Vinnaren av den total-cancellerade säsongen av Paradise Hotel…

Bildkälla: Expressen

På grund av förra säsongens deltagare ”Toby” så blev det ingen höstsäsong av Paradise Hotel, trots att den är inspelad och klar, redo att sändas.

Istället skrotades den i sin helhet då kanalen och produktionsbolag vill förnya tävlingen och ge den ett nytt koncept.

Vinnaren av den skrotade säsongen kommer givetvis få sina vinstpengar trots att säsongen lades på hyllan, och nu avslöjar Gabriella ”Bella” Andersson att det var hon som tog hem segern genom att kasta kulan på 200 000kr.
Vilken kille som hon som par först vann med och som hon sedan kastade kulan på vet jag i nuläget inte.

En som inte verkar helnöjd med att säsongen skrotades är Jesper Bengtsson. Ni vet, han som stod och ylade i kapp med Marcelo i vad de kallade för sin ”wolf pack”.
Vilken gång i ordningen som han var med vet jag inte, men det har blivit några stycken.
Han beklagar sig nu på Instastory över att vissa av deltagarna från den skrotade säsongen nu försöker framställa sig på ett annat sätt än hur det egentligen var, eftersom säsongen ändå inte kommer visas.
Han kallar dem för ”fame hunters” som ljuger och tar i från tårna upp till hakan.

Jag har kanske missat något, men hur många gånger har Jesper varit med i PH?
Men visst, han om NÅGON borde kunna känna igen en ”fame hunter” när han ser en, så kanske borde vi starta en insamling till honom så han kan köpa sig sin första spegel.
Av hans inlägg att döma så verkar han inte ha någon.

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En pajas utan självinsikt, suprise! ?

  Är det BARA jag som längtar till på spåret???

  Känner mig som guldmedlem hos PRO, har aldrig, kommer aldrig heller se på alla dessa utseende/alkohol/sex/vuxenmobbing-program.
  Missar jag något? Ni som vet?

   …tillägg, gillar även den där pralinen i Aladin med körsbärslikör (som inte finns längre)

   Mest som referens för er analys.

    Det finns just en sådan ask till salu just nu på Tradera, med både trillingnöt och körsbär i likör … Bäst före-datum 22 maj, 2014, men jag skulle lätt kunna sätta i mig den. (Den nya asken lanserades i oktober 2014.)

    Ibland har jag hittat chokladaskar på Lidl som bara innehåller körsbörslikör *mums*

   Jag längtar till På spåret. Och jag brukar titta på Paradise hotel. Det är väl helt normalt att gilla olika typer av underhållning.

    Samma här. Läser även här inne vilket kanske inte kan anses vara så intellektuell underhållning heller. Ibland läser jag romaner i stället. Ibland läser jag vetenskapliga artiklar till och med.

     Det var inte min avsikt att kategorisera det i mer eller mindre intellektuellt.

     Utöver på spåret gillar jag även tecknad film bland annat.

   Jag älskar På spåret!!! Absolut roligaste programmet som går på TV. 🙂

   Jag försökte se PH för ett antal år sedan, när jag själv var typ 25 och ändå festade rätt duktigt p.g.a. högskolestudent, men alltså… Det gick inte. Jag förstod inte vad de sa?! Det lät som om de flesta öppnade munnen, chansade på vilka ord de valde och sedan hoppades att det kom ut fullständiga meningar. Vilket det aldrig gjorde… Nej, det var inget för mig. Joinar hellre din PRO-klubb.

   Jag längtar också till på spåret, men just nu är jag glad att bachelor börjat igen. Och hade PH börjat nu hade jag kanske sett det med ?

   Hatar när folk tror dom är unika för att dom kollar på På Spåret. ”Jag är värsta pensionären, hihi”. Nä, är ett superpopulärt program, dom flesta i min närhet kollar iaf. Jag också.

    Hatar när folk är negativa ??? Bli glad istället!

    Haha ja verkligen. Jag är 22 och alla mina vänner ser det.

     Ja, samma här, men det är väl för att generation z eller vad det heter är pensionärer i själen. De unika vore väl snarare lite ungdomsrevlot 🙂

    Kände mig inte unik, endast gammal…

    Men vad skönt att höra att MASSA andra ser det, verkar dock inte vara något man skryter med i min omgivning ?

    Eller när de gör en grej av att lyssna på Melodikrysset ??

   Brukar vara i oktober november som det sätter igång ? jag tittar på alla mot alla så länge tycker det är ett roligt frågeprogram

   Nej verkligen inte, halva Sverige? Finns väl inget så omhuldat program som på spåret i detta landet. Är ju i det närmaste hysteri när de släpper live-biljetter.

   Läste att det går massor av säsonger i Sverige och drar stora publiksiffror men är de aldrig lyckats sälja konceptet till något annat land, utom Norge, som la ner det efter en säsong. Så vad säger det om det svenska folksjälen?

    Konceptet är ju ursprungligen från ett annat land (Tyskland?) så att…

     Nä det är svenskt.

      Nej det var Kristian den store som introducerade på spåret för svenskarna under stockholms blodbad.

   Det är helt olika program. Det ena ser man när man vill låta hjärnan jobba lite, det andra ser man när man bara vill ha löst underhållning man inte behöver engagera sig i.
   Precis som man kan trycka en Ikea korv för att få i sig något snabbt, men väljer annan mat när man vill sitta och njuta av den.
   Känns väldigt segt att bara ha ett mood?

    Vem sa att jag bara hade ett mood?
    Förstår bara inte tjusningen med ungdomar som skall bli fulla och, i mitt tycke, göra bort sig i TV.

    Ser/gör mycket annat som du säkerligen klassificerar som lite lättare happenings.

   Ja det är bara du. Efter man har sett ett program har man sett alla i princip. Star trek är mycket bättre.

  Jag orkar inte med Jesper. En jättebebis som tror att han är något. Töntig är vad han är.

  Han var väl även med som ”storspelare” i Jocke och Jonnas skitsåpa och åkte ut direkt.

   hahaha loser

  29 september får man dansa på lokal igen!

   På tal om…?

   Tycker inte det känns bra ? Det är KAOS på min skola där jag jobbar, och de yngre smittar mest. Och nu ska ”de” ut och festa?!

   Känns inte bra…

    Hur unga är de yngre på din skola? Får de inte vaccinera sig får de väl inte gå på lokal heller? Eller är det bara i Stockholm som ungdomar har varit flitiga med vaccinerandet?

     Bor inte i Stockholm, och det är bland annat gymnasiet dvs feståldern, många är 18 och/eller umgås med +18. Vaccin ”kvittar”, de smittar ju ändå. Även om risken för allvarlig sjukdom är lägre, känns inte bra ändå. Jag är fullvaccinerad.

      Jo men vem ska de smitta? Och spelar det någon roll om sjukdomen man får inte är värre än en förkylning?

      Jag är glad åt de signaler som Danmark och Sverige skickar nu. Den stora faran är över och är man fullvaccinerad kan man leva som vanligt. Danmark går tom så långt som att säga att de inte tycker Covid-19 är en farlig sjukdom längre.

       Alla andra? Vi är många lärare tex som har andra sjukdomar i bagaget (cancer osv) och inte vill bli sjuka. Och ja, för vissa av oss spelar det roll.

       Det kvittar vem det gäller, tycker inte det känns bra att riktlinjerna ändras redan nu.

        Ja om man själv är ovaccinerad av medicinska skäl förstår jag att läget blir ett helt annat. Då känner jag verkligen med dig! Finns det några möjligheter för dig att få en anpassad arbetsplats, tex att du alltid har samma klassrum, kanske med plexiglasskivor på fördelaktiga platser och eleverna kommer till dig, snarare än att du behöver förflytta dig? Kanske dåligt förslag, men jag tycker absolut att din arbetsgivare har ett ansvar i detta och ni har säkert bättre ideer på hur man kan skydda dig och andra. Och eleverna har naturligtvis ansvar för att bli vaccinerade i den mån de kan!

         Jag är fullvaccinerad men har ett sämre immunförsvar. De har tagit bort hemundervisning och den restriktionen försvinner 30:e också.

         Äh får väl se hur det blir. Känns inte bra iaf ??

        Ska samhället fortsätta att stå still för några individers skull?
        Nej, ovaccinerade får stanna hemma/röra sig ute på egen risk nu så vi andra kan få ordning på våra liv igen. Helt sjukt om samhället skulle permanent anpassas efter de i riskgrupp.

         Vi är vaccinerade. Men som tex har cancer eller diabets osv. En omgång covid eller influensa kan ta död på mig tex direkt.

         Men absolut. Ut och festa, ni ska ju inte behöva anpassa er ?

         Menar inte att det ska vara såhär för alltid. Men smittan går ju uppåt igen, vi har fått skicka hem hela klasser. Och vara orolig för sitt liv, det är ingen rolig situation. Det är ju fortfarande en pandemi.

          Jag har inga planer på att gå ut och festa faktiskt. Men jag kommer gå på stan med min mamma, slö dra mig i butiker, umgås med mina vänner normalt igen. Spelar ingen roll hur många gånger du drar upp att personer med cancer osv kan bli rejält sjuka. Det kan de av en förkylning också. Cancer är en nitlott, ett helvete på jorden, men det är inte en anledning till att stanna upp hela samhället för alla andra som inte är drabbade.

       Och alla andra i samhället som delar buss, tåg osv. Alla kan smitta alla, många är fortfarande ovaccinerade av olika anledningar. Smittan går dessutom uppåt igen.

       Dessutom är det många som blir sjukare än ”bara en förkylning” och det kan spela stor roll. Tycker det är naivt tänkt.

        Jo men när kan man sluta med restriktionerna då? Det kommer alltid att finnas personer som är ovaccinerade och som därför kan bli allvarligt sjuka. Men om det är kriteriet måste vi ju stänga för väldigt många sjukdomar, inte bara Covid-19. Och det har vi ju inte gjort tidigare, tänker du att vi ska börja med det nu då?

         Finns många sjukdomar som tryckts undan med hjälp av vaccin, sjukdomar som inte finns i modern tid.

         På sikt kommer säkert även covid med alla dess spin-off:er vara ett minne blott- MEN det kommer ta tid, och ju fler som väljer att INTE vaccinera sig = längre tid.

         Tills dess får vi fortsätta skydda de I samhället som är utsatta, dvs ovaccinerade, oavsett om det beror av sjukdom, ignorans, okunskap eller annat.

          Varför det för? De får skydda sig själva genom att jobba hemifrån osv.

           Äsch, du trollar nog tänker jag ?.

           Alla kan ju inte jobba hemifrån. Jobbar jag hemifrån så kan ingen inom vården, polisen, matbutiken, brandkåren, de som hämtar sopor jobba om de har barn tex.

           Nej jag trollar inte. Gjort precis allt man ska under hela pandemin samt är fullvaccinerad. Detta har jag gjort för att få livet tillbaka. Nu är vi där. Så nu tänker jag njuta av att återgå till det normala. ?

          En stor jävla skillnad på denna pandemi jämfört med tidigare är att ingen lockdown har gjorts alls i Sverige. Många hinner dö/bli långsiktigt sjuka innan majoriteten är vaccinerade utan lockdown.

          Skitland. Vi har så otroligt många som dött och blivit långvarigt (kanske permanent) sjuka helt i onödan.
          Norge, Finland, Danmark alla har de haft lockdown och stängda gränser, och andra åtgärder som munskydd. Sverige har inte gjort tillräckligt för att skydda svagare människor.

         Absolut! Vi måste ju öppna upp, men tänker bara att vi kanske skulle tagit månad för månad, nu har precis alla kommit igång. Efter den 30:e är ALLA tillbaka på arbetsplatserna igen. Får väl se hur det blir det, känns ju tråkigt om det ska stramas åt igen.

          Nej, efter 30:e ska det börjas fasas in. En normal arbetsgivare har en plan för hur det sker smittsäkert. Sedna får ju ni som återgår till arbetet fortsätta ta eget ansvar.

           HUR ska vi kunna ta eget ansvar när vi ska undvika trängsel och hålla avstånd samtidigt som vi MÅSTE in till kontoret? Hade jag kunnat ta bilen till kontoret hade jag gjort det, men tyvärr kommer jag inte kunna det.

           Tycker att de borde haft kvar allmänna rådet att jobba hemifrån ett tag till, det är en sån simpel sak att ha som råd. Öppna upp allt annat, det är ju ändå frivilligt att gå på fotboll, teater etc,

          Kommer aldrig stramas åt igen. När de släpper så släpper dom. Kosta vad det vill kosta.

          Jag är orolig för alla yngre barn. Barn som inte är i vaccinationsåldern. Många barn har dött av Corona i världen. Här på sjukhuset dog ett litet barn (under tre år). Så vill det sig illa råkar barnen illa ut också 🙁

          Tror de är för snabba med att öppna upp allt. Små steg hade varit bättre. Låtit hösten komma igång. Vi minns ju hur det blev ifjol när skolor och arbeten drog igång. Och efter påsk i våras hade vi värst läge i hela Sverige och Europa. Först i somras lugnade det ner sig här i stan. Så lite försiktighet hade jag föredragit.

      Om du tänker att vaccin kvittar, när föreställer du dig att man skulle släppa restriktionerna? Covid19 kommer aldrig försvinna, utan strategin är att man ska vaccinera så det slutar vara mycket farligt ur ett befolkingsperspekiv (för individer kommer det aldrig bli ofarligt såklart).

       Nej jag menar inte att det kvittar så, mer att det inte är en garanti för att inte bli sjuk.

       Jag vet inte när. Men just nu känns inte bra. För mig, iaf.

        Jag var aldrig rädd för att bli riktigt sjuk, min största rädsla var långtidscovid!!

        Nu är jag fullvaccinerad och fortsätter följa restriktioner och oroar mig inte lika mycket.

        Men har egentligrn inte belägg för att risken för just långtidscovid minskar vid vaccinering, men jag hoppas det!!

         Det hoppas jag med ?? Har dn tuff cancer i grunden. Är inte så dålig att jag behöver bli sjukskriven. Men o jag får influensa eller covid, så är risken stor att jag dör. Det gör mig rädd. Och jag älskar mitt jobb, men är livrädd för att gå dit.

    Ja man hoppas ju att unga fortsätter vaccinera sig nu, så att det inte blir ett bakslag. För övrigt tycker jag att det vore en bra idé med vaccinpass på evenemang och klubbar.

     Håller med! Sen är ju inte vaccin ett 100% skydd, men minskar risken för allvarlig sjukdom och död. Men man kan fortfarande bli sjuk och smitta andra ?

     Jag är fullvaccinerad men vill verkligen inte att vi ska behöva ha vaccinationspass öht.

   Jag blir lite förvånad faktiskt.. Är det ett sätt att få ovaccinerade att ta sitt förnuft till fånga och boka tid tro? Verkar ju främst vara ovaccinerade på IVA så vi behöver helt klart öka vaccinationsgraden..

    Bad hat du för källa på det där med antal ovaccinerade vs vaccinerade på IVA? Har försökt hitta statistik om det men hittar inte det någonstans.

     Det har rapporterats länge nu i media, och deras statistik är antagligen från FHM eller regionerna.

     Förra veckan va det typ 89 sammanlagt inlagda på IVA, 7 av dom va fullvaccinerade.

     Uppgifter som respektive IVA avdelning själva rapporterat in.

     Men de kan ju såklart ljuga,av någon outgrundlig anledning, du får begära ut maskerade journaler

      Va? Hånar du mig? Jag frågade om vart man kunde hitta statistiken för att jag själv velat se hur det ser ut med det just nu.

       Nej absolut inte, tror inte det finns något dokumenterat däremot, alltså någon form av studie eller regelrätt statistiskt underlag.

       Har bara fått känslan att det förekommit i intervjuer med olika överläkare på sjukhusen. Men jag kan ha fel.

       Läste min kommentar igen och ja, den lät lite tråkig, inte min avsikt och ber om ursäkt.
       Min poäng var att det verkar vara muntlig förmedlat till media och kanske inget sökbart.

       https://www.icuregswe.org/

       Svenska intensivvårdsregistret ?

  Gervide, det heter inte cancellerade. Det är svenenglska. Det heter inställda.

   Men du förstod ändå? Skönt! ?

   Det heter inte svenenglska!!!

   Nu är jag totalt förvirrad och förstår inget alls av din kommentar, förstår inget av livet i stort faktiskt.

   Hur gör vi nu???

    Kan du chilla med alla dina hundra kommentarer på varje inlägg ?

     Varför säger du så? Det kan väl ändå inte vara störande att någon deltar i diskussionen när syftet med kommentarsfältet är diskussion?

  Gillar PH som underhållning, tidsfördriv. Förmodligen för att deltagarna inte är den typen av person som jag själv är. Oftast börjar det med att jag blivit sjuk och ser de avsnitt som finns, sen vill jag se allt ?

  OT/kontakt – Endometrios – du som bad om råd ang Peter Barton Smith och försäkringskassan/försäkringsbolag i ÖS – Camilla försökte kontakta dig med min mail, men din funkade inte. Om du ser detta så får du gärna skriva din mail i rutan med mailadresser så kan vi få kontakt ☺️

  “Stop making stupid people famous!” som någon vis människa en gång sa

  Nu är restriktionerna lyfta, nu kan Anna Book booka in jobb igen! ???

  Eller var pandemin egentligen en ganska bra ursäkt till att inte ”jobba”? ?

  OT, förlåt men apropå beslut inför 29/9:

  Jag vill verkligen INTE tillbaka till jobbet igen.

  Varför?

  Jag har mycket bättre arbetsro och känner mig mer produktiv i mitt hemmakontor än på jobbet där det finns ett antal jobbiga högljudda kollegor som liksom stjäl min energi.

  Jag slipper pendla (har en bit att åka).

  Jag har massor av fritid och hinner träna innan/efter jobbet på ett enklare sätt.

  Jag spar massor av pengar pga färre luncher ute och inga klädinköp.

  Våra möten har blivit mer effektiva när vi kör dessa digitalt.

  Jag MÅR bättre både fysiskt och psykiskt.

  Visst kan jag sakna vissa kollegor och att träffas, men inte så att jag direkt lider…

  Någon annan som känner likadant? Får väl försöka övertala min arbetsgivare om att få jobba hemma åtminstone 2 dagar per vecka men känner på mig att det nu förväntas hurrarop och jubel över återgången till kontoret. Känns som att man förväntas vara tacksam, 100% pepp och överlycklig att denna restriktion hävs – och jag känner precis tvärtom… ?

   Jag längtar såååå till att få gå tillbaka till jobbet. Att jobba hemma gjorde mig så deppig. Vill absolut inte ha en till höst med hemmajobb. Fy och usch.

   Jag pratade med en kollega idag och han beskrev det precis som du, just det där att han mår bättre för att han inte behöver sortera ut en massa intryck som inte ger honom något. Förhoppningsvis kan du få förståelse för din arbetsgivare. Det verkar ju som att många företag kommer att ha någon 2/3-dagars lösning så jag hoppas du kan få något sådant på plats.

   Själv tillhör jag den sorten som kör klang och jubel. Det ska bli SÅ roligt att träffa kollegerna på jobbet och inte behöva ha teamsmöten för minsta lilla rådfrågning. Men jag inser ju att det gör mig till en del av problemet för dem som känner som du och min kollega..!

    Tack för svar! Ja, jag får försöka påverka min arbetsgivare.

   För mig som ensamboende har det inneburit enorm psykisk påfrestning att sitta hemma i över ett år. Vi kommer få välja var vi jobbar på mitt jobb, vilket låter bra i teorin. Men, är så rädd att mina kollegor ska trivas så bra hemma att ingen kommer tillbaka och den här mardrömmen fortsätter….

   Jag upplever nog att en mix är det bästa. Saknar samvaron med kollegor och att komma iväg lite, men upplever också arbetsro och ett lugn hemma som minskat vardagsstressen. Tror du inte ni kommer få behålla en del dagar hemma? Min chef har pratat om att alla ska vara på plats kanske 2-3 dagar per vecka framöver.

    Japp, hoppas på det! ? En mix är nog bra, bara att jag liksom vant mig vid detta utan att fundera på att det kommer att ändras närmsta tiden.

   Och jag som förskollärare med de yngsta har knapp märkt av pandemin på jobbet ? Förutom att vi fått kontakta vårdnadshavarna mer, ta konflikter från vårdnadshavare som är arga pga snorigt barn där vi har restriktioner uppifrån. Och inga vårdnadshavare inomhus. Önskar dock emellanåt att vi hade kunnat jobba hemifrån med när det va som värst.

    Förstår dig och är självklart mycket tacksam för att KUNNA jobba hemma. Min partner har ett jobb som måste göras på plats, förstår att det varit extra tufft under den värsta tiden av pandemin…

   Känner precis likadant. Är så, så ledsen att allting lyfts nu och att man kommer behöva återgå. Har funnit så mycket ro i att kunna styra mina egna dagar och ta saker i egen takt utan att någon stormar in på mitt kontor stup i kvarten för att fråga om det ena eller andra. Därutöver har alla mina närmsta kollegor slutat (två är mammalediga och tre har bytt jobb sedan mars 2020), så det kommer att kännas extra ensamt.

   Nej usch, vill verkligen inte tillbaka.

    Tack för att du delade med dig, skönt att få det bekräftat att man inte är den enda som stormtrivdes med just detta i den annars så sorgliga pandemin.

   Känner EXAKT samma som dig! Funderar t.o.m. på att hitta nytt jobb närmare hemmet så jag iaf kan köra bil.

   Men samtidigt trivs jag så bra på jobbet, ännu mera nu när jag jobbat hemifrån i 1,5 år.

    Ja, så tänker nog jag också. Dvs om min arbetsgivare inte låter mig fortsätta jobba hemma åtminstone 2 dagar i veckan får jag söka jobb hos annat företag som bättre tar hand om sina medarbetare. Tack för att du skrev, alltid skönt att veta att man inte är ensam och ”konstig” – även om jag innerst inne fattar att det måste finnas fler som älskar att jobba hemifrån ?

   Jag jobbar på kontor och dom flesta har jobbat hemifrån, jag är en av dom som måste vara på plats varje dag så för min del blir det ingen skillnad där.
   Det enda jag inte ser fram emot är att nu måste man börja äta frukost tillsammans ?

   Sitta i en matsal där det ekar otroligt mycket är så jobbigt för mitt huvud. Det tar slut på mig, så älskat att kunna sitta på kontoret bara. Ibland har vi kört frukost tillsammans över teams, lugnt och bra ?

    Fråga om några andra har liknande problem, ni kan be vaktmästaren att sätta upp madrasser på väggarna som i gymnastiksalar.

   Jag längtar till nästa pandemi.

  Har någon av er fått allergisk reaktion av hårfärg? Jag vill jätte gärna färga hemma och inte hos frisör. Jag har läst på vissa förpackningar att det står att man ska testa på huden och vänta 48 timmar, brukar ni göra det? Är det vanligt med allergiska reaktioner? Har ni haft några?

   Aldrig testat för allergiska reaktioner. Däremot va beredd på att det kan bli fläckigt och absolut inte den färgen du tänker.

   Vad har du för färg, och vad vill du färga till?

   Jag har inte fått det, men har slutat att färga håret med rädsla för att få det. Är så mycket skit i färgerna tyvärr och jag känner inte att det är värt risken :/

  OT – någon som sett ”Svenska Powerkvinnor” än? Pinsamt hur Antonija Mandir inte har annat att prata om än sitt ”vi trivs ihop”-förhållande med Oliver, medan de andra kvinnorna marknadsför sig själva och vad de åstadkommit.

  Huuuuuuuuur svårt kan det vara att använda svensk genitiv när man skriver svenska?!

  Ja jävlar vad mkt power det var?? dr Mouna som jag trodde skulle vara den smartare verkade ju vara nån vimsig höna o ba ”utan mamma skulle jag inte var grejer är eller i vilket land jag är” …okej. enorm framgångsrik och kan inte ens hålla reda på sina egna prylar. ? enda som inte verka ha diva-fasoner för sig är Keyyo

   Keyyo verkar så jordnära och sund!

  Jesper Bengtsson, var inte det den där losern som under hela sin första PH-säsong gick runt och skröt om att han minsann skulle kasta kulan och yadayada, för att sedan börja lipa när hans partner förekom honom och själv drog den i golvet så att han fick gå lottlös därifrån?

  Jag har otroligt svårt för Jesper och allt som har med honom att göra men ”till hans försvar” så tror jag faktiskt inte att hans medverkan i PH andra och tredje gången berott på ”fame hunting”. Tror helt enkelt att han velat ha revansch. Det hade verkligen jag velat ha om jag hade åkt ut som han gjorde i sina första säsonger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *