Det händer på Instastory

Diana Baban ger ett livstecken ifrån sig efter hela situationen med Ben Mitkus, där han gjorde slut med henne medan paret var på Kreta.

Högklackade gummistövlar från Chloé för dryga 4000 kr?

Lady Dahmer ska förminska brösten och fick en fråga om man gör ett bröst i taget.
Det gör man naturligtvis inte, men om det är någonting jag skulle vilja rekommendera att operera en i taget så är det visdomständerna.
Jag opererade ut alla fyra på en gång. Gör inte det. Jag vet inte om jag ens skulle rekommendera två och två. 🙁

Vill vi se Läckberg i Melodifestivalen igen?

Förlåt?
Lussebullar är hela poängen med advent och jag har redan ätit upp två påsar med fem lussekissar i varje. Jag vill ha MER!

Hugo Rosas i Landstingets finest!

Parfymerat underliv, någon?

Allright, ma babuuuus!
Ska ni ut och röja ikväll och fira att restriktionerna lättas?
Jag och M pratade om det i morse och jag inser att mitt liv inte kommer se särskilt annorlunda ut nu, jämfört med tidigare.
🙂

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gabjoss langar verkligen på med samarbeten nu :p

  Förlåt men varför tror man att de skulle ta ett bröst i taget? 😅 skulle se helt galet ut och vara jätte onödigt göra det till 2 operationer

   😂😂😂

   Att det finns så korkade människor! 😂

   Haha personen kanske tänkte det är samma sak som att man opererar en hand i taget om man har karpaltunnelsyndrom i båda. Eller nåt!

    Eller bara larvar sig……?

  Mitt liv kommer heller inte ändras så mkt. Jag har ett arbete där det inte går att varken hålla avstånd eller jobba hemifrån. Träningen är väl det jag kommer komma igång med igen, men beror också pga sjukdom.

  Träffa fler vänner, men kommer vara försiktig nu ändå. Smittan ökar ju och även om jag är vaccinerad med båda doser så har jag verkligen respekt för möget. Är ändå tacksam att jag haft jobbet och livet varit relativt normalt 🙏🏽 Tacksam att vi sluppit lockdowns osv.

  Men livrädd att vi tar ett alldeles för stort steg lite för snabbt. Många verkar tro att restriktionerna är helt borta, men pandemin härjar tyvärr än.

   Ja varför ska allt släppas på en gång? Varför inte en del i taget, se hur det går?

   Håller med, där jag bor har folk betett sig som att både pandemi och restriktioner är ett minne blott i flera veckor nu. Tror att det kommer komma ett stort bakslag…

    Då gör det väl ingen skillnad om de öppnar allt på en gång om folk ändå levt utan restriktioner

     Det kanske gör att fler tänker till iaf 🙂

      Om inte en pandemi hjälpte så gör knappast stegvis öppnande det.

       Jo men vi är ju ändå många som har tänkt till. Utan restriktioner hade ingen gjort det. Sen att andra inte gör det, är en annan femma.

    Ja men nu satt hon iallafall inte på toaletten och filmade 😂 men samma upplägg som alla andra samarbeten, filmar på så långt avstånd så man inte hör vad hon säger. Hade gärna sett henne visa när hon använder produkterna istället! Smink/hårprodukter alltså inte intimoljan 😂

   Och jag är sååå glad att det äntligen öppnar upp! Få träffa kollegor på jobbet framför allt.

   Höll på att bli deprimerad förra hösten när jag jobbade hemma och sen mest satt hemma ensam resten av kvällen. Usch och fy!!

    Ja men allt på en gång? Känns som de ska bli dåligt bara

     Håller tummarna att det inte blir hemmajobb igen bara.

      Sen finns det vi som mått bättre än någonsin över att fått jobba hemifrån och som mår dåligt över att tvingas tillbaka… Rimligtvis borde alla få göra det som passar en personlighet bäst! (Om man har ett jobb som tillåter hemmajobb såklart)

       Haha må dåligt? Hur lyckades du jobba innan pandemin då? Satt du utanför kontoret?

        Vissa kanske inte förstått det innan detta hände. Hela världens ändrades ju på några veckor. Tycker inte det är speciellt trevligt att skratta åt det. Alla är vi olika, vissa mår dåligt över att behöva sitta bland andra och känna prestationsångest eller vad det nu kan vara. Andra pga att de behöver sitta hemma.

        Inget att skratta åt 🙂

         Pandemin verkar ha skapat någon allmän social fobi som vi som samhälle nu ska underhålla i den mån vi kan.

          Det kan finnas en massa orsaker som gör att hen trivts att jobba hemma.

           Jo men om en chef vill ha de anställda på plats så är det ju bara att gå till jobbet. Fattar inte det här att det ska klagas på att man nu måste infinna sig på sitt arbete. Som om det vore det mest orimliga kravet i världen.

           Det är väl ingen som klagar? Folk kan väl få tycka ändå 😄 Låt folk tycka olika, så slipper du bli så ilsken.

         Känns snarare som en ursäkt för att inte vara på plats. Denna sociala fobi har plötsligt kommit under pandemin så nu ska alla sitta hemma och strunta i både teamaktiviteter och annat som tydligen var enkelt innan pandemin. Om personen mår dåligt på sin arbetsplats är det kanske steg 1 som behöver undersökas.

          Man kanske inte mår dåligt ”av” jobbet, men av förutsättningarna för att utföra arbetet. Till exempel visar flertalet studier på att människor inte mår bra av att jobba i öppen planlösning, och för min del är det en av anledningarna till att jag mått bättre hemma. Om man har trettio personer omkring sig som pratar, knapprar och går runt så blir man hela tiden avbruten och det kan ta upp till 20 minuter att återvinna samma fokus. Dessutom finns det en drös ”sociala” människor på arbetsplatserna som älskar att fördriva tid med fika, lunch, ”teamaktiviteter” och liknande som är fullständigt orelaterade till arbetsuppgifterna men som stjäl tid. Sluta låtsas att detta handlar om att människor är lata eller har fel jobb.

           Tack för kvällen bästa kommentar! Du sammanfattade kanon o satte huvudet på spiken.

           Men BYT JOBB DÅ, freaks! Om ni inte vill umgås med människor under arbetstid, bör ni söka er till tjänster som enbart sköts hemifrån.

           Nöjda??

           Till kommentaren under:
           Gud vad oempatisk människa du verkar vara. Tycker synd om människor som måste jobba med dig. Alla fungerar inte som dig. 🙄
           Det handlar inte om att man har fel jobb, jag trivs jättebra med mitt jobb och får mer gjort när jag jobbar hemifrån. Har så otroligt mycket mer energi av att jobba hemifrån, så orkar att göra saker efter jobbet. Innan var jag så trött av kontorsluften och pendlingen att jag var helt slut när jag kom hem.
           Att man kan fixa och plocka med vardagsysslor under dagen gör det inte sämre. Tex ta en rast och fixa en kopp kaffe, så kan man plocka undan disken samtidigt,
           Sorgligt att människor som dig förväntar sig att man ska trivas bäst instängd på ett kontor, bara ”för att man ska”

          För min del är det pendlingen som tar mest energi, jag har långt till jobbet och är stressad mest hela tiden. Pga familj/barn så går det inte att flytta närmare just nu.

          Innan pandemin så reflekterade jag inte så mkt över det, jag bara gjorde som vanligt, men nu när jag kunnat jobba hemifrån flera ggr i veckan så avskyr jag tanken på att gå tillbaka till ett liv med den nivån på stress och trötthet. Under året har jag orkat med min vardag på ett helt annat sätt, känt glädje igen. Min dröm är att hitta jobb närmare men min bransch är rätt snäv. Nu förväntar sig arbetsgivaren att vi ska vara på plats fem dagar i veckan, och även om jag gillar mina kollegor så känns det som en mardröm. Tror att det här året gett många människor nya insikter…

         Så jävla många lider av social fobi, kontaktfobi och alla övriga fobier relaterade till människor.

         Vänligen sök jobb på arbetsplatser där ni kan utveckla era styrkor, istället för att gnälla på arbetsplatser som kräver social kontakt.

          Vänligen sluta tala om för vuxna människor vad de ska tycka och hur de ska leva sina liv.

        Eller så tycker man bara att det är skönt att slippa pendla till jobbet och slippa stressen med att hinna lämna/hämta barn osv. Alla som trivs med att jobba hemma lider inte av social fobi 🙄

       Då kanske man ska lösa problemet med att man mår dåligt av att gå till jobbet.

        Så fascinerad över alla som NU märker att de har ett helt ohållbart liv. Oj jag HINNER på riktigt träna 1 timme i veckan när jag jobbar hemma, en timme som absolut inte fanns innan. Hur kan man skapa ett sånt liv in the first place?

        Kan vara lättare sagt än gjort.

         Klart det är lättare att undvika problemet (stanna hemma) än att ta tag i orsaken till det.

          Anonym 18:46 ska ju inte stanna hemma. Kan inte se att det rör sig om arbetsvägran när man tycker att jobba hemma var bättre. Kanske finns nån idiot på arbetsplatsen som inte skapar trivsel.

           Igen, då bör man lösa det problemet.

          Men alltså… Det är ju faktiskt inte bara att byta jobb. Vet du hur tufft det är på Arbetsmarknaden?

       På många jobb får man ju välja lite nu. Mitt jobb t ex 🙂 kommer nog åka in ca halva veckan! (Inte än dock, stegvis återgång).

       Tycker de verkar toppen med upplägget 2 dagar hemma, 3 dagar på kontoret, 3 dagar hemma , 2 dagar på kontoret som jag hört att flera vänners jobb kommer köra. Dels för att alla inte ska va på kontoret samtidigt och dels för att personer som vill jobba hemma fortfarande ska få det och personer som trivs på kontoret ska få den biten också 😃 själv måste man dock befinna sig på jobbet 100% av tiden 🙃

     Vadå alltihop? DU behöver ju inte rusa runt och kramas, vara på trånga barer, gå på hockey/fotboll och skrika i munnen på grannen. Man måste inte bara för att man får.

    Det blir ingen större skillnad för mig, jag kommer fortsätta att undvika större folksamlingar en tid framöver. Vill se hur det här går innan jag själv ger mig in i smeten, vaccinet ger ju inte hundraprocentigt skydd. Tycker det borde krävas vaccinintyg för att komma in på krogen, konserter, åka kollektivtrafik osv.

     Fast vad skulle vaccinpass göra för nytta? Vaccinet är ju som du säger ändå inte hundraprocentigt.

    Kan tänka mig det! Jag (TS) har som sagt ett jobb som absolut inte går att utföra hemifrån. Visst möten har skett digitalt, men det är inte många möten vi har på det viset. Och det har jag varit tacksam för. Är så sjukt social av mig, så utan min arbetsplats hade jag nog mått riktigt dåligt psykiskt (bor dessutom själv) 🌸 Hoppas ni inte får något bakslag 🙏🏽

   Restriktionerna är ju i princip helt borta för vaccinerade. Sen kan man tycka vad man vill om det beslutet, men det är ju onekligen signalen det sänder ut.

   Dock vet jag inte om det någonsin kommer vara ”över”? Sjukhusen inrättar ju permanenta covidavdelningar. Det är nog såhär nu.

    Ja vi får väl levande covid på samma sätt som vi lever med säsongsinfluensan, vinterkräksjukan osv. Sjukdomar kommer finnas runt oss.

     Enda sättet att få smittan under kontroll är ju vaccinering. Massa sjukdomar som fanns förr som gulsot, difteri och polio är ju idag nästan utrotade i i alla fall västvärlden pga vårt vaccinprogram.

      Ja? Det har jag inte sagt emot.
      Jag är inte antivaxx.

  Jag tyckte skorna va snygga, fast kanske i svart då. Gummistövlar men ändå snygga!

  Tror inte Läckberg håller måttet för mello för den där låten ”Himmel för två” var en av de sämsta i mello någonsin både text och melodi, blev inte direkt bättre av att AB framförde den heller. Bootsen som Paow visar var snygga tycker jag och ser ut att vara bekväma. Blir inget röj ute för min del men det lär säkert bli en del röjande för andra.

  Jo två och två funkar när man drar ut visdomständer. Hade föredragit det, men nu drog jag 1, 2, 1.

   Jag opererade förvisso ut mina visdomständer då de satt väldigt illa till och hade enorma rötter, men jag tog med två och två. Högersidan vid ett tillfälle och 6 månader senare vänstra. Fick dry socket vid andra tillfället och jag är SÅ glad att det inte var vid första tillfället för då hade jag aldrig vågat göra det igen. FRUKTANSVÄRT!

  Sjukt snygga gummistövlar!
  Gällande restriktioner så är jag inte ute och flänger speciellt mycket ändå, så det är nog inte så mycket som kommer ändras för mig. Har innan pandemin kunnat jobba mycket hemifrån. Känns dock liite konstigt att alla restriktioner lyfts på en gång, så jag kommer fortsätta att försöka hålla avstånd osv.

  Skillnaden blir för mig…mer trängsel på buss och i tunnelbana

  Har inte Gabriella J lasrat fiffiluren så att det inte finns mycket kvar att raka, om något?

   Det har tydligen inte fungerat 100% har hon skrivit, personligen tycker jag det slöseri med pengar :p

    Jag har lasrat bikinilinjen, bästa pengarna jag spenderat (och då har jag svarta och grova hårstrån som försvunnit).

    Haha. Men varför i hela friden har man anledning att:
    1. Informera allmänheten om att man har lasrat fiffiluren?
    2. Uppdatetat allmänheten om att det inte fungerade till 100%? 😂

     3. Fiffiluren??

     Konsumentupplysning? 😅

  Ja, Egoina är nog ensammast i världen om att inte tycka om lussebullar. Eller inte, jag är inte vidare förtjust i varken det eller pepparkakor. Ja, så speciell är jag!

   Och jag gillar varken pepparkakor, lussebullar, glögg eller julmust!! Rena rama grinchen

    Tack gode gud för en till som inte gillar dessa!

   Jag tycker inte om jordgubbar… Har endast träffat en annan som var som jag haha. Alla andra blir extremt överraskade. Men sen tycker jag inte heller om mango, ananas, papaya och många andra extremt söta frukter. Syrligt är bäst! Var alltid lite mobbad på födelsedagsfest när jag var liten för det var alltid tårtor med jordgubbssylt i… Alltså jag har lärt mig att äta dem och hålla god min, men petar helst bort det och ger nästan alltid mina jordgubbar till min kille eller vem annan som helst som faktiskt tycker om dem 🙂

    Jag gillar inte heller jordgubbar men det är för att jag är så känslig för surt att till och med gobbarna blir för mycket för mig. Surt gör ont. Så himla konstigt. 😮

  Tror inte livet blir så annorlunda för mig när restriktionerna hävs. Men dramat på jobbet ska bli väldigt intressant. Tydligen har krig utbrutit mellan vissa vaccinerade och ovaccinerade. 2 personer är livrädda för att eventuella ovaccinerade ska smitta ner dem (!?) och kräver därför att de ska hålla 7 meters avstånd. Hehe ska bli kul att jobba på kontoret igen… Eller inte…

   På mitt jobb kräver en del kollegor att chefen ska ta reda på vem som vaccinerat sig och inte och sen inte låter ovaccinerade vara i lunchrum, gemensamma toaletter osv. Låter som en mardrömsplats att jobba på tycker jag.

   Till saken hör att vi redan innan pandemin hade fritt att välja att arbeta hemma de dagar vi ville, så är man rädd så finns ju möjligheten kvar.

    Lite samma hos oss! Vi ska på konferens om en vecka och försöker samköra, men nu vill de 2 personerna att chefen ska snoka reda på vilka slm är ovaccinerade så de inte riskerar att få dem i sin bil… Alltså jag tycker det låter som galenskap? Vad ska man fråga härnäst? Om kollegor har hepatit, hiv, tuberkulos…? Förstår inte varför de är så paranoida, de som är ovaccinerade utsätter ju sig själva för fara inte oss som är vaccinerade? Jag är mycket mer social på jobbet än de 2 paranoida personerna och jag tror i princip ingen är ovaccinerad (hört nästan alla prata om sin vaccintid) så de hetsar nog upp sig i onödan med… :/

     Ja och om det råkar vara en eller två ovaccinerade så utgör de ändå ingen större risk mtp att alla andra har vaccinerat sig. Min chef och kollegor ska ge fan i mina medicinska journaler.

     Kan ändå förstå de som äger bilen att inte vilja skjutsa antivaxxers. Är väl deras val vem de vill skjutsa. Man kanske inte ska blanda in chefen i just detta, men kollegorna bör ju vara ärliga gentemot varandra om de tagit vaccinet. Respektlöst annars kan jag tycka.

    (Jag som vaccinerad + naturliga antikroppar blir sugen på att lajva antivaxxer bara för att jävlas med dessa)

     Hahaha du, jag känner likadant… Vill typ gå och krama dem och antyda jag inte vaccinerat mig (vilket jag har).

   Are the vaccines effective?
   If yes, then vaccine passports are pointless.
   If no, then vaccine passports are pointless.

   Vad bisarrt, hade varit intressant att veta varför de ens valt att vaccinera sig om de har så låg tilltro till vaccinets effektivitet. Vad är poängen med att vaccinera vaccinera sig om inte vaccinet ger något skydd? Och om inte vaccinet ger något skydd mot att smittas så kan ju lika gärna de vaccinerade kollegorna vara smittade.

    Men eller hur? Förstår inte alls logiken bakom. Har man valt vaccinet vaccinet tror man väl på det, annars kan man ju lika gärna låta bli…?

     Fast nja. Inga vacciner är hundraprocentiga och även om man är vaccinerad är det dumt att utsätta sig för smitta i onödan. Finns alltid en risk att bli smittad. Den största poängen med vaccin är ju att tillräckligt stor andel av befolkningen vaccineras för att uppnå flockimmunitet så att sjukdomen slutar cirkulera i samhället. Så jag tycker inte alls resonemanget är konstigt.

      Går du runt och kartlägger vilka andra vaccin dina kollegor tagit?

       ”Gunilla jag måste kunna känna mig trygg!!! Har du tagit hepatitvaccin?? Mässling?? Influensavaccin? Gunilla tala om för mig nu!!”

      Man tror väl dock inte att man kommer nå flockimmunitet för Corona.

      Skulle säga att poängen med vaccinet främst är att skydda dem som vaccinerar sig. Extremt få människor (jämförelsevis) dör nu eftersom vi är så många som tagit vaccinet, även om vi inte nått någon flockimmunitet.

      Håller däremot med om att det kan finnas en poäng med att vara försiktig även om man är vaccinerad, i synnerhet som sjuk/ äldre. Eftersom det inte är 100 %, som inga vacciner är. Men 95 % är också jävligt bra.

      Det finns ju dock inga garantier på att du som vaccinerad inte kan bära på viruset. Vaccination skyddar ju framförallt mot att det inte blir lika allvarligt som om man inte tar vaccinet.

      Att vaccination mot covid-19 skulle leda till flockimmunitet är nog ett missförstånd.

      ”Allt talar för att sars-cov-2 kommer att bli kvar, som ett återkommande säsongsvirus. Flockimmunitet kommer att bli mycket svår eller till och med omöjlig att uppnå, skriver Lennart Svensson, Åke Lundkvist och Anders Widell.”

      https://www.dn.se/debatt/inte-ens-vaccinerna-kommer-att-ge-oss-flockimmunitet/

      Du kommer aldrig uppnå flockimmunitet med denna injektion. Varför tror du viruset muterar hela tiden?

    Ja så himla konstigt resonemang.

   De borde väl snarare vara rädda att smitta ovaccinerade? Det är ju ett extremt mycket farligare virus för dem.

   I synnerhet om dina kollegor inte har väldigt lass grundhälsa.

   Jag känner 2 stycken som är fullt vaccinerade som precis testat positivt för corona.
   Lurig sjukdom 😷

    Och jag kände en som höll på att dö av vaccinet.

    Fler som vill berätta någon anekdot?

     Menade mer som ett svar till hon som berättade om att vaccinerade och ovaccinerade skulle vara uppdelade på jobbet…

      Vaccinet ska ju skydda en mot att bli allvarligt sjuk. Innan pandemin gick vi till jobbet med risken att vi kunde få influensa eller vinterkräksjuka osv. Vi är aldrig helt safe. Vad för risker ska vi våga ta? Köra bil till jobbet? Kontoret kan börja brinna! Ja,… att leva är en risk.

       Ja tack för infon jag vet det.

     Jag känner två(hittills) som dog av vaccinet.

     Jag känner en vars hund känner en som blev förtrollad till en rymdvarelse efter vaccinering. Då hade hen ändå gjort sina efterforskningar på Google

    Är de svårt sjuka?

    Ja, man kan fortfarande få corona även fast man är vaccinerad. Skillnaden är att risken att man ska dö är mycket lägre.

  Vad är det som inte kommer ändras för dig Camilla? Fattar att du arbetar hemifrån men komma ut och träffa vänner måste väl ändå locka? Gå på konserter och resa – är du inte sugen?

   Jag vet att du frågar Camilla, men vill bara inflika att vi är nog många som har, kanske i ditt tycke, ”tråkiga hobbys”

   Långpromenad i skogen
   Styrketräning
   Sträckläsa
   Äta
   Måla
   Ja… typ lite så ❤

   Inget som inte har kunnat genomföras hjälpligt senaste tiden

    Camilla och Selma är nog ute och plockar svamp. 🍁🐾🐾

    Hahah. Du beskrev ju mig på pricken.

    Fattar det men även om man gillar att plocka svamp kanske man är sugen på en resa exempelvis, efter två års pandemi

  Tror det är bra för många att komma ut på arbetsplatser igen. Inte bara hasa runt i pyjamas och undvika folk längre.

   Det är en ögonöppnare varje gång jag drar jeansbyxorna på mig, inte lika förlåtande som mysisarna.. har släppt på tyglarna lite senaste hemarbetestiden

    Själv har jag mått så dåligt av det att kläderna blivit tält på mig 🤷🏼‍♀️

     Tråkigt att höra 😔, hoppas det blir bättre!!

    Jeansbyxor!! Det sa alltid min farmor. Så obeskrivligt gulligt ord.

     Ja, och man skall uttala det jjeeaansbyxor också 🤗

  Inget kommer ändras för mig.
  Resa är inte så aktuellt nu under rådande omständigheter- corona påverkar trots allt stora delar av världen.

  Trängas med folk i köpcentrum eller på restaurang har jag aldrig gillat. Och de vänner som är vaccinerade har jag träffat senaste tiden- trots allt.

  Trodde inte man tog 4 på ett bräde, i allafall inte tänder på samma sida i ök och uk va? Kan man ju tugga i sig tungan pga bedövningen.

  Går jättebra att ta två visdomständer i taget. Varför avråda från nåt du inte har erfarenhet av? Man tar ju två på samma sida och man märker ju ingen skillnad gällande läkning etc ☺️. Jag har tagit två en gång och en en gång. Gick super!

  Tyckte att det gick jättebra att operera ut alla 4 visdomständer på en gång. Gjorde det under samma operation som jag breddade min överkäke. Hade Alvedon i ca 4-5 dagar. Hade kanske en jäkla tur bara! Var 15 år och hade kanske bra läkningsförmåga.

  Apropå Lyko:
  ”Granskning: Lykos personal manipulerar snittbetygen – sätter skyhöga stjärnor på egna produkter
  4,6 ⭐. Så ser medarbetarnas snittbetyg ut på Lyko när vi granskar 300 av deras egna produktrecensioner. På en produkt kommer hälften av omdömena från personalen. Det här kan vara vilseledande och bryta mot marknadsföringslagen, enligt advokaterna.”
  https://www.resume.se/insikt/resume-insikt/granskning-lykos-personal-manipulerar-snittbetygen-satter-skyhoga-stjarnor-pa-egna-produkter/
  På Lykos hemsida står faktiskt att personalen ger ”ris och ros” på produkterna man säljer.
  Verkar inte så troligt att personalen ger särskilt mycket ris dock.

  Jag opererade ut tre visdomständer vid ett och samma tillfälle, gick bara bra fast de var tvungna att sy på alla tre ställen…

  Lussekatter är Satans påfund. Har letat efter julmust och marabou pepparkaka utan framgång dock.

  Angående restriktioner är jag glad att ha praktik den här terminen så jag slipper vara i Uppsala. På myndigheten kommer ju 60-40 principen att gälla så småningom men nu gäller långsam återgång. Älskar alla dramatiska personer som hotar med uppsägning om de inte får fortsätta jobba hemma 😂 typ säg upp dig, tar gärna ditt jobb

   Haha ja. Ska man behöva gå till jobbet nu också???😱😱 eh…. Ja

   Marabou pepparkaka finns på matsmart 👍

   Annars finns Marabou pepparkaka just på Ica i Uppsala 🙂 På min myndighet i Uppsala är det 100% på plats som gäller.

  Åh, jag önskar också en bröstförminskning!
  Om jag någonsin gör en hoppas jag verkligen att de tar båda brösten på samma gång 😛

  Så fort jag ammat klart mitt sista barn så ska jag också förminska brösten. Är lagom roligt med en B- och en E-kupa.

   Menar du alltså att det blivit så p g a amning??

  Så AB ska vara med i mello? Är inte det en spoiler från Läckberg? Vad jag vet har inte de tävlande presenterats. Är de ens klara?!

   Det är ett gammalt passerkort. 😊

  Jag har väl egentligen inget mot att åka till kontoret igen, utan mer att vi numera har aktivitetsbaserat kontor. Innan pandemin hade vi egna små rum. 😅 Kollegor klagar redan på det och då har vi bara fått vara max 50 st på kontoret, blir roligt efter årsskiftet när vi är 300.. 🤷🏼‍♀️

  Jag stortrivs hemma, och är mindre stressad överlag. För vissa funkar det bättre och för andra inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *