Det händer på Instagram

Margaux Dietz blir bestulen på sitt åkdon, Kenza berättar om det medium hon ska träffa, Amir Akrouti håller på att bli bestulen av självaste Willys när han handlar och Carolina Gynning är igång och tränar löpning mm, endast tre veckor efter sin förlossning.

Allt det här finns i videon här ovan för den som vill… 🙂

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har Kenza botox?

   Vet ej, men pannan ser lite stel ut. Men hon kanske bara inte är en person som viftar så mycket med ögonbrynen när han pratar…

   Jo. Det är väldigt få större influencers som inte har det, tyvärr även tjejer som är runt 20 och verkligen inte behöver det.

    Ingen behöver det… (av kosmetiska själ)

     Skäl

   Hon har väl i alla fall sagt att hon inte har det, och kommer att vara öppen om hon gör det?

    Haha visst. Kim k följer fortfarande sin rumpoperation efter 10 år men Kenza kommer vara ärlig, visst

   Nej, hennes ansikte rör sig naturligt när hon gör miner/grimaser. Vilket hon gör rätt ofta på stories.

    Hon har nog inte hunnit fylla på eftersom hon väl fortfarande ammar. Mellan graviditeterna var det betydligt mindre rörelse i ansiktet.

    Det kan man göra även med Botox. Beror på hur mycket man sätter. Många sätter bara så att rörligheten minskar, inte försvinner. Just för att behålla det ”naturliga”.

   Min panna ser likadan ut och jag är 34 år. Om jag anstränger mig ihop och trycker ihop ögonen hårt är det knappt att en rynka kommer fram mellan ögonbrynen. Och jag har aldrig någonsin provat botox eller fillers, så tror bara det är genetiskt?

    Jag har samma. Min man är tvärtom, 27 år ung och 3 djupa veck.

    Verkligen. Jag har en hel del kompisar och bekanta som är mellan 25-35 och är släta. Huden är liksom ”tight” haha. Jag och mina syskon däremot har mer hud i ansiktet och får lättare rynkor då ju ☺️

     Precis, man är olika. 🙂 Jag har däremot lite djupare veck mellan näsa och mun (nasolabiala fårorna?) och det har jag haft sedan typ tonåren…

      Ja man är olika -om man säger man gör botox och filler eller inte. Gener? Right 😄
      Alla som gör botox kan se vilka som gör botox oavsett om ni erkänner eller inte. Inte som att människor börjat åldras mindre i dagens samhälle och levnadssätt snarare tvärtom.
      Jag vet att min mamma var väldigt orynking för din ålder som 30 på 70 talet så cemon men hade mer rynkor än alla med bra gener idag. 😄 Skip the crap, alla andra 80% kvinnor som gör botox vet att du ljuger och ser det. Dom är bara finkänsliga och låter dig hållas.

       Menar du att jag gör botox, eller Kenza? Självklart har jag ingen aning om Kenza gör botox eller inte, kommenterade bara då jag själv fått frågan någon gång och konstaterat att jag inte har en tendens att ha rynkor i panna/ögonbryn naturligt. Så alla behöver inte ha sprutat in botox bara för att de har släta pannor…

     Varför är dom tajta tror du? Haha

    Gläd er! Jag är likadan och får fortfarande visa leg på Systemet. Mvh/45 bast

    Därför att du gjort botox. En obehandlad pappa får rynkor darlig. Även en tonårings. Så sluta ljug bara.

     Panna*

     Skulle bli väldigt chockad om någon sprutat in botox i min panna i smyg men okej vi säger så. 🙂

     Jag är 28 och får visa leg när jag köper energidryck på Ica. Har inga fillers eller botox 🥰

   Jag är förvånad att Gynning väntade i 3 veckor!

  Alltså CG ”va dig själv, älska dig själv som du är, du är fin som du är” etc etc…och så hetsar vi genom att springa 3 veckor efter förlossning…love u C!🤮

   Men vadå hetsar? Om du kan springa 3 veckor efter förlossningen så är väl det jättebra, kan du inte det så är det också jättebra. Att älska sig själv och var sig själv grundar just i att göra det som passar en själv. Om du känner dig hetsad säger det nog mer om dig än om Carolina.

   Att springa behöver väl knappast vara något som hindrar att man älskar sig själv? Förmodligen superhärligt att känna att man kan springa efter att ha varit gravid och relativt orörlig

    Tror hon gör det för figuren dock.

     Men OCH om hon gör det för sin figur, HUR påverkar det dig?

     Vad har det för betydelse? Om man älskar sig själv och sitt liv vill man väl ha en stark och glad kropp så att man orkar allt kul

     Så klart men vad är fel med det? Om man mår bra av att inte ha övervikt så är det väl jättebra att kunna bli av med den?

  Lol. Såklart så är det andra kunder som snott ägg ur paketen. Är väldigt vanligt. 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Amir är ju lite rolig ändå. ”Styrelseledarmot”

  Är lite nyfiken på hur instagraminlägg alltid är inbäddade medan klipp från stories kan plockas utan synliga referenser till källan i en video så här?

   Och familjen Rosas lämnade väskan i bilen utomlands och vips så blev de av med sina pass. Orutinerat kan man tycka och trist för dem.

    Skulle inte alls hamnat som svar här under, men jaja…

  Alltså om jag hade varit känd så hade jag aldrig litat på ett medium, Kenza har ju varit öppen med sitt liv sedan en väldigt ung ålder och så enkelt att ta upp något om hennes pappa och önskan att få barn. Jag tror inte på medium eller healers men tror ändå dom kan ha en positiv inverkan om man tror på det, placeboeffekt.

   WT att tro på medium..

  Gynnings löptur känns väldigt pluttig i relation till Denice Mobergs return till gymmet typ två dagar efter förlossningen. Ingen hets här inte 🙂

   En löptur är verkligen inte att jämföra med gymmet. Beror ju iofs vad man gör på gymmet men jag var också lite lätt på gymmet dagar efter förlossning. Löpning är inte att rekommendera för en nyförlöst generellt.

    Beror väl på om man vill ha framfall eller inte liksom..

     Osäker på vad du egentligen svarade på men saker och ting beror på mycket mer än framfall eller ej.

   Det är väl bara att träna på så länge kroppen pallar. Det är bara hälsosamt och helt normalt för vår art både innan, under och efter graviditet. Tror ni att kvinnor för tusentals år sedan bara kunde ligga på latsidan efter att dom fått barn? Problemet är att folk inte är tillräckligt aktiva fysiskt idag, inte tvärtom. Vi har svaga benstommar, svaga muskler, dålig hållning, obefintlig fingerstyrka…och allt detta pga att vi rör på oss för lite och för ensidigt rakt igenom hela livet. En människa som tränar hetsar inte, hen gör bara det människor är skapta att göra.

    Exakt!

    Lol. Du har inte fött barn gissar jag? Och vet därtill ingenting om förlossningsbesvär/skador som kan uppstå? Att träna är jättebra men att springa tre veckor efter förlossning är big no. Det finns hundra andra säkra sätt att träna dock.

    Vidare är argumentet ”såhär har man alltid gjort” helt tappat. För bara hundra år sen hade kvinnor helt förstörda kroppar efter x antal födslar och det var därför livsfarligt för dem att få fler barn. Många kvinnor i vår mor/far-generation har lidit av enorma skador hela livet men det har varit tabu att prata om och därmed inte luftats.

     Uppenbarligen mår väl CG bra eftersom att hon springer då? Herregud. Kan inte alla bara få göra som de vill? Det är ju inte så att hon skriver att alla måste löpträna bara för att hon själv gör det. Jag personligen hade nog inte kunnat springa 3 veckor efter förlossningen, däremot promenerade jag som en galning eftersom min unge älskade vagnen plus att det var bra för min mentala hälsa.

    Fast många gör det tyvärr inte för hälsans skull utan p.g.a utseendet, som i utseendehets och det hyckleri som är resultatet av det.

    Lååång mening blev det..😁

     En kropp ser ut som man gör. Det är väl trevligt om träningen och ens utseende hänger med varandra istället för tvärtom. Jobbigt att lyfta tunga vikter på gymmet och sen bli missnöjd med hur man ser ut efter några år.

     Mitt utseende har med mitt mående att göra.

  Bella hann knappt komma innanför ytterdörren innan det var dags för sponsrat PCR-test och Italienresa. Vad är det förresten för mening med ett test när man, precis efter testet, flänger runt som en galning (haha mobilen ville ha det till gamling) på stan och träffar massa folk?

   Hennes resa äe nog sponsrad den med, hon tar betalt för att göra reklam för resor numera. Hennes nya sysselsättning reseguide influencer.

   Är hon vaccinerad?

   Bara för att man är smittfri just när man reser betyder ju inte att man inte kan bli smittad på plats!

   Bella har märkligt svårt för att vara hemma i sitt hus när hon i inte har barnen.

    Bella har väl ett lukrativt kontrakt med den där PCR-kliniken som var på story igår (minns inte namnet nu) och skulle nog testa sig ändå, med eller utan vaccin-bevis. Pålle måste ju fått båda sprutorna och vara fullvaccad för längesen.

    Sen är hon ju känd för att helt sakna konsekvenstänk.

     Hur försörjer sig Pålle?
     Mammas pengar?!? 🤷🏼‍♀️🤑

      Så j*vla nedlåtande, har han gjort dig något M?

    Trött på det där tjatet om att man kan bli smittad utomlands. Sverige är fortfarande ett av de farligaste platserna. Få munskydd, och inga krav på tester för att komma in i Sverige under hela pandemin. Antalet döda här är bland de högsta i världen.

    Troligen är hon mer säker utomlands i de flesta länder jämfört med Sverige.

   Man måste ju testa sig för att kunna resa. Alltså visa att man inte är smittad för att komma på planet. I vissa länder även efter man landat men osäker på Italien. Oavsett får hon ju testa sig igen för att kunna resa hem igen.

  Det är år 2021 och vi tror fortfarande på medium, spöken, andar osv. 😅 Okay then…

   Nu slipper man bli bränd på bål för sin alternativa tro.
   Men man blir piskad av hånfulla kommentarer likt din 2021. Det är ett problem.
   Du borde levt 1765, då hade du kunnat peka och håna folk som inte tror på en traditionell Gud.

  Det enda jag tänkte på när jag såg Gynnings tur var – hur naturligt/skönt är det att springa med kameran?

   lika oskönt som det faktiskt är att springa.
   Fast det är oftast skönt efter det är gjort, ska nog ta en tur i efm. Fast utan dokumentation då.
   Undrar om det faktiskt har hänt om jag inte filmar…. blir lite ängslig nu.

   Hur skönt är det att springa öht?

   (Rätt svar: 0.0%)

    Jag älskar att springa

   Precis! Tyckte också att det såg ut som att hon behöver uppgradera sin sport-bh till en med bättre stöd. Såg allt annat än skönt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *