Berntsson-kvinnorna statement-tatuerar sig tillsammans

Nellie Berntsson har tagit med sig sin mamma och lillasyster till en sponsrad tatuerare för att tatuera in tre svalor på armen, ett motiv som enligt Nellie symboliserar frihet och som var en morsdagspresent till mamma Josephine. 
Både mamman och lillasystern visar upp motivet på Instagram, men huruvida Nellie själv också lät tatuera sig vet jag inte, men jag antar det.
Deras inlägg lämnar ju inte mycket till fantasin om vad som pågår, om man säger så.
Det tycker i alla fall inte jag…

Jag ville aldrig ha en tatuering innan min pappa dog, jag hade helt enkelt ingenting jag ville föreviga på min kropp på det viset. 
Det har jag nu, men vet ingenting om hur man hittar en bra tatuerare.
Google känns ju som ett lotteri där man antingen hamnar hos en stjärna, eller hos någon som har för vana att tatuera vassa föremål på sitt och andras könsorgan.
Jag vill inte ha en sponstatuerare, men ett tips vore trevligt. 🙂
Jag är ute efter ett typsnitt som det Kenza har på sin ”revelista-tatuering”. 

152 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan tipsa om Huckleberry tattoo på Söder i Sthlm. Har gjort x antal av mina där, både texter och annat.

  Det enda som saknas är ett infinity-tecken någonstans på underarmen och ett hjärta på typ lilltån eller vristen.. WT tatueringar, sorry ?

   Kan vi inte bara sluta elitistiskt döma folk för sina tatueringar? Förr var det bara kåkfarare och sjömän som tatuerade sig övh. Idag får vem som helst välja efter bästa förmåga kan vi då inte vara mer tillåtande mot utförda motiv?

    Tycker man helt ska skita i vad andra tycker och trender och vad som är wt och vad som inte är wt när det gäller tatueringar. Det är på din kropp den ska sitta.

     Det kan man ju göra. Men om man tatuerar sig med massa WT-tatueringar så får man ju finna sig i att folk som ser en tänker att man är WT. Sedan kan man ju välja att strunta i det, men det är ju svårt att undvika.

      Vad är man om man tatuerar in ett Iittala-klistermärke på kroppen?

       Det är ju faktiskt en lysande idé! Själv kör jag nog på ”Höganäs saltglaserat”.

    Varför ska man inte döma folk efter vad de väljer att tatuera? Det är ju ett frivilligt val de gör. Tatuerar man exempelvis en stor fjäril på svanken så säger det ganska mycket om en.

     Ja, att man gillar fjärilar.

     Vad säger det att man tatuerar en fjäril i svanken?

      Jag tror det betyder att man har en ful röv och vill ge alla daddys något fint att titta på istället?

     Jag förstår inte varför jag ska gå och döma en annan person för ngt öht? Mind your own business istället.

     De som gärna gör tatueringar brukar också stava det ”tatto”.

      Varför skriver hon tatto?

     För att man visar respekt för andra människor och deras kroppar. Låter som att dina föräldrar uppfostrade dig dåligt.

      Respekt är en annan sak. Däremot kommer tatueringar och piercingar osv alltid väcka reaktioner. Det får man ju vara beredd på.

       Fast om man visar respekt så ger man ingen reaktion. Ditt resonemang brister.

        Man reagerar ju omedvetet om man tex ser någon med rosa hår, utstickande klädsel, eller tatueringar. Det betyder dock inte att man slänger ur sig någon kommentar eller liknande. Varför skulle reaktion=respektlös?

       48 år, välordnad ekonomi, bra arbete, ingen skilsmässa bakom mig, samma man sedan 27 år, ett barn pluggar på universitet, ett barn läser på gymnasiet och satsar på jägarutbildning när han gör sin värnplikt, utbildad make. 4 tatueringar varav en i svanken och en synlig på handleden, vad säger det om mig? Inte ett skit förutom att jag gjort ett eget fritt val…

        Kul! Ingen aning om vad det säger om dig.

        Det säger att du förmodligen var lite hoe hoe när du var ung och gillade att släppa loss ;))))

        Att du har dålig fantasi.

    Alla har väl olika åsikter? Jag avskyr tatueringar och skulle aldrig kunna dejta någon som har en. Jag tycker tatueringar säger extremt mycket om en person.

     Men du har ju fel, tatueringar säger ingenting om en person. Det finns så otroligt många människor som har tatueringar som du aldrig ser och folk i alla samhällspositioner har tatueringar! Tyvärr så säger det mest ngt om dig själv att du tycker så – att du är en trångsynt och fördomsfull person. Trist för dig! Tror du går miste om mkt med den inställningen.

      Jag är långt ifrån fördomsfull. Jag tycker bara inte om det. Det är en sak om personen har tatuerat in något meningsfullt men att se ut som ett anteckningsblock som Zlatan eller ha en sleeve är fasansfullt.

       Fasansfullt? Du måste ha ett härligt skyddat liv om du anser att vissa tatueringar är ”fasansfullt”

        Fasansfullt fula, fattar du då?

      När denna vilken-som-helst-människa väljer att tatuera sig så säger det något om den människan, så klart.

     Aldrig kunna dejta nån?? Så bara för lite färg på huden så skulle du dissa nån som i övrigt var drömpartnern? ? Ja då undrar man vad du har för andra krav och om du kommer hitta nån…

   Jag och sambon gjorde en infinity tatuering med ett hjärta på handleden när vi hade varit tillsammans 1år, vi firar 9 år nu i juni ? Cringe men betyder mycket ändå ?

    Ja betydelsen för bäraren är det enda som betyder något. Andras fördömanden är ju bara överflödigt nonsens. Många tatuerar sig mer för betydelsen än för att smycka sig ändå så vem bryr sig om vad Karin i förorten tycker om vilka symboler..

   Men snaaaaark. Gör vad du vill med din egen kropp och strunta i vad andra gör. Du har säkert en riktig wt hårfärg.

    Varför lever du inte som du lär?

     För att skit ska ha skit.

   Självklart gör man som man vill med sin kropp, har dock oerhört svårt att förstå varför så många vill göra exakt som alla andra. Har lite svårt att tro att det verkligen är så himla betydelsefullt av en personlig anledning då, utan mer nåt man gör för den allmänna betydelsen av det, eller vad man ska kalla det.

    Då tycker jag det är mer fascinerande varför folk opererar brösten och gör fillers etc! Men skiter verkligen i vad folk gör med sina kroppar. Det har jag inte med att göra!

    Fast tänker att symboler ändå har betydelse för många samtidigt. Tänker spontant på den här https://cdn03.nyheter24.se/1ab3aa4401d8020000/2016/07/27/1293106/s3.jpg

    Nu har jag aldrig sett någon tatuera in den, men skulle tro att vi är extremt många bara här inne som minns den väl och hade vår generation haft åldern inne då hade den nog suttit på en och annan kropp. Är ju samma med evighetstecknet, det var överallt ett tag och blev ju en perfekt markör för just den tiden. Precis som en palm kan representera att du bodde utomlands i 3år liksom.
    Tatueringar har betydelse för en själv, men mindre tatueringar behöver inte vara unika bara för det. Är ju oftare motiv man satsar på ska vara unikt för en själv.

     Hahaha att du tar upp det där S-tecknet som exempel på symbol ? Det är ju något som lågstadieelever ritar.

      Är ju en symbol likväl. ??‍♀️ Precis som smiley ansiktet som klottrades överallt en period.

      Fsst hade det varit 18-20åriga killar som använde s:et så hade det ju med högsta sannolikhet tatuerats in både här och där?

  Cam du kan ju alltid vända dig till Knivmicke ??

   MIN FÖRSTA TANKE! Så jävla rolig du är!!!

  Åh fåglar på armen, så originellt!

   Undrar om alla som gjorde sånna där fåglar på armen 2010 har kvar de?

    Japp! ??‍♀️ Jag skulle kanske inte gjort den idag men jag älskade den då och den symboliserar ändå ett fint minne som jag blir glad när jag tänker på.

  Sök på ninnileo på instagram. Hen är toppen!

  Jag är inte intresserad av tatueringar varken på mig själv eller andra, men det verkar störa andra då jag visar så lite intresse.

  Jag har till exempel en kompis med ett ordspråk som tatuering. När hon visade mig sa jag bara att det var fint och hon svarade med att förklara varför det var så viktigt för henne. Som om att jag inte förstod att det var mer än fint.

  Grejen är den att det betyder ju något för henne och det borde räcka. Hon kan ju inte kräva att jag ska ha liknande känslor.

  En annan har en del religiösa symboler tatuerade, när jag frågade varför då han inte är religiös fick jag bara till svar att de var coola och jag inte förstår.

  Och det är sant, jag förstår inte och jag ska inte behöva göra det heller.

  Varför detta krav att jag ska gilla någon annans tatueringar?

   Jag har massor av tatueringar och jag är tvärtom, jag vill inte att folk ska kommentera dem då jag mest blir obekväm. Tror inte att det finns ett generellt krav på att du ska gilla andras tatueringar, inte heller deras frisyrer eller kläder.

    Samma här. Har många och tycker det är sjukt jobbigt när folk ska kommentera och fråga saker om mina tatueringar.
    För mig är de är del av mig, på samma sätt som mina födelsemärken.

    Exakt! Jag har mina tatueringar för att JAG gillar dem, vad andra tycker vill jag typ inte veta. Vill heller inte få frågan vad någon tatuering står för, har exempelvis en pelargon tatuerad och det enda den står för är att jag gillade pelargoner just när jag gjorde den. Mer avancerat än så är det inte haha

   Aldrig hört någon kräva att någon annan ska gilla ens tatueringar. Tycker inte det låter som din kompis ville det heller utan snarare hade ett behov av att ventilera vad den betyder för henne.

   Jag kan tänka mig att det inte hade med dig och din förståelse att göra, utan snarare att hon kanske är van att folk ifrågasätter tatueringar (har själv upplevt det mycket) och att man då typ lär sig att man nästan ”måste” förklara vad det betyder. 🙂 För att det finns något outtalat krav från vissa att tatueringar MÅSTE betyda något.

    Aah elllller för att man är vänner och då delar man med sig av saker som betyder något för en?

    Tack Korven, så kan det nog vara.

   Låter mer som att du har lite svårt med sociala koder av din kommentar… Din kompis vill inte att den ska betyda lika mycket för dig. Hon ville berätta vad den betyder för henne.

    Nej, jag har inte svårt med sociala koder.
    Min tolkning är dock inte att hon ville berätta vad den betyder för henne utan att hon ville jag skulle känna samma sak.

     Ja, det är ju din tolkning som ifrågasätts så detta var ju ett icke-svar.

   Du tror inte att din kompis bara ville dela med sig av sin tankegång och varför ordspråket betydde något för henne, som ett sätt att släppa in dig i känslolivet hennes? Och du tar det direkt som tvång på att ni ska gilla samma? Eller känna samma? Det är väl klart de inte betyder samma för dig som inte valt att bära det på din kropp. Men har du alltid ett sådant bristande intresse för folk runt dig?

    Nej, jag har inte ett bristande intresse för folk runtomkring mig.

   Tycker snarare det var konstigt av dig att reagera såhär när din kompis bara konverserade och berättade vad den betydde för henne. Är väl ett helt normalt svar av henne till ditt ”fint”. Vänner pratar väl ??‍♀️

    Tänkte exakt samma. Undrar om ts alltid reagerar så. Måste vara jobbigt att tro att man blir påtvingad att tycka om alla filmer, all musik, alla kläder osv andra säger att de gillar?

     Jo, vänner pratar. Och jag känner inte alls så här inför olika musik eller film intressen etc. Det är just bara tatueringar när min reaktion inte verkar varit nog.

  Vad är det som pågår? Har deras föräldrar skilt sig eller?

   Det måste de ju gjort.

   Hennes pappa måste ha gjort något riktigt hemskt för att de ska tatuera 3 fåglar som är fria (antar att det ska representera dom själva). Åtminstone ger hon intrycket av det och det är ju inte så sjysst om det inte är så.

    Usch, känns känns rätt hemskt hela grejen. Som du skriver, antingen måste han ha gjort något riktigt hemskt. Eller så har han inte gjort något riktigt hemskt och resten av familjen har verkligen tagit sida. Hemskt oavsett alltså.

    Var det inte hon som bad att folk inte skulle spekulera?
    Och nu tatuerar dom 3 kvinnorna in 3 fåglar som betyder frihet?
    Dom har alltså blivit fria från pappan/mannen.

  Bra reklam att tatuera minderåriga…

   Vet inte vad lagen säger men vet att vissa studios har lägre än 18 om man fyller samma halvår eller har målsman med sig

    En seriös tatuerar skulle aldrig tatuera någon under 18 med målsmans godkännande eller ej.

  Nu vet jag inte hur typsnittet du menar ser ut, men text fixar de flesta tatuerare bra.
  Min dröm är att få en av Niki Norberg (niki23gtr på Instagram) helt fantastisk!

   Men hon länkade ju till bild på texten?

  Finns ingen lag för varken tatuering eller piercing men alla seriösa studior har 18 års gräns, ibland 16 med målsmans medgivande. Piercing har en del yngre åldersgräns på och samma där, målsman måste vara med och ge sitt medgivande.

   Riktigt seriösa kör inte ens med målsmans godkännande…

  OT men är det någon som vet varför Peg Parnevik har så få kommentarer på Instagram? Hon har typ en kvarts miljon följare men ofta bara 5-10 kommentarer? Har aldrig sett något liknande hos en kändis så jag undrar om hon har någon regel att man inte får kommentera eller liknande

   Om man klickar in och försöker kommentera på står det ”kommentarerna för detta inlägg har begränsats”. Så hon har nog blockerat folk från att kommentera, förutom de hon vill just nu

  Ot. Tramsfrans uppmärksammar i sin story att ÅI’s egendesignade/lokaltillverkade utemöbler på La Perla är lite väl lika Sensum Skeppsholmen som finns på Bauhaus.

   ÅI:s, ÅI’s är engelsk genitiv.

    oj då förstod ingen

     Det är inte en fråga om förståelse.

      Översitteri

      Sluta bara. Det var väl sånt här vi alla hoppades på skulle försvinna.

       Varför ska det försvinna? Om jag gör fel och någon rättar varför skulle jag inte vilja det?

        För de vill kunna göra fel ifred och inte behöva lära sig sitt eget språk.

    Åls bara faktiskt…

     Fel.

     ”När genitiven ska läggas till ett namn som i sig själv är en initialförkortning rekommenderar skrivreglerna att man låter förkortningen följas av ett kolon och sedan s, till exempel CSN:s utbetalning. Det gäller dock bara förkortningar som utläses bokstav för bokstav.”

      Men ska Ål läsas Å L då? Läste det bara som ordet Ål. Vet inte vad det är
      för märke elelr nåt ?

     Å.Is väl, för att vara helt korrekt dessutom? 😀 Med reservation för att jag kan ha fel. 😀

   Jag såg det, de är sjukt lika. ?

  Gå in på KULÖR på fb, en fantastisk tatuerare vid namn Adam Augustsson. Han brukar ha 2 tillfällen per år för bokning …..väntetid ca 1 år. Han är även en konstnär.
  Heeeelt otrolig på sitt yrke ända sedan han var barn.

   Lol varför skulle man gå till ngn med ett års väntetid när man ska göra en enkel text? ?

    Hejsan, Av det enkla skälet att han och även hans bror är otroligt skickliga och noga med det dom levererar. Jag tycker nog att man ska vara kinkig när man väljer tatuerare helt enkelt. Det är jättebra att du ställer en fråga när du inte kan klura ut det själj, det är inget att skämmas för.
    Gå in o kolla på deras bilder 🙂

     Men en text är inte samma sak som en bild.

      Precis! Det tror jag de flesta känner till, så där har du rätt.

       Kul. Men du förstår nog vad vi menar.

        Hahaha, ja, JAG förstod det men känner mig inte lika säker på att Du förstod det :-))

         Ok… Ställ ner glaset nu.

   Jobbade han som barn? ?

    Hihihi, det gjorde han nog hemma.
    Jag känner inte honom men har sett hans målningar på duk sedan han var i tidiga tonåren.

   Alltså visst men de är sjukt arroganta och snobbiga på kulör. De kör bara en viss stil, den som råkar vara inne just nu och vägrar tatuera med färg trots att studion heter kulör. Haha leker så viktiga.

    Haha det var konstigt! Tänkte mig att de var experter på färgtatueringar pga namnet… ?

     🙂 Adam är även konstnär och målar på duk, fastighetsuppdrag osv, osv.
     Gå in på fb och scrolla ned får du se, han målar fantastiskt och hans tatuerade ansikten…….lika perfekta som foton 🙂

      Det finns faktiskt fler tatuerare som är konstnärer. Det låter lite på dig som om det är ovanligt.

       Ja alltså, man borde ju va bra på att teckna och måla om man gör det på hud också… Tror många börjar så.

       Låter som FiaLotta är deras mamma typ ?

        Sorgligt nog har jag inga barn.

       hahaha Hur tänkte du nu???? Jag sa att han ÄVEN är konstnär….inte att det var ett ovanligt yrke för en tatuerare att även vara konstnär. Jag antar att tatuerare även kan vara tex ingenjör, lokalvårdare, mentalskötare eller vad som helst!! OJ, nu dör alla läsare för den felaktiga uppgiften, en tatuerare kan inte vara statsminister. hahahahaha

     Jo man kan ju tro det men icke. de tackade nej till två kunder för att de ville ha motiv med färg när jag satt och fick min gaddning. Hade en kollega som gjorde en stor ryggtavla där och han är så missnöjd för den ser ut att vara 15 år gammal och ser solblekt ut fast den bara är något år…
     Så mycket snack on hur bra dom är men bara från klubben av inbördes beundran. För oss andra är det småpojkar aom överskattar sig själva

      Det var väl bra att de avböjde det, du förstår väl att bara för att dom har en studio och yrke så behöver dom inte tacka ja till allt! Jag kan nog tycka att det är bra att en yrkesman kan få säga nej ibland. Det kan ju vara så att dom inte tycker sig vara tillräckligt duktiga på färgtatueringar helt enkelt.
      Hoppas din kollega går dit och ber dom göra om det och om dom vägrar ska han kontakta konsumentombudsmannen för vidare instruktioner. För man har vissa garantier som tur är.
      Istället för att gnälla för sin omgivning.

    Nja, det stämmer inte riktigt.
    De seriösa tatuerarna tar bara uppdrag som dom vet kan bli perfekta och som dom själva inte behöver skämmas för när det kan cirkulera runt på nätet.
    Det är ju tyvärr så att en del kan, efter att dom kommit hem och fått negativ kritik av familj/vänner, börja sprida rykten om tatueraren och hävda att ”det var ju inte sååå jag ville att tatueringen skulle bli, jäkla dålig tatuerare”

     Fast det har ju hänt ändå att folk gått dit med en klar idé och kulörkillarna ba: nä det kommer inte bli snyggt jag kan göra såhär istället och sen går KUNDEN hem med något den inte valt själv för att de inte vill missa chansen när.de äntligen fått tid. Inte direkt customerservice

      Oproffsigt.

      Ja, det är så det kan gå när man som kund inte har det klart för sig hur man vill att tatueringen ska se ut.
      Har man det så tackar man för sig och väljer en ny tatuerare som gör som man önskar.
      För faktum är att det är den som BLIR tatuerad som ska bära det läääänge och är man en sån lättstyrd vindflöjel….ja, då får man ta det.

       Haha det var det sjukaste jag hört om kundens nöjdhet gällande ett uppdrag de betalar någon att utföra. Men det är ju sånt som skapar rykten och att folk inte vill bära deras verk i slutändan ändå så det reglerar sig tids nog

       Ruskigt vad du är taggig ”Fialotta”.

        Hihihihi jag är inte en ”taggig” person men folk skriver så jäkla idiotiska kommentarer ibland så idag hade jag tid att kommentera.
        Tänk själv hur galet detta är, jag skrev en kommentar om en tatuerare som jag rekommenderade Bloggbevakningsskribenten (vet inte hennes namn)
        och hux flux gnäller folk på MIG om att deras kollega är missnöjd och att dom minsann hörde att Kulör tackade nej till att göra färgad tatuering, för att inte tala om den som plötsligt anklagade mig för att jag skulle sagt att det var ”ovanligt” att han som tatuerare även var konstnär….när jag hade skrivit: att han även var konstnär.
        Ja herregud så många…..eljest personer det finns. HAHAHAHAHA
        Kul var det i varje fall för mig :-)) att upptäcka att det stämmer det som Kvällspressen skrev just idag, söndag, att 27% av skolbarnen saknar läsförståelse.

        Tycker inte alls hon verkar taggig, tycker hon verkar ha en ängels tålamod med alla era idiotiska svar och gnäll.

         Tack!!!

  Det där dock inga svalor… Svalan har alltid kluven stjärt. Det där är odefinerabara ”fåglar”.

  Korkade inte Kenzas märke? Småsegt att ha det intatuerat isf..

   *Konkade ska det naturligtvis stå ??

   Håller inte med dig. Det var något hon gjorde under en period i sitt liv som betydde något för henne. Att ha det intatuerat som minne är inget hon kommer ångra bara för att det konkat.

    Hon borde ha tatuerat in ”Nelly” eller ”NA-KD” istället.

     För det är samma sak som att tatuera in sitt eget företag som man varit med och skapat? Sluta dumma dig.

    Det har du rätt i; hoppas att hon känner så ? Tänkte inte alls själv ur den synvinkeln.

  Det känns fortfarande lite wt med tatueringar! Jag har 5 stycken och det händer faktiskt att jag får nedlåtande blickar elr dömande blickar.

   Ingen normal modern människa tycker så.

    Jo väldigt många faktiskt.

     Jag skulöe aldrig tatuera mig och tycker att folk som tatierar in texter och skit är allmänt …oseriösa…men jag ser inte ned på dem. Alla får göra som de vill. Dock är jag ärlig med att folk som Knivmike är väldigt speciella. Eller folk med fängelsetatueringar.

      Men det är ju otroligt stor skillnad på fängelsetatueringar/ansiktstatueringar a Knivmicke och alla andra svennetatueringar som folk har. Jag har synliga tatueringar på armar/händer och är välutbildad och har fått alla jobb jag sökt, men hade jag sett ut som Knivmicke hade jag kanske inte riktigt varit i samma position. Hans typ av ansiktstatueringar skiljer ju sig markant från random svenne med lite färgglatt klotter på armarna.

     Då är ni inte moderna och normala som sagt… Jättemånga vanliga människor i alla samhällsklasser, yrken m.m. har tatueringar idag, inget konstigt.

      Till 14.46

      Måste man vara modern och normal då? Låter sjukt trist! Många människor fungerar nog inte eller tycker som du och det är helt okej.

       Jag tycker snarare det låter trist att döma människor som har tatueringar.. Ja, är hellre modern än gammaldags och inskränkt.

   Ja så är det, och värre kommer det att bli. Det har varit inne ett tag men så kommer det inte alltid vara.

  Sök på ”Malin symbol tattoo”?I usa tror de då alltså att det är en svensk symbol som heter Malin och är visst ett populärt motiv.

   Men guuuud hahahhaa hade aldrig hört talas om! Vem är Malin?

    Oklart! De tror att det är ett svenskt ord, som också kan vara ett namn.

  Känns verkligen som dessa 3 graddar ihop sig emot pappan just nu.
  Och om jag förstått det rätt är det pappan val att skiljas, mamman verkar vilja fortsätta vara tillsammans, så då kan ju inte pappan ha gjort något hemskt, utan låter bara som en vanlig skilsmässa. Tråkigt när döttrarna väljer sida och ställer sig på mammans sida emot pappan 🙁

   Tycker inte att det är något konstigt utan kan snarare vara en indikation på vilken pappa och make han varit.

  Ang kenzas, typsnittet ser nästan exakt ut som Shorelines Script!
  https://www.dafont.com/shorelines-script.font?text=revelista

  Förstår inte detta med att alla ska tatuera sig. Och Smilla är så ung! Känns kanske kul nu, sen sitter man med den när man är 40 och kanske bråkat med mamma igen.

  Däremot är väl tanken jättefin, men jag hade valt ett smycke med tre svalor istället, kanske ett armband?

   Man kan väl bråka och bli sams igen, älska varann ändå?
   PS Är det vanligt att 40-åringar bråkar med sina mammor?

   Det känns ju som ett Statement, helt enkelt. Vi tre mot dig, karlslok. Du är ute. Vi är ett. HAH!

  BLÄCK i Stockholm! Otrolig tatuerare som har salongen, Susan. Kolla in dem på instagram! Mvh, Nöjd Bläck-kund

  Hur tufft det kommer att vara när denna generation blir så gamla att de hamnar på ”hemmet”. Deras livshistoria finns bokstavligen inristat på dem och hoppas att de får ha kvar sin spänst i huden annars kan motiven uppfattas aningens fel?

   Tror inte det är nån fara faktiskt. Vad gör det liksom?

  Johan på Huckleberry tattoo på Söder.
  Bäst i Sverige!!!!

  Diskussioner om tatueringar är nog de mest förutsägbara diskussionerna som går att ha. De som är för tatueringar blir totalt lack när någon skriver att de inte tycker att tatueringar är snyggt. Folk som tycker att det är WT får direkt motangrepp av de tatuerade som tycker att ALLA nu för tiden har tatueringar och att det inte säger något om hur en person är. Sedan kommer klichéerna in och gapar om hur hemskt de tatuerade kommer att få det när de är gamla och rynkiga och tatueringarna blir skrynkliga. Jag ska nog göra ett bingo till nästa rond.

  @ginodt på subterra Tattoo är helt fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *