Guld & flipflops

Hade mina tuttar fått plats i den där baddräkten, och rövtyget varit en smula mer generös tilltaget så hade jag LÄTT burit Alice Stenlöfs senaste tillskott hos A-dsgn.
Färgen och materialet ser fantastiskt ut.
Ett par vanliga flipflops för 249 kr lockar mig däremot inte.

Baddräkten går loss på 599 kr medan bikinidelarna kostar 299 kr/styck. 
Överdelen verkar dock redan vara slutsåld enligt hemsidan.
Kul att se någonting annat än uppochnervända trekantsbikinis, trots att A-dsgns överdel har inslag av trenden, med lite ryshpysh på sidan.

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  men varför går baddräkten in i rumpan? ?

   För är väl en string-modell? Fattar att alla inte föredrar det, men använder själv inget annat, så jag hade gärna burit den ?

    Näe, det ser ihopknycklat och uppkört ut.

    Åh det är ju så fruktansvärt fult? men trevligt för dig att du hittat något du gillar?

    Tycker det är opassande och för intimt att visa så mkt röv… Önskar man slapp se och att folk kunde va mer privata med såna kroppsdelar…

    String är ju en trosa med smalare tygremsa i bak. Det där ser ju mer ut som en vanlig trosa som man knölat in mellan skinkorna. Ser fruktansvärt obekvämt ut!

   Skämskudde på att gå runt på stranden med massa tyg mellan skinkorna. Vad är grejen?

  Hm har också en glitterbaddräkt, dock lite mer åt det rosa hållet. Jag tycker att de är superfina men känns inte som att den går ihop med att bygga sandslott, stå och kisa mot vattnet och lätt panikartad försöka titta på två barn samtidigt, svettas medan man försöker bära 4 glassar, två kaffe, mobil, några korvbröd och samtidigt se iaf lite cool ut samtidigt som man ber till gudarna att badkläderna fortfarande sitter där de ska ?.

   Nä, jag tror att dylika badkläder mest är gjorda för att stå eller ligga still i. Kanske simma, med väldigt försiktiga simtag ?

    Nej jag tror dom är gjorda för att fotas i helt enkelt.

   Nä men då kanske den inte är nåt för dig då? Alla lever ju inte såna liv…
   Jag har sköna, avslappnade stranddagar.

  Jag tycker badkläderna ser jättetråkiga ut, men även om jag gillat dem så är jag trött på influenser som säljer grejer oavsett om det är deras egna produkter eller om de bara för reklam för dem – så hade ändå inte köpt pga anti. (sen hade mina tuttar inte gillat de där banden??‍♀️)

  Lite kul att alla influencers har börjat normalisera flipflops. 😀 Baddräkterna är snygga, men köper alltid själv mer sportiga varianter från typ Oneill eller Roxy, eftersom jag hatar att ligga stilla i solen och hellre hoppar från bryggor och klippor och trivs i vattnet.

  Tycker den modellen på bikinitrosor är HEMSK. Påminner om bikinisarna man fick med i typ VR eller SOLO.

   De ser VIDRIGA ut. Vem sjutton kan bära upp de där på riktigt?

    Trosan ser alltid ut som en blöja på ngt sätt? Tycker de är gräsliga. Å om de inte ens ser bra ut på modellen lär de inte vara snyggt på mig ?

  Så himla basic.

  Men stäng munnen, människa!!! Du KAN se snygg, attraktiv, sexig, you name it, ut UTAN den hjälplösa minen med halvöppen mun.

   Fågelholk.

   Haha! Tänkte precis skriva samma sak. Samma min på varenda jäkla bild. Ser påtänt alternativt svagbegåvat ut.

    Angående sista raden…influencers har väl aldrig gett intrycket av att vara motsatsen..?

  Fick inte de som spelade in Baywatch använda lim så att baddräkten skulle hålla sig på plats?
  Tyckte att jag läste någonstans för flera år sedan.

   Vilken bra idé jag fick nu ???

   Såg i en dokumentär om modeshower att lim användes där också så det är nog ganska vanligt.

  Allt jag tänkte på när du nämnde brösten var när hon blev stylad av Lisa Anckarman och fick kommentaren ”du rockar dina små bröst”. Vem säger så?? Till en annan människa? Förstår att hon opererade sig efteråt, hade jag också gjort. Hade fått grova komplex

   Tror till och med att det var ”vad fint att du rockar dina små bröst”. Jahapp, som att man har ett val? Wtf

   Den kommentaren var SÅ skev.. som om Alice hade något alternativ till att ”rocka” sina små bröst? Har man små bröst så har man. Menade Lisa att Alice va grym som inte bad om ursäkt för sina små bröst eller att hon inte hade mega push-up?

   Oavsett har ju Alice opererat brösten nu, så tydligen var det inte så lätt att rocka dem..

   Ja, jag skrev redan den gången att det var en otroligt ful, elak och bitchy kommentar och det var så tydligt hur jobbigt Alice tyckte det var. Förstår att hon opererade brösten efter det, hon borde skickat fakturan till Lisa.

  Såna där trosor ser ut som små påsar för fiffin. Förstår inte hur de kan va då poppis

  Var kan man se att överdelen tenderar att bli som en uppochnedvänd trekantsbikini?

  Ser inte tyget tunt ut? Jag vet inte om jag skulle vilja bli blöt i den där..

  Tycker faktiskt det är sjukt att det här stringmodet är så normaliserat nu. Blir uppriktigt ledsen på stranden när jag ser små barn, ja de är typ 12-år, ha stringbikini. Sen tycker jag att det är jäkligt smaklöst och och opassande i offentliga miljöer, jag vill inte se så mycket av andra människors intimare delar. Och nej det går inte att undvika de står och böjer o har sig överallt.

  Ingen behöver hålla med mig men det är min åsikt och jag har rätt att ha den. Mer stil och klass i offentliga miljöer tack.

   Nu bryr jag mig inte mkt om stil o klass men efter att ha bott i Asien i snart 4 år blir jag också lite shockad hur lättklädda européer är såfort det är lite varmt. Massa hud, kroppshår, för små kläder. Något jag aldrig tänkte på förut och nu blir jag obekväm.

   Håller helt med! Gillar badkläder i stringmodell lika lite som jag gillar män som ska envisas med att gå runt topless utanför beachen.. TA PÅ DIG DIN JÄVLA WIFEBEATER TRÖJA IALLAFALL så vi slipper se. Och nej det handlar för mig inte om vilken kroppstyp han har, vill helt enkelt inte se oavsett.

  Gick in för att kika om de hade någon bild på någon lite större som bar baddräkten, hittade tyvärr inte men blev glatt överraskad när jag såg att de hade stor bredd på sina storlekar.
  Tills jag kikade på måtten, är dessa verkligen ett vanligt mått för denna storlek?

  Swimsuit (cm)
  XXXL
  Waist 80
  Hip 86

   Nu har jag ingen aning, men baddräkter är ju väldigt stretchiga, det är inte bara måttet när den ligger på ett bord utan att töjas alls?

    Så är det säkert! Tyckte inte det framgick så bra i ”hur man mäter”-guiden. Vet inte hur man ska hitta sin storlek då dock.

     Jag har storlek L i det mesta och har de måtten. Känns väldigt skevt?

  Nej tack! ?

  Har haft samma badkläder i 13 år typ.

  EXAKT dessa (minus märket då) flipflops säljs på varenda marknad i tex Thailand, wow här har de ju inte ens försökt?

  Vad tråkiga flip-flops

  Det har varit alltför lite RÖV här på sistone, så det måste åtgärdas.

  Röv, röv, röv, röv, röv, röv, röv, röv och så vidare.

  Lika bra att ta ytterligare några ord som använts alltför lite: sjukt, sjukt, sjukt, sjukt, sjukt, sjukt, sjukt, sjukt, sjukt.

  Extremt, extremt, extremt, extremt, extremt, extremt, extremt, extremt, extremt.

  Såja. Nu är vi ikapp. Måtte dessa ord inte användas alltför sällan!

   Haha va..?

  Jag vill ha flip-flops men kan inte. Får fula skavsår direkt. 🙁

  Snyggt.

  Varför ska allt vara så sensuellt hela tiden? Det är vackert men varför ska det vara just det som säljer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.