Emilia Wahlund tar paus från Instagram

Bildkälla: Emilia Wahlund Instastory

Emilia Wahlund tar en längre paus från Instagram.
Helst av allt skulle hon vilja ta bort sitt konto och aldrig mer logga in på Instagram, men förstår samtidigt att det inte funkar så.
Det är ju hennes jobb och inkomstkälla och tanken var att hon skulle börja jobba igen i augusti, men så är inte fallet längre, utan hon kommer fortsätta vara mammaledig i några månader till så att hon slipper vara här inne. (Instagram alltså)

Jag ska vara ärlig med er och säga att jag inte alls mår bra, jag upplever en ångest jag aldrig känt tidigare, går runt med gråten i halsen konstant och känner mig helt tom. // Emilia Wahlund

Jag tycker det här är för jävligt, att Emilia mår så här dåligt, när hon egentligen borde vara inne i bebisbubblan och bara njuta av sitt barn..
Den här tiden ska ju vara ren eufori.

Jag vet och förstår att det flera av er som ogillar Marcelo, av en eller annan anledning, men snälla – ta inte ut er frustration på Emilia.
Ja, de bor ihop men det betyder inte att Emilia är någon jäkla dagisfröken som ska behöva ta ansvar för saker som Marcelo sagt eller gjort. Eller inte sagt eller inte gjort.
Att konfrontera Emilia för någonting som Marcelo sagt eller gjort är ungefär lika logiskt som om jag skulle sätta mig i bilen och köra över grannskapets alla katter för att jag är besviken på simhallens nya öppettider.

Jag hoppas innerligt att Emilia kan komma in i den där bebisbubblan, nu när hon tagit en längre paus från Instagram.
Jag har aldrig varit där själv, men det verkar väldigt mysigt där inne i bubblan.

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan glädja henne med att jag inte har en aning om vem hon är.

   Och jag kan glädja henne med att det finns andra jobb än ”instagram”. Föräldraledighet kan ju vara en bra tidpunkt att fundera på vad man vill, utveckla idéer och söka nytt jobb etc.

    Tänkte exakt samma sak. Herregud, ta bort Instagram och skaffa en ny inkomstkälla. Precis som alla andra som börjar vantrivas på sitt jobb.

    Exakt!

   Det är Marcelos flickvän och mamman till hans dotter. Jag vet inte riktigt vad hon ser i Marcelo, för hon verkar vara en helt underbar och otroligt jordnära människa. Hoppas att hon snart mår bättre och att hon vänder detta till något som kan få henne att växa och bli ännu starkare. Hon är ganska ung och givetvis känslig, så jag förstår att det är ett väldigt toxic klimat för henne.

    Vet inte vem ”Marcelo” är heller 🤷🏼‍♀️

    Och alla vet vem Marcelo är????

     Alla känner apan 😄

      Apan heter Marcel.

   Älskar folk som ska leka ”jag bryr mig inte om influencers/vet inte vem det är/vem fan är det” så är ni inne på Bloggbevakning hahahah. Vad gör ni här om ni är så coolt ointresserade?

    Va? Menar du att man måste veta vilka alla influensers är för att man läser BB ibland?
    Hur många är dom liksom?

     Självklart menar jg inte det, men det känns som att folk spelar balla för att dom inte vet vem någon är…. Typ ”vem fan är den töntiga influencern att hålla koll på” när man är inne på en blogg om just influencers…

    Är du dum på riktigt? Ska man veta vilken varenda flunsa är??? Skaffa dig ett liv.

     Nej, men man behöver inte kommentera att man inte vet vem dom är..

     Swooosh

  Fast nu är det ju ingenting Marcelo har gjort, utan att hon blivit outad där hon snackar ner Ninas(Marcelos ex) nya kille?

   Precis vad jag tänkte.

   Det har jag missat! Vad sa hon?

    Att han typ var en nobody för han spelar i division ett och att Nina ville få det att låta ballare än vad det var

     Hur gamla är dom här tomtarna?

      Hahahhaha
      Marcelo är väl född 90
      Nina 93 eller 94
      Emilia 99 eller 00

      22 och 26 år gamla. Men beter sig som de vore 12 😛

  Hoppas hon kan sluta helt med sociala medier och skaffa ett jobb hon mår bättre av.

  Fast det här har väl inte alls med Marcelo att göra utan att hon själv pratat med någon liten snorunge på Instagram som i sin tur har publicerat konversationen.
  Personen bakom det kontot verkar vara typ 14 år och kan inte varit spenderar nånga timmar i skolan ..

   Vilket konto var det som la ut?

    Det vet väl alla redan

     Tror du jag hade frågat om jag visste?

    realitysvea

     Tack!🌻

   Men va , vad har jag missat? Såg att namnet på kontot är nämnt i kommentarerna , men vet ej vad grejen är ?

    Emilia gjorde bort sig rejält kan man säga. Och hon kan inte äga att hon gjort fel utan drar offerkoftan på och skyller på alla andra, ska anmälas hit och dit. Ta ditt eget ansvar känner jag!

  Mår man dåligt pga sitt jobb måste man verkligen ta ett nytt. Det tycker jag gäller oavsett man är influenser eller busschaufför. Hon mår jättedåligt av sitt jobb och ”kan” inte radera kontot, men jooo gör det Emilia! När man har barn måste man verkligen skaffa sig den bästa vardagen för sitt barns skull. Jag tror hon skulle må så mycket bättre av att ta ett ”normalt” jobb, eller kanske börja plugga. Hon känns som en fin tjej och det är så sorgligt att höra att hon mår såhär.

   Håller med! Har faktiskt fått en otroligt fin bild av henne. Hon verkar empatisk och otroligt snäll. ☺️ Hon kanske kan kombinera influencerjobbet med något annat jobb efter sin mammaledighet? Eller ta 100% mammaledighet, men förstår att det är dyrt och inte helt optimalt efter att ha köpt nytt boende.

  Men det är väl klart att hon kan ta bort sitt Instagram. Om man har ett jobb man vantrivs med så försöker man väl hitta ett annat jobb.

   Ja, man försöker hitta ett nytt jobb, men man säger ju inte upp sig på studs – vilket är samma sak som att stänga ner sitt konto nu.

   Att gå omkring och oroa sig över att ekonomin kanske inte går ihop bara för att man inte har ett annat jobb hjälper en ju inte direkt att må bättre..

    Barnet är ju relativt nyfödd, hon kan ju vara föräldraledig ganska länge till och söka nya vägar under den tiden.

    Fast hon får ju inte pengar av Instagram-kontot rätt ner i fickan. Hon har väl antagligen ett företag så då kan hon faktiskt stänga ner kontot och fortsätta ta ut lön ur företaget tills hon hittar något annat jobb.

     Hur ska det komma in pengar till företaget då?

  ”Helst av allt skulle hon vilja ta bort sitt konto och aldrig mer logga in på Instagram, men förstår samtidigt att det inte funkar så.”

  Funkar alldeles utmärkt att byta ”jobb”.

  Man kan ju satsa på en ny karriär!

  Men vänta nu, just den här situationen har väl inte ett dugg med Marcelo att göra? Jag är verkligen inget fan av honom, men rätt ska väl vara rätt 😉. Det var ju hon som snackade skit till skvallerkontot och got caught…

  Klart hon mår dåligt eftersom hennes skitsnack om Ninas kille publicerades. Det är lätt att skylla på annat då.

   Fast hon har ju fått mycket kritik och hat mot sif pga det så det är klart att det fått henne att må dåligt, även fast det är befogat kritik rent tekniskt sätt.

   Men snälla, jag hade också hyst agg mot någon som hade brutit sig in i mitt hem, varit våldsam mot mig och sedan legat med min partner. Tappade det totalt med Nina när jag läste om detta, men förvånar mig på något sätt inte – N tror att hon kan göra vad hon vill, när hon vill och att ingen annan än hon existerar i världen. 😴 Ingen bryr sig om N eller hennes nya kille.

    Var väl din vinkling? De bodde ju tillsammans då och Emilia visste om det. Tror inte dom ens hade släppt in henne om hon inte hade något där att göra. Sen om Emilia och Marcelo dejtade då är det väl marcelos ansvar att inte sova och ha sex med nina? Sen tror jag inte Emilia hade suttit och tröstat henne som hon sa om Nina hade varit fysiskt våldsam. Herregud det är ju Nina det är synd om i situationen.

     Det pinsamma är ju att Emilia forsätter
     Träffa Marcelo efter detta ? När han ligger
     med Nina när hon ligger på soffan? Skäms hon inte….

   Vad sa hon om han då?har missat detta

    Hon sa nog ingenting om han.

  Att må dåligt första tiden med barn är nog väldigt vanligt, fast inte alla pratar om det. Och att vara offentligt på det måste vara jättetufft. Det är ingen skimrande bubbla, det är en delvis mysig men också skitjobbig bubbla.

   Exakt. Jag upplevde INGEN bubbla och eufori. Det är vad folk utan barn tror eller de som lever enbart för barnen och utplånar sina egna personligheter.

   Jag fick en chock 😀

    Nä, det var DIN upplevelse. Det finns många som upplever bubblan positiv utan att vara barnlös eller utplåna personlighet.

    Håller med. Fick också en chock! Nog för att man visste att det skulle bli tufft men herreGUD!!?!! Alltid avgudat min bebis men det är inte förrän nu, 6 månader in, som jag känner att bitarna börjar falla på plats och att jag faktiskt kan njuta av att vara mamma

     Samma här, det är först nu jag kan sänka axlarna lite och njuta mer! Fast jag vaknar varannan – varje timme om nätterna! Alltid! Med vänlig hälsning, mamma till bebis på 5 månader

    Chocken ja!!!!!!!!!! Tack, trodde jag var ensam.

  Har hon ingen utbildning att falla tillbaka på? Hon måste ju verkligen inte jobba med Instagram som flera här påpekar. Trivs man inte med jobbet så söker man sig någon annanstans. Har superdålig koll på henne, vad influerar hon följarna till?

   Konsumtion, vad annars.

   Kan nog vara en del ett dåligt mående- ”du ska ju känna eufori”. Jäkla press bara det!

  Alltså meningen ” Den här tiden ska ju vara ren eufori” … det är väl ändå väldigt vanligt att må dåligt som nybliven mamma?

   Ja verkligen, första halvåret mår nog de flesta rätt dåligt är min erfarenhet av alla runt om mig, inklusive jag själv.

    Vissa inkl mig själv har aldrig varit så lycklig som då 💙💚 Det är olika.

    Men säkert jobbigare för influensers som ska visa sitt perfekta hem, perfekt kropp och leva på.

    Kolla på Mikaela lsurennoch Gynning som redan tränar mm.

     Samma här. Vilken lycka i kroppen. Trött som aldrig förr. Men lycklig.

     Precis, jag hade ingen press heller på mig själv. Jag såg mig som mamma åt mitt underverk och om då mina bröst hängde eller magen var större så kvittade det.

    Nog är det möjligt att du och dina kompisar mått rätt dåligt, det vet jag ingenting om. Men skriv det inte som en sanning. Det är verkligen inte ”dom flesta” som mår dåligt.

   Ellerhur? Aldrig varit så ostabil som när jag fick barn. Hormonerna sprutade liksom ut genom öronen och var glad/ledsen om vart annat.

   Hade jag haft ett stort instagramkonto när när ungen var typ 3 månader hade jag totalt ballat ur av alla elaka kommentarer. Det tar liksom extra hårt när man ändå är känslig.

   Med det sagt så är alla olika och en del föräldrar behöver sjukskriva sig utan instagram.

   Ja, eufori är det inte alltid, kan ofta vara ganska kämpigt även om man kan känna lucka också. Däremot är det ju tråkigt om det händer andra jobbiga saker också.

   Exakt. Svinjobbigt, känslokall, sömnbrist osv. Verkligen inte eufori.

    *känslosvall ska det ju vara

   Ren eufori att vara nybliven mamma med ett helt nytt liv att anpassa sig efter, en ny kropp att lära känna, sömnbrist till 1000, eventuella baby blues….Snarare motsatsen till eufori, en redig kris ligger närmare till hands.

    Eufori eller kris? Kanske är det problemet, att ni förväntar er eufori?

   Stryk den meningen. Måste vara FÅ som känner så. Men det kanske är vad man SER på Instagram… Fejk!

  Men finns massa yrken att välja på. Eller börja plugga.

  Känner ingen som tycker bebistiden är eufori. Det är det som är problemet. Man tror att allt ska vara bra och det är mest skitjobbigt, man känner sig låst och har sömnbrist och folk säger fan inte som det är.

  Visst har man stunder på dagen då allt känns bra, man älskar sitt barn och njuter som mamma. Men gud, ett halvår känns som 100 år, och et är först när de är 2-3 år man tycker tiden går fort.
  Tycker bebistiden var jätteseg. Det var först på Öppna förskolan jag insåg att de flesta mammor känner likadant.

  Hade jag fattat att man kunde gå till öppna när bebisen var 3 månader hade det hjälp mig mycket, att träffa likasinnade. I stället satt jag hemma och mådde skit tills bebisen var 9 månader.
  Ja, inte inne jämt ås klart, men inga mammagrupper eller så.

  Emilia: Man får må skit, det är okej. Skaffa mammakompisar att spy galla till, det hjälper!

  Kram kram

   My bad. 🙁

   Då har du ej mött mig. Älskade det. Men jag gick in i bubblan med mysdress och tofs och hade inte instsgram,

    Samma här. Älskade det. Satte mitt barn först, mitt eget utseende blev i sista hand. Promenader med barnvagnen är ändå bra träning det med.

     Men ursäkta har läst flera sånna här kommentarer nu – ”satte mitt barn först så då kunde jag njuta ” – som att problemet för alla andra som mår dåligt är att de inte sätter sitt barn först. Jag har själv 3 barn, har aldrig brytt mig särskilt om utseende eller komma tillbaka till egna intressen. Jag mådde dåligt för att det blev en överväldigande känsla, att räcka till och vara tillgänglig 24 timmar om dygnet, när som helst börjar ungen skrika och när inget annat funkar.. ”han vill till sin mamma!”. HJÄLP, ville inte va sista utväg, hade älskat att va pappa under småbarnstiden (vi har delat föräldraledighet 50%, han gör mer hemma etc och jag jobbar mer så har inget med det att göra)

     Sluta tro att ni va lyckligare för att ni ”satte barnet först” – man reagerar bara olika

      Ja, och framförallt är bebisar så olika! Vad mycket jag njöt av bebisbubblan med en kolikbebis… 🙃 som hatade vagnen, inte tog napp, var missnöjd större delen av dygnet, ammade nätterna igenom och aldrig sov någon annanstans än vid mitt bröst. Jag jämför till exempel med min bror som fått barn nu och har en liten bebis som sover var som helst, inte har något magknip, tar napp och flaska samt älskar att åka i vagnen. Om vår dotter hade varit så förnöjsam hade jag antagligen inte fått en sån tuff start på föräldralivet. Glädjen har typ inte kommit för mig förrän efter 8 månader när hon lärde sig krypa och sitta och blev mindre frustrerad. Vissa bebisar vill nog helt enkelt inte vara spädbarn! Och jag tänker fan inte blamea mig själv för att jag hade en tuff bebistid. För jag gjorde ALLT för att göra min dotter nöjd. Så säg inte att lyckan kommer ur ens prioriteringar eller att sätta sitt barn främst…

       Du är bäst!

     Fy vilken anklagande kommentar.

     Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Gick också i myskläder och långa barnvagnspromenader varje dag, om det nu är ngt tecken på lycka. Men nej, bebistiden är inte min favorittid under barnåren direkt.

   Men usch, hur kunde du inte göra en mer meningsfull dag åt dig och ditt barn då? Till skillnad från dig känner jag MÅNGA som upplever eufori när de är föräldralediga.

    Camilla, kan du inte bara direkt-radera kommentarer som innehåller ordet ”usch?”. Det känns som att alla cray cray-kommentarer och passivt aggressiva nålstick innehåller minst ett usch.

  Hon kan visst radera sitt instagram. Använda föräldraledigheten till att hitta ett nytt jobb. Kanske börja plugga eller vad som helst. Det är ju inte värt det att ha kvar sitt konto när hon mår så dåligt.

   Absolut ”använda föräldraledigheten till att hitta nytt jobb”, när hon nu använder 100% av sin vakna tid till att ta hand om sitt barn istället för att som i vanliga fall att jobba 8-10 h och sen ha fritid / egentid. Genialt!

    Men vad är det för dryg kommentar? Jag hoppas att du är ironisk och jag bara tolkar in en massa. Hur tror du andra föräldrar gör som kanske blir uppsagda eller slutar självmant av olika anledningar gör för att börja jobba sen när ledigheten är slut. Just det, de söker jobb. Jag menar ju inte nu som i nu på direkten. Men längre fram.

  Sociala medier för inget gott med sig. Jag har tagit bort allt sådant. Väldigt skönt!

   Nja, det är nog individuellt. För mig är det innebär det flera positiva saker.

   Sociala medier har gjort jättemycket positivt för mig. Men så följer jag inte influencers heller. Många verkar glömma att sociala medier är mer än Bella och Bianca och alla från PH.

  Vissa människor klarar ej att arbeta med sociala medier. Att reagera såhär när en konversation har läckt istället för att skriva ”ja det är sanningen, jag står för mina åsikter” visar bara att det inte är rätt yrke för henne om man säger så. Man måste kunna skärma av sociala medier från verkliga livet oavsett om man jobbar med det eller inte. Såklart tråkigt att hon mår dåligt men hoppas hon tar sin välbehövliga paus och kan njuta av det riktiga livet.

  Fast just detta verkar ju inte handla om Marcelo på det sättet utan en konversation hon haft ihop med en person där Emilia pratar om Nina och hennes pojkvän. Emilia hade en del åsikter kring Ninas nya, vilket är helt okej. Hon räknade såklart inte med att denna konversation skulle komma ut offentligt på ig men det har den nu gjort.

  Tror starkt detta är den större anledningen varför hon tar paus och inte för att hon får hat pga hon är med Marcelo.

   Exakt. Hon kan inte hantera kritik alls. Då stänger man ner hellre och leker martyr.. Äg det du sagt istället!

  Jobbigt och fel med elaka kommentarer eller vad det är som hon mår dåligt över. Det är absolut inte ok och man ska såklart inte känna sig bortdriven från sociala medier. Men, hon kan ju söka sig till en annan karriär/yrke! Eftersom hon själv säger att hon skulle vilja stänga ner kontot och aldrig logga in igen samt saknar tiden när hon inte var känd alls. Det är ju möjligt, influencer är inget yrke man tar för att man måste och inte har några val?

   Jo men det är väl som med maffiaverksamhet, har du en gång joinat så kommer du aldrig kunna leva ett vanligt liv som en nobody igen.

    Hahaha 😄
    Kul sagt men tror nog folk skulle glömma rätt snabbt.

  Det har ju ingenting med Marcelo att göra utan att Emilia gjort bort sig fullkomligt genom att snacka skit om Nina Glimsell till något spoilerkonto som publicerade konversationen.
  Oerhört skämmigt för Emilia.

   Vad skrev hon om Nina?

   Vad skrev hon då? Och till vem? 🍿

    Hon skrev väldigt nedlåtande att han inte är en stor eller känd hockeyspelare och där hon kommer ifrån spelar alla i division 1. Sen ska hon även påstått att hon polisanmält kontot för att sen kontakta kontot och säga att hon inte har gjort det. Sveareality la upp vem Ninas kille var och Emilia svarade självmant på det utan att ens ha blivit tillfrågad och sen väljer detta skvallerkonto att lägga upp det. Hon tycker att skvallerkonto brutit mot något och jag tycker hon får skylla sig själv, om hon hade smsat samma grej till Aftonbladet och varit kändare hade dom också lagt upp det så kanske dags att sluta gråta och stå upp för det man sagt.

     Tack! 😊

     Men alltså det är ju sant med div 1 i Hockey… Det är ju på en lite högre hobbynivå, inget man liv är sig och lever lyxliv på direkt..

      *Livnär

      Jo men man kanske inte ska dejta en hissinstallatör som varit med i PH och klaga på andras relationer och deras karriärer

       Att spela i div 1 är dock en hobby inte ett yrke 🤷‍♀️

        Tror Nina hade skrivit att hennes kille är ”inom sporten”. Och det skulle då varit som att skryta att han var proffs enligt Emilia (jag håller kanske inte med, han spelar hockey och är ju då inom sporten, vad spelar det ens för roll…)

   Exakt!! Tack. Varför kan man inte ta reda på hela sanningen före man gör ett inlägg. Emilia gjorde bort sig totalt och kan inte hantera det.

  Låter klokt med en paus, nyttigt för alla oavsett.

  Vad heter kontot som la ut konvon?

  Tror att Emilia har hunnit identifiera sig som en framgångsrik influencer vid det här laget. Hon ger sken av att verkligen vilja leva det livet. Det hon kanske inte hade räknat med är att Marcelos förflutna påverkar allt för negativt. Vilket hon nu tydligt inte kan hantera. Och det är förståeligt. Livet som influencer kanske helt enkelt inte funkar för alla. Hoppas hon hittar på något annat som ger mer glädje.

  Stackars jävel, vem det nu är? Men hon kan väl byta jobb som alla andra?

  Tråkigt inlägg. Något viktigare man ska inte mata igelkottar med äta mjölk även om den är laktosfri. Igelkottar ska INTE äta mjölk. Läs på innan.
  Jag har lite tråkigt.

   *dricka

    En del dumma ger lagad mat till djur som pannkakor och annat
    Allt som innehåller mjölk ska inte ges

   Nä dom ska väll ha vatten och gillar pannkakor och kattmat. Kottar är så fina 😊

   Varför kan man inte ge laktosfri mjölk? Det är väl laktosen som de mår dåligt av?

  Sträckläste ut Elena Belles bok nyss och omg helt tagen av att bla hennes man inte alltid var så snäll mot henne 🥺

   Berätta mer

   Va? Pappan till hennes barn?

    Undrar också. Det kändes som hon förlorade sin livskamrat och så var han inte snäll???

     Om det stämmer är ju verkligen hon det bästa exemplet på att alla gömmer sina lik i garderoben och sociala medier inte är något annat än inbillad verklighet.

      Till Jo 17:57

      Ja gömt var de men hon tordes berätta om de hur många andra har inte flera/grövre/andra lik i garderoben som de inte berättar alls om?

       Kommer till storytel i oktober 😀 spännande, ska läsa då!

    Anonym 17:52
    Japp pappan till Luna

     Kanske därför har dog så plötsligt? Insulinöverdos månne?

      Anonym 21:16
      Massiv hjärtattack, högt kolesterol, rökte, åt mycket snabbmat, stress och använde en del droger

      Insulinöverdos? Var han diabetiker? Eller använder man insulin till något annat? Känner mig som en okunnig diabetiker 😅😂

       Ja var kom det ifrån? Insulinöverdos???

       Personen menar väl att det är ett vanligt sätt att ta någons liv på, då det inte kan upptäckas typ.

   Har alltid fått den feelingen över vissa grejer hon berättat, samt det lilla man fått se av honom i Hollywoodfruar.
   Nu fick jag det bekräftat då

  Äh, det är bara för henne att logga ut och radera sitt konto så är hon strax bortglömd.

  Bebistiden ger en nya perspektiv och en hel del rädslor och oro. Vad fan har man gjort liksom? Satt ett barn till denna hemska värld som jag ska ta hand om. Det kan nog också vara svårt för Emilia att radera sitt instagram eftersom hon förmodligen har en massa jobb på långtidskontrakt så att hon måste ha det kvar. Jag vet inte, men jag har förstått att samarbeten fungerar så, varför skulle alla annars fortsätta göra reklam för Ideal of Sweden tex år efter år efter år? Men bra att hon kan ta ut föräldraledigt och ha det vilande så kanske lusten kommer tillbaka då bäbis är lite större.

  Bla så tog hennes avlidne man strypgrepp på henne, de bråkade väldigt mycket, han hade svårt att bara vara hemma därav mycket resande.

  Hon har bla blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn bla.

  Säger bara läs den!

   Va är det sant. Jättehemskt i så fall. 😕

    Men nu kan väl vem som helst säga att de blivit utsatta som barn. Det går liksom inflation i skiten

     Anonym 21:58

     Vidrig kommentar att haspla ur sig att nån hittar på att de blivit sexuellt utnyttjade som barn 🤮

  En hälsning till Emilia. Ta en paus och säg upp dig från ditt jobb som alla vi andra vanlisar gör.Hur svårt ska det vara? *jeeezes*

  Sociala medier är syns man inte så finns man inte hon kommer inte kunna sluta/byta tror jag

  Största orsaken varför hon tar denna paus är för att hon gjort bort sig ordentligt. Hon pratade ner både Nina och Ninas nya kille och skrev väldigt väldigt otrevligt om dom båda. Hånade hennes kille etc. Och fick det också att låta som att hon har det så mycket bättre för hon har också dejtat en hockey kille och att det är ”ingenting” att skryta om. Ursäkta men kom ner på jorden! Bra att dessa konvon kom ut så man får se hur du egentligen tycker och tänker om folk. Tydligen tycks tro sig rida på nån hög häst när man är tillsammans med någon som Marcelo?
  Äg att du gjorde bort dig, ta av dig offerkoftan och tänk på vad du skriver om folk. Sluta skylla allt på alla andra och ta ditt ansvar. Man kan heller inte anmäla allt bara för att det blir lite jobbigt för dig.. Och sen är det löjligt att ha Nessa där som sin mamma som ska skydda henne när det är bara hon som gjort bort sig.

  Om hon vill kan hon ju sluta med sociala media och börja på ett vanligt jobb.
  Sedan funderar jag också, visa kan väl må väldigt dåligt efter förlossning, depression, mm. Kanske kan vara värt att prata med barnmorskan om hennes mående så det inte är något sånt som hon kanske behöver hjälp att hantera :/

  Jag reagerar mest på att Nessa inte gett sig in i den här debatten. Hon och Emilia är ju jättenära, så känns fett konstigt att hon inte har försvarat Emilia när det här spoilerkontot ju också typ attackerat henne (Nessa alltså).
  Men det nya spoilerkontot verkar ju så sjukt – hänger ut fel personer osv… helt sinnes. Det nessa skriver försöker hon ju iaf få bekräftat först. Men den här realitysvea verkar inte riktigt tänka sig för.

  Fast hon skrev ju flera, flera gånger att hon skämdes över vad hon skrivit, att hon aldrig borde skrivit något om saken överhuvudtaget och att hon önskar att hon kunde göra det ogjort – vad mer begär ni? Att hon ska åka hem till Ninas dörr med en stor bukett blommor och böna och böna och be om en ursäkt för att hon inte gillar hockeykillar, för att hon tycker alla hockeykillar ser likadana ut och för att HON tyckte (hon tyckte = HENNES upplevelse, ingen vedertagen sanning) att Nina skröt om sin pojkvän som om han vore en NHL-spelade snarare än en spelare i div. So what? Låt henne tycka vad hon vill. Det hon gjorde fel var ju att dela med sig av sin åsikt till någon annan, men det har hon ju som sagt redan erkänt flera ggr att det var fel. Sen att det där kontot outade deras konversation, fick mer följare och mersmak för hela grejen och började outa deras gamla konversationer är ju bara fel fel feel. Hen som driver det kontot kanske också borde få lite kritik, det är ju hen som fortsätter älta.

  Visst, Emilia gjorde fel men det skrev hon ju DIREKT att hon visste om. Att hon skämdes. Jisses. Cut the girl some slack, hon har nog lärt sig sin läxa med råge. Känner inte Emilia alls men tycker verkligen hon verkar vara en varm, godhjärtad person som ger alla människor en chans (på gott och på ont).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *