Varför kan vi inte uppskatta kärleksfulla dick pics?

Att Ellen Bergström satte dit den man som skickade henne en dick pic verkar inte tas emot väl av pro-dick pic-samhället som ser sina bilder som en kärleksfull allmosa till världens alla kvinnor.
Jag kan inte låta bli att genuint undra – männen som skickar kuk-bilder till okända kvinnor… tror de på riktigt att vi vill ha dem, eller skickas de till oss kvinnor som del av en härskarteknik och ett övergrepp?
Kukar är generellt rätt fula i mitt tycke, så varför skulle jag vilja få en okänd sådan skickad till mig?
En o-filad häl är snyggare än en okänd kuk, fotad i grodperspektiv.

Stackars alla kränkta dic pick-killar…
De skickar oss en bild på det finaste de har och så har vi inte ens vett att uppskatta det.
Jösses…

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla män är inte idioter, men så många, så många…

   Tror inte att det är särskilt många män som håller på att skicka dickpics. Däremot så tror jag att dom som gör det är väldigt produktiva och skickar till många. Vissa kanske gör det hela dagarna 🙂

    Då tror du fel. 😃

    Bra många fler än man tror. Jag vet inte hur många jag har fått, och liksom från random bekanta, som att det skulle få mig intresserad?! Wtf.

    Jo tyvärr är det många. Min brorsdotter får såna ofta. Även fått två runkfilmer. Av killar på instagram, på snapchat, på dejtingsidor.
    Svinen finns överallt.

  Fattar inte hur de vågar skicka dickpics. Jag hade screenshottat hela konversationen (där man ser personens namn och så) och skickat till hela kontaktlistan på typ FB.

  ”Tyvärr” får jag aldrig dickpics men det känns som en rimlig hämnd. Så får hela personens bekanta också ta del av penisen 🙂

   E/

   Ha ha klockrent ju!

   Det skulle inte jag. Det är samma slags sexuella ofredande som man själv blir utsatt för. Brottsligt och onödigt att sprida vidare.
   Hade blockat och polisanmält, eventuellt talat om något i stil med ”du har precis gjort dig skyldig till sexuellt ofredande och jag har polisanmält”.

    Exakt. Man kan också göra sig skyldig till förtal om man sprider sådant vidare. Så det är verkligen ingen bra idé.

     Förtal? Nej

   Som hämnd för att du fått en oönskad dickpic ska du skicka samma bild till en massa andra människor som heller inte är intresserade av att se den personens kuk? Rimligt.

    Man kan ju blurra

    Dessutom – det är väl inte själva synen av en kuk som är det jobbiga i denna situation? Utan att en person aktivt fotar den och skickar till just dig för att… ja inte vet jag, kränka och förnedra? Det är ju inte samma sak som att sprida vidare en konversation

    Ja det är rimligt och troligen det enda som avskräcker att göra samma sak igen.

     Tycker nog att en polisanmälan och en fällande dom är mycket värre.

   Jag såg någon som hade fått en Dick pic och svarat
   ”varför skickar du bilder på ett barns penis till mig!? Jag anmäler detta som barnporr!”

   Både en diss och skitläskigt för penisinnehavaren.

    Ett riktigt bra tips! Det ska jag ta med mig 😂

  Grodperspektiv? 😀

  Man skulle kunna vända på hans kommentar på honom och den skulle passa till 100.

   Självinsikten är verkligen helt obefintlig.

  Men fy fan vilka jävla psykopater till män det finns där ute, blir mörkrädd. Lider med Ellen att behöva ta emot detta för att hon är ”offentlig” usch! Jävla äckel päckel!

  En kvinna förväntas väl alltid vara kåt, glad och tacksam?
  Även då icke beställda bilder dyker upp i flödet 🙂

   Men ja!! Läser en bok om incels där en man menade på att vi kvinnor ska vara tacksamma för sexuell uppmärksamhet och även att kvinnor inte blir våldtagna utan det är ett övergrepp på männen. Är fortfarande i början av boken men ska bli så intressant om en av incels som intervjuas erkänner att han skickat dick picks.

    I ett försök till att uppvakta en tjej.

    Vad heter boken??

     Incel : Om ofrivilligt celibat och en mansroll i kris

    Men fy! Varan premiarminister har i Peru kom med det sjukaste citatet nagonsin har om dagen ”Kvinnor maste tanka pa sina pappor och partners innan dom anmaler ett overgrepp” say what? Det ar alltsa skammigt om man blivit valdtagen eller misshandlad och vi bor tanka pa hur mycket mannen i var narhet kommer att fa lida av skammen? Han forsokte slata over det senare med ”Alltsa, jag menade ju dom kvinnorna som gor falska anklagelser” jo men satt…

    Jag läser också den! Den är superintressant. Fast jag har kanske inte hunnit så långt som du, fast jag har läst många intervjuer, för efter vad jag läst, uppfattar jag inte det riktigt som att kvinnor ska vara tacksamma, men ständigt återkommande att kvinnor är onda för att vi inte erbjuder sex hela tiden till precis alla, utan bara ligger med Chads.

    Hur som helst känns boken som en varnings-manual alla kvinnor bör läsa…

  Moderna tidens blottare

   Ja vad är det för skillnad på mannen i rock som visar kuken för okända som går förbi? Killar idag har verkligen tappat den. Hur kan man ens komma på tanken?

    De gånger jag blivit utsatt för blottare har de faktiskt inte haft nånting på sig. Vad gäller dick pic fick jag min första 1998 och sen dess har det trillat in några stycken per år. Helskumt beteende…

  Mannens kuk ser ut som sista kycklingen hos slaktaren…

  Skicka skiten till alla hans kollegor, vänner, familj mm. Det är alltid män som håller på såhär, vad är det för fel på dem?? Deras jävla kukfixering och ständiga grävande i kallingarna. Kan dem inte skicka skiten till varandra istället?!

   Varför utsätta personens kollegor osv när de är oskyldiga?

    För att idiotien förtjänar att alla vet om hans beteende.

     Då kan man skriva utan att visa bilden.

      Om du vill bli anklagad för förtal så gör du så.

    Du verkar väldigt mån om att skydda den som begår övergreppet.

    Jag är annars övertygad om att det har störst effekt att göra som S föreslår. Detta p.g.a. att skam (känslan) är ett effektfullt sätt att få en person att ändra på sitt destruktiva beteende.

    Och vad skulle vara mer skamfyllt än att personens familj, kollegor och vänner får reda på vad hen pysslar med på sin fritid?

     Är du tondöv? Varför har vi rätt att skicka en kukbild till moster Maggan och kollega Mia. De blir lika utsatta som du, av en sådan bild.

      Nej de blir upplysta om vilken rövhatt till anhörig de har, vilket givetvis är tragiskt.

      Men du verkar höra till kategorin som anser att anhöriga till en person som t.ex. får reda på att hens bror, son eller vän är en våldtäktsman är offer på samma sätt som den som blivit utsatt för själva brottet.

      Tondöv är för övrigt det sista jag är.

   Polisanmäl istället.

  Någon som vet Maggan o Louie ? Ingen uppdatering på 2 veckor ! Innan så va det ju ca 3 instastories på varje konto varje dag !!

   Något verkar definitivt ha hänt.

   Men snälla, under varje inlägg ska det tjatas..

    Det är nya Sanna och Maja

    De kanske inte läst det tidigare, ignorera det bara ist för att hacka på andra.

     Till F 16.34

    Kanske inte så konstigt eftersom frågan kvarstår. Kan ju vara så att man bryr sig om Maggan även om man inte känner henne.

   Hon har varit på en öde ö i ett nytt program The Island där lämnas människor helt öde utan föda

   Finns redan i USA och UK.

   Nu Sverige, där Maggan är med
   Kanske därför

  Läst tjejer som skickat bilden dom fått till killens mamma, lagt upp på facebook och taggat honom osv.
  Jag hoppas verkligen att dom sätter en emoji, ritar över k*ken eller något. För annars gör dom ju exakt det som själva inte uppskattade att se.
  Kan inte vara kul att som förälder få en sån bild, man lär väl tappa hoppet om sin son. Kan man någonsin se på personen på samma sätt liksom? Usch..

  Det är ett riktigt vidrigt beteende att skicka till någon som inte bett om det, sagt att det är okej.
  Dom kan väl omöjligt tänka att det uppskattas? Så trög kan väl ingen vara, eller?
  Jag antar att dom tänder på tanken att någon ser bilden, hoppas kanske att det ska uppskattas eller något. Men jag hoppas verkligen att ingen är så tappad och tänker att en okänd person man aldrig pratat med kommer uppskatta en bild på deras äckliga köttflöjt som hänger mellan benen🤢

   Så det är mer synd om mamman till idioten än den som äcklet skickat kuk/runkbilder till?

   Tänker så här att modern får en mer nyanserad bild av vem sonen egentligen är, vilket troligen alla parter tjänar på i längden.

    Nej, det sa jag väl inte?
    Förklarade kanske dåligt. Inte mer synd om mamman men jag tycker det är sorgligt att som förälder få en annan bild av sitt barn på det sättet.
    Självklart är det antagligen bra. Men måste kännas hemskt för föräldern att få veta att man fått en sån äcklig och misslyckad son som inte har mer vett i huvudet och vet vad man gör och inte gör.

    Det är definitivt mer synd om mamman.
    Sannolikt kommer dp-mottagaren över detta, men mamman vet i resten av sitt liv hur hennes son beter sig, Det måste kännas som det totala misslyckandet av en barnuppfostran.

   Ja, det är ju verkligen viktigt att den som får oönskade dick-pics skickade till sig tänker sig för, istället för att alla puckon som tvingar sina könsorgan på andra tänker sig för innan de begår brott. Tanken är ju att idiotfan ska lära sig en läxa. Det enda som är viktigt är att tänka sig för så att man inte gör sig skyldig till ett brott för att ha vidarebefordrat bilden, med tanke på den konstiga lagstiftning vi har i det här landet, där brottsutsatta kvinnor alltid har ansvar för vad förövaren gjorde.

    Men om du inte vill ha bilden, vad får dig då att tro att han vänner och kollegor vill ha den?
    Det flera av er här inne inte verkar förstå är ju att de som är mottagare av bilden när ni vidarebefordrar den blir ju också brottsoffer och då är det du som begår brottet.
    Det spelar ingen roll att bilden inte föreställer dig det blir ändå ett sexuellt ofredande.
    Jag förstår verkligen inte logiken i att bara för att du blir utsatt så ska du i din tur utsätta 10-tals kanske 100-tals till? Hur tänker ni?

   Tycker det är fel att skicka bilden till mamman, lägger återigen ansvaret för mäns dumhet på en kvinna… varför inte skicka till pappan, varför just mamman? Tror inte att någon uppfostrat sin son till att bete sig på detta vis.

  Kärleksfull dickpic? Det var något nytt. Har den på sig en liten röd rosett och ligger på en bädd att rosenblad? Eller?

   Vilken fin, väldigt målande bild du satte i mitt huvud nu 😂❤🙈 Tack!

   Skrattade rakt ut!
   En fd kollega till mig satte en röd rosett på dicken, tog en bild och sedan skickade till mig. Han trodde att jag skulle uppskatta detta och lämna min man för honom…🤦‍♀️

  Fattar verkligen inte, k*kar är typ lika vackra som fötter 😝 Ingen vill se din fula penis!! Så sjukt respektlös att skicka bilder på sitt kön till en människa som inte bett om det!! Väx upp.

   Huruvida de är vackra är irrelevant. Eller hur? De kan vara önskade eller oönskade. Man får oavsett ta konsekvenserna av att skicka bilder på sitt kön.

   Vi behöver inte spela coola och bräka om estetiken hos män. Vi föredrar ju att de inte bräker på om våra kroppsdelar

  Är det något jag inte ser fram emot nu när jag snart blir tillgänglig på köttmarknaden så är det dessa oväntade och icke omtyckta d-picks.

  Så fort dickpicks diskuteras kommer alltid
  ”Tjejer skickar sånt också”
  ”Jag är kvinna men jag gillar när min man skickar sånt”

  1. Nej tjejer kan inte skicka ett kort på sin kuk. Nämen, hur ofta tar en tjej kort på sitt underliv och skivat runt till folk som inte bett om det? Eller som onanerar och skickar såna filmer? Kan inte vara ofta.

  2. Det är en jävla skillnad om ett par, om kk eller två andra vuxna skickar sånt privat mellan dom (kom inte och gnäll sen att han visade bilderna för andra bara).

  Killar/män/ svin som skickar kukbilder har nån allvarlig störning. Det är inget att skratta åt, att rycka på axlarna åt. Vet flera minderåriga som fått kukbilder, jag säger bara anmäl. Även vuxna kvinnor bör anmäla. Vi ska inte behöva ta sånt, att få äckliga oönskade bilder.

  Fattar inte, tror de på riktigt att deras äckliga snopp är snygg? 🤮 Tror de att nån blir upphetsad? Sjuk i huvudet är dom.

   *skickar runt

   Undrar faktiskt hur vanligt nr 1 är, har en väninna som brukade skicka bilder på sin köttgrotta (och annat) till män hon hittat på tinder då hon var singel. Vore intressant att veta, men jag förmodar att det inte är jättevanligt?

    Var det oönskade bilder hon skickade?

     Ja inte helt utan kontext men i sammanhang där det inte specifikt efterfrågats.

      Typ som en liten ”överraskning”, framförallt nakna tuttbilder och dylikt delade hon fritt även helt utan föregående sexuella undertoner i samtalet. Vet dock inte om hon men var lika ”framåt” med just könsdelar, men det skulle inte förvåna mig då hon verkade utgå från att samtliga män som visat intresse genom att swipea ja på henne var intresserade av att ta del av dessa bilder utan att kolla läget först. Så fort det var lite raggningar/komplimanger eller sexigare snack så kunde köttgrottsbilder komma ilandes.

   Jo man får visst ”gnälla” att han visar för andra. Likväl som att du får ”gnälla” om en vän berättar något som du sa i förtroende och bad henne att inte berätta vidare.

   Om man är tydlig med att detta är mellan oss så får man bli både besviken och kränkt (ja faktiskt) om han delar det vidare.

    Haha ja, verkligen? Man kan ju tom anmäla en person som sprider vidare ens privata bilder.

    Nej man får inte gnälla om man är så förbannat dum och skickar såna bilder.
    Skyll er själv!

    Unga tjejer undantaget. De som inte förstått hur dumt det är.
    Men vuxna med fullt förstånd, de borde fatta bättre.

     Det är olagligt att sprida andras nakenbilder utan samtycke.

     Nej, man får inte skylla sig själv. Härlig shaming där 🙂

   Tror inte att vi kommer så långt med att ”snoppar är fula”. Tänker inte lära pojkar att deras könsorgan är ”fula”.

   Det är inte en kropppsdel vi avskyr, utan det faktum att vissa män använder sagda kroppsdel i ett maktperspektiv.

  Och han ska vara fotograf? Förutom att vara ett vidrigt as så är han ju inte så duktig? Med det där motivet har man väl visserligen inte så mycket att jobba med… 📸 Obs skoj.

  Nä, penisar är fina. Men dick-pics är aldrig rätt.

  Blottare på stan gör sig skyldiga till brott, en kille som skickar en dickpic gör sig skyldig till samma brott, fattar de inte det? Jag skulle inte tveka att polisanmäla eländet.

   Men blir det någon påföljd för de? Ter sig som att endast deras konton blir avstängda varpå de gör nya.

  Bara jag som inte får upp henne på Instagram när man söker?

  Vem är fotografen? Bingo?

  Tvivlar inte på att detta är vanligt, men varken jag själv eller någon i min vänskapskrets har fått en sådan bild skickad till sig. Men när jag läser på sociala medier känns det som vanligt förekommande ?
  Förstår att det kan vara vanligt bland offentliga personer, men när man läser vidare så verkar ”vanliga” tjejer också få detta? Eller har jag fel?
  Äckligt oavsett såklart

   Jag är vanlig och har fått flera. Min yngre syster fick sin första när hon var elva år. De flesta av mina vänner har fått minst en. Tycker det är ovanligt om någon inte fått en enda.

    Fan vad sjukt ändå .. Jag har ändå några tusen följare på instagram (lol va vidrigt det lät, men runt 5k typ) och är aktiv, vilket även mina vänner är. Samt dejtat på tinder, men ändå ingen bild skickad och har somsagt aldrig hört någon berätta om det. Är glad över det isåfall !

   Jag är en icke offentlig person och har fått dick pics lite nu och då under de 20 år jag varit aktiv på internet. Har aldrig varit med på Tinder eller andra dejtingsidor.

  Jag har aldrig fått en dicpic. Är det på Tinder de skickar dem?

   Tinder, badoo, om man pratar vidare därifrån på andra ställen (kik, Messenger osv).

   Nope

   Inte jag heller. Vi är nog inte tillräckligt attraktiva!

    Inte jag heller tydligen 😂 ändå skönt

    Inte jag heller 😂

   Fick en i min privata Messenger, men egentligen pga mitt arbete (ganska offentligt sådant). Polisanmälde såklart.

  Man kan få via mail också.

  Mest fascinerad av att han ligger på golvet framför en byrå…varför inte i en säng? Soffa? Så många frågor just nu…

  Ja kukar är faktiskt inte snygga och sexiga (som män förmodligen tror att vi tycker)
  Jag tror att många som skickar dicpics tror att tjejen också blir lite kåt , att det känns lite spännande ”Kolla vad hård jag är, visst blir du också lite kåt nu”
  Men i själva verket blir man bara äcklad.

  Förstår inte varför män gör detta. Jag menar om kvinnan inte bett om bilden lät ju success raten vara ca 0%. Anser just därför att det ska ses som ofredande, det tillfredsställer ju tydligen mannen på något sätt oavsett hur kvinnan tar emot det och för mig blir jag äcklad av alla kukar som inte sitter på någon jag är kär i. Kan man snälla försöka tänka en gång vad fan man gör på internet?

  Jobbar inom psykiatrisk slutenvård och har alltså 12 manliga kollegor samt 9st kvinnliga kollegor på min avdelning. Har fått dickpic från TRE av mina manliga kollegor på jobbet som alla lagt till mig på Snapchat och innan de fick mitt namn där varit helt reko både på Messenger & på arbetet. Så fort de fick på Snapchat så dröjde det ej länge innan jag OÖNSKAT fick bilder på deras kön med kommentar som typ ”nu har jag skickat på mig, väntar med spänning på bild från dig”. Då vet alltså dessa tre män att jag har sambo som jag inte är intresserad av att byta ut!

  Berättade för min sambo så nu öppnar vi snap från dessa tre tillsammans & skrattar åt över hur dumma de är så fortsätter skicka och även skriver innan deras dickpic kommer ”se till att vara ensam när du öppnar nästa bild”. Ska på måndag prata med chefen om detta för jag själv försökt få dem att sluta & visat att jag ej uppskattar att se deras kön i drygt ett halvår totalt (alla började ej skicka samtidigt, som tur är). De vet om att jag tänker prata med chefen på måndag men vet inte om de inte tror mig för senast imorse när jag kollade mina nya Snapchat så hade jag fått två bilder på morgonstånd skickat till mig!

   Men vad sjukt! 😱Bra att du ska prata med chefen!

  Har fått en dicpic en gång men det var i samband av att jag och en kille skrev lite snusk sinsemellan 😉 sen är snoppar rätt fula att titta på så det hade väl kanske inte behövts 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *