Det händer på Instastory

Anna Book visar hur man bjuder in sig själv på frukost hos grannarna, Bianca försover sig på Mallis, Isabella Löwengrip och Paul filmar heta kyssar och Antonija Mandirs pappa ger klockrena råd till den som är olyckligt kär i sitt ex.
Allt detta hittar du i videon här ovan.

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gillar såna här inlägg 😅
  Men jag tycker husen är häftiga, fast det sägs att det är mycket problem med lägenheterna, men jag vill bo där!
  Skönt att se att Anna har vänliga grannar!

   De rann väl avloppsvatten på väggarn eftersom huset var så klantigt byggt. De är dessutom extrem förfulande i Stockholm.

    Men området innan var för fult och skabbigt innan husen byggdes till en levande stadsdel som det är nu 😊

     Fast de tråkiga studentbostadshusen är ju fortfarande kvar precis intill. Tycker husen är balla – men, det verkar ha varit väldigt mkt problem med avloppen som ngn skrivit tidigare.. I samma prisklass hade jag hellre valt sekelskifte i Vasastan 🙂

    Sluta och sprid felaktig information. Klantigt byggt? Nä. Arbetar du som byggnadsingenjör?

     Hej Kristina, du är välkommen att använda google på orden ”norra tornen oscar” så kan du se den radda med felbygge som gjorts. Stämningar, stambyten pga felgjort, byte av fönster pga fel, inga bygghissar ända upp (arbetsmiljölagen). Och, ingen oberoende instans har besiktigat. Då kan man fundera över pålningen, läget är väldigt vibrationstätt. Skulle aldrig köpa där – osäkert och du får inte igen pengarna. Många av Oscar properties byggen har problem, inte seriöst, google som sagt.

      Tack för informativt svar, jag ska läsa på. Jag tycker att det är intressant (obs, ej ironi)

     Läs på lite!

  Hur kan man med att bjuda in sig själv till folk? Nu kanske Anna visserligen har bra relation till sina grannar så jag menar inte just detta, utan överlag. Jag hade aldrig kunnat göra det, hatar att känna att jag är till besvär. Känner mig liksom inte välkommen på spontanbesök hos andra än mina föräldrar🤷‍♀️

   Sånt är rätt känsligt och man behöver rejäl fingertoppskänsla. Själv hade jag blivit lite störd om nån ringt mig en sommarmorgon och bett att få komma över på frukost. Man kan ju inte säga nej direkt om man är rädd om grannsämjan. MEN det beror på vem grannen är och hur grannen är. Risken är ju sen att man börjar bjuda över sig själv lite väl ofta…..

   Men nu blev det ju jättemysigt – och vem vet, de kanske tyckte det var jätteroligt med en sån förfrågan? Eller….

   Men en gång är ingen gång, eller hur man nu säger.

    Drt blev jättemysigt – enligt Anna.

    Även om grannarna är världens snällaste,så har de valt för flera år sedan att flytta till landsbygden av någon anledning.
    Troligtvis tycker de om lugn och ro och kanske ha lite kortare besök någon gång ibland bara,inte en granne som kommer på morgonen och stannar hela dagen,det är att gå över gränsen.<
    Tycker uppriktigt synd om dessa grannar som för grannsämjans skull "måste hålla god min.

    Har tänkt många gånger på alla Annas grannar när de spelar hög musik som stör dem,är ofrast inte de ljuden man vill höra om man valt att bo på landsbygden.

   Ja det var lite udda. Ringa och kanske väcka någon tidigt en morgon för att fråga om man får komma på frukost, nej det skulle jag aldrig göra och jag skulle inte uppskatta att bli väckt. Tycker det var fräckt gjort men de har kanske en så nära relation och Anna kanske visste att de brukar vara uppe tidigt och sådär. Verkar som hon vill umgås mycket med folk nu och visa att hon har andra än My att umgås med.

  Och innan man fick se hur hon bjöd in sig hos grannen fick man se hennes svettiga bröst. Jag blir så äcklad av såna bilder. Intressant se nåns svett fulla halsen och brösten 🤢

  Om hon nu tycker så illa om My, varför kopiera såna äckliga bilder av henne? My har ju lagt ut såna bilder till förbannelse. Om Anna vill visa att hon tränar räcker ju bilden hon hade först på gåbandet.

   Stämmer det att Anna och My inte är vänner längre? Det var ju inte så länge sedan My lade upp ett hyllningsinlägg till Anna på bloggen.

    Ja det stämmer, hinner rinna mycket vatten under broarna för dessa kvinnor som beter sig som tonåringar som blir osams 😄

    I en live som Anna hade för några dagar sedan frågan en person om Anna och My inte umgås längre. Anna blev synbart sur och haffade och puffade om vilka knäppa frågor folk ställer. Men hon svarade inte på frågan…. om de fortfarande är vänner hade hon lätt kunnat beklaga sig över att folk ställer dummar frågor och samtidigt sagt ”klart vi är vänner”.

   Anna går ju iallafall propert klädd. My sitter på uteserveringar i sin äckliga bh. Hennes sociala koder funkar inte.

    Det instämmer jag helt om. Jag vill inte se My sådär svettig heller.
    Och Anna klär sig fint. Var bara svettbilderna som störde mig.

     Tror övriga gäster skulle uppskatta om ägare eller personal sa åt henne att lämna. Hon går väl även så där inne på affärer och på stan.

  Det är väl en sak om man blir inbjuden men att bjuda in sig själv??? Nopp, nej.

   Och sen bara sitta och vänta på att blir serverad 😂😂

    Hon är ju den största stjärnan i Sverige! Klart hon ska bli servad.

   Om man tycker det är tråkigt att äta ensam så kan man ju själv bjuda in …

  Hur vet Bianca att hennes vänner är riktiga vänner och inga snyltgäster som bara vill ta del av hennes lyxliv?

   Det lär man sig väl? Finns ju vänner som bara utnyttjar en, av erfarenhet lär man sig väl att se vilka de är.

   Förmodligen är de hennes vänner 💕 och Bianca bjuder med sina vänner för att hon kan och vill 😊

    Är du säker på det?

     Tror inte hon bjuder sina ovänner 😅

      Men kanske falska vänner?!?

       Men vad ska hon göra? Bara isolera sig och skippa att umgås med folk hon trivs med/ser som vänner bara för att någon KAN vara en falsk vän 🤷🏼‍♀️

  Isabellas och P:s förhållande kräver bildbevis att det faktiskt finns kärlek. Fortfarande fundersam på mannen utan ett förflutet vid 53 år…

   Att du orkar vara skeptisk på nåns förhållande som du inte ens känner 🙃

   Men betyder den pussen vid sidan om munnen att det finns kärlek? Tyder mer på en vänskaplig relation.

    Pussanalys😂

    Men jag förstår inte varför de skulle hitta på att de är kära om de inte är det? Konstigt att kalla det heta kyssar haha skulle mer kalla det en puss. Tänkte först om C tagit in en sommarvikarie som skriver bloggen för känner inte igen språket och alla skrivfel men sen när jag såg det om IL och P så tror jag inte det är vikarie längre hehe.

     Men alla ser ju att det inte är en het kyss=skrivet på skoj.

  Älskar de där husen!

   Jag med!! Kul att de är lite annorlunda. Derbyt att va fint också med så stora fönster. Vilken utsikt de har där uppe.

  Tycker husen är ganska coola. 🙂 Påminner mycket om stilen i Benidorm. Hade lätt kunnat tänka mig att bo där, gärna högst upp.

  Något är riktigt riktigt fel!

  Varför är inte Maggan Graaf med och Gratulerar vare sig Lance eller sin systerson? Hela Filips familj var ju där?

   Vad händer här?

   Tror hon är sur på Lance för att han umgås med Filip. Filips mamma sjöng så fint för Lance på födelsedagen och gav han en blomma. Lance och Filip gillar varandra . Det är ju bra. Men Maggan är ju den bittre avundsjuka typen.

    Ja, det var fint att se! De såg så lyckliga ut allihop 💕

    Tycker de verkar vara trevliga människor. Jag skulle vara glad om mina ”barn” hade såna vuxna i sin närhet.

   Har också tänkt på det att Magdalena verkar ha en svajjig relation till Lance och Lance verkar vara närmre Filip och umgås mer med Filip. Inte sett att Magdalena grattat Lance på sin insta varken denna födelsedag eller den förra så som hon brukar när barnen fyller år. Filip verkar vara så fin och omtänksam, kanske lite för snäll ibland. Han och lillebror Charlie var ju på Liseberg när Lance framträdde där också.

    Magdalena verkar väldigt svajig i de flesta relationer…

  Alltså het kyss var nog att ta i 😅

   Det är väl ironiskt?

    Jag uppfattade det inte som det iaf men du kanske har rätt.

     Haha förlåt, men allt bör inte tas bokstavligt, med tanke på att det inte är en het kyss så får man anta att det är ironiskt.💃💃

  Linn Ahlborg utan själ sitter o vinkar, tycker husen är väldigt fina

   Elakt.

   Utan själ? Vad menas ens med det, vad har hon gjort?

   Varför skulle hon inte ha en själ som alla oss andra? 😳

  Husen ser ut som nåt en person med trypofobi skulle få ångest av…..

  OT: Följde tidigare en tjej på instagram som var före detta missbrukare och skrev ganska mycket. Jag kan inte hitta henne nu. Det var en tjej som levt i kriminalitet och langat en del droger. Någon som vet vem jag menar och kan ge mig länk så jag hittar tillbaka?

   Är det prisonbeauty kanske?

    Jaaa, tack!

     Hon hänger ju här hela tiden, hur kan du ha missat henne?

  Groteskt fula hus! Ser ut att platsa i Indien. Går väl helt i linje med vad som är hippt nu. Om du jobbar i reklambranschen vet du vad jag menar.

  Bella och Pauls lilla puss… Han ser ju ut att dra sig bort från den. Så märkligt.

   Ni som blir kjänkta nu pga Indien… tänk deras kåkbostäder… Huden för tankarna dit. Jag menar generellt inget illa om just Indien…

    Haha bara på 2020-talet måste man förekomma så man inte trampar nån på tårna 😬

  Sveriges utan konkurrens fulaste hus!

   Jag får lust till någonting iallafall av dem-att riva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *