Inred med Hemnetknarkarna

I en värld av platsbyggda bokhyllor, 50 nyanser av grått och beige, marmorbord och fejkstukatrer så är det inte annat än en smula upplyftande att besöka Hemnetknarkarnas Instagramkonto och titta på lite annan typ av heminredning, möbler och annat som annars riskerar att gå oss alla förbi, eftersom de inte har en naturlig plats i våra Instagramflöden.
Jag tror att det här skulle kunna bli en stor succé, om man bara flunsade upp alltsammans en smula.

Det här bordet liksom…
Tänk dig en spretig ”fredagsbukett” bestående av snittblommor, ett doftljus och Hanna Schöberg åmades ovanpå?
Flunsigt? I think so.

Ställ Viktor Frisk i det här köket, och be honom hålla fram ett handhjärta.
Det här köket skulle trend direkt, garanterat!

Vem frontar man dubbelkonceptet tvättmaskin i sovrummet med om inte Egoina, hela Sveriges mest bakterierädda människa.
Allt som saknar är en dusch i anslutning till dubbelkonceptet och hygiencirkeln är sluten.

”Sälj trend-uns med fluns” – det nya ”sälj grej med tjej. 

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jahapp ?

    Sönsvall leverar! ?

    Jag är en person som mår mycket dåligt av OLWs senaste reklam. Unga perfekta kvinnor, i korta tajta klänningar som anspelar på sex.
    Kan inte chips vara fritt från sexuella grejer?
    Måste allt marknadsföras med unga sexiga kvinnor? Önskar att fler reagerade på sådant och klagade till företagen.

      Ironi eller snöflinga?

      Skojar du?

      ”Mår mycket dåligt”.. ?

      Hur klarar du av vardagen?

      Håller med om att det är helt sjukt och äckligt. Men du behöver lära dig att förhålla dig till den sjuka värld vi lever i där kvinnor är objekt för män. Kanske jobba mot förändring. Jobba på hur du ser på dig själv.

      Ja du, sluta äta skit och gå ner i vikt så ska du se att du inte mår dåligt av ”perfekta tjejer”. Hade de haft den riktiga målgruppen – tjocka människor som reklampelare hade ingen jävel köpt chips

        ….vilket hade varit otroligt bra eftersom chips inte tillför någon näring eller nytta. Nu är det ju lögn att ”Inte en jävel” skulle köpt eftersom många köper för att de tycker det är gott, fast alla VET att man blir fet av chips. Det är däremot LÖGN att försöka ge sken av att man blir smal av chips. Så reklamen är lögnaktig, felaktig och falsk.

          Nytta är ju dock diskuterbart.

        Alltså herregud vilka svar. Om det här är hur ni interagerar med andra människor undrar jag hur NI klarar vardagen? Kan inte tänka mig en situation där ni hade blivit uppskattade.

          Då måste du leva i en bubbla i så fall. Har du missat hur den stora massan är?

          Dvs inte woke snowflakes som letar anledning att må dåligt av allt.

        När lillasyster bestämt vidhåller att hon hade ätit ”Potatis med sås” till lunch. Fast hon bakisåt chips med dipp.

    Tycker inte det är snyggt att sätta upp fejkstuckatur och fejkpanel i moderna lägenheter med låg takhöjd. Bättre att hålla sig till det tidstypiska.

    Alla ni som klagar på ”influencer hem” förstår inte ni att trender i heminredning alltid funnits? På 90 talet när jag var liten minns jag att mitt och mina vänners hem påminde om varandra! Och så som de kallade influencer hemmen ser ut liknar de flesta hemmen bland de jag känner idag

      Grejen just nu är väl att trender kommer snabbt och är väldigt lättillgängliga, enkelt och billigt att beställa samt att det renoveras mycket. Man kan se skillnad på ett hem från 2015 och 2020 liksom. Och även om hem från 90-talet etc påminde om varandra så är det ju mycket met extremt idag där många hen inte har en enda grej son är mer än ett par år gamla. Tror knappast att vanligt folk renoverat och handlat så mycket nytt vid någon tidigare period. Folk får såklart göra vad de vill men förstår om folk också klagar eftersom det inte alls är hållbart.

      Bården! Blev den poppis på 90-talet? Känns så, alla hade bård på väggarna.

        Ja! Bården! Undrar när den kommer tillbaka och blir modern igen…?
        Och de där svamp-målade väggarna som gjorde att varje väggyta såg helt flammig ut! Gärna i en bränd orange nyans… Tidlöst!

          Haha köpte en lägenhet 05, varenda rum hade den stilen plus bård på random höjd. Bara två av fyra i terrakotta nyans dock?

    Jag har svårt för konton vars enda grej är att bryta mot upphovsrättslagen.

      Hemnetknarkarna? Tror inte de mäklare vars objekt hamnar där har något emot att det de försöker sälja exponeras inför ytterligare 567k personer…

        Köper verkligen mäklarna exklusiva rättigheter för fotona? Tror inte fotografen är superintresserad över hur många köpare som ser bilderna.

        Om det är så borde det vara lätt att fråga om lov då. Och länka.

      Ägaren till kontot är ju själv mäklare så…..

        Betyder det att om jag är läkare så kan jag gå och berätta detaljer om andras patienter?
        Om jag är lastbilschaufför så får jag köra mot rött?
        Om jag är redovisningsekonom får jag hålla på med bokföringsbrott?

        Bara för att man tillhör ett visst yrke så betyder ju inte det att jag får bryta mot någon lag. Speciellt de som rör mitt yrke.

    Originellt. Roligare än ett ikea-hem där alla har samma Billy-hylla, Malm-säng och vita kök i högblank ? hemmet säger mycket om vem man är som person och personligen hade jag velat vara kompis med ägarna till bostad 1 och 2.

      Högblankt ?

        Gillar!

    Apropå marmorbord; inlägget om marmormöblerna?

      Jag tror det kommer i morgon. 🙂

        På tal om knark?

        Yaaaay ???

      Jag är genuint intresserad om du är samma person som frågar varje dag eller om det är olika?

    Ingen annan som tänkte att bordet antingen är del av inredningen hos Grodan Kermit eller frånser musikvideo med Elf Yourself?

    Jag gillar konceptet Hemnetknarkarna men jag stör mig så fruktansvärt på själva texterna! Det är liksom tänkt att vara lite finurligt och roligt men det blir bara platt fall av alltihopa. Känns som han försöker för mycket på nått vis.

      Han har samma kommentarer till alla texter. Ja det faller platt.

    Hemnetknarkarna gör sig roliga på andras bekostnad. Hur kul är det att se sitt hem förlöjligas. Det finns säkert en historia om varför de gjort så eller så i inredningen. En form av lyteskomik.
    Men det ger ju klirr i kassan för knarkarna.

      Ja de bostäder där man ser att det har bott någon gamling el särling i som är torftigt inredda, smutsiga och förfallna gör att jag får en klump i magen. Det har ju varit någons hem i välfärdens Sverige…..Har varit in i många såna hem när jag jobbade i hemtjänsten.

        I så fall så får vi lägga ned Hemnet då. Godkänner du att bilderna läggs ut på Hemnet får du räkna med att folk kommer titta på dem och bilda åsikter.

          Man Hemnetknarkarna letar ju aktivt efter bilder att göra sig lustiga över. De som tittar hade oftast aldrig sett dem annars; de letar kanske inte ens efter en ny bostad.

      Finns det alltid anledning att leta möjligheter till att känna sig kränkt?

      Ja jag hade tyckt det varit jobbigt om man sett någon anhörigs hem där. Folk blir ju uthängda för väggtexter och kommentarerna under det. Eller nån tavla vid sängen.
      Tycker den där fjanten som har sidan verkar som en riktig överklassmäklarfjant.

    Om man är en sån som stänger av larmet och somnar om är ju tvättmaskin i sovrummet skitbra ifall den går att ställa in på timer när den ska starta, för då lär det bli svårt att försova sig 😉

    Jag har hellre än tvättmaskin i sovrummet än delar tvättstuga med massa andra.

    Bästa instakontot ever! Skrattar mest åt de underbara texterna. Nån som verkligen har humor där!

    Älskar hjärtköket?

    Varför kan du inte bara tycka till om Hemnetknarkarna, och låta bli att slänga in oerhört tröttsamma influencerskämt..?

    Vill ha Hanna Schöberg åmades i min säng

    Kontot var en aning roligare innan ägaren avslöjade vem han var och att han har en lika ängslig inredning med 50 nyanser vitt och tomma platsbyggda bokhyllor precis som vilken valfri influencer som helst…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.