Bianca Ingrosso – om varför hon vill flytta

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det verkar vara en sådan där sak som tydligen inte kan sägas FÖR många gånger.
Det är ALDRIG okej att söka upp en offentlig person i dennes hem, oavsett hur många bloggar som filmats där.
Det spelar ingen roll vilken typ av offentlig person det handlar om, deras hem är deras fristad, deras borg, deras plats där de ska kunna känna sig säkra och att ta sig dit är så respektlöst, så integritetskränkande och någonting som det aldrig finns ett godtagbart skäl att göra.

Man kan gå förbi – i USA finns det så kallade ”Star Tours” där man får åka runt i en taklös buss och se grindar mm till stjärnornas hem, men det är skillnad mot det Bianca beskriver i sin video.
Folk stå och hänger utanför hennes port, står utanför på gatan och tutar och skriker.
Hennes hundar blir jättestressade av detta, vilket jag har full förståelse för.
Selma hade blivit tokig av sådant och jag hade mått skit av att se henne sådan.

Lösningen borde inte vara att Bianca ska tvingas flytta.
Lösningen borde vara att folk slutar upp med sådant här och respekterar människors hem, oavsett om människan är känd eller inte.
Man FÅR inte, SKA inte inkräkta på människors privata svär på det här viset.
ALDRIG!

En gång för alla.
Sluta söka upp folk i deras hem!

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske dags att sluta vara så offentlig? Hon klarar sig väl med Caia. Kan hon få sluta sälja ut hela sitt liv och vardag?

   Är det några andra beteende du folk tycker ska sluta med så att de inte blir brottsoffer? Äga fina bilar kanske? Gå utomhus? Kom gärna med förslag på andra saker som man inte får göra för att man då provocerar kriminella beteende.

   Folk som blir trakasserade på stan kanske bara ska sluta gå ut? Eller vadå?

   Snacka om att missa poängen helt. Hon ska inte behöva ”gömma” sig. Folk ska respektera helt vanliga gränser för vad man gör och inte gör. Det är INTE okej att upprepande gånger söka upp någon i dennes hem (Om det inte finns syfte, typ lämna bud), offentlig person eller inte. Hur hade du mått om folk stod och väntade utanför din port dagligen? Hade det varit rimligt att du ska byta livstil pga det, eller rimligt att de ska sluta göra det?

   Så du menar att ALLA offentliga personer ska sluta vara offentliga för att få vara i fred i sina hem?!

    Oj skrev jag så dåligt? Jag menade mer att hon kanske skulle dra sig tillbaka och fokusera på Caia istället för att vara så offentlig som hon även innan det här hände har sagt att hon inte håller för… men hjälp jag får nog tänka på hur jag skriver.

     Ja.

     Ja och nu blev det fel igen!

      Jobbigt

     Nej det ska hon inte behöva göra? Folk ska sluta trakassera helt enkelt!

     Fast hade det varit så jävla jobbigt hela tiden så borde hon bara sluta uppdatera. Byt jobb. Sluta synas i tv. Så försvinner hon långsamt bort..
     Men pengarna väger mer.
     ”Stackars mig, jag tjänar flera miljoner per år för att jag gör som jag gör – kan jag inte bara få tjäna mina miljoner o gå på stan som en vanlig människa?”

     Hon gillar ju dehär, uppmärksamheten osv. Hon har säkert bara PMS.

     Nej du skrev inte dåligt folk är bara galet känsliga .

   Vilken sjuk kommentar. Folk försöker ta sig in i hennes port och står utanför hennes fönster dagarna i ända och du tycker det är hennes eget fel? Idiot.

   Flyttade inte hennes pojkvän därifrån? Kanske hon vill flytta närmare honom igen..

   Hon kommer ändå fortsätta vara offentlig även om hon flyttar för det är så det är i Wahlgrens värld.
   Det kommer att hängas ut vart och hur många miljoner det kostar.
   Men om hon flyttar får hon nog helt enkelt hålla tyst om det!
   Men sen SKA folk ändå låta henne vara ifred.
   Men.. varför ligger inlägget i en reklam för Gardena?
   Sen ett litet tips till flickebarnet ( även om man inte ska kommentera andras utseende) låt det vara bra nu och var dig själv framöver och åldras som din mormor. Man kan vara vacker livet ändå.

    Jag tycker att Kerstin ska sluta kalla vuxna kvinnor för ”flickebarn”.

     Tycker ju faktiskt att hon är inget annat än ett flickebarn.
     När du kommer i min ålder och fått lite vishet innanför pannbenet kommer du förstå uttrycket.
     Hon är en flicka som ärligt talat inte vore nåt utan den familj hon lever i och hon är ett barn, alltså ett flickebarn.

      Önskar att du kunde komma tillbaka till vår lite yngre ålder där man uppfostras med att behandla varandra respektfullt utan att använda härskartekniker <3

      Tack kära Kerstin för visheten! Vet inte hur jag klarade mig innan. Kan knappt bärga mig tills jag blir lika gammal och vis som dig, då när 5 års universitetsstudier inte spelar någon roll längre. TACK ❤️

       Du vet inte vad jag har för utbildning bakom mig och att LÄSA gör en inte vis, bara pappersklok. Det är en annan sak det
       Jag använder mig inte av några härskartekniker som nån skriver heller utan skriver bara sanningen.
       Skulle vara intressant veta ålder på alla Biancas följare ?
       Skulle vara intressant att veta varför det är så viktigt att vara ja-sägare och hålla med i allt.
       Jag tycker inte hon ska behöva flytta utan folk ska låta henne vara men då får hon ta sitt eget ansvar i det hela också.
       Varför är folk så störda att de tutar utanför hennes lägenhet undrar jag också ?
       Hon är ju en offentlig person och det valet har hon gjort för hon tjänar pengar på det men för den skull ska hon få vara ifred.
       Sen håller jag inte med om allt hon säger och GÖR.
       Om hon nu ska flytta så kan de bara hålla tyst om det.

        Om ”vis” är detsamma som att vara lika missunnsam som dig Kerstin, kalla vuxna kvinnor för flickebarn och tala nedlåtande om utseende, så hoppas jag innerligt att jag aldrig blir lika ”gammal och vis” som dig. Om det gör mig till en ”Ja-sägare” så absolut.

        Bianca är 26 år gammal och myndig. Hon är alltså inget barn längre. Du skriver inom parentes att ”man inte ska kommentera andras utseenden” och ändå gör du det.
        Bianca är vuxen och avgör själv vad hon vill göra med sitt utseende och det är inget någon annan har att göra med. Även om Bianca skulle flytta så kommer allmänheten att få reda på det då det går att söka reda på hennes adress. Du blandar ihop vishet med ignorans och ett arrogant beteende vilket säger mer om dig än om någon annan här. Kanske får du lite vishet innanför pannbenet efter dessa inlägg.

      Kerstin håll tyst din översittare. Man är flicka tills man är tonåring. Då är man tjej, och blir kvinna när man är 18. Så tyst med ditt översitteri.

       Men snälla, hennes mamma kallar ju henne hela tiden för flickebarn.

        Men du är inte hennes mamma. Bara ett vanligt troll.

        nej det är väl mormor christina som säger flickebarn?

    Kerstin, du borde googla på Härskartekniker. Det är så 2010 och du borde lägga av med det så snart som möjligt.

    Måste hon vilja se ut som hennes mormor gör?

  Att det ska vara så himla svårt för människor att veta var gränsen går! Man går väl inte hem till okända människor och står utanför deras lägenhet/hem och in princip väntar på dom, eller ropar på dom! Spelar väl ingen roll om människan är världskänd eller en helt okänd person. Vet att Therese Lindgren tog upp detta också för nått år sedan där massa ungdomar/barn hade stått utanför hennes lägenhet, och att dom då skulle ha blivit dit skjutsade av deras föräldrar – det är ju fan sjukt beteende! Vem gör så?! Alla människor förtjänar privatliv. Punkt slut.

   Någon har väl även kontaktat Thereses mamma, uppgett att denne var från polisen (?) och informerat att Therese dött i en bilolycka.

    Gissningsvis helt olika personlighets typer som gör det. De som åker hem/väntar utanför är troligen fans som inte fattar hur respektlöst och fel det är, personen som ringde hennes mamma är en sjuk individ.

     Det är såna som brukade hänga här innan som håller på så

   Är det dock inte många som gjort samma sak här när ni vet unga och visste var era största idol bodde?! Säger inte att det är ett ok beteende att trakassera henne. Men det är nog många som stått och hängt utanför ex musikers hotell mm i sin ungdom (och säkert senare oxå)
   Det är ju så att när man blir för känd så blir det svårt att leva ett ”normalt” liv.
   Finns en anledning till att Hollywoodkändisarnas bor i Gates communities….
   Därför skulle jag aldrig välja ett liv i rampljuset. Och just nu är väl
   Bianca en av våra största kändisar inom landet?! Det är ju inte så att kungen går en vända på stan….

    Visst, men min mamma hade definitivt inte skjusat mig till någon kändis dörr när jag var barn?

    Skulle tillsammans m en vän ringa Lotta Engberg. Vi blev starstruck och kunde bara fnittra i telefonen, hon blev arg och slängde på. Usch, skäms än idag för vad vi gjorde och detta är säkert 23 år sedan

    haha tror du inte att han går ut eller? Han var senast på akademibokahndeln när jag läste om att han hade varit och shoppat. Så självklart går han på stan med?

    Nja, jag ser kungen, Viktoria or Carl Philip hyfsat ofta på stan eller haga parken. Däremot har jag endast träffat drottningen en gång på ett flyg till Paris för cirka 15 år sedan. Fortfarande förvånad att hon flög reguljär

   Jag tror inte heller det är annat än små barn/tweens som vill se sin största idol. När jag var 11-12 hade jag utan tvekan stått utanför Britney Spears trappuppgång om jag bodde i samma stad och hon lagt upp exakt var hon bor, hur det ser ut, vloggade hemifrån om sin vardag etc. Jag har svårt att tro att någon gör det med onda avsikter, men när man är så pass lite tänker man bara på lyckan att få träffa sin Idol. Jag har sett Bianca gå på stan flera ggr och då har det inte varit något liv kring henne. Hon kan flytta och inte annonsera var hon bor så blir det nog bättre!

    Du vet att det bara är att googla upp en adress?

   Hade inte Eric Saade det så också?

  Så bedrövligt!! Men vart ska hon flytta, då? Problemet lär ju följa med vart hon än tar vägen….. ?

   Exakt vart ska hon flytta?

   Utomlands antagligen

  Problemet kommer väl tyvärr kvarstå oavsett om hon flyttar. Jag har fått känslan att hon vill flytta till något större med balkong(er) och göra en trevlig vinst på den nuvarande bostaden. Jag skulle också flytta med några års mellanrum om jag var en stor influenser, eftersom de får sina renoveringar mer eller mindre gratis. Den här gången tror jag att hon kommer flytta några kvarter ifrån P, det kan inte vara så kul att vara grannar under de perioder när de inte är ihop.

   Han har sålt sin lägenhet.

   Ja hon vill ju flytta ändå det handlar ju inte huvudsakligen om att eventuella fans plingar på dörren, hon har ju pratat om att hon vill flytta till annat och att skylla det på att fans kommer hem till en låter ju bättre typ. Hon hade flyttat ändå. Så klart jobbigt om folk står utanför och bra att det sägs ifrån här nu, hon litar på Biancas utsagor, annat lät det när en okänd man stod utanför en annan känd kvinnas villa då skrevs inlägg här om att det är påhitt och lögn men det var det inte.

    Visst men Bianca har inte ropar varg tidigare

   Hon har betalat 200.000 för golvet så det var ju knappast sponsrat.

    Om hon säger att hon har betalt, så har hon betalt?

  Hennes grannar kommer nog att bli glada om hon flyttar!

   Varför skulle dom bli det? Vet du vilka hennes grannar är?

  Utöver problemet med hur folk beter sig är det ju också ett problem med hur transparent det svenska systemet är. Vem som helst kan kolla upp i princip vad som helst om någon annan. Det kanske var en fin tanke någon gång på 1800-talet men nu behöver vi en mycket mer restriktiv lagstiftning.

   Japp, det svenska systemet är så perverst på alla sätt och vis. Varför måste utomståebde t ex veta vilken hund man äger, hundens kön, ras och chippnummer? Eller vilken bil man har och regnummer på den? För attinte tala om alla andra saker man får veta bara med några klick.

    Ja, det är helt sjukt! Jag flyttade ut från Sverige för länge länge sen, men är nu tillbaka och nu när det finns Internet blev det en chock! Vill man bara kolla någons telefonnummer får man veta typ allt, bostadens värde, eventuella bolag och deras vinst/förlust etc.

     Ja men det är ju inte bara så för oss i Sverige?

      NEJ, jag bor i danmark. Här kan man knappt hitta min adress ännu mindre mitt telefonnummer, storlekt på lägenehten, inkomst etc.

      Detta är 100% svensk grej. Ärligt talat känns det mycket tryggare att mrkoll etc inte finns här, Varför ska folk veta hur stor min lägenhet här, om jag har en bil och vem jag bor med samt deras ålder?

   Håller helt med! Internet har gjort det alldeles för lätt att snoka på folk

   Ja, det är helt jäkla sjukt att jag kan leta upp vart varenda kändis i Sverige bor. Det är sjukt att jag kan leta upp vart min nya kollega bor. Kan kolla vart mina ex flyttar. Det är inte normal info att ha om någon. LÄNGTAR till den dag politikerna fattar hur skevt detta är och tar bort det.

    Haha nej inte för privatpersoner kanske men myndigheter måste kunna få den infon, så då blir den tillgänglig. Men du BEHÖVER ju inte söka upp den infon? Gör du de frivilligt är de ju dig det är fel på? Stalker?

     Det handlar om att ANDRA, eventuellt sjuka, personer kan kolla upp allt om dig, inte tvärtom.

   Exakt! Tycker det är sjukt obehagligt hur detaljerad informationen är på t.ex. Mr Koll

    Jag som älskar mr koll haha

     Du verkar vara farlig för samhället Joanna. Inte sunt att ’älska’ att kolla upp folk.

     Det är helt sjukt hur lätt det är att stalka folk egentligen. o.O Sverige är så sjukt på många sätt. pandemin är bara ett av alla stora misstag med samhället.

      Vad är sjukt med pandemin och sverige?? Är det sveriges fel eller regeringens fel?? Hahahah nope!

       Hanteringen av pandemin i Sverige såklart.

    Vad är Mr Koll? *googlar*

   Det är helt sjukt. Jag kan inte ens vara skriven på min adress pga att jag har en stalker som söker upp mig, och för det här kan jag dömas för folkbokföringsbrott, trots att jag ansökt om sekretessmarkering på mina uppgifter, har polisanmälan, polis har skrivit ner att hot finns osv. Nä, det räckte inte för han har inte skadat mig fysiskt än. Sen att det ger andra idioter möjlighet att få reda på vart någon bor, exakt lägenhet, våning för att sedan skriva skit och luska på Flashback eller någon annanstans är lika sjukt. Så trött på skiten, man har noll integritet i det här jäkla landet.

   Haha let me guess att ni inte är heterosexuella kvinnor som online-dejtar män. Ratsit och Mr Koll är GULD att kolla upp innan att personen inte har gjort något brott, att han överhuvudtaget finns, inte är gift/sambo… m.m.m.m. Samma också om man typ ska hyra ut sin bostad, då vill man veta att det inte är någon skummis 😛

    Jodå heterokvinna här, nätdejtande förr (hittade min man på nätet) och har också kollat upp män. Men det är alldeles för lätt att stalka folk och att ta reda på för mycket, så jag är ändå för mkt mer begränsat med Info. Helt galet att det är så lätt att få reda på allt om alla.

    Ehh va? Det är just vi heterosexuella kvinnor som missgynnas mest av skiten och får tampas med både den ena och andra idioten som söker upp en på ens adress. att du är en stalker får väl stå för dig

     Agree, varit singel i fyra år och visst är det guld att kunna kolla upp män men det överträffar inte de gånger män kommit hem till mig.

     En man jag hälsat på vid affären stod utanför med blommor och choklad utan att jag sagt varesig namn eller var jag bodde, en väntade på mig varje morgon och jag fick till slut lacka och skrika i en full tågvagn att han skulle sluta följa efter mig eller senaste i helgen, en lapp som låg i min brevlåda med kommentarer om mitt utseende och jag har ingen aning om från vem. Det är bara axplock och jag känner mig som Linnea Claesson när jag rabblar exempel, men har satt dit både extra säkerhetsskedja och dubbelt lås. Ska inte behöva för att jag är ointresserad av gränslösa män men inte vet vilken nästa gräns de överskrider när jag nekar dem. Inte som att något av det är en komplimang, bara män som inte respekterar mig.

      Fan vad tacksam jag är över att vara tjock och rätt oattraktiv för män….

       Jag är också oattraktiv, vill verkligen inte att några män flirtar. Så skönt att oftast vara osynlig för män.

       Kan faktiskt också var tacksam att inte vara en snygg tjej. Verkar vara så himla ledsamt och jobbigt att bli behandlad som någon typ av smörgåsbord av alla möjliga män.

      Obehagligt!

  Det här nya kommentarsfältet, funkar det? Jag skrev en kommentar som plötsligt hamnade i ”your comment is awaiting moderation” trots att jag skrivit många kommentarer från den här mobilen och nätverket. Sen skrev jag en till kommentarer som kom fram på en gång. Men den första kommentaren syns inte alls längre.

   Du ändrade kanske namn. Stor eller liten bokstav på a i anonym tex.

   Kan det vara att du skrivit ett ord som är på modlistan?

    Jag hamnar också i mod hela tiden. Namn och e-post är sparat och jag skriver inga konstiga grejer. Hamnar alltid efter i diskussionen 😛

     Det är ditt namn och email som fastnar. ? Ordet är moddat.

      Haha, jag tänkte fråga varför Babb*n Larssons namn är moddat men kom på att det kanske är slangordet för utlandsfödda av visst ursprung som åsyftas.

       Jag var lite snabb med min kommentar. De som ibland kallas för det kan naturligtvis även vara födda i Sverige, det behöver inte påpekas.

   Jag bytte inte namn eller mail. Det var den här kommentaren som fastnade. Vilket ord är det som är i modlistan?

   Är det några andra beteende du folk tycker ska sluta med så att de inte blir brottsoffer? Äga fina bilar kanske? Gå utomhus? Kom gärna med förslag på andra saker som man inte får göra för att man då provocerar kriminella beteende.

  Bianca har själv åkt på privata ”star tours” utomlands där hon och hennes assistent kört runt och t ex spanat in Justin Biebers hus och Jon & Jannis hus.

   Fast det är väl skillnad på att åka förbi en enorm inhängnad byggnad mot att försöka ta sig in i någons port?

   En jäkla skillnad! Dom höll sig på avstånd och försökte inte ta sig in genom grindar o dörrar lr ringde på nån porttelefon!

    Det var väl nån port man måste passera för att komma in i bostadsområdet där Janni och Jon (och Jannis pappa) bor? Typ nån form av gated community ?

  Sjukt. Folk verkar tro att offentliga personer är några slags icke-människor som ska finnas till för andras beskådan, hela tiden. Blir så förbannad. LÅT DEM VARA!

  Spontant tänker jag även ”Stackars Grannar!”

  Att barn inte vet bättre kan man ju kanske förstå litegrann (även om man undrar var tusan förlädrarna håller hus) men att folk står och tutar utanför hennes hus och då rimligtvis borde vara iaf 18 eller äldre är HELT sjukt. Inte okej att vara vuxen och bete sig på det viset!

  Det e konstigt att ingen influencer verkar ha detta problemet , eller så tar dom inte upp det bara. Kan man inte ta bort sig från sökmotorer som hitta.se och Eniro? Testade bara för att se om det gick och söka på henne och hon finns ju med där . Om adressen inte ligger ute blir det ju svårare för folk att hitta . För människor går ej att lita på

   Det går tyvärr bara tillfälligt. Du kan be dem ta bort dig från sina sidor men de plockar sin information från Skatteverket så varje gång de uppdatera sin data så kommer man med igen.

   Det har ju alltid gått att ta reda på folks adresser och telefonnummer, det är ju inget nytt.

  Hennes kök måste väl dra mycket el i och med alla lampor i skåp med mera och ljusslingor överallt. Hoppas att den blivande ägaren tycker det är värt betala för den ”lyxen”.

   Det är nog LED. Drar inte mycket alls.

    ”– Jag var tvungen att stå för, att betala för hela byggnadens elgrund. För att mitt kök drar så mycket el. Mitt kök drar så mycket el i varje skåp, vinkyl, espressomaskin, kyl, frys, ugn, diskmaskin, spis, berättar Bianca i videon.”

    https://nyheter24.se/noje/931544-fansens-ilska-efter-bianca-ingrossos-nya-video-osmakligt

     Det kanske var ett gammalt elsystem i huset som inte klarade det då…
     Där jag bor gick det inte att dammsuga om datorn eller ngt annat var på för då gick proppen. Men sen efter de bytte all el så är det inga problem längre.
     Man kan väl koppla bort lamporna om man inte vill ha elkostnaderna

      Gud ja…jag kunde inte ha kaffebryggare och brödrost igång samtidigt i mitt 30-tals hus. Så jäkla drygt. Älskar att bo i nyproduktion nu.

  Det är väl klart att det är ett olämpligt beteende att uppsöka människor i deras bostad – för att bara inte tala om att det är ett brott (ofredande). Lite som med dårarna som tog bilder av 66 Perry Street i en sådan omfattning att fastigheten numera är avspärrad och blurrad på Google.

  Samtidigt är ju de här gängen med efterhängsna galningar anledningen till att hon tjänar pengar. Bara att välja alltså – gå in i en anonym tillvaro så lär folk snart tröttna. Man kan stånga huvudet blodigt och tycka att man ”ska kunna vara superkändis och ändå få vara i fred” – men då är man inte förankrad i verkligheten. Lever man av offentligheten blir det lätt löjligt när man också vill slippa den. Som man bäddar får man ligga och drar lilla Bianca bara täcker över huvudet och slutar filma sig själv som hon tydligen gör kommer folk inte ens att minnas att hon fanns – inom mindre än ett år. Promise.

   Du som inte är förankrad i verkligheten om du tror att vara kändis är lika med noll privatliv i sitt eget hem. Finns ingen kändis, oavsett hur känd, som ska behöva leva med att folk stör dem hemma.
   Igenkänd ute på gatan osv är något de får leva med.

   Men du måste ju vara totalt blåst!

    Hehe, jag är allt annat än blåst – med en läkarexamen och därefter disputation och pågående forskning. Men det blev roligt när du skrev det, jag fick mig ett gott skratt. Tack för det. 🙂

     Att ha examen och disputerat säger ju väldigt lite om huruvida man är blåst eller inte?

     Att vara en god akademiker säger inget om intelligens.

  Tänkte att man kan väll ta bort sig från hitta.se och Eniro så inte folk kan söka upp än. Tänker att man inte kan lita fullt på folk så då kanske det e bäst att inte finnas på dessa sidor. (Testade att leta på henne och hittade adressen på hitta .) Ps sökte bara för att testa om hon fanns är ej en stalker.

   Men det spelar ingen roll, finns sidor man inte kan ta bort sina uppgifter från och man får inte ha hemlig adress förutom om man har särskilda skäl (skyddad identitet). Tyvärr är det för lätt att hitta folks personuppgifter idag i Sverige.

    Jo men man kan ju ta bort sig på dom sidorna där det e enklast att hitta än ex eniro eller hitta . och skiter man i det som det ser ut i detta tillfället så kanske man skall göra det. dom andra sidorna kanske man inte kan göra nått åt och det e skit men man kanske får bort en del av problemet om man aktivt tar bort sig från dem man kan . tråkigt nog

     Men snälla, det funkar tillfälligt sen uppdateras uppgifterna. Det går heller inte att t bort på alla sidor och om det ändå skulle göra det är det bara ringa Skatteverket. Det är helt sjukt att dok inte ens får ha lite privatliv

  Bianca kallar sina följare för älsklingar och uttrycker sig med saker som ”jag dör för er” osv, känns inte det som att många småtjejer då tolkar det som att de är kompis med bianca och att bianca då skulle bli glad om de kom och hälsade på?

  Bianca hade helt klart mått bra av att dra sig tillbaka från rampljuset, tyvärr är nog Caia ett minne blott om hon gör det..

   Man ska kunna uttrycka kärlek och uppskattning till sina följare utan att folk kommer hem till en. Förstår inte alls ditt resonemang?

    Tror inte barn / unga personer inte förstår det och då kanske man skall ta det i åtanke . Konsekvens tänket e ju inte färdigutvecklat förrän man är 25 år

    Konsekvensmedvetandet är det sista som utvecklas hos unga personer så det kan vara att barn / unga personer inte förstår att folk tar skada av när man `hälsar på ´. ( säger inte att det e ok ) men det kan vara så att folk bara inte förstår pga att dom inte utvecklats klart . och det kanske man måste ta in i beräkningarna om man nu älskar sina följare så mycket .

    Bianca visar upp sitt liv och sin vardag i diverse kanaler och man tror att man känner henne. Tänk dig att en 12-åring tror att hon därför känner Bianca och skriver ”älskar dig!” till sin största idol och Bianca svarar ”älskar er, dör för er!” tillbaka. Har full förståelse för att dessa tjejer därför inte inser att de går över gränsen när de går hem till henne.

     Då saknar det något i ens uppfostran!!

      Ja, det säger jag ingenting om.

      Har du några barn o kan uttala dig om barns uppfostran?

      Skönt att du vet hur andra ska uppfostra sina egna barn.

   Så du rättfärdigar att folk försöker ta sig in i hennes hem med att hon kallar folk för älsklingar? Haha, orkar inte, vilken obehaglig kommentar.

    Men snälla, var skrev jag i min kommentar att jag tycker att det är ett okej beteende?

  Inte förvånad, fans som söker upp sin idol i dennes hem är inget nytt. Men det är inte mindre pinsamt för det. Risken finns ju så klart när man talar om allt framför kameran, lite gränslös, där ska man ha professionella rådgivare. Bianca är ju uppväxt med offentligheten, liksom hennes mamma Pernilla, gäller att, då har man andra referensramar.

  Kanske iofs inte är jättesmart att själv åka och kolla utanför kändisars hem (Justin Biebers och Janni Delers hus) om man själv vill bli lämnad ifred

  Jag tror Wahlgrens värld är en stor bov i detta! Dom panorerar konstant över Biancas hus – så det råder aldrig någon tvivel om var hon bor! Första steg är kanske att filma lite mindre specifikt!

   Nja, det är bara en googling bort om man vill hitta hennes adress. Skillnaden är att även om jag nu har den så betydde inte det att jag ska rusa dit och ställa mig och glo.

   Det är inte det huset hon bor i. Huset de visar ägs av ett av sthlms kommunala bostadsbolag och har hyresrätter.

    Vad har det med saken att göra?

  Jag skulle fasen då spel om folk dök upp hos mig på det viset. Dessutom sitter hon ju i en jobbig sits för OM hon skulle vara otrevlig så slår det tillbaka på henne direkt. Nej, folk är verkligen inte kloka. Om hon var lite kreativ skulle hon anställa någon som förföljde dem som stått och hängt utanför så de får känna hur det känns. Gah!

  Inte helt samma sak. Meeen idag ”smygfilmar” hon själv ”Lojsan” eller vem det va och la upp på sin story.

  Håller dock med att det absolut inte är okej att snoka upp var nån bor och plinga på osv.

   Men snälla dom känner ju varann??

    Aha, det visste jag inte ? Men ändå. Fortfarande smyfilma ?

     Hon kanske frågade lojsan först. Lojsan har repostat inlägget så nog ingen fara på taket.

  Du Camilla är den sista personen att komma med moralpredikan.

  Jag jobbar i närheten och går förbi dagligen. jag skojar inte när jag säger att det dagligen står folk där utanför och tittar upp. Jag fattade inte varför i början men då sa min kollega att Bianca ingrosso bor där. Tyckte så synd om henne, hade själv varit livrädd för att gå ut utanför porten om jag visste att folk väntade där ute.

  Tänkte på när de filmade familjen Kardashian i begynnelsen. Då var det inte Kris Jenners hus man filmade utiftån utan ett annat hus. Just för att slippa få fans utanför sitt hem. Nu vet jag inte hur alla i familjen bor. Kanske i Gated community.

   Men du kan ju inte jämföra, det går inte att googla Kim och få upp hennes adress på en sekund, det går det i det här störda landet.

    Tina, innan det gick att Googla så fanns ju alla adresser i telefonkatalogen. Det har ju funnits i alla tider.

  Konstigt att vi andra som bor i samma port inte märker detta? Det har absolut hänt att tonåringar har gått förbi och någon gång skrikit, men inte alls på den nivån som Bianca beskriver. Att bilar skulle stå utanför och tuta t ex? Kanske tutar de när de väl ser henne, men jag kan garantera att vi inte har något tumult här. Sen kan jag så klart inte svara för hur många som faktiskt ringer på (fattar att det är skitstörigt), men det kan ju ske var som helst. Sen är det väl en del spring i porten, men det beror ju på att det är en förening och ligger en spaverksamhet i vår byggnad. Så nej, det är inga busslaster med tonåringar som kommer hit. Men Bianca kanske förväxlar brandbilen med tutande fans? =)

  /granne

   okej men jag som jobbar i närheten ser ju småtjejer som står där utanför och tittar upp, bara för att du inte märker av det betyder inte det att det inte sker. Sen tvek på att du är en granne.

    Hahaha, Tina snälla!! Varför skulle jag ljuga om det? Alla vi som bor här knyts samman av en barnkär fågel och dess styrelse, och byggnaderna har vi tack vare en lärarinna ville ge fattiga arbetare tak över huvudet i slutet av 1800-talet. Du förstår säkert inget av detta, men de gör vi andra grannar (som träffades senast i söndags när vi hade årsmöte).

    Kram på dig suris! =)

     Och alltså ärligt talat, folk med körkort är väl inte riktigt Biancas målgrupp…? ? Så nä, håller med den som sa att Bianca sitter med excelarket. Sen tycker jag inte att det är konstigt att hon flyttar, hade jag haft samma ekonomi så hade jag också köpt en riktig drömlägenhet!

   Jag går också förbi dagligen och aldrig någonsin sett det Bianca beskriver. Detta är helt klart ett excelark hon håller på med… Hon ska snart släppa nya caia produkter har hon sagt, då passar det med denna snyfthistoria för att pocka på uppmärksamhet strax innan. Plus att bilar tutar behöver inte vara mot henne? Snälla nån, hennes gata är väldigt trafikerad med flera busslinjer. Allt handlar inte om henne. Tror det hon säger är en grov överdrift. Hon vill ha uppmärksamhet och att folk ska tycka synd om henne.

    Du går förbi? Under ca 15 sekunder då eller..? Skulle jag ha en person som står utanför mitt fönster och försöker kolla in ens en gång i veckan skulle jag nog bli obekväm. Det är väl i hemmet man ska kunna känna sig helt trygg och privat om något. Obehagligt att ha människor ropa efter en eller plinga på dörren. Ännu värre att ens hundar blir stressade och oroliga:( inte okej nånstans.

  Inte för att hon ska behöva flytta men om hon gör det, kan hon inte typ folkbokföra sig på företagets adress så ingen vet vart hon flyttat?
  Jag vet att man ska folkbokföra sig där man bor men nåt kryphål måste det väl finnas?

   Man kan ha skyddad id o då ser man inte vart folk bor.

    Svårt att få skyddad identitet – det kräver ordentliga skäl (inte fans som tjoar alltså). Det gör det även svårt ibland när man ska ha telefonabonnemang o.s.v. Hade en vän med skyddad identitet som fick krångla ofta med detta.

   Blondinbellas gamla flamma Erik Selin var skriven på Balders huvudkontor och åtalades för folkbokföringsbrott. Friades förvisso men något kryphål finns inte.

  Lever man på att fläka ut sig själv och sitt liv får man acceptera de negativa konsekvenserna. Kommer alltid finnas idioter tyvärr. Det är val man får göra själv.

   ja precis, och vill man ha kort kjol så rumpkanten syns så får man väl tåla lite tafs och trakasserier här och var. Kommer alltid finnas idioter tyvärr.

    ? oerhört dålig jämförelse

  Jag tror helt enkelt att Bianca vill flytta till något ännu lyxigare, men vet att hon troligtvis kommer få massiv kritik iom sin omfattande, i mångas ögon onödiga och dyra renovering 🙂 Blir svårare att kritisera henne om hon bäddar med detta. Tvekar inte på att det hänt någon gång, men att det skulle ske i denna omfattning utan att grannar märker det…. Nä tyvärr tror jag det här är mer strategiskt än något annat. ??‍♀️

  Har hon så många galna vuxna följare verkligen?
  Att stå där med bil och tutta för att man är ett Bianca fan känns lite tveksamt, bor troligen extremt många i hennes hus och byggnaden runtomkring, så dessa personer kan mycket väl varit där av annan orsak. Att plinga på dörren osv känns ju som typiskt omogna ungdomar så det låter mer rimligt.

  Det här är BS av Bianca ,Jag har vänner som bor i närheten. Bianca är en diva , det här är offerkoftan och inget annat. Tjejen är van att alla tror och dansar efter hennes pipa.

  Det är inte ok att folk gör så.

  MEEN det är rent skitsnack att det är DÄRFÖR hon vill flytta . Hon vill flytta till något större,lyxigare och någonting som är ännu mera trendigt (den sortens lägenheter som många Influencer har i/på Vasastan/Östermalm)

  Du har helt rätt. Fläker man ut sig så gränslöst på nätet fåt man tydligen räkna med att människors naturliga spärr försvinner och att en del uppenbarligen känner behovet av att komm ännu närmare. Och då tjänar det inget till att polemisera över om personen i fråga ”får skylla sig själv” eller inte – kontentan ör ju ändå att beteendet genererar sådana här följder. Så då får man avgöra om man tar konsekvenserna av det eller inte, dvs ändrar livsstil.

  Lite som det hör med att en utmanande klädstil uppmuntrar våldtäktsmän… Visst kan man ha åsikten att det inte FÅR spela någon roll – men om det nu gör det? Ska jag offra mig för Saken och fortsätta att gå omkring halvnaken för att protestera mot mäns (iofs naturliga) instinkt att sprida sin säd på bred front?

  Bianca har noll chans om hon inte skapar mer distans mellan sig och resten av Sveriges befolkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.