Sommarflirt?

Anna ”Apan satt i granen” berättar om sin härliga sommarflört, vilket fick mig att inse att jag nog aldrig haft en sommarflört. 
Jag är nog inte mycket för korta flörtar eller “casual och tidsbestämda romanser”.

Är ni? Jag blir antingen intresserad på riktigt, eller inte alls och blir jag intresserad på riktigt så vill jag ju inte att flörten ska ta slut med sommaren. Som en halvdålig re-make av Grease liksom.
Men nog låter Annas beskrivning om sin sommarflört lite mysig ändå, även om det inte är något för mig?

Är ni eller har ni varit sommarflörtare?
Team Anna eller Team Cam?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Well, I call bs. Klart det finns fina män, massor, faktiskt – men det där är en riktigt bra player hon träffat på. Så, bra om hon ser det för vad det är:sommarflirt.

   Vad får dig att tycka att han är en riktigt bra player?

   Ja alltså inte för att ta ifrån henne hennes lycka men man kan omöjligt avgöra om en man är ”fin” på så kort tid. En del spelar riktigt bra, alternativt behandlar en bättre just pga att dom ser en som just en tillfällig flört. Men det gör ju å andra sidan kanske inte så mycket i såna här fall.

    Som någon som skriver på sociala medier att hen träffat sitt livs kärlek, efter att hen träffat vederbörande för 1,5 månader sedan.

   Att vara öppen med att det ”bara” är en fling är väl raka motsatsen till player?

   Att låtsas, förleda och luras för att bygga upp känslor hos motparten och sen dra när man fått doppa- det är vad jag tänker är en player.

   I detta fall spelar de båda med varandra- lagspel.

  Team Anna! Mysigt med flörtar. Sen njuter jag förmycket av mitt eget sällskap för att vilja dela vardagen med någon. Då är en flört bättre. Man gör bara roliga, romantiska och mysiga saker tillsammans. Jag slipper se hur flörtens vardag är.

  Fördel med en sommarflirt är att man inte behöver veta om han verkligen är en genuint fin kille eller om man bara får de bästa bitarna ?

  Hej,

  Har en fråga hur det funkar med tävlingar!

  Margareta Grääs hade en tävling 8 juni, vinnaren skulle dras 20 juni.
  Det har fortfarande inte dragits en vinnare och på instagram skriver hon bara att hon inte tolererar tjat om tävlingen.
  Jag tycker inte det är konstigt att folk börja fundera på vad som faktiskt händer med tävlingen och att man börjar känna sig lite lurad när hon uppdaterar med videos men inget om tävlingen.

  Finns det några regler som säger hur lång tid det får gå eller vad som är skäligt att vänta? 🙂
  Självklart ska man inte hoppa på Margareta om det är nu det folk gjort, men man måste ju också kunna ge svar på varför tävlingen är över 10 dagar sen?

   Var inne på hennes sida och kikade, är det någon som frågat vad som händer och om vinnaren är dragen? Rent spontant så känner jag att hon endast hade denna tävling för att få fler följare om hon inte utsett en vinnare än. Hon skriver ju att hon köpt produkterna själv så det är ju ingen sponsrad tävling.

    Hon har lagt ut på story ett par gånger att hon inte accepterar tjat om tävlingen.
    Och att hon blockar folk som ifrågasätter samt är otrevliga.
    Så inte vågat ställa frågan själv om jag ska vara ärlig 🙂
    Men hon har inte gett något nytt datum i samband som hon skrivit ut detta.

    Har fullförståelse att hon blockar de som beter sig illa! För ingen människa förtjänar få sådana kommentarer som hon lagt ut nu att hon fått. Speciellt inte för en försenad tävling. Dock tycker jag att man måste ha en acceptans att folk ifrågasätter schysst eller undrar vad som händer när hon inte ge ut någon ny information när vinnaren utses 🙂

   Hon skriver ju att vinnare av tidigare tävlingar fått hot och elakheter skrivet till sig så Margareta verkar inte skriva ut vinnaren öppet längre

    Okej! Har inte förstått att hon inte kommer presentera vinnaren på grund av detta.
    Men då kommer pessimisten fram i mig, hur vet man att någon har vunnit då? ?

    Löjligaste jag hört. Varför skulle vinnarna få hot??

     Michael Lindgren pratade om vilka i hans närhet som hotats över det han gjort i sitt sommarprat, tyckte det visar väldigt mycket hur ologiskt har kan vara.

     Varför är det så svårt att tro?

  Folk säger sommarflirt och sen gifter som sig och skaffar barn :p generellt svårt att på förhand definiera är mitt intryck.

  Nja, nog vill jag nog ha en som varar längre än en sommar. Det känns lite konstigt att ens flirt är tidsbestämd och slutar när sommaren är slut.

  Hade hon inte en pojkvän?

   Fästman tror jag men de gick isär helt plötsligt

   Är det därför hon skriver ut så detaljerat om intima stunder, för att visa det nyblivna exet? Satt med skämskudde hela texten och undrade varför hon behövde beskriva allt detta.

    Anna har ju skrivit väldigt öppet tidigare om hur hon gillar fisting, att gå på swingersklubb och diverse andra sexuella aktiviteter så hon verkar inte så blyg av sig.

     Kanske inte blyg, men integritet? Aja, ingen jag tänker börja följa i alla fall.

    Det är inget nytt efter att det tog slut med exet. Även innan honom så skrev hon öppet om sex och liknande.

    Det var väl rätt längesen det tog slut mellan henne och exet?

     Det beror på vilken gång du menar…

      Antagligen när de bröt förlovningen. Eller blev de ihop efter den?

  Båda teamen. Jag inser nu att när jag var yngre (15-19 år) så var det många sådana sommarflirtar, som varade i stunden & inte blev något mer än fina minnen! När jag blev äldre (30-35 år) siktade jag på något varaktigt men blev nöjd om det enbart ledde till en mysig afton där man fick smaka på förälskelsens sötma! ?❣️

  Har haft många korta flirtar och sommarromanser. Visst är det en pirrig känsla under stunden, men jag har varit ute efter något riktigt så det har mest varit smärtsamt efteråt. Nu är jag i en fast relation sedan två somrar tillbaka och är SÅ glad att ha en trygg sommarkärlek som är kvar även efter sommarens slut. ?

  Team CAM
  Nu har jag kommit i den åldern att man väl egentligen ”testat” nån flirt lite då och då, för länge sen. Men ingenting för mig.
  Ska jag ha en flirt som leder till sängen så vill jag ha lite mer kött på benen så att säga.
  Måste genuint gilla den jag dejtar ( läs dejtat) och då blir det inte några sommarflirtar här.

  Team Bianca – av och på, av och på, av och på….eller skulle jag kanske säga ur och i, ur och i, ur och i? Jodå, lite har jag lärt mig om de Bloggbevakning skriver mycket om. 🙂

  Skämt åsido – jag är hur tråkig som helst och träffade min man under våra läkarstudier. När vi var färdigutbildade gifte vi oss och sedan kom barnen. Inga planer på skilsmässa har vi heller. Trista så att folk börjar gäspa.

  Apropå läkare och Bianca, förresten:

  Vid surf på Aftonbladet fick jag syn på att Bianca nu hade lyft ut den nätta summan av 202 miljoner i vinst. Den större delen härrörde från hennes del, 29 procent, av ett kosmetikföretag, antar att det var det hon var med och startade. Jag kunde inte låta bli, jag började gapskratta! Vilken sanslöst sjuk värld där vi som pluggat i tio år och kan rädda liv tjänar en bråkdel av en tjej som gjort…vad? Har hon ens tagit studenten? Bidrar hon med något substantiellt över huvud taget? Ta nu inte det här fel, det kommer alltid att dyka upp företag som går bra och innan det kommer i något svar vill jag också vara tydlig med att jag aldrig skulle vilja byta med Bianca, det handlar ju om självrespekt. Men visst är det avigt och dessutom – kan någon förklara detta för mig, ty fastän jag är så smart på alla sätt och framgångsrik i min forskning begriper jag bara inte vad som var så speciellt med just det här sminket, så att företaget blev så mycket värt? Mascaror och ögonskuggor och läppstift och gud vet allt vad det är har ju funnits i evigheter och i olika prisklasser. Varför i hela fridens namn skulle just de här produkterna bli så mycket värda? Jag skulle kunna förstå det om det handlar om att småflickor (såna där som jag och de jag känner aldrig förstod oss på….) som ser upp till Bianca och vill vara som hon (såna tjejer vill alltid vara som någon annan…) drev försäljning här io Sverige. Men om företaget blivit så här högt värderat måste en köpare se en potential i andra länder också. Där slutar ekvationen att gå ihop för mig.

  Någon?

   Sminket är nog inte bättre än nån annans (förutom då mascaran som jag testat och som var förvånande urdålig…) men det handlar så klart inte om produkterna. Det handlar om Bianca och hennes totala exponering av sitt liv i exakt allt. Det ligger mycket i den gamla dängan ”Kom och köp konserverad gröt..” där Bianca själv är den mördande reklamen. Har man extremt många följare kan man sälja på dem det mesta, till att börja med… Håller förmodligen inte i längden om inte prylarna i allafall är likvärdiga med annat på marknaden – se hur det gick för systrarna Schulman och deras polyester-kollektioner.

    Jag är absolut inget biancafan. Snarare tvärtom så är jag enormt less på hela wahlgrensklanen. Däremot hennes ögonbrynspenna är den bästa jag provat. Fick tipset av en tysk kompis som inte vet vem Bianca är så kändes trovärdigt att hon gillade pennan. Har testar alla möjliga innan. Favoriten innan denna var anastasia men måste säga att caia slår den. Och upplever inte att den tar slut snabbt heller men så använder jag mest pennan för att fylla i väldigt lätt, så går inte så mycket produkt för mig

   Finns säkert jättemånga som är insatta i företagsvärdering som kan förklara, det är nog inte ens en särskilt svår fråga. Ty fastän du är så smart och framgångsrik i din forskning är det väl inte så konstigt om du själv inte förstår på rak arm eftersom medicinstudier skiljer sig en del från den grenen av ekonomi?

   Trött ton i kommentaren för övrigt, vad är det som är så avigt att det går bra för en person som du ändå inte skulle vilja byta plats med? Klart man kan tycka att andra yrken förtjänar högre löner men att det är lönsamt att driva business som Bianca gör är ju ingen nyhet, speciellt med tanke på att hon har sitt personliga varumärke i ryggen. Det ena behöver väl inte utesluta det andra?

    Ja jag förstår inte heller varför man måste tycka något alls. Så sjukt bitter underton. Hur påverkar det dig att det går bra för Bianca och hennes företag? Förutom att hon betalar massa i skatt för att hon tjänar massa pengar = bra för Sveriges välfärd. Se det positivt istället. Hur är det ens något negativt?

     Och så kom det i alla fall fastän jag försökte skriva det redan i kommentaren…..

     Fråga! Finns det något man kan skriva här utan att någon annan får för sig att det finns ”bitterhet”, ”avundsjuka” eller dylikt i bakgrunden? Jag skrev det ju tydligt – var får du alls en sådan sak ifrån? En ”ton” som man kan uppfattar? Herregud!

     Nej, naturligtvis är jag inte ”bitter”, varför skulle jag vara det med det liv jag lever? Jag reagerade helt enkelt på att det blir en slags samhällelig skevhet när det kan vara mer lönsamt att visa upp sig på Instagram än att plugga i tio år för att sedan fortsätta med sin vidarebildning livet ut. Läs vad människor skriver i stället för att ha på dig glasögon som färgar en annan människas fullständigt neutrala budskap till något du bara får för dig.

     Till slut då – jo, självklart handlar det här om att Bianca är företagets ansikte utåt. Men det som gör det svårt att få ihop är att de som köpt delar (hela?) företaget rimligen måste se en möjlighet att marknadsföra sig utomlands också. Då spelar Bianca rimligen inte längre någon roll samtidigt som det ju finns hur många sminkmärken som helst, världen över. Det är där ekvataionen rasar ihop för mig.

      Jag är helt med dig! Och tycker det är bra att det diskuteras.

   Fri marknad och folk får själva välja vart de vill lägga sina pengar, tack och lov! Tur att Bianca betalar hög skatt så du och din make kan få lön. För jag antar att ni inte hade velat rädda liv hela dagarna utan lön? Självrespekten till trots ?

    ?

   Tips! Läs företagsekonomi. 🙂

   Du glömde skriva att du är ödmjuk också.

   Så avundsjuk ? Bianca sliter och jobbar VARJE DAG. Hon har gjort sig förtjänt av varje krona. Och då ”gillar” jag inte Bianca för jag tror vi inte hade klickat. Men jag hoppas hon fortsätter växa och visa folk att hon är här för att stanna. Go Bianca!

    ”sliter och jobbar” ??????????????

    Berätta gärna hur en arbetsvecka ser ut för Bianca.

   Finns dom som sparkar på en boll och tjänar miljoner, finns dom som startar hemsidor där folk lägger ut lättklädda bilder och tjänar miljarder. Det är konsumenterna som styr vilka som får vad och det sätta ett värde där efter. Bianca har skapat en plattform och lyckats, i den bästa av världar skulle väl de flesta utbilda sig för samhällets bästa men så ser inte världen ut idag och det är bara att acceptera. Sen så har jag träffat läkare där 10 års utbildning inte verkar ha gjort ett dugg som vem vet utbildning kanske inte är allt haha

   Bara för att man lyckats ta sig igenom en utbildning behöver man inte vara smart…tydligen. Det räcker långt med disciplin. (Speciellt läkarutbildningen där det mest är nöta nöta nöta som gäller). Bianca är väl intresserad av smink och fick chansen att starta ett sminkmärke och sen gick det väldigt bra för henne. hon var smart nog att utnyttja den situation hon fann sig i helt enkelt, inte alla som skulle kunna göra det så lite har hon nog innanför pannan.

   Så du forskar men har ändå så svårt att se holistiska perspektiv på saker och ting?

   Först måste du sluta tro att ”smartast”, mest samhällsnytta och förtjänst ger mest pengar. Det är en kapitalistisk värld. Det funkar inte så.

   Sen tycker jag gott du kan sluta jämföra dig med andra, sluta skriva nedlåtande om ”småflickor som inte vet bättre” och mest av allt läsa ditt inlägg ur ett genusperspektiv. Varför ska alltid kvinnors intressen förminskas så förbannat. Låt folk sminka sig!

   Såhär ser det ut i en kapitalistisk värld tyvärr. :-/ Det är stor efterfrågan på smink, plastikoperationer, hudvård, m.m. och många länder som länge varit fattiga har nu bättre ekonomi och en ökande medelklass. Dessa vill leva som vi i väst (Indien är ett bra exempel) och hoppar på tåget med märkessmink, fillers, märkeskläder och därmed ökar denna marknad mer och mer. Är det inte så att pornografi drar in mest pengar förutom typ vapen och olja? Alltså världen är fucked up, det är bara att konstatera…

   Välkommen till en kapitalistisk värld. Det märks att du pluggade till läkare och inte ekonom! (Och det säger jag inte som något dåligt, vi behöver ju alla olika typer av människor) Du har såklart rätt i sak, men marknadsföringsvärden Bianca bidrar med ska inte underskattas. Däremot är min personliga åsikt att Caia ändå övervärderades å det grövsta, men det ska bli spännande att se hur expansionen utomlands går vägen!

    Edit: såg inte ens att kommentarerna över mig också skrivit om den kapitalistiska världen ? Sorry för upprepning

   Ödmjuk<3

   Vad sjukt att öppna med team Bianca och sen lägga till i och ur som öppningsfras till den bittra ordsvadan som följde. Det enda jag läser är att du undrar varför hon tjänar bättre än vad du gör, trots att du har fler kvaliteter än vad hon har (enligt din egen bedömning).

   Påminner mig om en läkare som svarade på ett instagraminlägg om våldtäkt med en fråga om var personen hade köpt sin klänning ifrån, och sen förslavade sitt agerande med att hon var läkare (och fortsatte med att kritisera mitt utseende och vikt i egenskap av sakkunnig).

    Läkare tror sig veta bäst och att deras åsikter som ingen bett om är välkomna.

   Läkare är väl en av de mest lönsamma utbildningarna?

   Visst att Bianca kanske förtjänar sidan pengar mindre än du gör – men om man backar lite ser den stora bilden finns det ju extremt många som jobbar väldigt hårt för bra mycket mindre än en läkarlön. Bland annat dina sjuksköterskekollegor som knappt går plus på att utbilda sig.

   Bianca är en promille, och extremfall. Jämför dig med folk överlag istället.

   Herregud vad bitter, vad är det för diagnos du har, läkaren? Dig hade man inte velat ha som läkare. Tycker du samma sak om företag som säljer bilschampon, lackglans, eller typ halva Biltema? Så länge det finns en efterfrågan finns ett utbud, och det är väl inte nytt att om man som företag lyckas möta efterfrågan tjänar man pengar. Det kan inte vara nyttigt att vara så missunnsam mot folk som tjänar mycket pengar. Det borde du jobba på

   Sådan är samtiden. Skev!

  Jag är på båda sidor. Ibland är jag ute efter något längre och då är inte en sommarflirt aktuellt. Andra gånger är en kort flirt precis det enda jag vill ha och då är det perfekt med lite pirr under en sommar.

  Team Cam antar jag. Tror sommarflirt kan vara ett härligt minne att bära med sig. Är lyckligt gift med personen jag träffade på gymnasiet men kan ändå tycka att de som kan ska passa på om de vill ?

  Aldrig och kommer aldrig ha det heller.

  Jag har aldrig haft en sommarflirt. Min spontana känsla på hennes berättelse är mest ångest. Ångest över att ha hittat något så underbart som man sen inte får/kan behålla. Det skulle lämna mig med eviga tankar om vad som skulle kunna ha blivit. Nej, det där är inget för mig.

  För många år sedan sommarjobbade jag med en kille som egentligen bodde på annan ort, men var i min stad över sommaren för att jobba. Han var ganska gullig och verkade intresserad, så jag tänkte att vi kunde ha en sommarflört. Problemet var att han var lika gullig när hösten kom, så jag hoppade på tåget för att besöka honom i hans stad.

  Det visade sig att vi var jättedåliga på att sommarflörta och vi har varit gifta i flera år 😛

  Kan vara skönt med sommarflirt. Då kan man ge sig helt hän utan att fundera på om man har samma värderingar, vill samma saker i livet, osv.

  Sen är det så klart fördelar med längre relationer också. Men måste man välja det ena eller andra?

  Ingen sommarflört och ingen relation för mig alls. Blir alltid friendzonad så har lärt mig att ingen kommer vända huvudet åt mitt håll. Men så är det!

   Samma här. Jag dejtar, men blivit dissad så himla många gånger.
   Måste vara riktigt ful för kan räkna på en hand hur många som raggat på mig irl. Har som sagt blivit dissad så många gånger så jag vågar inte ragga själv.

    Jag dejtar inte alls. Klart du inte är du är definitivt skitsnygg!

     Haha väljer att tro dina ord, utan att du ens har sett mig??

  Och hon ska skriva en novell om dansken. Nån kommentarer oh la la that’s my girl och Anna svarar ”Präst or prästinna to be”

  Prästinna? What? Som skriver sexnoveller. Kanon… Undrar vilket samfund som kommer ta emot henne.

   Va? Präster får skriva sexnoveller. Och ha en sexualitet. Det är inget lagbrott eller ens stilbrott.

    *Etikbrott

    De får ha sexualitet men de får inte vika ut sig på nätet. En präst i Västerås stift riskerade bli av med sitt jobb efter att ha lagt ut nakenbilder på sig själv på ett stängt forum. Anna har en stor mängd nakenbilder på sig själv helt öppet på Instagram både med och utan explicita sexuella texter.
    Men jag är övertygad om att den här prästgrejen bara är ett ADHD-ryck hos henne och kommer rinna ut i sanden precis som när hon ville ta betalt för att promenera med folk.

     Präst-grejen är ju definitivt bara en i raden av bara-måste-infall:
     Packcykel!
     Giganthund!
     S/M-swing!
     Dreads!

      Några fler av hennes livsprojekt som hon gick all in för och sedan lade ner efter två veckor är:
      – viktväktarna
      – tyngdlyftning
      – ayurveda
      – en selfie om dagen i 600 dagar (höll 19 dagar)
      – löpning

      Tycker Anna verkar härlig men tar alla hennes projekt med en stor nypa salt då hon brukar tröttna efter typ en kvart.

    Naturligtvis får präster ha en sexualitet, har inte sagt ett ord om det. Vad fick du det ifrån?

    Hon lägger ut nakenbilder, skriver öppet om fisting, sexnoveller, ons etc vilket hon får göra om hon vill. Men säg mig vilken biskop som kommer anta henne som kandidat! Vilket stift tror du? Präster har blivit avstängda för liknande saker, tex han i typ Nyköping som blev avkragad för att ha haft en profil på en dejtingsida där han sökte sexpartner. Etikbrott? Läs förslagsvis respektive stifts Codex ethicus. Tex Strängnäs stifts som säger att varje kärleksrelation ska sträva efter äktenskap som samlevnadsform, man ska alltså inte gå in i något där man redan från början tänkt att detta bara är en sommarflirt.

  Vilken ålder är hon lärare för? Hade haft så svårt att ha mitt privatliv så öppet för elever och föräldrar att se?. Menar inte att det är fel! Jag är rädd att se en elev på krogen liksom, men hon vågar skriva om sitt dejtingliv.

   Hon skrev om hur amazing det är att bli fistad för ett tag sedan. Välkommen till bloggvärlden Lia! 😉

    Haha oj, där ser man… jag har nog bara varit i en annan del av bloggvärlden hahah

     Var nog det första blogginlägget jag läste av henne. Och jag är inte jättepryd men ”ni borde alla prova fisting, tjejer!” var lite väl gränslöst för min smak. 😉

      Aldrig förstått hur det ens typ är fysiskt möjligt med fisting, måste ju ta extremt lång tid och att töja ut sig och göra ont? Liksom hur skulle det kunna vara värt det?

       Tar inte _extremt_ lång tid men det är så klart inget för en snabbis. Är man avslappnad och tar det försiktigt så gör det inte ont. Men som med allt sex, gör det ont så är det inte bra att tvinga fram det. Lyssna på kroppen och gör det som är skönt. För vissa är det lätt petting och smek och för andra så är det fisting och smisk.

       Så länge man är öppen mot den/de man har sex med och lyssnar in och gör allt med respekt för gränser så brukar det bli bra.

        Jo såklart känns ba som fisting är mer extremt än att ge någon smisk men det kanske bara är jag som är känslig, liksom pegging och butpluggs och allt sånt har jag inga problem med men har aldrig fått för mig att fista någon och aldrig bett någon fista mig

      En blogg i min smak. Mycket mer intressant än tusen reklamsamarbeten och bilder på någons lunch. Men alla har vi olika intressen.

   Om jag inte minns fel så har hon examen mot gymnasiet, men jobbar för tillfället på högstadiet.

   Jag kan också reagera på vissa grejer hon lägger ut. Men tja, alla är vi ju olika vad vi tycker är alltför personligt för våra elever att få veta om oss. Just det där med sexuella äventyr osv. har jag svårt att förstå att man delar i kanaler som elever/vårdnadshavare kan läsa. Men å andra sidan har jag en kollega som inte ens vill berätta för eleverna vad hans sambo heter, och det känns ju extremt åt andra hållet.

   Apropå det där du skriver om att träffa elever på krogen så måste jag säga att det är rätt skönt att ha gått från att jobba på gymnasiet till 6-9, av exakt den anledningen. ?

  Har så svårt för att hitta nån över huvud taget som jag skulle bli attraherad av så skulle jag ha en sommarflirt skulle det nog bara kännas deppigt..

  Om känslan av glädje överväger känslan av förlust så är jag team bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig älskat alls.

  Alltså, ha det gött för stunden, båda vet spelregler och sen är det ett fint minne

  Inte så konstigt att du inte haft en sommarflört. Vem skulle slösa en hel sommar på dig?

   Jag vet inte? Min familj? ??

  Sommarflirt nej tack. Har svårt att hitta en kille att ens bli attraherad och intresserad utav så när jag väl gör det vill jag att det ska bli en långvarig, stadig relation. Är tyvärr inte mycket för dagsländor eller annat som inte ger något i längden. Bästa är ju när man både kan njuta i stunden och samtidigt se framåt.

  Har ett par sommarkatter jag aldrig glömmer.

   Eeh?
   Sommarkatterna har med största säkerhet ’glömt’ dig då de lämnades att dö när du var färdigsemestrad..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.