Hanna Schönberg fortsätter pumpa ut kollektioner för NAKD

I wanted this collection to include every kind of piece you need during summer. Not only swim wear, but also oversized shirts, comfy pants and long cozy dresses. Because, for me, the beach is so much more than just for swimming and sun bathing. This collection contains 99 pieces - so there is definitely something for everyone. Like the natural world in summer, thins collection is bold and beautiful. It's feminin and colorful - designed to embrace your beauty and make you feel totally comfortable. I want these designs to help you create your most precious summer memories however you're spending your time.

Bildkälla: Hanna Schönberg Instastory

 

Hanna Schönberg har sannerligen inte legat på latsidan, det är en sak som är säker!
Hon ger potentiell pennkramp ett ansikte denna sommar.

Först släppte hon en kollektion med klänningar för NAKD, som innehöll hela 60 plagg – vilket jag tyckte var en mastodont-kollektion – men jag borde ha väntat på hanen med sådana uttryck, för nu släpper hon en andra kollektion denna sommar, också för NAKD, och den innehåller hela 90(!) olika plagg.

I wanted this collection to include every kind of piece you need during summer.
Not only swim wear, but also oversized shirts, comfy pants and long cozy dresses. // Hanna Schönberg

Hon hävdar att det finns någonting för alla i den här kollektionen, och med 90 nya plagg så är jag benägen att hålla med henne, utan att ens ha sett den först. 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är detta hon som var känd som Hannalicious tidigare?

   Nej, hon heter Hanna Friberg.

    Väntat på hanen – haha! Väldigt roligt.

    VILAT på hanen, menar du väl.

     Hon kanske väntar på sin kille 😉

      Eller så väntar hon på en tupp!

     Och att vila på hanen betyder ju att man väntar…. så ja, väldigt roligt.

   Hade hellre sett Hanna Friberg släppa en kollektion, hennes kropp är mer relatable. För mig alltså (och för väldigt många tjejer i min närhet som har höfter, lår, rumpa och bröst. Känner väldigt få som är så tunna som Schönberg)

    Alla kvinnor har bröst och rumpa. Storleken varierar däremot.

     Du fattar nog vad jag menar, men ok.

  Tycker det är så konstigt dock att influensers är medvetna om att deras följare är tonåringar / unga vuxna så förstår inte hur den kan släppa kollektioner och sätta typ 700kr för en vanlig blus

   Fast dagens ungar har en helt annan uppsättning av ekonomiska medel jämfört med vad vi inte hade på 80-talet tex. Tror inte 700 spänn för en blus ens får dom att fundera.

   Och jag menar inte att dom jobbar eller så är, det gör dom inte.

   Mvh. Butiksanställd

    Meaning?

    Va..? Precis som på 80-talet så finns det väl unga vars föräldrar har gott om pengar och unga vars föräldrar inte har det?

     Medelinkomsttagare har det betydligt bättre ställt nu än under lågkonjunkturen på slutet av 80- början av 90-talet. Jag var barn under den perioden och flera av mina bästa vänner snattade kläder eftersom deras föräldrar inte ens hade råd att köpa badkläder på H&M.. Detta var under en period då boräntan låg runt 20% och arbetslösheten var hög. Svårt att förställa sig om man inte växte upp under perioden men många (många!) levde verkligen på marginalen..

      Jo, jag växte också upp då (eller i efterdyningarna, början av 90-talet) och vi hade det minst sagt knapert. Så jag är inte främmande för att folk har olika förusättningar. Det jag menar är tvärt om, att även idag finns det massor med ungdomar som inte kan köpa en blus för 700kr. Det finns fortfarande de som har råd med dyra kläder och de som inte har det. Och jag anser fortfarande att 700kr är mycket för en blus, och hade inte köpt det till mitt (fiktiva) tonårsbarn utan vidare.

    Även om det är så, så är det väl fortfarande väldigt många ungdomar som bara har studiebidraget att röra sig på, vad det nu är, på min tid var det 1050 och då är 700 mycket pengar.

  Bloggtorka? Ett inlägg som gör reklam för en kollektion som är ute och en kollektion som är på gång?

   Den här bloggen är ju helt död nu…

    Sätt lite fart på influenserna då så Camilla har något annat att skriva om.

    Svensson:
    Är det därför som du muckar gräl och skriver OT-kommentarer till andra kommentatorer? För att du är uttråkad pga att BB har bloggtorka?

    Känns uhum…. lite fattigt. ?

    # there, threw you a bone. ?

     Kasta inte sten i glashus.

      Nope! And you know it too. ?

       Vai dount juu vrait in sviidish?

    Och ändå är du här.

   Bloggtorka?
   Eum..ja….

    Om det är bloggtorka, kan du inte göra något av Svds serie om makten i sociala medier?

    https://www.svd.se/om/sa-talar-den-nya-makten

    Skulle vara intressant med din analys nu när man har tid att tänka. Sam Sundberg har även skrivit den här intressanta :

    https://www.svd.se/fattar-efter-fruns-drom–influencern-maste-do

  Angående främst den svarta baddräkten: var fæn ska brösten få plats?!

   Skulle väl säga att målgruppen är tunna, raka, formlösa tjejer i tonåren. Jag skulle inte kunna ha sådär höga bikinitrosor pga jag har höfter och rumpa. Boring collection

    Jag är tunn, rak och formlös och är närmare 30 så det är inte bara tonåringar som kan ha den kroppsformen. Hanna är inte heller tonåring vad jag vet? Konstigt antagande. Sen när har alla vuxna kvinnor samma kroppsform?

    Varför ska vi tjejer med mindre byst och rumpa alltid kallas för ”formlösa”? Det ska alltid klankas ner på oss av någon märklig anledning, vi har inte direkt valt att se ut såhär.

     Fast jo, det finns absolut smala som väljer att vara just smala. Tro inte att alla smala du ser i media är det naturligt, eller ens alla s.k. vanlisar i din närhet. Jag tror knappt jag känner en endaste kvinna som inte verkae ha eller haft en dålig relation till mat och sin kropp. När jag var smal så var det för att jag hade en ätstörning, när jag var vältränad var det för att det hade utvecklats till ortorexi. När jag gick upp i vikt var det för att jag till följd av svält överåt för jag var fortfarande hungrig konstant. Kroppar kommer i olika storlekar, men många av oss tvingar in kroppen i en annan storlek än dess naturliga (både mindre och större), dvs väljer hur vi ser ut.

      Men snälla alla som är smala har inte en ätstörning? Precis som alla som
      är tjocka inte har problem med hälsan.

      Och det gör det rätt att klanka ner på andra kvinnors utseende menar du?
      Jag har varken dålig relation till mat eller ortorexi, jag är bara såhär naturligt. Smal, rak, liten byst och liten rumpa.

      Okej? Jag är 35 år och väger 51 kilo vilket jag gjort sedan jag var…. 15,16 år? Absolut ingen ätstörning åt något håll. Tycker baddräkten var fin och den modellen sitter bra på mig.

     Men snälla… om man är rak, så har man ingen form.
     Ingen som klankar ner. Bara ett konstaterande.
     Hur orkar ni bli kränkta för allt?

    Mår du bättre av att body-shamea?

    Helt ärligt… dra åt H!
    Så jävla trött på att höra ord som ”formlös”, ”platt” osv!
    Jag har alltid varit naturlig smal med småbröst och liten rumpa. Såna som du fick mig ha sån jäkla komplex över min raka kropp.
    Nu har jag lärt mig älska min kropp och tycker att mina småbröst är sexiga som fan, speciellt när jag klär mig i kläder med smala axelband utan behå.
    Så du kan sluta med dina kommentarer, såna som du som gett tjejer som mig komplex

     Du får alltså leta på obskyra bloggars kommentarsfält för att kunna bli kränkt över din kropp, för precis som du förklarar har du en kropp som passar in perfekt i dagens ideal. Din kroppsform hyllas dagligen i alla slags medier, bara att sätta på tv och kolla valfri reklam eller scrolla på H&M. Alla tjejer som hyllas är i princip smala tunna och raka. Men stackars dig att JAG inte anser det vara en bra marknadsföring att inte ha mer kurviga modeller också 🙂 /ts

      Tolka det som du vill! Min kroppstyp hyllas absolut inte! Utan man ska vara smal med stor rumpa och bröst. Men visst intala dig själv vad du behöver för att rättfärdiga din äckliga kommentar

       Äckliga kommentar? Aha, det är du…

    Jag har mycket rumpa, och en del hull och kan ABSOLUT ha höga trosor? De sitter ju bättre än de flesta andra trosor ?

  Är det inte lite sent?

  Är det inte lite märkligt att släppa en sommarkollektion i slutet av juli? Alla kör ju ”rea på rea” på sommarkläder och hur lång tid hinner man nyttja kläderna efter man får dem? 1-2 veckor om man har tur ?

   Snälla säg inte att man bara hinner använda 1-2 veckor! Hälsning har 5 veckor semester framför mig

    Bry dej inte. Utomhus gympa var för till mitten av september då var det så varmt så vi ville inte gympa ’ inomhus.

     Början på oktober minsann, haha! Vi inledde alltid med några veckors friidrott, därefter typ bollspel, sen tog vi oss till skogen och hade 3v löpning och därför lek i skogen i flera veckor. Saknar högstadiet.?

   Det blir sommar nästa år också.

  Av döma av dessa bilder ovan är det nog inget jag skulle kolla upp….passar inte direkt för mina tuttar eller stora röf….och ändå är jag rätt smalt byggd….

  Reagerar mest på att hon säger kollektionen är ”colourful”, när det mesta är vitt, svart och mörkblått.
  Men tyckte kläderna var rätt fina, gillade även bilderna, skön vibe och analog stil. Blev sååå sugen på att resa. Förhoppningsvis går det nästa år! <3

   Hon tar jättefina bilder och redigerar bra, synd bara att hon inte kan inkludera någon som väger mer än 55 kg i hennes coola lilla bubbla.

    Ja, håller med. Är själv smal men känns som att kläderna är menade för xs storlekar.. Förstår att det är hon som ska fronta märket men skulle vara kul att se olika kroppstyper representerade och se hur kläderna kan sitta på olika sätt.

    De har dock storlekar upp till 46 och XXL men jag hållet med, inte många plagg som jag, som strl 42/44, skulle känna mig bekväm i….

    55….ser mer ut som 50…………….jag är smal och kruvig men väger 56 men hade tett mig som en falukorv i hennes plagg.

     Det beror ju så klart på hur lång man är, till sina kilon.

   Tänkte just säga att fotona var riktigt asdåliga. Skaver i ögonen.

  Varför sitter hon å bajsar på näst sista bilden?

   Jättekonstigt….

  OT – Jag köpte en memmo av Anna Book för några dagar sedan. Det var en födelsedagshälsning med en önskan om födelsedagssång. I hälsningen sjunger hon inte och skyller på hes hals (precis som i Therese Lindgrens video) men bara någon dag senare sitter hon och sjunger för full hals i en av sina lives. Jag känner mig sjukt snuvad på konfekten… Och seriöst, hon hade väl kunnat sjunga ”ja, må hon leva” trots lite heshet? Det var ju inte direkt så att jag bad om ”Happy Brithday mr. President” Hon tar ju ändå FEMHUNDRA SPÄNN för en jäkla hälsning?!

   500?! Jag trodde hon tog typ 50 kr.

   Håller med dig, det var dåligt. Har du skrivit till henne och klagat?

   Snälla skriv en recension att du är missnöjd! ???

    ???

   varför köper man det?

   Herregud, de ”exemplen” eller vad man ska kalla det som finns på memmos hemsida under Books profil… där hon ifrågasätter ifall en kille är ett fan? Spela roll om han inte är det, gör ditt ”jobb” proffsigt…

   Tycker du ska begära pengarna tillbaka.

   Säg att du skämtar??? Hon hade kunnat sjunga i tre timmar utan att det är värt 500? Vi pratar Anna Book ju….?

  Jättekonstigt att släppa en sommarkollektion i mitten/slutet av juli, ja. Och ja, jag vet: massor av människor har fortfarande semester och augusti är också en sommarmånad. Men det finns ett skäl till att de flesta sommarkollektioner annars släpps i typ maj: Konsumenter vill tänka framåt och drömma sig bort. I maj vill man tänka på alla skira klänningar som man ska bära ”på landet” i juni och juli. Men när man står mitt i sommaren och mitt i semestern är det inte lika självklart att shoppa en ny sommargarderob (skulle jag gissa). Då kanske man befinner sig utomlands eller ”på landet” med begränsade shoppingmöjligheter. Folk vill köpa sommarkläder som de får packa ner i en resväska, inte skicka efter nåt som knappt går att hämta ut för att man är i skärgården.

  Jag hårdrar det, men ni fattar. Jättebra jobbat med en kollektion, men konstigt planerat, men det är ju knappast Hanna som styr över det.

   Jag tänker alltid att jag köper något nytt inför midsommar och början på sommaren, inte mycket, men kanske ett plagg eller två. Sen vet jag att de ofta kommer på rea så nu, lagom till min semester, finns det massor med rea på sommarkläder och då brukar jag normalt sett köpa något nytt och fräscht att ha när jag åker iväg, men har inte gjort det än och kommer nog faktiskt inte heller att göra det i år.

   Tror kolleksjonen skulle slipped tidligere, men ble forsinket pga leveranseproblemer ☺️

  Hur går det med Nakds granskning av de illa behandlade ”praktikanter”?

  Nellie Berntsson är gravid ?

   Livet gång typ ?

  Poosh, Kardashian, taggade henne i en bild häromdagen .. jag antar att de lånat bilden av hennes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.