Diana Baban om uppbrottet från Ben Mitkus

Texten i Dianas inlägg på Instastory:
Till alla er som tror att det här är ett prank, ni känner inte mig alls. Jag skulle aldrig någonsin planka om något sånt här. Jag förstår dock att många tror det med tanke på hur sjukt det är och tro mig, det tycker jag med och det kom som en jävla chock.
Satt förövrigt nyss på frukosten och servitören fråga om han skulle göra 2 cappuccinos som han gjort varje morgon sen vi kom och jag bröt ihop totalt. Över en sån liten grej? Det här kommer bli tufft. Det gör fruktansvärt ont. Men vet ni vad, jag är stark och vill någon dumpa mig på en utlandsresa utan några som helst förvarningar efter att vi pratat om att köpa lägenhet, hund och allt vad det är när vi kommer hem – be my fucking guest. Jag förtjänar bättre än så. Och varför jag är och kommer vara öppen om detta nu är för att jag vet att många andra går igenom hjärtekrossare så det kan vara nyttigt att höra någon annan prata om et, sina känslor osv och framför allt veta att man inte är själv. // Diana Baban


Hörrni, jag vill inte att ni ska skicka en massa hat till Ben. Jag har bara skrivit ut vad som skett och det är fakta. Så ha era åsikter men skriv ingenting elakt snälla.
Det här är som det är nu och det kommer absolut inte bli bättre av att skriva massa negativa kommentarer. Jag vill verkligen inte det så respektera det är ni gulliga.
Jag känner fortfarande en enorm kärlek till den killen, det är ingenting som kommer försvinna snabbt och det är inte kul att se att folk kommenterar taskig saker. // Diana Baban

Känns konstigt att släppa dom här nu men vi har ju några bloggar kvar på lager. // Diana Baban


En låt som går rakt in i hjärtat. // Diana Baban


I morgon åker jag hem. Även fast jag verkligen vill hem nu så skrämmer det mig lite. // Diana Baban


Diana postade även en story om att hon söker ny lägenhet, men jag glömde helt att skärmdumpa den bilden.
Jag vet själv hur det är att vara i den situationen, det gör nog många som bor i städer med brist på hyreslägenheter, och det är allt annat än roligt.
Att man ska behöva ta tag i det, ovanpå allt annat som händer. 🙁
Kan du hjälpa henne på något vis med boende, hör av dig till henne.

Skicka kärlek och stöd till Diana, men som hon själv skriver – inget hat eller liknande till Ben, okej?

Ps. Vad tycker ni om att dela in text med den här typen av linjer?
Förstår ni hur jag tänker med dem eller är det bara förvirrande?

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad hemskt att bli dumpad utan förvarning. Jag blev rejält hjärtekrossad en gång och det är iaf topp fem värsta sakerna jag gått igenom. Hemskt var det. Men jag hade det iaf lite på känn och så. Men bara pang bom från ingenstans, usch vad tufft.

  Varför. Måste. Allt. Ut. På. Sociala. Medier?

   Och hur kan man vara så engagerad i främmande människor att man börjar skicka hat till någon för att den gjort slut?

    Men är detta hat?
    Tycker det är helt förvirrande nu för tiden att en helt vanlig åsikt anses som hat.
    Jag undrar också varför allt måste ut på sociala medier och nej jag följer inte personen i fråga
    men får upp det i flödet ändå …

     Folk har väl skickat hat till Ben, det är ju det som är skevt 🙂

      Jaha, det var det som menades! Jamen det håller jag med om att det är sjukt! Sorry!

     Tycker inte det är en ”vanlig åsikt” ha en åsikt om när andra bör göra slut och var. Tycker det är lite småstört yttra sig. Mer än visa deltagande till den/ de som är ledsna men det behöver man ju inte kasta skit på den andre partnern för.

      Men det var väl ingen åsikt om själva händelsen att göra slut? Det var en kommentar om varför man publicerar allt offentligt på sociala medier.

  Usch så hemskt att dumpa när man är utomlands, varför inte vänta tills man kommer hem? Är de så jobbigt för honom att vara tillsammans med henne kunde han väl ändå bita ihop och hålla ihop tills resan är slut? Känns jätte konstigt man ska bryta upp på en resa sådär .. stackars henne.

   Var inte resan på obestämd tid?

    Eller har jag blandat ihop med någon annan resa?

    De vet jag faktiskt inte, men oavsett tycker jag ändå väldigt synd om henne, man blir ledsen och sårbar när man blir dumpad och att bli det i ett främmande land och sen behöva ta sig hem osv, nä fy 🙁

     Tycker du på riktigt det är det stora problemet med att bli lämnad? Vilket konstigt fokus på plats.

      Nu läste du väl ändå det där som fan läser bibeln?

      Har jag sagt att det är det stora problemet? Jag tycker synd om henne för jag vet hur ledsen man blir när man blir dumpad, man vill ha nära till familj/vänner/trygghet, inte vara i ett främmande land. Tycker inte det är konstigt.

       Har ni verkligen aldrig klarat en ”kris” på egen hand?

    Jo det var på obestämd tid. Ben är ju sponsrad av SoBusiness som är väldigt omtalat, på ett dåligt sätt.

   Förstår hur du menar, men tycker också att alternativet dvs låtsas och fejka tills man kommit hem känns hemskt? Har svårt att avgöra vilket av alternativen som är minst elakt, men vet att jag själv skulle känna mig både lurad och utnyttjad om någon betett sig som att inget hänt men egentligen bestämt sig för att lämna mig.

    Att ta beslutet att dumpa sin partner gör man (förhoppningsvis) inte på en dag. Han hade garanterat de tankarna innan resan så han borde gjort slut INNAN de reste. Stackars tjej!

     Eller så var det något som hände som gjorde att beslutet faktiskt kom mer eller mindre på en gång. Eller vet du mer än vad som står i hennes story?

      Gör du?
      Hur kan du veta att det var något speciellt som hände?

   Nää fy! Kan du föreställa dig få veta nån är tillsammans med dig trots att den vet den vill göra slut och bara väntar på att kunna göra slut när ni kommer hem…? Det är väl ännu värre. Och väldigt oärligt och respektlöst ljuga om det.

    Jag trodde det var en semester = en veckas semester, och då tycker jag man kan bita ihop. Även fast jag inte tror sånna här känslor kommer från ingenstans utan att han vetat/känt såhär ett tag, sjukt ens dra med henne på resa då.

     Genuin undran, ens om det vore en veckas semester- VARFÖR tycker du en person som vet den vill göra slut bör bita ihop och vänta? Kan man göra slut dagen innan resan eller måste det vara dagen efter? Är inte dagen efter lite hårt? Ska man inte vänta minst fem dagar? Osv.

      Och fan vad surt att veta att den andra bara väntade ut resan för att kunna göra slut med en.

      Summa summarum; det suger att bli lämnad. Oavsett om det är före, under eller efter en resa.

      Måste alla vara så själviska? Kan han inte ha lite empati och förstå att det kanske blir jobbigt för henne att först bli dumpad när man är ensam, sen behöva stöd men inte finna det och sen behöva avbryta sin roliga resa för att åka hem och sörja?

      Hur kan man vara SÅ självisk? Hon kan omöjligt vara sååååå jobbig att han inte klarade en endaste resa med henne. Han hittade säkert någon ny och ville agera fort.

      Det kallas för medmänsklighet och ansvar. Det finns inga lagar som tvingar dig att vara en bra medmänniska men det är ändå förväntat av någon du delat ditt liv med i två år.

      Skäms å männens vägnar. Hur kan män ha blivit så..omanliga? Förr tog främmande män hand om kvinnor. Idag tar de med en kvinna, pratar framtid, reser till fjärran land OCH DUMPAR HENNE DÄR. Herrgud. Tur att vi inte är hjälplösa men ändå synd utveckling och himla synd att vi kvinnor försvarar sånt skitbetende.

       Ja det här är så typiskt män. Vet inte hur många män som tagit med mig på en sponsrad semester på obestämd tid och sen gjort slut med mig under resan. Man blir fan trött på dagens män.

       Så lustigt men jag tycker det är du som är oempatisk och självisk? Tro mig- det GÅR att känna empati med Diana utan att börja hitta på konstiga argument som att det är taskigt göra slut under resor och att man ska bita ihop osv och slänga skit på någon som vad vi vet- inte gjort något annat än att göra slut- hans rättighet.

       ”Reser till fjärran land och DUMPAR henne där” 🤣 Förlåt men din dramatiska tolkning vore inte ens berättigad om det var 1852 och rest med häst och vagn 😂 Hur gammal är du?

        Haha..ja det var för dramatisk effekt men hur avtändande är det inte att bjuda med sin framtida sambo och bara: Nääää, jag pallar inte, hejdå.

         Spela roll om det är avtändande, man räknar väl inte att den vill ligga efter det ändå 😜

   Du hade aldrig förväntat dig att en kvinna biter ihop och är kvar i ett förhållande hon vill lämna.

    Kan inte ens föreställa mig en kvinna göra något sånt här om det var ombytta roller.

     Vad menar du egentligen…? Att kvinnor inte gör slut?

      Men jisses 😅 nä menar självklart inte att kvinnor inte gör slut?

     Jag, en kvinna, gjorde slut med ett ex på en resa. Var visserligen typ 19 men ändå.

      Grattis, bra jobbat!

      (Kommentarer om att han var en skit som förtjänade det kommer nog snart.)

       Han var världens snällaste kille, jag var en skit. Min poäng var att tjejer också dumpar killar på resor 🥸

  Herregud trodde fram till nu att hennes instanamn var Diana Babian.

   Vem är det hon är släkt med men som hon inte vill bli förknippad med? Kommer inte på vem det är nu 😅

    Bör ju kanske inte skrivas ut om hon nu inte vill bli förknippad med personen 🤷🏻‍♀️

     Sånt tar inte kreti och pleti hänsyn till såklart 🙃🙃🙃🙃

   Mina tummar vill skriva Banan

   Haha jag med. Har alltid läst babian 😂😂

   Jag med, jag läser hela tiden ”Babian” när jag ser namnet.

  Så var söker hon lägenhet då?

   Södertälje med omnejd.

    Ok 👍

  Sååå tråkigt att bli dumpad när man inte vill. Men tycker också folk är konstiga som automatiskt måste kritisera någon när en relation tar slut- vi människor uppfattar ju saker helt olika. För att någon uppfattar något på ett visst sätt måste inte den andra göra likadant, det finns inga objektiva sanningar när det kommer till mänskliga känslor.

   Verkligen.

   Tycker mig se att det är ganska vanligt. Att en tycker att den har tagit upp ett problem i relationen tusen gången och inte fått gehör, gör tillslut slut varpå den andra är helt ovetandes om att det var problem och tycker att detta kommer från ingenstans.

   Säger inte att det skett här men upplever att detta sker ganska ofta, både i relationer jag själv haft och även vänner.

   För det andra så är det alltid intressant med alla kommentarer om att läsare är förvånade. ”Ni som var så söta tillsammans”, ja men det var också det enda du såg av relationen. Räcker inte att vara söta tillsammans utåt för att relationen ska fungera.

    Eller hur. Man kan ju också vara söta tillsammans ”på riktigt” men ändå veta det inte är rätt eller att ingen relation är rätt på den plats man befinner sig i livet just då.

  Usch förstår henne, det gör ONT.

  Men varför göra den där filmen med henne huttrandes på stranden i dimman med en sorglig låt i bakgrunden.. Får VG-region-skjorta i sjukhussäng med patientarmband-vibbar. Oh well de är influencers 🥰

   Man vill kanske få lite stöd. Även om det är av random nissar på instagram så kan det vara väldigt skönt att få support 🙂 Tyyyyyp som när man ber om stöttning här på ÖS typ. Typ typ typ 😅

  Inte svårt att förstå dina (camcam) texter till bilderna 👍

  Men jag följer henne inte, var de utomlands på semester när han dumpade henne?
  Otroligt omoget och känns att han kanske inte tänkt till, eller har det kanske hänt något på semestern som de inte delat till sina följare?!
  Var de sambos i Sverige i hans lägenhet eftersom hon söker boende nu, sambolagen finns ju ?!

   Vad menar du att sambolagen säger? Att du kan bo kvar i din partners lägenhet när hen gör slut? Varför skulle nån frisk människa vilja göra det?

    Haha jag vet inte vad jag menar och kan inte sambolagen men tänkte att det kanske kan hjälpa henne på nåt sätt 😅🤔

     Den ger inte så stort skydd och rättigheter i slutändan

     Vad säger sambolagen om det som är ägt av en part innan samboskapet? Vill minnas att det bara gäller det som är köpt efter man blev sambo (så vida man inte köper in sig, skrivs in i hyreskontrakt osv) men kan ha fel så klart.

      Sambolagen är bara tillämplig på sånt man förvärvat gemensamt. Din sambo kan alltså inte sno din lägenhet när du dumpar hen.

   Dom bodde på hotell ett tag innan, som jag förstått det så skulle Ben fixa körkort så att dom kunde köra vanlife. Men han tog aldrig något körkort. Han körde sen ett samarbete med SoBusiness, som nu sponsrar deras utomlandsresor. Resan var på obestämd tid.
   Dom bodde tidigare i en lägenhet men jag antar att dom sa upp kontraktet på den innan det blev hotell och sen utomlands.

    Tack för svar Nora 🌷

  Gillar linjerna.

   Samma. Men snälla, sluta med radbyte när det inte är nytt stycke 😣 Nytt stycke = radbyte. Inte nytt stycke = låt bli att trycka enter!

    (Detta var till Camilla alltså 🙂)

  Här är ju inte problemet att han gjort slut utan det ogenomtänkta beslutet som han gjorde slut på. Han kanske borde ha avblåst resan innan de åkte. Och om de mot förmodan inte kunde avboka så kunde han/hon åkt med någon kompis istället. Beslutet att göra slut verkar mer vara ett resultat av en impuls eller panikreaktion av något slag.

   Folk är bra märkliga 😃 om man blir lämnad är det alltid fel tillfälle. Före, under och efter en resa. Det finns inga bra tillfällen för den som blir dumpad.

    Det är märkligt tycker jag att folk inte förstår att sånna här känslor inte kommer från ingenstans, han har antagligen känt detta ett tag men fick henne att säga upp lägenhet och drog med henne på resa och pratade om att köpa lägenhet och hund ihop när de kommer hem, riktigt obehagligt beteende 🙃

     Nää håller inte med 🙂 Det mest märkliga är att du tror dig veta vad ben mitkus känner och känt om sin egen relation baserat på några rader från vad hans numera ex lagt upp på insta. Diana är som alla som blivit lämnade och inte vill ledsen och chockad och delar sin upplevelse men du måste väl ändå fatta det troligtvis inte är HANS upplevelse. Låt dem vara nu 🙂

      Och vi har ingen ingen om vad han har sagt till henne (och hur). Inte heller vet vi hur hon har tolkat/uppfattat det. Att hon upplever det som out of the blue dagarna efter uppbrottet säger väl inte så mycket utifrån det vi vet.

       Ja. Han kan ju också levt i lite förnekelse – velat ge det en chans men insåg på semestern att det inte funkar. Vi har ingen aning. Kanske klagade hon på att han inte var romantisk, gav henne uppmärksamhet eller ville ha sex och kanske då bröt det ihop för honom och det var dags att vara ärlig. Som någon annan skrev – det är aldrig bra att bli dumpad. Innan en semester:”vi hade bokat resa och snackat så gott om den, planerat en massa, jag hade skaffat pass och börjat packa sen dumpar han mig!!”.
       Under en semester: ”vi hade det så bra sen som en blixt från klar himmel. Jag var i ett annat land usch blä buhu”.
       Efter en semester: ”vi hade precis varit på
       Semester och haft det så himla bra, jag blev så överrumplad. Var hela semestern en lögn?!”.

       Så, bara släpp det.

   Och att han gjorde det från ingenstans, utan förvarning att nånting va dåligt mellan dom. Dom hade planerat att köpa lägenhet, skaffa hund osv så plötsligt säger han att han inte är kär…

    Kan det inte vara så att den som blir dumpad kanske inte har tagit åt sej av den missnöjda partnerns uttryck för att allt inte är helt hundra? Man är kär och kan inte ens tänka tanken att nått skulle vara dåligt. Därav känns det som en blixt från klar himmel, men i själva verket har man inte märkt den andres missnöje.

  Kollade hennes konto, visste inte innan vem hon var.

  Hur gammal är hon? Varför lasta bort tatueringar som hon gjort (18-årsgräns, hon är ung) de senare åren?

  Tänker inte de här influensersna långsiktigt?

   Tror hon är 29 och man kan ha tatuerat sig innan man fyllt 18 hos en vän eller bekant t.ex som jag gjorde (ung och dum). Nu vet jag inte hur gammal hon var när hon började skaffa tatueringar men det är fullt möjligt att ångra en tatuering efter några år eller t.o.m. direkt om tatueringen tex blev misslyckad. Har ingenting att göra med att man är influenser. Nu finns det ju (relativt) bra sätt att ta bort tatueringar på så låt folk göra det om de vill.

   Hur länge efter en tatuering får man ångra den?

   Haha va, det är väl inte konstigt att lasra tatueringar? Jag tatuerar mig en hel del och räknar med att jag kanske kommer tröttna. Jag tycker ju om att ha det under tiden? Håller på att lasra för första gången nu, tatueringen är väl 6-7 år gammal ungefär. Betyder inte att jag ångrar att jag skaffade den, jag känner mig klar bara 🙂

    Ok känns ju lite slösigt!

    Betala några 10 laxar flexats sedan lasta bort det.

     Det tycker jag inte. För mig var det som att lägga några tusenlappar (det är inte en hel ryggtavla vi pratar om) på ett jättefint klädesplagg som jag älskade och kände mig fin i, och kunde använda varje dag i 6-7 år. Känns inte alls slösaktigt 🙂

     Vilken tur att det inte är dina pengar då:)

  All kärlek till Diana ❤

  (Och tummen upp till linjer!)

  OT – kikar på Alice Stenlöfs senaste video (omedvetet, den rullade på efter en jag valt). Hon ska göra det höstmysigt hemma och säger flera ggr att hon inte ska fly, åka iväg och hålla sig hemma osv.

  Går in på instagram, kikar på Biancas story och.. vem syns, om inte Alice? 😂 Och var är dom? I Marbella 😂

  En mini-influencer jag verkligen vill lyfta är Sabina Olsson. Lever ett ”normalt” liv, ingen överdådig lägenhet och lagar massa god mat. Jag tycker bara hon är supermysig att kolla på, lite som en kompis typ. Sköna vibes och mycket igenkänning. Jag gillar att kolla på Therese Lindgren och Bianca, men de lever ett liv jag verkligen inte lever (därför gillar jag att kolla). Jo Therese typ. Men ändå inte. Sabina är mer down to earth, härlig. Om man gillar den typen av videos så är hon ett stort tips! 😃

   Jag gillar också Sabina!! Hittade henne i våras och fastande totalt för det vardagliga och det man känner igen sig själv i! En enkel och mysig vardag ☺️

    Jamen exakt 😍 Fin person med en go personlighet 😃

   Åh jag älskar också Sabbe! 😍 Bästa på youtube! Helt ärligt!

  Ex on the beach … bokstavligt och bildligt.

  Hade jag varit på 1 veckas semester med min partner och han ville göra slut skulle jag absolut velat att han ”bet ihop” och väntade tills vi kom hem. Det hade ju sugit lika mycket oavsett men hemma har jag ett stödnätverk och hade inte alls känt mig lika ensam och utelämnad

   Oj skulle vara svar till anonym 16.11

  En vän till mig drog till Australien med sin flickvän. Tanken var att de skulle vara borta i ett halvår och det skulle vara ett rejält äventyr tillsammans, innan de flyttade ihop.

  Två veckor in på semestern träffade flickvännen en gullig australiensare, dumpade min kompis och levde livet med nya killen.
  Så himla bittert att ha jobbat som en tok och sparat jättelänge till drömresan, för att bli dumpad två veckor in.

   Så himla kallt gjort, någon man överväger att bli sambo och dela livet med och så dynor man för första bästa usch. Hur länge hade dom varit tillsammans?

    Dynor är dumpar

  https://m.youtube.com/watch?v=eX2qFMC8cFo

  Alla ni som har katter kolla in detta på Youtube roliga klipp med just det Katter. En kan spela piano. 🥰

  Cringe att fortfarande ladda upp filmen från när de var ihop 😬 är det en pik till Ben eller skulle hon förlora stora (måste i så fall vara jättestora) summor pengar om hon inte laddade up?

   Hon har väl lagt ner tid och arbete i det och det är en del av hennes jobb i guess.

  Jag brukar vanligtvis inte kommentera bloggar. MEN Diana är en (om inte den enda) influencern jag faktiskt följer lite nu och då. Jag tycker hon verkar vara en jordnära person. Absolut, hon har varit med i exonthebeach en gång i tiden. Men hon har verkligen mognat det senaste året. Precis som jag själv. Jag har inte varit med i tv men herregud vad omogen och annorlunda jag var när jag var 19/20. Även fast jag bara är 25år idag så är jag inte alls samma person som jag var då. Det känns som att jag växer och blir klokare för varje år som går. För mig känns Diana äkta på något vis. Eftersom jag inte känner henne irl utan baserar allting på det hon visar upp i sina sociala kanaler så tycker jag faktiskt att hon verkar vara en väldigt vettig person med sunda värderingar.
  Jag förstår hennes smärta över att ha blivit dumpad UTOMLANDS av den människan som två dagar innan postar ett IG inlägg och skriver att det är hans framtida fru osv. Jag förstår hennes frustration över att vara tsm med en partner som lovar att ta körkort men som skiter i det för hen inte pallar. Mitt ex hade inte körkort under dom 3åren vi var tsm. Varför? Han såg ingen mening med. Förstår ju det för jag fick ju agera taxi hela tiden. Jag kände mig ju fan som en morsa när jag körde runt oss 24/7.
  Absolut, vi har ingen aning om varför Ben valde att ta det här beslutet eller hur länge han har känt sina känslor (som han har all rätt till) Men från ett utomstående perspektiv så tycker jag det är väldigt märkligt hur en person kan gå från att älska en och planera en framtid, till att 3 dagar senare göra slut? Och säga att det känns som att vi bara är vänner? När han insåg han det egentligen?

  För övrigt så känns det som (baserat på vad dom har visat upp på sina respektive kanaler) att Diana vill ha rutiner, bostad, hund och jobb. Och Ben vill glida runt och ha ”good times” hela tiden och skapa content.

  Jag hoppas Diana hittar styrkan i sig själv och att hennes hjärtesorg läker med tidens gång. Fyfan det är aldrig roligt att bli dumpad.

  Man kan ju hoppas för hennes skull att han sköter det här uppbrottet bättre än mot sitt förra ex.

   Exakt. Och en annan sak, visst är det intressant att Nicci som dumpade Ben blev trakasserad på grund av det, väldigt länge dessutom och nu när Ben dumpar Diana så ber hon sina följare att inte skicka hat till Ben.. men vad gjorde Ben när Nicci mådde piss? Jo, spädde på hatet genom att lägga upp en youtubevideo där han snackade skit om henne trots att han först var ledsen för att ha blivit dumpad.. omogen är vad han är.

    Ja, han verkar inte ändrats ett dugg tyvärr! Sån lättkränkt och ego mansbebis.

  Fattar inte detta. Är dem fortfarande med varandra fast dem gjort slut? Eller har ben åkt hem till Sverige och lämnar Diana kvar? Eller har han åkt till ett annat land? Eller är dem på samma plats fast dem bara inte pratar?

  Allt är oklart

   *DE
   Överallt. Snälla.

    Tror du förstår texten ändå… Jag är seriöst så trött på alla språkpoliser som förekommer här.

     Och jag är trött på att läsa kommentarer på felaktig svenska

   Dom är kvar på samma hotell. Diana åker hem idag (fredag). Men jag antar att Ben fortsätter sin resa eftersom hans har samarbete med märkliga SoBusiness.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *