Det händer på Instastory

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,385484″ ap mute ]

Angelica Blick firar sin födelsedag ett halvår för sent, med gäster som Kenza och Humlan, Joakim Lundell filmar folks skrev och Alexander Pärleros beter sig fullt normalt på flygplatsen.
Detta och mycket annat hittar du i klippet här ovan, men orkar du inte titta på det, så kommer här några skärmdumpar istället.

 

.

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja ett par betyder två stycken men många använder det när de menar några stycken typ.

   Det är inte fel att använda ”ett par” i bemärkelsen några, några få. Det är en av betydelserna av ”ett par” som även betyder två saker eller personer som hör ihop på något sätt alternativt två människor i ett mer eller mindre fast förhållande.

    Jo det är egentligen fel. Menar man mer än två så kan man säga ett par-tre-stycken.

     Det är det inte alls. Beror helt på kontext.

     par-tre-stycken betyder det 3 personer eller 5 personer?
     Jo man kan säga att det var ett par när det var en mindre grupp med människor.

      Det betyder 2-3 personer

       Exakt. Egentligen är det ju fel att säga ett par stycken när man menar tre, fyra, fem eller mer. Det betyder två stycken men många har ju börjat använda uttrycket när de menar flera och det är ju vanligt.

  Fräscht med skrevbild. Lite övergrepps-vibbar. Eller är det humor? Oavsett skulle jag aldrig acceptera ett sånt beteende i mina umgängeskretsar. Jockiboi som verkar söka efter bekräftelse på rikedom o welfare.. nåja.. det säger ju trots allt ingenting om insidan av personen. Men det gör däremot en skrevbild.

   Otroligt barnsligt beteende mest kände jag

   Hörde rykten om att de är pank. Riktigt tight med cash..

   Om man kallar allt för övergrepp förtar det betydelsen av riktiga övergrepp.
   Att visa en bild på sina byxor underifrån är absolut barnsligt och oestetiskt men inte ett övergrepp.

    Eller hur. Begreppet urvattnas.

    Är det sant att de är panka?

    Nu är det ju iofs inte hans eget skrev han har fotat utan någon annans. Jag vet inte vad ni hänger i för kretsar men i mina är det inte okej att fota någon mellan benen i alla fall.

  Nån som vet var Humlans klänning är från??

  Förstår inte riktigt hur du klippt in Angelicas firande. Det är exakt samma sekvens filmad men ur olika människors mobilkameror..? Bara ett tips: korta ner nästa gång. Blev väldigt långtråkigt att se på ?

   svintråkigt, sen ett inlägg med bilder om det? snark

    Gnällspik.

    Jag uppskattar bilderna, kollar aldrig på filmerna och vill inte se deras stories, bra med skärmdumpar ?

  Orkar inte med att Pärlan ska loss va så ”unik” och ”annorlunda” hela tiden.

   När han var gäst i Morgonpasset så sa han i en låtpaus till progamledarna något i stil med ”Om ni behöver ett samtalsämne kan ni prata om att jag har nagellack”.

    haha aldrig varit med om en person som skryter lika mycket om sitt nagellack som pärleros, som att han är den enda unika coola killen i världen som vågar ha färgade naglar och verkligen riktigt coolt att han ska säga det till varenda en han möter också

  På tal om Alexander Ida, gör han något mer än Framgångspodden? Och Ida, går hennes sociala medier och brun utan sol-företag så bra som det verkar?
  Följer dem inte utan har sett lite då och då bara så har inte stenkoll på vad exakt de gör mer, om de gör något mer, men har sett deras hus utomlands, sett lägenheten i Stockholm och så ska de väl bygga hus i Stockholm nånstans? Känns som att det är väldigt väldigt dyrt alltihop, men deras företag kanske går kalasbra???

   …fiskelifisk? Vill snacka skit men vet inte hur iom inte har nåt att säga? Men om jag lägger till ett par gulliga emojis märks det nog inte ??

    Om jag vill snacka skit? Absolut inte, jag undrar faktiskt. Jag vet att han gör en podd och hon har sociala medier och brun utan sol (som jag använder så jag har inget ont att säga alls). Skitsnack och skvaller gillar jag inte utan ville bara veta om de gör fler saker.

     Hon har inte bara brun utan sol utan en hel serie med många olika produkter.

      Tack då vet jag. Har bara koll på brun utan solen.

     ”Skitsnack och skvaller gillar jag inte”
     Samtidigt: hänger på sveriges största forum för bloggskvaller

      Jag läser inte här för skvaller och att snacka skit, tänka sig va, att alla inte gillar sånt!

     Tror att han sålde ngt företag el så för ett antal år sen och det är där pengarna kommer från. Till lägenheten iaf, inledningsvis var det hans och inte deras.

    Haha jag känner verkligen med TS! Jag stör mig nåt enormt på dom men vet inte riktigt varför haha. Stör mig på att det går så bra för dom för tycker inte alls att de förtjänar det. P är liksom så himla märklig, hans intervjustil känns riktigt oprofsig och han är ofta rent av elak och ”hotfull” mot bla följare i hans och Idas podd. Nu har jag slutat följa dom men så fort jag ser nåt om dom (eller ja, mest P) så kryper det typ i mig ? senast var det någon artikel om att någon kommun hade köpt hans ”framgångspaket” för massa pengar! Sjukaste!

     Ja jag vet inte om jag stör mig på dem, följde ändå Ida för några år sen och tyckte hon var helt ok. Stör mig iofs också på hans intervjuteknik, har bara hört några få avsnitt men det var inte riktigt det bästa jag hört. Men det är väl kul att det går bra för honom/dem! Jag trodde bara inte att en podd kunde gå SÅ bra.

      Alex har ju sitt framgångsföretag, eller vad man ska kalla det. Jag tycker att det verkar vara lurendrejeri baserat på Tramsfrans recenssion och typ min personliga gissning. Nån som köpt och vet om det var värt?

    Med tanke på hur mycket det ljugs för show off i influencer-branschen är det väl inte konstigt om någon börjar undra om det ligger någon substans bakom. Båda de där två är rejält korkade dessutom. Men det verkar ju bara ge pluspoäng i denna värld.

   För att inte följa dem verkar du ha oroväckande bra koll på vad de gör och hur de bor.

    Inte direkt. Jag följde Ida innan de fick sitt barn och sen har jag kollat enstaka videor när de kommit upp som rekommenderade. Men det är garanterat mycket jag inte vet.

    Jag har i princip samma koll tack vare den här bloggen samt Tramsfrans

   Arbetar för en återförsäljare av hennes produkter och de säljer bra hos oss iallafall.

   Pärleros fick en hel del när han sålde Mobilio en gång.

    Äger Alexander inte, eller ägde, panc media? Har för mig att de i sin podd sa att Alexander gör mer pengar men har många fler anställda så Ida gör större vinst i slutändan. De verkar vara sådana som jobbar hårt så de förtjänar nog allt de har.

   Podden är ju populär även om hans kvalitéer som programledare kan diskuteras. Hennes grejer finns överallt H&M, Åhléns så gissar att de inte behöver kolla efter extrapriser direkt.

   Lägenheten i Stockholm har de ju sålt, husbygget blev väl inte av därav huset i Spanien. Så har jag uppfattat det iaf.

  Underbara förebilder för unga… dricka ur flaska på gatan…blir inte bättre för att man bär glittriga kläder…och varför en Chanelväska som fokus när man ska fota en man!?!?

   Hade det inte varit så tragiskt så skulle man kunna skratta.

   För att den är dyyyyr och lyzzzz

   Du kan väl inte mena att det skulle vara så farligt…? Ungdomar gör ju ”värre” saker än att dricka ur en flaska på stan…

   Chilla lite. Visst kan man kritisera och tycka att de gör mycket fel men nån måtta får det va

  Thessan.se på instagram stories visar stolt upp sina persiener i uterummet dock som smygsamarbete.

   Ingen bryr sig thessan, sluta fiska gratis reklam

   Plockar fram en klassiker och svarar ”intresseklubben antecknar”.

  OT men Bianca Ingrossor Den blomstertid… vad är det för konstiga hack mitt i låten?
  00:25 och 01:51…
  Dålig mixning?

   Din dator? Dålig internetkoppling?

   Nu har du verkligen letat.

   Haha försöker Ninni få upp lyssnarssiffrorna nice try. Gå inte på det där!

    Va? Nej

  Det har i vanlig ordning inte hänt ett smack?

  Angelica Blick bestämde att pandemin var över och anordnade stor inomhusfest ?

   Precis. Missat det där med att inte anordna fester.
   De är väl dessutom i den åldern där det sprids mest just nu.

   Antar att alla flunsor suttit i karantän efter sina utomlandsvistelser också innan de kommer till festen ?

  Fattar inye joakims skrev filmning, lite osmakligt :/

  Knappast fel på min dator eller uppkoppling

  Nu kände jag mig gammal igen, svepa prosecco ute på gatan och va 2 barns morsa är
  Inget jag ens har tänkt på att göra??

   Slappna av lite. Morsor har också rätt att ha kul och släppa loss lite ibland. Man raderas förhoppningsvis inte som egen individ och blir bara ”morsa” för att man fått barn. ?

    Sant, har aldrig varit direkt intresserad av att
    Festa kanske därför jag skrev som jag skrev:)

    Tyvärr gör en del det. Inte alla, men många.

   Har absolut druckit ”klart” prosecco på vägen upp på stan. Slängt flaskan i behållare för ”glas” och haft superkul. Är morsa. Aldrig haft en dålig fylla i hela mitt liv. Tror nog snarare att det beror på att du inte gillar att festa, som du skrev ?

  Uppriktigt. Jag tappar hoppet om mänskligheten av samtliga av dessa videos. Herregud…

  Nu ska Bella och Paul till Schweiz på uppdrag av landet och visa upp Andermatt. Ska vi våga tro att deras bolag blir något åt det hållet? Bo gratis på olika hotell och skriva gott om dem på blogg och insta. Känns lite Mogi 2015 över det, men visst, alltid najs när andra betalar. Kanske därför de skjutit upp barnet ett år.

   Fast det gör ju bloggare/influencers hela tiden. Toftby åkte till Österike på uppdrag för att göra reklam , Laila Bagge brukar resa på uppdrag av Apollo. Diverse surfresor har väl varit på uppdrag och seglarresor med Moresailing. Bland annat Kenza har väl åkt till Dubai på uppdrag för att göra reklam för landet så det är vanligt.

    Absolut, men jag tror att paret vill profitera mer på resandet. Nu skulle de träffa ett klockmärke också. Tror att de tänker knyta bolag till varje resa också.

    De reser till destination X och visar upp produkt Y som köper plats i deras ”härliga reseskildring”. Bara spekulation så klart.

     Och vad exakt är problemet med det?

   Apropå Mogi, vad har hänt med henne? Åker hon fortfarande runt gratis på hotell runtom i världen iklädd reklamkläder från Schutermann (eller vad det heter) med sina blåa ballerinas från Chanel? Med “Amour” i släptåg förstås.

    Mogi har jag glömt bort. Bloggar hon fortfarande?

     Inget bloggande, men finns på Instagram där livet verkar vara exakt likadant. Minus resandet.

   Bella måste vara den influenser som struntar mest i pandemin. Hon reser Hela tiden, överallt och när hon kommer hem träffar hon massor folk och stannar inte hemma. Hon har verkligen stoppat huvudet i sanden, långt långt ner i sanden.

  Varför skriver Kenza i sin senaste caption på Instagram att hon är redo för en ”pump and dump night”??? Har det uttrycket en annan mening än den jag känner till? ?

   Pumpa bröstmjölk och hälla ut den.

  Otroligt låg aktivitet på bloggbevakning’s instakonto – har det hänt något..?

   Inget mer än att vi har sålt lägenhet, köpt hus, fixat och flyttat in och då prioriterar jag bloggen som är inkomstbringande, till skillnad från Instagram som mest är ett roligt tidsfördriv. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.