Magdalena Graaf om att hantera livets upp och nedgångar

m

Terapi har hon testat ett flertal gånger, men:

– Jag tycker det gör sak samma. Man får ändå inte tillbaka ett barn, och att sitta och gnälla över att min morsa inte var på min ridning när jag var liten…jag vet inte på vilket sätt det hjälper mig i nuet. Nej, det är så lätt att saker i mitt liv blir andras fel. Vardagen är min terapi, i den lär jag mig hantera saker.

Och på så sätt kan hon sakta knäcka livets koder.

Att gå genom livet (framför allt med tonåringar) är lite som att gå på ett minfält, man vet aldrig var det smäller. Men att gå upp i oro och ångest bara för det är ungefär lika smart och effektivt som att försöka dränka en fisk. Istället har jag lärt mig att lura mig själv att tro att saker ska gå bra. Inträffar något jobbigt, tänker jag att även det här kommer att gå över. Eller så säger jag åt oron att sticka någon annanstans. Och om jag känner mig rädd när jag är ute på stan, så håller jag mig nära en vägg och lurar mig själv att det kommer att gå bra, och nästa gång vet jag att just den gatan inte var farlig att gå på. Så håller jag på – och det funkar! //Magdalena Graaf i Hälsoliv Expressen

I Expressens bilaga ”Hälsoliv” ställer Magdalena Graaf upp på en stor intervju och pratar om livet, uppbrottet från ex-sambon Filip, hur hon träffade sin nuvarande kärlek Louie och vilka strategier hon använder sig av för att hantera livets alla upp och nergångar.
Vad gör man när man får en hjärnblödning, och sedan får veta att ens barn dött i en olycka?
Eller när man med någon sekund överlever ett terrordåd på Drottninggatan i Stockholm? Eller när man åker in akut för hjärtproblem, med känslan ”nu dör jag”, och man upptäcker ett medfött hjärtfel?
Det här är alla saker som Magdalena Graaf behövt tampas med och hantera, de senaste sju åren.

I tidningen berättar hon om hur hon hanterar rädsla och ångest genom att utsätta sig för den utlösande faktorn, för att lära och lura hjärnan att det faktiskt inte är farligt.
Det låter lite som klassisk KBT men är någonting Magdalena gör på egen hand istället för tillsammans med en terapeut.

Här är Magdalenas bästa tips på hur man hanterar livets alla svängningar:

”Ska jag tipsa om det? Det här brottas jag ju själv med varje dag, men okej då…” ”Humor är bästa redskapet för att ta sig ur jobbiga situationer, att värja sig från jobbiga personer, att överleva stunder som är så tuffa att man knappt kan andas. Humor är en riktig livräddare.” ”Kärlek är också läkande. Men stirra dig inte blind på det du tror ska vara bra för dig. Och tro inte att du behöver följa det klassiska narrativet vad gäller kärlek. Ofta är det precis tvärtom. Den person du minst anar, kan vara helt rätt för dig.” ”Rensa ut oberäkneliga 'vänner'. Det var faktiskt min exman Magnus Hedman som gav mig det här tipset. Om du blir orolig när du får ett sms av någon, för du vet inte om hen är glad eller sur, så bort med den personen. Gör samma sak med folk som straffar ut dig med tystnad. Jag har inte tusen vänner längre, utan några få som jag litar på.” ”Ha en 'This too shall pass'-inställning. Känns något jobbigt, får du ett ångestpåslag, tänk då att även detta kommer att gå över.” ”Känn tacksamhet för allt du har, och allt livet skänker dig. Jag har tatuerat in ordet på min vänstra vrist som en påminnelse. Jag väljer att se det positiva.”
Bildkälla: Hälsoliv Expressen

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur tänker du Camilla när du väljer att kalla någon som tjänar pengar på få småtjejer att tro att de behöver överpriset smink för ”Queen”?

  Är det just summan hon tjänat på detta eller sminket i sig som du baserar dina ord på? Kan vi inte hylla folk som får tjejer att känna att de duger som de är istället?

   Precis min tanke, så märkligt. Bianca verkar ju mest stå för sådant som Camilla mestadels verkar vara emot. Blir lätt förvirrad. Ena dagen ris nästa dag ros hehe. Att inte Caia granskas istället är märkligt men det kanske kommer, eller vågar man inte det, money talks också kanske så att säga. Vissa slipper undan och kommer undan, och andra ska tryckas ner och granskas för allt och inget. Märkligt.

   Jag gillade faktiskt inlägget. Just det där att hon tycker det är onödigt att prata om nåt smärtsamt en primärperson för ett barn gjort håller jag inte med om. För tänker att man ger barnet i en, en röst. O på det sättet tar över en sorts kontroll som barnet inte alls hade. Hur litet det än är, det som smärtar. Som det brukas skrivas här ”Whatever floats your boat”

   Är väl dock inte priset som är mest klandervärt. Det är väl värt det någon vill betala. Skulle säga att det är andra delar i produktionen och verksamheten som är värre.

    Ja sättet de säljer på, genom att luras och typ ”bluffa”. Vedervärdigt att de tjänat så mycket pengar på det. Produkterna tillverkas i Kina något som de mörkar, och de säger att allt är vegansk men så är det INTE. Överprisat dessutom, väldigt överprisat men de lyckas sälja med Biancas manipulationer och älsklingar-snacket. Galet är det. Sjukt.

     Hennes smink är även kopia på Kardashians slående lik deras sminkmärke Kyle Kardashians. ?

   Småtjejer har väl inte ens pengar att köpa smink för men vuxna som väljer att lägga pengar på smink har väl ett eget ansvar att titta på vad man konsumerar. Kan du bevisa att de luras? Om folk är villiga att betala det priset och dom säljer slut på varor så känns det ju som att det är en bra prisnivå. Förklara på vilket sätt dom luras och gärna vilken ålder dessa oskyldiga småtjejer som inte vet hur man konsumerar smink luras. Har du deras säljsiffror och data som visar vilka som köpt? Kollar du ålder på dom som följer Bianca?

   Gud ni är sådana missunnsamma små människor som hänger här. Att dra in 200 miljoner före 30 ÄR en jävla bedrift, så är det bara. Kan gott benämnas som queen, i alla fall om man jämför med dig och mig som i förhållande till henne är pöbeln. Det betyder inte att vi vanlisar inte duger som vi är, men lite får man ansvara för sina egna tillkortakommanden och känsloliv och inte hela tiden kräva att smekas medhårs och höra hur okej vi är och hur mycket vi duger.

   Vad är det som gör att majoriteten i detta kommentarsfält har sådana sinnessjuka krav på människor där dom helst inte ska tjäna några pengar alls utan helst göra allt i välgörenhetssyfte. Varje influenser ska erbjuda 1000 storlekar på kläder dom står bakom, 500 nyanser av foundation, produktion i Sverige och transporter med springpojkar. Det ska förpackas i handgjorda trälådor av restgrenar som redan hamnat på marken och när dom väl gjort allt rätt så ska det inte marknadsföras alls för trots 10/10 i utförande så är konsumtion ändå alltid fel.

   Det är en jättevacker världsbild men det företaget kommer existera i en kvart. Det är inte svart magi att starta upp en verksamhet som också är vinstdrivande och dom behöver inte korsfästas för att dom endast är helt ok personer precis som du och jag och inte moder fucking Teresa.

   PS. Sminket är inte ens dyrt. Dyrare än H&M, billigare än typ all märkessmink.

   Prova unna och se hur det känns.

    Men fy fan vad skönt att de någon säga det!!!

    ???? tusen applåder till dig!

    Varför är man en ”Queen” för att man säljer smink? Egentligen? Hade förstått om hon gjorde något nytt, men detta är ju bara samma gamla vanliga där redan kända personer tar tillfället i akt att tjäna pengar på kvinnors osäkerhet. Fattar verkligen inte hyllningarna.

     Sluta förminska de till att hon ”bara säljer smink”! Hon sitter i juryn på talang, har ett eget program med sin mamma, jobbar med sociala medier och säkert mer därtill vi inte ser. Jag gillar flera av caias produkter (inte alla!) men caia producerar inte skräp som vissa verkar vilja tro.
     Sen får man väl tycka vad man vill om att yngre tjejer köper produkterna men jag själv började sminka mig när jag var 13 (är 30ish nu) och fick smink i samma prisklass som Caias produkter av mina föräldrar. ??‍♀️

      Har inte sagt att hon bara säljer smink? Dock var Camillas hyllning baserad på Caia och därför är diskussionen koncentrerad till sminkföretaget.

       Njaä…det är resultatet av alla hennes företag och företagande som jag tycker är extremt imponerande.

        Men hur kommer det sig för du brukar ju verka vara emot sånt som Bianca gör bl a att de luras, hur hon clickbaitar, reklamen hon gör för deodoc osv osv. Det blir väl ganska motsägelsefullt nu?

         Som vanligt väljer Camila att endast svara på vissa kommentarer, och stoppar huvudet i sanden när det kommer till andra.

          Hon har fortfarande gjort en vinst på 202 miljoner kronor vilket i mina ögon är väldigt imponerande. Det skulle jag tycka, oavsett vad personen ifråga gör med sitt.

         Jaha så hon borde kritisera allt Bianca gör eftersom hon kritiserat henne några gånger? Ska hon bli en Isabella som ska ha skit för exakt allt hon gör oavsett om det är bra eller dåligt? Det här är helt sjukt. Kan inte fatta det jag läser. Du tycker att Camilla inte för hylla B för att hon kritiserat henne tidigare? My god, jag är typ chockad. Vad är ni för folk som hänger här inne??

          My god vad sjukt, det är helt OTEroooligt vad du överdriver.

          Men lugn Nina! Ingen säger att Bianca måste kritiseras för allt och få skit för allt så som stackars Isabella får, absolut inte men det blir lite märkligt att hon hyllar Bianca för att hon tjänat så mycket pengar när det liksom går emot det som Camilla brukar vara emot så att säga. Det där med att tjäna pengar på att luras, mörka, clickbaita, överdriva, konsumtionshets, utseendehets osv.

     Jag tror inte ett dugg på att du hade hört till hyllningskören om det var nytt eller på något sätt originellt. Tror du Bianca var uträknande ond som valde just smink för att ”tjäna pengar på kvinnors osäkerhet” eller kan det ha varit ett intresse som föll sig naturligt att spinna vidare på? Otroligt förminskande att reducera hennes framgång till att ”sälja smink” och vill du göra något viktigare för för feminismen kan du börja med att fundera på det före du slutar sminka dig.

     Du har alla möjligheter att rädda världen om det är det du brinner för men sluta kräv det av andra. Låt en kvinna sälja smink om det är det hon vill utan att hon är en anti-feminist som har något fuffens för sig bara för att du inte orkar se på när det går bra för andra.

      Då tycker vi olika. Du tycker att man ska hyllas för att man drar in pengar oavsett metod, och jag tycker man ska hyllas för att man gör något bra.

       Fast vadå oavsett metod? Du får det att låta som att hon drar in cash på knark, inte på ett företag som opererar på ett lagligt sätt. Hon gör inget fel och din bitterhet är nog vad som står i vägen för att du ska se klart

       Håller verkligen med dig. Å ena sidan unnar jag Bianca hennes framgång, men å andra sidan anser inte jag att hon förtjänar så mycket cred för det,för vad åstadkommer hon egentligen? Hon kanske är ned och pekar ut färger, dofter osv och är ansiktet utåt, men i övrigt så gör hon ju egentligen ingenting av värde. Affärerna sköts av andra, för där har Bianca ingen koll.
       För mig blir det snedvridet att Bianca som egentligen inte faktiskt åstadkommer något får miljonerna att regna in, medan människor som arbetar med att rädda liv och göra nytta för andra och sliter hårt med det, tjänar typ en promille av det Bianca tjänar. Och andra människor har ingenting alls…

        Då vet du ingenting om hur det är att driva ett företag. ?
        Vissa driver företag med mindre anställda. Andra med flera anställda. Och just dom anställda är just det.. anställda för att sköta sina jobb inom företaget.
        För att få ett framgångsrikt företag måste man omge sig med kompetenta människor. Ingen kan allt. Men många kan mycket. Så funkar det att vara företagsledare/ägare.

       Hahahahaha. Då tycker jag att du skall hyllas, som sitter här och talar illa. Sånt är bra och visar på fina människor.

       Jag tycker annnat skall hyllas som bra.
       Som att betala massvis as skatt tillexempel? Eller skänka pengar till välgörenhet? Eller skapa arbetstillfällen?

        Var i min kommentar talar jag illa? Herregud, man måste väl få kritisera ett snedvridet fenomen utan att det tas för elakt. Jag har inte uttalat mig över huvud taget om Bianca som person, jag känner ju inte henne. Men att hon har folk som sköter affärerna åt henne är ju välkänt.

         Skojar du? Alla dina inlägg går ut på att trycka ner en ung tjej
         För att hon gör något så hemskt som säljer smink. Förjävligt. Hade Bianca suttit och skrivit sån skit som du gör öppet hade du nog sagt att usch vilken dålig människa som skriver så om andra, men att du gör det är helt ok? Idiotiskt

          Ursäkta? Jag skrev ETT inlägg idag, och där skrev jag inte ett elakt ord. Jösses… dessutom kritiserar jag inte Bianca. Jag ifrågasätter att vissa tjänar miljoner på ingenting medan andra sliter för att ens överleva. DET är snedvridet. Jag tycker det är lika sjukt att män kan få miljoner för att sparka på en jävla boll. Blir man rik för att man faktiskt gjort något för det-fine. Men Bianca gör ju egentligen ingenting för att förtjäna alla dessa miljoner. Affärerna och produktionen sköts ju av andra, inte av henne.

     Men vadå tjäna pengar på kvinnors osäkerhet? Skojar du eller? Det är SMINK vi pratar om, något de flesta kvinnor använder, inte pga osäkerhet utan precis som de gärna vill ha fina kläder vill de även ha lite smink för att piffa upp sig lite, vad är det som är så konstigt med det? Kommentarerna här inne är fan helt sjuka, det är klart att det är en bedrift att ta ut 200 mil, särskilt som så ung. NÅGOT har hon gjort rätt. Men man förstår verkligen att 90% av öppet spår handlar om mental ohälsa, ensamhet, hur dumpad man är, inte har vänner, familj osv när det är såhär bittra och missunnsamma ni är. Patetiskt

     Haha ja 🙂

    Glöm inte bort att de aldrig får säga något som kan uppfattas som minsta inkorrekt på något vis, de ska pudla och öppet be om ursäkt så fort minsta följare kvider till och har de en gång gjort någon av alla dessa dödssynder så har de förbrukat sin enda chans de fick och allt de sedan rör vid ska bojkottas.

    Tack för att nån äntligen säger ifrån! Pekpinnarna mot influencers i dessa kommentarsfält har gått till sån sjuk överdrift. Det finns inget överseende alls med att dom är MÄNNISKOR precis som du och jag.

    Jag är 100% för granskningar och det var vad som gjorde att jag började följa den här bloggen från första början, men det har mer och mer gått över till att leta fel där fel inte finns.

     Fel där det inte finns? Ja det letas fel på somliga där det inte finns, för somliga bara ska man klaga på och nedvärdera. Men vad gäller Caia så är det ju inte att leta fel där det inte finns – det finns ju ”fel” och saker som mörkas. De luras och säger sig sälja veganska produkter och låtsas hålla låga priser när det är tvärtom. Fult och omoraliskt skulle jag säga.

      Hur låtsas man hålla låga priser?

       Genom att skriva på sin hemsida ”vi tycker inte smink ska kosta skjortan, vi lyckas hålla nere priserna utan mellanhänder” Så luras man att man håller låga priser, och sen sätter man skyhöga priser. ALLT är väldigt dyrt hos Caia.

        Men priset framgår ju med all tydlighet innan du köper. Så håller du inte med om att det är lågt så köper du inte. Det där är inte att luras.

        Fast vad är det du inte fattar? Om produkterna är dyra att tillverka, är det ju billigare att sälja dem utan mellanhänder och då hamnar vi på det priset de har idag. Men kanske svårt för någon som dig att fatta

        Men vadå… köper du en caiaborste för 150 spänn och känner dig lurad efteråt för att den inte kostade 20 kronor? Eller hur menar du att du blir lurad av att det står att de håller priserna nere utan mellanhänder?

         Haha! Orkar inteeee människan är fan så bitter och missunnsam att hen inte kan tänka klart ?

          Ojoj Nina som gissningsvis är en P. Så upprörd du verkar vara och att du försvara det säger en del. Nu är det ju så att det är lätt att säga och påstå att produkterna är dyra att tillverka men om det är sanning är en annan sak. Det kan mycket väl vara så att produkterna tillverkas billigt och sen säljer de det dyrt så de tjänar mycket pengar. Du verkar mest bitter ”Nina” och har svårt att tänka klart. Vad har du att säga om att de påstår att det är veganskt då? Produkterna är dyra trots att de inte har mellanhänder förstår du, det borde därför vara billigare men då hade de ju inte blivit lika rika.

           Fast de är inte alla dyra i sminkvärlden. Har man ett intresse för smink vet man det. Det kanske är dyrt jämfört med revolution, men annars, nej.

      Jag ser mer än gärna någon källa/bevis till att det inte är som det verkar. Isåfall är det så klart rätt med kritik.

      Tycker överlag att det kastas skit och letas fel här, gäller inte bara Bianca.

       Titta under föregående inlägg, inlägget där Bianca kallas queen, i kommentarerna där framkommer en del fakta. Håller med om att det ofta letas fel här där det inte finns, ofta på andra än Bianca, och vissa kommer undan när det faktiskt finns fel.

        Fakta eller ”fakta”?

    Men snälla Lovisa. Att dra in 200 miljoner är en bedrift säger du men på vilka grunder och med vilka metoder – jo på att luras, köpa in billigt och sälja dyrt, sälja med en barnstjärna som Bianca som lyckas manipulera genom att säga ”älsklingar ni betyder så mycket för mig, ni är en del av vår familj och får vårt hjärta så köp köp detta är det bästa bästa som finns” … bla bla. Dessutom är det ingen som kunnat sälja så mycket utan att ha ett tv-program och känd familj i ryggen, hade inte Bianca varit känd och synts i tv varje vecka så hade hon inte dyrkats av lika många unga och barn och inte sålt lika mycket. JO sminket är dyrt Lovisa, väldigt dyrt, alla produkter är väldigt dyra och vissa är löjligt dyra så är det.

     Haha luras? Oj vad hemskt! Gå och hoppa på Justin Bieber också som säljer Bieber merch eller någon av alla popstjärnor som säljer en massa överprisat skit med deras namn på. Vart kommer detta hat mot folk som tjänar pengar ifrån? Du verkar vara kommunist för det där tänket är fan sjukt.

     Vilka metoder? Hahah! Jaaaa du de tvingar folk att handla hos dem! Vilka jävla lurendrejare! Vilka metoder ? jag orkar inte. Ja du förjävliga sådana

      Ett tips till dig, Nina. Försök att skriva dina inlägg med lite mindre förminskande i så kanske någon åtminstone försöker ta till sig vad du skriver. Just nu känns du bara som en ”triggered” skitunge faktiskt.

     Ajajaj vilket hat. Hade du grinat lika mycket om det var en man som sålt bilschampon och blivit mångmiljonär? Nej, det hade du nog inte.

      Man hade nog reagerat om en man sålde något som det inte var också. Det handlar ju inte om vem det är som säljer med oärliga metoder. Fast det verkar bara vara vissa som ska granskas här och som det ska letas fel på, somliga kommer undan.

   Men jisses det är väl inget som är unikt för Caia att tjäna pengar på barn och ungdomar?? Det är den mest köpstarka gruppen med total kontroll över sina föräldrars pengar. Grattis till Bianca som tjänar pengar.

    Precis, det är verkligen inget unikt så varför alla hyllningar? Många ”kändisar” gör såhär för att bli ännu rikare, ganska uttjatat. Har vi inte tillräckligt med smink och kläder nu?

     Vad är tillräckligt med smink och kläder? Har vi inte tillräckligt med mobiler? Bilar? Golfklubbor? Klockor? Tavlor? Musik? Film?

     Behöver vi mer av något?

      Märklig åsikt 2020 att tycka att det behövs mer Kinaproducerat smink som fraktas över halva världen.

       Om det finns en marknad för det kommer det alltid finnas företag som ploppar upp. Alltså varför stör det dig att det finns ett till företag som tjänar pengar på smink haha? Hur fan orkar du slösa din energi på att gå helt rabiat i ett kommentarsfält och hitta på osann skit för att du själv inte mår bra? Kom tillbaka när du tjänar 200 miljoner själv så kan vi prata.

        Lugna ner dig nu bianca! Det är ju du ”Nina” som är helt rabiat här. Pinsamt.

        Hur många ”haha” kan en människa egentligen skriva?

       Inte så märkligt eftersom ett företag som säljer detta kinasmink som fraktas över hela jorden går i mer vinst än någonsin. Så flera tycker uppenbarligen att det är precis det som behövs.

       Ps. 2021 nu.

        Fast Caia mörkar ju att det är Kina-smink och att det inte är veganskt så kanske hade det inte sålt lika bra om det framgått tidigare.

     200 miljoner, inte unikt??? GRATTIS till dig och din värld du lever i.

      Nu gick det lite fort va? Såhär löd meningen:

      ”Men jisses det är väl inget som är unikt för Caia att tjäna pengar på barn och ungdomar??”

      Notera ”tjäna pengar på barn och ungdomar”

       Svarade på anonym 19.06

        Ja? Det handlade om att det inte är något unikt med att tjäna pengar på barn och ungdomar.

        Ingen har pratat om 200 miljoner förutom du.

     Kanske för att alla kändisar ändå inte lyckas ta ut så mycket? Du fattar väl att hon gjort något rätt, folk verkar gilla produkterna, hon är fantastisk på marknadsföring, hennes personlighet är hela hennes varumärke och det som säljer allt. Nämn en influencer som har hennes humor och personlighet? Ingen. Kanske därför hon gör såna pengar.

      Förstår du att du vet absolut inget om hennes personlighet mer än det hon väljer att du ska se? Tycker det är skitkonstigt när ”random” människor skriver som att de faktiskt VET något om en känd person.
      Att vara ekonomiskt oberoende måste förövrigt vara underbart, men därutöver skulle jag inte vilja byta liv med Bianca. Fy fan för att alltid vara i rampljuset, bli ifrågasatt, avkrävd på information om en själv osv.

    Jo men att påstå att de säljer veganska produkter när så inte är fallet, och att påstå att de håller låga priser när det är precis tvärtom och därför som de blivit så rika. Vilka andra företag hade kommit undan med det? Varför ska inte Caia granskas? Märkligt att så många här försvarar, håller på, och hyllar Bianca och Caia när de flesta härinne brukar verka vara emot allt sånt som att tjäna mycket och lätta pengar och genom att clickbaita, luras osv. Väldigt skumt.

     Du är ju dum i huvudet. Vad har de kommit undan med? Lurar de någon med priset? Nej. Måste du köpa? Nej. Veganska? Ja du det är inte mat så klart som fan det inte är någon som bryr sig om vegan-stämpeln. Har du handlat och är inte nöjd? Returnera är oxh handla aldrig mer. Att försöka leta fel på ett företag som seriöst inte gör något fel är patetiskt.

      Det är du som är patetisk ”Nina” aka en P eller B. Du är ju helt rabiat och sitter och försvarar och överhyllar Bianca, så som hennes mamma och andra runt henne så ofta gör. De har kommit undan med att påstå att de säljer veganska produkter när det inte är veganskt och de undanhåller att det köps in från Kina. Men nej ingen är tvingad att köpa dock så lyckas Bianca övertyga barn och unga med sitt manipulativa snack. Konstigt att företag idag är så noga att påpeka att det är veganskt då om inte någon bryr sig, märkligt.

   Haha så nu ska hon ha kritik för att hon kallade någon som drog in 200 miljoner för Queen? Vilket jävla misstag, hur kan man kolla någon för det? Herregud, hon borde brännas på bål!! Din missunnsamhet är inte frisk, jag lovar dig det.

   Rikast i graven vinner!?

   Nej jag tror faktiskt det här handlar om det perfekta teamet, att man har folk som helt enkelt fyller olika roller. Hade Mikael och Jesper lyckats med caia utan Bianca? Det tror jag verkligen inte. Hade hon lyckats utan dem? Tveksamt. Det är väl så i alla lyckade företag, flera pusselbitar sätts ihop och blir något komplett.

    Du ligger i Nina haha. Lugna ner dig nu B, det blir bara pinsamt. Nej ni hade inte lyckats lika bra utan varandra det är sant.

    Haha vad du ligger i ”Nina”. Nej ni hade ju inte lyckats lika bra utan varandra det har du rätt i.

   Jag skriver här för vem orkar läsa nästan 200 kommentarer som handlar om Bianca vid ett inlägg om Maggan Graaf.
   ???

  Camilla kommer du granska Caia nu efter det en Sara skrev i inlägget där du kallar Bianca för Queen. Caia blåser ju folk, säljer produkter jättedyrt som tillverkats i Kina. De mörkar var de tillverkas och sedan döljer de kritik. De skriver att de säljer de bästa produkterna på marknaden men det är lätt att påstå men om det är sanning är en annan fråga? De påstår också att produkterna är veganska, fake, och får folk att tro att de håller nere priserna när det är precis tvärtom – allt de säljer är jättedyrt. Klart att de tjänar mycket pengar och blir rika då. Förvånar mig att du hyllar att Bianca är rik och kallar henne Queen, men sättet hon tjänar sina pengar på då? Är det verkligen okej och bra? Clickbaitar, manipulerar, gör tveksam reklam, uppmanar folk att ligga mer, luras osv.

   Åh vad är skillnaden egentligen. Man betalar mycket för själva märket, men så är det ju nästan vad du än köper. Och allt marknadsför väl som prisvärt.

   Om du tycker något är vilseledande, typ om de ljuger om att det är veganskt eller tillverkat i kina, anmäl det till Konsumentverket. Men annars kan man kalla alla företagarna det går bra för för omoraliska, det är ju det som är vinst.

    Fast Caia borde väl granskas som tjänar så mycket penga, tycker du inte? På att luras dessutom. Varför ska de komma undan. Nu har de redan tjänat sin förmögenhet så de har ju redan lyckats, tyvärr får man väl säga. Gillar inte den sortens omoral. Bianca är girig och inte att lita på, det viktigaste för henne är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Klart att hon älskar sina följare och att de betyder allt som hon skriver, ja utan att de handlar det hon älskar och säljer så hade hon inte varit lika rik.

     Javisst, alla företag bör väl granskas.

      Men vad luras dom med? Vad ska granskas? Anmäl dom om du tycker att du känner dig lurad

       Varför ska andra företag granskas? De säger att deras produkter är veganska men så verkar inte vara fallet bland annat.

   Ja exakt så. Hoppas på att Caias granskas och inte kommer undan mer. Men nu har de ju redan tjänat sin förmögenhet på bluffen så.. Men det är märkligt att Camcam hyllar det och kallar Bianca för queen när hon oftast verkar vara emot det som Bianca gör och står för, att hon luras och clickbaitar osv osv. Konstigt att vissa ska granska och andra inte, vissa slipper undan. Det blir förvirrande och motsägelsefullt men men.

    Men vad är det för bluf, förklara gärna bluffen.

     Det trycker på att det är veganska produkter men det är det inte, de mörkar också var det tillverkas och har fått många att tro att det tillverkas i Italien men det tillverkas i Kina. De får det att låta som att de håller låga priser men det är tvårtom väldigt höga priser på allt.

     Väldigt tråkigt att man sätts i modd nu för att man berättar om Caia och skriver att de borde granskas. Det säger en del. Ja ja där ser man, som man trott ungefär. Wow.

      Du kan inte tänka dig att det är din email som fastnar? Du är nämligen inte ensam om att använda den mailadressen, om man säger så… 🙂

       Va ?? Hittar folk på emailadresser? ?

     De trycker på att produkterna är veganska men det är dom inte, de mörkar att produkterna tillverkas i KIna och har fått en del att tro att det tillverkas i Italien. Dessutom får de det att låta som att de håller låga priser men det är tvärtom väldigt höga priser på allt de säljer. Det är så man tjänar pengar och blir snuskigt rika.

      Hur får de produkterna att verka låga i pris? Framgår väl precis vad produkten kostar och hur mycket produkt du får?

       De skriver på sin hemsida att de kan hålla låga priser och inte tycker att smink ska kosta skjortan MEN det är ju manipulationer, de luras. De har jättehöga priser på ALLT. Att sälja en ögonskuggsborste för 140 kr är rena rånet, löjligt, och en ögonfransböjare för 150 kr. Inte klokt, du kan köpa en bra fransböjare för typ tjugo kr liksom. Galet.

        Ja fast det finns ju borstar från 20 kronor och uppåt. Finns de för tusentals kronor. Är inte att luras att påstå att man håller låga priser. Att luras är att det inte framgår hur mycket produkt man får, vad det kostar osv. Att något är högt eller lågt pris är ju inget definierat i sten.

        Blev rekommenderad en borste för 299 senast igår på kicks efter att jag bad om en som inte var så dyr. Lurades hon då eller hade vi bara olika syn på vad som är ”inte så dyrt”?

         Nej Caia säljer inga borstar för 20 kr! Det är extremt höga priser på allt de säljer deal with it men de lyckas ju med det. De har tur som slipper offentlig kritik i media och slipper bli granskade.

          Nej jag menade borstar generellt att det finns i alla prisklasser. Därför är ju 140 kronor så klart dyrare än borstar för 20 men mycket billigare än en borste för 1200.

        Fortfarande inte att luras. Vill du inte betala så fine, men att du tycker att det är för dyrt är ju inte samma sak som att de luras om priserna.

         JO det är att luras att låtsas som att de håller låga priser när det inte är låga priser och dessutom tillverkat i Kina.

          Men nej. Du håller inte med om att det är låga priser. Det är en annan sak.

          Vad är ett lågt pris? Är det samma för dig och för mig? Och för alla andra?

          Att tycka och påstå att priset är lågt är inte att luras när priset tydligt framgår för kunden. Ingen blir lurad av att de säger att de håller nere priserna.

          Finns mycket annat att klaga på med caia men detta är ju bara löjligt. Och du verkar inte vilja förstå varför.

           Nej det är inte löjligt att påpeka att de sätter överpriser, att de säljer allt väldigt dyrt och med manipulationer. Verkar mest vara du som inte vill fatta, fast det gör du ju men av någon anledning så vill du tjafsa emot och DET är ju bara löjligt.

           Jag handlar inte caia av andra anledningar. Men du har fel i att det är att lura kunder. Som någon skrev, anmäl det så får du se. Lycka till.

          19.48 prova anmäl caia för att de vilseleder kunderna med priserna så får du se vem som har rätt…..

           Ännu värre att de faktiskt lagligt lyckas komma undan med det. Men att påstå att produkterna är veganska när de inte är det, och varför mörka att det skeppas från Kina?

           Bara för att saker produceras i kina betyder inte att det är billigt och dåligt. Ni som vill ha borstar för 20 kr vem tror ni gör borstarna? Vad tror ni dom får i lön? Fine att ni vill ha billiga saker men kom-ihåg att det finns människor bakom som betalar för det och såklart vill företag gå med vinst annars vore det inte hållbart.

          Haha skojar du eller? Du fattar väl att de måste gå runt? Även om de nu tillverkas i kina vilket jag inte tror är det massa kostnader på det, du ska ju betala för produkten, designen, funktionen, moms, frakt, importkostnader, lager, personal, packning, och löner till alla anställda. Sen ska det även skattas en JÄVLA massa, och därefter kommer vinsten. Vad är det du inte fattar? Är nog bäst för dig att gå om skolan istället för att skrika att ett företag borde GRANSKAS (haha) bara för att de håller priser som inte passar dig.

           Ja du ”Nina” lilla haha. Lugna ner dig B! Eller är det mamma P eller pappa E som gapar här, uppenbart. De har ju minst sagt gått runt och ganska mycket till eller vad säger du. De har ju tjänat multum och det gör de delvis för att de har så höga priser och troligtvis köper det billigt från Kina. Dessutom påstår att det är vegansk när det tydligen inte är det.

           Tråkigt att hamna i modd nu, får man inte säga emot denna ”Nina”. Uppenbart att Nina är en peson nära B eller B själv. Pinsamt.

           Ja du ””Nina” hehe som så uppenbart är en B eller ma P el pa E. De har ju definitivt gått runt och liiite mer än bara gått runt eller vad säger du. Och de har tjänat så stora pengar delvis på att de påstår att produkterna är veganska fast det tydligen inte är det och på att sälja produkterna dyrt, dyrare än vad som behövts, därför de blivit så rika ju.

           Gått skolan klart har väl varken Bianca eller hennes mamma eller pappa haha, men visst de har lyckats blir rika ändå, vissa med vissa shady metoder. Alla företag ska skatta och har kostnader men inte alla luras att de säljer veganska produkter när de inte gör det. Varför ska vissa företag då granskas men inte Caia? Konstigt tänkt NIna.

        Alltså, jag köper den delen med veganskt och var sminket är tillverkat. Är man inte ärlig kring det, är det problematiskt. Men denna diskussion om priset förstår jag faktisk inte. Jag kan inte så mycket om smink men jag vet, att om jag upplever något som dyrt så köper jag det inte? Marknaden är fylld av överprissatta ting liksom och jag som konsument har ett val.

      Vad är det dom innehåller som inte är veganska? Jag har för mig att allt smink som säljs i kina måste testas på djur enligt deras lag men vet inte om det gäller på smink som produceras där. Det är därför Chanel etc inte är cruelty free, är det veganskt för att det inte innehåller animaliska produkter eller är det veganskt och cruelty free?

       Verkar inte komma något svar på det….

   Var finns tillförlitlig fakta om att det tillverkas i Kina? På de produkter jag har hemma från CAIA står det ”Made in Italy”. Hade varit intressant att läsa med tanke på alla kommentarer här.

    Kolla kommentarer under inlägget där Bianca kallas queen från tidigare idag. Möjligt att någon av de första produkterna tillverkades i Italien men inte allt.

     Har kollat kommentarerna, det är bara anonyma kommentarer med påståenden utan källor. Jag har en ögonbrynspenna från CAIA inköpt för några månader sedan som det står made in italy på. Absolut att kritik kan vara befogad, men då får man ju komma med något mer än lösa rykten…

      Fast det finns ju andra som har produkter där det står made in annat Jennie, din kommentar är ju också anonym. Dessutom så säger Bianca själv i en vlogg, den som heter svårt att vara chef hon måste steppa upp, att produkter skeppas från Asien.

    Bianca säger dessutom i en vlogg, råkar väl försäga sig, att det skeppas från Asien.

     Länka gärna 🙂

     Att folk inte kan källhänvisa bättre när dom säger sånt här är ju helt otroligt. Säg vilken video och vilken tid. Säg bevisen på att produkterna är producerade i kina, ibland kan ju sminket produceras på ett ställe och förpackningen på ett annat.

      Videon som heter ”svårt att vara chef, hon måste steppa upp” tid 7.20 så hör du själv, men nu kanske de tagit bort det för de läser ju här, du kanske är en i teamet Anon. Otroligt vad vissa försvarar och kommer med bortförklaringar haha. De lär ju lyckas bortförklara det hela om de blir konfronterade med detta så som du gör Anon.

       Jag är inte emot att granska dom men förstår inte var all denna hets kommer ifrån. Tycker inte deras smink är dyrt, om dom har markerat det veganskt och det inte är det så ska det självklart granskas. Känns bara som det är många som bara sitter och häver ur sig saker utan fakta eller några ben att stå på.

       Jag jobbar inte för Caia om jag hade gjort det hade jag kunnat komma med mer detaljerad info, använder inte ens smink längre. Tidigare använde jag smink från Chanel men fick reda på att det testas på djur så som alla sminkmärken som säljs i kina gör så valde att sluta använda det. Alla som är skeptiska till de som häver ur sig att Caias produkter produceras i kina och inte Italien och inte är veganska som dom påstås sig vara jobbar inte på Caia vi kanske bara har kritiskt tänkande och tror inte på allt som står i anonyma kommentarsfält på internet.

      Exakt! Det som kommer från Asien kan ju vara vad som: Förpackningar till sminket, pappförpackning till omslag, necessär eller ”råmaterial” till att producera sminket i sig. Det är ju sällan ett företag/fabrik gör ALLT från scratch…

  På Instagram visar Isabella Löwengrip att hon gör ett express PCR-test inför resan. Några sekunders duttande i näsan, kan det verkligen vara ett tillförlitligt test??

   Men herregud….

   Duttande?

    Haha duttande man ser ju att den petas in ganska långt i näsan så jag skulle inte kalla det för duttande men vissa måste hitta fel med Isabella och vänder allt till fel. Det är nog tillförlitligt och helt i sin ordning.

   Det gjorde ju Sandra Beijer när hon reste från Frankrike till Italien med Björn. Tar några sekunder och de är opålitliga.

    Anade det ?

    Hon gjorde väl ett antigen-test. Eftersom det var det Italien valt att kräva för inresa i landet. Skyll på Italiens regering om det inte duger, inte på enskilda.

     Man kan väl tänka lite själv också!

     Nej man kan tänka själv också du vet. Så svårt är det inte.

   ?‍♀️

   Ett riktigt PCR test ska tass i munnen (svalget) näsan och sen ska man svabba topsen i spott! Men det var ju spons , så anything goes!

    De PCR test jag tagit i Sverige har bara varit i näsan (och jag önskar jag varit sponsrad men icke), medan de jag tagit utomlands först tagits i munnen och sedan stoppas samma swab upp i näsan.

     Har gjort test på sjukhus i samband med sjukdom och senare för att bli utskriven. Dessa gjordes enbart i näsan och var ungefär som beskrivs ovan ”duttande” som var över efter ett par sekunder.

  Hur gick det med Petit Olivia? Är det kopior från kina hon säljer?

   Jag vill veta hur det går för closing friday-molimenti. Har snubben helt gått under jorden?

  Säga vad man vill om Magdalena Graaf, men hon har fan inte haft få motgångar i sitt liv. Vem som helst hade kunnat lägga sig ned för att dö men hon bara fortsätter. Om man till någon ska säga ”Hail to the Queen” så är det till henne

   Ja alltså herregud att den människan står upp. Jag hade inte klarat en fjärdedel av det hon gått igenom. Jag vet såklart inget om hur hon mår eller hur detta påverkar henne och hennes familj, egentligen, men är ändå så sjukt imponerad och inspirerad av henne. ?

    Samma ♥️

   Hur många är självförvållade?

    Är hennes sons död självförvållad? Är hennes ex-sambos otrohet självförvållad? Är henne nyligen upptäckta medfödda hjärtfel hennes fel? Hjärnblödning absolut, det kan ha påverkats av yttre faktorer men snälla. Försök inte

     Hon har valt de män hon skaffat barn med.

      Men herregud, VEM SOM HELST KAN BLI BEDRAGEN AV SIN PARTNER! Det står ju inte direkt i pannan på folk om de är benägna att vara otrogna.

       Vilka har hon valt att skaffa barn med? Två knarkare och en bilhandlare? Varför verkar alla barnen må så dåligt?

  Magdalena har varit med om svårigheter och hemskheter, sorgligt. Men trots det, hennes blogg, hon har inte uppdaterat sin blogg på många veckor, och så har det varit flera gånger tidigare också. Lyfter hon ändå sin lön, hon tjänar ju ändå för folk klickar ju in ändå för att se om det finns nytt inlägg. Lite fel väl att göra så, får de göra så, har de inte avtal på att blogga varje dag?

   Ledsen att säga det, men Magdalena Graaf är väl ”Queen of sälja värdelösa ”vitaminer”! Nu gör även nya pojkvännen smygreklam för ” Better you” . Hon känns som en sektledare med sitt gäng av tanter som bara applåderar allt hon säger och säljer. Jag önskar henne all lycka till med sitt nya liv, men skulle önska att hon fortsättningsvis lämnar sitt avlidna barn utanför sitt nya liv. Trist för de minsta barnen att läsa om hur illa hon har mått under tio år med deras pappa. Stackars henne som tvingades flytta till Djursholm.

  OT: Anna Book härmar My Martens träningsvideor?
  Hon härmar allt med My t.o.m sitt psykiska mående.

   Och nu är hon live.

    Hon är skogstokig idag!

   My tackar sin familj och vänner för stöd men nämner inte Anna vid namn. Oj, oj hur ska det sluta…..?

    Bor F där med jonas när my är bortrest eller är det bara fb-rykte?

     My har svarat på någon fråga att F ska sköta hunden Svea när Jonas är på någon spelning om jag minns rätt. Oklart om hon bor hos My då eller om hon tar med sig Svea hem.

      Aha. Följer inte my så jag ser bara det Anna och fb skriver.

       F har bott hos My det har väl både Anna och My sagt. Både innan och efter att My rest iväg som jag förstod det.

      F måste väl bo hos My, då Annas familj är allergiska mot djur…

    Herregud vad hon ljuger My, nu skriver hon på sin insta att hon varit helt sängliggandes i tre månader. Nej det har hon inte varit. Alltså hur vågar hon ljuga så, och hur kan Anna B stå bakom det. Fattar inte. Sjukt.

     Skrev hon inte att hon legat inne 3 månader?

      Fast det har hon ju inte heller. Tror också hon skrev nu att hon varit helt sängliggande i tre månader. Allt blir mer och värre för varje gång hon skriver. Alltså hon är så beräknande och opålitlig.

       My The Queen of ältande.
       Som en repig skiva. Oooooom o oooom igen

       3 månader är snart ett halvår. My och tid är som Annas bastugrader ?

        Läste precis på hennes insta om hur hon vandrade i korridoren på sjukhuset.
        Nu vet jag inte om sjukhusen gjort olika, men på det jag varit inlagd på i omgångar under pandemin så fick vi inte lämna rummen typ. Vi va inte inlagda för samma sak. Dock ändå en märklig grej. ”Med tiden följde fler patienter med”. Jag låg inte på lungavdelning eller liknande. Men pga risk för smittspridning så fick vi hålla oss på rummet och på vår sida väggen.

        Märkligt att hon fick promenera då ?

         Låg inne för någon månad sen och fick inte heller lämna rummet.
         Så att gå runt i korridorer, med andra patienter? Högst tveksamt i dessa tider.

  Jag tycker att Magdalenas råd är vettiga. Det hon varit med om är mer än en del upplever under en livstid. Däremot tycker jag att hon borde sluta blogga och göra ngt annat. Det är rörigt och ibland svårt att förstå vad hon skriver. Det känns inte som att hon lägger ner något direkt engagemang om man säger så. Nu verkar det vara någon form av paus efter senaste inlägget.

   Ja tar man en sån lång paus så kan man säga det, man kan säga något i alla fall… men nu klickar folk in där ändå och jag gissar att hon tjänar pengar på bloggen ändå. Lite dålig stil kan jag tycka.

    Som att bloggare är skyldiga sina läsare en sån sak? De bestämmer själva när och om de skriver. Med tanke på hur kommentarerna under hennes inlägg ser ut förstår jag om hon slutar blogga. Folk är vidriga.

   Ja, den här sidan av Maggan tycker jag mycket om. Hon är så stark, vettig, kommer med bra tankar och har utstått så mycket skit i sitt liv. Är faktiskt imponerad att hon är så trevlig som hon faktiskt är, trots alla motgångar och sorger.

  Har kämpat i flera år för att få terapi men har ännu inte lyckats få det trots att jag, i min mening, bör vara mer än befogad att få det. Varje förfrågan från mitt håll avvärjs snabbt med en nytt SSRI-recept.

  Är föga förvånad över Maggans inställning till terapi med tanke på hennes samröre med en viss dr. Eberhard men jag har alltid tänkt att terapi också blir vad du gör det till och att ”ältandet” då också blir ett val. Har som sagt ingen empirisk kunskap i ämnet men jag tror ändå att det går att utvinna mer ur psyko(/-dynamisk)terapi än vad både läkare och patienter tycks tro eller vilja påskina. Eller ah, det är åtminstone vad jag VILL tro för det känns fan alldeles för mörkt och hopplöst att psykofarmaka och/eller nån jäkla ayahuasca-tripp ska vara de enda lösningarna när alla andra vägar är uttömda…

   Rekommenderar varmt att du provar Mindler!

   Jag har blivit hjälpt av terapi men fick tjata mig till det. De ville ju hellre kasta SSRI på problemet, eftersom det är mer ”effektivt” och mycket billigare. Suck… Kan förstå att vissa skräms bort av eventuellt ältande, men i mitt fall så behövdes det där ältandet. Det handlar ju inte om att fastna i att älta, utan att faktiskt processa och sedan gå vidare från det när man tittat på det ur 100 olika vinklar. Vissa av oss har svårt att släppa gamla trauman bara sådär, utan måste först verkligen förstå varför, hur, och sedan hur man kan ta sig vidare på ett sunt sätt. Jätteglad att jag gick i terapi och hade inte tvekat att gå igenom om ett antal år om det behövs då.

  ”Rensa ut oberäkneliga vänner” haha gissar att My ansågs vara en oberäknelig vän.

   Ja snacka om oberäknelig. Kan en människa ljuga värre än My. Herregud alltså, nu påstår hon att hon varit helt sängliggandes i tre månader men nej det har hon inte varit. Allt för att få sympatier och slippa kritik och slippa bli ifrågasatt. Huua.

    Helt rätt. Så många uppenbara lögner från den människan. Anna är ju som hon är, men känns inte lika jävla falsk som Myggan.

  Booken på live på insta hon går bananas ???

   Varför betonar hon som en ortenpojke när hon gapar ”vem fAn är du?? Vem fAn är du?? Va???”

    Sonen talar ju som en ortenpojke

   Pussy, f*ck off, surkärring, sex sex sex! ?

   Vad gör hon??

   Är det bara jag eller har hon börjat prata likt Carola mer och mer på sistone? Lite liksom.. väsigt och mjukt på något skenheligt sätt.

  OT ; Benjamin och Oscar Zia kramas i Italien..? (Instagram)

   Dom hade varit ett så himla snyggt par

    Ja har ingen aning om det är kärlek eller vänskap men fatta vad de skulle vara couple goals. Så grymt snyggt par! ?

  Intressant att läsa hur någon som verkligen varit med om motgångar hanterar det, inspirerande på något sätt och ger hopp att vi människor ändå kan ta oss igenom bra mycket.

  En undran bara, ni som gått i eller går i terapi – känns det som att det hjälper, alltså att ett visst problem liksom blir löst och så har man verktygen att fixa liknande situationer i framtiden? Eller är det mer som ett kontinuerligt projekt. Brukar man behöva komma tillbaka? Vad är det som terapin bidrar med specifikt alltså som man inte kan komma fram till själv. Tänker på det efter det här inlägget av M och har aldrig varit i terapi själv.

   Både ja och nej. Att ha någon att prata med hjälper mig, att kunna lasta av allt på någon annan liksom. Bolla saker med någon som inte känner de inblandade och ha tystnadsplikt.

   Kbt terapi funkade inte alls för mig. Jag hade stora problem med socialfobi, agorsfobi och att jag glömde precis allt efter en utmattning. Att då gå i terapi där man får övningar sen är det en vecka till nästa gång man ses… Funkade inte alls. Glömde ju bort att jag skulle göra det redan innan jag gått därifrån. Hade sjukvården inte skickat påminnelse sms om tiden hade jag glömt bort att gå dit överhuvudtaget.

   E: för mig har terapi varit livsavgörande. Mådde dåligt i flera år utan att förstå varför när jag till slut fick en knuff mot en terapeut med inriktning mot psykoterapi. I den terapin fick jag lösa upp de knutar jag haft i 35 (!!) år efter trauma i barndomen. Men jag fick också förståelse för att inte enbart traumat har påverkat mig utan också hur det hanterades efteråt. Så otroligt lärorikt och efter 40 år är jag äntligen i kontakt med mina känslor igen efter att fullkomligt stängt av efter min smärtsamma upplevelse.

   Utöver att bearbea min barndom och det som följde efteråt förstår jag nu varför jag reagerar si eller så på vissa händelser. Jag förstår mina relationer på ett helt annat sätt, mitt tidigare kontrollbehov etc etc. Framför allt hoppas jag att det hjälper mig från att hamna i det kompakta mörker som gjorde att jag velat ta mitt liv, och att kunna ta bättre beslut, stå för mina behov etc. Så jag tycker på ett sätt att det är synd att M har den inställningen till terapi för tiden läker verkligen inte alla sår.

  Kan vi inte ha ett öppet spår varje gång Anna Book kör live? Måste ventilera!!! ?

  (Obs, skämtsamt sagt, inget orimligt kravställande..)

   Hahaha jag vet inte var jag ska börja…. Så mycket i denna live. Går från att bli topp tunnor galen när någon frågar om hon är irriterad på my till att råma om att robertos dick är amaaaazing.

   Förresten.. Vad är det här hon har fått för sig att hennes hår bara blir grått i rötterna och inte i längderna? Hon färgar ju håret regelbundet.. eller vad menar hon? ?

    Säger hon det igen? Är ju omåttligt roligt! ?
    Så himla ledsen att jag blev blockad, följer Bloggbevakning så det är nog förklaringen ?

    Men va, sa hon så? Herregud alltså. Det är ju för att håret växer med rötterna och hennes hår är ju färgat dvs hon har färg på sina längder därför är det bara grått i rötternna/botten. Dessutom så syns det gråa alltid mer i botten oavsett om man har det färgat eller naturligt. Men det borde hon väl fatta att det bara är hennes rötter som är gråa så länge som som hon färgar håret. Asså haha.

    Kan det vara för att Pernilla, vad jag har för mig iaf, sagt att hennes nya kille är välutrustad så då vill väl inte Anna vara sämre och kontrar med att hennes mans är amaaazing haha.

    Anna borde dumpa My. Snart dags för My att utnyttja allt och alla när det blir ny flytt. Har My någonsin hjälpt Anna med något? Hon är extremt lat när det är tråkiga saker som ska göras.

  Är Maggan Graaf å Hannah Graaf inte vänner längre? Läser eller ser inte att dem umgås längre

   Verkar ha kommit på kant igen. Inte första gången. Jätte tighta periodvis sedan har de haft några längre pauser då de inte umgås alls.

   Ja, kan någon berätta?

    Såg att någon skrev att den enas barn är sur för att den andra hade sagt något om den andres barn men vet ju inte om det är sant men det kanske det är, något är det ju verkar det som. Såg förresten att Maggans nya kille satt på hennes insta iklädd en tröja med texten ”I say no to drugs” hehe det var nog tvunget och planlagt eftersom att han tidigare vid ett tillfälle såg jättehög ut på sin insta.

   Ja lite synd om Hannah nu tänker jag som verkade inställd på boksläpp och podd. Har de gjort sig ovän med vissa, tänker att tv3-serien inte blev långlivad heller och eftersom boken inte släppts. Märkligt.

  Magdalena har gått igenom svårigheter men hon verkar lite oredig, jag menar vad händer med allt? Hon har sagt, skrivit och berättat om så mycket saker som sen inte blir av. Tomt de hade köpt, kontor, bok som skulle släppas, podd med syrran… har inte sett röken av detta sen. Och så en del pinsamma lögner och knasiga uttalanden och grejer. Tycker lite synd om Hannah nu.

   Vadå för lögner? Verkar onekligen som att något skurit sig i samband med boken de arbetade så hårt på. Maggan upprepar också i intervju att hon är trött på fasaden och de vackra människorna. Är det någon som sagt något om lämpligheten i hennes nya man?

    Hanna svarade på en kommentar igår…dom umgås inte just nu…

  Förnuftiga råd. Gällande humor så borde de dock ha kompletterats med ”men dela inte med dig av din humor till vem som helst”. Världen är full av människor som inte har någon humor eller inte delar din typ av humor, och som älskar att bli kränkta eller sekundärkränkta av det du skämtar om. Deras försvar mot din opassande humor blir då att idiotförklara och trycka ner dig med ilska och hat.

  Maggan gjorde ett stort fel med bloggen.
  Satte det falska Universumet som moderator.

  Inte bra. Dömt att misslyckas. Mona är och förblir en orm.

  Hon brukar också jämföra hur mycket hat Maggan får i bloggen och hur lyckligt lottad hon är med härliga läsare.
  Får rysningar av denna vidriga person som verkligen inte är den hon utger sig för.

  Endast jag som ser?

  Nyfiken.. Är Lance och hans mamma Magdalena osams? Han verkar umgås mycket med Filip och nya tjejen. De umgås även med Lances vänner där. Hänger ihop. Men Magdalena verkar lysa med sin frånvaro i Lance liv efter den utspårade festen hos Magdalena som jag antar Lance hade hos henne. Där saker var förstörda samt glas på marken osv utan att ens försöka ställa till rätta. Han är väl ändå typ 20?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *