Jonna Jinton närmar sig 4 miljoner prenumeranter på Youtube.

Varje gång jag tittar på en av Jonna Jintons videos på Youtube, så slås jag av det helt fantastiska i att ”vanliga” människor kan producera den här typen av material.
Det låter svintöntigt, jag vet, men det är någonting magiskt med hennes videos, och hon har gjort dem själv.
Det behövs inte längre ett helt filmteam med utrustning för miljoner, som kräver en lastbil för att flyttas runt. Hon gör detta själv, tillsammans med sin man, Johan.

Med det sagt, kan vi ta en minut och prata om det här??

Jonna har snart 4 miljoner prenumeranter på Youtube.
FYRA MILJONER!!!!
Det är så galet imponerande, men föga förvånande men tanke på den kvalité som hennes material har.

Om någon sedan bara kan förklara för mig hur man stapla stenar på det här viset utan att de ramlar över, så är jag nöjd sen. 🙂

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon levererar så otroligt välgjort och magiskt fint content!

   Är det en film eller en bild? Om det är en bild kan jag nästan garantera att det är en ögonblicksbild en millisekund innan den översta stenen fick sig ett plask! 😀 Den näst översta ser ut att stå rätt stabilt, och de är troligtvis uppställda på en stor Sten under vattnet, eller något annat de ställt där under för att få upp stenarna i vattenytehöjd. 😀

    Det är en print från videon. Jonna har länge staplat stenar på varandra så detta var inte i en milleskund 🙂

     Väldigt imponerande i så fall! 😀 Men där har alla övriga som saknar samma sinne för balans ett tips på hur man kan få till en motsvarande om än inte film så bild i alla fall! ?

  Hon är grym!!

  Finns en svensk kille, Pontus Jansson, som är grym på att balansera stenar. Man tror inte att det kan vara sant men han delar progress videos på hur han gör. Hans content är också magiskt fint och samtidigt väldigt anspråkslöst. Pj.85 heter han på insta

  Samma underbara Jonna som du Camilla totalsågade när hon tvättade kläder på vintern…då var hon tydligen inte ”vatten” värd.
  Fantastiskt ödmjuk och naturlig tjej!

   Det här är alltså en totalsågning enligt dig?

   ”Alltså, hon måste ju vara GALEN! Att hon inte fryser ihjäl?! Eller har hon helt enkelt vant sig efter alla sina isbad?
   JAG fryser på insidan, bara av att titta på videon. Huuuuu!”

    Var inte en del av grejen här också att Jonna kopierat den isländska fotografen Rebekka Gudleifsdottir med vintertvättidén:
    https://icelandmonitor.mbl.is/news/culture_and_living/2018/02/13/icelander_hangs_out_washing_in_shoulder_deep_snow/
    Vilket inte hindrar Jonna från att göra fantastiska filmer i övrigt.

     Om man tror att det är en bokstavligt talat världsunik idé att ta ett lustigt foto när man hämtar tvätt i snön. Jag är tveksam till detta.

      Nej men allt annat här är ju för likt för att vara för likt. Och det ska creddas till höger och vänster.

   Öööh… Camilla har aldrig sågat Jonna? Tycker det verkat som att Camilla alltid gillat henne?

   Jäklar vilken känslig människa du måste vara om du kallar det där att totalsåga ?

  Älskar henne men framförallt att se den fina svenska naturen i hennes videos, hela hjärtat blir varmt!

  Jag tycker att jonnas innehåll är så tråkigt. Hur många videos där hon leker älva i motljus kan folk vilja titta på egentligen?

  Och ja, jag fattar ju att det går hem hos andra än hos mig. Fyra miljoner prenumeranter på youtube är fantastiskt! Kan bara gratulera henne!

   Skitmånga, om man är typ en amerikansk man som inbillar sig att man har vikingarötter och drömmer om vad man inbillar sig är en ”vanlig och naturlig tjej”.

   (OBS gillar jonna, hon gör sin grej. Men kulturen kring henne är ibland lite pinsam.)

   Håller med. En sak från början, tyckte det var kul att läsa hennes blogg då, nån som bodde i närheten av där jag bor. Kul se naturen på annat vis. Men sen, det är bara samma och samma. Allt det som var genuint och speciellt från början är bara tröttsamt och tjatigt.

   Sen tycker jag det är trist att hon alltid fotar med filter eller redigerar. Hur äkta är det egentligen då. Inte i mina ögon iallafall.

   Och hur hon sålde in sig som att hon flyttade från Göteborg till urskogen. Utan att känna nån här osv. Sen visade det sig att det var deras släkthus hon bodde i. Och att hennes mamma bodde granne (även om hon verkat flyttat upp senar).

    Ändå ganska relevant i sammanhanget att mamman flyttade upp senare kan jag tycka (vilket var fallet). Jag flytta väl ensam till en ort även om en släkting flyttar efter ett år senare?

    Då sålde hon väl in sig helt rätt. Hon flyttade från Göteborg till skogen utan att känna någon.

    Så att fota och filma är bara genuint precis när man börjar med det. Om man fortsätter i några år så slutar det vara genuint? Bara för att just du har sett henne göra det förr.

    Alltså seriöst, vad är det du gnäller över egentligen?

     Utan att känna någon var väl att ta i? Det är hennes mammas barndomsby och de spenderade somrarna där. Jonna har bland annat en gammelmorbror som bor där och hjälper henne.

     Dessutom är det ju ganska vanligt att vuxna människor flyttar till ställen där de inte känner någon…

     Precis, det var min poäng. Hon gjorde sig extra intressant genom den beskrivningen.

     Men hon kände ju nån. Och kände till hela stället eftersom hon varit där många gånger tidigare.

      Har hon hävdar att hon inte kände någon eller att hon inte kände till stället? Tycker hon brukar romantisera rätt kraftigt kring sin släkts rötter därfirån annars och han Tage var ju en riktig bloggkändis där i början?

      Däremot flyttade hon ju ensam, även om det var hennes mammas barndomsby. Skulle ändå se det som rätt originellt när man är 22 (?) och flyttar utan partner osv Visst hon kan umgås med sin gammelmorbror men det är ju ändå inte jättetypiskt 22 åringar att ha en gammelmorbror som 80 % av ens umgänge om vi ska vara ärliga.

      Och jag tycker inte det är riktigt samma sak som att flytta ensam till Lund eller Uppsala i en åldern (vilket såklart är supervanligt) utan det orginiella är ju att flytta till en liten by då.

      Sen kan jag hålla med om att det är en annan grej när mamman kommer med, men det gjorde hon ju inte från början.

       Ja hon gick stenhårt ut med från början att hon inte kände nån. Inte hade nån anknytning dit. Sen kom det fram mer och mer.

        Nu tror jag att du överdriver aniiiingen. Det var nog snarare du som tolkade det så och därför minns det så.

        Jag har också följt Jonna från start och tycker hon varit öppen med att det var hennes familjs sommarställe. Att det var annorlunda att bo där själv. Att det inte fanns värme för att de bara var där på somrarna osv. Har även sett gamla filmer som hon la upp på sin YT där hela hennes familj åker upp. Knappast en hemlighet.

        Va? Intressant i så fall! Borde ju gå att gräva fram i gamla inlägg isf eller?

         Ja det är ju fritt att gå tillbaka i bloggens arkiv för den som är intresserad av vad hon skrivit tidigare.

     Nej hon sålde inte in sig rätt. Läs vad de andra skriver här så ser du.

      Inte ett dugg övertygande så jag vidhåller vad jag skrev. Att ha en gammal släkting på en ort är inte att flytta till en plats där man har umgänge och rötter.

      Läs vad Mille här nedan skriver så ser DU.

       JAG vet redan hur det ligger till. Som sagt bor i trakten och allt sägs inte i en blogg. Fan vad känsligt detta var för er ?

    Vilket avslöjande *ironi* Stinker missunnsamhet och avundsjuka om dina kommentarer på bloggbevakning.

     Om du menar mig så inte ett dugg avundsjuk. Oj vilket avslöjande. Ja verkligen! Ursäkta att jag inte frågade dig först om jag fick ha en åsikt. Eller skriva som det var.

  OT

  Kom över youtube kanalen Pontus Rasmusson, vad händer där? Otroligt obehagligt! Han har alltså en docka som flickvän på sin kanal? Jag fattar ingenting och är otroligt förvirrad efter att ha sett några av hans videos ?

   Är den riktad mot barn? Hade jag haft barn hade den kanalen varit förbjuden, det är något som skaver ordentligt där för mig.

   Hela hans kanal är så otroligt dålig. Dåliga fejkade filmer hela tiden och så fruktansvärt dåligt skådespeleri. Hörde dessutom att han bett sina följare (som är barn) att ringa något betalnummer utan att upplysa att det kostade massor att ringa dit.
   Fattar inte att han är så stor på Youtube.

    Allt är väl kopierat i minsta detalj av nån tysk youtuber också. Alltså verkligen allt! Konversationer, när han ex lite spontant råkar spilla eller något, händelseförlopp i ”tävlingar”… Han är riktigt sjuk.

   Docka som flickvän? Nämen vad sysslar han med nu. Han som mest har yngre följare dessutom..

   En komiker (alla komiker på twitter hånar PR) har köpt biljett till hans väldigt märkliga fest i oktober. Kan bli intressant. Jonas Strandbergs yt-kanal kommer det komma ut på.

    Vad är det för fest?

    Haha, nästan så att hag – 30 årig kvinna – vill gå. Vad är detta för freakshow?

  Älskar verkligen naturen och hennes naturfoton är magiska men det här att försiktigt tassa barfota och smeka stenar och trädstammar är bara… så jävla töntigt. :p

   Tror dock det kommer naturligt för henne. Läste något inlägg med foton av hennes gamla dagbokssidor från sin barndom och hon verkar ju alltid varit typen som för samtal med träd.

   Tycker därför inte det är töntigt i sig. Däremot stör dig mig lite när många män som följer henne väljer att inte fatta att det är postering och modellbilder när hon typ plockar svamp i skir vit långklänning mitt i myggsäsongen.

    Ja åh vad pinsamt det varit att läsa gubbarnas kommentarer hos Jonna genom åren. Det är ju perverst att gubbar är förälskad i henne och skriver massa dikter och andra kärleksfulla hälsningar. En som kommenterade brukare länka sånger med sin gitarr. Det var väl inte kärleksfullt men ändå pinsamt.
    Ofta har hon bara fnittrat lite till deras kommentarer.

     Jaaaa skämskudde där alltså!

     Och att de bara ”guuuud du är en så naturlig och jordnära och tjej, ingen fjompig stadstjej med fillers!!!”

     Trots att hon ju helt uppenbart älskar att fixa med och använda sitt utseende, bara mot ett liiite annat ideal? Och inget fel med det, men det är så verklighetsfrånvänt att inte förstå att man gillar henne att hon är en jävligt snygg brud som sitter där och poserar i mossan, inte i sig för att hon sitter i den där mossan.

      Ja det här tycker jag är så bra att påminnas om.

      Lite som när en viss typ av friluftsmänniskor klagar på att en influencer köper en märkesväska. Bara det att de själva köper kånken till hela familjen. Olika märken som är rätt att ha bara.

      Detta har jag tänkt på mycket, att på ytan verkar det som att Jonna är så äkta och all utseendehets existerar inte i hennes värld… Men det stämmer ju inte? Hade hon sett ut som Margareta Grääs hade ju ingen snubbe följt henne! Det har betydelse att hon är smal, blond, nätt och ser ut som en liten älva.

       Ja det är ju bara ett annat ideal än det som råder hos Bianca-kopiorna.

       Ja precis. Och jag tycker inte dåligt om henne för att hon vill vara snygg, det vill vi väl alla. Men männen som följer henne kan väl iaf försöka se sanningen i vitögat. Hon är snygg och hon använder det i alla sina bilder, och det är en rejält stor del av romantiken kring henne. Det går liksom inte att ifrågasätta…

       Ja så är det ju tyvärr. En tjej som väger mer, inte är skör och älvlik hade ju aldrig fått samma uppmärksamhet som Jonna. De föll för hennes utseende. Och de där gubbarna verkar tycka det är mer tillåtet för det är en ”jordnära” tjej. Fast det är ju lika äckligt av dom ändå.

   Åh jag vet, det här med att gå runt och leka Ronja Rövardotter och låtsas att man tror på vittror är lite… eh. Förstår inte riktigt grejen med den här skogs/outdoor-rörelsen där man mixar medeltiden och tennsmycken med nån slags hittepå-animism där man kramar vitmossa och dricker ur träkåsor. Med det sagt så gillar jag hennes foton också men skippar nog resten…

    Man måste inte förstå allt. Förmodligen förstår hon sig inte på ditt sätt att leva ditt liv heller.

    Det är väl mest skådespeleri och arrangemang, precis som alla andra på sociala medier…

     Absolut är det så.

  Hon kan KULLA! (Ja, jag stavade rätt…) Fantastiskt fin röst. Hon är magisk, för att använda ett slitet ord. Men ordet passar henne. Magisk fastän barfota på jorden – i Norrland. Och hon BOR där – inte bara tillfälligt besök för snygga instagrambilder – hon BOR där!

   Är ju ganska många som BOR i Norrland. Är ju inte så häftigt, eller har jag missat något?

    Gissar att Valentina här jämför med andra influncers och mest tycker de använder andra orter än Stockholm som kuliss. Medan Jonna bor och verkar i orten hon fotar.

     Men har man en resekanal till exempel så fotar och filmar man så klart inte där man bara bor. Finns många nischade youtubekanaler. Jonnas är en av flera. Bara det att hennes nisch är magisk svensk natur typ. En vanlig typisk influencer har inte den nischen och de som följer Bianca gör det knappast för att få se någon kulla vid en dalgång typ.

      Nej precis, det är nog en jämförelse med stora inluencers typ Bianca och gänget. Inte med nischade konton om varken natur, alternativ livsstil eller resor.

      Bland de stora kontona finns det ju helt klart en snedvridning i vilka delar av landet som repsenesenteras (i synnerhet som annars än semesrerort)

   Norrland är Gävle och uppåt. Ja, det BOR folk där ?

   Är det såhär sörlänningar ser oss norrlänningar…? Kan leva med det. ✨?❄️??‍♀️ ??‍♀️❄️?✨

    Ja. Alla bor i en gammal nedlagd skola mitt ute i ingenstans. Svävar runt i långklänning i ett skogsbryn och är ett med moder jord. Thats what we do.

    Jag bor i Skåne. Allt över Jönköping är Norrland. Urskog, tio mil till närmsta granne, fyra meter snö och minusgrader året runt. Alla män är som gubbarna i Pistvakt, alla kvinnor är väna älvor som dansar under Aurora borealis.

     Haha en vän från Göteborgstrakterna hälsade på mig i Helsingborg nyligen och en lullig ung man kom fram och pratade med oss och utbrast glatt ”Vad härligt att träffa en norrlänning!”. Var var väldigt förvirrade där en stund…

    Haha, jag (som skrev första inlägget) är Västerbottning så det borde i allra högsta grad räknas som Norrland 😉 Vad jag menade var att många influencers lägger upp exotiska bilder och filmer från vackra platser de besöker men skulle aldrig komma på tanken att bli kvar där. Hur många av dagens influencers skulle vilja bo så pass isolerat som Jonna Jinton gör?? Med bara naturen som content i sina bilder. År ut och år in, vintrarna igenom inte minst! Därför känns hennes instagram äkta på ett sätt som jag tycker om.

     Hon har ju grannar och bor i en liten by. Hennes mamma bor på gångavstånd. Låter inte särskilt isolerat, tycker jag. Väldigt många människor bor på landsbygden.

      Jo, men hur många av dagens stora influencers (f´låt – påverkare!) bor i en liten by långt ute på landet? Jag menar fortfarande att hennes livsval är väldigt unikt för en Påverkare samtidigt som hon har ”rätt utseende” för att dra följare och fans.

      Men whatever. Jag gillar henne hur som helst. Som Västerbottning i förskingringen känner jag igen så mycket av känslan hon förmedlar och längtar tillbaka.

       Jag tror nog de flesta förstår vad du menar, och sen har vi några stycken som gör sig dummare än vad de är. Det här är bloggbevaknings kommentarsfält trots allt.

      Den är en liten inlandsbanan, inte ett vanligt litet samhälle direkt.

       Inlandsby* inte bana 😉

     Nej men får man bara lägga upp bilder från ställen man kan tänka sig att bo på eller vad är din poäng? Jonna har ju också lagt upp bilder från resor. Bara att hon gör andra typer av resor än den typiska influencern.

      Gör ni allt för missuppfatta? Jag är övertygad om att TS inte menar så!

       Nej, jag menar att jonna också reser och gör content av det. Men hennes resor anses mer äkta och genuina än en resa med tjejerna till aya napa.

   Haha, BOR hon i Norrland?!? Det var det sjukaste jag hört. ?

   Stavade rätt? Det heter ju kula. Och nej hon kan inte kula – hon sjunger och åmar sig för att låta lite mystisk och älvlik. Riktig kulning är power utan dess like med viss melodi men framförallt handlar det om att få ut ljudet så långt som möjligt, för att djuren långt bort ska höra. Hennes s.k ”kulning” är oerhört pinsam och jag blir tokig varje gång nån hänvisar till henne vad gäller kulning.

  Hahaha Nähä går det att bo i Norrand? Jag trodde alla vi som bodde norrut bara var här på besök.

   Svar till Valentina

   Se mitt svar ovan. HUR många influencers skulle bo så isolerat som Jonna Jinton gör? Hela tiden? Jag är själv född och uppvuxen i norra Västerbotten och älskar landsdelen, men många söderifrån som jag känner får nästan panik av att köra längs en nästan öde väg i Sorseletrakten t.ex. Skog, skog, renar….. Låååånga mörka vintrar… ”Norrland” var väl att använda fel ord, men ändå. Nog förstår de flesta hur jag menar…?

    Ja, jag förstår vad du menar och håller med! Många influencers (och stadsbor) glorifierar, eller kanske romantiserar?, landsbygden men skulle själva inte bo där. Men för att landsbygden ska finnas där behövs det ju att människor bor där.

    Detta är i sig inte ett udda beteende, det finns en studie bland svenska unga där det framkommer att unga på landsbygden/mindre städer upplever mindre stress, press och ångest medan unga i större städer upplever mer stress, press och ångest. Bland annat upplever de unga i större städer att de förvisso har större valmöjligheter men också fler krav. Trots att de är medvetna om detta, alltså att de mår sämre av sin situation, är det väldigt få av de unga som skulle vilja byta bostadsort. Ganska fascinerande samtidigt som det är väldigt talande för tiden.

    (Tror att det är en undersökning från Folkhälsomyndigheten, men kan minnas fel just nu. Gick igenom många studier i samband med ett arbete.)

  ?

  Gick in på Alice Stenlöfs Instagram för första ggn på länge, hon har blivit Kylie Jenner ?

  Fan vad härligt ändå att lyckas skapa sig en inkomst på att stapla stenar och titta på norrsken. Och det säger jag helt oironiskt och lite avundsjukt här från kontoret.

   Hahaha, helt sant!

  Har följt Jonna ända från början när hon tog sitt pick och pack och flyttade hela vägen upp till Grundstjärn. Tage har alltid bott i byn vilket stämmer men när Jonna flyttade dit så bodde hon i en gammal skola utan varken el eller vatten. Det går inte att ta ifrån henne att hennes första år i Grundtjärn var otroligt tuffa. Det är lätt att sitta hemma och döma men vem hade pallat att bo ensam i en gammal skola mitt i vintern? Minns att hon sov på köksgolvet framför brasan för att det var så kallt.

  Innan Jonna gick över till att prata/skriva på engelska så gjorde hon jobb för bland annat Hyundai. Hon tog även en massa småjobb runt omkring för att försöka få ihop tillräckligt med pengar för att kunna betala sina utgifter. Jonna har under alla dessa åren som jag har följt henne alltid varit samma gamla Jonna. Otroligt snäll, det finns inget ont att säga om henne. Jag älskar själv att vara i naturen men vissa saker som hon gör kan jag inte relatera till. Men jag skulle aldrig sitta och håna henne online som flera av er gör i detta kommentasfältet.

  Det Jonna har idag har tagit henne över 10 år att bygga upp. Hon har verkligen kämpat och hon är värd all sin framgång. Hon har alltid varit sig själv och aldrig någonsin skrivit illa om någon. Hon gav stor uppmärksamhet när ett bb skellefteå lades ner och hon gav också stor uppmärksamhet när de ville bygga upp över 100 vindkraftverk mitt i vildmarken där samernas renar betar. Jag har som sagt följt henne sen start och jag tröttnar aldrig på det hon skapar. Även om det är återkommande teman i bilder/videos.

   *Sollefteå ?

    Precis. Skillnad på Sollefteå och Skellefteå. Hur länge hade du hängt med sa du?

    Håller ändå inte med dig. Har framkommit att hon dolt en hel del när hon började blogga för att göra sig mer intressant. Hennes mamma var inblandad låååångt innan hon syntes på bloggen.

     På vilket sätt menar du att hennes mamma var inblandad? Det är hennes mamma, klart att hennes mamma har hjälpt henne vilket många föräldrar gör när deras barn flyttar hemifrån. Jonnas mamma började inte arbeta för henne förrän Jonna träffade Johan och det var bara ca 4 år sedan. A

     Nej men vad säger du, menar du att Jonnas mamma är inblandad i sin dotters liv? Det var det värsta jag hört!

      ????

       Akta du skrattar ihjäl dig. Med lite hjärna förstår man exakt vad jag menade. Du verkar lika blåst som Pernilla.

      Ja hon flyttade dit betydligt tidigare än det kom fram i bloggen. Jonna fick det att låta som att hon var ute i ödemarken helt ensam. Vilket inte var fallet.

   Vilka kommentarer är hån?

   Håller med! Jonna är genuin, en fin människa som gör fantastiskt vackra filmer. Att ni tror hon måste vara fake är bara sorgligt och säger tyvärr mer om er och eran livsstil/miljö än om Jonna. Enda youtubern som man faktisk mår bra av att kolla på och som inte försöker sälja plastkläder, fittparfym, fillers och plastikoperationer.

    Hon har haft sina samarbeten hon med. Underställ eller fittparfym. Är det så stor skillnad?

    Handlar inte om att ogilla nån. Tror Jonna är är varm och fin tjej. Men lik alla andra influencers, bara en annan nisch.

    Ni vill liksom göra henne till en änglalik älva.

  Blev så inspererad att jag öppnade ett fönster i mitt hemmakontor ?. Varför går jag aldrig ut och går på min lunch frågar jag mig själv varje kväll

  Det som gör att jag inte följer även fast jag inte bor långt från Jonna är att även om det inte är biancas och de andra innerstads-männshornas content så är principen den samma. Paketera fördelarna snyggt och ge skenet av att livet inte består av annat än härliga härligheter.

  Malin Wollin skrev en krönika om att livet inte är som mandelmanns och jag hävdar samma sak. Har man sett ett norrsken hemma så ids man inte ut och fota samma norrsken imorgon. Skogar, tjärnen och älvar (mycket content kommer inte från samma plats ens så bilden av att bo nära allt det vackra är lite skev, man får åka rätt långt med bil ibland..) det är ett evigt mörker, kyla, skitig bil med stenskott, strömavbrott som inte är mysigt med ljus och thekopp utan skit för man skulle just laga middag…
  Vackra vyer i sensommar-sol som man får avnjuta med skyddsdräkt för biodlare för våren var så fuktig att det föddes en miljard mygg per kvadratmeter.

  Jag säger inte att det bara är skit att bo i Västernorrlands inland men det är INTE ett evigt solsken kryddat med norrsken heller. Och det är den bilden jag stör mig på oavsett vem flunsan är.

   Fast det du missar är att det kanske är ”magi” för henne. Hon har ju valt att flytta dit till skillnad från dig som är född där. Jag kommer själv ifrån hennes mans hemtrakter och trots att jag är utflyttas sedan länge känner jag den magin.

    Absolut ? det jag vänder mig mot är ungefär precis det som stod i krönikan som sagt. Ibland är det skit. Ibland är livet härligt. Oavsett var man bor.

    Men jag tror det jag irriterar mig på är att en del ser ner på bianca med vänner som yta och ”gör allt för pengar” och att det är ett fejk-liv i en storstad när jag upplever precis samma fejk från JJ sociala medier bara det att hon upplevs som äkta (!) Och att hennes liv är goalsigt och genuint.. ?‍♀️
    Man får följa vem man vill idc men jag håller ingen högre än nån annan (jag följer i rättvisans namn ingen modemännish heller) men det blir mer fejk för mig att låtsas att man går ut i tunn skir vit klänning under (svinkalla) sommarnätter (full med mygg) än när random vanlig fluns poserar med caias nya läpp-penna. Man vet ju åtminstone att de har smink.

     Såklart att hon romantiserar det men det är ju också en livstil hon har valt och vill leva. Hon älskar verkligen naturen och vill visa upp dess skönhet. Det du ser i din omgivning ser hon något annat. Lite som ett filter. Att jämföra med Bianca som är ytlig på alla plan går liksom inte att jämföra. Att Jonna använder smink utgår jag ifrån men då i måttliga mängder. Hon är konstnär helt enkelt, i alla dess plan.

      Och andra romantiserar livet på Stureplan men då är de ytliga och dåliga förebilder.

  Jo det är väl det där amerikanarna och asiaterna vill se. En blond söt tjej i exotiska, för dom. miljöer.

  Och för er som tjatat om Jonnas man, han är med mycket i senaste filmen.

  Och sålt konstverk för x antal tusen kronor under årets gång! ..Är hon miljonär nu månntro? =)

  Under de rediga tjocka friluftskläderna tittar den halv- eller helnakna sköra prinsessan Tuvstarr fram. Blandningen av nordisk mytologi, erotik och friluftsliv är väl lite komisk ändå. Och det är en konstprodukt såklart. Allt vad den typiske tyske Norrlandsturisten drömt om …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.