Keelas nya spons-röv

Keela är i Turkiet och har skaffat sig en spons-röv på Paows absoluta favoritställe i världen – plastikkliniken Comfortzone – som hon glatt postar bilder och videos från, och precis som Paow, så skiter hon också totalt i att reklamidentifiera inläggen om sin nya röv.
Att fullständigt och totalt strunta i att reklamidentifera den här typen av reklam är rent utsagt äckligt och därför tänkte jag bjuda er på någonting ni inte sett på länge – nämligen den stora, röda skylten.

Vem ska bli den första influencern att stämmas för en sponsröv/mage/tuttar/näsa/tänder i patent och marknadsdomstolen?
Oddsen på Paow är relativt låga, jämfört med exempelvis Keela, men allt som krävs är att Konsumentverket får upp ögonen för en, and the rest is history.

Jobbigt att behöva sitta igenom en domstolsförhandling med en spons-röv som inte ens hunnit läka.
Kan man få ligga ner på golvet tror ni?
Frågar åt en kompis. 😉

 

KLICKA HÄR!!!

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någonstans måste ju läsare tänka själv också.

   Ja om det bara var vuxna personer över 30 som såg dessa inlägg kanske. Men det är ofta yngre helt utan kritiskt tänkande.

   Jag tycker inte att reklam för ingrepp borde få finnas över huvud taget.

    Ska de låtsas om att kroppen är naturlig?
    Då mår man ju ännu värre.

     Kan inte alla bara jobba på sin egen självkänsla istället. Alla.

      Precis min tanke. Öppnade här å tänkte, men va fan..när jag va liten, på det sladdriga 70- talet,då var det äldre kvinnor i USA som höll på med det här. Tycker det har blivit en galen operationshysteri och för lite fokus på att jobba inåt och må bra och lycklig i sig själv. De är UNGA tjejer som riskerar sina liv! Tycker bara det är patetiskt hela grejen. Sorgligt och patetiskt. Paow ser inte klok ut efter sin OP å hennes kille ännu värre.
      Tänk om influencer- yrket inte fanns, vad mycke vi skulle slippa ändå.
      Evigt tacksam att jag slapp växa upp med de här referenserna.

      Äntligen! RÖV – till och med i rubriken!

      Måtte den nu bara bli mycket röv i kommentarerna också!

     Ja jag kan tycka att det är bättre att de är ärliga med ingrepp de gör. Då vet man vad som krävs för att se ut så och lättare att inte jämföra sin egen fula kropp med deras 😅

      Nej jag vill inte veta något om deras konstiga operationer. Varför då? Bara urdumt.

     Är inte alla kroppar naturliga?

      Definiera naturlig. Jag har två silikonklumpar på bröstkorgen. Min kropp per se är förstås naturlig, har dock ickenaturliga föremål inuti kroppen. Man kan väl vara av olika åsikt om huruvida de är en del av kroppen, men min byst putar i alla fall ut på ett sätt som den inte skulle göra om jag inte hade implantaten i mig. Huruvida det är naturligt (pga att de trycks ut av två inopererade föremål) eller inte (pga att de inte hade sett ut så utan föremålen) är förstås en definitionsfråga.

    Ingen över trettio opererar kroppen?

     Jo men då har man mer livserfarenhet och förstår konsekvenserna av att söva sig och skära i sin kropp helt i onödan.

      Exakt!

      Jag bestämde mig för att op missbildade tuttar nu när jag fyllde 40. Tyckte att jag kämpat nog med att försöka älska dom som dom är.
      Läste på. Vart helt förskräckt över BII och sket i att operera mig. INTE värt det helt plötsligt.

      Så jag är glad att jag väntade. När jag var 20 sket jag i konsekvenserna men hade inte råd, som tur var!

       Jag opererade mina som 19 åring och har nu sjukt mycket ångest inför den dagen jag kommer behöva byta ut implantaten. Kan ju alltid plocka ut dem men det är jag inte heller bekväm med då de inte kommer vara sig lika (de var dock inte fina innan heller) och jag levt hela mitt vuxna liv med större byst. Vill inte jämföra det med en amputation med respekt till dem som faktiskt tvingas amputera kroppsdelar, men kan inte förklara känslan av att operera ut något som varit ”min kropp” i snart 15 år.

    Om inte de förstår att det är spons, hur ska de då själva kunna förstå att det inte är en norm att göra såna operationer? Att de är bra som de är? Oavsett spons eller inte så handlar det om att de blir inspirerade och känner ett behov att ändra sig. Inte så att hennes rumpa finns där endast för att hon får den gratis. Nej för att hon ville ha en större rumpa.

    Jag tycker inte att sådana ingrepp borde få göras över huvudtaget.

  Synd att samma tjej som föyttade till andra sidan världen för att plugga och leva livet idag åker till Turkiet för att operera rumpan.

  Tänk om hon gått klart sin utbildning, skaffat ett jobb och sparat sina influencer-pengar till fastighetsprojekt, investeringar och bolagsbygge.

  Men nä..flytta hem, låsa in sig, skälla på läsare och fixa rumpan.

   Fast det stämmer ju inte helt och hållet det du skriver nu. Hon blev ju otroligt sjuk i USA och låg på sjukhus under en längre tid. Hon fick ju skulder på över hundratusen och valde att åka hem. Sen fick hon inte åka tillbaka till USA då de inte beviljade henne ett visum vilket gjorde att hon blev kvar i Sverige.

   Jag minns backpack hänget väldigt väl! De tjejerna stack ut och blev stora förebilder för många unga tjejer som inte kände att de passade in. Väldigt tråkigt att se att Keela valt att göra detta även om hon opererade brösten för många många år sedan.

    Det finns utbildningar i Sverige.

  Nu har hon lagt till ett minimalt ”paid promotion” på sin story. Jävla hycklare.

   Och ja, jag har anmält henne till Konsumentverket och länkat till det här inlägget.

  Fyfan vad tragiskt. Visst gör vad fan du vill med din kropp men lägg inte ut det inför ögonen på dina unga fans som ser dig som en förebild Keela.

   Håller med dig Bosse.
   Varför skildra detta absurda överhuvudtaget….

  Huj så äckligt. Att man utsätter sig för något sånt där när det bara handlar om utseende. Nu borde det ju dessutom snart börja vara modernt med en liten snärtig bak igen. Vad gör dom med sina stora sponsrövar då?

   Kim har ju plockat ut ett ton fett från rumpan för att bli tagen på allvar. Snart gör Nikki, Kylie, Khloe och alla andra samma sak.

    Va? Har hon förminskat rumpan nu? Jag tycker det är samma blöjröv som innan?

     Jodå, kolla från MET-galan.
     Lorry Hill (som pratar om kändisarnas operationer och ingrepp) visar tydligt att Kims rumpa är mycket mindre 🙂

     Tydligen funkar inte bordet där bak lika bra i rätssvärlden som i kändisvärlden.

      Ja det ser faktiskt lite ut som att hon börjat tona ner sina kurvor. Spännande att se om det börjar kasseras sillisar och fettsugas rumpor i influenservärlden om ett år eller två då.

       Sponsresor till turkiet: fettsugning av röv.

    Man ”plockar inte ut” fett, eftersom det är ens eget fett så kan rumpan minska om man går ner i vikt och bli ännu större om man går upp i vikt. Så troligtvis har Kim gått ner i vikt, dock ser man fortfarande när hon har bikini på sig att det är väldigt oproportionerligt till hennes kropp

     Hon har slutat fylla den med sculptra och säkert gått ner i vikt. Så den återgått till normal form dvs mer päronformad, inte rund som en bubbla.

    Ja flera amerikanska bloggar förutspår nu att bbl-trenden är över och en mer naturligt form är på ingående. Kim och Khloe har båda förminskat bakarna rejält.

   Hoppas inte det… mvh en med naturligt stor röv av 100 % eget fett. Ville alltid ha mindre rumpa när jag var liten, och nu får man ”äntligen” passa in. Men förstår vad du menar.

    Du som är naturlig ser nog inte så konstig ut som Kardashianklanen.
    Lårens storlek faller i mer harmoni med rumpan.
    Kims rumpa är ju som en blöja på två kycklingben.

    Har vänner med jättestora rumpor (och smal överkropp) och de har alla lår som smälter in med rumpan. Så du kommer nog att få behålla kakan och äta den. Lyckos!

     Jaa mina lår är absolut i proportion. Det jag bara inte förstår, kanske för jag ju haft en stor rumpa på smal kropp sen jag va typ 13: varför tycker folk att det är så snyggt?? Jag tycker tjejer med mindre rumpor är så mycket finare i jeans, bikini, klänning… Men jag kommer aldrig få en sån rumpa om jag inte blir anorektisk eller fettsuger mig så man accepterar ju läget och är glad att i alla fall andra uppskattar den. Jag förstår bara verkligen inte fascinationen. Känner mig som en flodhäst.

      Vi är olina och tycker olika kroppar är olika fina.
      Men din kropp tyder ju på bra gener som grottmannens hjärna översätter till bra barnafödarkropp. Större höftben= lättare förlossning och överlevnad.

       Den där långlivade myten… 🙄

  Väntar ivrigt på den dagen när trenden vänder och alla dessa operationer, löshår, lösfransar och wt-naglar blir omoderna.

  Inte för att det kommer förändra mitt liv ute på vischan men jag kommer slippa den här hetsen så fort jag kliver ut på internet.

  Alla kopior måste plötsligt skaffa sig en identitet.
  Spännande!

   Ja, tänk om det blir modernt ”att vara sig själv”. Så tungt för dom här vart enda identitet är att se ut som resten av alla influerare.

   Jag tror inte att den trenden kommer.
   Det har aöltid varit något som är trendigt. 30-taöets tomboy-look (ju rakare kropp desto bättre). 40-talets kurvor. 80-talets aerobicskropp. 90-talets platt rumpa och sillisar. 20-talets platta bröst och stora rumpa. 10-talets extrema kurvor.

   Pga sociala medier så kommer trenderna att kännas ännu mer. Om alla ska ha en slank och platt kropp då kommer vi att se det ÖVERALLT. Inte bara på tv och tidningar.

   Så synd att det blivit så.

    Förmodligen har du rätt. Men nu är det ju extremt. Förr längtade ungdomarna tills dom blev 18år för att kunna börja tjäna egna pengar och flytta hemifrån.
    Idag längtar dom tills dom är 18år så att dom kan åka till Turkiet och operera sig.

     Skevt

     Ja sjukt, och såna som Keela som uppmuntrar till det. Vidrigt!

     Fast men set her alltid Varit extremt för en del. Minns hur man skulle käka bomull för att hålla sig size zero smal och hur adderall var standard för att hålla sig så small som möjligt under 90-tal/00-tal.

     Min mormor berättade att de år ett mål mat om dagen, inte för att de var fattiga utan för att hålla sig smaaaala. Det höll i sig resten av hennes liv. Extremer finns alltid!

  Vem är hon?

   Undrar samma haha! Aldrig hört. Ska googla

   Hon var en jätte stor bloggare back in the days och ingick in en grupp som jag tror om jag inte minns fel kallade sig för backpack. Hon flyttade till USA för att studera och började även med Youtube i samma veva. Men väl i USA så blev hon väldigt sjuk och hamnade på sjukhus och var tvungen att åka hem till Sverige. Sen när hon försökte åka tillbaka till USA så fick hon inget visum och kunde därför inte åka tillbaka. Slutade följa henne efter det men av de som man kan se på hennes instagram så har hon bytt stil helt och hållet. Innan klädde hon sig i baggy clothes men nu var det knappt några kläder på henne.

    Oj okej. Vad för sjuk? Vilken tragisk story och att hon valde att leva på sitt utseende efter 😢

     Hon fick något problem med sitt underliv. Minns inte exakt men har för mig att hon höll på att förblöda och det var därför som hon låg så länge på sjukhuset. Har också för mig att hon var försäkrad via sin skola men att skolan vägrade betala så hon fick själv stå för kostnaderna.

     Hon gjorde en abort typ dagen innan hon åkte till usa, och det var någonting som gick fel med den och eftersom hon inte gick på återbesöket där de dubbelkollar att det gått bra så blev hon sjuk(?), minns inte exakt. Hon hade problem med njurarna också har jag för mig, vet inte ifall det var pga aborten som gått fel.

      Nej hon har och hade haft problem med njurarna en längre tid och det bröt ut ännu mer u usa sååååä ni kanske inte ska slänga ur er skit om andras hälsa???? Långt i från hennes underliv de var hon har fortfarande i perioder stora problem med njurarna och de är inte små problem

    Är det Onlyfans hon ska satsa på nu då?

    De kallade sig för kick back pack väl? De skulle ”slå tillbaka” mot utseendehets och sånt där som andra bloggare stod för om jag minns rätt.

   Undrar också! Är det samma Keela som fick barn väldigt ung typ 16-17 år? Eller är det någon annan?

    Hette inte den tjejen Mikaela? Eller fanns det någon Keela också kanske 🤔

    Micah kallade hon sig så fancy.

  Jag anser det mer osmakligt att det sitter människor i detta kommentarsfält och ojar och hujar sig över en annans människas beslut över sin kropp, det är upp till var och en. Ingen vet varför någon tar beslutet i slutändan så att sitta och förminska och förfäras över andras skönhetsideal och att dessa inte stämmer överens med ens egna vittnar om ett större ego än dessa rövar.

  ….men…. Jag håller med om att det är under all kritik att inte tydligt stå för att det är ett reklamsamarbete och att avsiktligt vilseleda.

   Men det är ju så sjukt att en operation med livet som insats tas med en klackspark. Vore ju mer önskvärt att människor som påverkar satsar på att ta sitt egna, naturliga utseende med en klackspark.

   Men det är inte upp till var och en. Jag lovar dig, om du växte upp i en isolerad by i skogen utan kontakt med omvärlden skulle ingen i byn helt plötsligt komma på att de vill suga ut fett ur magen och spruta in i rumpan. Hennes ”eget beslut” är helt och hållet drivet av ett gäng andra kvinnors ”egna beslut” och cirkusen är igång. Egen vilja är en illusion, samhället behöver någon form av balanserat klimat för att medborgarna inte ska kuvas att göra dessa övergrepp mot sina egna kroppar. Sjukt är det, och man borde inte få göra reklam för det.

    Dessutom har hon många unga följare som vill se ut som hon.

   Det som är osmakligt är den mycket lukrativa skönhetsindustrin som tjänar miljarder på unga kvinnors dåliga självkänsla. Och inte nog med det, skönhetsindustrin har insett värdet av influencers som de hänsynslöst använder sig av för att komma åt alla unga kvinnor med dålig självkänsla. Det är fördjävla vidrigt för det finns verkligen bara en vinnare och det är ägarna av klinikerna som garvar hela vägen till banken. Förlorarna är alla de unga kvinnor som blivit itutade att bara de ser ut som sina idoler blir allt bra och de blir älskade och bekräftade.

  Själv har man en naturligt putig röv (som dessutom reagerar lätt på träning) som man går och har (och alltid haft, närmar mig 40 nu) komplex för och vill dölja fastän att den är ”inne” nu… Men är väl som med allt, man vill ha det man inte har.

   Det är ju verkligen så. Jag har alltid haft komplex för mina naturligt stora läppar, känns konstigt att det har varit inne en längre tid nu.

    och jag för mina stora bröst. Har typ alltid lösa stickade tröjor med hög ringning, för att dölja.

     Släpp dom lös! BRÖST 😍🙏🏼🥲☺️❤️

   Jag kan byta! Du får en 30-årig röv som en gång putade som en kulle men som efter 2 graviditeter, ingen träning och kontant bantning är mer som en påse med vatten. Hängig, fladdrig och ojämn.

   Har också ”haft turen” att mitt fett lägger sig på rumpan och har alltid varit aktiv och tränat mycket så den är rund och ganska stor. Vilket har lett till att jag inte kan gå in på affären efter att jag varit och tränat i tights om jag inte har överdragsbyxor eller en lång jacka med. Av rädsla att folk ska tro att jag är som gabbjossan och vill visa upp mig 😅

    Alltså Gabjoss… så himla märklig… 😳 På nästan alla hennes bilder är röven i fokus, oavsett vad hon gör!! Att han inte själv tycker det blir överdrivet och konstigt? 🤔

     Hon trivs inte med sitt ansikte så hon kom på en bra lösning till sitt uppmärksamhetsbehov.

      Har hon uttalat att hon inte trivs med sitt ansikte? Är det därför hon tittar ner eller tittar bort på alla bilder? Det ser också så konstigt ut… Vad är hon ens känd för?

       Det är några år sedan hon skrev det på bloggen eller om det va frågestund eller något liknande. Men måste medge att jag fnissade lite när hon la upp en bild när hon står vid diskmaskinen och plockar in disk medans hon putar med rumpan 🤦🏻‍♀️

   Exakt. På 90-talet hade man komplex för att rumpan såg stor ut, nu är tydligen röven trendig men i mitt huvud är jag fortfarande hjärntvättad att den ska vara minimal.

   Huvudet hinner inte med modet 😂

  Jag kan inte förstå hur man väljer att utsätta sig för detta.

  Varför gör denna operation! 😰
  Dessutom den absolut farligaste skönhetsoperationen med risk för död.
  Gör du op utomlands finns en betydligt högre risk för att få MRSA antibiotika resistenta bakterier.

  Vad kostar en röv utan spons?

   Internet säger cirka 40 000 kronor.

   Min var helt gratis, och jag fick den redan innan jag föddes.😜

  Jag har bara opererat min en gång, av medicinska skäl och det var fan det vidrigaste jag gjort. Skitnervös och fastande innan, tokgroggy, asont och hungrig direkt efter och sedan smärtpåverkad, oduschad och äcklig jättelänge efteråt. För mig är det helt obegripligt varför man utsätter sig för något sådant frivilligt. Dessutom är BBL en högriskoperation som många seriösa kirurger har slutat utföra.
  Att dom vågar! Att dom orkar! För en rumpa…

   Du skrev det jag tänkte.

  Men va?? Jag kollade hennes stories igår och jag hade kunnat svära på att dessa var markerade som reklam där uppe (den där man använder Instagrams funktion). Jag minns att jag tyckte det var bra att dom iaf var markerade. 🤔

   Jag kollade nu och för mig står det fortfarande betalt samarbete där uppe med IGs funktion! Detta stod även igår. Undrar hur det kommer sig att det inte står så på dina bilder Camcam

    Står inget på mina heller, kanske har med någon uppdatering att göra?

     Så kan det vara, men det ligger helt på Keela att markera reklam oavsett plattform eller version så hon kan inte skylla på det.

     Hade hon skrivit att det rör sig om reklam, snarare än förlita sig på en funktion på Instagram som kanske inte ens är tillräckligt tydlig, så hade detta aldrig hänt.
     Hon kan aldrig skylla på exempelvis Instagram, utan ansvaret är enbart hennes.

      Fast du skriver ju i inlägget ”…och precis som Paow, så skiter hon också totalt i att reklamidentifiera inläggen om sin nya röv.” Då stämmer det inte om hon faktiskt har reklamidentifierat det genom IGs funktion. Sedan om det syns eller inte spelar ingen roll när du faktiskt skriver något som inte stämmer. Jag tycker dock att ju tydligare desto bättre, så tycker det givetvis är tråkigt att det inte syns för alla. Men ditt påstående är felaktigt.

       Det är hennes ansvar att reklamidentifieringen syns, oavsett plattform eller version.

        Jag såg också att ALLA var reklammärkta. Vet inte vad ni har för telefoner?!😳 Är helt emot sponsrade operationer som dessa! MEN tycker inte att Keela förtjänar den uthängning hon får här. Hon kan omöjligt veta om det syns eller inte syns på just din telefon. Reklammarkerar hon rätt och hon ser det hos sig, så antar en förmodligen att en har gjort rätt. Hade jag med gjort. Hur ska hon kunna veta det menar du? För de flesta verkar ju det ha synts. Så hur tänker du kring det?

         Instagrams funktion är primärt ett verktyg för företag att själva kunna ta del av ett inläggs statistik. Huruvida det är en fullgod reklamidentifiering eller inte har inte prövats rättsligt. Eftersom den funktionen väldigt ofta faller bort om man besöker Instagram via en webbläsare så skulle jag inte rekommendera den oavsett. För det är alltid influencerns ansvar att reklamidentifiera på ett sådant sätt att ALLA omedelbart uppfattar att det rör sig om reklam, och då bör man kanske inte använda en funktion som varken prövats rättsligt eller som riskerar att falla bort beroende på hur man konsumerar inlägget. Skriver man ”Reklam för xxxxxx” först i sin text så kommer man ALDRIG ha problem med marknadsföringslagen, men det är ju att vara på TOK för tydlig och transparent och då hamnar man i den här situationen.

          Tack så mycket för den utförliga förklaringen. Nu förstår jag betydligt bättre vad du avser här:) Förstår ditt resonemang fullt ut.

        Ja det köper jag. Att hon ska se till att den syns. Men du hävdar att hon inte har markerat reklamen alls, vilket hon har gjort. Alltså är det felaktigt det du skriver. Jag syftar enbart på ditt påstående att hon inte har reklammarkerat alls, inte om den syns eller inte för andra

     Har antagligen med skärmstorlek på era mobiltelefoner att göra…

  Varför inte lägga dom pengarna ( helt gratis är det väl inte ?) och tiden på en tränare och gå på gym istället.

   Eller..eller..på en kurs i forextrading, aktiekunskap, onlinehandel, fastighetsutveckling, företagsekonomi osv och se sina pengar växa istället för en rumpa.
   Visst, man kan göra båda men nää..jag ser inte den trenden. Verkar vara antingen eller.

    Jo, men om man nu ”måste” ha en större röv.
    Men jag håller med dig. Lite kunskap innan för pannbenet och satsa på framtiden.

     Tragiskt är bara förnamnet.
     Sen har vi mage att klaga på män som är rika. De investerade iaf sina pengar istället för k×k-förlängning.

   För det kräver hårt jobb. Det är nog väldigt få influensers intresserade av, för då hade de nog redan haft ett vettigare yrke.

  Linda Evangelista har gått ut på instagram med hur hon blivit ”vanställd” av ett skönhetsingrepp (coolsculpting). Kanske kan förtjäna ett inlägg, som för att uppmärksamma hur fel det kan gå?

   Och nu vill hon ”varna” andra från att göra detta.

   Men det kommer aldrig funka, för hon lyssnade inte själv, så varför ska någon lyssna på henne ?

   Hon har dock inte blivit vanställd utan endast gått upp i vikt- ”vanställdheten” ligger i att hon tycker att hon är ful som större och ”inte ser ut som sig själv” pga viktuppgången.

  Vad är hon känd för? Ännu en opererad och retuscherad Barbie wannabe vars konto består av putiga avklädda bilder på sig själv. Antar att det blir OF nästa om hon nu inte redan är aktiv där. Trist att se alla dessa tjejer som tror att det viktigaste i livet är att exponera sig själva och har fullt upp med att puta med bröst,läppar och rumpa.

   Hade jag fått gissa vem som skulle lyckas mellan Keela och Dessie hade jag sagt Keela. Hon flyttade iväg för att plugga och ville verkligen satsa på någonting annat. Sen blev det inte alls så.

   Är hon ens känd längre? Hon var en stor influencer och var ganska intressant när man fick följa hennes flytt till USA där hon skulle plugga. Hon gjorde mycket yt-videos men sen har hon haft skov av depression där hon inte gjort några videos, och för varje lång paus har hon blivit mindre och mindre relevant. Hon verkar ganska olycklig och kommer ingen vart i livet, säkert mycket pga hennes psykiska ohälsa.

   Hon har redan OF 😔

   Fy farao vad sorglig den första storyn var, när hon går runt med dränage och knappt kan gå. Alltså VAD i hela helsike håller samtiden på med!? Så sorgligt!

   Har precis kollat färdigt senaste säsongen av Botched och är fruktansvärt avskräckt för sådana här operationer, hu! 🥵🥵🥵

   Hon har redan OF!

  Får panik, tänk att detta är påverkares jobb!

  OT. Är det någon mer än jag som irriterar mig på vloggar där nästan majoriteten av själva videon handlar om samarbeten? Slökollade på youtube nu på morgonen och Antonija Mandirs senaste vlogg började spelas automatiskt.

  Från och med 8:59 till 19:22 i klippet som är 23 minuter långt är reklam. Resten av vloggen var inte ens intressant, kändes mest som utfyllnad just för reklamen. Är detta ”content”?

   Nej inte bara du. ALLA Therese Lindgrens videos är samarbeten. Och typ alla hennes Instagram inlägg också. Det är så tråkigt och känns falskt.

  Där sjönk all trovärdighet för henne.

  Bara så sorgligt.

  Önskar de här konstiga kroppsidealen kunde vara ute redan i morgon. Men främst att den stora massan kunde skaffa sig ett rikare inre liv med fokus på viktigare saker. Kanske på hur de påverkar världens mående istället för hur de ser ut och uppfattas. Hur kan det ha blivit så viktigt att se ut som en ”modell” och tjäna pengar på sin kropp? Istället för att faktiskt kunna bidra med något meningsfullt och stärkande för sig själv och andra? Tänk på all förlorad potential vi har bara här i sverige där folk satsar på ett ouppnåeligt utseende istället för en utbildning, möjligheten att skapa något annat än ytligt content, eller kanske upptäcka en lösning för framtiden som kan spela en avgörande roll för något viktigt.
  Vi får så mycket gratis här i sverige i form av utbildning och förutsättningar men alla unga tjejer vill leva som Barbie i vuxen ålder? Jag blir fan gråtfärdig.
  Fatta om man åkte till ett annat land och träffade på en flicka som inte vill annat än att få en utbildning men pga anledningar inte kan det, vare sig det är kulturella eller monetära skäl, och talade om för henne att hon kunde få chansen att få en större röv, lite tuttar och spendera sina dagar med att gå på fest och öppna champagneflaskor med en dyr väska på armen. Hur tror ni hon skulle ställa sig till den förfrågan?

   Det är väl den eviga längtan efter lycka som man tror kommer utifrån. När man har allt, som vi i Sverige faktiskt har, vad gör man då om man inte känner sig lycklig? Synd om Paow och Keela och andra som gått lika långt pga psykisk ohälsa i grunden.

  HUR kan hon operera sig där? Det är bara att googla på recensioner så ser man hur fruktansvärt jobb som gjort på andra stackars patienter

  Åh nej inte Keela 😔
  Hon var en av mina absolut största förebilder under högstadiet. På den tiden bloggade hon om att våga vara sig själv och att våga sticka ut. Hon gav mig så mycket självkänsla och inspirerade mig till att bli den jag är idag.

  Så tråkigt att hon inte längre orkar lyssna på det hon brann för då.

   Jag följde henne för hennes coola blogg med lekfulla redigerade foton osv. Blev chockad första gången jag såg henne igen typ 10 år senare 🙁

  Inspirerades jättemycket av henne när hon var med i Kickback Pack och jag hade en tuff tid av ätstörningar och våldtäkter. Hon fick mig att må bättre och tro mer på mig själv, men nu… Hon är ju motsatsen till hur hon var då. Vad hände? När gick det snett? Otroligt sorgligt.

  Tycker det är så hemskt när folk opererar sig bara för det yttre. Samt att de inspirerar andra att göra detsamma genom att göra samarbeten med kliniken. Så sjukt!

  Om man vill ha större och fastare rumpa går det dessutom att träna sig till det. Kolla bara på Gabriella Joss till exempel.

  Har haft hand om en och annan post op BBL-patient i Sverige, där ingreppen gjorts i bla Turkiet. Inga vackra komplikationer, verkligen inga vackra komplikationer.

   Åh berätta mer man får aldrig höra denna sidan av storyn. Är du sjuksköterska/ läkare av nåt slag? Hur ter sig komplikationerna? Hur mår patient?

  Få saker gör mig så jävla förbannad som såna här spons-operationer som flödar fritt på sociala medier och normaliserar hela cirkusen! Förbjud det NU!

  Så sorgligt. Handlar ju om (som för många kvinnor) att försöka se ut som bättre knullobjekt för männen (och JA det är för mannens skull inte ens egna skull, herregud hon har också gått och skaffat OF som är i princip att visa upp sig för männen och på männens villkor). Tyvärr är det minderåriga som följer henne som kommer tro att värdet på en själv ligger i hur andra ser på en. Fy fan patriarkatet lär vi aldrig få bort så länge vi har influencers som henne….

  Vilken tur att man utvecklas åt olika håll. Vissa väljer att leva livet som det var tänkt.
  Å andra lever det genom andra. Och då har man starka åsikter om vad som är rätt och fel.
  Jag har haft förmånen att få följa Keelas olika val sedan 1990.
  Hon har nog hunnit med mer än vad dom flesta i hennes ålder.
  En massa fuckups och en jävla massa roligt.
  Hon har fått mycket kärlek för dom saker som ”moralkärringarna” tycker faller inom ramen för accepterat, men även då häckade det nättroll.
  Jag är stolt över min dotter / Stefan Bjöörn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *