Paradise Hotel skrotas, men vad gör väl det?

Bildkälla: Aftonbladet

Nent har meddelat att de inte kommer visa den redan inspelade säsongen av Paradise Hotel, med anledning av de sexuella övergrepp som skedde under den senaste visade säsongen.
Deltagarna verkar vara grymt besvikna, eftersom vissa av dem sagt upp sig från jobbet för att försöka bli en dokusåpaprofil, medan andra, tidigare deltagare, sett fram emot att få visa sitt nya och förbättrade jag.
Så deltagarna kan kanske få sura lite, men för alla tittare som väntat och längtat så finns det ett litet tröstpris till er på Instagram.
Eftersom Nessa finns, och driver sitt spoilerkonto (+ backup) med bravur så är det bara att luta sig tillbaka och läsa på hennes story om hur inledningen till den nu skrotade säsongen utspelade sig.
Hon vet så klart ALLT i vanlig ordning. 😉

Mycket nöje!

Kanske kan vi snickra ihop en liten dockteater att spela ut Nessas inlägg med?
Vad tycker ni?
Lillstrumpa och Systeryster i en parceremoni?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jävligt trist. Min guilty pleasure!!! Dock fräscht med nytt koncept.

   Jag med! Verkligen my guilty pleasure.

   Nessa har noll förmåga i att kunna formulera vad som händer, jag förstår på riktigt ingenting av vad hon skriver? Får läsa om hennes texter flertalet gångar, innan jag någorlunda förstår vad hon försöker säga.

    Den där delen om kloningen gjorde mig åksjuk.

  En genuin fråga då jag aldrig tittat på PH, vad är det som lockar med detta program?

   Tror det är underhållning i att se depraverade ungdomar göra bort sig, typ…

   Jag kan tycka det är kul att kolla på för att det är drama, och ett liv jag själv aldrig skulle leva ? Oftast börjar det som tidsfördriv, typ jag är sjuk och börjar kolla. Sen går det över till att jag vill veta vem som vinner ? Så inget genuint intresse så, men ändå kul tidsfördriv typ.

   Det är skönt att kolla på något hjärndött efter en dag med arbete ??

    Hjärndött var ordet!

   Tycker det sociala spelet är spännande!

   Det är enkelt att kolla på. Inte så att det är mitt favoritprogram eller något jag har ett genuint intresse av, men tycker det är kul att följa såna program ibland. Har dock inte kollat varje säsong.

   För mig fyller det ungefär samma syfte som den här bloggen. Enkel underhållning för att fördriva tid en stund. Drama om ingenting men man fastnar ändå. Skulle inte sakna om det la ner men det ger mig underhållning medan det finns.

   Ibland vill jag ha något mer intellektuellt med substans och då tittar jag på något annat.

    Typ Ex on the beach? ?

     Nej, snarare rupauls drag race eller the circle.

      Åh, the circle är ändå roligt! Och RPDR är också ett guilty pleasure

   Det som är underhållande är ju hur IQ-befriade de är samt hur emotionellt instabilt de beter sig, paranoid stämmning..Folk som inte kollar förstår inte själva spelet har jag uppfattat det som. De som är veteraner har ju lärt sig att ”spela” därav är det väldigt underhållande att som tittare få observera hur de tar sig igenom nästintill felfritt ibland liksom, sen att de faller precis innan målgång är ju en annan femma!

  Jag kan vara extra seg i huvet. Men känner att jag inte hänger med alls, kanske för att man inte sett/hört deltagarna på ”riktigt” ? Drama som sänds i tv hänger man mer med i. Detta är bara för mkt info på bilder ?

  Men kan vara jag som är trött med ?

   De borde animera hennes text, så som det blev förra säsongen när de glömde sätta på kamerorna och bara spelade in ljudet! Håller med om att man inte hänger med alls haha

   Jag hänger inte heller med. Vill inte ens tänka på hur det är att vara i huset och försöka hålla reda på allt

  Jag uppskattade bara skolveckan då alla mina fördomar besannades ??

   Vad händer under skolveckan?

    Deltagarna får svara på frågor och det blir lite väl tydligt att de inte varit så närvarande på lektionerna när de själva gick i skolan.

     Kommer aldrig glömma tjejen som sa att hon aldrig varit i Europa ❤

      Som jag missat något! Finns klippet att se någonstans?

      ???

      Eller Saga som sa ”det finns två Afrika”. Förstod när hon förtydligade att hon åsyftade dels den afrikanska kontinenten, och sedan den sydamerikanska kontinenten som hon tydligen tyckte har en liknande form ?

      Eller tjejen som pekade på Sverige när hon letade Italien ? ? ? ?

     Fast många gör sig bara till nu i senare säsonger för att de vet att man får synas i tv om man säger något extra korkat

   Tycker skolveckan blivit tråkig då det är så uppenbart att många av deltagarna gör sig dummare än vad de är, bara för att få mer tv-tid.

  Surt för Nicole. ?

  ”Deltagarna verkar vara grymt besvikna, eftersom vissa av dem sagt upp sig från jobbet för att försöka bli en dokusåpaprofil”
  ??? människor…

   Ja men ändå förståeligt att det är surt? Det är väl ändå allas mål mer eller mindre som är med i skiten?

   Men ändå gött att få en gratis semester på hotell i Mexiko(?) och supa och leva rövare, fast utan att det visas på tv.

    Säkert några som ångrar att de inte hade sex, nu när det ändå inte kommer att visas ?

  Stackars nu förblev dom okända och måste ta ett vanligt jobb

  Jesper Bengtsson… vilken jättebebis alltså.

  Hahah känner bara att det här nog var lika bra? Sjukt destruktivt program med skadade människor. Och lol på att folk är ledsna för att de inte får bli kända dokusåpaprofiler.. bara o söka till nästkommande skitprogram!

  Är inte alls insatt i PH, och efter att ha försökt läsa storyn i detta inlägg så fick jag en lätt stroke.

  Han gjorde, så, hon gillade inte det, så hon gjorde tvärt om istället och då blev någon anna än sur och blev arg på honom istället (typ så framstår det för mig).

   Exakt så är det också xD

  Kommer det att bli något med majoriteten av dessa människor? Kommer de skaffa utbildning, jobb, ordnade liv.. familj?

  Har så otroligt svårt att se på deltagarna som seriösa människor. Hade utan tvekan nekat dom arbete på min arbetsplats utifrån vad de håller på med.

   De kanske gifter sig med en kunglighet, vem vet!

    haha hur sjukt är inte det egentligen när man verkligen tänker efter ? på den tiden var visserligen inte ph den nivån det är idag, men ändå! snacka om revansch haha

  Jag förstår ju såklart att alla är med eftersom de drömmer om att bli kända och få lättförtjänta pengar som influencers, men för många ”vanliga” ungdomar med någon form av ambitioner hade det ju varit drömmen att få åka på ungdomskollo i en månad i ett varmt land där all mat och fest är gratis och utan att skämma ut sig inför svenska folket och framtida arbetsgivare. Deltagarna hade säkert betett sig mer normalt och inte lika svinigt ifall de inte behövt göra sig till framför kamerorna för att få tv-tid.

  FAKE NEWS! Är bara den säsongen som skrotas- inte hela PH! Det kommer tillbaka med ett ”nytt koncept”. Antar att de menar utan våldtäkter eller sexuella övergrepp. Så nytänkande………… Men Camilla du får ju gärna se till att få rubriken rätt för det här är missvisande!

   Har man lite bakom pannbenet så vet man vad som menas.

    Eh nej. Det står ju rakt ut att PH skrotas vilket inte stämmer över huvud taget. Däremot om man har läst Aftonbladet så vet man eftersom t om dem orkar sätta rätt rubrik. Alla följer inte PH slaviskt som du och har koll på varenda nyhet gällande PH.

   Hur orkar man bli så upprörd haha ”fake News!!” Ok Donald Trump

  Jag önskar av hela mitt hjärta att hela PH kunde läggas ner en gång för alla. Begrav skiten bara.

  Det gör ingenting. Vilket skit. Sex, supa och trakasserier…är det underhållning?

  Bort med ALLA såna sexistiska skitprogram. Trenden med att samma klent begåvande nakna människor och föda dem med sprit är så usel underhållning.

  Kan någon förklara för mig varför även nästa säsong ställs in? för jag förstår verkligen inte det.
  Om den säsongen sänds eller inte påverkar ju inte det som hände i förra säsongen över huvud taget.
  Så känner att har man ändå tagit dit folk, spelat in säsongen, kan man ju lika gärna sända den. Inget negativt kommer ju ifrån av at man sänder säsongen och sen gör om konceptet inför framtida säsonger.

   Kan ju vara så att liknande händelser förekommer i nästa säsong oxå? NENT verkar aldrig kunna göra rätt. Tkr det är bra att de gör såhär o börjar om med ngt annat program.

    Fast då borde väl kanske någon deltagare pratat om det.
    Enligt deltagarna verkar denna säsong som ställs in nu varit jätte bra, och att den enbart ställs in pga det som händer i vårens säsong. Vissa säger ju att det är ”att låta T vinna, att låta det han gjorde förstöra/straffa höstens deltagare”.
    Känns som enda anledningen att göra detta är för att NENT försöker få + poäng genom att visa upp att de inte accepterar sånt beteende som i våras (dock lite sent att stå upp i efterhand)

    Ny programmet kommer inte vara något annat, det kommer att likna PH och produktionen uppmanar höstens deltagare att söka till det nya programmet istället…

  Vad har hänt med Nessas ursprungliga spoiler-konto? Varför använder hon sitt backup-konto?

  Så totalt ointressant! Förstår inte intresset, det är som att se en trafikolycka i slow motion när de här utseendefixerade stackarna gör bort sig i tv. Total waste of time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.