Jag verkar ha varit före min tid…

Inte förrän NU har strumpor i sandaler blivit trendigt, och jag som sportade den här looken redan 1999. 
Sent ska syndaren vakna. 😉

Hanna Schöberg har förresten designat en ”Occasion Collection” med NA-KD som släpps den 15 juni. 
Än så länge har hon bara visat upp den här blå tyllklänningen på Instagram, som jag personligen tycker är jättefin.
Jag älskar både tyll OCH klänningar som är asymmetriska!
Jag undrar hur många studenter som gnisslar tänder över att hon inte släppte den tidigare, med tanke på att de flesta skolar anordnar en studentbal?
Eller balen är kanske inställd på samma sätt som exempelvis studentflaken? 🙁

Jag undrar om Hanna blivit inspirerad av den här blå bakelsen av Molly Goddard, som Rihanna bar 2017?

 

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  mer polyesterskit, yaaay!

  Hanna har precis sålt en tröja på sin Sellpy från ett företag som heter Arakii. När man googlar på det är det registrerat på henne själv, Arakii by Hanna Schönberg som postorder/ internethandel. Så varumärkets samples har sålts på Sellpy innan hon ens har lanserat det.

   Har hon ett eget klädmärke?

    För detta var ju kläder hon designat för nakd och inte hennes egna företag. Men jag kanske missat något

     Ja, men hon har sålt kläder på sin Sellpy från sitt ännu inte lanserade märke

    Har har ett bolag registrerat på sig, men som jag skrev är det inte lanserat och ”officiellt” än

  GUD vad jag bara vill klä mig snyggt, sminka mig lite extra och vara ute UTAN att behöva tänka på pandemi, virus och folk som är närgångna. Fått sån craving på det nu när det är +20 grader och sol varje dag 😩 Har kunnat ”hålla mig” länge, men nu rycker det i nerverna efter att ha en sommarkväll på stan typ 2019.

   Ooooch klänningen va ju skitsnygg! FÄRGEN 😍

   Känns som det kommer ta ett tag innan man blir bekväm i en folksamling igen… även om Corona blivit ”utrotad”

    Verkligen! Jag har varit sjukskriven mellan 100-50% sen i höstas med (pga annat), vilket gjort att jag verkligen bara varit hemma/på jobbet/hemma hos mamma. Handlat när det knappt varit folk, dejtade en som levde likadant. Men nu blir jag så stressad när folk kommer för nära 😩 Och speciellt i grupper. Tror att de som klarar det bäst är de som levt relativt vanligt. Fortsatt träna, fortsatt äta ute osv.

    Men jag längtar till den dagen det är så borta det går 🙏🏽😍

     Jag blir som en surkärring när det kommer en hoper folk och tränger sig nära. Liksom, ha lite respekt!!
     Så kommer jag vara lite för långt efter det är rimligt känner jag.

     Mvh
     Inte överförtjust i folk

      Jag va på väg in på sjukhuset igår, då ställer sig ett äldre (~70) par och en gammal skruttig man sig och flåsar mig i nacken. Bad dom respektera 2m avstånd, men då va jag ”ung och respektlös” 😂 Snälla, jag vill inte ha ert flåsande i min nacke OAVSETT om det är en pågående pandemi.

      Har dock lärt mig att njuta hemma. Älskar att vara hemma nu! Det är väl det enda bra liksom. Och farligt 😂 Tackar nej till saker utan dåligt samvete.

      En kompis som jag tänkte chansa att träffa ändå (behövde det för mitt psyke kände jag) bjöd hem mig. ”Men det kommer fyra andra par + deras barn”. Två veckor senare låg ALLA sjuka 🙃 Utom jag då, för jag vägrade umgås med dom (som är 6 pers med barnen) plus fyra andra par plus barn, dvs typ 20 pers, varav 14 jag inte känner).

      Inser att jag dock blivit skraj för folk jag med 😬

   Man får vara ute, men vi måste fortsätta hålla avstånd. Men picknick i en park eller på stranden en varm sommarkväll, promenad med vänner och ett glas vin på en uteservering ( verkar som alla restauranger och uteserveringar följer riktlinjer ) får man njuta av.
   Men jag tror många kommer undvika närkontakt med okända människor och stora folksamlingar även fortsättningsvis

    Ja absolut, men just att slippa tänka på restriktioner och avstånd och (andras) tvättade händer och handsprit som överkonsumeras. Munskydd på sjukhus och hos psykolog. Inte sitta bredvid nån random och allt sånt – DET längtar jag till att slippa tänka på. För oavsett om man är utomhus så ska det vara anpassat osv.

    Vill bara ha en sommarkväll ala 2019 BC – before corona 😂

    Sen tror jag att när det väl släpps helt, så kommer man i början vara sjukt försiktig. Sen plötsligt står vi och svettas på dansgolvet igen och corona är halvt bortglömt. Vi kommer bära med oss dessa år alltid, men jag tror att vi kommer vilja glömma detta med 2m avstånd, handsprit öööööööverallt, köer in i butiker, munskydd i väskan, bilen.

    Åh. Jag längtaaaar 😩

   Jaa vill också klä mig snyggt, fixa håret, sminka mig och ha en helkväll på en uteservering. Inte bara till 22.30 utan gärna till 02.30! Älskar sommarkvällar och sommarnätter🥰

  Färgen är underbar men kan inte låta bli att tänka ”vem fasen sätter på sig en sån”? Och NÄR ska man ha den?

   Påminner om dammvipporna mamma hade hemma under 80-90-talet, så kanske när man städar? 😅 måste va sjukt bra att samla ihop dammråttorna där under kjolen

    Hahah påminner om ett bröllop jag var på, där brudens klänning släpade i marken och samlade upp tvestjärtar i mängder och släpade runt dem i bygdegården där festen var😅

     Naaj, gud vad äckligt.

     En tvestjärt är ju inte hela världen men en massa i klänningen – not so najs

     Haha men gud… Jag ska gifta mig utomhus på landet i sommar och har ganska ordentligt släp. Hade inte ens tänkt på risken att släpa med sig kryp, nu kommer jag inte kunna tänka på annat!

      Haha sorry.. ha ordentligt med underbyxor så dem inte kryper in under kjolen😛

   På Instagram har man den och poserar 😅

  Vilken snygg klänning!!

  Kan man köpa färdigsmutsade tubsockor till sina sandaler? Eller måste man smutsa ner dom själv? Är det OK med rena strumpor? Eller är man otrendig då?

  Hemskt ful klänning 😬

  Kan hon snälla sluta ha de där extremt fula sjukhussandalerna! Så trött på att hon försöker få dem att bli trendiga. Not gonna happen! 🙅‍♀️ De är bland det fulaste världen har sett och hon lyckades göra dem ännu fulare precis med sina strumpor i. Men om hon strävar efter looken ”inlagd på sjukhus” så mission accomplished✅ Klänningen ser ut som en blå variant utav den rosa som släpptes när H&M gjorde samarbete med Giambattista Valli. Den som Kendall Jenner gjorde reklam för. Bara 😴😴😴😴 Detta kan vara Sveriges sämsta ”influencer”.

   Oj sämst är hon verkligen inte. Finns andra grövre, och det vet du nog själv om! Hon verkar dock enbart hålla på med hud och kläder influencer. Man kan faktiskt ha olika inriktningar. Vilket du borde vara väl bekant med. Tror inte hon har som mål att göra skorna trendiga. Det ÄR en trend att ha dessa skor just nu. Har du kollat på webbsidors sida under sandaler något tro? Gör det! Älskar Hannas flöde. Dock synd att ”kopiera” någon annans design överlag – tänker på Rihanna bilden med hennes blåa klänning. Allt gott!

    OK förlåt hon är sämst inom sin kategori. Eh nej. Just de där sjukhussandalerna är inte en trend varken med eller utan strumpor för att göra patient- looken komplett.

  Trodde alla influencers hade backat från NA-KD sedan skandalen sist. Guess I was wrong. Money talks..

   Ja sett flera göra reklam för Nakd senaste veckan bl a Ida Warg och Bianca.

    Kenza också

  Konstig trend med stumpor i sandaler, men det är ju bra att man kan ha det nu då fast jag skulle nog ändå inte ha det. Min brorsa brukade ha strumpor o sandaler och jag sa åt honom att inte ha det och han slutade men då kan han börja ha det igen då haha

  Sådär hade man på sig när man var liten och mamma tvingade en att slänga soporna. Tofflorna med strumporna alltså

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *