Elena Belles semester med kändis-dansaren

1,5 år efter maken Michael Theannes hastiga bortgång så har Elena Belle funnit kärleken igen.
Till Expressen bekräftade hon detta i slutet på augusti, men ville samtidigt inte berätta vem personen är, bara att han är amerikan.
På Instagram fylls nu Elenas flöde på bilder av hennes själv och dansaren Gleb Savchenko – känd från Dancing with the stars (Amerikanska Let’s Dance).
Gleb kommer ursprungligen från Ryssland, men blev amerikansk medborgare så sent som den 29 juli enligt Instagram så teknisk sätt skulle han kunna vara personen Elena menar i sitt samtal med Expressens journalist.

Om detta är Elenas nya kärlek eller bara en väldigt god vän låter jag vara osagt, men det är härligt att se glädjen i hennes ögon igen.
Här under kan du se en sammanfattning av Elena och Glebs uppdateringar på Instagram. 

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,385848″ ap mute ]
Spoiler – om du vill veta vad Elena Belles självbiografi handlar om, utan att själv läsa den, så kan du klicka här för att komma till inlägget där jag sammanfattar den.

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad hände med att ”outa” en ev ny partner innan personen själv gjort det offentligt? ?

   Vadå outa? De har själva lagt ut bilderna. Camilla skriver bokstavligen ”Om detta är Elenas nya kärlek eller bara en väldigt god vän låter jag vara osagt”.

    Praktiskt för honom att byta en Elena mot en ny. Behöver inte lära sig ett nytt namn och så.

  Slutet på augusti förra året eller vad? Menar du juli? ?

   Haha, intressant att referera till igår som ”slutet av augusti”, det är ju mer slutet av augusti idag än det var igår. 🙂

  Är nyfiken på varför hon beslöt sig för att berätta om Michael i boken. Att ”hänga ut” sin man 1 år efter hans död känns rätt skumt med tanke på att de har ett barn ihop? Barnets relation till pappans sida måste ju drabbats av detta och Elena bör blivit ovän med dem efter detta.

  Handlar det om uteblivet arv till Elena eller vad är det frågan om? Och att hon är arg på hans familj som förvaltar dotterns arv? Hon verkar inte ha levt så fett efter han gick bort heller. Eller visade det sig att mannen hade levt över sina tillgångar och att det inte fanns något arv?

   Både Elenas och Michaels familjer var ju nyligen tillsammans på Ibiza. Och varför INTE berätta, hur Michael ibland kunde bete sig mot sin fru? Kan ju mycket väl vara så att Michaels familj inte gillade hans beteende, knarkande etc. Varför skulle Elena lämna det ur sin bok? Att skydda en våldsam man?

    För att det är pappan till hennes barn.

     Varför spelar det någon roll? Många som
     Misshandlar/våldtar är pappor, ska man aldrig berätta det för någon då?

      Självklart kan man det, det som är det märkliga här är som sagt att hon skriver en bok om det som hela världen kan läsa endast 1 år efter hans död.

       Bokens huvudhandling är ju inte han. Men hade ju varit konstigt om hon skulle utelämna honom när han var en stor del av hennes liv eller att hon skulle ljuga om det.

     Även om det är pappan till hennes barn så har hon väl rätt att berätta hur han var. Och dottern kommer ju självklart också få veta det, varför ljuga för henne och låtsas att han var en perfekt pappa bara för att han är död. Hade han bara brytt sig mer om att finnas kvar för sin dotter och låtit bli knarket osv hade det kanske gått annorlunda.

      Finns det inget mellanting mellan att ljuga och att skriva en bok till hela världen 1 år efter hans död?

       Men varför blanda in hans död i valet att skriva en bok? Det är hennes självbiografi om hur hennes liv varit. Hon får väl ge ut den när hon vill/kan. Ingenting han ska styra över. Och vad spelar det för roll att det gått 1-2år? Vad skulle det göra för skillnad om den kom nästa år eller året därpå?

       Skriva den 1,5 år efter han har dött??

        Jag tycker det är bra att hon berättar. Visst kan man tycka att han inte är här för att försvara dig – men det känns ju inte som att hans egen familj försvarar honom heller vilket säger en del.
        Det finns ingen mall när det kommer till hur en våldsam man ser ut eller beter sig. Som kvinna till någon som misshandlat måste man känna otroligt många saker – bland dem ensam och blåögd för att man fallit för ett sådant svin. Historier som Elenas kan hjälpa minska den skuld många kvinnor känner och svart på vitt visa att de inte är ensamma eller dumma som har lurats.

   Schysst kvinnohat. Jag förstår verkligen inte logiken i hur man kan tolka en berättelse om erfarenheter som att hon måste vara sur, hon vill hänga ut honom, o.s.v. Måste kvinnor alltid misstänkliggöras, som att de alltid har en baktanke? Kanske berättar man bara sin historia? Är det inte begränsande att vara så trångsynt? Och varför ”bör” hon bli ovän med pappans sida? Förhoppningsvis kan de skilja på sak och person. Man kan älska en person samtidigt som man avskyr vissa egenskaper.

    Kvinnohat ja. Hade du uppskattat att din pappa skrev en bok där din mamma hängs ut efter hennes död?

     Dottern är inte ens läskunnig. Och hade det funnits en självbiografi som min mamma skrivit när jag var liten och där hon berättade sanningen om sitt liv samt hur min pappa behandlat henne så hade jag inte varit arg på henne. Och jag skulle inte heller vilja att min mamma dolde den sidan av min pappa för mig.

      Ingen har sagt att hon ska dölja det, men rent generellt brukar man vänta lite innan man talar illa om de döda.

       Nej, rent generellt brukar man inte det.
       Ett as är ett as. Det ska inte skönmålats eller döljas för att personen är död.
       Sanningen är sanningen.
       Det är värre att hylla och utmåla en person till något den inte var, precis som man automatiskt blir ett helgon när man dör.

     Hade han betett sig hade han aldrig behövt bli ”uthängd”. Man måste faktiskt ta ansvar för sina handlingar.

   Tänkte också så att det troligtvis är en form av hämnd för att hon inte fick arv efter honom men kan ju också vara för att en bok måste innehålla något spektakulärt för att sälja. Helt ärligt, inte elakt menat, så tror jag hon gifte sig för pengarna alltså för att få leva rikt och lyxigt och hoppades få arv. Att hon blir ihop med en känd eller rik man nu förvånar inte , det är nog kriteriet.

    Eller så ville hon helt enkelt öppna upp sig och skriva en bok om hur hennes liv varit? Bokens huvudkaraktär är ju inte maken. Är ju så mycket annat hon berättar om också.

     Förmodligen ?

    Jag tycker inte det är någonting fult att vilja gifta sig med någon som har pengar. Tycker man själv om en viss livsstil och bekvämligheter är det trots alls rimligt att man söker någon med samma intressen och tankesätt. Detta gäller ju oavsett om ens intresse ligger i att springa på gym eller att hänga på en yatch. Dessutom träffar man ju ofta människor genom bekanta – och det känns trots allt troligare att Elena träffar rikare män genom sin umgängeskrets än en vanlig medelsvensson.

    Hennes avlidne man var ju dessutom ett kap, utåt sätt. Han såg bra ut, var framgångsrik och verkade villig att skaffa familj. Jag har dejtat killar som vid första anblicken verkade bra så mycket värre än så. Varför skulle hon inte falla för honom?

    Angående pengar så kommer hon tveklöst att ha bra med tillgångar oavsett. Tror du verkligen det skulle vara värt att skapa rubriker, bråka med familj och så vidare – vilket hade varit resultatet av en lögn-hämnd?

     Såg han bra ut?! Nej han var ju riktigt ful tycker jag. Men säkerligen en stor personlighet. Hon hade nog kunnat få en snorrik man med det utseendet hon har, många snuskgubbsrs dröm…men tror inte hon är sån alls utan verkar genuin och äkta från vad jag sett på Hollywoodfruar. Hon tjänar egna pengar som modell och hon har ju varit i Playboy och hängt med Hugh Hefner.

      Haha, ja det är väl en smaksak. Men ren, välklädd och trevlig liksom. Hade jag sätt honom hade jag tyckt att han såg bra och trevlig ut, även om jag kanske inte velat hoppa i säng med honom 🙂

    Vart har du läst nånstans att hon inte fick ärva honom? Känns som att du verkligen har hakat upp dig på det.

   Pengar vad annars ?? Goldigger

   Vad är det han gjorde mot henne?

  Vad snygg han är. Tror dom är jättekära. En dag ska jag åka till Miami. ❤?

   Miami är inte så fett, sorry. Plastigt och nyrikt och fejk

    Miami är snarare helt otroligt fattigt.

    Ok men stränderna. Det är dom jag tänkte på. ?

     Finns mycket finare stränder på andra ställen i världen.

      Jag tycker stränderna var jättefina, speciellt north Beach där det inte var så packat med folk som på south ??

       Håller med. Jag har varit på många otroliga platser, inklusive karibiska drömöar, och Miami Beach är en av de finaste stränder jag sett. Eftersom vi bodde längre upp var det knappt något folk där heller. Jättemysigt!

        Omg då har ni inte sett mycket! Åk till Mexico , Aruba , Maldiverna mmm så ska vi snacka om fina stränder. Slår Miami med hästlängder ?

        Nej då har du missat mkt.

      Haha solstråle där.

      Det beror ju på vad man tycker om dock ?

     Finns mycket finare stränder än i Miami.

   Kom precis hem från Miami och längtar något otroligt tillbaka redan ? speciellt north beach är otroligt fin och lugn strand (speciellt i dessa tider)

  Otroligt snygg kille! Han verkar ha två döttrar också.

   3-åringen har redan ett instakonto ?

    Jag tittar mycket på Dadchallengepodcast som tar upp problemen med att amerikanska influenser exploaterar deras barn. Jag tittade på en del familjevloggare för några år sen men då förstod jag inte vidden av att visa allt i barnens liv.
    Jag tycker han är bra ? så bara ett tips till er som vill sätta er in lite mer. Eller bara ha nåt att titta/lyssna på ?

   Håller med, så snygg ? och vilka moves han har. Så gulligt när han dansar med sin dotter på stranden. Hoppas han är lika snäll som han är snygg.

    Fun fact – hans exfru heter också Elena ?

   Ja, sjukt snygg är han! Och han är nog också jordnära som henne.

  Tror inte en okänd eller fattig man duger åt henne. Var hon inte nyligen ihop med skådisen Dave Charvet, tror jag han heter?

   Hon reste med han, betyder inte dom är ihop, har rest med killkompisar inget konstigt!

   Är man känd är man kanske lite försiktig med att träffa helt okända och fattiga män. Och hon kanske inte håller på med nätdejting osv, så är väl helt naturligt att det kanske blir någon som rör sig i hennes kretsar/någon man träffar via en bekant osv. Finns ju en anledning till att kändisar ofta dejta andra kändisar.

    ”Fattiga”, är det typ en vanlig månadslön på 23k eller

     I det här sammanhanget, ja.

  OT – Antonija Mandir är utomlands IGEN. Antonija Mandir, Klara (TanBy) och Alice Stenlöf är top 3 värsta influencers både ur miljö- och pandemiperspektiv tror jag.

  Bianca ligger väl också rätt högt upp iof. Palma – Sthlm – Marbella – Ibiza (de sista inom 48h är ju rätt galet).

   Jag som inte har råd att resa älskar att framställa mig som en miljö- och pandemihjälte. Jag låtsas som att det är av en god gärning jag inte reser kontinenterna runt när det egentligen är det enda jag vill. Då kan jag framstå som god samtidigt som jag känner mig lite bättre genom att klanka ner på de som har råd att göra det jag själv vill. Sån är jag.

    Tänka sig att det faktiskt finns dom som HAR råd, men trots det struntar i att resa världen runt mitt i en pandemi!

    Är så jävla äcklad rent utsagt av hur egoistiska dom som åker utomlands är! Dom tar med sig nya varianter av viruset tillbaka och tillslut spelar det ju ändå ingen roll om en har vaccinerat sig med två eller femton sprutor. ”Livet kan ju inte pausas” säger en del och er vill jag bara spotta i ansiktet. Om det anses att pausa sitt liv för att en inte kan ut och resa på ett par år… alltså?‍♀️

     Jag var själv utomlands i sommar och det gick hur bra som helst och jag är ovaccinerad, testades innan resan och innan hemgång Smidigt och ingen smitta drogs med hem sådeså.

     Att träffa min pojkvän som bor utomlands är viktigare än några främlingars liv. Är seriös.
     Det var 1,5 år sedan jag träffade honom. Lätt för er med sambos att säga.

      Så jag inte missförstår dig Vh. Menar du att du hellre ser att några främlingar dör än att du ska behöva gå en dag till utan att träffa din pojkvän? Om det är så du menar.. är du fullständigt seriös?

     Men herregud.. hur naiv är du egentligen bittra människa? Eller alla bittra människor? Trodde ni verkligen att vi kunde stoppa det här viruset från att mutera som skulle leda till att det dog ut om vi inte reste?? HAHA

    Indirekt så är det ju en god gärning att inte resa, oavsett vad anledningen är att man inte gör det. Öar brinner, folk flyr sina hem, isar smälter, här har vi fått sjuka mängder regn och extrem värme. Det lär ju inte bli mindre.

    Saken är den att de jobbar som INFLUENCER. De INFLUERAR andra till att göra saker. De har en sjukt bra position att kunna influera och lära andra om allt möjligt. Men att vara ignorant och resa 6763367 ggr på några månader är så otroligt egoistiskt på många plan.

    Ta semester, åk på en resa utan att lägga upp om det. Njut, vila och bara ha det gött då. Men att lägga upp video och bilder på 17 resor inom loppet av 3-4 månader är fruktansvärt. Dessutom lever vi i en pandemi.

    Vilka är deras målgrupp? Vilka sprider mest smitta just nu?

    Nej jag tycker det är oerhört egoistiskt och nonchalant att resa i både en pandemi och när det är fruktansvärda bränder som härjar.

    Man kan göra mycket för miljön på individnivå. Men de influerar till ett ohållbart levnadssätt.

    Fast å andra sidan.. Efter all semester Antonija haft (Marbella, Kroatien, Valencia och nu Mallorca eller nånstans i Spanien igen) så lär hon ju kunna UNDERHÅLLA hela Sverige jättemycket nu till nästa sommar.

     Vi kommer få så bra underhållning sen när hon är utvilad, den mörka hösten och vintern är räddad! Hoppas hon inte jobbar för hårt sen så hon går in i väggen bara ? men i värsta fall får hon åka på två veckors semester i februari för att ladda batterierna!
     Hon får oss att stå ut i pandemin ett tag till?

    Haha alltså ni e ju såna troll. Alla reser nu inte bara influensers ???

  Länken funkar ej, den till sammanfattningen.

  Wtf Mroliverhunt är utomlands igen, han som kom hem nyss skulle inte han ha sin dotter 50/50? Vet inte han 50% betyder eller?! So mixed signals eller så vill han verkligen inte träffa sin dotter

  Asså hur många gånger har Antonija varit utomlands!? Har någon räknat? Vill man ens?

   Jag blir fan helt stressad! Får de ingen ro när de är hemma? Varför denna hets?

  Ja det gick ju fort

  Kan du snälla fixa reklamfilmerna så att de går att klicka BORT?!

   De går att klicka bort om man bara väntar tills själva reklamen är klar och det riktiga klippet börjar!

    Ja, det är ju det som är kass. Det finns ett x som inte fungerar…

  OMG hans exfru som han varit gift med i 14år heter oxå ELENA! HAHAHA undrar om hon tar tillbaka sitt gamla namn nu?

   Lol vad spelar det för roll?

   Skönt. Då vet elena inte om han någon gång säger fel namn i sängen ?

  Tekniskt sEtt

   Tack! Reagerade också på det ?

  Oavsett vem hon är ihop med nu eller blir ihop med sen så hoppas jag att hon väljer bättre den här gången. Hennes dotter tar också skada om hon är i en så pass farlig och destruktiv relation som med sin döda man. Vidrigt hur han behandlade henne enligt boken och var så pass kontrollerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.