Bianca Ingrosso släpper en andra kollektion för Nelly

Temat i kollektionen verkar vara färgerna brun och vit med materialet plast på överkroppen, men utan någonting under.
Plast på bar hud – känns som ett vinnande koncept – särskilt efter några våta timmar på ett dansgolv. Plast är ju nämligen känt för att vara ett material som verkligen andas, vilket är det som gör den här kombinationen på ”on fleeeek”.
Fuktigt, but still ”on fleek”. 😉

Med det sagt så vill jag lyfta fram mångfalden i det marknadsförande materialet, inte bara vad gäller modellernas etnicitet utan även vad gäller storlek. 
Alla vi som inte har storlek small eller medium kan fortfarande få ett ett humm om hur kläderna kommer sitta på kroppen, vilket i alla fall skulle göra mig mer shopping-benägen o jag var ute efter nya höstplagg. (Vilket jag inte är, men ni fattar…)
Behovet att behöva köpa hem plagget i fyra olika storlekar med förhoppningen att någon av dem ska passa minskar även det drastiskt.

Så…
Eftersom allt Bianca verkar röra vid förvandlas till guld så kommer den här kollektionen tveklöst sälja slut i ett nafs.
Det säger egentligen mer om Bianca och hennes dragningskraft än om den här specifika klädkollektionen, så därför undrar jag lite vad ni tycker.
Här nedan är några av plaggen, men vill du se hela kollektionen så får du knata in på Nellys hemsida eller Instagramkonto.

Här under ser ni någora flunskompisar som kom för att fira den nya klädkollektion med Bianca och Nelly.

Ps. Vad hände med brun 7?

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😴

   Ja, skittråkiga kläder…blir lite löjligt när det ska vara sådär dramatiskt, det handlar om kläder liksom.

    Skittråkiga! Det räcker inte
    De är fula också

    Känner att jag blir lite full i skratt, och lite ledsen också, med tanke på att dessa människor går på det här för att få sig en stund i rampljuset. Dom står där och tror att dom är snygga, men kläderna är så sorgliga, så allt blir bara löjligt. Varför ser dom inte det själva?

  Det blir inte mer influencertät än såhär!. Undrar hur många av dessa flunsor hade dykt upp om det var Bianca från Wahlgrens Värld säsong 1 som lanserade kollektionen.

   Bianca från Wahlgrens värld säsong 1 hade då nog heller inte fått göra en kollektion för Nelly.. så går väl inte att jämföra?

    Hon har inte gjort någon kollektion. Den som tror det är ju enfaldigt dum. Hon har fått betalt för att vara ansiktet utåt och marknadsföra dom här plaggen. Inget annat.

     Det borde väl alla förstå?

  Är Kenza och Dani vänner fortfarande? Ser aldrig något med dem tillsammans längre. Och här är de också åtskilda?

   Jag tycker jag ser relativt ofta att de umgås, även med Ines

   Är kenza och Mika fortfarande vänner?

    Haha jag undrar faktiskt över hennes gamla bästisar? (Mina, Nadia och Dea…) slutade läsa bloggen för många pr sedan och följer inte insta utan kollar bara ibland.

   De var ute och åt lunch (Dani, Kenza och Ines) för typ tre dagar sedan. Så tror mycket väl att de fortfarande är vänner.

  Skulle aldrig ha på mig plast/fejkskinn utan något under!
  Uschh tack för titten men nej tack på mig.

   Ja där var det mycket syntet, riktigt sprakar om brudarna men inte på ett bra sätt! 😛 Vad hände med ”måste vara ekologisk bomull, vem vill ha plast närmast huden” eller gäller det bara trosskydd? Vet inte prisklassen på kläderna men troligen alldeles för högt för kvaliteten, och för lågt med tanke på sömmerskornas löner…

  Gud vilken tur att pandemin är över!

   Folk har tjyvstartat för restriktionerna släpps ju inte förrän den 29e men det verkar många ha missat.

    Restriktionen att hålla avstånd försvinner dock inte den 29:e.

     Jag undrar hur det ska gå ihop sig ett uteställe? Folk hurrar för att dansgolven ska öppnas men hur ska man kunna hålla avstånd på ett dansgolv? Ska man stå inom en liten ruta? I en hoppring? Hur ska de se till att folk håller avstånd i baren nu när sittande servering slopas? Jag förstår verkligen inte hur detta ska gå ihop? 😅

     Jo men det för den ju: för de som är vaccinerade.

      En väns pappa dog av covid i veckan. Dubbelvaccinerad. Jag är inte riktigt beredd att lita på FHM än….

       Men hade han några andra underliggande sjukdomar? För det spelar ju väldigt stor roll och inget som FHM sagt att det ska skydda 100% emot, speciellt inte för de som är äldre eller i andra riskgrupper.

      Förstår inte hetsen på massvaccinering? Är du ung och fullt frisk är det ju otroligt liten risk att hamna på sjukhus, åtminstone om man kollar statistik i Sverige, vet ej övriga världen. Tycker det är jättebra att riskgrupper skyddas (alltså inte enbart äldre utan även unga som är överviktiga t.ex.), men har det gjorts någon risk/nytta-kalkyl nu när snart barn ska vaccineras? En grupp som ju knappt blir sjuka av detta virus (finns såklart undantag, men den absoluta majoriteten). Jag menar bara att viruset tycks ju spridas även bland vaccinerade, så varför hetsen? Och OM det nu är ovaccinerade som enbart sprider viruset bör vi ju isåfall stänga gränserna, då det finns fattiga länder där inte ens riskgrupper fått första dosen och viruset skulle kunna spridas ändå även om exakt alla i Sverige vaccinerats. Alltså jag förstår verkligen att vi behöver lätta trycket på sjukvården, men detta tryck bör ju isåfall lätta när alla äldre, sjuka, överviktiga, högt blocktryck osv vaccinerats. Övriga kommer ju statistiskt sett komma undan med en jobbig förkylning, förutom vissa få undantag.

      ”The new data, published in the U.S. agency’s Morbidity and Mortality Weekly Report, also found that fully vaccinated people who get infected carry as much of the virus in their nose as unvaccinated people, and could spread it to other individuals”.

      https://www.cnbc.com/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html?fbclid=IwAR15lqOIKW6VKEAnXlV4trlb0rx10SDj9SEaQ9g6tEV_vRp4SdJDieIB9pM

  Man inser verkligen vilken märklig bubbla influencers lever i när majoriteten av tjejerna på eventet har sprutat in saker i ansiktet eller lagt sig under kniven, och att Chanel är det heligaste som finns

   Var så sugen på en Chanelväska förut, men nu, nä fy fan. Tycker de senaste prishöjningarna är helt galna också. Andrahandsmarknaden kommer blomstra snart.

    håller med om att det känns så tråkigt att Chanel i princip har tappat sitt värde! På 00-talet såg man väskor på Kate Moss, Nicole Richie och Mary-Kate & Ashley när de var som störst modemässigt, men nu går ju alla runt med en 2.55 och det känns inte ett dugg märkvärdigt eller lyxigt längre, snarare standard

     Ja det känns snarare som något man vill ”skryta” med numera än som något som får andra att vända blicken efter dem om de har en Chanel.

   Ja alla ser ut som dom har fillers. Nej gillar ej kläderna. Brunt är inte min färg. Tycker det var tråkiga kläder. 😕

  Snyggt men det är ju inte Bianca som designat, när skulle hon sa suttit och skissat på detta? Nej självklart inte hon är ju fullt upptagen med att göra sina vloggar med reklam och ”att utveckla nya sminkprodukter” Det heter, som alltid, att de jobat med det i ett år. Vanessa skrev att hon ”har sett hur hårt Bianca jobbat med detta och att Bianca gör allt för er kunder” så manipulativt som alltid för att upphöja Bianca. Och Lovisa skrev att hon och Bianca gjort denna kollektion men då borde väl Lovisa creddas mer. Nja mycket fejk, det är bara att det ska stå Biancas namn och sälja med hennes ansikte liksom. Så överdrivet med att trycka Bianca på chokladbitar, och personal på eventet hade t-shirts med Bianca på. Ska vara så överflådigt när det gäller Bianca så hon får känna sig som en Superstar. Full var hon också på eventet, men snygg var hon.
  Och så gapar de förföriskt med sina munnar på reklambilderna i vanlig ordning ha ha

   Oj vad bitter.

    12.36 Fanns väl inget bittert i den kommentaren. Bara fakta.

   Pekboksdesign.

  Glad brun färg! 💩

  Vad har hänt med Kenzas utseende?

   Vad menar du? Utveckla

   Inget vad jag kan se och då såg jag henne på stan med barnvagn för mindre än en månad sedan. Nästan irriterande snygg 🙂

    Ka snygg är hon men hon har förändrats på något sätt. Kan inte sätta fingret på vad som är annorlunda.

     Ser absolut ingen skillnad alls. Då bor vi i samma kvarter så sprungit på henne ibland senaste åren.

      Då är det väl sminkningen och att ansiktet mognat. Alla ändras men hon .. åhh..kan inte sätta fingret!

       Hur lång är hon? Är hon runt 171-172 som hon säger eller ljuger hon?

        Varför skulle hon ljuga om det? Det är ju inte särskilt långt för en tjej som ville bli modell.

        Classe skämtade om just det. Först var hon 167 sen plötsligt 168 och när hon började modella var hon 170.
        Har träffat henne och hon är väl 168 skulle jag gissa (exakt som mig).

         Ja alltså det var väl just det att hon hade sagt att hon var 172 men att någon hade ”avslöjat” henne och sagt att hon ljuger och är 168.. därför jag frågade

       Tror också att det är mognad… Väldigt vacker, alldeles oavsett….

   Kollade nog nu..tror att det är hennes ögonbryn. De är så tjocka, mörka och nära. Får ögonen att se ut att vara närmre näsan.

    [Borttagen kommentar]

   Varför pratar alla om Kenza? Är hon med på bilderna? Haha. Har försökt kolla och kollat filmerna, men hittar henne inte? Är jag blind eller är hon bara inte med? Haha

  När förra kollektionen släpptes så var ju dendär halv-jackan/skjortan (hälften fuskskin och hälften tyg) ”det finaste hon haft på sig”. Såg den aldrig mer.

  Vad betyder brun 7 för den oinsatte?

   Om du har sett Torsk på Tallinn så förstår du 😉

    Och om man inte har sett på Torsk på Tallinn? Ingen som kan förklara närmare vad som menas…?

     Haha…tack ”Anna” för att du ställde den frågan som jag hade tänkt att ställa.
     😂😂😂

      Samma här, aldrig sett så fattar nada 😂

   ”Men ge han Bingo! Det är ju bara han som spelar.” 🤣

   Älskar Torsk på Tallin! Killinggänget när de är (var?) som bäst. För den oinvigde så var det i den filmen vi fick stifta bekantskap med Robert Gustafssons karaktär ”Roland” för första gången. Detta var årtionden innan ”Roland” bildade dansband. ”Brun 7” är kopplat till ett parti bingo.

    Haha… älskar den scenen!!!!

    Och – det ska uttalas på värmländska

  Vet inte vad ni tycker, men även om Biancas modeller i reklamen är olika etnicitet och storlek ser väl ändå gruppen av inbjudna ”vänner” extremt homogen ut… Dom är vackra allihop men hade det varit ett event i USA hade det iallafall inte kommit 40 st kloner. Vill de inte ha en egen identitet? Den enda som ens försökt göra något eget och inte är livrädd för att inte passa in är ju Felicia Aveklew.

   På vilket sätt sticker Felicia ut menar du? Hon är ju oxå sprutad överallt? Bara för att hon har blå kajal o rött hår?

  Men åh, kan vi sluta med oversized och för långa ärmar?

   Nej nu är det höst, älskar oversized på hösten! Köpte en oversize sweatshirtklänning för bara en timme sen. Längtar efter att jag kommer hem från min promenad så jag kan hoppa i den😍

   Alltså svenskt mode är så ofeminint

    Och tack o lov för det!

   Vi? Jag har aldrig börjat.

   ÄLSKAR långa ärmar. Gode gud i himmelen låt det aldrig försvinna ur modebilden.

  Ogillar att brunt tydligen är mode, tycker det är en riktigt ful färg haha. Vem vill se ut som en stor bajskorv

   Haha, håller med! Finns dock vissa få som klär så JÄKLA bra i brunt. Väldigt avundfrisk på det. Särskilt snyggt kan det vara om det blandas upp med vitt, allra helst beige. Men beror helt på nyans av det bruna. Och hur mycket brunt det är 😅

    Avundfrisk! 🤩

   Bajs?!? Jag tänker choklad! Mjölkchoklad, nougat, kaffelatte… Mmmm 🤎

   Jag ÄLSKAR brunt, men så är jag ju också lite skitnödig. 🙂

   Finns det ingenting i din värld mer än bajskorvar som är bruna?
   Choklad, kaffe, pepparkakor…?
   Tycker brunt är jättesnyggt.

  Överlag fint men inte överdimensionerade trenchcoats i brunt fejkskinn, tack!

  Varför ser alla ut som klonar av varandra?

  Tycker det mesta var fint faktiskt!

  Så klart inte Bianca som designat kollektionen, lika lite som hennes mamma designat Gekås-kollektionen, nej Bianca är bara namn och ansikte utåt och marknadsför och gör så den säljer, samma med hennes mamma för Gekås, och mycket pengar får de för det. Allt med Bianca ska vara så märkvärdigt. Såkert hennes idé att hon och Pernilla ska stå i dyra kreationer och festblåsor på nya WV-bilden där Biancas ansikte nästan ser animerat ut. Kul för henne att bli snyggfixad och få agera modell och posera, det gillar hon.

  Ska bli intressant och se hur ofta hon kommer använda kläderna när hon nu ”dör för dem”. Hon sa nyligen att hon aldrig tvättar men det spelar ändå ingen roll för hon tröttnar ändå på kläderna efter 1 gång. Tycker hon verkar vara så girig för alla kläder hon rensar ut säljer hon på sellpy, trots att hon fått mkt gratis. Har man nånsin hört att hon skänker bort kläder? Skänker bort summan hon säljer för? Nej.

   Det lär komma nu eftersom du skrev det här, Bianca med team är ju noga med att ”tvätta rent” så fort hon fått kritik eller gjort bort sig. De är manipulativa och tänker strategiskt hela tiden. Men ja visst är hon girig, och hon säger ofta emot sig själv.

   Hon kanske visst skänker men måste hon tala om det? Nej.

    Varför skulle hon inte berätta om det om hon skänker?? Det är väl det bästa man kan skryta med? Vem vill inte framstå som givmild? Hade inte skadat hennes image att framstå som givmild just nu när hon är miljonär. Lovisa Wallin skänker iaf till kvinnohem, det är typ hon och ev Dasha jag ens hört göra det.

     Men då hade folk gått banans över det typ ”hon gör allt för att framtstå så god när hon i själva verket bla bla bla”.

   Men.. Åh vet inte, MÅSTE man använda det själv då? Måste man älska bara ett plagg?

   Tex ibland när de gör reklam för olika träningsklädesmärken. Måste de bara tycka om ett? Jag tycker smdet är okej att gör reklam för flera även om de inte använder allt.

  Tänk om alla på bilderna kunde göra en helomvändning och bara, nej nu är det secondhand som gäller. Tänk vilken insats de skulle kunna göra.

  Varför gör hon alltid sådär med händerna vid ansiktet?

  Gud vad Amanda strand är vacker 😳

  Keela skulle göra en BBL men hade käkat en treo så nu måste hon vänta på op en vecka till.. btw även hon finns på only fans

   Jag följde Keela för ca 15 år sen när hon hade en cool blogg, var brunett och det handlade mkt om foto och redigering av bilder. Fick en chock häromåret när jag på nåt vis kom in på hennes instagram och allt handlade om att se porrig ut

    Samma här.. snubbla in där av en slump igår kväll.. ännu en sponsrad röv 🥶

    Avföljde henne pga att hon har blivit porrig.

   CRINGE! Följde henne ett tag när hon bodde i USA samt allt kaos efteråt men har inte sett henne på flera år. Att gå in på hennes konto nu… Alltså jag skäms 😅

  Endast knappt 2% av Sveriges befolkning är afroavenskar.
  Knappt 1,5% av Sveriges befolkning har östasiatiskt ursprung.

  Så denna typ av inkluderande ”woke” marknadsföring blir egentligen inget annat än exkluderande för den stora massan

   Aldrig hört en svart svensk kalla sig själv eller andra svarta för ”afrosvenskar”. De brukar säga vilket ursprungsland de är ifrån t.ex. ”jag är gambian” osv

   Tror du det är ”marknadsföringen” som är syftet? Eller maktpositionerna som oftast är helvita?

  Älskar Bianca som person men varför e allt hon gör så fruktansvärt basic?!

  Varför är inte Lovisa Barkman där?
  Hon är ju typ inte med på nånting längre.

   Hon är i Falkenberg?

    True. Men när var hon med sist?
    Med tanke på att typ ”alla” var där så känns det som nåt en hade velat gå på istället för spa?

     Det har varit sommar då hon varit borta mkt och pandemi då det inte varit event. Så lite svårt att rättvist påpeka något sådant.

      Somrar där hon i vanliga fall reser med vänner, umgås med vänner etc. Men inte den här sommaren. Kan ju inte bero på pandemin för rest har de ju gjort allihop.

  Är det inte lite ute med fast fashion? 🤔

  Trodde nästan att det var fyra personer som blivit fotade i lite olika konstellationer.

  Kanske därför namnen står med på bilderna, så flunsorna ska kunna veta vem de själva är på bilderna.

  Ser inte precis alla tjejerna otroligt dryga ut i sina försök att posera! 🤦🏼‍♀️

   Speciellt biancas blonda kompis, worge eller vad hon nu heter. Vem tror hon att hon är 😂

  Känns som ett stort skämt bara! Människorna, kläderna, allt! Vad händer?!!

  OT fast ändå inte – på tal om kläder. Jag vill hitta de perfekta jeansen. Mjuka, helst ankellånga, bra pris. VAR? Köper Mollys men de är för långa i benen. Köpt från Zara men samma där. Bikbok har ett par såååå sköna men där va jag för tjock. Är en L typ. Förhoppningsvis inte länge till dock 😂

   Asos har massa

   Finns Molly petite som är kortare i benen! 🙂

   Gina Tricot!!

  Åh, brun sju! ❤️❤️ 😃

  Bianca såg helt suuupersmal ut på stories…hoppas allt e ok

   Klart allt inte är ok när hon lider av bulimi och har gjort i flera år men aldrig söker hjälp för det.

  Alltså. Är det ingen mer än jag som liksom bara vill ha ”vanliga” kläder? Stilrent, klassiskt och trendfritt. Känner mig som en utdöende art som inte gillar 90-talsmode, magtröjor, chunky sneakers m.m.

  & ni som är som jag, var handlar ni? Älskade både Lindex och Kappahl tidigare men det börjar slängas in mer trend där med. H&M har jag gett upp, deras höstkollektion fick mig att tappa hakan.

   Skit i fast fashion och investera i plagg som håller länge. Jag går inte ens in i de butikerna längre. Filippa K har mycket klassiskt, köper hellre ett plagg där än fyra på Lindex.

  De är snygga kläder som gör sig bra på bild. Men ser sällan tjejer gå med bara magar i verkliga livet . Så känns inte så användbart.

  Förstår mig inte på magtröjor.

  Så härligt att se Kenza som en motvikt till alla andra på ett sånt här event. Utan fillers och operationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *