Det stora frågan är varför??


Inlägget:

Svaret från flickvännen:

Man borde bli avstängd från sociala medier om man postar sådana här meddelanden i grupper som man är med i.
Skönt ändå att kaka då sannerligen verkar ha både sökt och funnit maka, för de verkar vara lika grava hjärtemojimissbrukare, båda två.
Det här är inte gulligt, det här är….
Jag vet inte vad man ska kalla det…märkligt…

Fast å andra sidan är jag ju känd för att vara både empatilös och kall, med ett hjärta av sten så jag får väl slänga ut frågan till er.
Är det här gulligt och brukar ni skriva liknande meddelanden till personer ni varit tillsammans med i tre veckor? Eller tre livstider?
Skit samma hur länge, har ni NÅGONSIN kommunicerat så här offentligt på sociala medier?
Hur hade ni reagerat om ni tillägnats ett sådant här meddelande av er käresta?
Jag hade gjort slut.
”Det är inte jag, det är du! Bye…”

Inlägget kommer från Facebookgruppen Dr Status.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Värre när det är sexuellt också. ”Älskling kom hem ska du få efterrätt”

   OBS att en stor del av de ”tokiga meddelanden” som postas i Facebook-grupper är fabricerade. Det är content som har skapats av gruppen helt enkelt, a la Linnea Claesson hehe…

    Det ser ju onekligen ut som att båda meddelanden är skrivna av samma person…

    Vaaaa är inte allt på internet sant? Big chock 😱 #mansplaining…. 🤦🏻‍♀️

   Då hade jag förväntat mig efterrätt och inget snusk. Dont play with my feelings like that 😂

    Haha jag med

   Min erfarenhet är att folk som skriver sånt inte har det så bra i relationen eller att de är 12 år gamla…

  Jag har en gammal kollega som träffade en ny man förra året. Dom håller på sådär Helt öppet på sociala medier. En tråd kan dom hålla i liv i en evighet med sina kärleksförklaringar 🤮

   Man kan inaktivera aviseringar från en person så att man slipper få upp det i flödet utan att ta bort personen som vän. Jag har gjort så på mina foliehattar till gammelmorbröder som delar inlägg om kolloidalt silver och chemtrails 😉

    Att ha en sån foliehatt i släkten kan vara intressant, men flera 😂😂 Grattis!!!

  Ärligt talat känner jag att det finns värre saker att bli upprörd över. Personligen skulle jag aldrig lägga upp nåt sånt men vafan mer kärlek åt folket.

   Håller med! 🙌

   Man kan väl diskutera det även om det inte gör en _upprörd_? Tror de flesta håller med om att det finns värre saker att bli upprörd över, men tråkigt att bara diskutera det som gör en mest upprörd.

    Sant det också 😊 det är ju inte särskilt roligt att diskutera i affekt heller.

    Nej absolut! Men vad finns det att diskutera egentligen? Jag vet att frågan här är varför men jag kan verkligen inte förstå hur man kan bli så _upprörd_ att man tycker att folk borde bli avstängda från sociala medier 😉 Om det gör dem glada så låt dem så kan vi andra bara fortsätta vårt scrollande.

     Tja… vad finns det att diskutera om det mesta som det skrivs om här inne egentligen? 🤷‍♂️😊

      Jag tycker det ofta tas upp ämnen som är viktiga att diskutera. Bara idag har det ju varit två bra diskussionsinlägg (tänker på det om att räkna kalorier och att Bianca stängt av sitt kommentarsfält).

       Går ju att säga samma om det. Vad finns det egentligen att diskutera kring att någon stängt av sitt kommentarsfält? Finns väl värre saker att bli upprörd över. Mer kärlek åt folket.

        Det är ju inte det faktum att kommentarsfältet är avstängt som bör diskuteras utan snarare varför det finns ett behov att stänga av det. Jag skulle säga att näthat är ett jätteviktigt diskussionsämne men vi kanske är olika där.

         Och varför finns det ett behov av att maniskt kabla ut sin kärlek på sociala medier? Måste allt ut för allmän beskådan för att få likes och bekräftelse? Kan väl vara intressant att diskutera..!?

          Jag känner att du tyvärr missar min poäng, men trevlig kväll på dig 🤗

   Men så tråkigt allting börja bli. Man får bara diskutera de riktigt viktiga frågorna, man får inte ha åsikter om människor om man inte känner dom, alla är så jäkla ängsliga för att ”göra fel” att det börjar bli förbaskat tråkigt.
   Och eftersom folk älskar att missförstå nu för tiden är det bäst att tillägga att jag är för ett jämställt samhälle och mot att folk ska kränkas utifrån hudfärg, etnisk bakgrund, kön eller sexuell läggning.

    Jag tycker faktiskt att den som verkar mest kränkt här är du ☹️

     Var skrev jag om att någon var kränkt?

  Det där är antagligen två människor som inte ens kan säga ”jag älskar dig” face to face. Tycker bara det ser sorgligt ut och skriker attention

  3v 😂😂😂 jisses.

  Känns som en väldigt ung person som skrivit detta. Typ 13 år eller så. 3 vecko tet dig då som en livstid.

   Jag tror som någon sa, att detta är påhittat. Det är skrivet av samma människa på samma sätt med samma stavfel.

    Haha ja jag hade nääästan kunnat skriva såhär MEN det hade varit när jag var 13-14år och inte visste bättre 😂

  Eller Anna Took som postar sms hon och dottern skickar till varandra med hur mycket de älskar varandra osv.

  För övrigt är det väl allmänt känt att de som talar högst om hur kärleksfull och lycklig relation de har egentligen är de där det knakar mest. Vem försöker man övertyga?

   Skulle kunna va Anna book och Robertos konversation ovan!! bam bam bam👊🏼😍😜😘🥰🤣❤️💋

  Minns när Agneta Sjödin var så puttenuttig med ett av sina ex. Och hipp hipp var det slut. Inte lika kul då….

  Aldrig offentligt.
  När jag och min man träffades första gången 26/5 2018 så blev jag sjukt intresserad, den 3 juni frågade jag chans på honom 😂
  Det var uppenbart han kände lika för mig som jag för honom.
  Ska tilläggas att i år fyller jag 35 😇

  Idag har vi en dotter på 7 månader och är förlovade.

  Mina sms till honom var inte riktigt i den där kalibern men det var mycket puttinuttit och en hel del perv. Hahaha.

  Yaya. Kärleken är vacker.

  Puss på er.

  Hahahaha, assååååå… Roligt att skriva att tiden springer iväg, och på måndag är det tre veckor. TRE VECKOR?! Det är inte lång tid det, om man inte är typ 12. Då brukade inte förhållandena vara världslånga precis. Men antar att de här människorna är vuxna (eller så gott som iaf). Ja jisses 😂 Men om de mår bra av det, så varför inte? Jag hade ikke uppskattat det, och inte heller min man.

   Efter 3 veckor har man väl inte ens börjat lära känna varandra eller sett den andres dåliga sidor så visst känns ju allt så fantastiskt och man kan skriva tusen sms om dagen om hur mycket man känner för den andre… men kom igen efter 6 månader när det där jävla avståndet börjar tära på relationen och misstänksamhet och svartsjuka blir ett faktum och ensamheten känns total.
   Är man sådär gränslös i sitt delande så färgar det nog av sig på de andra känslotillstånden med.

   Känns ju smått psykotiskt men läste en artikel en gång om att nyförälskelse går att jämföra med ett tjackmissbruk.
   Känns inte helt osannolikt när man läser det där utbytet..

   Men JO jag sa att jag älskar min man efter 3 veckor. Vi pratade extremt mycket om allt, jag har trauma i bagaget, han med.
   Jag är bipolär, han med.
   Efter 3 veckor sa jag det, och han sa samma till mig, han väntade in mig först, fegiseeen😘
   När det är rätt så är det rätt.

  Njeee gränsar till lyteskomik va?

  Stor varningsflagga. Hade en kille gjort så mot mig hade jag börjat misstänka att han fortfarande är kär i ett ex som han försöker locka fram avundsjuka eller dylikt ifrån. Det är inte friskt beteende att skriva privata och känslosamma meddelanden öppet. Ett nope for me 🙅🏻‍♀️🚩

  Min ena broe är lätt förståndshandikappad.
  Jobbar och har varit gift men ja, har inte alla hästar hemma.
  Han skriver så. han är 47 år!

  Varje tjej är helt underbar, även om de bara varit ihop 2 veckor o sen gör slut.

  Visst, fint att det kan vara så stort hela tiden.:)
  Men tänker att de flesta vuxna som skriver så långa likt det där ovan är lite vuxna som gått i specialklass.

  Jag skulle satsa 50.000 kr på att dessa personer aldrig har träffats i verkligheten. De har säkert träffats online i denna Facebook-grupp till och med. Satsar ytterligare 50.000 kr på att de inte är ”ihop” om ett halvår.

  Haha jag hade en bekant som träffade en tjej det fort blev seriöst med (typ flyttade ihop efter en veckas dejtande). På Facebook skrev hon nästan dagliga sånadär töntiga kärleksbrev till honom och han svarade med hjärtemoji. Något halvår senare var vi på samma bröllop och jag var så chockad över att denna kvinna som på Facebook konstant kvittrade och gullade var världens SURASTE och tråkigaste jäkel?! Hon satt och pillade med sin mobil och hällde i sig vin i snabb takt, ägnade inte en minut åt sin ”älskade älskling”… Då insåg jag hur mycket folk bluffar om sig själva på nätet. De skapar ett fantasiliv som inte stämmer överens med verkligheten för 5 öre…

   Hur hon beter sig bland folk säger ju dock inget om hur de är hemma. Jag är också en stel jävel offentligt för jag klarar inte av många människor på en gång och sluter mig, är helt annorlunda i mindre grupp eller ensam med partner.

    Skriver du också ett meddelanden offentligt på Facebook till din sambo som sitter 3 meter bort istället för att bara öppna munnen och säga det till honom? 😉 Hon var alltså inte bara blyg utan helt ointresserad av omgivningen. Enda gångerna hon tilltalade sambon var när hon bad honom hämta något till henne. Aldrig sett någon se så ”okär” ut. Men absolut, man vet inget om någons hemmaliv baserat på en fest och facebook-meddelanden, det hållet jag med om. 😉 Men alla dömer vi lite.

  Kräks litegrann faktiskt.

  Blir lite lätt illamående 🤢

  Nej sådär har jag nog aldrig skrivit. Har på något sätt fått det i min hjärna att om man hela tiden måste hålla på att skriva sådär till varandra och vara puttenuttiga så alla kan se på sociala medier kanske inte allt är riktigt som det ska vara på hemmafronten. Eller så är man osäkra på varandra. Men det kan ju som sagt bara vara nått jag fått för mig.

  Jag hade 1) Skämts ihjäl 2) Blivit livrädd & 3) Gjort slut omgående & blockerat personen.

  3 veckor? Hur gamla är dom? 12?
  Jag vill läsa deras meddelanden om en månad.
  Jag avföljer folk som håller på så här, eller lägger upp 17 musikklipp om dan, som alla naturligtvis är vääärldens bästa låt.
  Huija!!

   Haha men precis! Måste ju vara några 12-14åringar som skrivit detta och har sin första förälskelse.

    Men absolut så. Unga tonåringar som är nyförälskade. Det är inte riktigt på samma djupa nivå som när det går över till kärlek och på riktigt älska varandra.

  Ja, fy för kära och lyckliga människor.
  Då är det bättre med de som lägger ut kräk-emojis och är allmänt bittra på Internet.
  Heja världen.

   Kära? Nja nyförälskade. Inte riktigt samma sak.

  Lika töntigt som när föräldrar lägger upp grattishälsningar och ”jag älskar dig till månen och tillbaka” till sina barn. Säg det Face to Face och visa ungen kärleken istället.

   Har en fd kollega som lägger ut alla fina sms hennes 15-åriga dotter skickar till henne på facebook. Så stört beteende? Det är som att om inte alla har sett det så har det inte hänt.

  Aldrig. Under fjortistiden för 20 år sen (😶) skrev jag dock kyss till allt och alla. Varenda sms som jag både skickade och fick avslutades med kyss eller puzzz. Wtf.

  Sätter pengar på att dom gör slut om några månader

   Veckor

  Vidrigt!

  Skulle min sambo skaffa facebook och lägga ut något sådant så är det jag som bokar in tid åt honom på hälsocentralen.
  Vi har varit tillsammans i 17 år och visst han skriver gulliga saker till mig fortfarande och jag till honom, men det är inget som skulle läggas ut till allmän beskådan.

  Tror att vissa tycker/tror att kärleken blir starkare/håller bättre om man lägger upp det för alla att se

  Camilla, kan du inte ta upp Miranda Sandström som i en 47.000 st stor skönhetsgrupp (Skönhetstips & Mode) på Facebook tigger pengar för sin sjuka bonusson (1,5år) som hon tillsammans med föräldrarna hejdlöst exploaterar på ett nystartat Instagramkonto.
  Sonen har varit sjuk par dygn bara, så det står ganska klart att de försöker suga ut så mycket som möjligt ur det.

  Såg att Jonna hade vaccinerats igår, är hon gravid eller varför har hon vaccinerats så tidigt?

   Kanske hör till någon riskgrupp. Vi vet väl inte allt om influencers medicinska tillstånd även om vi vet mycket om många.

   Kan det vara hennes hypotyreos?

    Det tillhör verkligen inte riskgrupp.

  Är det Magdalena Graaf och Louis😂

  Jag är sjukt cynisk och har väldigt svårt för dylika statusar. Nu är detta ett extremt exempel, men för ett tag sedan så mördades en kvinna i min hemstad och maken misstänks för mordet. Jag tittade på hennes fb (vi hade flera gemensamma vänner ) och såg att hon bla skrivit ett fint inlägg om sin älskade man och så en bild på honom, samt då ett gulligt svar från honom under hennes inlägg . Tydligen brukade han (vet jag numera) slå henne regelbundet. Hade man bara läst statusen verkade de jättekära…

  Men generellt då så borde det vara straffbart att använda så många emojis!

  Frågan är väl varför man ens läser den typen av inlägg och recenserar i en stor blogg? Börjar bli riktigt låg nivå på inläggen här nu det senaste, sorry Camilla, men du kan bättre spaningar

  Hur skulle det vara om alla slutade använda ”sjukt” och ”extremt” i sina inlägg och kommentarer?

  Vad är det för fel på kärlek?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *