Filip Lamprecht försvarar flickvännen Peg Parnevik på Instagram

Bildkälla: Peg Parnevik Instastory

It’s enough now!
I have had enough. I’m in a relationship with Filip. Linn is in a relationship with Jacob. If I see one more comment or dm about it ima start being rude. Do you guys even understand how insensitive and mean that is to someone’s partner in life and love. Seriously fuck off!
And also so rude to Jacob. The person Linn LIVES with and shares a life with. Bro, focus on your own life and quit playing matchmaker haha.
Like we say in the pod. Ima go wipe my tears with my money and drink my wineeeand then watch my amazing cute talented boyfriend on tv hehe
And like my mom says: Lots of love to those who love me. Y’all know how sensitive and anxiousI really am and I see you guys standing up för me and having my back. I fucking love you forever. // Peg Parnevik

Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht är just nu en av deltagarna i Let´s Dance, där han dansar tillsammans med Linn Hegdal.
Tidigare har Peg skrivit argt om de romansrykten som omgärdar dansparet på sociala medier, och sagt till på skarpen att ”nu räcker det”.
”Jag är tillsammans med Filip och Linn är tillsammans med Jacob!”

Efter sina arga inlägg så verkar Peg ha blivit överöst av hat och nu sätter istället pojkvännen Filip ner foten och biter ifrån i ett eget och argt Instagraminlägg.

Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjukt va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne. Och vissa väljer att formulera sig som att de pratar för mig. Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har någon snällt att säga så håll det till dig själv. // Filip Lamprecht

 

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar inte hur någon orkar bry som om någon annans förhållande, speciellt inte en person som de inte känner.

   Verkligen inte. Och alla dessa jävla Lets dance-romanser som gemene man/media skvallrar – kan skvallret bli SVALARE undrar jag? Det var eventuellt lite småspännande för 10 år sen att tänka att något danspar blev kära. Men vem bryr sig ens om Lets dance längre?

   Om peg inte hade gjort drama bara ignorerat folks kommentarer så hade de lagt sig . Peg och filip har ju känt varandra sen dom var små . Finns bilder och videos på dom så söta ❤️ Så deras familjer känner varandra väl . Så att ingen av dom följer varandra känns märkligt . Pegs familj verkar tycka om Filip väldigt mycket . Klart att Filips mamma får hylla hans danspartner men när alla vet hur ledsen peg blivit över dessa rykten , lägga upp något som peg och Filip . Jag hade gjort så iallafall.

    Men jag funderar lite på varför Peg inte är likeable. Har inte följt dem i Parneviks men mitt intryck är ändå att Penny är väldigt likeable liksom Philipps. Peg syns ju mycket mer än båda dessa men verkar inte charma Sverige. Vad gör hon för fel?

     Hon känns dryg och otrevlig. Avundsjuk på sin lillasyster dessutom.

   Nej det är verkligen inte ok att folk skriver sådär till henne. Jag kan dock inte undgå att känna att hon är väldigt osäker och lite bitter. Hon vill liksom för mkt. Hon har ju själv gått ut med att hon vill vara med i Lets Dance men istället är det syrran, killen och svärmor som får göra det. Hon är väl helt enkelt inte tillräckligt folklig för det. Kan själv störa mig på att hon och hennes likar hela tiden måste visa upp sina halvnakna kroppar stup i kvarten i feminismens namn. För mig är det inte feminism. Tycker kvinnokroppen är väldigt vacker men är inte heller intresserad av att få det ”upptryckt i ansiktet” heeela tiden. Nej jag tror hon ska börja jobba lite mer på sig själv och sin självkänsla. Skulle göra henne gott.

  Haha, vad sjuka folk är.

  För mycket dötid
  Dålig ekonomi
  Låg självkänsla

  Ja, lite smått och gott i dessa tider som får människor att kladda ner Internet med dumma saker.
  Tråkigt

   Kvinnor står vid mållinjen och väljer en vinnare eller vill va utan ansträngning.
   Peg väljer en vinnare och är det själv! Jobbigt för alla som envisas med att jämföra sig med andra.

    Eh. Va?

   Sen är det ju dock så att om man dejtar någon som ser betydligt bättre ut än en själv kommer folk reagera. Verkar ju vara svårt för vissa att fatta att personligheten också spelar roll. Och om din kille eller tjej är snyggare än vad du är, grattis! Men då måste man också äga det och vara säker på sig själv. Han/hon har ju valt dig av en anledning liksom. Men när man börjar bete sig som klängapa som tar åt sig av vad andra säger så som Peg gör dröjer det ofta inte länge innan attraktionen försvinner från partnerns håll eller denna känner sig kvävd. Om hon vill behålla honom måste hon lita på honom och inte försöka äga honom.

    Fyfan vilken vidrig kommentar. Sök hjälp

  Är han med i Let’s Dance bara för att han är kändisbarn och ihop med Peg Parnevik eller har han gjort något annat?
  Förövrigt tycker jag det är rätt tröttsamt med alla dessa ”kända för att de är kända för deras päron är kända” personer som det kryllar av I Sverige. DN hade helt rätt när de skrev om kulturbarn.

   Av den anledningen du sade. Han gör ingenting speciellt.

    Han är fotomodell. Så egen karriär ändå typ.

    Parnevik är inte med någon gång på Kristin svärmors insta. De följer inte ens varandra ??‍♀️# ja jag har mkt fritid

     Såg också att Kristin har kommenterat alla bilder på hans danspartners instagram… ”älskar er!!!!” Osv men aldrig på pegs bilder

      ??

      Kristin och peg följer inte ens varandra…

      Nej för hon gillar inte Peg.

       Bara Peg gillar Peg.

      Tycker du uppriktigt det är konstigt hans egen mamma haussar hans dansande i let’s dance? Vad har det med peg att göra…?

      Det är ju inte så konstigt. Kristin lärde säkert känna Linn när hon själv var med i Let’s Dance. Linn är för övrigt ihop med Jacob som också är dansare och gissa vem han dansade med förra året? Jo, Penny, Pegs syster. Jag tror knappast Peg är svartsjuk på Linn, det är väl klart som tusan dock att det är jobbigt att folk spekulerar och sprider hat.

      Varför pratas/skrivs det inte mer om detta? Det är ju jätte konstigt att Kristin så uppenbart inte gillar peg och inte ens typ försöker dölja det heller.

       Gräv i detta Camilla!!!

        Hur är det uppenbart? Dansar Peg i let’s dance? Eller måste Filips mamma lajka ngt om tjejen om hon vill haussa sin unges dans…? Vore inte det ganska absurt, det handlar ju inte om Peg den här gången (utan om Filip & hans danspartner). Peg är ju inte ens inblandad.

         Du hänger ju uppenbarligen inte med om du tror detta handlar om lets dance situationen?

       Men de finns absolut ingenting att ta upp en inlägg om.
       ”Hör och häpna, pegs svärmorsa gillarna int”
       waaaaow

       [Borttagen kommentar]

        Men gud gå tillbaka till ditt troll-hål och skaffa en hobby.

      Hur gamla är ni som skriver detta? är det inte lite narcissistiskt kräva att jag som partner ska ha uppmärksamhet från min partners mamma om han gör ngn typ av show och dra slutsatsen att mamman inte tycker om mig annars.

       Men vad är det med folk? Det handlar inte om lets dance ?

        Det gör det väl? Kommentatorn säger att kristin inte gillar peg och att beviset skulle vara att kristin lajkar inlägg om sonens dans med sin danspartner i let’s dance och taggar danspartnern (vad konstigt….) men inte Peg (?)….det är ju direkt fjantigt.

         Nej det handlar om att Kristin aldrig har gillat en bild som Filip lagt upp om Peg är med.

         Det dom menar på att
         1. Kristin följer inte Peg på instagram, och Peg följer inte Kristin.
         2. Kristin likear och kommenterar bilder på Filip och Linn, men aldrig på en bild som Filip postar på Peg/honom och Peg.

         Framförallt en blandning av nr 1 och att K aldrig likeat en bild på sin son m. flickvän som eventuellt är lite konstigt.

          Hon kanske förväntade sig en finare flickvän till sin son.

           Kristin och Mia Parnevik rök ihop ordentligt på en fest på Tv4 därav ogillandet från Kristin som verkar oskönt långsur.

          Men ska du snoka får du väl göra det ordentligt. Kristin har kommenterat hjärtan på bilder på dom ihop x antal ggr.

         Nej, de som är fjantigt är att ni ens diskuterar dehär

          Ja jo iof.

      Hon har kommenterat med ett hjärta på den bilden som det här inlägget handlar om..

     Ja han är modell, och har således en egen karriär, men det hade inte räckt för att få delta i lets dance.
     Där är han med som kändisbarn och kändispojkvänn

      kändispojkvän till ett kändisbarn?

  Men gäsp

  Påverkar dessvärre hans dansande. Vågar väl inte vara så nära och passionerad som dansandet kräver. Förra dansen var betydligt stelare och efteråt vid intervjun innan poängsättningen satte han knappt armen runt Linn utan stod rak och fortfarande ansträngt stel. Synd om denna svartsjuka skall hindra honom. Han kunde gå långt annars. Känns barnsligt och omoget. Både alla elaka kommentarer men också att ta till sig dom. Är man säker i sitt förhållande så bara skit I dem.

   Han är nog rädd för vad Peg ska säga som har gått ut med att hon är svartsjukt lagd.

   Och dessvärre gör du likadant. Tolkar hans uppträdande som om det vore en sanning när det bara är din subjektiva tolkning. Han kanske är eller upplevs som stel för att det är rätt svårt att dansa?
   Att han reagerar på elaka attacker på flickvännen är naturligt tycker jag. Kändisar, kändisbarn, idrottsfolk, influenser är väl de vanliga deltagarna i långköraren Let’s dance?

    Jag tror inte juryn – som är dansare på professionell nivå – hade nämnt hans stelhet om den inte vore sann. Peg får väl jobba på sin självkänsla om hon inte ens klarar av att Filip dansar med en vacker kvinna.

     Men nu var det du som tolkade hans stelhet som att svartsjukan hade påverkat honom. Juryn bedömer prestationer utifrån dansen.

      Jag är inte samma anonym som ovan. Och precis juryn bedömer prestationen och i prestationen ingår även passionen mellan två dansare. När passionen saknas faller dansen automatiskt platt.

     Ingen påstod att det inte var sant. Men du hittade ju däremot på en egen förklaring till varför han är det ??‍♀️

    Hans dansande innan dessa elaka påhopp var mycket mer passionerat. De uppträdde som danspar så som man förväntas i denna tävling. Nu var han som en helt annan person än innan. Och ja, även juryn noterade stelheten.
    Med att ”gå långt” menade jag naturligtvis att han t.o.m kunde vara en vinnare. I denna tävling. Vad man anser om denna danstävling är ju sen en helt annan sak.

     Precis då syntes passionen och nu är han stel vilket han kommer förlora på. Jag är trött på alla dessa kändisbarn som syns överallt så hejar på Keyyo och Anis. Filip kan åka ut.

   mmmm ”gå långt” i en hittepå danstävling 🙂 🙂 🙂

    Alla tävlingar är väl hittepå?

   Han ger ett stelt och vekt intryck öht, men nu har han tydligen satt ner foten, hihi. Eventuell påverkan från Peg.

  Men bara orka. Ungefär lika roligt som när korkisch människor här frågar om Bianca och vad han nu heter följer varandra på Instagram eller inte.

  Så man ska bara låta mobbare och hat-skrivare hållas menar ni??

   Nej men Peg behöver inte göra en höna av en fjäder. Rykten cirkulerar alltid men anledningen till att hon blåser upp det är för att Filip onekligen ser väldigt bra ut och hon vet om att han kan få vem som helst.

    ”nej men….” så om du t.ex. på din arbetsplats blir utsatt för rykten som du blir sårad av så skulle du bara hålla tyst? Hon väljer att säga ifrån och blir utsatt för en massa hat-kommentarer.

     Hade gått till min chef. Hade inte gråtit ut i sociala medier.

     Det är ju inte hennes arbetsplats och utbrott i sociala medier gör inte det bättre.

    Fast i det här fallet är det ju inte bara rykten om vad som eventuellt pågår mellan Filip och Linn utan också direkta uppmaningar till Filip att göra slut med Peg för att ”folk” anser att Linn är bättre. Fyfan vad jag skulle bli ledsen av det om jag var Peg. Förstår att hon säger ifrån.

     Hon har ju dock bäddat för det själv.

      Genom vadå?

    Hahha men va? 1: utseende är inte allt. 2: peg är ju svinsnygg!! framgångsrik, duktig artist, kreativ osv osv.

   Går ju bra att radera alla socialamedier konton och upphöra att vara en publik person. Det är ett personligt val.

   Om man fläker ut sig offentligt får man räkna med kommentarer från kreti och pleti.

  Influenservärlden har verkligen blivit tråkig.

   +1

   Kanske den här bloggen som bidrar till det? Om varje litet snedsteg granskas och blir inlägg som sen kommenteras så blir ju alla influencers tillslut tystade och safar i allt de gör.

    Aw, ja allt är självklart denna bloggens fel! Influencers har inget eget ansvar.

    Snälla!

     Influencers har ansvar absolut men den här bloggen har säkerligen bidragit till att allt mindre spännande och kul händer i influencervärlden. Det och panemin-.

  Herrejösses de borde strunta totalt i vad elaka idiotier skriver. Precis detta idioterna vill uppnå.

  Tänk va Peg hade tjänat på att bara strunta i massa trams och spekulationer. Om den som började skriva massa skit ville skapa en intrig så har hen lyckats och det har bara skapat förlorare.

   Känns som hon var osäker och lite svartsjuk från början.

   Lätt att säga, svårt att göra.
   Svartsjuka är som en fobi, den är inte grundad på logik eller reson utan är totalt känslostyrd.
   Att tala om för någon som är svartsjuk, att hipp som happ sluta med det kommer funka lika bra som att säga åt en person med en fobi att sluta med det, omedelbart eftersom den inte är rimlig.
   Man kan inte förklara hur man INTE är svartsjuk för en person som är svartsjuk, på samma sätt som man inte kan förklara för en person som är paniskt rätt för ormar, hur man INTE behöver vara rädd för en snok i skogen.

   Det tar tid, att arbeta bort sådant, och hur orimlig känslan av svartsjuka än är så kan den äta upp ett stort svart hål i hjärtat på en människa, oavsett vem denna människa är.
   Jag tror ingen människa VILL vara svartsjuk på ett sätt som gör att man går sönder, och hade det varit enkelt att bara sluta med det så hade nog inte varit ett problem.

   Så tänker jag….

    Den kan dessutom äta upp förhållandet.
    Hon borde söka hjälp för alla berörda parters skull.

  Är det ens någon som tittar på Lets Dance längre?
  Borde lagts ner för 10 år sedan! ????

   Haha jag! Jag följer det varje år ?

  Jag är inte så förtjust i någon Parnevik, men här kan jag ändå förstå Peg. Hennes kille är med i ett program som är omtalat som ligg-programmet och hans danspartner är skitsnygg och sexig. Samtidigt börjar folk på nätet skriva om hur hans flickvän är ful och han borde vara med dansaren istället… Alltså hur vidrigt måste inte det kännas? Jag hade mått skit. Man ”ska” inte bry sig om vad främlingar säger på nätet men hur lätt är det att bara ignorera hela tiden? Tycker synd om Peg.

   Hon kanske borde lita på Filip istället? Om de har ett stabilt förhållande kan ju inte det vara så svårt men det har de inte. Hon har ju själv sagt att de har gjort slut minst 10 gånger.

    Folk kanske borde skärpa sig lite istället? Om folk bara såg efter sig själva och slutade skriva elakt , så svårt kan det ju inte vara. Måste vara fruktansvärt att ha all världens främlingar som skriver elakt om dig.

    Man kan lita på sin partner men fortfarande bli sårad över vad alla våffelskägg säger.

     Hahaha…
     Våffelskägg? Vad är det?

    Fast det ena utesluter inte det andra? Hon kan lita fullt ut på sin pojkvän men samtidigt bli ledsen över att hundratals personer sitter och skriver ”Filip borde vara med en snyggare tjej ändå” osv. Jag tror man måste vara en robot om man inte alls blir påverkad av sådant.

  Filips danspartner har ju kille. Vad är det som säger att Hon vill ligga eller byta ut honom mot Filip.

   Haha eller hur!

  Therese Lindgren köpte videohälsning från Pontus Rasmusson ??? Fy alltså. Borde kolla upp folk först.

   Vad har han gjort

    Lurade han inte sina följare på pengar? Dom fick ringa honom på ett nummer, men det var betalnummer. Många barn ringde väl många gånger så det blev dyra räkningar för föräldrarna.

     Jaså, det var ju fult av han. Men ärligt trodde det skulle vara något mycket värre när TS la upp det med kräkemojis

   Vem är det?

   Verkar gå dåligt för henne på Youtube då hon la upp bild på thumbnailen i flödet på instagram vilket hon aldrig gjort tidigare samt 3 stories på raken. Synd att hon gör så sjukt tråkiga videos nu för tiden. Hon var så mycket roligare, inspirerande när hon och Anders hade gjort slut. Låter så elakt att säga för det var en period i hennes liv där hon mådde fruktansvärt dåligt, men då var hon äkta. Hon körde mycket live och man kunde verkligen conecta med henne. Idag gör hon bara en massa skit samarbeten, känns extremt fake och osäker.

  Varje år är det rykten om romanser i Let’s Dance, dock aldrig sett någon gråta ut i sociala medier så som Peg.

  Och ofta har ryktena stämt.

   ”Ingen har känt som du tidigare, jag vet bättre än du. Det är du har ingen rätt att vara upprörd”

   Folk brukar förstå när dom är elaka men du ska tydligen vara ”speciell”

   [Borttagen kommentar]

    Härlig victim blaming där! Såklart det är peg som gör fel! Låter ju inte alls rimligt att det är personer på nätet som slänger ur sig elaka kommentarer till höger och vänster som är problemet här. Nej peg måste verkligen skärpa sig!!

     Jag ser bara inte poängen med att sexualisera sin egen kropp och sedan bli arg när folk säger att den är sexualiserad. Baklänges much?

      Så du menar att man sexualiserar sin egen kropp när man lägger upp en lättklädd bild? 1800-talet ringde..

   Men euw vad elaka ni är. Sjukt att man tycker Peg gör fel, när det är alla som sprider rykten och som lägger sig i som är det riktiga problemet. Peg säger ifrån, och det är ”fel”. Hur SJUKT är inte det? Vart finns empatin? INGEN här vet hur mkt Peg har fått ta emot, eller hur det känns. Alla är olika känsliga, och känsligheten kan man inte byta ut direkt. Respektera att alla är olika kanske?

  Fattar inte. Skvallrar folk? Strunta i det. Varför får hon har? Hur är det relevant? Får hon hat för hon är avundsjuk eller vad?

  Man ser iallafall skillnad på deras bakgrund i sättet dom skriver… menar inte engelska vs svenska…

  Har svårt att tro att den här historien stämmer helt..visst att skvallerpressen kan skriva skit, men yngre kollar väl knappt på lets dance idag och det är väl ändå dom som står för den mesta skiten på sociala medier?

  Men hon vill väl inte att filip ska få mer uppmärksamhet än hon nu

  Tycker främst det är så oskönt hur Linn inte kan få skina för sin profession. Det är ett hästjobb att skapa koreografi varje vecka samt lära en ickedansare varje steg från grunden. Så tråkigt att hon ska behöva vara något kärleksintresse i andras ögon för en man som är perfectly happy med en annan kvinna.

  Gulligt av Filip att sätta ner foten och be alla sluta kommentera och spekulera. För sin flickväns måendes skull?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.