Hela säsongen av Paradise Hotel är bortplockat tills vidare

Inlägget uppdateras löpande.

Nordic Entertainment Group har beslutat att pausa pågående säsong av Paradise Hotel efter att ny information med anklagelser om övergrepp framkommit under dagen.
En polisanmälan görs i samråd med två kvinnliga deltagare för att pröva anklagelserna rättsligt.

Dagens episod av Paradise Hotel som finns på Viafree och Viaplay har tills vidare, liksom resten av säsongen, plockats bort från streamingtjänsterna medan utredning pågår. Bakgrunden är att en manlig deltagare gått över gränsen vid ett antal tillfällen mot två kvinnliga deltagare. Konsekvensen blev att den manliga deltagaren tvingades lämna programmet. Dagens nya uppgifter är av den karaktär att ytterligare åtgärder nu vidtas.

Polisanmälan görs i samråd med de kvinnliga deltagarna för att utredas enligt den rättsprocess som finns i Sverige.

Parallellt med polisanmälan görs en intern utredning för att gå till botten med huruvida rutinerna brustit i hantering och övervakning under inspelningen. Deltagarna i Paradise Hotel ska kunna känna sig trygga kring sin medverkan.

Beslut om att visa resterande avsnitt av Paradise Hotel kommer att fattas längre fram.

– Jag har idag fattat beslut om att pausa Paradise Hotel efter att ha nåtts av ny information som jag ser oerhört allvarligt på och avser gå till botten med, säger Anders Jensen, VD och koncernchef för Nordic Entertainment Group.

Artikeln uppdateras löpande. Tack för ert tålamod // Från Viaplays hemsida

Aftonbladet skriver så här: 

Rapporten om deltagaren Toby Johnsons övergrepp mot två deltagare har under tisdagen skapat starka tittarreaktioner. När Aftonbladet når Annie Dahlberg, 24, en av de utsatta kvinnliga deltagarna, bekräftar hon att det är en av anledningarna till att säsongen plockats bort.

– De har sagt att de ska kolla igenom allt en gång till och att de ska ta ned det just för att det är så starka reaktioner, säger Annie Dahlberg.

Jennifer Paatere, 23, som även hon utsattes för övergrepp, berättar att produktionen hört av sig till henne och att de tillsammans med de utsatta kvinnorna vill polisanmäla händelserna.

– Jag har bara hört att de bestämt sig för att göra en polisanmälan mot Toby, och att de inte riktigt visste hur de skulle göra men att de kanske behövde ta vissa beslut, säger Jennifer.

Tidningen har också sökt Toby Johnson om polisanmälan mot honom. På Instagram har han publicerat ett inlägg där han skriver om händelserna i programmet.

”Förlåt, jag vet att mitt beteende i höstas var fruktansvärt och vidrigt och jag har och mår skit över det varje dag. Jag har sen dess jobbat på mig själv, mitt beteende och mitt mående (till exempel nykterist sen fyra mån tillbaka). Det är allt jag kan göra, jag kan inte spola tillbaka tiden och ändra något hur mycket jag än hade velat. Men jag kan lova mig själv att bli en bättre person och göra bättre och det gör jag varje dag.”

Lite reaktioner:

Amir Akrouti: Ja, det är problematiskt att kanalen reagerar ett halvår efter händelsen först när programmet visats och dom känner sig pressade att agera. Rakt igenom äckligt hur de sett mellan fingrarna.Meeeeeeen. Samtidigt som dom absolut ska kritiseras för detta, tycker jag att vi också ska fokusera på vikten i att en fot sätts ner och att en tydlig markering görs då det inte tidigare gjorts när man betett sig som svin mot kvinnor på bästa sändningstid. Hoppas detta sätter en ny nivå framöver.
Bildkälla: Amir Akrouti Instastory

……………………………………………………………………………………………………………………

Varför sker detta NU?
Ett halvår efter att programmet spelats in?

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det ska inte pausas.
  Det ska avslutas helt.
  Kan man inte se till så att deltagarna inte utsätts för rena övergrepp/våldtäkter så ska fan inte programmet existera.

   Ellerhur alltså de är 50.000 bara som tittar på programmet så de finns ju knappt några pengar att tjäna på att sända de. Nu har dem ner det för att klippa om två avsnitt asså jag slutar aldrig att förvånas över hur oprofessionellt allt skötts. Nu kollar jag inte längre men alltså sjukaste

   Hoppas vi slipper skiten för all framtid.

   Kan man se detta någonstans? Jag skulle precis kolla dagens avsnitt (my guilty pleasure) när det plockades bort.

  Jag är också förvånad över att produktionen inte kunde förutse detta. Vad tror de liksom.

   Ja, märkligt. Hade ju gått att fråga vem som helst, alla blev ju t.ex. jättearga över danska PH när en man var aggressiv mot kvinnor?

   En sak som inte är märklig är att vi plötsligt vet varför Toby stöttade Vlad Reiser så hårt i vintras när alla ville cancel:a Vlad pga hans oacceptabla youtubevideo.

   Dåliga killar stöttar andra dåliga killar <3

    Aha, så då har han kanske inte ångrat sig sedan i höstas, utan snarare i.. …fem minuter. Sedan det blev påtalat, ungefär.

  Paradise Hotel vad förväntar de sig.

   Ska man förvänta sig att bli utsatt för sexualbrott för att man är med i ph? Och då också acceptera det…?

   ”Men vad hade hon på sig då???”

   Rimligt…

    Man ska givetvis inte behöva förvänta sig att bli utsatt för det någonstans. Men om jag skulle göra en listan med ställen där sannolikheten är högre skulle nog inte Paradise Hotel hamna längst ner på den listan.

     Jag skulle faktisk känna mig ganska säker därinne. Det är personer som är utvalda och typ allting filmas. Så länge man inte vill bli känd för sina gärningar så finns de ju mer passande platser att hålla på på. Eller ja alltså menar inte att det är passande att våldta eller liknande men ska man begå brott försöker man ofta undvika att åka fast. Gör det på en fest så finns det inga kamerabevis och offret kanske inte orkar gå till gynakutmottagning och samla ihop DNA som bevismaterial från sitt underliv.

      Ja om dom inte glömmer att spela in avsnitten som dom gjorde för ett tag sen

    Efter att han slitit av henne kläderna hade hon ca ingenting på sig – hon bad ju om det!

     Vilka kläder tog han av henne menar du? De går alltid runt i badkläder eller underkläder i PH. Det enda han försökte ta av henne var BHn och där fick han nej och hon var aldrig naken.

     Och en sak till, tjejer ber aldrig om att bli våldtagna eller antastade.

    Nej men produktionen castar ju medvetet som den typen av män som är sviniga och har personlighetstyp med potetial betee sig grisigt. Killar med ”badboy” profil som Jeppe, Toby, mfl.

  Sjukt hur många som skriver på flashback o kommentarsfält att killen inte gjorde fel. Han var ”framåt och tog initiativ”.

   Men nej, på riktigt? ?

    från flashback, så hjärndött:

    Sjukt hur man försöker svartmåla Toby Johnsons beteende. Visst han är väldigt framåt och tar initiativ, men seriöst hur kan man kalla det han gjorde för övergrepp?

    Fall nr1, en brud står och strular med honom, båda är upphetsade och han känner signalen. Han tar initiativ och börjar smeka henne där nere då säger hon ifrån och då slutar han. Hur fan är det ett övergrepp?

    Fall nr2, en brud sitter naken över honom i bh och trosor, gnider sig mot hans d*ck. Han tar tag i hennes bröst och drar ner bhn, hon säger nej och han slutar. Hur fan är det övergrepp?

    Det pågår seriöst en lynch mot män just nu. Vi män är drivande och tar för oss när det känns ok och man får signaler från kvinnor. Om en kvinna sitter över mig och gnider sig mot mig i underkläder skulle jag aldrig någonsin ens tänka tanken att hon skulle anklaga mig för övergrepp om jag tar tag i hennes bröst och drar ner hennes bh, eller är jag helt dum i huvudet?

    Det osexigaste som finns är att behöva be om lov och samtycke om varje minsta sak? Får jag kyssa dig? Får jag ta på ditt lår? Får jag ta på dina bröst? Får jag ta på din rumpa? Det här är exempel på extremt osäkra kvinnor. Antingen så är man intim, eller så är man inte det. Man kysser inte och gränslar över någon som man inte vill vara intim med, och sen anklagar dom för övergrepp när den drivande personen agerar utifrån.

     Fast när det gäller den mörkhåriga tjejen så ser man på hela hennes kroppsspråk att hon inte vill och att hon är obekväm.

     Oavsett så var vi inte där och vi ser inte mer än några sekunder som klippts här och där, så vi bör inte diskutera… Tänk hur det hade känts om det gällde dig själv och du läste här.

     Fast… Detta är ju faktiskt fullt rimliga poänger som görs.

      ”Det osexigaste som finns är att behöva be om lov och samtycke om varje minsta sak?” – FÖR MIG ÄR DET OSEXIGASTE SOM FINNS ATT GÖRA NÅGOT MOT EN ANNAN MÄNNISKAS VILJA, ATT FÖRSÖKA HA SEX MED NÅGON SOM INTE VILL OCH SOM SÄGER NEJ. Gud killar behöver lära sig om man tycker samtycke är osexigt.

     Alltså det här är så himla problematiskt, VARFÖR skulle det vara osexigt att be om samtycke om ”varje minsta sak”? Jag och min fästman har varit tillsammans i mer än 3 år, och borde rimligtvis känna varandras signaler rätt så bra vid det här laget, men vi frågar ändå ALLTID. Det har alltid varit vår ”rutin”, och jag har för avsikt att fortsätta med det. Det är tyvärr vanligt att gränser passeras, just för att kommunikationen är dålig, varför inte då bara ha kommunikation som en naturlig del av närhet?

      Jag hade tröttnat för att få ”be om låv” hela tiden

       Lov såklart inte låv

        Ja lika mycket som tjejer är trött på att säga nej varenda gång en kille får för sig att bara ta på en!

         Säger hellre nej till min pojkvän än att han ska fråga om han får ta på min rumpa

     Jag tycker inte personen har en poäng. Nästan alla tjejer i PH sover i BH och trosor, har ni inte sett programmet? Ifrågasätt inte en kvinna pga. kläderna. Hade han försökt kyssa henne hade det varit en grej men de sitter och pratar taktik och han drar ner hennes BH. Inte går jag runt och tar killar mellan benen från ingenstans. Nej fy usch usch usch äckliga män.

      Och alla deltagare går nästan enbart i badkläder. Det är inte konstigt att hon enbart har topp och trosor så är det övervägande i programmet och de flesta killar lyckas ju hålla fingrarna i styr.

      ”en brud sitter naken över honom i bh och trosor, gnider sig mot hans d*ck.”

      HAR NI ENS SETT KLIPPET? Han trycker hennes underkropp mot sitt skrev precis innan han drar ner hennes BH. Hon sitter inte och gnider sig mot honom. Blinda människor.

     Fast jag håller med i det personen skrivit. Det här är ett hån mot oss som på riktigt drabbats av övergrepp/våldtäkt. Så jävla tragiskt att folk ska använda övergrepp som någon form av PR.

      Fast näe! Jag har själv blivit våldtagen. Jag blev nedslagen ute av en främling som våldtog mig när jag var så sönderslagen att jag inte kunde försvara mig mot den dubbelt så stora mannen.
      Inget i det som skedde i PH tar bort något av min upplevelse. Det är skit vad tjejerna utsatts för. Om han fört in sina fingrar i en kvinna som inte vill det är det en våldtäkt.
      Det är precis lika lite ok och något en kvinna som inte samtyckt till det som min upplevelse. Det får inte ske något av det!

      Jag har också blivit våldtagen, och detta förminskar inte min händelse heller. Ingen whataboutism här! Det Toby gjorde var sexuella trakasserier och våldtäkt. Punkt.

     MAN KAN FAKTISKT ÅNGRA SIG !
     spelar faktiskt ingen jävla roll om hen gnidit sig eller vafan de pyssla med.

      Ja och han slutade när hon sa nej?

       Fast det är skillnad på att testa sig fram försiktigt och känna av om det finns samtycke jämfört mot att snabbt som katten dra ner någons bh innan man har fått tid att reagera på det.

        Okej, han slutade iallafall när hon sa nej.

         Ja men vad duktig han var som slutade efter ett nej!
         Eller inte. Gör inte ett övergrepp nästa gång.

          Okej

          Så man ska alltid räkna med att killar är ute efter övergrepp då?

           Nej, han blev sur när hon sa nej. Och hon hade sagt nej redan innnan.

           Enda sättet för kvinnor att ha någon form av trygghet är att göra exat det.

         Enligt tjejerna så slutade han inte alls efter ett nej. Men du kanske tror att det vi ser är oklippt material?

         Så då kan jag köra upp ett finger i din anal skitsnabbt och eftersom du inte hinner säga nej innan är det lugnt? Bra att veta

          de säger jag absolut inte nej till

          Ja annars kan du köra upp den i fiffin på mig om du hellre vill återskapa senariot

     Jag tror dock att det mesta som reagerades på är hans reaktion av att bli nekad. Han fick tjejerna att må som skit för att de inte ville ligga

     Jag har aldrig sett PH och skulle inte få för mig att göra det heller men om situationen är sådan som den beskrivs ovan så ser inte jag heller (Kvinna, 30+) hur det skulle kunna ses som övergrepp?

     Tyvärr har jag blivit våldtagen ”på riktigt” och varje gång jag läser om ovan situationer och att de kallas för våldtäkter/övergrepp känns det som ett hån mot mig och andra som råkat ut för samma sak.

     Väljer man att försätta sig i en intim situation som ovan så måste man väl också kalkylera med att motparten tar initiativ?

      Nej det är inte ett hån mot någon. Att föra in något i underlivet när hon har sagt nej flera gånger är ett övergrepp och kan också juridiskt klassas som en våldtäkt. Blir du kränkt av det så ändrar inte det definitionen av en våldtäkt.

      Sen kan du prata för dig själv. Jag har också blivit våldtagen, du talar inte för mig i alla fall. Min upplevelse är intr förminskad av att någon annan blir ”lättare” utsatt.

       Självklart är det ett övergrepp att få fingrar stoppade i sig om man flera gånger sagt nej men den infon framgick inte i första inlägget vilket var det jag svarade på. Vi pratar därmed om olika saker.
       Jag vidhåller fortfarande att jag inte anser att de situationer jag skrev om inte går att likställa med fullbordad, penetrerande våldtäkt och ser helst att man håller isär begreppen övergrepp, våldtäkt, närmanden etc.

       Härlig ton i din kommentar btw.

        Men vad du anser är våldtäkt är irrelevant. Det är ett juridiskt definierat begrepp.

       Kan upplevelsen få bara individuell för varje person , särskilt hur man ser på något man själv varit med om?!!!! Herregud generalisera inte vad något bör betyda för någon annan utifrån dina egna uppfattningar ! Skärp dig!

      Ok ”Karin”…

      Håller inte med dig Karin! Som kvinna ska du kunna i princip hångla naken med en karl men säga nej till sex. Du ska kunna ha oralsex men säga nej till samlag osv. Du har inte bett om det och du har inte lovat nåt. Och ett nej kan komma oavsett vad ni gjort innan. Han ska alltid sluta direkt. För det är nej. Och det är just det som är samtyckeslagen.

       om hon nu tyckte att de var ett sånt hemskt övergrepp, varför i helvete sitter hon kvar gränsle över honom ett bra tag efter? de är ju till och med han som puttar bort henne.

      Om du inte har sett klippet kanske du inte ska uttala dig. Det är inget förspel som pågår. De pratade, han drog henne över sig så att hon hamnade i gränsle över honom. De hånglade inte. De smektes inte. Han drar ner hennes bh och skrattar när hon blir upprörd. Sen gör han det igen. Och sen kallar han henne för sur och grinig när hon säger ifrån.

      Det är ett övergrepp. Ingen kallar det för våldtäkt. Våldtäkten är när han stoppar in fingrarna i en annan kvinna som sagt nej nej nej och undvikit hans kyssar rätt så tydligt.

       när jag kollade avsnittet så kunde jag se hur hon satte sig bredvid honom vis sängen, rättade till hans kropp så han låg mer i sängen än ute på kanten, HON hoppar sedan upp på honom, kan inte se nånstans att han tar henne över sig.
       men samtidigt tidigare den kvällen så frågar ju även hon om dom ska sova ihop och ”så får vi se vad som händer”
       Gör inte en höna av en fjäder.

     Samtycke handlar inte heller om att behöva fråga. Det märker man lätt på personens tonfall och kroppsspråk. T.ex Annie hade redan sagt att hon inte ville ha sex, hon undvek och avvek från hans kyssar. Om man trots detta vill ha sex och frågar 11 gånger och får 10 nej och slutligen ett ja och det känns bra är man bara sjuk i huvudet.

      Extremt viktig poäng!

     Jag kan såklart ha fel, men har sett båda tjejerna beskriva händelsen och de säger ju att det har klippts ganska rejält i det vi får se. Att han slutade när de sa nej första gången verkar ju inte vara hela sanningen. De e väll därför de valt att plocka ner för att kunna granska allt material?

   Fast ärligt, om någon sätter sig och juckar på en i bara underkläderna, klart man tar det som en invite. Knappast snyggt gjort av tjejen om hon inte vill ligga.

   OBS! Jag har varken sett eller läst vad som hänt, utan utgår endast från denna kommentar.

    Precis.

     Hon sitter inte och juckar på honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH. Du har nog missförstått innebörden av att jucka.

    Lägg ner för helvete! Ett nej är ett nej, inga patetiska ursäkter här!!!!

     Absolut men titta på situationen. Han respekterar hennes nej och slutar. Hon respekterar inte hans. Det är inte rätt kalla den situationen för ett manligt övergrepp på en kvinna.

      Vad är det hon inte respekterar hos honom?

       Han vill ju gå sen och förklarar han inte är intresserad av att ligga kvar med henne över sig. Hon ligger kvar. Han slutade bara när hon sa nej men hon bryr sig ju inte alls om vad han vill. När han ändå går till sist blir hon arg.

        Ja han vill lämna en situation han själv har skapat för att han inte vill ta ansvar för sitt beteende. Han vill bara ligga men inte lyssna på tjejerna.

       Inte lätt att va man idag. Mitt råd är alltid att undvik dessa typer av kvinnor, alltid!

        Det hade varit en dröm för kvinnor om män undvek oss.

         AMEN

     Hur är det en patetisk ursäkt. Vänd på det. Hade en kille suttit så över mig så hade jag ABSOLUT tagit det som en invite. Så får man väl säga nej och flytta på sig om man inte vill, vilket är helt okej. Men ja, jag hade tyckt att det gav konstiga och jätte dubbla signaler. Lägg till dagar av sprit och en sex miljö på det också..

      Nu är det i tv och de hade en diskussion, han ignorerar henne helt och bestämmer sig för att dra ner hennes bh. Hade jag suttit på min man och pratat om något och han helt sonika drar ner min bh hade jag blivit förbannad.

       Fast han är inte hennes man eller hur? Så varför sitter hon halvnaken och juckar när de diskuterar?

        För det första, han är halvnaken också och hon drar inte ner hans brallor. Han drar ner hennes bh och hon drar fortfarande inte ner hans brallor. Trots att han tydligt visar att han vill ligga. Varför? Om du kan svara på det så kan du även se det totalt olämpliga i det han gör.

        Fattar inte alla kommentarer att hon ju kar på honom, har ni sett klippet? Inte en enda gång juckar hon! Hon sitter grensle över honom o vill prata inte ha sex.

      Alla människor som pratar om att dessa tjejer bjuder in. Det som hände i programmet är ett så tydligt exempel på det samhället vi vuxit upp i. Killar uppmuntras att ’ta initiativ’ till den grad att man ska försöka, säger hon nej så väntar man en minut och sen försöker man igen. När den tjejen tydligt visar att hon inte vill, men efter 10 försök ger med sig, så tänker killar att då var det rätt beslut av dem att pusha henne.

      Tjejer vill som oftast inte vara hårda och dryga, speciellt inte i en position när iv fortfarande vill att killen ska tycka om oss. Vi försöker därför säga ifrån snällt och fint som Annie också vittnar om att hon gör, och som jag själv gjort när jag dejtat. Man vill inte att killen ska bli sur. Killar utnyttjar detta beteende till sin fördel.

      Om killar visade mer respekt och brydde sig mer om våra känslor hade det underlättat

     Han accepterar ju hennes nej och slutar? Varför ska tjejer kunna bete sig hur de vill btw? Normalt att sitta och gnida sig mot nån och sen sura för att han tar på hennes bröst. ??‍♀️

      Har du hört hennes version? Eller har du bara sett det tv har klippt ner till en kort sekvens?

       Hon sitter inte och gnider sig mot honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH.

      Vadå bete sig hur de vill? Han sa ju inte nej, han ville ligga med henne och hon ville inte det. Bara för att man sitter på någon så har man inte rätt att blotta någons bröst.

       …och när hon sa nej slutade han.

        Man ska inte göra något innan man vet att det är ett ”ja” men det kanske är alldeles för komplicerad information för män att ta in.

         Han har liksom redan gjort det hon sa nej till. Att blotta hennes bröst. Han skulle inte ha gjort det från första början.

    Och du tror intr att det du såg var klippt? Tjejen säger själv att de klippte bort när hon sa nej bestämt och bara tog med när hon snällt försökte få honom att sluta.

    Du har nog aldrig fått en invite om du tror att det där är en invite. Hon sitter inte och juckar på honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH. Det är inte en invite från hennes håll när han står för alla moves.

   Fast det där är väl en invite? ? Om någon gör så med mig tror ju jag att personen vill mer? Varför gör man annars så? Och nej, det är inte okej att tjata vidare om tjejen sen säger nej, men inte är det ett normalt beteende av tjejen?

    Men han har ingen känsla utan han drar ner hennes BH från ingenstans mitt i en diskussion. Han kunde gjort en mindre move och försökt kyssa henne eller lagt en hand på låret, varit lite smidig för att känna av stämningen. Att hon sitter på honom betyder inte att hon vill ha sex med honom. Och att de har på sig badkläder/underkläder är inte konstigt. Alla deltagare har det i programmet. Det har inte med saken att göra.

    Du har nog aldrig fått en invite om du tror att det där är en invite. Hon sitter inte och juckar på honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH. Det är inte en invite från hennes håll när han står för alla moves.

   Så som jag har förstått det utifrån medias rapportering ska det ha hänt mer än vad som visas i programmet samt att det har blivit klippt så att det inte ser lika illa ut.

    Fast nej. Den första situationen med Annie såg jag inte & hon verkade uppriktigt ledsen så jag tror på henne tills motsatsen är bevisad. Men att man kallar den andra situationen för ett övergrepp gör mig faktiskt arg. Hon sätter sig naken på honom och juckar. Han är med på noterna & drar ner hennes bh. Hon säger nej- jag ”pratar” med dig. Han slutar. Hon vill fortsätta diskutera & jucka på sina villkor. Han vill inte mer utan reser sig upp och går. DÅ blir hon arg och ledsen för att han ville dra ner hennes bh tidigare? Det är ju faktiskt HON som inte kan hantera ett nej i den situationen?

     Men nu var det ju inte det jag sa, jag sa att det utifrån medias rapportering verkar ha hänt annat som INTE visats. Isåfall kan man inte uttala sig, vi har ju inte sett det?

      Vad snackar du om man såg ju hela situationen?

       ”Hon sätter sig naken på honom och juckar.”

       1. Hon är inte naken utan har underkläder på sig, you should know the difference.

       2. Hon sitter inte och juckar på honom utan HAN trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH.

    Jag såg inte den första tjejen men gällande den andra är det en egen invite.

     Allt jävla snack om en invite. Det var uppenbarligen inte en invite.

     Hon sitter inte och juckar på honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH. Det är inte en invite när han står för alla moves.

    Han vägra kolla henne i ansiktet när hon berättar för honom om den andra tjejen tyckte han tjatade på henne om sex. Hon sitter gränsle över honom för att han inte ska bete som en grinig bebis. Att hon bara hade underkläder var för att hon inte hade mer kläder på sig innan de ens påbörjade konversationen. Kolla på det själva så får ni se, ni förvränger det till att hon skulle gnida sig mot honom? Stämmer inte alls, kolla på avsnittet. Och sluta blamea tjejerna

     Komla på avsnittet som är borttaget? Hur smart är du på en skala.

      Ganska smart, då avsnittet går att se?

       Ganska trögt av dig Stella, då du hittar avsnittet en googling bort!

        Haha sorry Stella, var ju du som inte var den tröga

     Men lägg av. Man kan ju se situationen. Det är svinfult utnyttja förekomsten av övergrepp för att man är ledsen över att ens invit blir dissad. För det är ju faktiskt vad som händer. Han sticker, drar, säger hejdå. & hon kan inte hantera det på ett bättre sätt.

      Hahaha skulle hon vara ledsen för att HAN dissade henne? När hon hade en diskussion om att det inte är ok att tjata om sex och blev blottad? Hon VILLE inte ligga med honom så vad blev hon dissad för?

      Det här är det sjukaste jag läste idag. Oj vad du behöver lära dig att läsa kvinnors signaler om du själv inte vill bidra till statistiken för övergrepp.

     Men då går man och tar på sig mer kläder. Så funkar det. Skall man konfrontera någon, absolut om någonting så allvarligt, så gör man väl det i förhoppning att nå fram till den andre och få den att förstå? Oavsett kön? Skulle jag ha en vän, kollega eller partner som jag vill prata allvar med så inte f a n väljer jag att göra så iklädd i stringtrosor. Jag menar inte att man skall gå runt och skyla sig: men du får nog tänka om en aning ifall du tror att det här är ett lämpligt tillvägagångssätt när det kommer till diskussioner.

      Men snälla, de är i Mexico och har inte mer kläder på sig 98% av tiden. Om du skulle se något hända på stranden skulle du inte kunna säg till eftersom du inte har mer kläder på dig? Om din sambo skulle börja argumentera med dig när du är nyvaken och sovit i bara underkläder skulle det första vara att du klädde på dig din propra kontorsklädsel innan du svarade på tilltal?

       Fast det är inte jämförbart eller hur? Hade min man börjar argumentera med mig när jag vaknade hade jag bett honom hålla käften, sätta på kaffe, jag hade plockat på mig en morgonrock och sedan kunde vi bråkat ihjäl oss om han så önskade.

       Vad jag inte hade gjort varit att gränsla honom: För det är inte ett sätt att driva en diskussion på. Det finns många fler tillvägagångssätt som är bra så mycket mer effektiva.

        Ja så hade du gjort kanske, men nu var det såhär det gick till och hans beteende var inte ok. Hör av dig när morgonrock blir ett lagstadgat krav för att undvika övergrepp är du snäll…

         Fast du frågade hur jag hade gjort, eller hur?
         Och anledningen till att du frågar är att du vill dra jämförelser mellan situationer, vilket vi kan göra även här. Vill hon hålla en vettig diskussion så kan hon dra vad som helst över sig: eller låta bli och helt enkelt stå upp och prata som en vanlig människa. Eller sätta sig ner och diskutera, som en vanlig människa.

          Vad är det för skillnad på morgonrock och bh? Tror du att en morgonrock hade hindrat honom från att dra isär den? Tjejen innan hade ju kläder på sig, inte hindrade det honom.

          Nästan alla tjejer i PH sover i BH och trosor, har ni inte sett programmet? Ifrågasätt inte en kvinna pga. kläderna. De sitter och pratar taktik och han drar ner hennes BH från ingenstans. Nej hon har inte bett om det. Nej det var ingen invite. Nej hon har inte gjort något fel.

      Vad menar du egentligen? Att vi ska utgå ifrån att män inte fattar att det inte är ok att dra ner någons bh i en diskussion? Blir det inte lite ”alla män” då? Då är ”inte alla män” helt värdelöst.

   Tycker det är illa nog att hon sätter sig på hans kön och gnider sig om hon inte har syfte med det. Varför gör hon så? För att göra honom frustrerad?

    Fast i klippet syns det tydligt att han drar henne mot sig när hon sitter bredvid honom och att hon då hamnar gränsle över honom, och hon juckar inte.

     Vilket klipp har du sett? Hon klättrar över honom och sätter sig på hans gren och börjar gnida sig. Om jag inte är blind.

      Tyvär, du får nog boka in en tid på specsavers

      Vadå ”gnida sig”, snacka om att förvränga situationen till hans favör.

      Du är blind. Som personen ovan sa, du får nog boka in en tid på specsavers. Hon sitter inte och gnider sig mot honom utan HAN tar armarna runt hennes midja och trycker hennes underkropp mot sitt skrev och drar sen ner hennes BH.

   17.04 ????????

  Varför började dom sända säsongen ens?
  Varför låg avsnittet ute i flera timmar idag innan VDn tog det beslutet? Dom visste väl vad som hänt redan när det spelades in?

  Varför fick han stå framför alla på morgonen och säga att han skulle åka hem och ”be om ursäkt”? Vad gjorde han kvar där så länge liksom? Det där hände ju sent på kvällen/natten.

   Precis vad jag tänkte, varför inte stoppa allt från början?
   Trodde de verkligen att det skulle vara okej att visa det och kanske en lite bonus av skriverier?

   Varför spelar man ens in ett sånt här program?
   Allt handlar om halvnakna gränslösa människor, som dricker sprit oavbrutet och har sex med allt som rör sig.

    Har du ens sett programmet? Det är inte vad det går ut på.

  Jag hann se avsnittet imorse och över halva avsnittet är uppbyggd på denna händelse. Det är så märkligt hur man byggde upp en ”spänning” kring övergreppen. Dom har haft 6 månader på sig att göra något och så väljer dom att klippa det såhär för att sen ta bort hela säsongen. Hur kunde dom ej förutse detta?

  Fattar inte? Vad är skillnaden i de här klippen jämfört med hur PH varit i alla år? Vad är det för övergrepp de skriver om?

   Skillnaden kan ju vara att många idag har nolltolerans mot olika övergrepp och därför säger ifrån mot saker man tidigare inte tyckte var en big deal som tittare. Behöver ju inte nödvändigtvis vara en stor skillnad i programmet.

    Han tryckte upp fingrarna i en annan tjej inne i huset… så oavsett har han varit vidrig!

   Det är fan sjukt. Hon kan gnida sig mot hans penis men han kan inte smeka hennes bröst?

    Ser du inte skillnaden själv?! Hud mot ej hud!!!!

     Så om han hade smekt henne på bröstet utanpå bhn hade det varit okej?

     Skojar du? ???‍♀️??‍♀️??‍♀️ Så om en kille torrjuckar mot dig mot din vilja men ni båda har underkläder på er så är det lugnt, för det är inte hud mot hud?
     Med den logiken är det fritt fram att ta vem som helst mellan benen så länge de har byxor på sig.

    HON GNIDER SIG JU INTE, ÖPPNA ÖGONEN FÖR HELVETE

   Var går gränsen för vad som anses vara övergrepp om inte enligt lag tycker du?

  ”Polisanmäls”
  Vad ska de göra 6 månader senare och i ett annat land var händelsen hände?

   Är ju filmat.

   17.11 Det går utmärkt att komma 20år senare och anmäla! Glöm inte bort att det är den humanitära stormakten Sverige vi pratar om. Alla män är förövare. Obs ironi.

   Är du dum eller spelar du bara?

    Du får gärna i korthet redogöra för grunderna i forumreglerna inom den internationell straffrätten, istället för att dumförklara folk som inte har koll.

   Hur snart efter att ett brott har begåtts måste det anmälas menar du?

    ju tidigare man anmäler desto större chans är de väl ändå att förövaren blir tagen och inte kan fortsätta med övergrepp

  Vilket hyckleri av produktionen, varför får Niclas fortfarande kvar? Snacka om pinsamt att stå och skandera om att man minsann inte accepterar sådant beteende samtidigt som man inte enbart låter någon som sexuellt ofredade en annan deltagare i föregående säsongen vara kvar, utan även erbjuder de en plats i nästa säsong!

  Den första incidenten har jag inte sett och tänker därför inte yttra mig om det men den andra, kom igen! Hon sitter gränsle över honom och gnider sig mot hans kön iklädd underkläder, det är ju då inte helt av banan om han tror att han kommer få ligga. Det ser inte heller ut som att han fortsätter när hon säger åt honom att sluta så förstår inte hysterin (kring andra incidenten vill säga)

   + 1. Det där är bara konstigt.

   Men hon säger ju faktiskt att hon bara försöker prata med honom. Och alla gånger jag har försökt prata seriöst med någon så har jag också suttit grensle över deras skrev i bara underkläder, som man ju gör. Kan inte för en sekund förstå hur han kunde få för sig att hon ens tänkte något annat än att bara ta ett allvarligt snack.

    Eller hur. Jag gör så jämt . Chefer, polisen, med killen på Ica om vi behöver diskutera potatis situationen. Jämt i trosor och juckar. Ser inte problemet

     Hahaha! 17.33 bästa idag

      Hon sitter inte och gnider sig mot honom. Det är han som drar hennes underkropp mot sitt skrev.

       och om hon nu tyckte de var obehagligt så kunde hon faktiskt ha hoppat av honom, var inte direkt så att han höll fast henne

    Så hon kunde inte prata med honom ståendes eller sittandes i en stol?

     Vi befinner oss inte i rätten, än.

      Typiskt. Aja då ska jag gnida mig mot min chef vid nästa lönesamtal!

    Ja helt normalt beteende.

    Osmakligt att skämta om ett påstått övergrepp. Det var ju hennes upplevelse. Fräscht att ni tycker er ha rätten att förminska den bara sådär. Vad skickar det för signaler till andra människor som läser det här och överväger att anmäla något de har varit med om?

     Tydliga signaler. Driv inte en diskussion halv naken, tvärsöver någons kön.

      Nej där är inte en vanlig situation, eller optimal enligt dig, men så gick det till den här gången. Det finns många situationer där kvinnor befinner sig i utsatta situationer som vid en första blick kanske inte ser märkvärdig ut. Exempelvis i våldsamma situationer eller vid prostitution.

      Förresten sitter hon tvärs över mycket, får man inte ha en diskussion om man befinner sig tvärs över någons näsa, eller högra hand eller axel, osv? När FÅR man ha en diskussion tycker du? Vore toppen att veta..

       Våldsamma relationer ska det stå.

       Nej. Jag tycker inte man kan ha en diskussion om man sitter tvärs över någons näsa. Det blir ju sjukt svårt för den andre att tala alls.

     Nej, det är inte det hon gör. Kolla klippet och yttra dig efteråt istället?

    Men herregud vilken onödigt kommentar. Hennes upplevelse är hennes upplevelse, och oavsett rättfärdigar det inte hans beteende!

   Men hallå, de diskuterar något helt annat under tiden. Det var inget förspel liksom. Dessutom ska det inte spela någon roll vad hon har på sig. Tänk bara hur många situationer det finns där kvinnor är helt avklädda innan ett övergrepp sker eller i ofrivilliga situationer som skulle kunna se ut som att de ”bjuder in”, det vore ju skevt om det skulle vara någon slags disclaimer att allt efter det är ok?

   Men snälla, han drar henne mot sig så att hon hamnar gränsle över honom och hon ”gnider sig” inte mot hans k*k. Skärp er.

    OK, då såg vi 2 olika klipp.
    jag såg iallafall när hon rättade till hans kropp och sen HOPPAR HON UPP PÅ HONOM.
    sluta för med osanning

   Hon säger dock innan att hon ej tänker ligga med honom. Han blir sur över detta, och hon följer efter för att försöka säga förlåt över att hon gjorde honom sur. Hon har endast underkläder, men hon klär inte av sig tillsammans med honom utan har dessa kläder på sig redan när dom möts. I ett försök att få honom att inte vara sur på henne sätter hon sig bredvid honom på sängen, och han drar i henne så hon hamnar över honom. Och trots att hon sagt klart och tydligt att hon INTE vill ligga, och situationen inte var sexuell, så väljer han att blotta hennes bröst. Det var inte så att han misstolkade situationen, för den var inte sexuell från hennes håll alls. Han gick över en gräns. Dessutom är det största problemet hans beteende. Att han skuldbelägger tjejerna för att dom inte vill ligga med honom, ger dom dåligt samvete för att dom är ”taskiga” mot honom. Det är väl sjukt viktigt att visa unga tjejer och killar att detta beteende inte är okej? Istället för att (som vanligt) fokusera debatten på vad tjejen gör och har på sig.

    Ska också börja springa efter karlar halvnaken för att be om ursäkt för att jag inte vill ligga

     det är normalt om man gillar snubben

    tidigare samma kväll var hon på honom och ville sova med honom och sa även ”vi får se vad som händer” medans hon redan kn****r honom med ögonen. sen är de också klokt att tillägga att de var Annie som sprang ut från rummet och en annan tjej kommer in till honom.
    NEJ han drar inte henne över sig, DET ÄR HON SOM SÄTTER SIG PÅ HONOM!

    ca 23:47 in i videon så se vi det
    https://nyafilmer1.com/paradise-hotel/season-16-episode-17

  Blir så gråtfärdig av att läsa om detta och också se kommentarerna här. Jag har också fått sitta och besvara frågor huruvida fingrar var i mig eller utanpå och endast min sambo, polisen och min psykolog vet om vad jag har varit med om. Vet ni varför? För tjejer blir inte trodda. Tjejer blir skammade. Jag vill inte höra om vad jag gjorde innan övergreppet, vad jag hade på mig, vad jag sa. Därför vet ingen i min familj om detta. Ingen av mina vänner. Så länge rådande kultur finns i samhället kommer jag inte våga berätta om mannen som våldtog mig för dom i min närhet.

   Fast du kan inte jämföra. Om du satt och gned dig i underkläder på en killes ku k och han sen smeker dina tuttar så är inte det ett övergrepp. Självklart ska tjejer ta ansvar för vad de gör också. Hon är lika skyldig i det fallet som han isåfl, är ju hon som är på hans könsorgan och inte tvärtom.

    Eh okej men det faktum att han petade in sin hand mellan Annies ben då? Tycker du det är okej också eller? Vet inte om du såg programmet men den tjejen som satt ovanpå honom sprang upp gråtandes till de andra för hon var så skärrad. Såg programmet med min kille och han tyckte också att det var att gå långt över gränsen så kanske du bör reflektera lite över din kvinnosyn 🙂

     Om han petade in där utan att det var inbjudet av henne så är det såklart INTE Ok…
     Så antar att det var mer än bara denna situation som nämndes här ovan. Om

      Men vad räknas som en inbjudan?
      Vad jag läst ovan så stod de och hånglade när han började smeka henne, är inte det en helt naturlig fortsättning.
      Personligen skulle jag aldrig hångla med någon som jag inte skulle kunna tänka mig att gå vidare med men det kanske bara är jag.

      Tänker ni att man alltid ska förklara vad man vill göra i nästa steg och be om lov, kanske t.o.m få det skrftligt?
      Nu vill jag lägga min hand på din axel, är det okej? —> Nu vill jag röra din hals lätt, är det okej? —> Nu vill jag smeka din rygg, får jag det?

       Om du inte förstår hur man ska veta att den andra vill, då ska du inte vara intim med någon. Helt seriöst alltså.

       En ledtråd är ju att om hon upprepade gånger har sagt att hon inte vill ha sex med dig så ska ingenting, varken fingrar eller annat, stoppas in i hennes underliv av dig. Enkelt.

       Det är fullt möjligt att ha ett samtyckande samtal utan att bete sig som du beskriver. Bara löjligt att försöka låtsas som annat och det säger mer om din mentala förmåga.

        Samlag, inte samtal*

       Fast båda tjejerna har ju sagt att dom inte vill ligga? Annie sa vid ett flertal tillfällen att hon inte ville ligga och att hon inte vill gå längre än hångel. Så gränsen var ju rätt tydlig? Sen är det ju tydligt att hon är obekväm när dom hånglar, försöker gå därifrån men försöker (som tjejer så ofta gör) att inte vara elak/otrevlig/bortstötande. Han blir sur när hon vill avbryta. Hon har sagt vart hennes gräns går, och han går över den.

       Nej, för hon sa tydligt flera gånger att hon inte vill ligga. Hon strulade med honom för att han konstant tog på henne och drog hennes ansikte mot sitt. Och även då vände hon bort det flera gånger och sa att han var jobbig. Hon försökte göra det tydlgit utan att vara dryg. Som tjej, när man gillar någon (vilket hon gjorde) så kan det vara svårt att aggressivt och hårt säga NEJ, för man är rädd att han itne ska tycka om en längre. Hans respons var att köra upp sina fignrar och sen blir sur när hon på riktigt säger NEJ

    Jo hud mot ej hud, han kunde sagt nej precis som hon gjorde!! Sluta försvara idioten!!!

     Slutade han när hon sa nej?!

      I det första fallet gjorde han inte det, han stod ju med henne tryckt mot väggen och tog sedan till emotionell utpressning. I det andra fallet slutade han inte heller, enligt klippet på Instagram petar han henne på bröstet en gång till efter att hon sa ifrån.

    Han smeker inte, han rycker plötsligt ner hennes BH och flinar när hon säger ifrån. Han ber inte om ursäkt och petar sen på henne en gång till. Sluta förvränga det här.

   Åh, fy är så ledsen för din skull. Fattar precis vad du menar, men är så hemskt att man ska behöva skämmas över att ha varit med om något sånt när det är förövarens ansvar och fel. Styrka till dig! ❤️

    Tack ❤️❤️ Ska inte läsa sån här skit egentligen, får ångest. Blir bara så jävla ledsen över hur många här inne som skriver ”men hon…”

    Det är liksom inte okej att han inte slutade oavsett hur hon betedde sig.

     Är det någon som påstått det?

     Men grejen är att han faktiskt slutade när hon sa nej

      Det gjorde han ju dock inte enligt tjejerna. Enligt som så blev han sur och rätt så aggressiv. Men det klipptes till hans fördel och de klippte bort när tjejerna tröttnade och sa nej bestämt.

      För du tror väl intr att vi fick se det oklippta materialet ?

  Polisanmälan?
  Kommer inte att hålla rättsligt för det är inget som är olagligt.

   Första händelsen: jo! Det räknas som våldtäkt!

    Andra händelsen kan räknas som sexuellt ofredande.

   Jo det är olagligt att köra upp fingrarna i underlivet på någon som uttryckligen sagt att hon inte vill. Jag hoppas att nog mycket finns på film för att han ska få rättsliga konsekvenser av detta.

   Jo, den första händelsen går under våldtäkt och den andra under sexuellt ofredande? Vilket land lever du i egentligen?

  Han drar över henne, så hon sätter sig på honom och behöver sen ta stöd med armarna för hon har ingen balans, och då drar han ner hennes bh. Gud vad hon ger initiativ(!!!), när hon dessutom pratar med honom, inte hånglar eller juckar som vissa säger, kolla på filmen innan ni yttrar er. Skäms över att läsa era kommentarer. Usch

   Exakt!! Förstår inte alla som försöker få det till att hon grenslar honom och gnider sig mot honom, syns ju tydligt att det är han som drar henne mot sig så att hon hamnar i det läget.

    Så normalt att sitta på någons kuk i string!

  Han har en dom på sig, trodde inte straffade fick vara med i ph?

   För rattfylleri, det finns grader i helvetet tänker jag.

    Uppenbarligen kan graderna trappas upp något..

  Lägg ner skiten

  Han som kallade sig själv för chad.. ?

  Det första är helt klart ett övergrepp (våldtäkt). Men som flera redan har skrivit så känns det andra fallet tveksamt?

  Håller med Amir förövrigt.

   Jag har inte sett programmet. Kan någon berätta vad detta som du kallar v-täkt bestod utav?

    Hon säger flera gånger att hon inte vill ligga med honom. Han kan inte acceptera det och kör upp fingrarna i henne, mot hennes vilja.

  Fy vilken besvikelse att gå igenom kommentarerna här! Vad är det för sjuka diskussioner?? Ett nej är alltid ett nej oavsett vad!! Han gick waaaay över gränsen flertalet gånger och ändå blir det en diskussion om huruvida det är tjejernas fel? Usch!

   Ja, men man måste kunna skilja på vad om är olagligt och vad som bara är jävligt olämpligt.

    Ursäkta?

     Ja att gå ”waaaaay” över gränsen tyvärr inte alltid är synonymt med olagligt beteende.

      Att stoppa upp fingrarna i en tjej som flertalet gånger säger nej, ÄR OLAGLIGT.

       Men hello captain obvious have this rock, det är väl bara troll i kommentarsfältet som hävdar att det inte är olagligt att fingra någon utan samtycke. Gråzonen som diskuteras är ju tjatet om sex, grinerierna när han inte lyckas tjata till sig sex, statt det kan vara svårt för killar med valnötshjärnor att fatta att intimitet i form av kjel och gos inte är synonymt med att man även vill bli penetrerad etc. och att lagrummet tyvärr är ganska diffust och att jävligt grisigt beteende inte nödvändigtvis är olagligt juridiskt. Man måste kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt…

        Så vad är problemet? Han är både olaglig och olämplig! Tycker inte att det finns som mycket att diskutera förutom att ett nej är ett nej.

    Det är nog du som behöver få koll på skillnaden mellan olämpligt och olagligt. Om du nu på riktigt tror att det bara är olämpligt att köra upp fingrarna i fittan på en tjej som sagt nej flera gånger.

   Kan det inte vara så att folk från FB har hittat in igen? Det är ju vissa uttryck som återfinns under inlägg om Booken som annars endast finns på FB. Tycker mig känna igen sättet att skriva på vissa väldigt kvinnohatande kommentarer.

    Att se nyanser och att kritisera en viss kvinnas beteende=kvinnohat.

     Ja bara för att man är kritisk mot en kvinnas beteende så innebär det inte att man stödjer den manliga grisen beteende heller.

      Om alla bara (män som kvinnor) tog för vana att verkligen utöva sex med samtycke så skulle problemen minska. Man kan få vara hur porrig man vill och det kommer inte misstolkas som invit till sexuellt umgänge. Det är ganska enkelt; fråga ”vill du ligga med mig?” om svaret är; ”ja jag vill ligga med dig” grattis, kör på! är svaret; ”nej” fortsätt göra det ni gjorde innan frågan, tolka det inte som att någon bara ”spelar svår” eller ”egentligen vill men hen vill att jag ska kämpa för det”.

       se till att få de skriftligt bara, så de inte blir nån anmälan

        Behöver man samtycket skriftligt för att förstå att den andra vill så ska man inte vara intim med andra.

         har hellre ett skriftligt papper på att de var okej där och då än att behöva bli anmäld för nånting i efterhand

    varför ska de inte få finnas kvinnohatare när kommentarfältet översvämmar av manshatare?

     Torka tårarna nu.

  Därför att produktionsbolaget skiter i kvinnorna och övergreppen. Enda anledningen till att någonting sker är att det fått uppmärksamhet i media samtidigt som våld i nära relationer äntligen fått nödvändig uppmärksamhet.
  Krishantering av produktionsbolaget, de vill se bra ut.

  Reality-tv får inte va reality-tv längre. Synd att dessa snöglober för vidrigt mänskligt beteende kommer försvinna. Undrar vad konsekvensen blir.

  PH går ju ut på att ligga runt och supa, den som beter sig värst vinner. Handlar om svek och gå bakom ryggen, att gå över lik och hela tiden pressa upp tuttarna, rövarna och musklerna i fejan på varandra.
  Varför är någon förvånad ?
  Varför tillåts sådana program? Deltagarna är patetiska och rent av äckliga i sitt spel.
  Hela tiden pusha lite till, vara lite mer freak, lite mer på, lite sexigare, gapigare osv.
  Varför blir nån förvånad att gränser passeras? Obegripligt.

   Och därför ska det accepteras?

   Oavsett vad programmet går ut på så ska inte brott ses mellan fingrarna.

  Vilket äckligt kommentarsfält. Har ni ens sett avsnittet och programmet i fråga? Det är vanligt att alla håller på med varandra som att hångla/kramas osv. i programmet. Något som tjejerna gjort under kvällen när det har varit fest med killen ifråga. Situationen var att de ville sova och ”mysa” honom under natten men var tydliga med att de INTE ville ha sex och det är där allt tar en vändning. Han blir genast passivt aggressiv och vänder ryggen och jag förstår att man i en sån situation vill prata med honom och förstå hans reaktion för den är omogen och fel. Han vänder liksom så fort de säger att de inte vill ha sex vilket visar att han bara har ett mål i sikte. Sen att hon sitter gränsle i underkläder, ja de har ju strulat under kvällen i samma position typ, varför ska det automatisk betyda att man vill ha sex? Speciellt när hon säger att hon inte vill ha det? Hur kan killar inte fatta att hon vill typ strula men inte gå hela vägen och ha sex? Han kunde inte ta ett nej de 10 gg som han fick det och reagerar manipulativt för att få sin vilja igenom. Det är inte okej! Hur kan folk vara så dåliga på att läsa av situationen

   Exakt!!!!!!

  Jag hann se avsnittet imorse. Gud vilka kommentarer här inne. Situationen med Jennifer fattade jag det som att hon satte sig på honom mer som ”hallå lyssna!” Och inte sexuellt. Hon försökte prata, då drog han ner hennes bh. Hon försökte prata igen, då tafsade han mer och senare låtsades sova så fort hon sa något.

  Med Annie gick det mycket längre. Hon gick med honom ner och sa hela vägen att hon inte ville ligga. Sen försökte han igen och igen och igen. Hon sa nej så många gånger, tillslut blir han skitsur och går ut. I intervju på expressen säger hon att hon först sa nej snällt för att inte skapa dålig stämning, men det som inte syns är när han stoppar in fingrarna då säger hon nej mer argt. Det är då han blir sur.

  Som kvinna känner jag igen mig i båda situationerna. Man vill komma ur situationen men inte ”göra det till en grej”.

   Exakt. Har själv sagt till killar att jag inte vill ligga efter att vi strulat lite, och då har en del blivit sura och tycker jag ”förstör stämningen”. De kan liksom inte vara okej med bara ett hångel, och jag gör nåt ”fel” när jag inte vill mer än så.

  HUR kan någon försvara honom??

   Är nog inte så många som försvarar honom utan snarare kritiserar hennes beteende också. Bara för att han beter sig som ett svin så innebär det inte att hon ska stå utan kritik. Man måste inte välja sida i allt.

    Vad exakt har någon av dessa två tjejer gjort fel?

  Detta är väl vad samtyckeslagen är ämnad för. Att snacka igenom alla moment innan så det inte finns några oklarheter.

   Fast många både kvinnor och män föredrar att den som de har sex med tar initiativ under ett samspel. Ska man under en akt deklarera varje gång som man smeker på ett nytt ställe så försvinner mycket för mig iaf. Om det är något som man inte vill eller tycker om så säger man nej eller tar bort handen. Om den man har ett strul med ändå fortsätter- då är det ett övergrepp.

    Snälla, den här lagen är för alla er som inte kan läsa av situationen eller känna efter vad som är rätt och fel. Den hade inte existerat om det här inte var ett problem så sluta ta allt personligt om det inte är så att du vet att du nallar på gränserna.

    Du kanske ska rannsaka dig själv om du känner att du inte har koll på om du strular eller förgriper dig på någon. I all välmening.

     20:40//

     Fast va? Hur läser du in att jag förgriper mig på någon?

      Så jävla många som verkar tycka att det förtar stämningen att försäkra sig om att den andra vill. De får det att låta som att något jävla kontrakt måste skrivas för att man ska våga ta nästa steg.

      Ja, många gillar att den andra tar initiativ men många kan också känna av när deinitiativet är oönskat. Kan man inte det eller tycker att det är osexigt att försäkra sig om man är osäker, då ska man backa och rannsaka sig själv.

      Så löjligt att försöka få det till att man inte längre kan ha ett normalt förspel pga samtycke.

      Slut på rant. Jag blir bara så orimligt förbannad på det här kommentarsfältet.

  Är inte det här andra snubben denna säsong med skev kvinnosyn? Seriöst, reality tv har blivit en plattform för män utan hjärnceller.
  Sen ska offerkoftan på, ja har slutat druckit, ja mådde inge bra, ja hade dålig kvinnosyn just där o då MEN nu är ja mycket bättre, blablabla!
  Skiter i om du inte kunde hantera alkoholen, om du inte mådde nå vidare. Är ja deprimerad går ja inte ut o tafsar på folk o tjatar mig till sex.

   Allt han säger är bullshit, det var väl bara ett par månader sedan han försvarade Vlad? Han har dessutom betett sig otroligt illa mot tjejer hemma i Sverige efter programmet. Kolla hans tiktok också så märker man redan där att han inte är normal.

  Men vad får dom ut av att pausa säsongen egentligen?

  Syns på bilden att killen är ett äckel.

   Ja faktiskt.

  Nicole ”det är noll tolerans för sånt här beteende”!

  Zoomar in på Nicke

  När man inte trodde att den här bloggens kommentarsfält kunde bli mer som flashb.

  Bra jobbat!!

  Hur kan man se klippet?

   Undrar också, hann inte se avsnittet.

  Reagerade på scenen när han drar ner bh:n och att många tycker att det är en bagatell.
  Jag hade aldrig tex dragit ner någons kalsonger i ett sånt ögonblick?

  Jag har ju som alla andra kvinnor råkat ut för en hel del i mitt 35 åriga liv.

  Jag var tillsammans med en kille när jag var runt 20 som brukade dra undan täcket för mig på morgonen eller medans vi sexade och slängde det på golvet, så jag blev helt Naken i sängen.
  Han gjorde detta på skämt och jag sa aldrig ifrån ordentligt pga osäkerhet trots att jag HATADE det.

  I mina tidiga 20 nånting vågade jag sällan sägs ifrån , ville inte skapa dålig stämning eller fann mig först efteråt.

  Det sistnämnda , att finna sig efteråt, är högst naturligt. Det är ju inbyggt i oss att vi inte vill göra andra människor Obekväma.

  Nu säger hon ju ”sluta” men sen sitter hon kvar.
  Ja, jag hade antagligen också gjort det vid en viss tidpunkt i mitt liv, man vet inte alltid hur man reagerar i vissa situationer

   Lägg också till att hela tävlingen går ut på att ha en lojal partner att lita på. Därför är man i en ytterligare situation där man inte riktigt kan skapa dålig stämning och ”vara jobbig”.

    Exakt!!

   #inteallakvinnor

   Men om man inte säger något, hur ska den andra parten veta då? Du har inte tänkt på att han kanske blev varm och därför kastar av er täcket?

    Poängen med mitt inlägg var att försvara henne gentemot varför hon satt kvar/ inte lämnade rummet.

    Nu sa ju hon dessutom ifrån.
    Men tydligen inte tillräckligt enligt vissa??‍♀️

  Pausa?! Vad gjorde de som spelade in, klippte programmet?! Kliade sig i naveln ?! Blundade!!!?

  ”Polisanmälan görs i samråd med de kvinnliga deltagarna för att utredas enligt den rättsprocess som finns i Sverige.”

  Är det verkligen relevant hur en rättsprocess går till i Sverige eller hur en brottsbeskrivning ser ut i svensk lag, när brottet begåtts i Mexiko? Ifall händelsen kan gå som våldtäkt enligt mexikansk lagstiftning lär han väl få skaka galler i många år ifall de väljer att gå all in med anmälan.

   https://lawline.se/answers/vilka-lagar-galler-utomlands

   Det var inte särskilt svårt att googla fram att en svensk medborgare kan bli dömd i Sverige för brott som begås utomlands.

  Lawline bör man hänvisa till med försiktighet, även om de verkar ha rätt i just den här frågan. Det är juriststudenter med ibland väldigt ytliga kunskaper som svarar på frågor. Personerna som svarar på frågorna förstår ofta inte själva att de saknar tillräcklig och relevant bakgrundsinformation för att över huvud taget ta ställning till en fråga eller situation och då blir det lätt fel.

  Detta som en allmän kommentar bara, ser väldigt ofta att man hänvisar till ett svar på lawline som något slags facit när svaret kan vara uppåt skogen.

  Nicole Falciani! Din fega, narcisistiska, bortskämda usla människa! Det här har du vetat om i ett halvår och du uppger att du du är jättestolt att få leda detta program. Du varnar inte ens utan säger bara att det inte är ditt ansvar. Detta är således helt ok för dig att hoppa på kvinnor, hota kvinnor till sex eller som eller som ej vill ha. Och DU som uppger dig vara feminist. Du är inte ens vatten värd, inte heller att leda eller figurera på TV heller.
  Jag förstår så mycket, bra där Eric!!!

   Hur är det här nicoles ansvar?

   Vad i hela friden är ditt problem?

  Fint att hans ursäkt innehåller en massa ”jag”.

   Det är så narcissister resonerar.

  Som jag fattar det sker anmälan först nu pga att det kommit fram fler uppgifter ang övergreppet som in framkom när dem var nere i mexiko.

   Vem hävdar det

    Annie och produktionen.

     Kan du länka eller säga vilken artikel. Jag googlade men hittade inget om att det handlar om fler uppgifter

     ”Rapporten om deltagaren Toby Johnsons övergrepp mot två deltagare har under tisdagen skapat starka tittarreaktioner. När Aftonbladet når Annie Dahlberg, 24, en av de utsatta kvinnliga deltagarna, bekräftar hon att det är en av anledningarna till att säsongen plockats bort.

     – De har sagt att de ska kolla igenom allt en gång till och att de ska ta ned det just för att det är så starka reaktioner, säger Annie Dahlberg

     Kanalen polisanmäler
     Jennifer Paatere, 23, som även hon utsattes för övergrepp, berättar att produktionen hört av sig till henne och att de tillsammans med de utsatta kvinnorna vill polisanmäla händelserna.

     – Jag har bara hört att de bestämt sig för att göra en polisanmälan mot Toby, och att de inte riktigt visste hur de skulle göra men att de kanske behövde ta vissa beslut, säger Jennifer”

     https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/M3lmRR/overgreppen-i-paradise-hotel-polisanmals-av-kanalen

  Och vad jag gillar när Niklas sa ifrån till toby. Han känns så himla schysst tycker jag. Jag hoppas att fler av killarna där inne tar asvtånd från tobys beteende, men något säger mig att det inte kommer att ske…

  Varför är det så många av de här korta snubbarna som i kompensation av längd gymmat upp sig till kubformade extremlättkränkta bebismän?

  Så jäkla trist att dansar-Niklas är den enda som sa ifrån av snubbarna i huset. Men hatten av till honom som iaf gjorde något. Vilket var mer än produktionen verkade gjort innan.

  Så jäkla sjukt att de inte agerade direkt aset förde in sina fingrar i tjejen som sade nej typ tretusen ggr. De borde gått in och brutit. Skandal!
  Och hade inte folk reagerat kan man väl ge sig fan på att de inget skulle gjort.
  Älg-Niklas fick ju komma tillbaks trots att han gick över gränsen mot Josie. Han skulle bara bort och aldrig får komma in igen!
  Och så snackar de om att deltagarna ska känna sig trygga. Ett bra första steg kanske vore att om man gått över gränsen gentemot kvinnor och utsatt dem för övergrepp så bör man inte få vara med i en till säsong.

  Jag läste kommentarerna här först och kollade på avsnittet sen. Det är många som ser lite vad dom vill se gällande en av kvinnorna märker jag. Ska det där vara någon som gnider sig mot en annan? Ska det där vara någon het stämning där mannen inte ens kan tänka sig annat än att hon vill att ska försöka ta av ens behå? På det mest märkliga sätt dessutom.

  Det var tydligt att han inte hade en enda sexuell tanke med det han gjorde, han ville bara förnedra henne eftersom hon sa nej. Det där var en handling utförd av en man som inte är ett dugg intresserad av att kvinnan ska vara med på noterna. Att han även väljer att köra upp ett par fingrar i en annan kvinna samma kväll visar verkligen vad för sorts person han är, om man nu tvivlade på saken efter ”incidenten” med behån.

  Varför uppdagas detta nu? Det är ju ett tag sedan detta spelades in. Jag fattar inget alls??‍♀️

   För att det sändes på tv igår?

  Så vida tjejerna är bekväma med det, tycker jag man ska sända avsnittet för att visa vilket as han är. Låt honom förstöra sin framtid så som han förstört tjejernas.

  i klippet 24:14 sätter hon sig över honom och gnider sig, SEN 24:38 för han henne närmare, inte med tvång, hon förflyttar sig själv. Det ser ut som när man ska ha sex, förspel, han sliter inte av henne BH:n.

  Hela avsnittet finns ju att se, varför ska så många lägga in massa egna tolkningar när allt finns på film?

  Nu är det samma grej i big brother som det är i paradise hotel. Lägg fan ner alla dukosåper om inte killarna kan acceptera ett nej från en tjej. Nu var det Dennis som vart på Emilie och tjata på henne. och hon sa nej ett antal gånger. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Alnqaj/tv4-om-harda-kritiken-i-big-brother-borde-ha-avbrutit-natten

  Dom har fått dåliga tittarsiffror och försöker med det gamla goda skandaltricket för att få lite uppmärksamhet. Att folk tittar på sån här skit är märkligt och att folk deltar frivilligt i mobbnings-TV är också märkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.