Sveriges äldsta bloggare fyller 109 år

Jag har inte mycket att berätta för jag har legat på sängen och tittat upp i taket Jag blir uppassad ac hemtjänsten som gör regelbundna besök . Jag vet inte varför jag ligger på sängen för jag är inte sjuk.Jag skall ju fylla .år om ett par dagar och det väller in gratulationskort. Jag vet inte heller om jag kan ses som en förebild för andra äldre men gör jag det blir jag glad. Min födelsedag behöver jag inte bekymra mig om för den sköter släkten om. Det kan inte välla in en massa okända gäster för då får vi inte plats. Det är kanske inte så vanligt med födelsedagsfirande 109- Porten är låst så man får ringa mig för att bli insläppt. Det var allt tror jag men det blir nog bra när det har blivit dags. Man är rätt omtänksam för det kommer en nattpatrull och tittar till mig Det blir ingen bild för datorn vill inte publicera någon. Jag begriper ingenting, 6/5  2021
Bildkälla: Dagny Carlsson blogg

I dag fyller Sveriges i särklass äldsta och coolaste bloggare hela 109 år.
Vill du skicka en gratulation till henne så kan du göra det här, då hennes sida inte verkar ha någon kommentarsfunktion.
Jag ser till att skicka henne en länk till inlägget så kan hon ta del av hälsningarna på så vis.

109 år!
Helt plötsligt känner jag mig som en ungdom med mina ynka 40.
Ålderskris göra sig icke besvär alltså.

Hoppas Dagny får en alldeles fantastisk dag och att hon aldrig slutar blogga.
Dock kliade i fingrarna av att vilja skaffa henne en blogg i WordPress, istället för den hon har idag.
Kanske en potentiell födelsedagspresent i efterhand? 😉

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stort grattis Dagny ????

  grattis dagny

  Grattis! Du ger hopp om ett långt och aktivt liv!

  Grattis Dagny! ??

  Jag har haft ålderskris sen jag var 10 år och jag är nu 24…Vet verkligen inte varför, för jag tycker livet blir bättre med åren men ändå får jag ångest av tanken på att åldras??‍♀️ Någon som har haft liknande och har fått bort det?

   Stort grattis till Dagny också såklart!?

   Öppet spår om 2 timmar. Lämpligare än att Dagny ska läsa om din ålderskris när hon får inlägget länkat till sig.

    Åh, ville så gärna att Dagny skulle ta del av min ålderskris??‍♀️

     Ja, alltid fint att få andras födelsedagar att handla om en själv.

      Jaa, men precis! Man får ju passa på att stjäla lite uppmärksamhet så att det inte 100% handlar om en person?

       Anna Book är experten ♥️

        ?

     Man får inte gamla till sig som Dagny brukar säga!

   Ja du blir ju inte yngre direkt så man lär sig acceptera med tiden mer eller mindre andra alternativet är ju att gå vidare och det är ju inte direkt roligt det med, finns egentligen ingen press med ålder annat än det samhället satt upp . Om män gillar yngre tjejer så är dem väl ändå inget att ha om man vill satsa på någon livet ut (om det skulle handla om en oro om att vara mindre attraktiv för en partner) gällande barn så väntar många tills dem är typ 30-40 med det sagt så blir ju inte alls gravidas då Men finns egentligen ingen press.

   Min mormor har alltid sagt ”att bli gammal är bättre än alternativet”.
   Med andra ord; hellre bli äldre än att dö.

  Hipp hipp hurra på din stora dag. Kram och ta hand om dej. ???

  Stort grattis Dagny?du är en sån förebild??

  Heja Dagny och ett Stort grattis. ?

   Grattis!!!!!!!!!!

  Grattis Dagny för unga 109 år.

  Hua, skulle inte vilja bli så gammal!

   Jag skulle vilja bli 1000 år om jag fick vara frisk och relativt pigg!

    Bli biten av en vampyr då.

    Ja hade varit helt fantastiskt att få leva och uppleva så mycket, önskar att livet aldrig skulle ta slut. ? Tänk att få vara med sina nära och kära i en evighet, hoppas man hamnar där efter livet på jorden istället. Det tror jag på i alla fall men det är det ju ingen som vet. ?

   Och det skriver du till Dagny på hennes födelsedag?

   18:11
   Varför inte om man mår bra? Alternativ…ja men dö då.

   Be careful what you wish for.
   Alltför många får sluta sina dagar tidigt i livet.

  Åååhh vad hon gör mig glad!

  Grattis på födelsedagen mycket rara och helt underbara Dagny! ?

  Grattis Dagny!

  Stort grattis Dagny! ?

  Stort grattis Dagny! Beundrar dig mycket. Du har inget litet tips hur man håller sig så alert vid 109 års ålder och hur man uppnår den aktningsvärda ålder? Stor grattis grattiskram ❤️

  har ni inte läst hennes biografi? gör det. den är superbra, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter

   SÅ BRA ❤️ Men så sorglig för hon om någon har inte haft det lätt.

    Känner inte heller till någon?
    Men en känsla av att hon överlevt extremt mycket och just därför är sådär magisk.

    Hört henne prata om sitt liv v någon gång. Makalös vilken fantastisk kvinna, wow.

  Stort och varmt grattis på födelsedagen! ?????

  Stort grattis Dagny?

  Älskar dig Dagny! Du är fantastisk! ❤️ Stort grattis på födelsedagen! ?

  Grattis till den häftigaste kruttanten jag vet, GRATTIS Dagny!! ❤

  hon anmälde sig till en datorkurs när hon var 99. coolt

   Galet!
   Hon är mer än underbar.

  Grattis till Dagny! Lyssna gärna på hennes sommarprat, dagen till ära. Det är så bra!

  Hjärtligt Grattis på födelsedagen Dagny!
  Jag är allt lite stolt att jag fått äran att träffa dig några gånger. Du är en fantastiskt härlig kvinna!

  Kör hårt Dagny och stort grattis!

  Gratulerar på födelsedagen Dagny! ❤️

  Grattis! Fem droppar till!

  Stort grattis Dagny.? ? ? ? ? ?
  Jag har världens bästa tantkompis/granne som nyss fyllde 90år

   Härligt, var rädd om henne! Jag hade en 90+ tantkompis när jag var mammaledig och hon var helt fantastisk!
   Jag brukade gå hem till henne med en påse fika ett par gånger i månaden.

   Det var alldeles för många som skulle berömma mig för att jag lade tid på henne, som om det vore en uppoffring och något jag gjorde enbart för att vara snäll. Men de förstod verkligen inte att hon var härligaste tanten som hade jobbat inom modebranschen och så underhållande när hon berättade alla anekdoter från sin tid i yrkeslivet (och privat!). Jag bara satt och tindrade med ögonen och ville ha mer ?

  Grattis till födelsedagsbarnet!

  Grattis fina Dagny!
  ???????

  Stort grattis till Dagny??☀️

  Grattis Dagny på födelsedagen ♥️

  HA DEN ÄRAN DAGNY ???

  Grattis på födelsedagen fina Dagny ?

  Grattis Dagny! ?? Hoppas du har haft en fin dag med dina kära! ?

  Jag var inne i en rätt svår depression när jag såg en dokumentär om Dagny för cirka fem år sedan. Minns att hon under tiden jag såg dokumentären fick mig att känna välbefinnande för första gången på länge. Välbefinnande är en känsla jag knappt lägger märke till idag men där och då blev det verkligen påtagligt.

  Grattis Dagny! Och tusen tack! ❤️?

  En massa grattis allra finaste Dagny! Du är otrolig på så många vis ❤️????

  Stort grattis Dagny ??
  Jag hoppas att du får en helt underbar födelsedag och att fler väntar dig. Tack för allt du ger och allt du är. Kram ❤️

  Grattis Dagny! ??
  Dina kommentarer är otroligt slagfärdiga. Filmen när du och ålänningen skulle göra en kortfilm är en favorit. Du sa något om att han var en av de konstigaste människor du träffat, men vänskap uppstod.

  Grattis Dagny! ??

  Grattis Dagny, du är värd alla gratulationer och respekt!

  Grattis fina Dagny på din födelsedag. Hade varit roligt att kunna kommentera på din sida igen. Som det gick förut. Stor kram och kärlek????????

  Stort Grattis fina Dagny på 109-årsdagen. ????

  Ha den äran idag, ha den äran idag, ha den äran fina Dagny, ha den äran idag! JÄTTEGRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

  Stort grattis, Dagny! Du är en sol. ?☀️?❤

  Stort grattis till coola och fina Dagny!! 😀

  Ett Stort Grattis på din 109-års dag underbara Dagny????.Hoppas att du får en härlig dag?. En Stor födelsedagskram från Heidi och Chanel??

  Grattis! ???❤️

  Önskar hon hade en blogg man kunde kommunicera med henne ??

   Det har hon ju…

  Grattis Dagny! ?????
  Känns fint att dela födelsedag med en sån fantastisk människa! ?

  Hurra! Hurra! Hurra! Och så ett hurra till – för har man uppnått en sådan aktiningsvärd ålder är man sannerligen värd det.

  Grattis Dagny!

  Stort Grattis på 109 årsdagen bästa Dagny! ❤️?Du är underbar!❤️

  Grattis Dagny!

  Älskade Dagny. Helt underbar kvinna, vidare än oss andra vi bara kan vässa pennan på, ungefär.

  Älskar verkligen henne. Helt otrolig enastående och vass enastående kvinna, wow.

  Jag och mina allmänt snäsna tonårssöner älskar verkligen dig Dagny om du läser detta❣️

  Grattis Dagny, hoppas din dag blev riktigt bra ❤ Så himla coolt, tänk att få uppleva att bli 109 år ?

  Stort grattis Dagny! ????

  ”Man får inte gamla till sig” som Dagny säger❤️ GRATTIS på födelsedagen???❤️

  Stort grattis Dagny! Vilken kvinna som har upplevt så mycket? jag är så imponerad och inspirerad

  Stort grattis på din dag bästa Dagny, 109 år ung??✨? Så härligt att du tycker om födelsedagar och att fylla år, det är väldigt härligt och inspirerande☀️ Hoppas du firar ordentligt nu, man fyller ju bara 109 en gång? Kram!

  Grattis på födelsedagen underbara människa. Sveriges förebild nummer ett. Hurra hurra hurra.

  Stort Grattis på Födelsedagen Dagny!!!??

  Stort grattis Dagny❤️?

  Grattis bästa Dagny!
  Älskar hennes uttryck: ”När jag inte dog så var jag ju tvungen att börja leva”. ❤

  Stort grattis!

  GRATTIS DAGNY!!!!!!!

  Stort grattis bästa Dagny! ??☀️✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.