Bianca Ingrossos busringning till Pernilla Wahlgren

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,386749″ ap mute ]

För att fira att podden ”Två meter dumheter” fyller ett år så har duon bjudit in Bianca Ingrosso som gäst.
Ett segment i podden är att få gästerna att busringa, och givetvis gällde det även Bianca.
Hon tvingas ringa upp sin mamma och med panik i rösten, berätta att hon har fått samma mask i magen som en av hundarna nyligen haft, och Pernilla nu måste komma och hjälpa henne dra ut den.
Pernilla själv håller på att filma för Wahlgrens Värld och säger att hon kan komma förbi, tillsammans med en Oskar, som verkar vara produktionsteamets kameraman eller liknande.

Biancas totala panik, blandat med Pernilla Wahlgrens illa dolda asgarv, fick mig att fnissa högt för mig själv här framför datorn. 
Helt min typ av humor!! (som ni inte alltid delar med mig, så jag ber om ursäkt på förhand om någon tvingades genomlida dessa minuter pga falsk marknadsföring från min sida)
????

Du hör hela busringningen i videon här uppe.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Isch!

  -Hej, är det Storm på Storgatan?
  -Ja
  -Då får du hålla i hatten

  Sån busrigning är rätt tråkig, älskade däremot Rallygänget eller det var nog Hassan förresten… Någon ringer och vill lämna tillbaka schampo för fett hår. För han vill ju inte ha fett hår och det står ”för” fett hår.

  Ja, ja den som vet den vet hur kul det var ??

   ”-Det här är en pizzeria.
   -Det HÄR är en pizzeria!”

    ”Någon har beställt 14 pizzor här!”

   ”Hur transporterar ni potatismoset mellan hemmet och kiosken”
   Åh. Nostalgi.

    ”Ja puss puss puss”

   Den allra bästa och solklart mest underskattade Hassan-busringningen är Hökarängens Blommor (finns på Youtube för den intresserade).

   Fredrik Lindström, som mer än alla övriga bemästrat konsten att busringa genom att ÖSA onödig information över offret så att denne omöjligen kan hinna med att finna sig i situationen, lämnar över luren till sin kollega ”Jan-Olov Bergé”, spelad av Kristian Luuk. Det blir genast uppenbart att Kristian Luuk inte är med på detta utan bara fanns i samma rum, för han tar telefonen och presenterar sig direkt som ”Bergvall”.

   Därefter är livet ett helvete för den stackars kvinnan i blomsterbutiken som bara vill sälja ett litet blomsterarrangemang i en skål. Det är ju alltid fint.

   Också ganska fantastiskt att se karriärbanan för Hassan-gänget. Luuk och Lindström leder SVTs långkörare På Spåret, Erik Haag har ätit skitäcklig mat, varit julvärd och dominerat i Alla mot Alla. Henrik Schyffert har en fot med i ALLT i humor-Sverige. Man kan uppenbarligen komma ganska långt med trams, och den tanken ger mig hopp.

    Glöm inte Johan Rheborg ?

     Han var inte med.

   Schampoot är en klassiker!

   -Gör det dig nåt personligen om vi spänger Strängnäs?
   -Nej.
   ?

  Jag skrattade inte åt detta men däremot åt Pernillas busringningar som hon gjorde förr i podden ”Wahlgren&Wistam” det var hysteriskt kul.

  Tycker inte deras relation verkar helt sund faktiskt, de är mer som bästisar än mamma och dotter (och ja, det är klart man kan vara kompis med sin mamma också..)
  Men av Biancas många intervjuer och uttalanden är det rätt klart att hon saknat trygghet och vuxna förebilder. Även brorsan har ju sagt att P var som ett barn när de var små, rätt sorgligt faktiskt.

   Hur var hon som ett barn när dom var små menar han?
   B eller O som sa det?

    Benjamin har sagt det om pernilla. Uppfattade det som att hon inte tog sitt vuxenansvar/var stabil. Massa bråk & kaos fick ju barnen genomlida under uppväxten oxå. Två barnrumpor som föräldrar – kul..

     Tråkigt att dom haft en sån uppväxt, och väldigt sorgligt att ens barn tycker att man inte tog sitt ansvar och så.

     Undra hur det var för O som var äldre, han lär ju minnas bråken och allt mer.
     Eftersom han inte är offentlig på samma sätt kanske jag har helt fel, men känns inte som att han står sin pappa lika nära som B och B gör.

      Han är väl inte lika rik, och då är pappa inte lika intresserad av honom

   Nu handlade inlägget om en busringning. Men klart som fan att det ska analyseras om deras ”osunda” relation. (Vilken jag förövrigt tycker är as skön!). Håll dig till ämnet lilla L och fortsätt du din pajkastning på fb!

    Bianca var ju dock på väg att säga upp denna sk as-sköna relation i deras program…. :p
    Men ok.

     Då var då och nu är nu. Mor-dotter relationer kan vara komplicerade. Det går upp o ner. Inget unikt för just den familjen men deras liv visas offentligt.

     Var hon ju inte…

  Hassan ❤. Min favorit är när de ringer hälsokostaffären.

  Kan man röka morötter?

  Unpopular opinion kanske, men som en ganska ängslig person så tycker jag verkligen att busringningar är en hemskt typ av skämt. Harmlösa är en sak såklart, men de som går ut på att typ skrämma den man ringer eller få personen att se dum ut. Det känns liksom så… Ofräscht att hela skämtet är på någons bekostnad som inte alls är med på det och ju jobbigare det är för den som blir uppringd, desto roligare. Kanske bara är jag som tycker att det är orimligt jobbigt att känna mig dum och utsatt, men jag ryser verkligen.

   Jaa det finns fan inget värre. Lovar att min telefonfobi baseras 99% på gamla busringningar.

    Men verkligen, samma här!

   Tänkte precis samma sak, stör ihjäl mig på de youtubers som gjort videor med ”sjukanmäler oss från jobb vi inte har” eller vad det heter. Snacka om att ödsla med folks tid och få de att känna sig dumma..

  Jo lite kul, mest äckligt men hade velat vara i samma rum som Pernilla och se reaktionen?

  Orkar inte se eller höra den familjen mer. Orkar inte. Så fort man öppnar internet är någon av dem där. Orkar inte mer.

   Samma här. Herregud.

   Jag orkar dissa dom. Pernilla har verkligen visat sin rätta nonchalanta sida under pandemin. Har sett hennes kommentarer hos tex Charlotte Perrelli när hon hånade folk som skrev att Charlotte inte bodde i Åre.

   Alla som har minsta koll på Pernilla vet ju hur hon fullständigt skitit i Corona sen dag ett. Skulle inte falla mig in att se skiten på tv. Patetiska egoistiska människa.

    Men du verkar ju kul och trevlig iallafall

     Vad bra du tycker det Sara! Är faktiskt omtyckt av mina vänner. Dessutom har jag varit vettigt och följt rekommendationer under pandemin.

     Din kommentar säger mer om dig. 1 gilla. Jag hade trots allt 17 som höll med..

      Lol…

  Busringde som liten… Jag och en kompis var hemma hos henne, så vi ringde ett nummer vi kände till (vi var 8 år och fattade inte hur telefonkatalogen fungerade). Vi frågade om det var kallt i deras frys, de sa såklart ja. Och vi gapflabbade ut ett GÅ UT DÄRIFRÅN DÅ. Personen hade tydligen nummerpresentatör (vilket typ ingen hade) så vi hade inte ringt med dolt nummer. De ringer upp och frågar om det är XXX boende i YYY. Vi svarar ”nej”, varpå personen säger att de har spårat samtalet.

  Alltså skräcken och paniken det ingav var inte att leka med, nu är det ganska roligt att inse hur tröga vi var som små.

  Inte kul. Hade varit kul om de busringde riksbanken eller något, och fråga vad de behöver för att öppna en influencerbank.

   Eller ringa riksbanken och fråga om de kan dra ut masken ur rumpan.

  Haha
  Riktigt kul, B hade kunnat vara mer trovärdig
  ???

  Kollade på en av Biancas vloggar där hon och Lovisa pratade porr och då sa Bianca något i stil med att Philippe (indirekt) och killar i allmänhet oftast kollar på en viss porrstjärna /tjej och när de kollar på porr. Hon menade att de typ håller sig och återkommer till just en viss person. Jag blev lite chockad och tyckte det lät riktigt konstigt, hur ser ni på sånt? Hade ni klarat av att vara i ett förhållande där er partner obsessar sexuellt över en viss person och mest kollar porr där den personen är med?

   Jag hade aldrig frågat min partner om det och ingen av de jag varit tillsammans med har nämnt det. Däremot när jag själv brukade kolla porr förr så hade jag en specifik person som jag ”följde”. Det är ju lite så porrsidorna funkar, som youtube ttp, att folk prenumerar/följer.

   Känner mest att det jag inte vet mår jag inte dåligt av.

    Samma sak med otrohet?

     Det är ju inte samma sak.

   Ja? Det är ju en slags fantasi, det är en film som det tittas på. Jag skulle inte bry mig nämnvärt faktiskt.

    Fast det är inte en fantasi, det är helt verkligt och sker någonstans i våran gemensamma värld. Sen att man har lyckats reducera kvinnan till ett objekt att förverkliga sina fantasier är en annan sak. En fantasi hade det varit om det var skådespel på samma sätt som att någon faktiskt inte blir mördad på film.

  Är det slut mellan Maggan o Loui?

   Lite märkligt då båda uppdaterar sig hela tiden på instastory ) nu helt tyst

    Har hon inte svarat på båt-inlägget?
    Har han kommit till Columbia?

    Så många undringar här……

  Har ingen lyssnat på Eurocop radio??

   Jag!! Älskade eurocop. Vet inte om det har åldrats så bra dock.

   Tyckte de var genomgående elaka och dryga.

  Har svårt för allt dissande av allt och alla i tid. B ger sig på Daniel Paris, Loreen, influensers mm. Konstigt då hon själv inte gillar att ngn kritiserar henne. I podden fick jag en ny bild av henne.

   Tmd ska det vara.

   Vad har B sagt om dem?

  Undrar fortfarande carför klippte dom bort när de frågade Bianca om hon gjort en bröstoperation? I del 1 så teasade dom om den frågan men den dök aldrig upp.

   Jag undrar mer varför du undrar.

    Sluta undra. Hon har gjort dem

  [Borttagen kommentar]

  Har ni sett att det finns praliner från nelly.com som skickas ut med Bianca ansiktet på dem till diverse influencers som hannafriberg mfl..?

   Ja men ändå bra med något ätbart?

  Hon har taggat de på hennes instagram stories. Eller de henne. ??

  Bästa busringningen jag hört skatta högt!

  Bästa Bianca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.