Bingo Rimér och Jens Byggmark i coronasäker (not) bussfest

I videon här ovan befinner sig alltså Bingo Rimér på en bussfest, tillsammans med Jens Byggmark och ett gäng andra mer eller mindre kända vintersportare:
Fredrik Andersson
Albin Johansson
Ella Snäll
Rasmus Johansson
Mariell Kvickström
Andreas Bergmark
Pontus Lundmark
Tobias Hellström

Videon avslutas med att det skickas runt en flaska sprit som det halsas friskt ur, men det är säkert okej.
De har säkert antiktoppar. ALLIHOP!!!
Eller hur?

Det enda jag vill göra när jag ser Bingo Rimérs totala avsaknad av ansvar, är att spela den här pinsamma videon från Katrin på repeat.
”Det känns som att jag bor i ett land med världens mest korkade människor.”. 
Ja, helt korrekt, Katrin.
Det gör du, och på väldigt nära håll dessutom

 

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man blir så matt.

  Svara

  Saknar ord….#fuckingidiots

  Svara

  Fast sprit är det bästa de kan halsa ändå, om de nu måste dela flaska 😉

  Svara

   Hahaha!

   Svara

    Snorungar!

    Svara

  Har så fruktansvärt svårt för Jens… Vuxenbäbis. Köper en ny motorcykel utan att diskutera med Mikaela och sen förstår han inte varför hon blev upprörd? Sen verkar han inte ta speciellt mycket ansvar när det kommer till barnen då han ofta är borta och Mikaela får dra hela lasset. Gillar verkligen Mikaela men fattar verkligen inte valet av man.

  Svara

   Ja han verkar så oskön och en riktig mansgris. Drar typ ”skämt” som man förstår inte är skämt. Riktigt oskön.

   Svara

   Vilka är de? Youtubers eller?

   Svara

    Mikaela är storasyster till Janni Deler. Jens har hållit på med skidor men nu jobbar han med något företag inom solceller samt har precis börjat med YouTube.

    Svara

   Alltså JA! Han verkar så otroligt oskön. Kollat på deras serie på Youtube och blir så förvånad över hur jävla oskön han är. Det är hans projekt verkar det som och han framstår i serien som att det är hans beslut och hans hus hela tiden. Usch får dåliga vibbar…

   Svara

   Vem exakt är denna kille?

   Svara

   Har träffat honom några gånger och håller inte med, upplever honom tvärtom som väldigt trevlig och gladlynt! Men har dock inte kollat youtube, så han kanske framstår som oskön där, synd isåfall.

   Svara

    Grejen är den att han drar dessa ”skämt” med glimten i ögat och framstår som gladlynt. Men läser man mellan raderna är han riktigt oskön, speciellt mot Mikaela. Män har ju förmågan att verka trevlig och gladlynt utåt men bete sig som svin mot sin partner. Så det är rätt irrelevant när en utomstående berättar hur den tycker en person faktiskt är trevlig. Klarade inte av att se fler än något avsnitt innan både jag och min partner såg igenom hans ”sköna” och ”gladlynta” fasad.

    Svara

     Fast nu berättar ju du som utomstående hur personen verkar. I så fall lika irrelevant.

     Svara

   Nån annan som kommer ihåg avsnittet av Mikaelas och Jannis podd där Mikaela berättade om sin och Jens första dejt? Typ att ”han tjata å tjata å tjata😂😂” på att de skulle ligga fast hon inte ville. Kändes inte helt otippat.

   Svara

  Men i vilka länder mer än typ Nya Zeeland och Nordkorea har det funkat med lockdown? Vi har sett fler exempel på att det inte fungerar.

  Svara

   Australien

   Svara

    Helt fel , det är inte alls bra Down under

    Svara

   Tänker att det finns ett mellanting mellan total lockdown och att dela flaska med 10-15 pers.

   Svara

    Absolut men Katrin säger ”som vi har bevis på funkar i andra länder”.

    Svara

     Vilket hon hade rätt i.

     Vi kan lägga till Israel till listan och ännu fler.

     Orsaken till Storbritanniens stora andel döda är för att de till att börja med följde efter Sveriges exempel och mycket för sent ändra strategi. Men hade de inte gjort det hade det sett ännu värre ut.

     Orsak nummer två till varför inte exakt alla lockdowns lyckats överallt är för att folk faktiskt struntade i att följa påbuden.

     Svara

      Vår framstående Googleexpert har talat!

      Svara

      Varför fungerade det inte för Belgien, Ungern, Tjeckien, Slovakien, Italien, Frankrike, Spanien, UK, Polen, Kroatien, Portugal då?

      Använd nu din googlexamen så det blir riktigt rätt!

      Svara

       Eftersom att du enbart är ute efter att bråka, samt två inte har läst mina förklaringar som jag redan gett så får du googla själv.

       Svara

        Du har inte något svar alltså. Tack, då vet vi!

        Svara

         Du har ju redan fått svar och jag skulle inte heller svara nån som säger åt mig att goola eller att jag är trög.

         Svara

          Vad har hon svarat på?

          Svara

       Tjeckien och Slovakien har inte haft någon nedsläckning! Dom har gjort som Sverige, fast senaste tiden har Covid 19 spridit sig som en skogsbrand i Tjeckien tyvärr.

       Svara

        Jo, Tjeckien har haft lockdowns. Är Produktionsplanerare på ert företag i Sverige som köper från Tjeckien, vi har inte fått hem saker p.g.a. lockdown.

        Svara

        Prata inte om saker du inte vet något om! Jag som bor i Tjeckien kan säga att det har varit fruktansvärt i över ett år med lockdown!

        Svara

    Singapore, Sydkorea, Japan.
    Både vad gäller covidhantering och samhällsutveckling så borde Sverige och svenskarna titta på och jämföra oss med länder som lyckas med saker och inte med mediokra länder. Eller vi kanske vill ha ett mediokert resultat. I Sverige har vi tidigare alltid jämfört oss med våra grannländer men de senaste åren ska vi tydligen jämföra oss med länder som ligger långt efter oss i utvecklingen.

    Svara

     Orsaken till vårt höga dödstal är väl främst att man fick in det i hemtjänsten och på äldreboenden.

     Jag förstår fortfarande heller inte att 400 smittade på 100 000 pers är så farligt? Och att 400 ligger på iva, av 10 000 000 personer? Problemet är ju dock att det är för få som jobbar i vården.

     Tror våra restriktioner räcker för detta. Sen får de som styr se över hur man ska undvika smittan av de äldre. Hade de lyckats med det så hade nog dödstalen varit helt annorlunda. Att stänga ner hela samhället för detta ser i alla fall inte jag som nån lösning.

     Svara

      Och varför fick man in smittan i hemtjänsten tror du? Hur blev personalen smittad?

      Svara

       Vi har en hänsynslöst privatiserad vård med vårdföretag som snor bidrag från staten till sina chefers bonusar, håller nere ALLA omkostnader och svälter sina verksamheter i jakt på vinst, som ljög om kohortvård dom inte gjorde och utsatte sina anställda och boende för fruktansvärda risker och död.
       (ja, det stämmer att kommunala boenden ibland agerar likadant, eftersom allting gjorts om till en MARKNAD där även kommunen ska gå med vinst i områden där det inte bör vara fokus. Vinst vs människoliv, vad väljer ni? Vinst tydligen, och den går inte ens till er utan till direktörer som personligen hade infekterat er med covid om det gett dom mer klirr i kassan).

       Problemet ligger inte i vår covid-strategi utan i dom nyliberala reformerna av vård, skola, omsorg där allting är en sanslös jakt på pengar.

       Vi har rätt att vara rosenrasande på vårt samhälle för det är mycket riktigt så att det inte fungerar. Vårdpersonal har jobbat i krisavtal i över ett år nu och chefer ökar sina bonusar och fallskärmar. Att fokusera på covid-strategi är dock onödigt och leder ingenvart. Vad ska vi få för samhällsförändringar av att veta att vi borde haft en lockdown? Mkt oklart. Däremot har vi mycket att vinna på att avslöja hur samhället är byggt för dom rikaste och endast dom. Kram alla sura högerpartister!

       ps att fokusera på ~invandringen~ är det mest korkade man kan göra, gör er själva en tjänst allihop och var smartare än att gå på SD- och näringslivspropaganda. Hej!

       Svara

        Kan man dubbelgilla en kommentar så gör jag det. Trippelgilla!

        Svara

        Michel:

        Hur fick de nyliberala idéerna om smittan på äldreboendet? Vad har vinst i välfärden med det att göra?

        Var inte personalen sjuk eller om inte sjuka anhöriga hade släppts in, och om man hade stängt ner mer i ett tidigt skede samt snabbt fått igång test och smittspårning, tror du verkligen då inte att det hade påverkat mer än vinst i välfärden?

        PS Jag tycker äldrevården i Sverige är under all kritik och det behövs både mer resurser, kompetens mm. Men i detta fallet så hade inte det nämnvärt påverkat hur mycket och hur många som dött.

        PS 2 Det finns äldreboende som helt klarat sig utan dödsfall etc. Dessa tog egna beslut utan inrådan från FHM i ett tidigt skede. Tror dessutom att flera av dem var privata men även ett kommunalt.

        Svara

         Hur fick de nyliberala idéerna IN* smittan på äldreboendet?…

         Svara

         För att i en jakt på vinst spelar människoliv ingen roll, och då fuskar man och plöjer ner en hel skog för att göra genvägar (metafor). Ett ABs lagstadgade syfte är att generera vinst åt sina aktieägare, inte att ge bra kvalite till sina ”kunder” eller medborgare i det här fallet.

         Det är inte nyliberala ”idéer”, det är samhället och verkligheten vi lever i. En verksamhet som har ett annat mål än att maximera vinst hade tagit andra beslut. Problemen du nämner är pga den sönderprivatiserade vården där ingen kan kommunicera eller samarbeta, där allt är nån annans (budget)ansvar, där vi bestämt att man inte behöver beredskapslager eftersom den heliga marknaden ska lösa allt, där fokus alltid är hur man kan spara men av någon sjuk slump tas aldrig slöseriet med tex alla kortvariga chefer på nks som nu lever life med fallskärmar högre än en USKas livslön upp som besparingspunkt. Däremot ska kateters sättas in utan bedövning för att spara några spottstyver. Du ser inte hur ett sådant system inte är förmöget att hantera en pandemi?

         Vad kommer vi få till för samhällsförändringar om forskningen genom att klaga på att vi inte hade en lockdown, menar du?

         Svara

          Ledsen men virus skiter i fusk och vinster i pengar. Det är inget som blockaders dem från att komma in på hemmen.

          Ditt sista stycke med din fråga förstår jag inte. Vill du förtydliga så ska jag försöka svara. (Förstår dessutom inte relevansen ang frågan vi idag har diskuterat.)

          Svara

           Ledsen men du får läsa om mina kommentarer då! Jag har redan förklarat det. Om du inte förstår hur smittspridning påverkas av hur vårt samhälle organiseras är det inte mitt problem.

           Du har genomgående pratat om att vi skulle haft en lockdown, vilket det finns svag vetenskaplig evidens för. Jag ser inte vad i samhället ska bli bättre av att vi i efterhand får reda på att vi valde fel strategi. Pengar som skulle gått till att stärka vården har istället gått rakt ner i aktieägares och direktörers fickor (självklart i deras brevlådeföretag så dom ska slippa skatta på sina bidrag!) och om vi fokuserar mer på det haveri som pågår i offentliga sektorn kan vi få till riktig förändring där vi alla får det bättre, förutom dom stackars miljardärerna då.

           Nu avslutar jag den här diskussionen och ber dig läsa om mina kommentarer om du inte förstår mina argument. Jag förstår var du kommer ifrån men jag håller inte med dig. Tjing!

           Klart att smittspridningen påverkas av hur samhället är organiserat. Men om personalen forsätter att gå till frissan och på restauranger så kvittar det andra rätt så mycket.

           Tråkigt att du inte vill utveckla för jag ville verkligen förstå vad du ville få fram och vad du frågade efter.

           Och det är inte jag som inte håller med dig. Det är viruset som inte håller med dig.

        Åh heja heja heja! Trippellike😊 så vettig kommentar!

        Svara

        Så djävla bra sammanfattat!

        Svara

       För att folk inte följde restriktioner där heller , precis som i De länder där lock down inte funkar precis som du själv har skrivit. Hade folk följt restriktionerna hade vi inte behövt ha Lockdown/ dyl .

       Svara

        Fanns dock knappt några rekommendationer tidigt förra våren eller under sommaren. De närmsta var ett publikmax a 500 personer. Tror knappt det talet påverkade något vare sig det följdes eller inte.

        Svara

         Det skadar inte att tänka längre än dit näsan räcker , hade folk ”skött ” sig hade vi inte haft våg nr 2,3…..osv.

         Svara

         Jo. Den viktigaste rekommendationen fanns: att hålla avstånd och undvika trängsel.

         Svara

          Nja! Riktigt så var det inte.

          Och det i sin tur räckte iaf inte heller.

          Svara

      Du fattar allt va?

      Svara

      OBS, 15:57, dina siffror stämmer INTE! Antalet smittade i snitt i Sverige har legat på över 700 per 100 000 invånare. Det har funnits lokala klusterutbrott med över 1000 smittade per 100 000 invånare. Totala antalet IVA-platser är inte så jättelångt över 400, kanske 500-600, så sjukhus i främst Stockholm har varit fullbelagda och ambulanserna har tvingats vända vid ankomst och tvingats åka vidare till ett annat sjukhus. Operationer har ställts in för att rum, utrustning och personal skall kunna nyttjas av covidsjuka i stället.

      Som tur är beter sig inte alla svenskar som Bingo och Katrin, då hade vården kollapsat.

      Svara

      Fatta hur många utanför vårdhem/äldreboenden som dött av Corona också.
      Du inser inte hur sjukt mycket smittspridning vi har? Sjukhusen är fulla, i min stad (som hade värst spridning i Europa förra veckan) blir folk hemskickade från sjukhuset fast de borde läggas in. För att det är fullt på sjukhuset. Till och med på vårdcentralerna här så är det bara akut vård som gäller. Det är som sagt sjukt hög smittspridning och de som ligger på iva behöver så mycket mer resurser. Personalen orkar knappt längre. Du fattar väl att ju fler smittade desto fler som hamnar på sjukhus. Med så här höga tal på smittade hamnar det folk på sjukhuset hela tiden. Här är det nu mest personer runt 40-50 år som ligger inne. Inte alls bara äldre som en del tycks tro.

      Svara

       Var till anonym 15.57

       Svara

     Så UK, Frankrike, Italien, Spanien, Belgien, Tyskland, Nederländerna är mediokra länder alltså?

     Varför ska vi jämföra oss med länder som det knappt bor folk i utanför huvudstäderna?

     Svara

     Super-homogena länder också. En stor del av svårt sjuka och döda är av annan etnicitet här och i andra länder, man får gissa pga socio-ekonomiska faktorer: låglönejobb (timanställda), trångboddhet…

     Svara

   Hur väl vet vi att det funkat i Nordkorea…?

   Svara

   Skara Sommarland.

   Svara

   Har funkat ganska bra hos våra nordiska grannar trots att de har haft tillfälliga lockdowns i olika utsträckning.

   Svara

    Fast det beror mer på att dom inte har så mycket tätbebyggda områden och inte är så invandrartäta som Sverige.

    Svara

     Fast nej. Den skillnaden är inte stor och inte det det beror på.

     Det berodde på att de var snabba och att både gå i lockdown och stänga sina gränser samt direkt starta upp test och smittspårningen.

     Så trött på den bortförklaringen ang skillnaden.

     #klassförakt

     Svara

      Du får vara hur trött du vill på att höra det. Det är fortfarande sant.

      Svara

       Nej det stämmer inte. Du kommer inte kunna presentera några bevis på att det stämmer ang trångboddhet Sverige vs Danmark tex.

       Det enda du har är Tegnells egna teori som han sade som han tog fritt från luften, precis som hans uttalande ang hur pass framstående forskarna var som kritiserade honom tidigt förra våren. De står alla skyhögt över hon i ranking ang hur väl insatta de är i dagens forskning vilket han torts bevis vägrar att erkänna. Precis som du nu gör.

       Svara

        Prova googla fram vart befolkningen bor i Norden. Sveriges befolkning är utspridda i flera kluster. Medans i Danmark, Norge, Finland är det väldigt få kluster.

        Hade du pluggat någon gång i ditt liv hade du fått lära dig metod och inte enbart läsa rubriker.

        Svara

         Och vad har det men något att göra? Det är inte det trångboddhet handlar om.

         Det handlar om hur många som lever i ett och samma hushåll. Hur tätt husen står betyda inte särklit mycket, om något så talar det för att lockdown är rätta vägen att gå, och om er teori skulle stämma så skulle Danmark ligga illa till procentuellt i antal döda i förhållande till befolkningen då största andelen faktiskt bor i deras huvudstad.

         Svara

          Många människor på liten yta, i Sveriges fall även = trångboddhet i socialt utsatta områden. 🙄

          Svara

           Och det är ju samma i Danmark som i Sverige. Fattar inte vad ni vill komma fram till.

           Ja, det var ju illa kring järvafältet i början av pandemin där det är mkt trångboddhet, färre som arbetar hemifrån samt boende över generationerna. Och ganska internationellt, det är bara så inte klassförakt.

           Penny: Ja visst. Men tror du inte andra länder tex övriga i Norden lider av samma problem i förorterna? Varför blev inte de lika hårt drabbade tror du?

           Mina ord om att skylla på trångboddhet är varför fler dött i Sverige är klassförakt beror på att det är ett skäl draget ut röven. Andra länder med värre sociala problem, tex NZ och Sydkorea, har klarat sig betydligt bättre. Föraktet består i sökandet av orsak. Inte att det kan finns skäl till det både i Sverige och USA.

          Du drog alltså precis helt fel slutsats även fast du har fått det förklarat för dig på sandlådenivå. Wow!

          Svara

           Sandlådan är du och lika korkad som den.

       Nej du har fel kan jag hälsa dig. Bor i Danmark. Betydligt mer tätbefolkat land än Sverig egenerellt dessutom.

       The real Hmm har rätt!

       Svara

      Sen när är invandrare en ”klass”..? 🤣

      Svara

      Facts don’t care about your feelings.

      Svara

    Våra nordiska grannar lever inte lika tätt som övriga länder, inkl. Sverige. De har haft lockdowns i samband med ökad smitta, inte för att förhindra smitta.

    Svara

     Vårt ens nordiska land har dessutom en hel del mycket mer pengar än vad Sverige har, så att stänga ner totalt har inte samma ekonomiska konsekvenser.

     Svara

      1 Du har fel.

      2 Du menar på att 14 000 döda var värt att komma ut på andra sidan med en sämre ekonomi (om än nästa samma som de övriga) än några fler kommer få gå på A-kassa en längre tid?

      Dessutom så finns det få länder än Sverige som var så väl rustade för att kunna jobba hemifrån iom väl digitaliserat och också varför Svergie ekonomin klarar är sig bättre än väntat och en lockdown hade inte påverkat det till det sämre.

      Svara

       Vad menar du med sämre ekonomi?

       Svara

        Förväntad utveckling den närmsta tiden och när pandemin anses vara slut samt var man står idag.

        Svara

         Sveriges ekonomi har klarat sig bättre än våra grannar. Topp 3 i världen för att se på det stora hela. Men

         Svara

          Nope!

          Svara

           Bra svar. Verkligen genomtänkt!

           Hur förklarar du att det finns exakt 2 länder med bättre BNP än Sverige under tidsperioden december 2019 – april 2021?

           Vad bevisar BNP annat än hur mycket pengar man slösar på skolan och vården?

           Ok. Så jag med min fåniga magisterexamen i nationalekonomi och 14års arbetslivserfarenhet är alltså helt värdelös. Jag borde verkligen få sparken känner jag!

           BNP är då verktyget som används för att mäta hur ekonomin i ett land mår.

       14,000 personer har FORTFARANDE inte dött av covid-19, de har haft infektionen när de dog, vilket gör att de ”bokförs” (bättre ord haha) som döda I SJUKDOMEN. Inte AV.

       Sverige hade en underdödlighet under 2020, du kanske kan googla dessa två saker och inte bara agera på dina känslor? Du är dessutom helt fri att flytta härifrån, och gör du det kan du ta med dig Signar Mäkitalo – fast jag börjar tro att du är Mäkitalo.

       Svara

        Visst, vi säger så, att det du säger är sant… Sugen på en resa till Inden? Jag kan stå för din flygbiljett.

        Svara

         Vad menar du ens med det där påståendet?

         Svara

          Hen påstår ju inte nått.

          Svara

         Vad är det för fel på dig och personer som argumenterar emot dig?

         Svara

        Kan man få en källa på den sk underdödligheten? Det senaste jag läste var att det var en överdödlighet på typ 8-10% ? Men de där som var ute o demonstrerade o tyckte Corona inte var så allvarligt sa samma som du , men blev överbevisad 😏 Han var inte heller så duktig på siffror.

        Svara

       Äldrevården har varit utom all kritik i flera års tid, tråkigt nog kom det inte fram tydligare förrän nu i Corona tider, hade man haft koll på bla äldrevården så hade vi inte hamnat här idag,
       I slutändan handlar allting om pengar- titta bara på våra politiker…

       Svara

      Men Norge har inte stängt ner helt – vart har du fått det ifrån?

      Svara

      Just det. Sverige har valt pengar framför människoliv och offrar glatt hur många som helst. Det är ju perfekt att bli av med äldre och de med underliggande sjukdomar, de är ju ändå bara en belastning. Tänk vad mycket Sverige sparar på att inte behöva betala pensioner till dessa 14.000 människor!

      Svara

     Ursäkta! Menar du på att Stockholm på sina utspridda öar är mer tättbefolkade än Köpenhamn som är nästan lika stor i andel befolkning?

     Svara

      Du som är så duktig på att googla kan la googla fram karta över Sverige 🙃. Vad jag vet består inte Sverige av Stockholm. Majoriteten av Sveriges befolkning bor inte i Stockholm.

      Svara

       Och i vilken stad i Sverige har de flesta drabbats tror du? Särskilt tidigt under pandmein.

       Och menar du på att det är trångbott i några andra städer i Sverige? Ja isf kan vi ta Malmö och där har du rätt. Finns områden med trångboddhet (men inte högra än den i förorten i Köpenhamn). Tills saken hör bara det att just Skåne klarade sig ovanligt bra från utbrott och förmodligen därför att de är grannar med Danmark som tidigt gick i lockdown samt stängde gränsen.

       Svara

        Du förstår alltså inte vad TS pratar om… Det handlar inte om stad mot stad utan att Sverige har fler tätbebodda kluster att sprida sig i än Danmark. Geografiskt sett är Norge optimalt att bo i pga att det finns inte några potentiella kluster utanför Oslo.

        Svara

         Och du läser inte vad jag skriver….

         Det är TS som inte förstår att hen talar mot sig själv och bevisar det jag påstår med sina egna ord.

         Svara

          Men du. Det är faktiskt du som inte läser eller förstår vad andra försöker förklara för dig. Du klarar inte av att tänka längre än ett steg. Jag är ledsen men så är det.

          Svara

      2.2 miljoner av Danmarks 5.7 miljoner invånare bor i Köpenhamn. Är du så trög att du inte kan dra några slutsatser av det?

      Svara

       Vem är trög menar du på när du själv inte tänker över dina siffror som du själv lägger upp? + se mitt svar kl 16:44

       Svara

        Du förstår inte de siffror och den statistik som du själv läser. Det är skrämmande så fel du har!

        Svara

         Hur har hen fel för jag ser det inte.

         Svara

          Det handlar inte om stad mot stad utan att Sverige har fler tätbebodda kluster att sprida sig i än Danmark. Geografiskt sett är Norge optimalt att bo i pga att det finns inte några potentiella kluster utanför Oslo.

          Svara

           Och? Det talar ju för en lockdown precis som TRH säger.

           Lockdown har inte fungerat. Jämför Sverige med resten av Europa så får du se.

      Du pratar strunt. Stockholm är den mest tätbefolkade orten i Skandinavien. Men du kanske vet bättre än ren fakta?

      Svara

       tätbefolkad och tångbodd är inte samma sak och om tätbefolkad är orsaken att många dör så har ju dom andra i norden ju gjort rätt när dom stängde ner

       Svara

     Du verkar verkligen vara påläst… aftontidningarnas rubriker😂

     Svara

   Det går ju ner vid varje lockdown. Sedan öppnar man ju upp såklart, lockdown har man ju för att få ner smittan. Ingen tror att det är en slutlig lösning.

   Svara

  Bingo är inte känd för sitt intellekt så är inte direkt förvånad. Men att han lägger ut detta och inte ens skäms förstår jag inte🙄

  Svara

   Ähee.. All publicitet är ju bra så länge man hörs och syns, du vet ^^

   Svara

   Vissa människor saknar förmåga att skämmas. Ofta är det de som har störst anledning att skämmas. Skadligt när sådana människor får breda ut sig, just eftersom de inte, som normala människor, har någon självreglering i sitt beteende. Gamla tiders moraliska samhälle hade sina poänger, även om det självklart fanns många andra brister där. Dock är det väldigt negativt för samhället att totalt skamlösa personer uppmärksammas och får mediautrymme.

   Svara

  Bingos ofräschaste kommentar i hans story är/var Det fränaste jag sett är när en thailändska ploppade ut pingisbollar ur sitt underliv. 🤮🤮🤮

  Svara

   Låter ju ganska fränt dock. 🤷🏼‍♀️ Det vidrigaste jag sett är 2 tjejer och en kopp. Det fränaste jag sett var en tjej som gjorde två volter och landade på killens penis. Det var skillat.

   Svara

   Han är inget annat än ofräsch. En riktig slisk.
   Säger att han följer alla restriktioner men gör alltid precis tvärs om. Lär sina barn lika. Usch.

   Svara

    Vi får sätta han där han här hemma.
    Utrym Fårö och sätt han där i en container.
    Han är en vuxen man med en tonårings tankesätt.

    Svara

  Ser kul ut. Men känner mest att det är skönt att slippa snön när jag ser all snö på videon.

  Svara

  Bingo ser ut som han haft en medelålders kris och crashat en fest som byns nyfyllda 18-åringar har.

  Svara

   Båda två har kriser!! 😂

   Svara

   ”18-åringarna” är ju dock över 30 dom allra flesta 😂

   Svara

  Vidriga människor som får uppmärksamhet för att de gör vidriga saker, är vidriga och bara vill provocera. Ju mer vi vänjer oss vid att se allt och alla på Internet och ju fler som lätt kan bli kändisar, desto mer ”måste” de gamla kändisarna (de som inte har någon talang utan bara är kända för att vara kända/vidriga) bete sig extremt och vidrigt, för att klamra sig fast i rampljuset. För tyvärr har folk en tendens att uppmärksamma det dom är dåligt, fel, fult och vidrigt. Tågolyckeeffekten.

  Svara

  Suck. Så trött på den där familjen och deras grisiga beteende.

  Svara

   Speciellt efter 180-graders svängen efter isoleringen där Katrin läxade upp en läkare i tv. Så galet pinsamt. Synd att de är prima exempel på Dunning-Kruger-effekten, så de kommer aldrig att inse.

   Svara

    Både exempel på DK-effekten, Och även ett tydligt exempel på en falsk hycklare som vänder kappan efter vinden och bara är helt egoistisk. Människor som dessa fyller ingen funktion i ett välfungerande samhälle, mer än som avskräckande exempel.

    Svara

  Oj inget elegant gäng direkt 😂 trodde bingo hade mer klass än så av nån märklig anledning haha

  Svara

  Jag ligger hemma sjuk i covid. Man vill liksom -inte- ha detta. De är dumma i huvudet är den enda slutsats man kan dra tyvärr.

  Svara

  Jag tyckte det var lite roligt när Camilla Läckberg ojar sig över hur hon dras åt alla håll och ”Författaren kommer från och med nu tacka nej till sociala tillställningar och umgänge med vänner.” https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/x3BPeX/camilla-lackberg-om-tuffa-tiden-dras-och-slits-i-fran-alla-hall

  Det borde hon göra (och gjort för länge sen) pga. pandemin.

  Svara

   Lite handen i syltburken..

   Svara

   Jag tänkte mer på hur mycket mer tillfreds hon ser ut på TT-bilden jämfört med Bingo Rimér-bilden. Ögonen verkar olyckliga. Hoppas att hon får må bättre snart

   Svara

   Det var det första jag tänkte också. Vissa lever vidare sina vanliga liv, på bekostnad av andras.

   Svara

  Så trött på både Katrin och Bingo. Att dom orkar med sig själv ens 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Jag hoppas typ att Bingo eller Katrin, eller någon annan flunsa för den delen, blir allvarligt sjuk i Covid med lång återhämtning. Alltså IVA-nivå.

  Svara

   Adam A dog ju, har alla festprissar glömt det redan? 😰

   Svara

   Du är inte rädd för karma du.

   Svara

    Nä varför skulle man vara det 😅

    Svara

   Inte så troligt dock då de har låga BMI och ålder på sin sida..

   Svara

    Finns yngre som hamnat på iva (eller till och med dött) av Corona. Ingen vet innan hur det sätter sig. De flesta klarar sig hemma utan att bli inlagd, men sånt vet man inte. Och därför är man försiktig.

    Svara

    Haha de spelar ju ingen roll? Du kan stryka med av de ändå eller bli väldigt sjuk!

    Svara

  Tycker att det borde utfärdas rejäla böter och tvångskarantän på sånt här.

  Svara

  Ot: alltså, nu har politikerna gått o blivit totalt galna…. De vill FÖRBJUDA människor att vara medlemmar i organisationer som inte har en extrem-PK- värdegrund, alltså inskränka yttrandefriheten och organisationsfrihet TOTALT. Samtidigt som de är så extremt ryggradslösa och slapphänta när det gäller VERKLIGA hot, som tex denna pandemi.

  Gör om, gör rätt. Förbjud istället smittspridning medelst vårdslöst beteende så att inte fler stryker med i denna otäcka pandemi. Men att försöka skapa en totalitär stat, utan yttrandefrihet? Där folk kan straffas hårt för att de inte är extrem-PK? Alltså, när ska folk fatta hur allvarligt detta sluttande plan är? Så skrämmande! Politikerna vill alltså förbjuda yttrandefrihet och organisationsfrihet?

  Svara

   Vad pratar du om?

   Svara

   Fast nu får du ju lugna ner dig. Ett FÖRSLAG har skickats in. Att rasistiska organisationer vars verksamhet innebär förföljelse av folkgrupper på grund av bland annat etniskt ursprung ska blir förbjudet eller ge fängelse i 2 till 4 år. Känns ändå helt okej. Du är fortfarande fri att vara emot invandring om du är det. Du kan fortfarande diskutera invandringspolitik och vara för och emot olika delar av den. Du får bara inte skapa en organisation med enda syfte att ge sig på människor pga deras ursprung. Borde varit förbjudet sen länge sen. Vad har det någonsin förändrat i världen som blivit bra?

   Svara

   Är det verkligen extrem-pk att inte förneka förintelsen?

   Svara

   Det du skriver är ren och skär lögn. Och det vet du förstås, men du vill piska upp stämningen med dina fake news. Skäms!

   Svara

   Men sluta ljug. Lagförslaget gäller organisationer som ägnar sig åt organiserad rasism och kriminella handlingar som t ex hot, skadegörelse eller hets mot folkgrupp. Det du kallar ”extrem-pk” handlar alltså om att följa lagen. Det du kallar en total inskränkning av yttrande- och föreningsfrihet handlar alltså om att inte tillåta kriminella organisationer. Och det vet du antagligen, men du vill blanda bort korten med dina lögner.

   Läs mer i dagens DN t ex, här är ett citat:

   ” Definitionen av förbudet mot organiserad rasism innebär att det föreslås bli olagligt att delta i en sammanslutning av personer som genom brottslighet förföljer en folkgrupp på grund av bland annat etniskt ursprung.

   – Rasismen är ett gift och har varit det i alla tider, det kan många svenskar med utländsk bakgrund vittna om. Vi har sett en ökad aktivitet bland högerextrema grupper och med de sociala mediernas framväxt har deras möjligheter att sprida sitt budskap ökat, säger justitieminister Morgan Johansson (S).

   Men förslagen innebär inte att det blir olagligt att delta i organisationer som enbart uttrycker rasistiska budskap, utan det krävs att brottsliga handlingar ska ha utförts.

   – Åsikterna måste ha lett vidare till kriminella handlingar, exempelvis organisationer som ägnar sig åt systematisk förföljelse i form av ofredande, skadegörelse, olaga hot eller hets mot folkgrupp, säger Dag Mattsson.”

   https://www.dn.se/sverige/forslag-forbud-mot-organiserad-rasism/

   Svara

   Jag är vän med en man som har varit med om förintelsen.
   Läs om deras öde så inser du att förbudet är helt OK.

   Det handlar för mig inte om Israel vilket jag själv har kritik mot.
   Det handlar bara om vad som är rätt.

   Svara

  Tänker dock att det var annat ljud i skällan här på bloggen när Katrin med familj isolerade sig och denbaterade om det på TV. Då tyckte majoriteten att hon var kokobananas (vilket hon så klart inte var).

  Svara

   denbaterade = debatterade *

   Svara

   Vilket hon så klart var.

   Svara

   Jo, det var hon.

   Du har fel.

   Jag säger det igen så du förstår:
   Du har fel, Katrin var ute och cyklade då och hon cyklar fortfarande

   Svara

    Vad är det för fel på dig?

    Svara

   Hon var ju kokobananas som skulle hindra barnen från sin skolgång mm?

   Svara

  Haha. Nej men alltså.. Bingo har fastnat i tiden. Verkar fortfarande leva i någon slags Slitz-, första säsongen av PH-, när det var ”inne” att hänga på Stureplan-era.

  Svara

   Ja för en buss ute i ingenstans i snödrivor skriker verkligen slitz och Stureplan. Särskilt ölen på kylning i snön. Såååå sture p.

   Svara

    Oj chilla. Jag menade i allmänhet.

    Svara

     Kommentaren va chill? Ditt påstående passade bara inte in till hans video.

     Svara

  En uppdatering om marmorborden skulle ju komma idag?

  Svara

   Dagen är inte slut ännu. Lägg ner. Du är ju desperat över en liten ynka fråga.

   Svara

    Exakt! Just nu ligger inlägget för genomläsning hos min chefredaktör.

    Svara

     Och nu hos företaget.

     Kan du lägga pussel eller liknande medan du väntar?

     Svara

      Är det samma person som har tjatat hela tiden? 😂

      Svara

       Är också orimligt nyfiken. Har dock aldrig frågat.

       Svara

  Fick precis reda på att en familjevän som hade långt kvar att leva (och dessutom har följt restriktionerna till punkt och pricka) har gått bort i sviterna av covid. Kan inte säga annat än att må dessa jävlar brinna i helvetet.

  Svara

   Jag beklagar 😢

   Svara

  Jag avföljde Bingo och Katrin för några veckor sen. Rekommenderar andra att göra det också.🙂🙂

  Svara

   Jag med! Så fantastiskt

   Svara

  Dags för orosanmälan till socialen? Menar, en man med så grava hjärnskador som Bingo Rimér bör få en ledsagare och familjestöd.

  Svara

   Livstids övervakning av en politisk komissionär som på Stalin tiden… Tack, ja tack.

   Svara

  Riktigt bra att du uppmärksammar detta Camilla! Kan du inte kolla upp med deras sponsorer vad dom tycker om detta?

  Svara

  Kan för övrigt berätta att dom fortsätter festa på samma sätt, dock utan Bingo i riksgränsen. Årets kirunabo har fest på sin snapchat. 🙈

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.