Bianca Ingrosso utsatt för vidrig kärring på stan

FYI: Jag är medveten om spamkommentarerna som dyker upp på – primärt – gamla inlägg och jobbar på att slippa dem helt. 

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Om jag hade fått 1 krona för varje gång jag sett någon skriva ”skriv ingenting på nätet, som du inte skulle kunna säga till personen face to face” när det kommer till negativitet på sociala medier – så skulle jag vara en rich bitch.
Det där är intressant. Som att det skulle vara BÄTTRE på något vis?
Jag tycker det är MYCKET värre, och Bianca Ingrosso är ett lysande exempel på det.

I helgen stegade nämligen en kvinna fram till henne och talar om för henne hur mycket hon har förändrats till det sämre, att hon är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till henne.
Jag skulle snarare vilja säga att ”säg det helst inte alls, men ska du säga det så säg det på nätet. Att gå fram till en människa och göra så här är ett verbalt övergrepp. Så FRUKTANSVÄRT.
Sociala medier är Bianca Ingrossos arbetsplats, där hon är en offentlig person, där hon kan välja att blockera, radera och moderera och till och med ta in en extern person att göra detta så att hon slipper, men att klampa fram till privatpersonen Bianca, där hon går ensam på stan är så…
Jag saknar ord.
Usch!

Så nästa gång du kanske tänker eller skriver till någon på nätet att, ”skulle du verkligen våga säga det där till personen, face to face?” – tänk en gång till. 
Fundera en gång till på vad det skulle innebära, om folk faktiskt började göra så, kanske triggade av sådana ”utmanade” kommentarer?
Jag skulle snarare vilja skriva att – oavsett vad du skriver för skit på nätet – gå för i helvete aldrig, aldrig fram och säg sådana saker till människor, hur offentliga de än är.
Och gör du det ändå, så får du fan skylla dig själv om du åker på en propp.

Vad ÄR det för vidriga människor som gör så här?

280 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den tanten kände sig säkert modig som VÅGADE. Skryter sen om hur ärlig hon är, skriver inte skit på nätet utan tar det ansikte mot ansikte. Fan vad jag vill örfila upp henne.

   Fyfan. Den där typen som tror att ”rak och ärlig” innebär att man tvångsmässigt måste yttra varenda tanke/åsikt som man har tänkt någonsin.

    Eller är fullt medvetna om att det inte behövs sägas, men använder ”rak och ärlig” som ursäkt att vara elaka. Ryser av obehag.

     Dessa ”raka” och ”ärliga” människor är ofta dom som säger sig ha ”pannben” och ”vinnarskalle”. De anser att de får säga precis vad som helst men tål inte själva kritik alls.

      Värsta sorten!

   Japp, men at the end of the day sitter hon antagligen hemma och önskar att hon var lika snygg, ung och rik som Bianca. Inte för att det måste handla om avundsjuka bara för att man ogillar någon, men i det här fallet tror jag det är så. En välmående person gör inte sånt.

    Nja, dra inte in avundsjuka i allt….

     Det är oftast det, även om folk inte vill erkänna det. Oavsett vad det är är det sjukt

      Tror att det mer än något handlar om missunnsamhet. Man kanske inte nödvändigtvis vill leva precis som tex Bianca, men tänker samtidigt att hon fan inte är förtjänt av nån framgång inte. Småaktiga människor.

     Men i det här fallet tror jag det handlar om just avundsjuka.
     Du vet ung, snygg och en himla massa pengar vs gammal bitterfitta.

    Snarare bitterhet än avundsjuka.

   Vad är det för fel på folk!? Helt ofattbart, jag saknar ord. Stackars Bianca! ❤️

    Jag håller med. Vad är det för hemsk människa som tar sig friheten att förolämpa och trycka ner Bianca?

    Hoppas inte hon tar åt sig utan fortsätter vara den hon är och vill vara ❤️

   När ska folk lära sig, bianca skapar bara kontent. Dessa påstådda påhopp osv generar bara fler följare.

    Redan för ett år sedan påstod Bianca att hon utsattes för hat av ”äldre kvinnor”. Men har dessa äldre kvinnor verkligen så bra koll på Bianca? Alla 40+ jag känner vet knappt något om Bianca och bryr sig NOLL och INGENTING om henne.
    Och utanför Grodan? Varför skulle någon äldre östermalmstant bry sig ett skvitten om Bianca?

    Nej, tvivlar inte ett ögonblick på att hon får en massa hat och taskiga kommentarer men det är nog från yngre människor (runt hennes egen ålder och yngre)

     Tror absolut hon har en viss exponering även mot äldre åldersgrupper, hon ha ju varit med i leta dance, talang osv, har en familj känd i ett par generationer bakåt. Tror nog det finns tanter som vet vet vem hon är. Finns folk som är 60 som läser den här bloggen också, så det är inte omjöigt.

     Och knäppisar finns i alla åldrar, givetvis.

     Du är nog något på spåret. Nu vet jag inte hur kommentarsfältet ser ut i dagsläget men hennes tidigare youtubevideor verkade ganska förskonade från verkliga hatkommentarer. De få som jag såg var uppenbart lämnade av spydiga småtjejer både till språk och innehåll att döma. Av någon anledning verkade de även lite småkära i hennes ex.

     Jag följer Bianca och är snart pensionär. Tycker hon är en ung driven tjej.

      Skulle du /dina väninor vara en av dom som anklagas här & där?

     Kunde inte skrivit det bättre själv!!!!

     Sen tror jag hennes mående spelar in B mår ju inte bra just nu så allt känns för mkt, men om så är fallet kanske man kan ta en time out istället?

     HAT ÄR ALDRIG OK men att anklaga en hel ålderskår är inte heller ok det är väl också hat..?

      ”Mår inte så bra just nu” – vad syftar du på?

       Men hon mår ju inte bra, det är väl ingen hemlighet?

      Vadå mår inte bra? Vad menar du?

      Fotar hon sig själv när hon gråter?

     Jag är 47 och älskar bianca. Min mamma som är 68 följer henne. Så ja jag tror hon har många av oss äldre också. Jag skulle dock aldrig vara elak och tycker det är vidrigt beteende.

     På min arbetsplats är det SÄRSKILT de ”äldre” som har en hel del negativt att säga om Bianca Ingrosso. Från 40 och uppåt. Värst är de som är närmre 60. Och män. Men även de äldre kvinnorna uttrycker många negativa kommentarer.

     Bianca Ingrosso är ju med i ett välsett program, där Pernilla Wahlgen är väldigt igenkänd för en äldre publik, likaså Christina Scholin som medverkar i programmet frekvent. Därtill är Bianca en jurymedlem i familjeunderhållningen ”Talang” som når alla åldrar. T.ex. barnbarn som pratar om programmet (och kanske gillar Bianca?). DESSUTOM: ingen människa som använt sociala medier och/eller läser kvällstidningar kan ha undgått att se och läsa om Bianca då det skrivs om henne oerhört ofta – positivt som negativt (kanske främst negativa).

     Förstår faktiskt inte tanken om att äldre i allmänhet inte skulle veta vem hon är?

     Haha 40+ äldre? Jag är i den åldern och vet mkt väl vem hon är. Har mina åsikter om denna unga damen men håller dem för mig själv och följer henne inte någonstans. Ändå så ska man ge blanka fan i att utsätta någon annan för skit. Hur mkt man än ogillar en person.

     Jag tror personligen att denna tanten är ett fans av Pernilla och ville stödja P, för att det ofta på Pernillas blogg skrivs om hur elak Bianca är mot Pernilla i deras reality serie. På Pernillas blogg är det oftast många äldre tanter som florerar. Så det tror jag är vad det handlar om.

   Tror folk faktiskt blivit ännu tokigare pga corona. Såg två helt normala äldre kvinnor stå och skrika åt varann på Medis tunnelbana. Det är så sjukt otrevlig stämning överallt. Känns som i nån zombiefilm typ. Usch. Stackars Bianca.

  Usch ja.. Ibland blir man förvånad över friheterna människorna tar sig för att de tror att deras åsikter är värda att vädras

  Fy så fruktansvärt förnedrande vilken satkärring. ?

  Ett antal skruvar lösa hos den människan.

  Undrar hur det kommer sig att de verkar vara många lite äldre kvinnor som stör sig mest på Bianca?

  Hur som, hemskt att gå fram till Bianca på det sättet på stan. Förstår att Bianca blev ledsen.

   Jag tycker överlag att de flesta riktigt oförskämda kommentarer jag sett kommer ifrån äldre kvinnor.

    Vad är äldre för dig, hur gammal är man då? Jag har nämligen svårt att se ålder på folk.

     I Pernillas ålder va hon,alltså runt 50.

      50+

     60+ hade jag först tänkt skriva.
     För mig är de äldre.

      Det är väl relativt ens egen ålder?

    Jag håller inte med dig alls. Det finns två grupper kvinnor som har uppenbara aggressionsproblem. Det är kvinnor som vistas i Stockholms innerstad som antingen är i åldern 15-25 som mest är arga och kränkta och verkar ha uppfattningen att alla kommer ändå att gå in i mig så därför flyttar jag aldrig på mig och går rakt in i alla möten jag får. Mammor med barn i åldern 7-12 som envisas med att cykla på trottoaren med motiveringen att deras barn minsann får göra det upp till 12 och då kan de inte ha koll om de själva inte får göra det. Skulle man ens titta surt på dem, ja då vet man att man lever för deras utbrott är episka.

     Haha vilka random ”grupper”. Mammor i stocholms innnerstad med barn i ålder 7 -12 som cyklar på trotoaren. Okej.

      De är tyvärr stora grupper på en liten yta och de flesta verkar förbannade på livet.

       Ja, varför kan inte dessa ungar cykla på bilvägen som alla vuxna? ?

       Klart att barnen ska få cykla. De cyklar nog bara till och från skolan/förskolan. Om du bara tittar upp från telefonen så ska du se att det inte är ett så stort problem.

        Skulle aldrig i livet ens cykla på en bilväg och verkligen inte i storstockholm! Förstår mig inte på det där. Förstår mammorna.

    Hur vet du att kommentarerna kommer från äldre kvinnor?

   Håller med, rätt less på att man anklagar äldre varför skulle de äldre vara på henne? Det är ju just dessa som sponsrar (väl) en stor del av hennes produkter. Å andra sidan kanske man är äldre om man är 25? Vet själv hur man va som liten såg man någon som var 35 var hen asgammal.

    Bianca är 25 så kvinnor som är 45+ kanske? ??‍♀️

     Hon är väl typ 28?

      Jaha ?
      Såg repris nyss av Wahlgrens och då fyllde hon 25 ?

      Född 1994.

      Hon är 26

       Hon fyller 28 i år.

    Det är det väl verkligen inte. Tror hon riktar sig till 45-50+

     Och varför skulle flera 45+ vara intresserade av henne? finns enstaka konstiga människor men alla är väl inte äldre?

      Tror de handlar om att det är äldre som läser inne på Pernillas blogg och följer pernilla, som även ser på deras realityserie där Bianca har varit otrevlig mot Pernilla förut. Många på Pernillas blogg skriver att B är väldigt otrevlig (uppfattas som det), och då tror jag de har med det att göra helt enkelt.
      Alltså nån äldre som följer pernilla och ska försvara pernilla.

    Vad jag menade ovan var att jag ofta ser äldre bete sig oförskämt i kommentarsfältet hos influensers. Då syftar jag på de som är 60+
    De skriver att influencern i fråga klär sig olämpligt (ofta för sin ålder), är en dålig förälder/förebild osv.

    Jag tänker att den generationen inte fått lära sig hur man beter sig på nätet. Att om man inte har något positivt att säga så ska man vara tyst.

     Vad är det för ålder på de här inne som spyr galla åt varenda influencer?

      11.02 åldern är 15-100.

     Haha vet de över 60 vad en influencer är för något? Å varför skulle de vara inne på insta & sprida hat? Haha dagens skämt alltså

      Varför skulle de inte veta vad en influenser är?

       De har inga smartphones påstås det. Och ingen dator heller.
       Tveksamt om de ser att läsa.
       Nästan döva bör också de vara om de är i 60-åren.

        Är snarare du som saknar koll.

        Hahah shit vilken sten lever du under? Så klart dem har det. Och även dator.
        Mina föräldrar och svärisar har det. Även instagram mm.

        Många äldre föjljer Pernilla på hennes blogg och insta!

       Frågan är om de bryr sig.

   Tycker Bianca är en fantastisk strålande person, det har jag alltid tyckt att hon är. Jag är 60+.

    Och jag tycker precis tvärt om.

   Nu för tiden talar man (åtminstone FHM) om äldre äldre och yngre äldre.
   Tror att äldre äldre är 80 och uppåt och yngre äldre 65-80.

  Alla människor har olika åsikter om kända personer. Vi kan tycka illa om dem och störa oss på dem och bli förbannade när de ständigt syns på tv eller i olika nyhetsblaskor. Innebär det att vi har rätten att nedvärdera dem? Gå fram och säga precis vad vi tycker för vi har funderat på det under en lång tid? NEJ. Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad.

   Precis. Och samma gäller ju förstås parkeringsvakter, kundtjänstpersonal….massa yrkesgrupper som får stå ut med skit i sitt jobb.

    Verkligen. Eller kvinnor som i många branscher ständigt blir sexuellt trakasserade eller förminskade. Listan kan göras lång.

    Hoppas hon anmälde. Är ju psykisk misshandel. Hemskt.

     Anmälde? För vad? Märkligt att alla sväljer den här historien med hull och hår.
     Känns som en ny ”Bellas hotlapp” – praktisk att återanvända lite då och då när man vill få sympatier.

  Och många hängde förstås på den här ”nyheten”. Klick-klick.
  Bianca är het nu för alla som vill göra sig pengar på henne. Inte minst Aftonbladet & Co.
  Det får aldrig bli tyst omkring familjen Wahlgren. Tänk om EN enda dag kunde passera utan att dessa ser till att få uppmärksamhet i media. Inte bara i sociala medier och tv utan överallt – även i etablerade medier. Men alla tycker väl att detta ger klick och klick innebär annonsvisningar. Win-win.
  Vad händer idag?
  Bianca försov sig?
  Pernilla brände sig på brödrosten?
  Benjamin snubblade på tvålen i duschen?

   Alla som vill göra pengar på henne? Det är väl Wahlgren själva som vill ha uppmärksamheten. Väldigt tröttsamt och ointressant dock.

   Det är frivilligt att följa. Tänk om alla bara kunde lära sig det. Man behöver inte följa, titta, klicka sig in på länkar, läsa artiklar etc om man inte vill. Det är en sån enkel jävla regel att en sexåring fattar det, men inte vuxna människor tydligen.

    Ja? Det är ändå tröttsamt att se fåniga rubriker om dessa i tidningen varenda dag.

     Vadå fåniga rubriker? En människa tog sig friheten att gå fram till någon hon inte känner och berätta hur vidrig hon är? Det är väl för fan inget som det görs en ”fånig rubrik” av. Det är bara sorgligt. Tror seriöst inte det hade hänt om Bianca varit en man. Alltid är det kvinnor som ska drabbas, och såna här elakheter är det alltid andra kvinnor som står för.

      Nu menade jag självklart de som TS redan tagit upp (på skämt). ”Pernilla försov sig” osv. Det är ungefär där nivån brukar ligga. Jag syftar alltså inte på vad som hände Bianca nu.

       Nähä så varför ta upp det nu då? Helt irrelevant i sammanhanget

        Du verkar vara på hugget idag.
        Skönt att man slipper möta dig IRL 🙂

        Du får fråga TS varför hen tog upp det. Sen är det väl ganska relevant eftersom det handlar om Wahlgrens och tidningsrubriker.

      Ingen som ens överväger sanningshalten i det där inlägget?
      Vet själv väldigt lite om familjen Wahlgren-Ingrosso men jo, jag funderar på sanningshalten..

       Det var det första jag tänkte också. Låter lite väl konstigt även för stockholmare.

       Hade du ifrågasatt sanningshalten om det var Benjamin Ingrosso som hade lagt upp det här?

      Vi VET inte om detta verkligen har hänt.

       Men så är det väl alltid, särskilt online. Källkritisk ska man alltid vara. Men jävligt sorgligt är det när ens första reaktion är att ifrågasätta istället för att fråga hur någon mår eller stötta. Det kostar väldigt lite.

     Är väl ändå inte deras fel att tidningarna sätter dessa rubriker? Och igen, du behöver liksom inte titta, och om ditt öga ändå råkar glida förbi en tröttsam rubrik om Wahlgrens, släpp det bara, gå vidare med ditt liv som om det aldrig hade hänt.

      Man får kommentera tidningar och mediers innehåll och val av rubriker. Inget konstigt alls. Du behöver inte bli kränkt av det.

      Nej, Wahlgrens har naturligtvis ingen del alls i mediauppmärksamheten.
      Och ändå finns de överallt hela tiden.
      Undrar just hur det går till.

       De är säkert utnyttjade av elaka och giriga människor. Stackars Wahlgrens.

       Man hör att ni verkligen inte vet hur det går till i media.

   Ja visst är det tröttsamt. Har det ens hänt då? Eller ville hon att det skulle vara fokus på annat än att hon aldrig följer några rekommendationer.

   Är också spyless på den familjen. Man kan ju aldrig slå på teven utan att nån av dom är där. Antingen fnittrande och lite lagom blåsta eller ylandes som grannens katt som klämt svansen i dörren.

    Ja det har hänt! Försök inte ens få det till att Bianca hittar på nåt sånt! Tur att man kan byta kanal då du så slipper du se o höra den familjen.

     Hur vet du det? Är det du, ”tanten”?

     Haha nä de kunde man inte i fredags, för då var Pernilla på både kanal 1 och tv4 samtidigt på kvälls underhållning! Hemskt!

    Familjen förekommer på två kanaler. Hur svårt ska det vara att undvika dessa om det är ett sådant problem?

     Tre kanaler.

     Jag har över 100 tv-kanaler och jag är säker på att Wahlgrens finns i alla kanaler.
     Ska zappa runt lite och se om det kan finnas någon tv-kanal där inte en Wahlgren dyker upp.
     Linus eller Theo finns säkert någonstans de också.

  Det är inte ett dugg värre att kunna säga det face 2 face. Det är lika vidrigt och det är därför man säger just ”skriv ingenting på nätet, som du inte skulle kunna säga till personen face to face”.
  Eftersom det inte är bättre, det är lika dåligt.

   Säg det till folk här. Tror 99% inte hade kunnat stå för det de skriver om de träffat en influencer i verkligheten

   Äntligen någon (mer än jag) som har fattat vad som menas med det uttrycket. Tack!
   Det har ju t o m hänt flera gånger att äldre damer gett sig på skådespelare fysiskt, eftersom de inte kunnat skilja på (den vidriga) rollfiguren och privatpersonen. Fråga Johan Hedenborg…

    Hedenberg menade jag. ?

     Hahah kom just att tänka på en skådis från rederiet (ja, jag är lite gammal). Han spelade en elaking, en dag på stan slog en äldre
     dam honom i huvudet med en handväska och skrek: ”Du ska vara snäll mot din mamma!!” Samma skådis satt visst i rullstol en period i serien. När han kom till ett hotell en kväll sa nattportiern: ”vad roligt att du kan gå igen!”.

  Människor som inte mår bra själva. Helt sjukt att det här ens får hända?. Kärlek till Bianca! ?

   Vadå får hända? Ordet är fritt. Visst, jättetråkigt men knappast ”helt sjukt” med tanke på att hon är såpass känd i Sverige?

    Ordet är fritt? På riktigt? ?

     Ja? Hur tänker du att vårat samhälle skulle se ut om något som detta inte ”fick” hända? Extremt kontrollerande antagligen?

      Är du autistiskt eller vad får dig att haka upp dig på ord? Det är liksom ett uttryck, inte en uppmaning till regeringen att införa en lag som förbjuder att det rent lagmässigt får hända ?

       Nej Tina det är en uppmaning till woke och cancel culture.
       Låt människor stå upp mot dåligt beteende istället. Ta en dialog och använd den egna plattformen till att exponera dåliga beteenden.

      ? ?‍♀️

     Ordet är fritt? På riktigt? Hur tänker du nu? Ska vi införa censur mot kändisar? Det blev lite fort och fel där eller hur?!

  Fy fan vad jag aldrig skulle vilja bli känd. Finns så vidriga människor därute.

   Håller med. Se bara på Britney Spears ?

    Se bara på John Lennon 🙁

     Ja ?

     Ytters ovanlig att kändisar blir mördare av sina fans, det är okända som blir överfallna och mördade stup i kvarten.
     Så ur den aspekten är det safe att vara känd.

     Däremot skulle jag aldrig i livet orka med att folk glor, kommer fram, fotar, filmar, saker jag gör står i tidningarna osv osv. Inte undra på att många drogar för att bedöva sig själva.

   Utan sitt ”kändisskap” skulle Bianca INTE ha: en nyrenoverad lägenhet på Östermalm för miljoner, en lägenhet på Mallorca, möjlighet att fixa alla skavanker hon inte gillar i sitt ansikte, möjlighet att resa var hon vill, vara programledare i TV. Hon hade däremot behövt gå till ett jobb 5 dagar i veckan, troligtvis lyssna till en chef, inte handla exakt vad hon vill. Tror ni hon hade offrat allt hon har för att slippa ta att en tant går fram och säger till henne vad hon tycker om henne på TV? Jag får ta skit från tanter dagligen i mitt jobb för 18 000/mån. Jättetaskigt av tanten men jag tror inte Bianca gråter jätte, jättelänge av detta………..

    Skulle nog tro att den skit du får ifrån tanter inte gäller din person. Finns ingen som ska behöva få skit kastad på sig på det sättet som Bianca fick.

     Fast jobbar man med service tex kundtjänst el likande får man samma ord som Bianca. Att man är värdelös, dum i huvet, hora, borde få stryk/kuk/sparken osv. Det är inte alla som i trevlig ton påpekar saklig kritik med det förtag man jobbar för…

      Pga rollen du har. Inte personen du är! Hur jävla svårt ska det vara att skilja på det?

      Jag har jobbat 5år i kundtjänst och fått skäll varenda dag utan att det svider. Det är inte mig de hatar utan det är rollen.

       Fast vad vet du om rollen vs personen Bianca? Vem är hon som är med i wahlgrens värld? När influensers postar reklam är de en roll och när de i nästa post lägger en bild på en macka är de en person? Fast utan malvan ingen reklam osv.
       Hur jävla svårt ska det vara att fatta att Bianca är ett företag (för att använda din ton).

        Det spelar ingen jävla roll. Ingen har rätt att gå fram till en okänd person och trycka ned. Existerar inte vanligt hyfs längre?

      Vad är det för företag som accepterar att anställda för höra sånt. Verkar inte klokt. Skulle akdrug jobba flr en spdan arbetsgivare.

       Varenda kundtjänst i världen skulle jag tro. Det är bara att lägga på samtalet men du kommer fortfarande fångats det dagligen.

     Alltå SLUTA SKYLLA PÅ TANTER!!!! BLIR SÅ TRÖTT PÅ SÅNA SOM DU!!!! Lägg ner nu hur många 60 + finns här inne??

    Det var nog det dummaste jag hört på länge. Sitter du på kundtjänst och får skäll så handlar det inte om dig som person. Sitter du i kassan på ICA och det kommer fram en helt okänd person som vet allt om dig och säger vilken dålig människa är. Att du inte är värd något så tror jag nog att det svider. Oavsett lön.

     Fast Biancas (och andra influnencers) jobb är ju att sälja sig själva. Det är en skillnad. De är sitt jobb. Kritik mot dem är mot dem som personer. De vill få oss reagera, kommentera, likea, köpa deras produkter. En jäkla skilland mot att sitta i kassan på ica och sälja icas produkter.

     Tror det här med konsekvenstänk har försvunnit. Om jag skriver si på min blogg kan jag få sura kommentarer (men goa klick, kommentarer o annan uppmärksamhet som ger pengar i slutändan). HAT ÄR ALDRIG OK, men sticker man ut hakan får man trots allt vara beredd på kritik.

      Exakt.

      Men vad har du fått för uppfostran? Det spelar ingen jävla roll vad din roll eller ditt yrke är. Ingen har rätt att gå fram till någon och trycka ned den personen.

       Ha rätt nej, men gör -ja. Välkommen till verkligheten

    Jag har mycket hellre mot vanliga liv och vanliga jobb än Biancas. Varför är det konstigt, bianca är rik ja, men hon mår ju dåligt av sitt lic? Varför skulle man då vilka byta med henne om man mår bra?

  Sen måste man inte säga allt man tänker.. har man inget snällt att säga kan man vara tyst är en bra utgångspunkt.

  Har man inget snällt att säga behöver man inte säga nåt alls!!!

   Något alla i det här kommentarsfältet borde ta till sig!

    Då hade den här bloggen inte ens existerat. Det jag tycker är intressant är att det är ett sådan jäkla moralpredikande i exakt allt medan det sjukaste är att allt går ut på att leta fel och kommentera dessa hos folk man inte känner. Går inte ihop

     Fast det går ju inte ut på att leta fel. Beskrivningen av vad den här bloggen är till för står längst ner. Läs.
     Sen går det att diskutera saker UTAN att hugga utan att hata och kritisera allt.

   Fast vad är det för mentalitet? Så ALLT man säger ska vara snällt till allt och alla hela tiden? Haha det hade ju verkligen funkat i längden. ?

    Ska man prompt säga något elakt så måste man tänka på hur det låter.

    Nä, men det är ju skillnad mellan att vara elak och ge konstruktiv kritik vid rätt tillfälle. Är helt meningslöst att gå fram till en kändis och säga att man inte gillar dem p g a personlig smak typ.

   Vi ska baaaaaaaaara skicka kärlek. Ingen ska säga något negativt. Då ska man bara vara tyst. Dööööör för dig, osv.

  Helt rätt gjort av kärringen. Jag hade gjort samma sak. Det visar att vi är på rätt väg när människor står upp för sina åsikter och känslor. Bra gjort.

   Exakt vad hade du sagt och varför? Skriv ner hela ditt tal jag är intresserad av vad Bianxa gjort som är så himla fel.

   Haha sök hjälp troll. INGEN frisk människa tycker det är normalt att gå fram till nån man inte känner och kalla den för en massa skit. Inga undantag till regeln, så sök hjälp snälla du

   Men sluta trolla nu figge!

  Oj så synd om henne som inte fick en positiv kommentar på sin existens.

   Du är ju sjuk i huvudet

    Inte sjukare än du, tack så mycket.

  Tittar inte på Wahlgrens men brukar inte Bianca bete sig illa mot sin mamma på TV?
  Inte för att det ursäktar tantens beteende. Men samtidigt om någon beter sig illa mot nån annan på bästa sändningstid och nån annan påpekar det så betyder det att den är vidrig? Är väl fler som reagerat på Biancas beteende? Är hennes beteende ok för att det är mot hennes mamma?

   Det är ju lite det här med att provocera…..du får ju uppmärksamhet, men inte bara positiv sådan.

   Innebär inte att jag tycker det är ok slänga ur sig vadsomhelst (någonsin, hatar dessa ’ärliga’ människor) men ibland tänker dessa influensers inte på vad de sår.

    Så sant!

   Och? Det ger en random person rätten att gå fram och tala om vad den tycker och tänker då? Nej.

    Jag skrev att det inte ursäktar tantens beteende.

     Att du ens försöker ”förklara” att någon går fram till en okänd människa och kallar den för vidrig är det läskiga här. Sök hjälp

      Men oj, tagga ner!

      Jag försökte inte förklara tantens beteende.
      Men om Bianca tänker hur hon känner sig pga tantens uppförande så kan hon ju även försöka föreställa sig hur hennes mamma kände sig pga Biancas uppförande.
      Men som sagt har bara läst rubriker så vet inte exakt vad som hänt mellan Bianca och hennes mamma.

      DOCK, och nu är det inte Bianca jag menar alls här!
      Man måste ju få säga till om folk beter sig vidrigt utan att bli kallad vidrig själv.
      Nu VAR det en vidrig tant. Men ibland kan ju kritik vara befogad också.

      Det vet vi inte ens att tanten verkligen sa, Bianca överdriver allt och säger ofta saker som inte är helt sant. Det där med att en man försökte komma in i mammas hus när B var där ensam så B fick sen putta ut honom – tror jag inte ett ögonblick på att det hänt, försökte komma in och sen var han inne? Eh nej hade det hänt så hade hon berättat direkt. Hon söker sympatier i mängder nu, är det inte konstigt att det plötsligt varit så mycket som hänt henne?

       Hon söker sympatier efter att hon fått kritik för att ha lurat folk till att klicka på reklam-vloggen som hon kallade för ”Firar påsk med familjen”. Allt är noga uttänkt, noga uttänkt för att tjäna så mycket pengar som möjligt, strategier. Alltid snyft efter kritik så man ska tycka synd om BI. Det är ett mönster. Folk är lättlurade.

    Bianca har ju gjort sig en karriär på att skrika och bråka med sin mamma, syskon och pojkvän. Hur vet vi att ”tanten” här inte precis startat en Youtube-kanal som går ut på att gå fram till kändisar och ge dem kritik? Nu tycker jag vi stöttar tanten, alla har rätt att bli kända! Om man är lite otrevlig spelar mindre roll. Fråga Bianca.

     Vad du är löjlig!

      Och jag tycker Bianca är löjlig.

       Sandlåderetorik här. Väx upp människa

        Skriver den som svarat med ett personligt påhopp utan någon vidare argumentation…

   Jag får uppfattningen om att det var med förut. När Bianca fortfarande bodde hemifrån och båda inte betedde sig speciellt bra mot varandra.
   Hur de pratar med varandra, sättet de umgås på osv har en heeeelt annan vibe i de senare säsongerna än jämfört med den första säsongen. Troligtvis för att Bianca inte bor hemma längre och slitningarna de emellan inte alls är lika stora.
   Enligt mig är ju det dessutom något som i princip alla går igenom och något man kanske BEHÖVER gå igenom för att kunna ta steget att lämna boet och bli självförsörjande. Och för förälderns sida behöver gå igenom för att tycka att det är väldigt skönt att ungarna flyger ut ur boet.

    Uhm. Okej.

    Har absolut aldrig någonsin bråkat med min mamma på det här sättet, och det var garanterat inget som behövdes för att jag skulle kunna flytta hemifrån…

     Kul för dig. Många växer ju dock inte upp i perfekta medelsvenssonsförhållanden.
     Det är extremt vanligt att familjer har en dysfunktionell relation till varandra.

      De flesta kör det inte inför öppen ridå på TV…

       Vad har det med saken att göra?

        Det har väl mycket med saken att göra om man behandlar familjemedlemmar illa på TV inför tusentals tittare?

    Inte en chans i h-vetet att alla ungar beter sig så som hon betett sig mot sin mamma. Att håna, trampa på och förolämpa sin egen mamma.

   Har sett ett avsnitt och det gick typ ut på att Bianca skriker åt Pernilla att hon inte är hennes mamma längre för att Pernilla inte kunde passa hennes hundar… det är nog rätt naivt att tro att man ska kunna bli realitykändis genom att bråka och vara otrevlig och sen ska folk ändå gilla en.

    Då har du ju missuppfattat det där avsnittet rejält! Och jag frågar mig om du ens sett det och inte bara kollat på trailern till det avsnittet.

    Att Bianca säger ”du är inte min mamma längre” säger hon när de diskuterar och Bianca trycker på att hon vill diskutera på ett jämlikt plan som två vuxna människor och inte ta med deras mamma-dotter relation i den biten.

    Sedan var det inte bara grejen att Pernilla inte bara kunde passa hundarna. Om jag kommer ihåg det rätt så var grejen att Bianca 14 dagar innan hade frågat Pernilla om hon kunde ta hundarna över en helg. Pernilla hade sagt ja. Men när helgen närmade sig och Bianca dubbelkollade så hade Pernilla glömt bort och bokat en resa till Sandhamn och kunde då inte ta hundarna. Det där hade jag också blivit skogstokig på, speciellt när det sker hela tiden, som det verkar göra där.

    På det så hade Pernilla snackat med Philippe och sagt att hon visst hade kunnat ta hundarna. Varpå han (vad det lät som) blev aslack på Bianca för att hon hade varit tvungen att stanna hemma med hundarna istället för att följa med honom till Göteborg. När man inte har en bra relation relation till sin partner från början och tjafsar om precis allt så är det inte så konstigt att det blir lite lätt upprört av en sådan kommunikationsmiss.

    I hela det avsnittet så framstår faktiskt Bianca som den mogna, rationella personen jämfört med Pernilla som bara vill springa runt och låtsas som att allt är bra. I det avsnittet framstår dessutom Pernilla som en rätt oskön person som inte lyssnar ett dugg på Bianca, hennes känslor, resonemang och vilja.

     Fast jag har sett det, uppfattade det inte som du. Tyckte Biancas sätt att prata med Pernilla var omoget, gapigt och respektlöst.

   Tycker att hon är sjukt otrevlig.

  Ja, det är kanske dit vi är på väg?
  Allt vad vi tycker och tänker skall vara offentligt så att alla alltid kan ta del av det. På nätet och i förlängningen också IRL.

  Man behöver inte älska alla och man behöver inte tycka att Bianca är det bästa vi har. Men man måste fan inse vad som är rätt att säga och inte.

  Dessutom är det bara en kändis, hur en sådan kan trigga igång starka känslor som hat hos en person förstår jag inte.
  Jag tycker inte heller om alla influencers och alla kändisar, men jag har inte behovet att uttrycka mitt ogillande för det.

  Låter helt sjukt. Nästan så att man tror att Bianca hittar på för att det låter alldeles för otroligt att sådant skulle kunna hända. Händer sånt här på riktigt??

   I hennes fall tror jag faktiskt att det händer. Är ju bara att kolla hur mycket hatkommentarer hon får överallt.

    Ser inget hat på hennes instagram?

     Har funnits. Kolla Youtube.

     Nej ser inte att hon får så mycket hat mest kärlek och beröm, ser andra som får väldigt mycket mer hat och utsätts så mycket värre än Bianca men som inte gråtit på bild el film och inte överöses med beröm av andra kändisar.

  Kvinnan som säkert sitter hemma och kollar varenda avsnitt av Wahlgrens värld och följer Bianca överallt. Om man avskyr en person så mycket så skulle åtminstone jag hålla mig långt ifrån någon som triggar igång känslorna så hårt. Vad är det för fel på vissa?

   Jag skulle snarare gissa på att det är någon som tittar på Wahlgrens och följer Pernilla.

  Alltså jag har jättesvårt för att uppbåda något medlidande för Bianca i det här fallet. Som någon skrev tidigare, det finns hundratals om inte tusentals vanlisar varje dag som får ta emot personangrepp, påhopp och rena hot under sin arbetsdag. Socialsekreterare, p-vakter, kundtjänstmedarbetare, restaurangpersonal… Det blir inga snyftrubriker när de trakasseras på jobbet, och de kan inte heller vila ut i en lyxlägenhet i Spanien när helst de vill. De går hem, skakar av sig skitdagen och börjar om på nytt nästa dag.
  Tycker att kvinnans beteende är bedrövligt men har svårt för Biancas drama queen-reaktion.

   Håller med.

   Okej, Bianca reagerar på vad en _random_ tant på stan har sagt.
   Lisa reagerar på vad _random_ tjejer i skolan har sagt, drama queen?
   Man måste få reagera.

    Allt som Bianca lägger ut i sina socials görs med syftet att tjäna pengar.
    Denna reaktion är ju för att skapa sympatier så att man är mer välvilligt inställd till henne nästa gång hon vill kränga något.
    Det är rimligt att bli ledsen. Det är faktiskt inte rimligt att lägga ut ett gråtklipp inför hela världen. Men vi har blivit så vana vid flunsornas gränslöshet att det är lätt att inte reagera.

     Exakt, de tjänar ju pengar på det…Bianca är lite extra bitsk mot Pernilla i ett avsnitt av Wahlgrens värld. Folk blir upprörda, mer skriverier, mer pengar ramlar in…det negativa med att sälja sig.

      Jag upprepar vad någon skrivit här tidigare. Man ska inte klicka och inte titta.
      Lösningen är förstås att inte ha tv, att inte surfa runt på nätet och att inte diskutera med några andra över huvud taget. Om det inte hjälper så rekommenderas ögonbindel och öronproppar.
      Då slipper man familjen Wahlgren. Annars tränger de sig på genom minsta spricka i muren.

     Jag tycker ändå det är bra att hon lyfter att det händer.

     Tack. På samma sätt som BB sannolikt överdrev sina hoplappar och sin psykiska ohälsa lär Bianca kunna överdriva och vinkla. Samma excelark bara olika innehåll. Väcka sympati för att kunna sälja.

   Ehh du är ju sjuk. Det är en grej att få skit för sitt jobb, en helt annan att få skit för sin person. Du kan inte vara frisk eller så är du kärringen själv

    Om du har missat att mängder av människor får *personliga* påhopp i sin jobbvardag ska du nog vara tacksam. Resten av ditt dravel är för dumt för att bemöta.

     Ni är ju helt korkade om ni inte fattar skillnaden mellan att bli kallad för vidrig och få skit pga sitt jobb. Oavsett så går det inte att jämföra

      Det är ju du som kuggar i läsförståelse. Få in det i din tjocka skalle någon gång att många blir kallade vidriga, dumma osv under sin arbetsdag. Men du är nog för släthjärnad för att fatta.

       Jag gissar på att du vet det för att det är du som utsätter folk för det under sin arbetsdag. Det framstår så med tanke på din retorik.

        Gissa på du.

         Du verkar mysig! ?

      Men vad är biancas jobb? Jo att vara Bianca på tv. Om hon får skit för hur Bianca på tv är så är det hennes jobbperson som får skit.

    Fast Biancas jobb är ju sin person?

    Gör du inte samma sak som tanten här? Utnämner en person du egentligen inte alls känner till ”sjuk” för att den säger nåt du inte gillar.
    För övrigt är det Biancas jobb att vara denna persona hon utger sig för att vara på TV. Tror du att det är den oförfalskade sanningen hon uppvisar där?
    Att sen tanten inte kan skilja på verklighet och reality är en annan sak.

     10:18 är bergis B själv.

   Men snälla vilken liten tomtenisse du är. Hon jobbade inte vid tillfället. Så hon va inte på jobbet.

    Jaha så när är en influenser inte en influenser då?

    Hade hon sin mobil med sig? Filmade hon och la upp på sin Instagram som hon i egenskap av influenser och företagare tjänar pengar på?

  Håller med dig Anonym 10:01!!!!!

  Fy faan vilken vidrig människa!!!
  Hon mår säkert riktigt dåligt i sitt miserabla lilla ynkliga liv.
  Stora varma kramar till Bianca! Du är en fin och go tjej!!!

   Det var ju fel att kalla någon för vidrig?

    He he….

    Inte om det görs i ett syfte man gillar. Logik.

  Bianca bor och hänger absolut mest på Östermalm, alltså är det högst troligt att det just kom fram en beskäftig östermalmskärring till henne. Värsta sorten dessutom! ???

   Östermalm består inte 100% av rika personer om du tror det. Inte ens 50%

    Exakt. Folk här har så mycket fördomar om Östermalm att man inte vet om man ska skratta eller gråta…

     Men de flesta fördomar stämmer. Är det ngn gång jag träffat på extra dryga har det varit på Östermalm, särskilt runt Karlaplan av någon anledning.

      Du har haft otur på dina ”weekends” i storstan då.

  Finns det bevis på att det ens hänt?

   Nej.

   Ja dom som satt på grodans uteservering.

    Har dom givit sig till känna? Uttalat sig i TV om saken?

    På en uteservering där det ofta är massa sorl så du knappt hör vad den som sitter bredvid dig säger?
    Så tanten skrek helt plötsligt? Talar man i normal samtalston hörs det knappast så mycket.
    Tycker det är mycket som inte stämmer i detta. Kom det dessutom från Pernilla tror jag inte på det ett dugg. Hon ville belysa annat än hennes egoresa.

    Kändisar kommer gråta ut som aldrig förr efter pandemin. För allt näthat som de drabbades av efter deras coronaresor. Och deras brist på omdöme. Men såklart är det synd om dom.

  Blir både ledsen och skrämd av en del kommentarer här. Folk blir mer och mer empatilösa och kalla.
  Bara för att andra ”vanliga” blir hotade och illa behandlade på jobbet vilket jag också blivit många gånger. Då vet man hur det känns och kan visa/känna empati.
  Jag är 47 år och har varit med om det många gånger både privat och i min yrkesroll men vill inte att andra ska drabbas.
  Hur många elaka bittra tanter sitter här och hånler åt bianca? Fy fan så vidrigt av er ?

   Om man har sinnesnärvaro att filma sina darrande läppar och trillande tårar för likes och styrkekramar så är man nog inte särskilt skärrad eller illa berörd av vad det nu är man påstår har hänt ?‍♀️

    De kan man väl visst vara!

    Du e ju verkligen vidrig. ?‍♀️

     Du kallar folk vidriga men det är jag som är vidrig? Vi säger så ??

     Men…var inte fel att kalla folk för öknamn för deras personlighets skull?

    Alltså vilken vidrig kommentar. Du är nog kärringen själv

   Vidrigt? Det ordet ska man väl inte använda? Och vilka kommentarer menar du? Huvuddelen av kommentarerna är ju till hennes fördel?

  Detta känns som ett klockrent fall av förnäm östermalmsragata. En fisförnäm rik äldre kvinna som tycker att Bianca
  inte är fin nog för att bo där. Hon tycker säkert att Bianca drar ner statusen få det fina östermalm med sin TVcirkus.
  Det bor många äckliga typer där som anser sig fina förnäma och förmer än andra.

   Låter som det är dina egna åsikter haha

    Haha nä det var det inte men jag har stött på typen tyvärr.

     Och här stöter vi på din typ…
     Tala om att bra ur sig fördomar. Patetiskt.

     FYI bor det rötägg, bra folk och halvbra folk precis överallt.
     Både i orten, sömniga villaområden och innerstan.

      Var det du som gapade på Bianca.

   Exakt!
   Östermalmstyper är inte och leka med. Många har en jäkla von oben attityd och de tror själva att de är såååå mycket bättre en andra. Allra sämst tycker de om nyrika som själv jobbat fram sig till pengarna. Ett hot mot de inavlade rika som är födda med guldsked.

    ??

     ??

    Låter som random Stockholmare.

    Nja. Det är nästan uteslutande de nyrika som beter sig illa och har dålig attityd.
    De som plötsligt fått pengar snabbt och tror att de äger världen och kan köpa allt och alla. De är hemska.

     Rika borde förbjudas! ?

   Hon var säkert rasist också. Du glömde ta upp det. Rasistkortet ger en automatiskt rätt i alla sammanhang.

   Jag kan verifiera att detta stämmer. Östermalm är rätt unikt i sitt slag, folk är väldigt griniga där.

  Av kommentarerna att döma hänger kärringen säkert här. Att det ens finns folk som tycker det är ok att gå fram till en människa och kalla den vidrig? Galet. Inte konstigt att ni är ensamma, deprimerade och gud vet vad.

   Men oj vad du vevar.

    10:20 tror hon har koll på allt! Patetiskt! ?

   Ni är? Vi är menar du väl!? Du hänger ju också här ???

    Beror på hur man uttrycker sig. 10:20 kanske inte uttrycker sig lika elakt som så många andra gör här, därav ”ni”.

     Då kan ju du och 10.20 bilda duo.

      Två läger. Snälla vs elaka, det blir perfekt.

  Vad svarade Bianca till kärringen?
  Skulle varit så kul om de blev filmade för Wahlgrens värld utan att tanten visste och sedan, tadaaa fick hela Sverige se hur hon betett sig!

   Jag tror hon blev överrumplad och ledsen. Pernilla berättade i podden att hon börjat grina.
   Så konstigt vad människor utsätter andra för bara för att vara ”ärlig”.

  Förstås vidrigt beteende av den äldre kvinnan. Finns dock många unga, eller yngre medelålders kärringjävlar med för den delen. ?

   Spelar nog inte roll vilket kön person har. Kolla på aftonbladets kommentarer på Facebook, där haglar det kommentarer från alla håll och kanter.

    Jag kallar alla puckon för kärringjävlar oavsett kön.

     så kreativt

     Fräscht med lite kvinnohat så här på en vanlig måndag. ?

  Ot
  Skriv om Pernilla + många flunsors resa till Spanien just nu!

   Sandra Beijer åker till Frankrike också.

    Det kommer aldrig kritiseras här. Allt Sandra gör är smart, roligt, unikt, häftigt, välförtjänt på Bloggbevakning.

    Förra gången hon åkte skulle hon också baaaara vara i familjens hus. Sen blev det ju en liten getaway till en annan stad, besök på en fullpackad restaurang osv.

   Varför? Det är inte förbjudet att resa.

    Det är inte förbjudet att äta avföring heller. Tips!

     Hur har det svaret blivit en grej? Det finns ingen logik med jämförelsen alls.

      Allt som är lagligt är inte önskvärt/smart

    Jo, ONÖDIGA resor bör undvikas!

     Men inte förbjudet.

   Hemma nu??

  Ironin i att det kommer från dig, att du skriver detta som brukar heja på mobbing och håller nätmobbare om ryggen. Detta hade du nog inte skrivit om det gällde vissa andra, då hade du påstått att det var lögn vilket det kanske är det vet vi inte, men om det är sant ja då är det ganska sjukt.

  Har själv fått knäppa kommentarer från totala främlingar när jag oftast e ute och tränar. Oja de e äldre människor och då e jag inte äns influenser eller kännd . Det e inte ok , Men jag tar det som luft och bryr mig inte för 1 jag känner inte människan inte och 2 skannsen att jag stöter på den igen e 0.0000001 procent . Sedan gör Jag gör inte content av det heller och tycker det e lite töntigt . Istället för att börja söka sympati säg till personen att man blev ledsen för det hen sa. Och har personen sympati så får hen förhoppningsvis dåligt samvete och skall skämmas själv . Som sagt tycker beteendet e fel men snälla sluta sök bekräftelse eller sympatier via Instagram det e töntigt.

   Skriv gärna ”är” istället för ”e”. Det tar någon millisekund extra, du hinner.

    Loka kanske använder sig att detta språk för att förmedla sin dialekt, hen kanske anser att det är en del av deras personlighet eller kulturarv, det är väl inte så fel? Spela roll, man förstår ju vad de vill säga.

    Tänk om innan du försöker trycka till någon annan. Det tar bara någon millisekund extra, det hinner nog du med.

    Du hade sparat många sekunder på att inte skriva något alls.

  Om det har hänt är det ju snarast patetiskt att det finns sådana människor. Men vad är det som säger att det är sant? Ingenting förstås, snarast talar mycket för motsatsen. Det är inte svårt att uppfinna ”en äldre kvinna på stan” och samtidigt som man odlar sitt varumärke (Bianca Ingrossos följare är garanterat unga eller i yngre medelålder) genom att ställa grupper av kvinnor mot varandra också reproducera myten om den arga och bittra käringen. Det räcker ju med att läsa här – horder av kommentatörer har redan svalt betet – falskt eller inte.

  Lite källkritik och allmän misstänksamhet är alltid bra. Särskilt om det är en så kallad influencer som skrivit något.

   Min tanke med. Dessutom om nån sagt nåt är det ganska lätt att överdriva i efterhand. Ens hjärna är rätt bra på sånt.

   Bianca har nyss fått kritik för en vlogg, och efter att hon fått kritik så ska man tycka synd om Bianca så att hon blir hyllad och då flyttas fokus bort från kritiken. Det är ett mönster, strategi, alltid snyft efter kritik. Noga uttänkt.

    Vilken vlogg?

  Vad menar Bianca när hon säger en äldre kvinna? 35+?

   50+

  ”Kommer fram med ett leende…” Usch, jag får rysningar. Vilken psykopatkärring.

  What?! Vidriga kärring. Måste vara en psyk-kärring som käkar avtrubbande medicin för sina humörssväningar.
  Typ Dr Jekyll and Mr Hyde, först le åt bianca och sen kränka henne. Sinnessjuka människor alltså!

  Att ens ta sig friheten att säga sådär till någon man inte känner är ju helt sjukt.

  Kommer aldrig förstå mig på människor som har behov av att säga elaka saker till människor, vad tjänar man på det? mår man bättre när man ser personen bli ledsen?

  Folk har verkligen ett mer buffligt sätt på Östermalm, ogillar att vara där. Alla tycker att allt är andras ansvar där; folk buffar in i en på gatan och ger en en sur blick om man inte hinner hoppa undan, behandlar servicepersonal som slavar på restauranger och går runt med munnen i ett hönsarsle för att visa hur missnöjda de är med allt jämt. Det är verkligen inte en myt tyvärr, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.