Bianca Ingrossos sommarhus på Värmdö

Bildkälla: Villa Södernäs Instagram

Bianca Ingrosso har hyrt ett sommarhus här ute i mina hoods på Värmdö, till priset av 148 000 kr för två veckor.
Det är vad det kostar att hyra Villa Södernäs, men så ingår det också en herrans massa grejer så som 300 kvadratmeter terrass, pool, bubbelpool och mycket mer.

I skrivande stund så har Bianca Ingrosso begett sig till Mallorca tillsammans med ett gäng vänner, då hon hyrt ett hus även där.
Den egna lägenheter som Bianca köpt kommer nämligen inte stå klar förrän om drygt ett år, och så länge vill hon ju så klart inte vänta.
Vad huset på Mallis kostar att hyra har inte framkommit, men jag kan nog med säkerhet säga att det förmodligen är dyrt.
Förmodligen dyrare än Villa Södernäs här ovan, men fasen vad gött ändå?

Ett magnifikt hus på Mallorca? – jag hade tackat ja på studs!
(Hade givetvis valt att cykla dit eftersom jag är sparsam med mina koldioxidutsläpp)

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det ser härligt ut! Jag som bor utomlands och aldrig fattat grejen med Svensk Sommar förrän nu (can’t miss it til it’s gone osv) hade gärna åkt dit och chillat i några veckor!

  Mumsat på lite toast Skagen och lantchips. Färskpotatis. Hushållsost. Shit vad hungrig jag blev nu…

  Inte helt Ot faktiskt under denna rubrik.

  Vad gör en familj med två barn på semestern på Värmdö?

  Vart är finast att ta en båt till?

   Men snälla det är öppet spår om 2 timmar. Du kan vänta

   Oooh! Din lilla daredevil som vågar skriva det nu 😈😂 Haha!

   Har tyvärr inget bra svar dock, hade hjälpt dig isf 🌸

   Estland

    Haha hoppas båten sjunker. SKOJA!
    Har inte tips till Ts utan väntar bara på alla arga kommentarer om öppet spår haha 😂

  Värmdö ser magiskt ut!!

  På Mallorca vill jag gärna ha hus – men INTE i Palma utan lite högre upp på västkusten… Nära vandringslederna i bergen….

  Bor också på Värmdö, så fint här på sommaren! Men är jag den enda som tycker synd om Bianca? Jag ömmar verkligen för henne för hon känns så ensam på något sätt? Det känns nästan som att det inte är hennes vänner som besöker henne utan att det är typ Lovisas vänner egentligen?

   Ensam?! Hon är knappast ensam hon har pojkvän, stor familj, både nära vänner som t ex Melina och många bekanta så du behöver inte tycka synd om henne, hon har det bra.

    Jag tror absolut att hon känner sig ensam. Hennes kille är inte ens med? Känns som att hon umgås mer med typ armando fiola än sin kille

    Hon skrev ju det alldeles nyss att hon inte hade något att göra, så hon kände sig stressad. Kompisar o familj hade planerat annat. Så visst är hon ensam, trots att hon har sjukt mycket pengar.

   Ensam?! Hon är knappast ensam hon har ju pojkvän, stor familj, nära vänner, många bekanta, arbetskamrater och hundar så du behöver inte tycka synd om Bianca, hon har det väldigt bra.

    Jaha nu kom min tidigare kommentar fram när jag skrev på nytt haha

    Man kan vara ensam ändå men du fattar väl inte poängen . Ingen av dessa hade besökt henne om det INtE VAR GRATIS!! Har någon ex sett Moa någonsin åka på en resa hon betalat HELt själv för ..?? Förra året slaggade hon hos en väns vän det säger väl ganska mycket

   Så nedlåtande på något sätt att tycka synd om någon pga att hon -verkar- ensam (vilket mest troligt inte ens stämmer). Eller är jag väldigt sekundär-lätt-kränkt nu?

    B//
    Hon- Bianca säger själv att hon känner sig förbi sedd,hennes egen familj åker ju annanstans- inte fira med henne
    Lite egoistisk kanske tänka så- alla får ju vara var dom vill på semester
    Det huset hon hyrde på /i Sverige var riktigt katastrof, bara äckligt 70- tal inredning

     Eh vem vet inte att det heter I Sverige? Inte på Sverige. Väldigt konstigt.

      Mår du bättre nu? Du verkar lite lost mitt i natten

   Hon har själv varit ganska öppen med det i podd/vlogg, att hon har svårt att höra av sig till folk och ”bjuda in” sig själv och att hon är en person som förr oftast tackat nej när folk bjudit in för att hon behövt vara själv och då har folk till slut höra av sig. Då blir det ju ganska naturligt att man kanske har några få riktigt nära vänner och sen ytliga vänskaper via andra (t.ex Lovisa, som kanske är mer social).

   Jag förstår hur du menar, tror jag. Jag har också alltid fått den känslan nämligen. Hon har själv nämnt i någon vlogg att hon tycker att det är jobbigt med vänner. Vill minnas att hon uttryckte det som att hon själv upplevde att hon inte hade så många vänner. Att inte ha många vänner är ju inte ovanligt, och absolut inte konstigt, men sättet hon sa det på var ledsamt att se. Det såg verkligen ut som att hon var ledsen över det själv. Jag får storasyster-komplex gällande Bianca <3 Tycker hon verkar vara en otroligt fin, snäll och givmild tjej. Jag hoppas hon får mycket kärlek tillbaka.

    Men snälla, du behöver inte tycka synd om Bianca och vänner har hon även om hon sagt att hon känt sig ensam osv som fler influencers också sagt. Hon är priviligerad och har både pengar, familj och många vänner så du behöver inte ha storasyster-komplex och kärlek får hon i överflöd typ från alla håll hela tiden, sällan kritik, slipper granskas och inga kritiska frågor utan idel beröm och superlativ. Hon är måhända givmild till sina nära men också girig i övrigt, manipulativ för att sälja och tjäna pengar. Hon och Pernilla ville nyligen få folk att skänka pengar till en lekstuga för femtontusen kr åt en sjuk flicka det hade dom två kunnat köpa tänker jag för femtontusen kr är småpengar för Pernilla och Bianca.

     Maja har väl all rätt i världen att tycka och känna det hon gör? Bara för att du är en bitter f i t t a så behöver du inte s p y galla på någon som tycker annat.

      Spy galla? Är mest du Mille som spyr galla här. Varför är jag en bitterf*tta? Du verkar vara en annars eller så är du kanske en viss B eller P.

  Härligt ställe. Det är småpengar för Bianca. Tror att hon gör reklam för cola zero lite smart på sin insta hehe, och i senaste videon. Helt klart är den vloggen för att göra reklam för Coca cola och kanske även Loka. Trots att hon inte skriver samarbete under varje video så innehåller vloggen reklam som hon fått betalt för, hon har väl antagligen avtal på att visa tex en viss dryck eller Lindt i ett antal vloggar, så uppenbart. Ett tag visade hon när hon drack Norr i flera vloggar och kyskåpet var fyllt av den drycken och nu är det Cola. Hon gör inte en vlogg för att vara snäll eller för att hon tycker det är kul liksom utan för att hon får betalt för det.

   Bra reflektion, har gjort samma. Självklart är hon sponsrad av Coca cola och tidigare var hon sponsrad av Norr, hon visade upp när hon tog en klunk Norr i flera vloggar efter varandra och hennes kylskåp öppnades ett antal gånger överfylld av drycken. Längesen man såg någon visa upp Norr nu.

    Ja, en driven influencer öppnar inte kylskåpet för mindre än 100 papp.
    Tänk hur det var på den den tiden då varje influencers kylskåp var sprängfyllt av Vitamin Well och den enda ersättningen var massor med flaskor som levererades i lådor till trapphuset!

     Andy
     Kom att tänka på Bellas Hemma team som hade en insta där de visade upp vad som fanns i kylskåpet.

     Så har väl Mimi Höglin. Får lite VW-flaskor slängda på sig.

    Jag tror samma, att hon är sponsrad och får betalt av coca cola och tidigare av Norrdryck då hon i flera vloggar visade när hon drack ur flaskan och hade mängder av flaskor hemma som hon älskade, och inget nu. Mycket smygreklam. Tror hon fått ett gäng Adoore-klänningar att visa upp, tror inte hon köpt dem inte heller billiga väskor från Zara då hon använder märkesväskor. Hon har varit noga med att påpeka att hon minsann är creative director också på sistone och nämnt möte med Italien och London, strategiskt, för att folk ska tro caia-produkter tillverkas där men vi vet nu att iaf en del av det om inte allt skeppas från Kina. Hemskt med alla fabriksutsläpp där som påverkar klimatet, även sjötransporter gör skadliga utsläpp.

     Ja det är hemskt och obehagligt med alla utsläpp och översvämningar som hänt nu i Kina, Tyskland och flera ställen. Det lär ju hända här också förr eller senare, skrämmande. Företag tillverkar billigt i Kina och köper in billigt därifrån och säljer sen dyrt och tjänar stora pengar på bekostnad av miljön.

      Ok Greta!

       I d i o t. Varför shaema Greta för att någon skriver sanningen? Så töntigt. Det är så det är. Greta är inget skällsord!

     Därför köp inte caia smink det är ändå kardashians kopia och inte ens kvalite smink.

  Varför blir jag plötsligt moddad? Får man inte skriva om Biancas smygreklam?

   Aha nu gick det men hamna i modd då jag skrev ett svar.

    Ibland fastnar kommentarer utan egentlig anledning. 😊

     Det är väl som i säkerhetskontrollen på Arlanda. Var ”tionde resenär” fastnar och blir noga undersökt. Slumpmässigt.

   Anonym
   Juu då, tänkte skriva att Palma huset, hela resan är sponsrad
   Kolla bara- träning,kläder,egen kock osv osv men det får väl inte komma fram när det gäller Bianca
   Haha. …

  Hade kunnat tänka mig att bo där om det låg på västkusten.👌🏼

  Vad ä det som är så bra med Värmdö?

   Inget

    💩💩💩

  GUUUD önskar jag hade råd att bo så. Så mysigt! Kul att få bo extra lyxigt dessutom. Och vill åka utomlands med garanterad värme (skönt att komma hemifrån), hotellfrukost, paaaalmer, os av solkräm.. Ah nästa år kanske 😍

  Jag vet precis precis vilket hus jag ska köpa när jag vinner på lotto. Det är vid atlantkusten i galway. Havet på ena sidan huset och staden på andra sidan. Varje gång jag är där så går jag förbi huset och är såå avundsjuk på de som får ha lyckan att bo där.

  Såå.. För inte så länge seen skammade vi influencers som reste långväga men nu är Pandemin alltså över? Nu är det GÖTTMOS att åka utomlands igen och vi är alla avis på de som har råååd?

  ✔️ Duly noted.

   Tycker fortfarande det är idiotiskt att resa. Det tråkiga är ju att folk inte testar sig osv för att det ”bara är rekommendation”. Fjärde vågen står och nosar oss i nacken tror jag 😅 Meeeen drömma får man väl 😍

    Jag bor på Mallorca. Problemet är inte att folk kommer hit. Vi behöver turismen! Vi som bor här smittar inte Turisterna utan det är turisterna som smittar varandra. Det är lite som när man annars ser Svenskar komma hit och helt plötsligt är inte cykelhjälm eller hjälm på moped viktigt för ingenting kan hända utomlands hahaha!

     Grejen är ju att folk från alla länder kommer till Marbella, Malaga, Rhodos, Cypern osv osv osv, en enda cocktail av virus 😬 Men absolut att folk kan resa. Men då kanske vaccin och obligatoriska tester borde införas. Men vad vet jag. Jag håller mig hemma ändå pga varken har råd eller hälsan just nu ändå 😅

   Meanwhile på Cypern; Coronadmittan skenar. Och fjärde vågen på G när alla vänder hemåt Sverige igen. Hipp hipp hurra.

    Och var tredje smittad i Sthlm blev smittad utomlands. Spanien pekas ut som värsta resmålet.

    Men res på allihop 👏🏻

     Väldigt mycket stockholmare och influencers som reser just till Spanien där det sägs att smittan skenar som värst just nu.

      Japp, allt är Stockholmarnas fel 😉

     Jag bor också på Mallorca, och det du skriver stämmer inte.
     Smittan är hög på Mallorca nu, det är yngre spanjorer i åldrarna 18-29 som främst är de som för smittan mellan varandra och i vissa fall till turister som i sin tur tar smittan med sig hem. Turister är inte ens representerade i statistiken över antalet fall på ön, så det är direkt felaktigt att säga att det är turisterna som smittar varandra…

    Och Spanien är blodrött, smittan ökar dramatiskt där. Vaccin ger endast 50% skydd mot delta, och influencers och andra partysvenskar som flängt Europa runt hela sommaren är ju inte ens vaccinerade. Så förbannat trött på dessa hjärndöda egoister.

     Det är väl många som tror de är fullvaccinerade bara för de fått första dosen vaccin. vilket man absolut inte är. Du är 95% skyddad mot covid om du tex fått två doser av pfizer. Så inte ens fullskyddad där.
     Många reser utan dos 2. Vilket borde vara förbjudet än så länge.

      Fast har det inte kommunicerats ganska mycket om att ja, jo, du får kanske Corona men blir inte sjuksjuk. Problemet är ju det att vi fortfarande har en jättestor grupp som inte vaccineras i samhället – barn och ungdomar och de blir ju då smittade av de sjuka vaccinerade som bara tror att de har en svårare förkylning :/

  Men alltså har hon hyrt ett ställe på Värmdö för 148 000kr och sedan åkt därifrån till Mallis??

   Hon hyrde väl bara stället i två veckor och nu har dom veckorna gått?

  Hyra ett hus för den summan?????

   Har man inte mycket pengar/råd är det såklart helt galet. Men för Bianca är det nog inga pengar hon kommer sakna ☺️

   Om hon nu är så extremt rik, så är väl 150.000kr typ som 15.000 för en ”vanligt rik”. Typ 😅

    Mja, eller snarare typ 1.500 kr då hon är god för typ 200-250 miljoner kr (om det ens räcker).

   Ja om man kan så🤷‍♀️

  Eller så tar man ansvar för miljön och flyger inte. Om Bianca brinner vill brinna upp (vi är snart där, nämligen) så är det hennes sak men jag vill inte att mina barn ska bli aska i förtid på grund av hänsynslösa personer.

  Intressant det där med smygreklamen – då har du väl mycket att göra nu Camilla, när du ska gräva ned dig i Biancas skumraskaffärer? För du behandlar väl alla som du ”bevakar” lika?

   Fast jag flyger hellre än räddar dina barn från en jobbig framtid

    Du kanske kommer en dag få egna barn..sent ska syndaren vakna. Tänker på dig som är så ego. 🤮

    Du har väl en egen släkt att rädda då iaf hoppas jag?

    100% ja. Jag är steriliserad och kommer därför aldrig få barn. Vi barnfria sparar så jävla mkt på klimtatet jämfört med alla dom som skaffar barn, som ser de som sin rätt. Just sayin

     Du har helt rätt, Emma! Det finns inget som är värre för miljön än att sätta barn till världen i välfärdsländer om man lever som de flesta gör. Om man ändå gör det måste man på alla plan undivka den konsumtion barn medför. Det har vi gjort – vi har haft begagnad barnvagn (vet inte hur många läkarungar som åkt runt i den där vagnen vid det här laget men den är så sliten att den just nu är på reparation hos en av oss som är lite händig och hittat reservdelar på nätet), barnen får bara bära begagnade kläder, vi äter vegetariskt hela familjen (vi kan ju det där med vilka tillskott små barn behöver då) och om barnen får någon form av teknisk utrustning, de är så pass små ännu att det inte är aktuellt, så kommer det att handla om avlagd telefon eller dator. Vi reser aldrig utomlands med flyg utan tar tåget eller vår elbil – just nu semestrar vi av pandemiskäl självklart bara i Sverige. Det handlar om att hela tiden se till att inte sätta koldioxidavtryck.

     Jag tycker att det är så fruktansvärt bra att du tar upp just den här aspekten av klimatförändringar. Tyvärr är det nog ändå så att loppet är så att säga kört, åtminstone om man tänker i banor av att våra barn ska kunna leva ett drägligt liv. Den globala uppvärmningen med dess konsekvenser går så mycket fortare än forskarna förutspått, vilket inte förvånar mig. Det här handlar om exponentiell utveckling som inte diskuterats men som var fullt möjlig att förutse och om additiva effekter som blir förödande (Rossbyvågor, till exempel). Jag blir mycket ledsen när jag inser att mina egna barn kommer att få ett mycket jobbigt liv om de ens överlever sin 50-årsdag, jag hade kanske hoppats att människan skulle förstå i tid och kunna rädda sin egen ras.

     Nu förstår jag att de flesta som läser det här tycker att jag verkar kanske nästan galen – människor vill fortfarande inte förstå. Då tycker jag att man ska tänka på vad som just hänt i Kanada och Tyskland och Belgien. Så är det snart överallt – och mycket värre ändå.

     Men, än en gång, heder åt Emma som tog upp detta mycket viktiga.

  Hade varit intressant att veta hur mycket huset på Mallis kostar. Tror inte att de andra som är med betalar? Eller vad tror ni? De har ju inte i närheten av så mycket pengar som Bianca.

   Bianca betalar säkert allt, men är det verkligen fel? Tänker att om jag tjänat sådär mycket är det väl naturligt att man betalar mest, eller? Hade min kompis suttit på Biancas inkomst hade jag inte skämts över att hon betalade. Sen kan man självklart (eller man SKA) visa sig villig att betala för mindre saker som drinkar osv, och vara extremt tacksam. Men det blir ju en omöjlig ekvation att umgås annars – dom har ju knappast råd, isåfall får dom ju åka till något ”sämre” där alla kan betala lika mycket men det vill väl säkert inte Bianca om hon har råd med mer

  345.000:- såg jag att detta hus hon nu hyr på Mallis kostar. Billigt!

  Kommer inte ihåg vart jag läste det, men minns att det stod att huset på Mallorca kostade strax under 400,000:- för två veckor 😱

  Huset på mallorca kostar ca 3 500 EUR/natt. Så ingen jättebillig semester direkt 🙈. Man blir ju liite avundsjuk.

  https://www.mallorcacollection.com/holiday-rentals/alaro/finca-es-rafal/193

  Seriöst, jag vet mycket väl vilket hus ”Villa Södernäs” är. Ett helt vanligt hus, modell mindre och namnet är påhittat helt själv av ägaren. Absolut inget speciellt hus och långt ifrån ’wow’ i Värmdö-mått. Inte ens i närheten av vattnet heller, utan långt upp mitt i ett klassiskt bostadsområde. Det är VERKLIGEN inte värt de summorna och jag tror dessutom inte att Bianca betalade det då hennes pappa är vän med hennes pappa (och dessutom hänge denne vän samtidigt med Emilio nere i Palma, så jag gissar starkt på en win win). Tippar på att ingen någonsin hyrt huset för de pengarna utan att det bara är en gimmick.

   ”då hennes pappa är vän med ägaren”, ska det stå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *