Antingen eller…

Hanna Schönberg har publicerat ett Instagraminlägg där hon har på sig trosor och en topp från Balenciaga.
Just i den här kombinationen så verkar det inte ingå en ansiktsmask, men man kan inte få allt här i världen.

Prislappen för den här kombinationen underkläder hamnar på 4464 kr och jag har roat mig med att plocka fram ett par exempel på vad annatman kan få för priset av dessa Balenciaga-unisarna.
Man kan antingen köpa dem, elleeeer…..

Hur hade ni valt? 
Tänk ändå att kunna köpa nästan 900 korv med bröd på Ikea för samma pengar som de där små plaggen kostar.
Finns det förresten någonting bättre än korv med bröd när det vankas vickning efter en lång och dansant festkväll?
Jag tror faktiskt inte det. 😉

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  05.30-inlägg! Yey!

  Pizza är bästa vickningen!

   Bamsekorv

  Ha Ha vilket kul o tankeväckande inlägg!

  Hon verkar väldigt förtjust i dem för hon har lagt upp 11 bilder på dem i instastories senaste 24 timmarna samt tre vanliga inlägg senaste dygnet…förövrigt är hennes Instagram som en parodi över en influencer förutom att det är på riktigt. Allt som fattas är ett ”Hey guys!”.

   Hade jag betalat fyra tusen för ett set med underkläder hade jag också försökt klämma ut så mycket som möjligt ur dem.
   Gör man riktigt mycket content kanske man kan dra av det på firman…

   Vilka är målgruppen kan man undra i sitt stilla sinne? Inte hennes jämnåriga får man hoppas. De 22-åringar som har 4000 spänn att lägga på underkläder är nog ganska få.

  Verkar vara mycket tyg på magen och snålt o smalt med tyg längre ner vid hönan. Kan bli en tokig kameltå?
  Verkar inte alls prisvärt. Tar också korvarna.

  Om jag var tvungen att välja något av de alternativen så hade jag kört på underkläderna från baleciaga. Men helst hade jag sparat pengarna och köpt något annat 🤪

  Hennes insta verkar mest gå ut på att hon är smal. Jag förstår mig inte på att någon kan bygga en hel karriär på att lägga upp bilder på sig själva i bikini, eller när de poserar med en croissant. Inte ens en vettig bildtext får man.
  Jag är väl för gammal.

   Kände samma sak när jag gick in. Jisses vilket tråkigt konto. En del bilder var fina, absolut, men det kändes mest som ett sömningt modemagasin med bara bilder. Vad är hennes idé med sin plattform undrar jag? Finns det någon tanke bakom ett flöde med bilder på bara henne?

   Tur att man inte måste följa alla flunsor 😀

   Haha, får den känslan också. Men ser det samtidigt för vad det är – de är vad modeller var förr, förutom att de jobbar för sig själva. Tar tidningsliknande foton av sig själva och ”mood setting pictures” (typ ett svartvitt palmblad haha). Givetvis underlättar det att vara smal och snygg. Jag är däremot mer konfunderad till alla dessa influensers som ska lägga upp sina bilder på LV-väskan. Har den inte på riktigt blivit ordentligt urvattnad nu? Någon där kan väl vara LIIITE originell, om de vill hålla sig inom märket måste det iaf finnas fler modeller och färgkombinationer än den bruna.

   Att jag själv får cringe-känslor av blotta tanken att stå halvnaken och posera och köpa statuskläder bara för att är en annan femma 😅

    MEN DU FÅR JU LIKES!!!!!

  Jävlar, vad hon såg ut att vara en dryg typ 🙄

  Går man in på hennes instagram upplevs hon som extremt egenkär. Typ ett tusen bilder på sig själv i olika vinklar.

   Finns vegnsk med… Fast jag gillar inte heller korv.

    Har försökt hitta bra vegokorv men inte hittat någon bra än. Verkar vara smått omöjligt att göra bra vegokorv. Vet inte varför när andra substitut verkar gå toppen att göra.

    Tycker mig höra samma från andra vegos.

     Same! Jag älskade Sibyllas korv man köper i konserv när jag åt kött. Men jag hittar ingen ens hyfsad bra vegokorv alls. Som du skriver, det verkar väldigt svårt att göra ett bra vegoalternativ till korv. 😕

      Pärsons hade en supergod vegetarisk stekkorv som jag åt skamligt ofta förra sommaren. Underbart god! Och fick man rester var den toppen att skiva och ha på macka. Har dock inte fått tag på den sen typ augusti 2020 och ingen annan korv är ätbar 🙁

     Peas of Heaven gör bra korv, både chorizo och vanlig grillkorv. Smakar inte exakt som köttkorv men är god ändå. Sen måste jag tipsa om Pastejkökets veganska pastej smaksatt med Karl Johan svamp, så jäkla god! Särskilt med inlagd gurka på.

      Varför vill ni vegetarianer ha något som smakar kött men som inte är kött?? Får det inte att gå ihop riktigt för då vill ni ju ha något köttigt trots allt eftersom växtrikets innehåll inte är tillräckligt??

       För att jag tycker att korv är gott men vill inte äta djur. Är det verkligen så konstigt? Är också ganska lämpligt att ha med sig när man ska grilla ute, korvbröd lämpar sig rätt bra också för att lägga mat av just formen korv i. Jag, liksom köttätare, orkar inte alltid stå och göra min egen ”korv” innan jag ska ut i skogen och grilla. Då är det gött att ha något färdigt med sig. Och har man barn dessutom så är just korv, burgare osv rätt så enkelt eftersom det går hem även hos dom. Vill du ha fler anledningar?

        Du vill inte äta djur men du vill ha produkter som både smakar och påminner om det, hur går det ihop? Det är lite samma logik som tjejer som inte vill ha s*x pga k*k men gladeligen använder leksaker med samma funktion.. ^^

         Ja det är en bra liknelse. För jag vill inte bidra till djurs lidande och miljöförstöring så jag äter vegansk korv. Och jag vill inte dras med klängiga killar och deras dåliga hygien så jag använder en dildo. Jag väljer bort nackdelar och behåller de bra bitarna.

       Ylva, tänk två steg innan du kommenterar.. det finns massor med saker som folk vill ha men väljer att äta andra varianter av för att de av en eller annan anledning vill avstå från innehåller i originalet. Dricker du aldrig alkoholfri öl eller äter light varianter av mejeriprodukter? Samma sak. Jag vill äta något som påminner om korv men vill inte bidra till djurs lidande eller miljöförstöringen så jag väljer att äta vegokorv. Är det verkligen så svårt att förstå?

        Sa bara att det är konstigt att man inte vill äta kött men gladligen vill ha alternativ som både smakar och påminner om det.. Det säger mig att det nog inte är så många som är heltidsvegetarianer på riktigt och egentligen vill äta något de inte ”får”.

       Jag vill äta sånt jag tycker är gott men jag vill inte äta djur. Därför tycker jag det är toppen när t.ex Pärsons lyckas göra riktigt goda vegetariska alternativ. Nu när jag inte hittar någon vegetarisk korv som jag tycker är god så äter jag helt enkelt inte korv. Det borde inte vara så kontroversiellt eller konstigt tycker jag.

  En av väldigt få saker jag saknar sen jag slutade äta kött är just ikeas korv med bröd. Mmmmm. Det och McDonalds cheeseburgare. Men i det här scenariot hade jag valt kantarellerna! Gott ju. Många kantarelltoast hade det blivit.

   Jag saknar bullens varmkorv 😍😍😍😍😍 händer att jag då och då, typ en gång per år, inte klarar av saknaden och äter en burk med bullens. Det enda animaliska jag inte kan leva utan tydligen.

    Jag gör likadant med leverpastej, hehe. En gång när jag bodde hos en kompis och hennes man så hade jag suttit på jobbet och tänkt på leverpastej hela dagen. Visste att mina kombos hade leverpastej hemma och att dom skulle vara helt okej med att jag tog en macka eller två med det på så jag slapp köpa ett eget paket. När jag kom hem var det slut. Jag grät. Grät länge. I köket. Min kompis man, som var en ny bekantskap för mig, ba ”:) okej 🙂 normalt :)”. När jag hade samlat mig åkte jag och köpte tre paket 🙄

    Gillar inte bullens speciellt mycket men det är typ nostalgi på burk. Har inte ätit på flera år men de få gånger jag kommer över är det som att förvandlas till 7-åriga jag igen😂

   Jag är också vego sen två år tillbaka och visst är det konstigt att det är just ”fulköttet” man saknar. Inte oxfilén eller en riktigt mustig tryffelsalami utan just typ varmkorv och sånt. Jag skulle kunna döda för en riktigt blaskig bakfyllekebab emellanåt, det saknar jag mest.

  Älskar Ikeas korv med bröd 😩

   Tillägger att det känns som att jag typ är den enda som gillar kokt korv? 😅

    Va??? Vem gillar INTE kokt korv? Varmkorv🤤

     TACK!! 😅 Äntligen

    Föredrar kokt alla dagar i veckan. Pressbyråns wienerkorv är smaskens

  Eller ca 22 Investor B-aktier (ej köp rekommendation) som dessutom har gått upp 35 % i år 💰

  Kanske skulle man kunna få mängd/grupprabatt på Leos lekland o komma in ännu fler?

  Completly OT men Binabengtsson måååste köpa följare. Tråkigaste contentet och får 100-200 nys följare om dagen senaste månaden. Igår hade hon dessutom 30.000 följare och idag 29.1, hur?? Vem går in och blockar typ 900 följare??? Något är superfishy eftersom alla bilder är exakt likadana och jag har aldrig sett en ofiltrerad bild på henne???

  Är det hon som är ihop med Eric Saade?

   Ja

   Hade ingen aning om vem hon var förrän hon blev eric saades tjej. Känns som om de flesta känner till henne som erics tjej. Ändå har hon sjukt många följare?
   För övrigt passar de kanonbra ihop. De verkar ha exakt samma personlighet.
   Zzz…

  Ot
  Bikten på Faymes instagram känns ju som folk mest skriver för att provocera. Eller nåt äckel bara som man känner igen härifrån när nån vill provocera om sex. (Sättet att skriva om sex känns igen).

   Som när hon hade bikt för ett tag sedan och folk här inne var övertygade om att det var fejk för att två av typ 20 bekännelser handlade om att de hade en släkting som mördat någon i familjen/släkten.

   Ja alla ligger med sina bästisars män och är otrogna till höger och vänster. Hoppas hon bara har extremt osköna följare annars tappar jag typ hoppet om folk. Men majoriteten hittar väl på skit också.
   Men hon går blåögt på allt.

    Ja precis, det reagerade jag också på. Tror inte alls det är så vanligt ligga runt med bästa vänners män.

    Vad har hon, runt 70 tusen följare. Hur många har erkänt i hennes bikt att de ligger med bästisens man eller varit otrogen? Långt ifrån alla följare i alla fall.

    Hur mycket ”mörkt” skulle man få fram bland den här bloggens alla tusentals läsare om alla erkände sin värsta hemlighet tror ni? Eller om man valde 70 tusen random främlingar i Sverige? Någon har varit otrogen med en kompis man, någon har ljugit sig till en graviditet osv. Men man får ju inte läsa om alla 69 990 stycken som INTE gjort det.

     Vem minns den tråden i ett öppet spår om mörka hemligheter? Många otroheter, stjäla från vänner och jobb, också de som ljugit om p-piller för att bli gravida och framför allt en som dödat sitt nyfödda barn.

     Vilka osköna läsare den här bloggen har 😜

     Att det finns osköna människor här är det nog ingen som ifrågasätter. 😂

    Alla? En handfull av 72000😅 lovar dig att det finns ett antal läsare här inne som också legat med sin kompis man eller varit otrogen. Finns garanterat några i din stad också. Kanske på ditt jobb. Läskigt😱 vad är det för oskönt folk i din stad!??!

     Men snälla. Hur många bikterhar hon haft? Folk hittar på skit. Folk som indirekt mördat sina barn och ligger med alla sina släktingars män osv. Tror inte det är skitvanligt i min omgängeskrets i alla fall men kanske i din. Man ska inte tro på allt som står på nätet och speciellt inte vad Faymes läsare hittar på. 😘

      Nej men det är ju ett ytterst fåtal som lämnar sådana bikter men ni får det att låta som att det är alla 70k följare som skickar in dessa. Min poäng är bara att det är en väldigt liten andel, en andel som nog kommer fram om du frågar 70 tusen personer. Någon kommer att ha varit otrogen, någon kommer ha en mördare i familjen, någon kommer att ha stulit från en vän. Inte alla men några. Precis som här. Igen, du läser ju inte om alla 69 990 som inte legat med sin bästis man. Skulle alla dessa bikta sig om ingenting så skulle ju de ta över fokus.

  Undra om sjukgymnaster/naprapater har fått mer att göra pga flunsors onaturliga kroppshållning och poser vid alla selfies.

  Jag kan svära på att Hanna inte äter något av detta. Som någon skrev innan, hennes insta går ut på att vara smal. Och har någon hört henne prata någon gång? Hon bara larvar sig och gör massa miner och kniper ihop ögonen. Vad fan gör hon?

   Haha ja samma miner på varenda bild. Hennes insta går ut på att visa hur egenkär man kan vara.

    Fast om hela din USP är att du är 1) smal på gränsen till mager 2) kan blinka med ena ögat så blir det väl inte mer varierat än så?

  Djungelvrål!

  Kan man dela upp det? I så fall 30 kg Djungelvrål och knappt 450 körvar. Tack! Annars väljer jag Djungelvrål och ser fram emot superhögt blodtryck, sönderfrätt mun och lite instabil mage. Tack igen!

  900 vegankorvar.

  230 trosor helt klart!

  Koooooorv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *