Anis Don Demina och Filip Lamprecht i Let’s Dancefinal

Det var tyvärr Keyyo som fick lämna semifinalen av Let’s Dance igår och finalen blir återigen en duell mellan två män, där Filip Lamprecht han chansen att ta hem familjens andra guldsko. 
Mamma Kristin vann tävlingen 2019 och nu är det alltså Filips tur att försöka se till att hemmet blir sko-komplett med ett helt par klackisar.

Bildkälla: Keyyo Instastory

Keyyo har under dagarna som gått sedan hon fick komma tillbaka in i tävlingen efter att Carola hoppat av, avslöjat hur mycket hat hon fått ta emot.
Meddelanden om att hon minsann ska röstas ut igen osv.
För det första, man röstar inte ut någon i Let’s Dance, man röstar enbart vidare olika deltagare.
Det är inte ett ö-råd i Expedition Robinson vi pratar om här där man aktivt lägger röster på den man vill skicka hem. Eller satt dessa ”hemröstare” och misströstade på Anis och Filip, för att Keyyo skulle få lämna? Det tror jag knappast, med tanke på att varje röst kostar över 5 kr.

Och också…
Det är en danstävling. DANS!!!
Roligt. Lekfullt.
Vem, som tv-tittare, orkar ta den på så stort allvar att man sitter och trakasserar en person som fått en ny chans efter att en annan deltagare hoppat av? Ett avhopp som Keyyo med största sannolikhet hade noll och ingenting med att göra.
Det var ju inte som att hon gjorde en Tonya Harding på Carola för att röja henne ur vägen för att få komma tillbaka in i tävlingen.
Var dessa nättroll så pass stora Carola-fänz att de helt enkelt inte kunde leva med att hon hoppade av tävlingen? Borde de i så fall inte riktat sin kritik mot Carola, som övergav dem och deras heliga lördagskvällar och inte mot hennes ersättare??‍♀️

Jag undrar vem trollen hade velat se istället för Keyyo?
Rent rättvisemässigt så var ju hon den som borde ha fått komma tillbaka med tanke på att hon var den senaste att tvingas lämna.
Logik är kanske inte trollens absolut starkaste sida, trots allt gapande och skrikande?
Jag tror faktiskt vi kan slå fast det, en gång för alla. ?‍♀️?‍♀️

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  nu fick peg parnevik en stroke

   Ursäkta?

    Tycker det är så vidrigt hur elaka alla är mot p. Att folk, av någon anledning, tror att man kan behandla henne hur som helst, kasta hur mycket skit som helst, för att hon visar känslor öppet. Vilka vidriga människor är det som slår på en som ligger? Och skulle dessa människor själva jubla och skratta hjärtligt om nån annan tjej skulle kladdar, ragga o klänga på ens kille, medan pöbeln hetsar och hatar? Vad får folk att tro att de har rätt att vara så elaka?

     Raggar? Tycker ju inte att det ser ut som att Linn raggar på Filip direkt. Och om man jämför med de andra paren tycker jag inte heller att de kladdar eller klänger på varandra mer än något annat par gör. Och Linn klänger/kladdar inte mer på Filip än hon gjort på tidigare danspartners (minns ni Lance?) så jag förstår verkligen inte problemet.

      Så det blir bättre om hon klängt/kladdat även på tidigare danspartners? Det är ju bara konstigt!

       Tycker inte att hennes beteende är märkvärdigt alls faktiskt. Endast kompiskramar och delad glädje över en enorm prestation som de har gjort tillsammans? Låt de glädjas ihop som vilka vänner som helst.

       En del personer är mer fysiska än andra men det innebär inte att det är något fel. Särskilt inte om de är vänner som har samma fysiska språk. Isåfall klänger och kladdar ju Linn även på Katja – vilket ju såklart ingen har reagerat på trots att de inte försöker dölja det på sina sociala medier.

       På riktigt – SKÄRP ER!

        Så du skulle uppskatta om din pojkvän hade en ”kompis” som slingrade sig runt din pojkvän o försökte vara närgången när det absolut inte var nödvändigt (alla fattar att man är närgången i dansen, detta handlar om när det inte dansas). Bra, då kan ju du ragga upp en sån kompis till din pojkvän.

       Men vad är det folk inte förstår? Det där är hennes jobb. Dans ska förmedla känslor. Man går in i en karaktär och spelar en roll i varje dans, som skådespelare i en film. Det är en tävling. De poängsätts utifrån hur trovärdiga och starka känslor koreografen har lyckats få in i dansen och vad dansarna utstrålar, hur deras kemi berör åskådaren. Hela Linns framtida karriär och liv påverkas om de vinner. Skulle hon dansa runt som en stel pinne med lämpligt avstånd och med ett ointresserat uttryck i ansiktet för att ta hänsyn till en svartsjuk flickvän då?

        Som många redan påpekat: det handlar inte om dansen, där fattar alla att det är närgånget. Det handlar om när de inte dansar. Det finns inget som gör att man måste slingra sig om någon när man inte dansar. Och alla gör inte det heller, där beter sig alla dansare väldigt olika.

         Hur skapar man en kemi som känns magisk och äkta i 3 minuters intervaller????

          Är man en skicklig dansare (som många uppenbarligen är) klarar man det utan att kladda utanför dansgolvet.

     Peg beskyller allt och alla t o m TV4 att förhållandet tagit stryk, nej hon borde verkligen ta hjälp för sin sjukliga svartsjuka. Att Filip orkar? Han verkar vara en osedvanligt snäll kille, kanske rentav för snäll. Blir liksom tyglad av Pegs svartsjuka.
     Linns förhållande klarar ju av dessa romansrykten.

   Hon verkar så otroligt osäker. Tycker synd om henne men mest blir jag bara irriterad på hur hon verkar tro att hela världen kretsar kring deras förhållande. Liksom ta det privat, jobba på din självkänsla och på ditt förhållande istället för att gapa om hur illa alla behandlar henne, när det troligtvis bara handlar om hennes egen osäkerhet.

    Hon gjorde en del märkliga uttalanden i deras senaste podavsnitt. Nu minns jag inte det exakta uttrycket, men hon sa typ att hon skulle förstöra hela Let’s dance och ställa till med ett helvete om det visat sig att Filip hade varit otrogen. Bland annat. Måste vara tufft att vara svartsjuk. Enbart ocharmigt beteende.

     Pappa får köpa programmet och lägga ner det?

     Jag har lyssnat på senaste avsnittet och hörde verkligen inte detta? Hon sa en massa konstiga saker och att hon inte gillar konceptet Lets Dance. Men det du skriver hörde jag verkligen inte.

      Jag hörde exakt samma sak så då får du nog lyssna om

    Hobbyanalys deluxe nu, men kan tänka mig att liknande sammanhang som Let’s dance måste vara en mardröm om man har lätt till svartsjuka, och förhållandet dessutom verkar lite svajigt (?)… Danssporten är ju intim ändå, det är iaf min upplevelse av det. Man tränar och umgås jämt och beter sig på ett visst sätt tillsammans i själva tävlingssammanhanget. Och jag kan tänka mig att som deltagare i Let’s dance känner man att man utvecklas mycket ihop med den man dansar med. Hela Sverige kan se både dansen och den här ”connectionen” mellan de två människorna på tv, och tidningarna älskar ju att skapa gossip om ev kärlekspar (vilket är helt sjukt ointressant, hur orkar de o vem bryr sig ens?).
    Han hyllas till skyarna för att han är duktig och utvecklas så mycket. Mamma Kaspersen spammar instagram med inlägg om hur duktig han är och hur fina och bra han och danspartnern är ihop. Kan nog vara tufft för Peg att stå utanför hans utveckling och glädje, och inte vara en del i det som verkar uppta hans liv just nu.

     Menar inte att försvara hennes beteende här, värt att tilläggas. Troligen mår hon kanske inte toppen, eller har en bra självkänsla. Att vända bristande självkänsla utåt på det sättet hon gör (enligt mig) är nog inte helt ovanligt. Det blir jobbigt att se någon man tycker om vara lycklig ”utan en” och utvecklas tack vare andra. Kan tyvärr känna igen mig lite i det själv från när jag var yngre och träffade min kille. Han pluggade utomlands och hade svinkul med massa nya kompisar och fest. Jag jobbade hemma och levde ett mer Svensson-liv. Jag hade sååå svårt att glädjas med honom för jag ville ju att VI skulle ha kul, umgås, och träffas jämt. Tyckte typ synd om mig själv för att vi inte kunde vara med varandra och för att han verkade ha så kul utan mig. Hemskt!!! Fattade dock att det var otroligt osunt och att det är rentav elakt att inte glädjas med sin partner. Jag själv skulle aldrig vilja vara ihop med någon som inte kunde glädjas med mig eller heja på när jag gör något roligt FÖR MIG.

     Tyckte det var lite sjukt när hon (mamma kaspersen) skrev
     Jag älskar er med en bild på Filip och Linn.

     En bah okej? Det hade räckt med jag älskar dig till Filip? Bara för att hon dansat 2019 och känner Linn lite? Börjar en verkligen älska en person då?

      Ja, det är otroligt konstigt gjort tycker inte alls att k är schysst mot p. Varför tror alla att de kan vara hur respektlöst och taskiga som helst, mot p? Vem skulle tycka det var ok att vara i p’s situation och reagera ”normalt” på om dels ens ”svärmor” beter sig som en elak mobbare, nonchalerar och insinuerar, dels en annan tjej öppet raggar, klänger och kladdar på ens pojkvän, en TV-kanal/tv-program/ media gör sig rolig på ens bekostnad och på det en massa anonyma spyr ut hat mot en? Inte ett dugg konstigt att hon får nog och beter sig som hon gör.

      Håller med dig anonym 21.40,men Kristin är som hon är.Fattas bara att nu lyckats övrertala Linn och Filip till att dansa till Lillbabs gamla låtar,,,.
      Var så Kristin vann även om hon var duktig,men hon vet absolut att spela på folks känslosträngar.
      Jag hade helst sett Anis och Michel i finalen,helt klart de charmigaste och duktigaste dansarna,de har fått de bästa poängen av domarna också.

     Mm håller med. En så vacker (både inuti och utanpå), supertajt, proffsig, peppande och positiv danspartner det måste krävas helt övernaturliga superkrafter att inte bli attraherad när man umgås så nära i 5-7 timmar per dag.

      Haha va? Skojar du? Är du hon? Dålig hy och klängranka, jaja alla har olika smak…..

     Jag lider av svartsjukaproblematik och jag hade på riktigt dött om min partner hade varit med. Helt allvarligt.

      Då vet du att du behöver söka hjälp.

    Osäker? När en annan tjej klänger, kladdar, raggar helt oblygt och respektlöst? Är kanske inte jättekonstigt….

     Det bästa som kunde hända i nuläget är om TV4 i finalen ordnar en gyttjebrottning mellan tjejerna där de gör upp om vem som vinner Philip! TV4 skulle gnugga händerna över en sån catfigth! Mjaur ??

      Haha det vore verkligen nåt! Skulle nog bli en jämn match!

   Typ haha hoppas han vinner nu bara för det!

   Jag tycker det är bra att han fortsatte dansa och kämpa trots hur hans flickvän beter sig
   Mycket drama med den tjejen alltså ! Hur gammal är hon egentligen ? Visst kan folk bli svartsjuka medan håll det snyggt . Nu fick vi alla veta . Sen tycker jag att det var så omoget av hennes mamma Mia att från hyllat Filip och skrivit svärson mm plötsligt skrev att folk rösta på Kayyo ?

    Dock hade Mia ett sammarbete med Arla och deras kosläpp där Hampus Hedström var med som är en av Keyyos bästa vänner. I storysarna på ig sa de typ att Keyyo är Mias bästis också då hon är ”bästis” med Hampus (alltså att alla tre skulle va bästisar). Det var ju efter det som hon la upp att man skulle rösta på Keyyo? Känns som att folk överanalyserar…

     Precis!! Och tror på alla skriverier och skitsnackare!

     Fast hallå….lite konstigt ändå vilja ha ut sin svärson bara för man varit på kosläpp med Hampus..

   De hade ju ändå dansat en vecka till då alla paren är med i finalen 😉

   Men herrejösses,förstår ni inte att all denna ”drama”är ett PR-TRICK?
   Både Kaspersen och Parnevik är uppvuxna med hur man skall manipulera puliken/följarna så att man får mest röster till sitt senaste ättelägg.
   Nu tycker alla så synd om Filip som har en ”hemsk” partner,så då kommer många att rösta på stackars Filip på grund av det och inte det par som är charmigast och duktigaste dansare.
   Heja Anis och Katja,det charmigaste och duktigaste dansparet som fått de högsta poängen från domarna i flera veckor.

  Vadå tyvärr Keyyo som fick lämna, hon var ju sämst?

   Smaken är som baken uppenbarligen. Tyckte hon var den bästa igår.

   Tycker nog att tjejerna har det lite svårare då det är dom som skall synas mest i många danser.

  Logik är kanske inte Cams starkaste sida heller? ?

   Cam är oändligt smart men lägger sig på sin publiks nivå 🙂

  Folk som skriver elaka kommentarer, säger elaka saker, gör elaka saker beror endast på en enda sak: DÅLIG SJÄLVKÄNSLA. De hatar sig själva och vill att andra ska hata sig själva också. Kan förstå att det gör ont att läsa sånt men snälla kom ihåg detta!
  En glad snäll person som mår bra försöker inte såra och trycka ner andra och så enkelt är det!
  Här tycker jag Lisa Anckarman är en fantastisk förebild! Hon lyfter andra jämt och vill se andra lyckas. Så det ska vara. All kärlek!

   Mycket klokt skrivit ?⭐

   Detta gäller i allra högsta grad de som skriver elakt till p. Men av någon anledning verkar vissa tro att de kan behandla henne hur som helst, håna, kasta skit, ge diagnoser osv. Undrar hur glada alla dessa människor skulle vara av att behöva se nån annan tjej inte helt subtilt försöka ragga upp ens partner medan man får utstå hån och elaka kommentarer? Tycker både de som kommenterar elakt, samt personer som raggar upp upptagna personer, ska skämmas. Och jo, det är lätt att se när någon försöker ragga upp nån annan, även om det försöker maskeras…

    Ragga upp ens partner???

     Eller hur??Hon är ju sambo med en av de andra proffsdansarna och lägger upp gulliga storys på dem två. Raggar? Not so much.

      Just ja! Det har ju ALDRIG i världshistorien hänt att en som har sambo raggar på nån annan.

    Peg?

    Man kan äga guld och silver men inte en människa

  Hoppas verkligen Filip kan njuta av detta!

   Ja exakt! För om det är så att han är oskyldig och inte varit otrogen så har hon ju förstört hela hans Lets Dans-resa.

   Tänk om det varit tvärt om, en kille som varit så svartsjuk på sin tjej i lets dance. Jäklar vilket liv det varit då!

    När har P sagt att hon är svartsjuk?

  Tråkigt att ha en partner som inte grattar, peppar och gläds öppet med en. Skulle bli så grymt besviken om min kille betedde sig så, ens käresta ska ju vara ens största supporter och kunna sätta sitt ego åt sidan. Filip, du är värd mer.

   Du vet väl inte vad som sägs eller sker utanför de sociala medierna, eller??

    Även om det tagit slut skulle jag gratta min ex-kille på Insta om han gick till final i Lets Dance. För att man bryr sig om varandra.

     Ja, det är du det. Men nu gör inte alla det.

      Uppenbarligen inte.

       Du skulle gratta din partner om denne inte stod upp för dig när nån annan tjej försökte ragga upp honom? Det tyder isåfall mest på att du är ryggradslös.

     Fast nu är det ju inte din ex-kille? Och inte eran brake up? Du har väl ingen aning om hur dom har det eller hur hon bör agera här.
     Jag hade fan inte grattat mitt ex. Aldrig. Alla har inte lika puttinuttiga slut som du och ditt ex.

      Okej. Jag har levt i en relation med en man som inte kunde glädjas med mig. Det var hemskt och väldigt destruktivt och tog till slut bort min glädje också. Det är sådana vibes jag fångar upp här och därför jag reflekterar kring beteendet. Men jag kan ju ha fel. Hon kanske är ett toppenstöd.

       Men om de har gjort slut finns det väl inget krav att hon ska vara ett ”toppenstöd”? Och om de inte har gjort slut så kan hon säkert ge sitt ”toppenstöd” på andra sätt än i sina socialamedier.

        Så du tycker inte att det är konstigt att inte skriva något alls på sociala medier OM de nu är ihop?

         Sociala media är inte allt!
         Väldigt många människor lever i den verkligen världen, där man träffar och grattar folk genom ett samtal eller att träffas.

         Du verkar vara en sånt där som är ”man är inte tillsammans om det inte står på facebook”, och allt din partner gör för dig ska göras offentligt på sociala media, annars har det aldrig hänt.

         Jag skriver aldrig grattis till min partner för något på sociala media, inte ens hans födelsedag, jag säger det face to face och firar det på något sätt oss emellan. Att leva sitt liv på/genom sociala media är inte sunt.

          Jag lever ingen del av mitt liv på sociala medier. Har IG för mitt företag. Skulle aldrig heller gratta min man på sociala medier haha. Men det här är ju en offentlig person som pratat om sitt privatliv väldigt öppet. Så JA, jag tycker man kan visa stöd på social kanal, fattar inte hur det kan vara en konstig åsikt.

     Oj det skulle jag absolut inte göra.

      Nej, konstigt att göra det! Tror inte det är vanligt direkt.

     På insta? Det viktiga är väl inte om man gör det offentligt eller inte? Kommunicerar aldrig offenligt med någon jag känner.

     Haha beror nog på vilket ex man har ?

     Beror väl helt på VARFÖR det tagit slut…

      Ja, om nån tjej uppenbart raggar upp en upptagen kille inför öppen ridå och han går med på det känns det inte direkt som någon man vill glädjas med eller respekterar…

       Vem har raggat på vem tycker du?!

       Men ge dig nu. Linn har ju pojkvän och hon klänger inte mer på Filip än vad de andra dansarna gör på sina danspartners. Men jag kan absolut förstå att man blir svartsjuk, skulle jag också blivit om min pojkvän skulle dansa så intimt med en annan tjej.

       Men lägg ner att skriva att hon raggar, det är hennes jobb att dansa. Lägg ingen skuld på ”den andra kvinnan”.

       Detta är Pegs issue och om nåt faktiskt hänt så är det Filips fel.
       Jösses.

        Så ”om nåt hänt” är hon heeeelt oskyldig trots att de båda har förhållanden och det definitivt inte är alla dansare som klänger sig fast vid kändisen när de inte dansar? Det är ju att totalt omyndigförklara och nedvärdera kvinnor om något. Kvinnor är alltså så korkade att de inte själva kan ta beslut hur de vill bete sig mot andra människor?

     Det är kanske lite för nära inpå ?

   Men har de inte gjort slut då? Tänkte att det var därför det är tyst.

    Nej, de har inte gjort slut.

     Jaha, jag trodde verkligen det. Man behöver ju inte skriva på insta när ens partner går till semifinal, men känns lite konstigt, hon lägger ju ut det mesta annars men inte det? Känns.. lite småaktigt typ.

     De frågade Filip om de fortfarande var ihop och hans enda svar var: Jaja. Låter inte särskilt troligt tror det är slut men att de går ut med det senare när programmet är över.

      Men de är väl trötta på spekulationerna ?

    Peg har sagt i sin podd att hon inte längre kommer dela med sig av sitt privatliv eller förhållande och låter det vara privat. Låter klokt

     Hon har väl lipat färdigt i media.

   Att folk fortfarande tror att man kan veta allt genom att titta på någons instagramprofil. Låter rimligt att endast kommunicera med sin partner offentligt via instagram!

    Nä man vet inte allt och jag VILL inte veta allt men att inte skriva något på sin Insta om att ens kille gått till final, typ grattis, är ju verkligen att kommunicera! att man är en småsint person.

     Ditt sätt att tänka är inte normalt i en sund relation.
     Att allt ska synas på social media annars har det aldrig hänt är inte normalt tänk, att ett grattis via samtal eller face to face inte räknas om det inte finns på social media, att man är en småsint person om man inte visar all sin uppskattning genom social media, det är inte normalt tänk.
     Du verkar extremt beroende av sociala media.

      Haha that escalated fast.

     Åh herregud…. Jag vill inte att din generation ska växa upp och tänka ”Åååh hon skrev inte grattis på SOCIALA MEDIER och därför så EXISTERAR INTE DERAS RELATION” jeeeeesus Kristus vad du å alla ni andra som tänker så måste sluta tro att hela livet existerar o händer på sociala medier hahahahaha. Patetiskt om det hade varit så.

      Med tanke på allt som programmet dragit upp för henne så är det väl ett klokt val att de väljer att hålla det borta från hennes ig

     Kanske att om nu Let’s dance varit svårt för henne/ deras förhållande har de kanske valt att lämna programmet utanför hennes ig. Och så tar de tag i sitt förhållande när det är över

     Det finns en anledning till – att det är världens tråkigaste inlägg med personliga grattis. Sånt ser man ju varje dag, att någon lägger upp en bild på sin partner alt. bästis, och skriver ”graaaaattis finaste @underbarperson du är bäst”.
     Jag förmodar att man ändå personligen hör av sig och grattar, så då är inlägget mer som en present ”jag har så många följare, jag ska minsann visa upp X där, så blir detta den största unikaste finaste presenten hn kan få”.

   Ingen här vet väl om Peg gav honom en grattis-avsugning i hans loge så fort kamerorna slocknat men Peg verkar ha ett issue med att glädjas med andra, minns bråket när Penny sa att hon var gravid med första barnet.

    Hon är väl i USA?

     Nej hon är i Sverige och kom hem förra veckan

    Tänkte också på det, ganska självcentrerad.

   Håller verkligen med. Jag hoppas de har gjort slut för han förtjänar så mycket bättre än en tjej som anser sig ha fått hela livet förstört på grund av hans medverkan i Lets Dance. Han är en fantastisk dansare och han lyser upp när han dansar. Om hon inte kan glädjas med honom så är hon inte värd honom. Hon behöver hjälp.

   Allt måste ju inte ske på sociala medier

  Hoppas Filip vinner. Men även om han inte gör det så önskar jag honom och alla andra också att få leva och jobba utan att ha en avundsjuk, missunnsam partner som tar bort glädjen.

  Tänk om det varit ombytta roller då hade alla sagt att Filip är svartsjuk och toxic. Peg behöver jobba med självförtroendet, väx upp.

  Tyckte Keyyo var super! Tyckte iofs att de andra var duktiga också.

  Förstår Peg mycket väl gällande hur hon reagerar på Let’s Dance.
  Varför måste alltid deltagare och dansare kramas, hålla händer och hålla om varandra konstant då dom ska poängsättas och intervjuas?
  Mycket respektlös mot de deltagande partners och sänder en märklig bild.
  Dom är väl där för att genomföra ett proffesionellt uppdrag, vem skulle bete sig så på en arbetsplats med kollegor?
  Tror det är ett mycket medvetet val av TV4 med allt klängande på varandra för att elda på spekulationer, medier etc. för höga tittarsiffror och skriverier.

   Märks att du aldrig dansat i ditt liv.

    Man blir rätt närgången med sina danspartners (både killar och tjejer) betyder inte att man vill sätta på dom, det är era tankar som är snuskiga.

    Mvh ex-dansare

     Jovisst måste man vara närgången då man dansar, det är ju det dansen går ut på:-)
     Men när man dansat klart och genomfört sitt nummer menar du då att det är normalt att vara lika närgången?

      Nej för fasen. Stå tre meter från varandra då är surkarten nöjda.

       Uppenbarligen klarar vissa dansare att inte tafsa på sin kändis när de står och väntar på poäng eller i greenroom. Men alla klarar inte det? Borde inte vara så svårt att respektera någons förhållande.

     Det ÄR ju dock ett rätt vanligt sätt för folk i den svängen att träffas. Råder absolut inte någon immunitet mot otrohet mellan just danspar bara för att ”alla gör så”.

      Dessutom är det väl ingen hemlighet att deltagarna i lets dance blir rätt närgångna även när de inte tränar/tävlar. Har inte tv 4 gjort en grej av det. Jag förstår också att det inte är roligt för Peg. Finns kanske inte något snyggt sätt att sköta det på ?

       Jo det finns absolut snyggt sätt att sköta det på. Hon hade upplevts så himla mycket mer trygg i sin relation om hon bara lät det bero. Tog det privat med Filip och deras parterapeut.

      De dansare jag varit nära under evenemang och annat har varit flörtiga och några var absolut otrogna. Precis som andra turnerande underhållare.

   Respektlöst hahahaha

   Att undvika fysisk kontakt är inte rätt sätt att hantera svartsjuka/oro. Utan att prata med sin partner, att man känner oro, hur man behöver sin partners hjälp för att må bra, kanske räcker med att han skickar ett sms ”tänker på dig” i pausen, en mysig middag bara dem 2 efter en tävling, eller liknande. Så hon känner sig bekräftad, älskar och trygg utan att begränsa honom.

    Jo det är klart, hur han beter sig i övrigt är ju rätt så avgörande här, och kanske den egentliga anledningen till detta spektakel.

   Du har aldrig dansat va? Alrighty Then.

   Mhmmm ja de kan ju köra sån där yoga-dans istället på varsin matta.

   Som tävlar ju tillsammans!! Klart att de håller om den som står närmast och väntar spänt på samma resultat! Kramas inte lagkompisar även i andra sporter?!

   Ja, det är mycket märkligt, är också stor skillnad mellan de olika dansparen. Många dansare har inte alls klängt och kladdat så mycket på ”sin” kändis, som vissa andra. Det hör INTE till dansen att stå och tafsa på sin partner när man står och väntar på tex poäng. Märks att vissa dansare tar tillfället i akt att försöka ragga men om någon påpekar det ha ett bra försvar: ”men det hör ju till dansen” …… nej, inte när man inte dansar……

    Är du samma person som hackar på hur det tafsas o raggas?. Peg har väl sett hur kramigt det är i lets dance när hennes syrra var med? O de hann ju knappt börja dansa förrän hon surade ihop….

  Jag tycker att man är extremt hård mot Peg när man uttrycker att hon är missunnsam och inte stöttar. Det vet vi inget om egentligen. De vi vet och kan ta del av är alla artiklar från oseriösa skvallersidor som många troligtvis tar för sanning, där de står de ena och de andra om vad som händer i Lets dance och i deras relation. Tänk att vara i deras ålder och matas med detta varje dag.

  Och att hävda att en relation ska kunna ta sånt. Njae asså jag och min man är inte offentliga men när vi var 25 var allting så mycket känsligare. Andras åsikter, ex-relationer, beteendet på fyllan var annorlunda. Idag är vi 30 och har inte i närheten av samma bekymmer.

  Jag tror inte det är något annat än en ”normal” ung relation där båda troligtvis växer in i sig själva men också varandra, och även framtiden. Tycker alla är snabba med att döma, kanske ska man börja med att fundera på om man hade hanterat de bättre själv. Jag tror inte de faktiskt.. jag tycker inte det är det bästa sättet att hantera de på men jag tror fan inte jag hade gjort det bättre själv ?‍♀️ Så kan vi låta dom små liven vara, för vi gör nog fan inte saken bättre genom att blint hävda att den ene eller den andra minsann är något när de i slutändan, för de flesta av oss, är två vilt främmande människor.

   Skvallerblaskor? Hon har ju själv blivit intervjuad av tidningarna där hon har talat om hur hon känner så jag förstår inte vad du fick det ifrån. Sedan är detta inte första gången hon visar sin missunnsamhet om man säger så.

    det jag läst om vad Peg sagt är de som hon sagt i podden? Dvs att hon inte gillar hur man skojat på hennes bekostnad eller deras relations bekostnad… och att det förstör.

    Man kan vara sårad och ändå stötta och vara där för sin pojkvän.

    Jag drar iaf inga kopplingar till att hon är missunnsam, däremot sårad.. och det tycker jag är okej, hon får känna så utan att det blir fel.

    Har hon?! Eller har de plockat saker från hennes podd tex?!

  Så himla märkligt att känna den typen av engagemang i lets dance att man skriver personliga meddelande till en deltagare om att man ska göra allt för att rösta ut henne? Det är ju liksom inte VM och folk som kvalat in på lika villkor efter att ha satsat ett helt liv, utan en kändistävling och underhållningsteve?

   Också väldigt märkligt att vissa tror de kan kasta hur mycket skit på P som helst bara för att hon har svårt att dölja sina känslor. Varför tror folk de har rätt att vara så elaka mot just henne?

  Jag tycker det vore roligare ifall Anis vinner!!

   Hejar verkligen på Anis! Han och hans danspartner verkar ha integritet och respekterar varandras förhållanden. Och så verkar han vara rolig med, har inte sett honom i så många andra program, men han verkar vara en bra underhållare!

    Nja lite tafsas det väl

     Gör det? Haha måste ha missat det, har inte kollat så noga!

  Oj tyckte Filip såg ut som en ung Elon Musk först.

   Ung är ordet! Han ser nästan ut att vara i övre tonåren!

    Han ser ut som mammas lille pojk typ och Peg har mer rockstar-looken, lite omaka så men fina ihop förstås.

  Har oliver och antonija gift sig på riktigt??

   Nej det har dem inte

    *DE!!!

     Ge En FöRkLaRiNG då om du ska vara så jävla jobbig och vara språkpolis. Det där lär sig ingen på.

   Men neej.

  Jag tycker att Peg är en missunnsam cry baby och borde ta sig en funderare över sitt beteende och sin svartsjuka .
  Hennes instagram speglar verkligen hennes osäkerhet.
  Ena stunden fulgråter hon och andra stunden visar hon upp sin kropp för att få bekräftelse. Usch, sociala media är verkligen inte nyttigt för mänskligheten.

   Hur skulle du själv reagera om du möttes av så mycket hat och så lite förståelse som hon? Varför tycks vissa tro att man kan säga/skriva vad som helst till henne, bara för att hon framstår som osäker?

  Roligt att Anis påbörjat ett samarbete med WWF (enligt senaste vloggen). Jag blir så uppriktigt rörd och glad när influencers iaf försöker lite istället för att bara uppmana till masskonsumtion.

   Men alltså så bra! Blir också förvånad när flunsor/kändisar gör nåt bra haha! Men han verkar vara hyvens på nåt sätt, bra att den fördomen stämde!

   Han uppmuntrar väl till masskonsumtion i nästa andetag. Ett samarbete är ett samarbete, tror knappast han kommer vända till klimatinfluencer nu. Performativ aktivism för $$$

  Jag förstår Peg. Det är verkligen extremt mycket kladdande och kramande, som inte har med dansen att göra. Och nej, alla dansare beter sig inte så.

   Ja, detta är verkligen sant. Utöver just själva dansen finns ju ingen anledning att stå och kladda. Känns som att vissa har det som täckmantel för att få kladda lite extra. Tänk ett annat jobb, i tex fikapausen, där den som ska lära ut står o kladdar o klänger på den som ska lära sig? Och nej som du säger, alla beter sig inte så. Tycker generellt det verkar som att de manliga dansarna är mer proffsiga när det gäller att inte stå o kladda i onödan, men det är nog individuellt.

    Kladdkaka

  Tror ni Keyyo och Hugo har en fling på g?
  Min teori är att de varit fokuserade på dansen hela säsongen, men haft en väldigt flirtig stämning och velat ha varandra sedan första början. När de sedan åkte ut första gången tror jag lätt att dom låg. Jag hoppas de blir ett par, de har en väldigt fin kemi!

   Åååh jag hoppas verkligen det! De är SÅ fina tillsammans!!

   Jag HOPPAS! Hon är bra dum om hon inte dejtar Hugo alltså kolla på honom!

   Haha brukar inte vara den som spekulerar i sånt men här hoppas jag det, de är fina ihop.

  Jag tycker att det märks att Peg är den osäkra systern i familjen Parnevik, och hon drar ner glädjen för Philip när han dansar. Det var så befriande att höra Philip säga igår att han lärt känna nya underbara människor, och att han vuxit som människa genom dansen.
  Jag unnar honom ett liv utan en sur, svartsjuk och missunnsam flickvän.

  Tänk om det hade varit Peg som dansade och Philip gjort alla dessa uttalanden, han hade smutskastats i varje tidning och media och alla hade tyckt synd om henne. Hon får skärpa sig, jag förstår att Kristin inte gillar henne.

   Håller med!

   Du hade säkert uppskattat om någon raggade på din pojkvän? Du ser inte hur otrevlig och oempatisk du själv verkar när du tex skriver att det märks att hon är den osäkra systern och att du förstår att k inte gillar henne. Varför skriver du så elakt?

   Ja för alla är så sjukt stöttande mot Peg ???? Eller inte. Vartenda kommentarsfält fylls av bittra jävla kärringar som gnäller på att en människa har känslor.

    Det är synd om Peg, men ska man stötta ett sjukt beteende? När kvinnor är sjukligt svartsjuka är det inte så farligt, men om män är det så får dom sällan stöd…tvärt om.
    Det är ingen bra grund i ett förhållande att vara som Peg, det behöver hon försöka arbeta bort för ingen partner kommer att kunna leva med det i längden. Att alltid vara påpassad, och vilken mardröm för Philip som precis håller på att skapa sig en karriär.

    Själv går hon på tillställningar i nästan inga kläder och lägger upp bilder på sig själv halvnaken, hon får visa upp sig men inte han…inte så rättvist!

    Man kan undra hur hon är uppvuxen både med sin roll i familjen och om hon varit lika missunnsam mot sina syskon. Barnet som alltid tog all uppmärksamhet från sina yngre syskon!

     Det är just detta jag inte gillar med henne. Verkar ha noll vett i skallen och antagligen narcissist på hög nivå. Hon sa att hon blev arg på Penny när hon blev gravid innan henne själv kan vara, det sjukaste jag hört. Och just att hon lägger upp så sexiga grejer på instagram. Filip är en fin kille och han förtjänar 100 ggr bättre än denna surpuppa

  Någon annan som tänkt på att det känns lite som ”hunger games” ? ? Alltså, den delen med att vinna publikens hjärta. Så ju bättre kemi mellan paren desto bättre. Nu har jag inte sätt programmet senaste åren och tror inte att känslan mellan paren inte är genuint, men lite extra för kamerorna kanske? Det ska ju ändå röstast ?‍♀️

  Om man ska ta det den här Parnevik-dottern skriver och säger på allvar (jag har liksom alltid svårt att tro att något av det den här typen av sociala.medier-människor yttrar är på riktigt) så tycker jag synd om henne, det kan inte vara lätt att må så dåligt av fullständigt naturliga saker. Men jag tycker faktiskt ännu mer synd om hennes partner och rådet till mannen blir att lämna förhållandet först som sist. Svartsjuka urholkar det mesta av kärlek, det kommer ändå aldrig att hålla eftersom den svartsjuka ser allt som potentiella hot – det blir aldrig lugn och ro.

  Jag tycker det är fascinerande att Kristin lever hela sitt liv genom sonen nu… gör hon något annat än att tala om hur magisk han är?

  Sen att hon konstant lägger ut hur fina Linn och Filip är tillsammans osv… men aldrig ett ord om Peg och hennes låtar osv.
  Otroligt konstigt beteende av en svärmor! Skulle bli så ledsen om min svärmor betedde sig så!

   Ja, det är faktiskt inte konstigt att p känner sig ledsen, uppgiven och desperat när hon verkligen får noll stöd därifrån, tvärtom, en massa icke-stöd. Lägg därtill att media fylls med bilder där en annan tjej klämmer/kladdar/raggar/kramar – vad än som kan läsas in i bilderna- på ens pojkvän OCH att en massa elaka/bittra/avundsjuka människor tror sig ha rätten att ösa skit över p? Vad får folk att tro att de har rätt att behandla henne så, som vore hon inte ens en människa? Vad får pöbeln att tro att de kan ösa skit över en tjej som uppenbart inte mår bra? Är folk avundsjuka för att hon kommer från en känd familj? Oavsett anledning, folk borde ha lite mer empati med en tjej som får noll stöd (istället ”salt i såren”) från nån som ska va nära, tex svärmor, och därtill en flodvåg av skit från random människor. Hon har fått rollen i media som den instabila, tragiska tjejen och då tror folk att hon är fritt villebråd. Vidrig mobbarmentalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.