Jaha, då var det dick pic-season once again!

Jaha, då var det dick pic-season once again!
Är det solen som får män att vilja dela bilder på sitt kön, extra mycket på sommaren?
Ser den solbränd ut?
Har den glow?
Hoppas man på att det ska leda en sommarflört?
Då har man fan höga tankar om sitt kön.

Jag undrar om det finns någon typ av statistik att ta del om för att se hur många dick pics som faktiskt lett till en första dejt?
Det kan väl ändå inte vara många, eller vad tror ni?
Jag skulle även vilja veta hur många av er som fått en dick pic skickat till er från en bekant? Det är nämligen vad som hände Anna ”Apan satt i granen” Deebang. Från en bekant! BEKANT!!
Hyfsat stel stämning nästa gång de råkar stöta på varandra…

Hur VÅGAR man ens skicka en oönskad dic pic till en bekant.
Eller hade han så höga tankar om sig själv och sitt kön att han på riktigt trodde att mottagaren skulle bli glad?

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så himla konstigt att som tjej vara rädd för att skicka lättklädda bilder pga spridning och så finns det killar som ba skickar bild på sitt kön utan några hämningar…

   Är det bara på könet så är det väl inte så lätt att peka ut vem det är…
   Men ett ytterst märkligt beteende! Vad får dem att tro att någon skall bli glad för en bild, eller tycka att det är ett skämt?!

  Att skicka snorrbilder till någon som inte önskat få en har väll ingenting att göra med att man är intresserad av personen och vill gå på dejt? Det är väll snarare ett maktutövande, på samma sätt som att någon som våldtar inte gör det för att han såg en snygg tjej utan för att han vill ha makt. Alltså är det enbart människor som är sjuka i huvudet som skickar oönskade bilder på sina oönskade snorrar!

   Exakt, har absolut ingenting med mottagarens reaktion att göra egentligen. Jag får dickpics då och då och ibland vill de absolut försöka att ”kåta upp en” och få bilder tillbaka men oftast tycker de ju bara det är roligt att visa sin kuk som de är stolta över för en tjej. Väldigt ego handling. Kan lova att ingen är ute efter en dejt.

   Hur får man makt av att visa upp sitt kön på en bild? På vilket person blir mottagen underlägsen, maktlös? Jag ser en bild på en snorre, kan tycka den är äckligt, ful och gud vet allt – men inte har väl avsändaren någon makt över mig som mottagare ändå?

    Nu vet jag inte om det finns något rätt svar men en teori är att det är som en blottare som hoppar fram och bestämmer att nu ska du se på honom. Du lär reagera på något sätt, så då har han dels styrt att du ska råka ut för nåt och dels att du lär känna något (förvåning, äckel osv) och det blir en form av maktutövande.

   Väl*

   Måste väl vara samma beteende som blottare har tänker jag mig. Någon typ av kick?

   Moderna tidens blottare helt enkelt.

  Ja det händer då och då tyvärr! Sjukt avtändande beteende och ärligt talat så är dom flesta k*kar som fötter, så jäkla fula!

   Det är väll ett brott. Ofredande. Så jävla sjukt. ?

   Inga könsorgan är fina direkt?

   De flesta skulle inte ställa sig utomhus och blotta sig men skicka en dickpick går bra tydligen. Det dem inte fattar är att det är lika brottsligt! Så dont do it!

  Tydligen något som Malin på Saltkråkan fick redan på 60-talet! Skicka brev och allt kräver ju ändå en del engagemang…Helt sjukt.. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/yRQleR/malin-fran-saltkrakan-om-oonskade-penisbilderna-borjade-grata

   Precis! Först måste man ta bilden, sen ta filmrullen till fotoaffären för att framkalla den, sen välja den finaste bilden, sen ev. skriva ett meddelande som man skickar med bilden, sen köpa frimärke och kuvert, sen leta reda på adressen och slutligen skicka brevet. Mycket pengar handlar det också. Och tänk om brevet inte kommer fram utan Posten tappar bort det!

    ”välja den finaste bilden” (skrattade så tårarna rann här)

    Och fotoaffären ser dina bilder.

    På den tiden tappade inte Posten bort post. Postnord fanns inte då. Det var tider det!

     Åjo min mamma fick ett julkort sommaren 1975 som var postat 1956 av grannen så visst slarvade även posten på den tiden oxå

  Kan man inte anmäla sånt numera?

   Du kan, och får, anmäla att solen går upp.
   Så ja, även detta kan anmälas.
   Ofredande.
   Om du blir ofredad dvs, blir du glad och kåt är det inte ett brott.

    Jo det är ett brott oavsett. Har personen inte bett om det så är det ett brott. Så sluta bara!

    Varför skulle någon bli det?

   Jo, det är ett sexuellt ofredande.

  Undra vilken reaktion de hoppas på egentligen. Är det nån som någonsin ba oj vilken gullig?

   Haha ”gullig”!

    Men gud, såååå liten och söööt man kan vara. ?

     Snoppellisnoppen

   Samma reaktion som någon som blottar sig irl söker. En blottare vill inte charma och få till en dejt. Det är ett sexuellt ofredande och inget annat. Varför det är smått problematiskt att kalla det för dickpic. Blandas lätt in i samma kategori som bilder som skickas i samtycke mellan personer och tar bort det allvarliga i gärningen. Det är en brottslig gärning och vi kan kalla det för dess rätta namn.

   Vi kallar ju inte en våldtäkt för surprise sex liksom.

    Ja alltså internet har ju gjort mänskligheten helt avtrubbad. När jag var liten, typ 25 år sedan, var det äckliga gubbar som blottade sig. Nånting ovanligt liksom. Nu gör (känns det som) var och varannan man egentligen samma sak, men bara för att det inte är irl fattar de inte grejen.

   Haha det borde man ju faktiskt svara. Typ ”vad söt”, man lär inte få fler bilder från den killen i alla fall.

  Det är olagligt att skicka dickpics utan samtycke

  Skriv om Denises och Olivers bråk

   Blir så sjukt irriterad på att han spelar ”Dad of the year ” och endast har sin dotter 4dgr i månaden. Skämtar han?
   Dom bor i samma stad , han har jobb samt boende, vad skyller han på ??
   Så.Jävla.Pinsam.

  Jösses det är 2021 vad håller kukägarna på med? Sovit under en gran? Dålig uppfostran? Avsaknad av en fadersfigur? Felnavlade?

   Tror problemet är 5G

    5g är ingenting. Har du inte sett drönaren du har flygande över dig jämt?

     Jaaa fan har funderat över den

  Aldrig fått nån dic pic, men så är jag privat av mig. Inga selfies eller sexprat. Eller så är jag oattraktiv samt känd för mitt hetsiga humör.

   Börjar också undra vad det är för fel på mig som aldrig blivit ofredad och inte har ngt exempel på meeto… massa tröga gubbar och grabbiga grabbar på jobb, skola osv – men aldrig ngt sexuellt.

   Måste vara samma här…

   Haha men samma här. Jag är ju glad att jag sluppit det, men visst går tankarna (tyvärr!!) åt det hållet att man är för ful/oattraktiv/osexig för att någon skulle vilja försöka med något.

   Inte jag heller, och jag pratar sex dagarna i ända. Man ska inte victim blama.

  Alltså jag kan verkligen inte relatera. Har aldrig i mitt liv fått en dick pick. Trots att jag har haft öppna social medier, bott på flera ställen i världen osv. Är relativt norm söt. Ingen Bianca ingrosso men har alltid fått uppvaktning av män i riktiga livet. Menar verkligen inte att fenomenet inte finns men jag bara undrar vad det är för människor som gör så här?

   När jag var typ 13-14 fick jag många dick pics när jag hängde mycket på typ MSN. Idag får jag ibland folk (läs: killar) som addar på Snapchat helt random och då har jag fått skickat till mig. Jag är 29 år och inget större umgänge.
   Pratar endast med familj och sambo och det är inte dom som skickar.
   De jag får nu kommer från folk som från ingenstans skickar till okända människor.

   Brukar inte svara men faller lusten (att svara!) på så skriver jag nåt i stil med att personen är pedofil som inte bara fotar barns underliv men som också skickar vidare.

   Vet inte hur många jag har fått på badoo tex. Räcker med att man inte svarar eller säger nej så får man en dickpic av vissa.

    Tackar någon att det inte går att skicka bilder på Tinder ?

    Haha ja för det gör ju att man vill svara eller ändrar sig från nej till ett ja? säkert samma typ av killar som på HP skrev ”hora” när man inte svarade på deras meddelanden.

   Lite olika, behöver inte vara killar som är intresserade. Fick en av en uberchaufför en gång utomlands. En gång av en kille som jobbade på ica som låg bredvid mig. Tror det är som vissa nämnt en maktgrej. Jag tar personligen inte så illa upp är ba att ta bort blocka och gå vidare men såklart obehagligt när dom känner en.

   Samma här. Aldrig fått det själv och ingen av mina vänner har berättat att dom har fått det heller. Handlar det om hur aktiv man är på dejtingappar? Eller var kommer dom ens ifrån ?

   På MSN tid om man godkände att någon främmande skickade meddelanden till en kunde man få sig en dickpick.

   Hade inget med att vara söt att göra dock, det var liksom istället för ”hej” så de kan ju omöjligt vetat vem som var i andra ändan.

    Tack för svar! Jag hade msn förr med är född på sent 80-tal. Men det verkar liksom bara flugit förbi mig (tack och lov)haha. Nuförtiden har jag inga sociala medier och har man/barn så fattar att det inte händer nu men att jag inte drabbats av detta förr!

   En gång när jag spelade wordfeud så bytte motspelaren sin profilbild till en dicpic under spelets gång. Vad ska man ens säga om det liksom…

    Oj vad konstig den ser ut! Är den sjuk?Jag har sett många men den där såg riktigt missbildad ut. Du borde åka till doktorn och kolla upp den där. Osv. Det brukar vara effektiv för att bli av med dickpis…hehe..

  Skulle vidarebefodrat hans bild till alla han känner…. Inkls hans mamma!

   Och arbetsgivare!

   Och polisen.

   Och församlingsprästen.

   Och skrivit ut den och satt upp på anslagstavlor runt om i stan.

   Eller nä. Har ingen skrivare.?

    Vad skulle du skriva på lappen du satte upp? ”jag fick en bild på denna, vill gärna gå på dejt med ägaren, men han glömde lämna kontaktuppgifter, någon som känner igen ägaren till denna lilla gulliga sak?”

     Nåt åt det hållet

  Aldrig fått en sån bild och det är jag glad för! Hade jag fått en från en bekant så undrar jag om jag inte blivit så arg att jag lagt upp bilden typ på Facebook och taggat vederbörande ? Hade blurrat bilden förstås, så att inte fler skall få en obehaglig upplevelse

  Män är vidriga

  Var på en rättegång där en yngre man hade skickat dickpics (i plural) och blivit anmäld. Där fick han sitta med bilderna och meddelanden på storskärm framför både föräldrar och övriga i rättssalen och försöka förklara vad han hållt på med. Han var långt ifrån lika kaxig då som när han skickade bilderna.

   Inför en domare funkar det ju inte att säga ”men le lite gumman, verkar som att du behöver lite kuk så du blir gladare ..”

   hahaha!!! det här var bara för kul. Rätt upp i hans fejs liksom! Det där gör han nog aldrig om.

  Jag som dejtar tjejer får aldrig oväntade tuttpics eller pussypics, så vad är det egentligen som får män att tro att deras kön är så speciellt?

   Tycker också att det är fascinerande att män är så besatta av sitt kön. Varför liksom?

    Läste en artikel om att killar ofta har en mer avslappnad relation till sitt könsorgan än vad tjejer har och att det en anledning till varför de skickar såna bilder. En annan anledning kan vara att de själva skulle vilja ha såna bilder och därför skickar en. Så det behöver inte vara så att de är besatta av sin k-k, utan bara ser det som en ”whatever”-grej. Typ som att de egentligen lika gärna kunnat skicka en bild på sitt knä, betyder lika lite/mycket för dem.

    Men sen är det ju såklart så att en del VET att de har en ”snygg” k-k, de vet att den är stor och att tjejer ”gillar” det. Skickar de en bild på sig själva i tajta kalsonger där de visar en vältränad kropp och konturerna av sitt kön så förväntar de ju sig att tjejen ska kommentera det, bekräftelse liksom. Så precis som med allt annat finns det flera anledningar.

     Fast även om de har en avslappnad inställning till sitt EGET könsorgan (vilket säkert många kvinnor också har) så fattar en normalt fungerande respektfull människa att andra inte vill se deras könsorgan utan att ha gett medgivande innan, oavsett hur trygg avsändaren är med sin egen kropp.

      Vilket säkert många kvinnor INTE har. Har du inte sett och hört hur många som har ångest över hår, olika stora blygdläppar, att de hänger ut etc etc.
      Och ja, en vanlig fungerande människa fattar det, men det är en av anledningarna. Bara att googla om du vill läsa mer.

       Män är väl de som bryr sig mest om storlek, om den är rak, bred, smal whatever. Mäter kvinnor djupet på sina fittor och jämför liksom?

        Har inte alla kört upp en linjal och mätt menar du??

       Ja, många kvinnor har komplex. Men det tror jag många män också har. skillnaden är att de män som är nöjda med sitt könsorgan gärna tränger sig på sexuellt med det på andra, vilket kvinnor som är nöjda inte gör. (generellt)

   Antar dock att det finns tjejer som skickar bilder på sin urringning till killar… kanske dock inte helt naket

  Aldrig fått oönskad av vare sig bekant eller obekant avsändare. Men jag har stängd profil.

  Skicka en bild på en skitkorv som svar när nån skickar en Dick pick och när dom frågar varför kan man svara att ”jag trodde vi skickade bilder på äckliga saker till varandra ” ?

   Är du 12

  Mitt ex skickade dickpic väldigt oväntat. Alltså som ex. Trots flickvän. Han nämnde även fkickvännen på kukbilden (att hon va borta och jag va ”hans” i flera dagar).. Vänta.. måste.. ???????????

   Herregud. Det där bekräftar ju verkligen teorin om att det handlar om makt.

   Åh vad jag hade varit sugen på att skicka det meddelandet till flickvännen i fråga…
   Samtidigt vill man ju inte vara taskig mot henne

  Mycket egendomligt.

  Kan det vara massa förtäckta blottare som nu helt plötsligt kann utöva sin sport i mer anonym regi?

  Istället för att vifta kön i korsningen vid Sibylla så kan den vädras inför fler på internet. Gottigott för dem. Äckeliäckligt för alla andra.

  Jag brukar svara med emoji-masken ?

  Jag känner äldre ( runt 60 år) kvinnor som är på dejting appar som det definitivt funkar att män skickar dickpicks till ostället för att mönnen skriver och berättar om sig själva. De kvinnorma träffar och har sex med de män vars snoppfoton de gillar.

   Det finns såklart folk till allt.

   Säkert hade dessa kvinnor då inte uppskattat ett foto på männens flint när de är ute efter en snopp.

   Har en kvinna då varken efterfrågat bild på snopp eller något annat så är det givetvis inte uppskattat.

   Där ligger skillnaden— brist på SJÄLVINSIKT samt förmodligen känslan av MAKT.

   Hahaha ”även till kvinnor som inte uppskattar snoppfoton och blir väldigt arga istället för kåta”.

   Åh kan inte någon av alla som läser här som faktiskt blir kåta av en random dickpick kommentera så vi vet att det verkligen sker.
   Det låter högst ovanligt!

  Nä men här sitter jag på dass, undrans om man inte skulle ta lite underlivsbilder månntro— har jag ALDRIG någonsin tänkt.

  Kanske är det fel på mej, kanske skall jag börja tänka utanför boxen och vidga vyerna,

  MER vaginabilder åt folket, eller i allafall männen.

   På tal om dassbilder.

   En jag pluggade med var väldigt speciell och hans Facebook var sjuk. Nån gång vet jag att han la upp en selfie där han satt på toa och skrev typ ”idag får ni en selfie där jag sitter på dass. Ibland lägger jag upp bilder på min avföring och detaljerat beskriver den. Om det stör dig så är jag ingen du bör ha i ditt flöde”

   Är så glad att jag inte hann se någon avföringsbild.?

  Jag har bara fått snoppbild när jag sagt att det går bra efter att männen på datingapp först frågat mig. Ingen har skickat utan frågat mig först och fått mitt ja. Men de kvinnor jag känner har fåtr Hej och en snoppbild som första svar, vilket jag tycker är chockerande. Men de kvinnorna har blivit glada och gått och haft 6 med de männen vara snopp de gillade, vilket uppmuntar män att fortsätta skicka snoppfoto utan att fråga först och då kan det ju komma även till kvinnor som inte uppskattar snoppfoton och blir väldigt arga istället för kåta.

   Men alltså nej. 100% att du är en man som brukar skicka dickpics och nu låtsas känna kvinnor ”dom blivit kåta och gått med på sex med dem vars snopp de gillat mest”. Det avslöjar att du INTE är en kvinna. Jag har aldrig i hela mitt liv hört om någon som mottar en kukbild av en random man de inte känner och ba’ mums han ska jag sexa upp. Aint happening.

   Ja om någon på tinder frågar efter min snapchat brukar jag svara ”heter xxxxx, men skickar du dic pics tar jag bort dig”.
   Sen har jag fått såna med tiden, men då har jag ju varit med på det och då är det en annan sak.

   Hur tänker du när du säger att det går bra? Vill du se grisen innan du köper den eller tänder du till på d-pics eller hur funkar det?

    Om man sextar tex?

   Hahaha ”även till kvinnor som inte uppskattar snoppfoton och blir väldigt arga istället för kåta”.

   Åh kan inte någon av alla som läser här som faktiskt blir kåta av en random dickpick kommentera så vi vet att det verkligen sker.
   Det låter högst ovanligt!

  Om dem nu skickar dick pic på skoj, kan vi inte börja skoja tillbaka?
  tex svara med en bild på en kattspya, eller en hundskit, eller varför inte en blöja full med bebis bajs? och se hur killarna reagerar på vårat svar? 😉

   Eller skicka en tillbaka

  Ja om någon på tinder frågar efter min snapchat brukar jag svara ”heter xxxxx, men skickar du dic pics tar jag bort dig”.
  Sen har jag fått såna med tiden, men då har jag ju varit med på det och då är det en annan sak.

  Bara på skoj?!
  Vem faaaan vill ha bilder på din fula djävla kuk?!
  Alltså jag fattar inte hur djävla dum i huvudet man är o skickar bilder sådana bilder.

  Jag har aldrig (vad jag vet om) fått en oönskad dickpick skickad till mig, däremot om jag har fått frågan så säger jag antingen ja eller nej. Där både ja och nej har respekterats.
  Jag är 27 men vet inte vad det skulle spela för roll, haha

  Japp! Har fått dickpic från en kille som jag känt i flera år men inte umgicks med längre vid tillfället (av ingen anledning alls), helt från ingenstans. Och den var inte ett felskick!
  Jag frågade vad han tyckte att jag skulle göra med den bilden då jag fortfarande hade alla hans vänner på Facebook, och om jag skulle lägga upp den till allmän beskådan?
  Eller om det var meningen att jag skulle bli kåt? Fick inget riktigt svar på det, men han bad om ursäkt om det var opassande (!) varpå jag svarade att det var det då verkligen och vi har aldrig mer hörts eller setts ?

   Han kunde ju svarat på vad han ville säga med bilden!

  Jag har aldrig fått någon snoppbild tack och lov, hahahaha (Visst låter snoppbild äckligare än dicpic?) Kan delvis bero på min ålder, de flesta karlar i min ålder har så att säga börjat slakna i sin stolthet.
  Men OM jag fick en sån bild så skulle jag kontakta denne först säga till om det olämpliga och om det inte går hem så skulle jag visa bilden för dennes chef (skulle alltså åka till dennes arbetsplats), åka hem till föräldrar, syskon och slutligen lägga ut den på fb med namnet på avsändaren. Jag skulle fullkomligt strunta i om det blev ödesdigra konsekvenser för den personen.

  Om en kvinna är sugen ksn hon googla snoppbilder. Men jag känner absolut noll kvinnor som blir sugen av en dickpick! Män måste inse att kvinnor inte går igång på en sån bild. Majoriteten blir äcklade och några bryr sig inte alls och raderar. Din snopp är inte met speciell än nån annan så sluta skicka bara om hon inte specifikt bett om det.

  Polisanmäl. Är allt som finns att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.