Molly Sandén lanserar magasin med album

Från början var det tänkt att tidningen Dom ska veta skulle bli 100 sidor och vara mer som en booklet till albumet. Men oneshoten blev 260 sidor.
Tidningen har en upplaga på 2 000 exemplar. Förköpet är redan slutsålt.
I dag (torsdag 6 maj) släpps magasinet i butik. I morgon (fredag) kommer Molly Sandéns tredje album på svenska som också heter Dom ska veta. Det har kallats hennes ”mest personliga album”. Innehållet i tidningen följer musikalbumet.
[…]

– Det är väldigt personligt. Det är lite avklätt på det sättet att jag också gjort en plåtning. Vi har inte retuscherat någonting i tidningen och jag gör ett statement med det. Mycket vi ser i dag är beautyretuscherat och jag vill bara göra en liten revolt mot det och våga visa mig som jag är. // Molly Sandéns intervju med Sveriges tidskrifter

I morgon släpper Molly Sandén sitt nya album ”Dom ska veta”, men redan idag har det magasin som kompletterar skivan och som innehåller hela 260 sidor personligt innehåll om och av artisten själv.
En riktigt smart drag av Molly måste jag säga.
Med all musik tillgänglig i streamingform så behövs det bonusmaterial som det här för att få fler att vilja köpa en fysisk skiva.
Ni som är i min ålder, visst minns ni också känslan av att sitta med en ny och efterlängtad CD-skiva i handen, och upptäcka att det medföljande häftet var tjockt. TJOCKT!
Med texter, bilder och annat bonusmaterial?
Jag tänker att det här är lite av 2021 års version av det?

Ett smart drag men också SÅ SÅ häftigt att bilderna är helt oretuscherade!
Tack för det, Molly!!!

Vi har inte retuscherat någonting i tidningen och jag gör ett statement med det.
Mycket vi ser i dag är beautyretuscherat och jag vill bara göra en liten revolt mot det och våga visa mig som jag är. // Molly Sandén

Tack för tips!

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle inte locka mig att köpa en skiva idag faktiskt. Den tiden är förbi. All fakta och bilder finns en googling bort.

   Idag fick jag hem 3 skivor med posten. Blev väldigt glad.

    Jaha..? Köpte du dem för omslaget/häftet? Annars är ju ditt svar orelevent till ts.

     Är du lika social kompent på ditt jobb?

     Irrelevant. Ordet har latinskt ursprung och är därför ett sådant ord där vi böjer ordet in för att sätta före, vilket blir irrelevant.

    Tror inte man får något album, bara tidningen.

    Exakt vem behöver e-post när man kan faxa! Finns det något bättre än en fax!

   Men det är väl tidningen hon säljer och inte själva albumet, det lär hon ju släppa på Spotify.

  Vänta nu, så 18:00- inlägget är baserat på ett tips och är alltså såhär ? engagerande.
  Kul.
  Hoppas du är nöjd med arbetet du utför..

   Vad elakt sagt, seriöst? Sitter någon och fäller spydiga kommentarer om hur du sköter ditt arbete också?

   Vilken bitter liten människa du är.

    Väldigt onödigt skrivet men kan vi inte alla sluta slänga med bitter-snacket?

     hit a nerve? De flesta här inne är bittra.

   App app vänta nu.

   Ditt bidrag till det här kommentarsfältet var alltså den här tråkiga ointelligenta kommentaren.

   Bättre kan du!
   Kämpa!

   Jag tyckte det var ett bra inlägg. Molly är en Sveriges mest begåvade artister (enligt mig) och jag tycker det är kul att hon försöker tänka ’nytt’.

    Synd att hon är så tillgjord och stel bara.

  Varför skulle Molly behöva retuscheras? Fantastiskt vacker som hon är!

   Det är väl dock bilderna som retuscheras och inte Molly själv?

    Du blandar ihop redigering med retushering. Retushera innebär att man tar bort eller ändrar ”fysiska” utseendet i bilden (retusherar bort stenar eller människor från resefoton, tar bort finnar från ansikten m.m.), medan bildredigering handlar om att ”lyfta” själva fotot genom att ändra färg, temperatur osv.

  ”Våga visa”??

   Handlar alltså om hur man väger olika låtar, dvs visor som det kallades förr.

   Eller så har det med kraftig sjö (våga) samtidigt som man drar ner byxorna. (Visa)

   Eller så är DU bara dryg, vet inte riktigt

  Minns att The Ark gjorde samma sak när de släppte In full regalia 2010. Har kvar det magasinet fortfarande och mina The Arkplattor är de enda skivorna jag behöll när jag flyttade sist. Älskar The Ark! Och älskar Molly! Kommer inte köpa tidningen den här gången men längtar till albumet släpps imorgon.

  Köper fortfarande cd och LP skivor.

   Ljudet på lp är oslagbart!

  ’Boss lady’ låter verkligen för fult.

  Kul att hon hittar på något annorlunda (ja, jag vet att det är gjort tidigare, men ändå). Köper inte skivor längre, men skulle gjort om jag var ett fan av henne.

   Är det du, Peter? Hur är direktörslivet i Jönköping? ???

  Booooring ?

  Jag hade gärna köpt tidningen, men går inte i butik pga covid.
  Köper den dirr om den fanns online!

   Gör den. Jag kunde till och med få den skickad till Tyskland och som plus kom den i tid också!

   Tror den bara finns online förresten.

   Men varför ska man ens bry sig om hur Ebba eller Nooshi klär sig? Herregud.

    Fast tänk Stefan Löven i samma topp.

  Tips von chadaux säljer taklampa för 8000 samma finns på AliExpress och kostar runt 1500 :

  SEK 1,234.16 32% Off | Nordic Glass Ball Led Pendant Light Golden Black Living Dining Room Bedroom Chandelier Home Decoration Interior Lighting Luster
  https://a.aliexpress.com/_mNBFjR7

     1781 kostar den stora storleken likadan som på Ali

   Skrev en kommentar under det förra inlägget. Detta ”exklusiva” möbelmärke består endast av ett namn skapat av en tjej som helt enkelt importerar möblerna från Kina. Egentligen inget fel i det, men var och en kan lätt beställa dessa varor på Ali express för betydligt lägre pris. Gäller alla möbler på hemsidan. Hennes sambo är rik som ett troll så skulle tro att detta inte är något annat än en liten hobby för henne. Lär inte bli något långlivat ”möbelmärke” m a o.

    Kina har hela städer med möbler. De gör många möbler åt danska designers också, helt fantastiska möbler. Men just dessa är ju inte från de fabrikerna utan från aliexpress. Rätt sjukt att den var slutsåld för 7995 när man kan köpa en likadan för 1700 med frakt ?

   [Borttagen kommentar]

    lägg egg

  Hemmafrun ”vi valde att jag stanna hemma och han gjorde karriär ” Lady Damher klagar på Billie Elilish nakenhet i vouge. Billie visar inte mer hud än vad LD själv gör på var och varannan bild men Billie har minsann fallit för patriaktets krav på att vara ”knullbar” till skillnad från LD som fallit för patriaktes behov av kvinnor som är ekonomisk beroende av män och som sköter hela hemmet och barnen. Men det är ju skillnad. Eller.

   Fast det handlar nog inte om hur mycket eller lite Billie visar utan hela paketet. Midjan dras åt, upp med brösten, höga klackar, tilltalande smink… Ganska typiska ”snyggbilder” som LD ju från starten av sin karriär kritiserat.

    Kan inte LD skriva en guide för hur man får ta bilder på sig själv då? Eftersom hennes sätt är det enda rätta? LD tigger så mycket uppmärksamhet själv att jag inte kan ta henne på allvar.

     Hur kan du förstå såhär lite? Eller är det att du hatar LD?

      Läste någon blogg om det här och att tjocka kvinnor ofta blir stötta när de förlorar en ”medlem”, alltså när någon går ner i vikt som exempelvis Adele. Då ”skammas” den som lämnar och allt handlar om att de ”tjocka” känner sig mer ensamma i sin problematik. Samma logik appliceras i Billies fall, bara att det där handlar om kvinnor som döljer sina kroppar vs kvinnor som inte gör det. Lite svart-vitt men tyckte det var intressant. Visst, det är synd att hon ”föll för det” men å andra sidan är det biologiskt, hon är i en ålder då man är som mest fertil och kvinnliga hormoner gör att man vill känna sig attraktiv för det motsatta könet. Det är lite sjukt att feministerna går på andra kvinnor, men bara om de är ”normsnygga”, aldrig annars. Lika sjukt att de ignorerar det naturliga som sker i kvinnors kroppar. Hur mycket man än vill intala sig själv att vissa saker inte spelar någon roll så är det inte sant. är man född kvinna är man wired på ett visst sätt, precis som män är.

       Detta kan nog vara det dummaste jag någonsin läst. Grattis!

        Hade du inga bättre argument? Det är så uppenbart att det är så, men självklart skulle de som avses i texten inte erkänna det. Sen det där med biologi är ju inget man ens behöver diskutera, det är bara så. Eller är du en sån som tror män kan bli kvinnor bara de vill det?

         Det är ju så korkat så jag vet inte var jag ska börja. Men att hon föll för den patriarkala hjärntvätten och klädde av sig har naturligtvis ingenting med hon är fertil att göra.

        Är det såhär du diskuterar med personer irl också? Så himla otrevlig! Säg något vettigt istället.

       Ja, hade en tjockis poserat i sexiga underkläder hade ju LD snarare hyllat henne

    Det är synd, Billie har gjort en stor grej av att hon inte vill ses som sexig (självklart kan och får man andra sig)

   Fattar inte vitsen med dom där bilderna. Trodde hon va en cool tjej som gick sin egen väg

    Så hon går inte längre sin egen väg för att hon tar på sig kläder du inte gillar? Är man bara självständig om man ser ut på ett visst godkänt sätt?

     Läste du ens vad LD skrev? Klart det krävs mer att gå mot strömmen, och DET är något att uppmuntra.

      På vilket sätt går LD mot strömmen? Hon levet ett typisk medelklassliv där mannen gjort karriär och hon tagit hand om barn och deltidsjobbat och är beroende av hans pengar. Att röka och dricka sprit är knappast speciellt radikalt. LD lägger också ut bilder på sin kropp för att få uppmärksamhet-att hennes målgrupp är kvinnor gör väl det hela inte speciellt radikalt. Vouges målgrupp är också kvinnor.

       Har LD sårat dig eller varför så kränkt? LD har inte sagt att hon själv har gått mot strömmen, däremot gör hon ju det i viss mån eftersom hon låter bli att banta, raka sig osv.

     Nej nu är hon precis som vilken ointressant amerikansk artist som helst, Ytlig och tråkig.

    Men vad är det folk inte fattar. Hon klädde sig påklätt av främsta anledningen att hon var ett barn när hon började?!

   Jag tyckte att det LD skrev var bra! Är det inte coolare att en kvinna kan bli hyllad trots ”fula” kläder och att hon inte visar upp sin kropp? Att hon liksom blev hyllad för att hon var duktig på att sjunga inte för att hon var snygg

    Kan hon inte sjunga längre eller vadå?

     Var det det jag skrev eller vadå?

    Ja, och det lyckades hon med. Ska hon nu tryckas ner och avvisas för att hon tog på sig en korsett haha? Feministerna hatar exakt alla som är smala/ snygga/bryr sig om sitt utseende. Kvinnohat deluxe.

     Är du hjärntvättad eller bara dum i huvudet? VEM har sagt att hon ska tryckas ner? Lär dig läsa alternativt håll dig utanför diskussionen.

   Billie har även sagt i flera år att hon efter sin 18årsdag kommer vilja göra något sådant och få känna sig ”sexig”, så hon har då inte ändrat sig iaf 🙂

  Vad kostade magasinet och finns det någon information om det kommer komma en ny upplaga?

  Nu vill läsarna igen samla till NNs skadestånd för förtalsmålet. Pengarna från förra insamlingen har använts till annat. Vad hon och hennes läsare inte förstår är att hon inte blivit fälld för att berättat sin dotters historia. Det som gör att hon blivit fälld är att hon pekat ut mannen som anmäldes vid flera tillfällen på sociala medier. Det spelar ingen roll att han inte namngavs eftersom han var enkel att identifiera. Jag kanske skulle ha agerat på samma sätt men skräm inte kvinnor från att anmäla. Du blir inte åtalad för förtal för att du polisanmäler. Du kan bli åtalad för förtal pga vad du skriver på sociala medier. Det är viktigt att kvinnor förstår det så att de inte felaktigt inte vågar anmäla pga förtalsrisken.

   Det du skriver är viktigt. Jag förstår inte hur de ( t ex Mona och Cissi) orkar ha på sina samveten att sprida desinformation som kan få så oerhörda konsekvenser. Det borde verkligen uppmärksammas mera – anmäl brott och övergrepp till polisen, berätta för alla i din omgivning om du vill men lägg inte ut det på sociala medier. Vi har ett rättssamhälle och ska vi värna om.

    Håller med. M har ju inte ens läst sin egen dom enligt vad hon själv skriver. Hon skrev även en hel del om kvinnan som hängde ut regissören. Det mesta var inte korrekt där heller. Även där påstods det vara väldigt löst hållen information vilket INTE alls stämmer enligt domen.

     M blir mer och mer obehaglig. Jag tror helt enkelt inte på henne längre.

      Nu har hon ju precis skrivit ett långt inlägg om dotterns styvmamma….
      Och hon lägger ut brevet från Kronofogden där summan står som hon ska betala.
      Alla vill samla igen…. det rör sig om över 100.000:-….

       Hon går över alla gränser med hänvisning till att hon vill stå upp för sin dotter, och då kan ju ingen vara så hemsk att man inte förstår det. När hon lade ut vad hon hävdar att hennes då tio-åriga dotter hade skrivit tappade hon all trovärdighet. Det var knappast skrivet av ett barn på tio år.

  Tycker detta med bilder är SÅ bra! Har själv komplex för mina veck mellan näsa och mun, men insåg att typ alla har ju sådana, men att i tidningar retuscheras dom bort.

  Skulle gärna köpa magasinet men det funkar inte på webben de hänvisar till. Någon som vet hur man kan beställa eller är den slut?

  Hon är grym men snäll ”boss lady” är sååå töntigt!!

  Tycker Mateusporslinet känns så sjukt tacky, haha. I nivå med typ Rusta och Ica Maxi. Kom att tänka på det när jag var inne och kikade på Bianca Ingrossos Instagram, om ni undrar över kopplingen till sociala medier.

  Bye!

   Då har du inte mycket koll. Sen om du inte gillar det så är det ju upp till dig.

  OT .
  Började just följa Therese l på Instagram. Vad är det hon gör när hon har något svart burka liknande tyg svept runt sig så man bara ser ögonen? Förstår inte riktigt grejen.. vet någon varför ?

   Va? Det är ju inte hon, hon hade ju delad en annan persons story fattar du väl?

    Va? Det är ju hennes ögon och hennes dialekt?

  Uttrycket bosslady känns som ngt som lagerhaus redan gjort en skylt med att ha på sitt skrivbord för att vara ”lite tokig” på jobbet ?

   Hahaha, den här var rolig! (Jag menar det).

  Jag gillar Molly p ga hennes röst och att hon gör bra musik. Därför kommer jag att streama henne lagligt via Spotify och Apple Music. Jag har absolut NOLL behov av en tidning som kommer läggas på hög för att sedan slängas och självklart köper man inte en CD år 2021. Vem kan ens spela upp en sån? Slöseri med papper, pengar och PR! Tramsigt. Jag vill bara kunna lyssna på hennes musik på enklast möjliga sätt. Varken mer eller mindre. Bilder finns en googling bort. Det här känns bara löjligt. Och meningslöst. Faktiskt så att jag snarare tappar sugen på hennes musik. Borde vara den och rösten o fokus. Inte det här lull- lullet utav trams.

  Älskar Molly!

  Hela retuscheringsgrejen är dock lite oklar – vad är skillnaden på att sminka bort en finne och retuschera bort den egentligen?

  Sen är hon ju perfekt också så lätt att skippa retusch då kanske 😛

  Therese Lindgren borde ta efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.