöjligande, om man öht ska yttra sig om andra. Hon har inte bett om det och det är inte hennes ansvar att folk inte kan bete sig som vuxna, civiliserade människor.

   Ni är en del av varför många unga kvinnor tror att de behöver göra så här för att duga. Det här kommentarsfältet är fan värre än vanligt, infantilt låg nivå.

    Tack för en vettig kommentar Prisonbeauty!

    Mentaliteten att ”man får räkna med ditten och datten” känns ganska…passé? Vad man tycker om skönhetsingrepp är givetvis upp till var och en, men personligen har jag svårt att se hur tonen på somliga kommentarer här skulle leda till någon förändring.

  Lade hon inte upp på stories att hon inte mår bra och kommer ta en paus från sociala medier ett tag? Schysst att posta ett sånt här inlägg på bloggbevakning då när vissa andra får peppinlägg…

   Stories försvinner efter 24 h. Hur ska man kunna veta sådant när man inte följer en person slaviskt?

  Ot
  Tänkte på det här att Bella med familj i fjällen, ger barnen en macka och kexchoklad innan de ska på skidskola, för att hon sedan själv med Pålle går och äter en vällagad lunch.
  Behöver hennes barn som fysiskt aktiva inte äta riktig mat?

   De får säkert mer mat efter skidskolan när det finns mer tid att äta. Macka och kexchoklad är säkert bara lite bränsle så de inte ska tappa orken. Kanske passar det barnen bättre att äta lunch efter lektionen. Så har jag gjort massa gånger med mina barn. Det är inget konstigt 😀

   Tror att det var exakt vad barnen ville ha just då.
   Låt BB uppfostra sina egna barn och sköt era
   egna. Vad har ni med det alls att göra?

   Är det vad som stör dig…vad den läspande infantila provokations Bimbon ger sina barn att äta?
   Mig stör det atgöra reklam för att resa i denna svåra tid och hennes ständiga konsumtionshets.

   Hon har ju inte lärt sig något efter sitt fall.

   Hade chansen att göra om och göra rätt, ändå är hon tillbaka på ruta ett.
   Fast det är klart. att raka benen i en Bentley kanske hon inte klarar nu.

   Vem?

  De som har nåt positivt att säga kan göra det.
  Alla andra skall inte vara negativ mot en annan kvinna.
  Nej, det är inte feminism utan god uppfostran att tänka
  men inte framföra det.

  Herre j*vlar så pinsamt. VEM gör så?!? 😥

  vad hette Isabellas scrunchie företag för diverse håraccessoarer var det något i stil med herminehold? Nu är det Lailahögfeldt som har lanserat ett på samma koncept med silkesscrunchies, örngott och sovmask i silke som heter lenoites och priserna är ganska saftiga för polyester material. Tror inte att det är äkta silke, hon har hintat om företaget i säkert ett halv års period.

   Hermine Hold

  Tycker hon är skitsöt.

  Minns hur jag sminkade mig som 18 åring, HAHAHAHA världens foundation rand, i fel ton. Kläderna lika gräsliga. Push up bh i typ 2 strl för liten. Idealen har alltid varit skeva, trender, stilar, sminkningar etc har aldrig gillats av alla. 😬 Kan ni bara minnas, att det här faktiskt är en ung tjej lika påverkad och influerad av sin samtid som de flesta kvinnorna någongång varit?

   Dock är väl Tilda i 25-års åldern? Inte 15.

  ”Är belysningen i självplocket på Ikea exceptionellt bra, eller varför i helvete vill man ta en massa bilder där?” Hahahahaha

  Innan alla går bananas om kommentarer om kropp och utseende. Anledningen till att influencers/modeller tar bilder på sin kropp är för att visa upp den som en del i sitt yrke, annars skulle de inte ägna timmar åt att redigera, retuschera, sminka och operera sig. Likväl som man gör reklam för en bok kan man ha åsikter om boken och sättet att göra reklam och hur det påverkar samhället måste man kunna ha det i denna typ av reklam/influensing. Varför? Jo, för att den är extremt skadlig för alla unga flickor/tjejer som tror att detta är IDEALET och att det går att uppnå naturligt vilket är mycket sällan.

  Sorgligt att se unga tjejer ihärdigt jobba sig bakåt i utvecklingen.

   Hon kunde bli vad som helst typ, och valde det här… så tragiskt

  Usch vad jag hade mått dåligt om det var jag som var i fokus i detta kommentarsfält.

  Vare sig vi har konstgjorda utseenden eller är naturliga så förtjänar fan ingen en stor del av kommentarerna här inne.

   Dessutom som någon skrev högre upp: hon la senast ut igår att hon mår dåligt och tar en sociala medier paus – var detta inlägg nödvändigt just nu?

   Känns som det var meningen att förlöjliga Tilda i detta inlägg.

    Men verkligen, det är en sinnessjuk låg nivå idag. Människors allra fulaste sidor kommer fram och vad de än projicerar är det tydligen viktigare än att ha empati för en ung kvinna.

    Herregud, hur såg en annan ut i klivet mellan tonåring och vuxen liksom? Alla normer som varit och gått men som man åtminstone hade tillåtelse att vara i. Nu sitter istället vuxna människor och legitimerar en elak mobbarkultur och rättfärdigar med att hon får räkna med det som lägger ut bilder på sig själv?

    Hör de ens själva hur de låter? Är nyfiken på vilka de är i livet, kan de stolt läsa upp sina kommentarer för familj, vänner och kollegor utan skam? Och om det vore deras egna barn, skulle de fortsätta rättfärdiga förlöjligandet som får människor att bryta ihop och må genuint dåligt. VARFÖR vill man ens få unga kvinnor att må dåligt? Vad får man ut av det? Var i all den egoismen finns mänsklig empati? Och vad sjutton är det de projicierar som får dem att skriva allt?

    En människa som mår bra i sig själv och är nöjd i sitt liv har inte behovet av att trycka ner någon på det här sättet, vad man än försöker inbilla sig.

     Verkligen sant. Dessutom har det ju blivit värre sista tiden. Tycker det är genuint synd att Camilla Gervide inte tar sitt ansvar med sin stora plattform och hur man som 40-åring har en helt annan distans till saker man gör än när man är nykläckt 20nånting som precis varit med i PH. Eller fuck it – jag är över 30, hade haft rejäl ångest om jag blev uthängd på det här viset och fick läsa de här kommentarerna om mig själv för ett instagraminlägg.

  Billigt, billigt, billigt.

  Ikea verkar inte vara den enda butiken hon kör photoshoot i.
  Finns även en bild när hon sitter på en säng inne på Zara Home med en väldigt vågad topp 😅

   Har hon ingen egen säng eller vad är det frågan om

  Kommentarerna i det här inlägget är verkligen en klockren beskrivning av vad internet är för plats🤷‍♀️

  Om man tycker det här är ”tragiskt” får man väl ändå ta och läsa nyheterna istället så får man lite perspektiv på tragiskt. Vem har energin sitta och mobba en 20-åring på nätet?

   Var ser du mobbing?

    Om du inte ser den, är det nog du som har problem.

    ….. i kommentarerna till det här inlägget? Trodde jag var ganska tydlig med det!

    För att göra det lättare kan jag sammanfatta några personliga favoriter som jag gärna skulle se dessa människor gå fram till Tilda och säga IRL:

    ”MEN HERREGUD. Vem går klädd så där, bland folk. Ayayay..”

    ”Billigt, billigt, billigt.”

    ”Herre j*vlar så pinsamt. VEM gör så?!?”

    ”Patetiskt. Kommer inte på något bättre ord”

    ”Så jävla tragiskt att se.”

    ”den vita toppen sitter riktigt dåligt”

    ”Varför syr man ihop näsborrarna sådär? Frågar åt alla som gillar att andas.”

    Absolut, ta det här i privata stängda forum. Man får verkligen tycka vad man vill. Ja, hon är offentlig MEN om man på något sätt vill ge konstruktiv kritik kan man göra det på ett bra mycket bättre sätt än kommentarerna ovan (det blir verkligen bara sjukare ju mer jag tänker på det – VEM vill vara personen som sprider sånt här????)

    Om det här vore en skola är det straight till kuratorn för våra kära 14-åringar som skrivit kommentarerna ovan.

     Borde men def inte vore straight till kuratorn om det vore skola.

  MEN HERREGUD. Vem går klädd så där, bland folk. Ayayay..

  OT. någon som vet vad som hänt Tyra Sjöstedt?

   njae men jag vet en rolig kuriosa, typ. hon följer ett konto på insta och har till och med föreslagit någon slags samarbete med det kontot. Det roliga är att kontot drivs av en förälder som fått sitt barn omhändertaget av soc och det mesta går ut på att snacka skit om soc och hur inkompetenta alla är. Jag råkar VETA att personen som driver kontot är spritt språngande galen och skulle inte förvåna mig och det finns väldigt goda skäl till soc beslut. Det märks om man kollar in kontot att mannen är knäpp och att Tyra inte alls kan läsa mellan raderna och se vilken jävla röra det skulle bli om de nu gav sig in i någon slags samarbete.

  Jag tycker det var en jäkligt kul idé att ta modellbilder på IKEAs ta det själv-lager! Härlig kontrast och underbart helsvenskt! ”Undra vad man ska bygga ihop idag, då” – underbart!
  Jag har ingen uppfattning alls om den här tjejen, men hellre en sådan här fotosession än alla stylade modell- och inredningsfoton som andra influencers försöker sig på.

  Hela kvinnokampen kommer att få börja om från början igen om inte det här tar slut. ”Titta på mig vad jag är sexig”.
  Suck.

   Ja, och tjejer/kvinnor dör i jakt på detta ideal (operation, ätstörningar, dålig självbild).

    Och blir deras barn en helt förlorad generation? : ”Det viktigaste är att du är snygg och visar det för alla andra”

     Och alla kvinnor som förlöjligar henne ger jämställdheten ännu en backlash.

   Nja, det är absolut inget fel på att vara sexig. Det viktiga är väl att KILLAR också vågar uttrycka sig/måla sig på samma sätt.

   Det bör vara en personlighetsgrej, inte en könsgrej.

    Det är hjärndött att stå med ryggen åt kameran och puta med röven åt folk. Punkt. Känns väl nog så viktigt att inte killar också börjar med samma urlöjliga beteende i så fall.

   Eller hur.

  OMG FICK EN IDÉ: man borde behöva genomgå obligatorisk undervisning i grundskolan om hur man beter sig/hur det man kommenterar på nätet uppfattas och påverkar de man trashtalkar 🤩

  Man borde även lära sig hur man lämnar konstruktiv kritik, utan att smutskasta eller mobba, när man inte håller med någon etc.

  SKULLE INTE NI ÄLSKA DET?! Ni sure as hell behöver det iaf 😘

  Pust. Jag är så trött på snygga tjejer och att det är sådant här tjejer följer och tycker ”är värt”. Kvinnor som har så mycket mer att ge än oändligt antal kläder, fixade ansikten, putande läppar och smink.

  Gillar Tilda i PH och hon är jättefin- men här har verkligen contouringen gått helt fel. Folk som kommenterar hennes näsa ovan reagerat nog mer på sminket än hennes faktiska näsa.
  Sen tycker jag att de är rätt kul att hon tar bilder på IKEA, hellre det än att ta det på samma ställe som alla andra influensers.

  Är det ens lagligt att använda någon annans lokal för en photoshoot? x) Ja det är väl okej att ta bilder, men finns det en gräns?

  Typ ställa fram en picknick + photoshoot.

  Kan ni lägga av med osköna kommentarer gällande Tildas utseende tack.

   Att kommentera någons smink och kläder är inte att kommentera någons utseende.

  Vad har hon gjort med sin näsa?? Obs, genuin fråga! Är det smink eller har hon opererat sönder den?? Hon ser ut som Michael Jackson.

  Det ser så inåta helvete dumt ut med dessa bikinitoppar upp och ned.

  pH som program har ett underhållningsvärde i och med sitt format. Men skulle aldrig falla mig in att följa någon av de som är med. Jag förstår folk ställer upp för att få betald semester och ev chans på vinst men varför tror alla deltagare att en medverkan leder till att du sen är Bianca Ingrosso???? Det har blivit den nya the american dream att man tror man blir känd efter att delta och att folk är intresserade av ens existens efter finalen. Katastrof.

  Håller med om att alla kommentarer är sjukt dryga, ska man inte få lägga upp bilder på sig själv utan att bli kallad billig, tragisk och pinsam. Suck.

  Jag fick dock massa kreativa idéer hon skulle kunna göra, lite synd att hon bara fotade vid kartongerna när det finns massa annan rekvisita i ikea. Tex deras egengjorda vardagsrum eller kök. Finns så många fina väggar och photo locations där. 😀

  Minns att en amerikansk youtuber fotade sig under en dag på Ikea och lurade sina följare att hon var på resa i Bali. Väldigt kreativt och bilderna blev väldigt snygga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.