Bingo Rimérs något avslappnande inställning till pedofiler

För er som kanske inte följer Bingo Rimér på Instagram så kan jag meddela att han publicerat en spegelbild på sig själv där man nääästa ser hela härligheten.
Detta gjorde han i protest efter att Instagram tagit ner en av hans sommarbilder på de nakna barnen.
Bingo verkar inte ha så några som helst problem med ifall pedofiler använder hans bild på nakna barn för sexuell njutning

Så här skriver Bingo i sitt inlägg: (Jag har klippt ut den del som handlar om detta)

Jag bryr mig inte om någon kåt gumma eller gubbe sparar den här bilden på mig och fantiserar om att smörja in mina tighta skinkor med ekologiskt smör och havssalt.
Jag bryr mig inte heller om bilder på våra barn hamnar i någon dator hos någon skev enstöring i tyskland.
// Bingo Rimér

En minsta sagt avslappnad attityd, måste jag säga…
Men hur kan man INTE ha problem med att det eventuellt sitter en pedofil och runkar med ens barnbild i handen som inspiration?!
Den oskyldiga sommarbilden som nu riskerar att skickas kors och tvärs över världen, till andra pedofiler som kanske behöver lite nya barnbilder att runka till?
Detta är alltså Bingo okej med?
Men HUUUUR!?

Är ni lika chill vad gäller pedofiler som Bingo är?
Jag hoppas verkligen att jag missat något och att Bingo så klart inte är mer än okej med att hans bilder på de nakna bröderna kan komma att användas av pedofiler.

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Avdelning män jag inte skulle vilja ta i ens med tång.

   Inte ens sitta på ett säte på bussen där han suttit. Kan inte sätta ord på hur obehaglig han verkar.

    Speciellt inte om han suttit där med skinkorna insmorda i ekologiskt smör.

   Han behöver verkligen inte oroa sig att någon kåt person överhuvudtaget skulle vilja spara en bild på honom. 😂

   Han är en snuskig porrfotograf som byggt sin karriär på att utnyttja unga tjejer och göra dem till just runkobjekt för andra grisiga gubbar. Klart han tycker det är okej att pedofiler runkar över hans nakna barn. Idiot.

  Vet inte helt varför jag ägnar tid åt att försvara Bingo men menar han inte bara att en bild/vad någon gör med en bild är helt ofarligt? Värre är vad någon gör mot en person (& han skriver ju att han är helt för hårda straff osv) men hans åsikt är att en privat fantasi inte är skadlig eller något personen som är på fotografiet behöver ta ansvar för?

   Och jag tänker att ju mindre bilder på nakna barn som finns på nätet, ju mindre triggers för de som är sjuka i pedofili. Varför förenkla för dessa personer?

   Förvisso men inte skulle det kännas helt bra om någon vuxen r-nkade till bilder av ens barn. Även om de inte tar skada av det. Eller?

    Nä skulle inte kännas bra för mig heller och jag är personligen helt för det här med barns integritet på nätet. Men- jag ger ändå Bingo rätt i att vad nån sjuk jävel gör med foton som hamnat på internet inte är fotoobjektets ansvar och att man inte måste bry sig på samma sätt som man måste om nån är fysisk mot barn- en fantasi i sig är ofarlig- ett agerande är det inte.

     Anonym 12:14; Det är ju där barnets förälder/ föräldrar måste få in och skydda sitt barn eftersom barnet inte ska lastas.

   Men otroligt obegagligt och integritetskränkande att få avklädda bilder delade av någon annan till världens beskådan.

   Samtycke innan man är mogen nog att själv ta ett beslut om man är okej med att skeva gubbar i Tyskland har tillgång till fotografier av ens ”private parts” räknas inte.

   Dessutom kan den skeva gubben eller gumman likaväl vara en granne, släkting, eller vem som helst. Och att inte veta vilka som har tillgång till bilden, och vad någon gör med den, kan utan tvekan orsaka mycket psykiska bekymmer för den som fotot föreställer.

   Bingos ”fria” inställning är inte per automatik hans barns inställning.

    Nää, jag håller alltså med dig om att jag tycker det är fel av föräldrar att lägga ut bilder på sina barn innan de är så medvetna de kan ge ordentligt samtycke. Men att Bingo inte håller med i den frågan är ju verkligen en helt annan grej än att han skulle ha en slapp inställning till pedofili eller vad Camilla nu fått det till i inlägget- jag förstår hans poäng om fantasi vs handling & att man inte kan ta ansvar för alla perversa tolkningar av nåt oskyldigt man gör.

     Verkligen, håller helt med. Tycker det var en obehaglig och orättvis vinkling på inlägget av Camilla.

      Till Camillas försvar tycker jag detta ”Jag bryr mig inte heller om bilder på våra barn hamnar i någon dator hos någon skev enstöring i tyskland.” visar på en, enligt min mening, för avslappnad inställning till pedofiler som använder sig av barnbilder i sexuella syften samt till pedofiler och deras nätverk.

      Är man pedofil bör man söka hjälp för sina drifter, inte ”göda monstret” med bilder på avklädda barn. Vad som väcks i pedofilen av bilder på Bingos barn kan drabba något annat barn i pedofilens närhet.

      Min mening är inte att lägga ansvaret på vad pedofiler gör på Bingo, utan att visa på att nakna barnbilder på internet inte nödvändigtvis behöver vara ”harmlösa” som Bingo vill göra gällande.

    Tänk alla som har sett dig som halvnaken, alla foton som tagits på dig som barn. Är det något du går och grubblar över idag samt känner psykiskt obehag över?

     Dom finns dock hemma i familjealbumet och inte ute på nätet, om det inte satt någon snuskhummer på framkallningsföretaget…

      ”Dessutom kan den skeva gubben eller gumman likaväl vara en granne, släkting, eller vem som helst. ”

      Nog har släktingar fotat dig som barn. Dessutom, alla bilder där du råkat komma med i bakgrunden? Psykiskt obehag!!

       Det vet jag inte, jag brukar inte fota släktingars nakna barn?

  Är inte grejen med konst just att det kan vara så otroligt laddat och politiskt? Men just det, Bingos ”konst” är lättklädda tjejer så han har nog inte tänkt så långt

  En fundering: varför är både Lovisa och Lukas med Alice på Mykonos på nån det influencer gathering utan Bianca? Känns som att hon ”skapade” dom men dom har fryst ut henne nu?? För övrigt har Lukas och Lovisa bara hängt på Bianca hela sommaren i både Mallis och Värmdö. Tycker bara det är konstigt att Bianca som är störst av dem alla inte är en del av Mykonos digital eventet

   Bianca är väl en rätt upptagen person, tror du inte?

    Med vadå?

   Bianca kanske helt enkelt tackat nej pga vill inte/kan inte/orkar inte eller vad som helst? 😊

   Bianca var bjuden till mykonos och både Alice Lovisa och Lukas tjatade om att hon borde följa med. Dock hade Bianca redan hyrt hus på mallorca och skulle va där längre tid än ankomstdarumet i mykonos (de som är där ska hem den 5.e) Lovisa och Lukas hann därför med båda eftersom de lämnade Bianca innan men Bianca ville njuta längre i mallorca. Biancas officiella semester tog slut i måndags vilket innebär att de började filma för wahlgrensvärld och i samrådan med filmteamet så bestämde de sig för att åka till Ibiza istället (eftersom de ville filma Pernilla och bianca tillsammans på semester och inte kunde ta med hela teamet plus Pernilla på det eventet Lukas Alice och Lovisa är på. Så de är inget drama eller ovänner utan de va helt enkelt så att eventet Alice Lucas och Lovisa är på kom i planeringen senare än vad Biancas semester och hus var bokade. 🙂

    😂

    Oj, liksom…..

  Men vad skulle han säga/göra om en pedofil fick tag på hans barn? Skulle han ta det så jäkla lättvindigt? Skulle inte tro det.

   Han skriver bokstavligen att problemet snarare är när någon oskyldig blir utsatt för ett fysiskt övergrepp – hur får du det till att han skulle ta det lättvindigt?

    Hela jäddra Bingo är lättvindig
    Förstår inte att nån ens kunnat skapa barn med honom.
    En snuskpelle är han och det är väl därför det inte stör honom om nån sitter och ru**ar till hans barn

  Helt rätt, varför ska man anpassa sig efter pedofilerna?

   Ja, det är ju en sak om man väljer att inte anpassa sig efter våldtäktsmän, mördare, rånare etc. och därmed utsätta sig själv för vissa risker. Men att utsätta sina barn för risken att pedofiler inte bara tar del av bilder och filmer, utan i värsta fall även kontaktar barnen direkt, är vansinnigt. Bingo verkar inte förstå hur lätt det är för pedofiler att utnyttja barn med olika metoder. Vidrigt.

  Bingo lär sig aldrig trots att han gör samma misstag om och om igen. Ja naturligtvis tycker ju inte han att han gör en miss när han lägger ut sina barn nakna i tid och otid 🙇‍♀️🤦‍♀️

  Ibland får jag en känsla av att både han och Katrin skriver saker enkom för att provocera, egentligen står de inte 100% för det de skriver. Vilket jag tror Katrin antydde i nåt inlägg på Insta. Allt för att jaga upp pöbeln…

   Ja tror det med för att provocera. Och det är så omoget!!!

   Det är klart det är så. Det bästa är att helt ignorera det där paret, det är nog det värsta som skulle kunna hända dem.

   Att provocera och tycka det är häftigt känns lite som Bingos generation. Generation X som är barn till boomer-generationen, vill så gärna vara tuffa tanter och gubbar nu. Ser det på Bingo, Gert Wingårdh, Drugge, Maggan och Mona osv.

   Ja men God morgon H, det är ju så dom jobbar. Dom provocerar. Har gjort i alla år.

  Han frågar bara sig själv om hans åsikter men undra vad barnen skulle tycka om det låg uppe bilder på dem på nätet som har spridits. Det e väll dom han skall ta hänsyn till inte sin egen åsikt ?

   Exakt min tanke. Tror han att barnen är okej med att en skev tysk går i gång sexuellt till deras bild i duschen?

    Är du okej med att mannen som såg dig i mataffären går i gång sexuellt till det?

     Va vad menar du? Det e en stor skillnad att ha bilder spridda på nätet . Dom får man aldrig bort

      Men varför ska man må dåligt över att någon eventuellt går igång på bilder av en? Lovar att du själv har hamnat på bilder (ovetandes i bakgrunden) som barn.

       Dessa barn växer upp och kanske inte vill finnas na*en på nätet men då e detta försent för det e redan ute och delad 10000000000 gånger , de kan bli mobbade i skolan uthängda mm. Att resonera att man inte skall behöva anpassa sig för ped***erna e bull sh**t och att va Naken e utlämnande , man kan mista jobb med mera av sånt där

        Högst troligt 😂

        Kan man mista jobbet för att det finns bilder när man var naken när man var liten? Nu får du nog lugna dig.

     Anonym / 12:44
     Jag är vuxen. Som barn hade jag haft ett stort problem med det.

     Ditt resonemang låter oroande likt en ped*fils.

      Hur ska du förhindra det då? Vi kan inte anpassa våra liv efter pedofiler.

      Men snälla nån! Nu får vi väl ändå ta det lite lugnt med att skrika pedofil till folk. Anonym 12.44 framförde en fråga som är värd att fundera på och är ju även viktiga diskussionspunkter. Vad i frågeställningen gör att du anser det visa på pedofili?

      Berätta mer om vad exakt i personens resonemang som låter oroväckande likt.

      Men är inte ni kloka i huvudet?

      Personen jämför om jag skulle ha lika stora problem med mannen i mataffären som går igång på mig som vuxen kontra om han går igång på ett barn??

      Och ni undrar vad som är konstig i den frågan? En pedofil vill gärna jämställa sex med barn som att han sex med vuxna.

      Jag misstänker att ni är alla samma person som ifrågasätter. Sjukt.

       En retorik där pedofili konstant jämförs med vilken sexualitet som helst är de facto en metod pedofiler använder sig av för att normalisera. Vi läste om detta på socionomprogrammet och fick under några horribla men lärorika veckor följa polisarbete och ta del av djupgående studier av väldigt organiserade pedofilnätverk.

  HerreGUD! Han kanske skulle fundera ett varv till över om POJKARNA vill ha sina nakenbilder hos pedofiler på nätet? Och varför måste han publicera dem överhuvudtaget??? Spara dem i familjealbumet då, om de är så himla fina.

   Tycker faktiskt att nakenbilder kan vara kränkande att familjen har när barnen är vuxna också. Vissa vill inte att släktingar, eller ens egna föräldrar i all evighet ska kunna titta på sin nakna barnkropp liksom.

   Lite märkligt faktiskt. Att ha nakna foton på barn liksom även om det är sina egna. Om man tycker att barnet är sött när den badat och vill ’fånga det minnet’, varför inte fota med handduk runt, eller något sådant?
   Ju mer jag tänker på det, desto mer skevt tycker jag det är att vuxna prompt vill ha nakna bilder av sina barn, kroppslig integritet måste få gälla även barn.

   Jag har till och med ett foto från att jag badade naken på dagis tillsammans med en pojke?! på 90-talet. I samma lilla bassäng. Inget jag minns, men det känns ändå lite märkligt att personalen ens satte oss i samma bassäng och fotade, och satte in den bilden i ett sådant där ’minnesalbum’ till mig… fan lite äckligt är det alltså.

    Dina tankar verkar inte sunda. Låt barn vara barn!

    Men snälla! Nakenhet är naturligt och nakna barn har inget med sexualitet att göra. Du behöver ta en titt på ditt eget förhållande till sexualitet. Du låter dessutom som en pedofil.

     Vari ligger det osunda i att inte vara bekväm med bilder på sig själv som naken tillsammans med sin dagiskompis och hur kopplar du det till pedofili? Hur fick du in sexualitet i det hela? Anonym 14.25 ifrågasätter om det är en integritetskränkning att fota barnet naket.
     Nakenhet är inte naturligt i många kulturer och det är bara i norden där barn springer nakna på offentliga badplatser och parker. Huruvida nakenhet har en koppling till sexualitet ligger i betraktarens ögon. Det är inte du som avgör det utan vad personen som spanar in det nakna barnet går igång på. Men i slutändan när det gäller barn är det föräldrarnas ansvar och omdöme som avgör vilka risker barnet utsätts för.

    Vilka obehagliga tankar du har :/ Kanske bäst att du pratar med någon professionell.

     Vem har obehagliga tankar? En anonym (Annan) säger det till en anonym….

    Att du reagerar på att 2 barn på dagis badar nakna ihop säger mer om dig. Låt små barn vara barn, det är inte fel på att små barn av olika kön badar nakna ihop och leker.

  Ingen nyhet att han är dum i huvudet tyvärr.

  Bingo har ju bli känd och framgångsrik på att ta fram bilder på människor och göra dom till rena runkobjekt. Han kallar det konst, visst, det mesta kan väl kallas konst, men det visar ju också att han inte alls förstår problemet med att objektifiera kvinnokroppen till något som finns för behaga mannen.

  Titta bara på hur han betedde sig mot Katrin när hon gått upp i vikt.
  Titta på kvinnorna han attraheras av.
  Han har noll förståelse för integritet och många kvinnor har upplevt honom som för närgången och vulgär.

  Klart han inte kan se problemet i att män runkar till nakenbilder på hans barn.
  För om han förstod det hade han behövt förstå problematiken i de nakenbilder som gjort honom rik.

  När jag var barn var internet nytt och jag minns hur jättenoga de vuxna var angående att inte lägga ut bilder. Minns tydligt hur min mamma hade ett långt tal om främlingar och att hon minsann hade hört om en flicka som lagt ut en bild på sitt ansikte och någon hade klistrat hennes ansikte på en naken kropp och spridit på internet så att alla trodde att hon var prostituerad.
  Lite väl långsökt kanske, men helt fel var det ju inte. Lite mer försiktighet och tankeverksamhet kring internet skulle ju inte skada, rent generellt.

  Gud vad gammal han såg ut att vara på bilden!

  Lite märkligt.

  Är den där lilla bilden på resultatet den bilden som blev anmäld och nedtagen?
  För nu har han i så fall lagt upp den igen 😳

  Vet någon om man är anonym om man anmäler bilden ?
  För jag tycker inte att småbarn ska behöva få sina nakenbilder spridda på internet. Om de vill lägga ut bilden på sig själva när de är vuxna är det en sak, då finns det ett informerat samtycke. Det saknas idag

   Genom att lägga upp anmälan komplett med en mindre version av originalbilden menar jag.

   Jag har anmält den här versionen. Han är så gränslös att man mår illa.

    Vad bra att gjort det!❤ Berätta gärna vad du fick för svar sen

  Usch han vill ju bara visa upp sig…

   So? Vilken influencer gör inte det?
   Tycker bingos kropp är snygg.

    Jag ser inte förbi hans självbelåtna min av typen ”jag är snyggast på jorden” tillsammans med den där texten, men to each its own.

  Men jag fattar inte VARFÖR han lägger upp dessa bilder på sina barn? Det är ju bara att visa dem för den närmaste familjen/vännerna om man är nöjd med en fin bild. Alla föräldrar tycker väl att ens barn är gulliga nakenfisar men fan heller att man skulle lägga upp det för tusentals okända människor. Det är så bisarrt.

  🤮🤮🤮 på honom.

  Han är gränslös. Barnen hans är ökända och vad kommer dom att säga om det som vuxna tro? Han har ingen rätt att bjuda på nakenbilder till pedofilerna på några barn. Vems dom än är.

   Vad menar du med att hans barn är ökända?

  Håller helt med Bingo! Är ju inga porrbilder med sexuellt innehåll på barnen som lagts upp. Finns säkert pedofiler som går igång på bebisar i bävernylonsoverall och napp också så då bör vi förbjuda alla bilder på barn på sociala medier. Iof ingen dum idé när jag tänjer efter🤔😆

   Håller med, fram tills barnen blir så stora att dom själva bryr sig.
   Är nog hälsosamt att vara lite obrydd dessutom :p

  Omöjligt att vara avslappnad till det.

  På tal om Bingo, vad har hänt med Katrines hår?! Ser ut som en davy-crocket mössa eller en ganska illa gjord peruk. Är det extensions? Nåt är väldigt fel tyvärr. Men hon är ju glad så då är allt bra.

  Tyvärr, för Bingos del i detta fall så tror jag på Karma.

  Bingo är tragiskt porrskadad och obotligt korkad, precis som hans ex Katrin! 🤢

  För att hans signum är att provocera.

  Förstår att GW inte vill ha något som helst samröre med denne man.

  Jag tycker att sådana bilder hör hemma i ett privat fotoalbum, allt behöver inte delas med allt och alla.

  Inte det minsta söta*

   Jävligt onödigt att recensera barns utseende!

  Hade det funnits en lista över barn most likely to bryta all kontakt med sina föräldrar så fort de uppnått vuxen ålder så hade Katrins och Bingos barn stått högst upp på den listan. Hälften av allt som dessa föräldrar slänger ur sig uppenbart bara för att provocera men att provocera på sina barns bekostnad är verkligen lågt på en helt ny nivå.

   Nä du, det tror jag verkligen inte! De verkar ju ha en drömrelation till sina barn. / från en som växte upp i bråk och misshandel och undrar brutit med min pappa
   Lite perspektiv vore på sin plats.

    Bara för att det finns folk som har haft det värre innebär det inte att deras relation är en ”dröm”. / uppvuxen med en narcissist som använde sig av både psykisk och fysisk misshandel (om vi nu ska jämföra elände 🤷‍♀️)

     Om vi kollar på vilken fin relation han har med sin numera vuxna dotter så tror jag han kommer ha det med sina söner och Falke oxå. Ser inget oroväckande alls, de gör ju allt för barnen och gillar att vara i centrum och synas, är inte alltid dåligt.

     Ja, vi kan jämföra elände.

  Total wackohead 🤮🤮🤮
  Bortsett från pedofilidioter som kanske cirklar runt o snor fotona… så tänk lite längre Bingo!
  Hur o vad tror han att grabbarnas kompisar kommer att säga?
  Nakenfoton på nätet.. gulligt eller inte

  Konsekvenstänket .. DAAAAAAHHH! Haallåååååå liksom

  Varför ens fota barnen när de duschar ?

   Precis :/

   Bingo är kanske en pedofil han med?
   Eftersom han verkar vara så chill med situationen

  Fy fan,vilket creep…

  Reflektionen; ”Jag bryr mig inte om var bilderna hamnar. Katrin bryr sig inte om var bilderna hamnar, min mamma bryr sig inte om sociala medier överhuvudtaget, vad tycker ni kära följare?” Ingenstans funderade han över om hans barn bryr sig? Antingen idag eller när de blir äldre.…. Kanske deras åsikt som borde gälla här? 🤷🏼‍♀️

  Samma inställning som Katrin som la upp en gigantisk bild av Rambos kön på sin blogg… Vidriga människor båda två.

  Skulle aldrig i livet lägga ut avklädda/nakna bilder på mitt barn, däremot har jag gjort det när han var liten och hade blöja och t-shirt, kanske peddon tänder på det också?

  Det är ju ganska vanligt att föräldrar tar bilder på sina barn i tid och otid för att föreviga olika minnen. Och absolut inget fel att göra det, däremot ska man vara försiktig med vilka bilder man lägger ut offentligt. Folk måste sluta lägga ut bilder på barn i utsatta situationer, tex när barnet är naket, jätte sjukt, ligger på sjukhus, eller liknande. Man måste tänka vad man lägger ut och hur det kommer påverka barnet i framtiden.
  Hejja instagram som tar bort bilder på nakna barn. Om Bingo vill ha dessa bilder själv kan han väl ha de hemma privat, och vill han dela bilderna till pedofiler finns det säkert någon internetsida där han kan göra det…

  Konstigt ändå att Katrin och Bingo inte längre är gifta, de verkar ju passa så oerhört bra tillsammans………… Verkar dessutom tänka exakt likadant (d vs inte tänka alls). Tack o lov att Insta har en annan inställning till pedofili än dessa två galenpannor.

  Det hela blir problematiskt när man inte väljer att se att tiderna förändras.
  Givetvis är det inte föräldrar eller barn som ska bära ansvaret för vad pedofiler/hebefiler/efebofiler gör men bilder de letar upp på nätet. Men, det är föräldrarnas ansvar att skydda barnet. Och i det ansvaret ingår det att förstå hur världen har förändrats i och med internet. Att den bilden på sitt/sina nakna barn är oskyldigt tagen för att bevara ett ögonblick är en sak. Men, vad man gör efter det med den bilden är en helt annan som medför en stor portion ansvar _och_ respekt för barnet. Att raljera över det, att förminska sakens allvarliga natur som det är att bilder far till höger och vänster är inte att visa på gott omdöme. Det är att vara gammeldags och jävligt mossig i sitt sätt att reflektera. Ungefär som med folk som ska envisas med att säga ne***boll istället för chokladboll. Eller lapp istället för same osv. Tiden, upplysningen, utvecklingen går framåt – man (förhoppningsvis) lär sig mer, förstår mer, inser mer. Och så är det med barn och deras kroppar och bestämmanderätt.
  Barnet är en individ med rättigheter man ska skydda. Och en del man ska skydda är barnets integritet och rätt att få behålla sin (nakna) kropp för sig själv.

  Jag som vuxen kvinna vill inte att nakenbilder delas på mig hur oskyldiga de än är. Jag vill inte det av många orsaker. Men framförallt för att det är min kropp och jag vill inte att den ska bli bedömd av någon annan som får händerna på mina nakenbilder. Jag vill inte att bilder på mig, naken, ska cirkulera runt bland känt och okänt folk … och om jag vill det – ja, då vill jag få bestämma det själv. Inte att någon bestämmer åt mig.

  Jag är rätt trött på vuxnas diskuterande om att det är oskyldiga bilder man lägger upp och att det inte är så farligt. Och när det drar iväg till att mer eller mindre säga att man inte bryr sig i om en sexualbrottsling får tag på de bilderna och dels sprider dem vidare till andra likartade individer och dels själv använder det som material för att ”sexuellt” stimulera sig själv. Då är man inte med i matchen, då är man ignorant och förstår inte den enorma problematik som existerar med just detta att barn exploateras i ”sexuella” syften som barn inte ens ska vara en del av.
  Och jag sätter sexuella inom ”-tecken för sex och barn är inte se eller sexuellt. Det är övergrepp.
  Det är ett övergrepp mot ett barns kropp, ett barns integritet när en nakenbild på dem delas ut när de inte själva är mogna nog att bestämma att ”det här vill jag dela med mig av”.

  Man måste sluta förminska det här. Man måste sluta resonera ur ett förlegat perspektiv. MAn måste börja förstå att föräldraansvar handlar om att skydda sitt barn fram tills det är moget att kunna ta egna genomtänkta beslut.

  Gällande Bingo så … en del av mig får bara känslan av att han är så förlegad och passé att det här är hans sätt att få trafik till sitt konto. Få vara del i nyhetesflödet lite längre. Vara den som skapar en sorts debatt för att allt annat han gör är så fruktansvärt ointressant.

  Jag är en som har anmält dom bilderna varje gång dom har hamnat på insta som han la ut på barnen eftersom han inte verkar fatta ett skvatt, Är det nån som vet om soc är inblandad i hans liv? eftersom det inte är första gången han inte förstår vilken skada detta är för barnen.

  Orosanmälan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *