Enkät om trosor och lussekatter


Therese Lindgren var ju på g ett tag med att ta fram en mer ”fiffig-vänlig” trosa, som tyvärr aldrig kom förbi planeringsstadiet innan projektet lades på hyllan. 
Ni var många som var nyfikna på hur en sådan trosa skulle kunna se ut, och även jag blev lite besviken när det inte blev någon ny trosa.
Men…jag har en vän som är en mycket framgångsrik entreprenör inom sitt område och hon har funderat på samma sak en längre tid och där finns det resurser att gå hela vägen.
Hon tänker skapa världens bästa underkläder och jag lovade henne att hon skulle få ta del av era alltid ärliga tankar och åsikter om hur den perfekta trosan ska sitta, se ut och kännas.
Marknaden håller på att förändras och hon tror att vår syn på våra underkläder har förändrats drastiskt de senaste åren. Vi har gått från att älska till att hata bolag som Victoria´s Secret där precis allt gick ut på att vara sexig för en man och passa in i den kåta mannens dröm, till att äga vår egen sexighet och där ”anti-fit” underkläder, en hybrid mellan pojkvännens gamla y-front och underställ, trendar stort.

Man får liksom alltid sanningen hos dig och därför så kändes det självklart att jag skulle fråga dig, skrev hon till mig och nog låter det som ni? 🙂
Jag tänker att jag helt enkelt lånar ut er som vill, till hennes enkät.

Så om ni vill hjälpa henne genom att fylla i enkäten, så vet jag att hon blir väldigt glad och hon har lovat att vi ska få ta del av resultatet av undersökningen. Om ni (frivilligt) anger er mejladress så får ni också en fet rabattkod på er mejl när de lanserar.

Edit: Från företaget bakom enkäten:

Jag såg dock att det var den gamla länken till enkäten och den nya som var i andra mejlet ska ha haft ett fält för att skriva in mejladressen. Men vi löser det självklart. Jag återkommer till dig om hur.
Vi har i dagsläget fått in ca 4500 svar. Så jävla grymt!
Kram och tack igen, jag återkommer som sagt med en sammanställning du kan få visa alla nyfikna ?

Enkäten tar ca 3 minuter att fylla i.

Ni hittar den HÄR!


Vill ni inte svara på enkäten och är totalt ointresserade av underkläder så kan ni väl tala om hur många kanelbullar ni ätit idag, var man kan hitta de bästa bullarna och ifall det finns någon enda kanelbulle i världen som är godare än en lussekatt?
I think not, men det finns en som är och nafsar katten i bakhasorna och det är smörbullen från Delselius.
Den finns även som en vetelängd, och ja. Man kan äta en hel på egen hand utan problem. 😉
Bilden här ovan kommer från Jennys matblogg och ser ut att föreställa kärleksbarnet mellan en kanelbulle och en lussekatt.
Gudars skymning, jag vill mula mig själv med den korgen, och det NU!

234 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag önskar trosor som är typ som sloggi, alltså sitter bra och har ”osynlig” kant, men vill helst ha i bommul eller material som andas.

  Jag har ätit noll kanelbullar idag. De godaste gör man så klart själv, med dubbelt så mycket fyllning som receptet säger.

   Hunkemöller har typ brazilian med bomull fast utan sömmar. Otroligt sköna

    Håller så med!
    Jag köper endast hos Hunemöller numera.
    Min sambo har tom upprättat ett medlemskonto hos Hunkemöller där bonus osv delas ut, han köper alltid olika set som han vet att jag älskar och känner mig bekväm i.

   Pierre Robert-trosor! ?? Finns ibland superbilligt på Matsmart.

  LD på faymes story wtf

   Är det från imorse så reagerade jag på att hemmet såg för jävligt ut med tanke på att hon inte arbetar, (ex-?) maken jobbar hemifrån och två av barnen är så stora att de borde hjälpa till med att plocka undan!

    Oj jag reagerade inte på hur det såg ut. LD jobbar och har yngre barn, det ser inte alltid städat ut då.

     Hon jobbar INTE. Förra året omsatte hennes företag 0-50 000 kronor och då påstod hon att hon sålde mycket konst. Antingen ljög hon eller deklarerar inte inkomsterna.

      Hon påstod att hennes konst och podd drog in en heltidslön så folk skulle sluta anta att hon inte jobbar. Visar sig vara lögn.

       Ja antingen hittade hon på, eller också jobbar hon svart. Hon är ju vänster, så betala skatt är kanske mer något alla andra ska göra?

        Nu blandar du ihop vänsterns och högerns syn på skatt.

         Tyvärr inte!

      Med tanke på hur många prints hon sa att hon bl a sålde hösten 2020 så stämmer inte omsättningen. Det var under tiden då många inte fick sina prints och hennes ursäkt var bl a att hon sålt 140 st. Bara där ska ska omsättningen hamna runt 63 000. Plus podden och printen hon sålde på våren 2020.

      Antingen ljuger hon om hur mycket hon drar in eller så skattefuskar hon.

       Hon skrev att hon om börsen kraschar kan hon ändå försörja sig och barnen på podden och konsten. Samtidigt deklarerar hon omsättning på 0-50 000 kr under det året. Något stämmer inte.

        Kommer ihåg det nu. Hon skrev också sommaren 2020 att hon nästan jobbade heltid och menade på att det då var fel att kalla henne hemmafru. Nu tror jag inte att många trodde på henne men ändå intressant att få det svart på vitt att hon ljugit.

        Det måste vara en väldigt känslig punkt för henne om hon var beredd att gå in bland kommentarerna här under en period och försvara med näbbar och klor att hon visst jobbar och drar in pengar så hon skulle överleva. Ovärdigt på något sätt.

         Såklart känsligt i och med att hon kallar sig arbetarklass och har drivit manshat väldigt hårt. Samtidigt har hon i stort sett aldrig arbetat och lever på sin förmögna medelklassman.

    Sådär såg det ut hos mig när jag hade tre barn under 5 år och både jag och maken arbetade heltid.

     Ninja och Tamlin är bra mycket äldre än så. Det är bara sladdisen Juno som är under 5.

      Ja och exet/pappan till barnen jobbar hemifrån och borde ha tid att plocka undan, LD jobbar inte och är väl feminist så pappan tar väl ansvaret i huset?

    Hon har väl gått ut med att hon är deprimerad inte så konstigt att det inte alltid ser perfekt ut då.

    Sedan påverkar det väl inte sig hur det ser ut hemma hos henne så varför ens bry sig?

     I och med att det läggs ut på Instagram så är det ju fritt fram att bry sig, eller?

     Som vanligt ”du” och ”varför bryr du dig” och skrattemojis så fort någon kritiserar LD. Jag förstår att du är en nära vän eller syster, men LD har gjort det fria valet att vara en offentlig person. Känns det jobbigt för dig bör du kanske inte läsa till exempel bloggbevakning.

      Så löjligt?

  Det gick ju inte att fylla i sin mailadress någonstans? Fyllde i allt i hopp om den där kommande rabattkoden… ?

   Samma här ?

   Haha vem är den här framgångsrika entreprenören egentligen som försöker lura oss?

   Samma här ?

   Men ellerhur??

   Japp det där var en luring. Men å andra sidan, fyller man inte i sin mailadress så får man heller inte horder av reklam ??

   Hehe tänk om en influencer hade lurats på det viset ????

   Haha samma här. Luuuurad på sin data då ?

   Samma här. Svarade på allt men gick inte att lämna mejladress. Trist

   Jaaa ville också ha rabattkoden ???

   Precis! Samma här

   Samma här, hon eller han får nog allt öppna up så vi kan registrera oss!

   Samma här! Blev lite lurad!

   Svarade igen men med lite mer fantasifulla svar för att se om jag missat mailen nånstans men icke. Nu blev det lite spridning i resultatet på datan också så jag förtjänar nog ingen fet rabattkod längre ????

   Känner mig lite lurad.

   Hehe men det var den roligaste enkäten jag svarat på på länge!

   Jag fattar inte? var rabattkoden ett skämt eller missade den hemlige avsändaren att lägga in ett fält för mailen?

   Jag med haha?

   Exakt samma för mig. Snopet.

   Det var säkert bara ett knep för att få fler att delta som Camilla i efterhand kommer säga var ett av hennes roliga skämt som vi aldrig förstår ?

  Besvarat frågorna!

  Mumsat i mig två kanelbullar idag, slinker nog ner 1-2 till ikväll. I övrigt så är toscabullar är en favorit, äts dock för sällan.

   Fanns ju inte möjlighet att registrera sin mail på enkäten…

  Haha omg den tar inte tre minuter att fylla i? Gjorde den när hon delade i nån FB-grupp för ett tag sen, och jag satt i minst en kvart.

   Jag gav upp kring när man skulle välja modell på trosan och bh från bilder.

   I många frågor fanns inte alternativet ”annat” heller så stämde inget alternativ fick man välja ”använder inte bh”.

   Tre minuter är kanske i underkant men 15???

   Den tog juh typ 1 minut att fylla i

    Inte om man ska läsa igenom alla frågor och svarsalternativ, och tänka igenom sitt svar.

     Beror nog på, jag behövde inte direkt tänka. Bara svara på frågorna, jag vet ju vad jag har men förstår att det kan vara bökigare om man har massa olika mm Mvh haft samma trosor forever och har inget behov av bh.. (älskar även enkäter)

   Men jösses vad ni klagar.. den kanske tog 4 minuter och det var sjukt mycket alternativ att välja på. Vissa måste bara alltid klaga på något! Missade ni att den var frivillig?

    Men gud. Stör det dig så mycket att det var en rätt så dålig enkät?

    Man gör väl en enkät för att få fram många bra svar. Då bör man underlätta för den som svarar och se till att alla svar kan komma fram, inte bara de man vill ha.

     Puft den var ju kul!

   EN KVART? Tog mig seriöst inte över 3 min.

  Vem står bakom enkäten? En vän ja, men mer?

   Haha ja jättekonstigt, att vara anonym när man svarar är jag van med men en totalt anonym enkät i form av avsändare..? Känns lagom seriöst.

   Det är ju jättevanligt att själva företaget/uppdragsgivaren är hemlig, och att en marknadsföringsbyrå sköter marknadsundersökningen.

    Jo men då står ofta i alla fall marknadsföringsbyrån som avsändare. Seriösa enkäter kommer med en avsändare, helst med en kontaktuppgift också. Även om företaget i sig är anonymt.

   Någon som vill att man ska prenumerera på trosor så sjukt genomskinligt. Neeej tack

  Reklammarkering?

   Varför skulle det behövas en reklammarkering för att du lägger ut en enkät åt en vän? ?

    ”Du kan få en fet rabattkod.”

     Är fortfarande inget betalt samarbete? ??‍♀️ Står ju inte ens vilket företag det handlar om

      Hade en flunsa gjort det hade Camilla gapat om det på sin story ?

       Tror du jag har så dålig koll? 😉

       Klart hon inte gjort ? hon sitter väl inte och hittar på i sina inlägg om smygreklam?

   Bra reklam där inget varumärke finns med ❤️

    Man räknar väl med att rabattkoden används sen när den trillar ner i mailinkorgen.

    Så man skulle kunna, som influencer, be ens följare skriva upp sig på en maillista om de vill ha en fet rabattkod skickad till sig och därmed komma runt allt kring att markera reklam? Frågar åt en vän.

     Om influencern inte får betalt i pengar, produkt eller har någon annan egen ekonomisk vinning så behöver det väl inte märkas med reklam?

      Som följare vet jag ju inte om flunsan får betalt av företaget eller inte.

      I exemplet ovan skulle influencern kunna få betalt utan att behöva reklammärka eller?

  Tog mig 15 min att svara och inte 3 min

   Det tog mig en och en halv minut, så om det tar 15 beror det nog snarare på dig än på enkäten. Du kanske gjorde något annat samtidigt, läser långsamt eller har dålig uppkoppling?

    Nu är det tre personer som skrivit att det tog cirka en kvart. Så det är nog snarare du som gjorde den på 90 sekunder som inte läst igenom allt ordentligt.

    En och en halv minut??

    Tog inte en kvart för mig men tog åtminstone det dubbla mot för vad som lovades.

   Tog mig också 12-15min.

   Men varför la du ner en kvart på detta?

  Jag förstår fortfarande inte vilken trosa det är folk tycker saknas på marknaden.

   För i alla fall mig, som är plus size, så fattas det jättemycket.

    Jaha, jag är tjock och tycker att det finns massor med trosor att välja på.
    Vad är det du saknar mer specifikt?

     Okej? Jag upplever iaf att det fattas mycket på plus size marknaden. Hittar aldrig något i t.ex. spets som inte kostar skjortan, något som passar i midjan och rumpan, något som inte bara är high waist. Osv. Kan fortsätta i en evighet. 🙂

      Jag köper alltid på bonprix. Bra storlekar, mängder av modeller och material. Tycker att de har mycket att välja på som är både snyggt och bekvämt och bra spann på storlekar.

       Menar alltså inte att något passar dig för att det passar mig. Upplever bara inte att ens storlek är ett hinder att hitta (det jag tycker är) snyggt och bekvämt.

       Jag gillar inte Bonprix, deras kvalité är inte det bästa. Sedan har dom inte så många trosor i min storlek så utbudet där är väldigt dåligt för mig.

        Inte storlek, menar smak. ?

   Den för oss med normal midja och skitstora skinkor. Köper jag så de sitter ok i midja/höft är de på tok för små i tyget över själva skinkan. Jag vet inte – typ 1/10 brukar kännas bra. Kanske borde vänja mig vid string så jag slipper att det spänner/sitter skevt över rövem/skär in i skärten så det blir som en veckad matta i skåran. Usch. Alltid så besviken när jag köper trosor.

  Vilket märke av trosor är det? Gjorde enkäten men det framgick ju inte vilket företag som ska tillverka underkläderna…

  Lussekatter är torra eländen med två äckliga russin i. Och det spelar ingen roll hur många som delar sina ”toppenknep” för saftiga och goda lussekatter, de är alla torra och tråkiga. Det är deras grej. Torr, torr, torr, torr, ett russin, torr, torr, torr…

  Tur att man har god julmust att skölja ner det med när folk ska lura i en att ”mina är minsann inte torra!!”

   100%

   Jag älskar lussekatter, men håller med om att det inte ska mycket till innan de är torra. Ett dåligt recept, 30 sekunder för lång gräddning, att de förvarats fel eller värmts upp på fel sätt gör dem ju nästan oätliga. Ganska gnälliga bullar, med andra ord.

    Inget för amatörer?

   Men man DOPPAR DEM JU!! I te, kaffe, mjölk, whatever ?

    Det är därför man (om man är normal) skiter i att baka lussekatter och bakar vanlig bulla med saffran i degen och sen en stor sats mandelmassafyllning.

    Orka äta så torra bullar att de måste blötläggas för att gå ner ?

    Ooooobs, läs min kommentar så glatt som jag menar den

   Hatar lussekatter!

   Låter som att du bara ätit lussekatter köpta på ica och (de flesta) bagerier? Bra hembakade lussekatter är långt ifrån torra ?

    Så säger alla lussegalningar. Men nej, även hembakade är torra som snus. Dina också ? att vara torr är lussekattens signum.

    Så säger alla ”du har minsann inte prövat miiiiinaaaaa jag har 2 LITER kesella i degen”
    Nej dina är oxå svintorra

     Det handlar om balanserad mängd mjöl. Du kan ha två kg kessela i men har du för mycket mjöl blir det torrt. En kladdig deg, riktigt Smör och blanda ut saffran med lite vodka ???

      Torrt.

      Alltså lussekatter blir aldrig saftiga. De är bara mer eller mindre torra. Sen kan man ju tycka att snustorr bulla är gott, men torrt är det ?

       Bulle heter det.

     Kesella gör inte lussekatter ett dugg saftiga. Vill man ha saftiga lussekatter är det mängder av rumstenpererat smör i degen, kladdig deg (eventuellt med fullfet creme fraiche i) och pensling med sockerlag direkt efter gräddning som gäller. De flesta gör snustorra lussebullar som gräddats för länge *ryser*.

   De saftigaste jag ätit är Pågens små lussekatter som lanserades förra året. Det innehåller säkert miljoner tillsatser och kanske inte riktig saffran men ALLA hembakta och från bagerier, butiker är verkligen jättetorra.

    De enda som duger att ätas ?

   Jag gör typ kanelbullar av lussekattsdeg. Men med smör och mandelmassa. Det blir så löjligt gott. Man får saffransgrejen men skippar torrhet! ??

   Du gör dem såååå fel, stackare ? har själv fobi för allt som är torrt. Mina blir så saftiga att det är helt otroligt. Man måste bara lära sig. Tips är mycket mindre mjöl än vad som står, degen ska vara KLADDIG. Tips 2 är kesella i degen. Tips 3 är inte lika lång gräddning som det står.

    Så där låter exakt alla tips man får så fort man påpekar torrheten i detta bakverk.

    Vet du vad det leder till? TORRA lussekatter. Även en ”saftig” lussekatt är torr.

    Nej nej NEJ!!! Kesella gör absolut ingenting för saftigheten, den som påstår att kesella i degen är the shit har aldrig ätit saftiga bullar öht. Kesellamaffian är stackare på riktigt!

    Fett, bullarna behöver fett!

     Exakt, de ska drypa av fett! Fick en skickad per post förra året av en kompis som bor i Stockholm, hon ville att jag skulle få äta världens godaste lussebulle… Jösses så rätt hon hade, trots att den legat i ett bubbelplast kuvert minst ett dygn var den supersaftig och fantastisk. Köpt på Ett bageri ?Hade nog lika mycket smör som ett wienerbröd, samt mandelmassa!

    Men ogräddad deg och kesella gör inte att bullen blir god. Bara hungriga äldre människor på 10 fikat som himlar med ögonen o doppar i kaffet. Har aldrig i mitt liv ätit en god hembakt lussebulle, alla torra sträva och kräver 1 liter mjölk för att få ner.

  Bara min Instagram som ligger nere?

   Både instagram och facebook för mig 🙁

    Skönt att inte vara ensam ?… Facebook också nere såg jag nu

    2,9 miljarder användare är drabbade.

     Får väll baka en andra vända med kanelbullar istället för att slösurfa ?

      *väl

   Nej samma här. WhatsApp också

   Om man skaffar Twitter så ser man direkt om instagram eller facebook ligger nere.

    ?

    Men om twitter ligger nere då??? ?

     På de sex åren jag har haft Twitter har det aldrig legat nere.

      Jag försökte vara rolig men okej.

      Om man behöver skaffa ett nytt socialt media för att ha koll på om de andra sociala medierna ligger nere så låter det som att man kan behöva en paus från just sociala medier.

       Beror kanske på vad man jobbar med 😉

       Jag jobbar med digital marknadsföring på sociala medier. Som att säga till en ekonom att den borde ta en paus från Excel när Microsoft 365 ligger nere haha

        Haha men snälla.

        Man kanske inte måste ta allt på blodigt allvar heller? Prova slappna av lite.

     Twitter ägs inte av Facebook väl så därför funkar twitter denna gång, bara Facebook ägda företag som ligger nere. ?

   (Wow! Ingen som skriker om ”ÖS ÄR PÅ ONSDAAAAG” ?)

    Ot kopplat till sociala medier har väl alltid varit okej?

     Haha sant förvisso. Skojade lite, jag bryr mig inte om folk frågar om annat ?

    Desperate times

  Låg kvalitet på inläggen idag. Märkligt att ägna ett helt inlägg åt en enkät till en anonym vän.
  Bättre kan du… ?

   Hej Marie, du behöver inte läsa det som du tycker är trist eller kommentera surt i en blogg du läser helt gratis.

    Jag kommenterade inte SURT? Jag framförde en åsikt. Folk i detta kommentarsfält hugger på så orimliga grejer

    Svårt att veta om man tyckte det var intressant före man läst. Kan hålla med om att man kan ha vissa förväntningar på nivån, även om alla inte gillar alla inlägg. Idag har nivån varit låg. Men jag är snäll så jag ska svara på enkäten och sätta en timer så jag kan säga exakt hur lång tid den tar för mig. Antar att ni alla vill veta.

     06:05,61 tog det. Då är jag snäppet intelligentare än genomsnittet men läser ungefär i genomsnittshastighet.
     Bildfrågan gick inte att svara på, kan inte under några omständigheter tycka att porrig bild på nerblodade trosor är tilltalande även om jag drogs mer till de övriga underkläderna på det kollaget.

      Blodiga trosor? Den bilden missade jag.

       Kollade igen och nu såg jag. Nog för att jag kollar via mobilen som jag inte noterade det på bilden först. Fick zooma lite nu. Ja, vilken udda bild att ha med.

       Reagerade också på just kollagen. Svårt att välja ett då bilderna var så olika varandra i kollaget. Gillade kanske tre men inte de andra osv. Hade hellre valt vilka sex bilder av alla jag tycker var mest tilltalande.

       Bilden Bloggbevakning skrev om här. Jag har inte insta så jag kan inte se den men du kanske kan. https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/08/25/normalisera-mera-mens-med-maxinne-bjork/

   Även solen har sina fläckar. 😉

  Lite tråkigt när de ska fokusera på ”den perfekta trosan” men inte alls frågar om vilket material man föredrar utan fokuserar på vilken reklam man föredrar ? De frågade enbart om återvunnet material var viktigt.. köper enbart i Modal/tencel, och möjligen bomull.

   Och på vad man saknar idag fanns det några förval. Hade gärna haft ett öppet alternativ där man kunde skriva själv om ens svar inte fanns listat.

   Kändes som en enkät där de i princip redan har en idé om vad de ska göra för trosa. De vill bara veta vilken färg osv kunder föredrar för att kunna hävda att den är skapad utefter kundens önskemål när de marknadsför den.

   Så otroligt genomskinligt att det bara handlar om en prenumeration

  Tog max fem minuter att fylla i. Saknade bara en sak: varför ännu ett nytt märke? Det råder ingen brist på relevanta trosor eller bh/toppar. Tvärtom, ett överflöd. De som läser här köper troligen det mesta på Lindex, Kappahl, Hunkemöller (stavning?)och ICA maxi. Jag tex köper trepack jättetrollor maxi i bomull på ica maxi pga de sitter perfekt. Behöver inga sexiga underkläder pga att en man med sann libido behöver inga hjälpmedel. Dito för kvinnor.

   Jag köper fina underkläder för mig själv inte för nån man, mvh singel i 6 underbara åt!

  Bland de sämre enkäter jag genomfört.

  Undrar med vilka trosor som fattas? Om en köper kläder i rätt storlek slipper en bygel som skär in, trosor som åker in, valkar av BH osv

   Håller helt med. Amatörmässig enkät.

   Trosor har jag hittat mina absoluta favoriter (Neutral som man kan köpa hos ekotrade, string i bambu)
   Men som BH saknar jag en mjuk följsam sak helt utan byglar som ändå passar oss med lite större bröst! En mix mellan mys-top och sport-bh, i något naturmaterial som andas. Som helst separerar tuttarna lite ändå så det inte blir brödlimpa på mitten 🙂

  Of topic men såg nu att något äckel swishade Alexandra (nilsson) 90 k för hennes inplantat!! Får man göra så? Skatt?

   Ingen skatt på gåvor längre!

   Har också gamla implantat jag kan sälja! Nöjer mig med 45k! Om äcklet ser detta så hör av dig!

   Hon fick alltså 4 av mina månadslöner för att ge bort något hon skulle slänga…. Önskar någon vill köpa saker av mig med

    Tips: sälj gamla underkläder online.

     Undrar alltid var och hur detta sker?! ??

     Det funkar inte att göra det, finns ingen marknad.

      Säg det till de som köper av mig ?

     Hur gör man det? Undrar på riktigt

  Hade önskat fält för egna kommentarer i enkäten om underkläder.
  Jag önskar lite större trosor som täcker rumpan såsom hipster och i micromaterial som inte ger några kanter. Använder mest svarta och hudfärgade trosor men hade uppskattat om dessa typer av trosor även fanns i roligare färger.
  Viktigaste punkten för mig som jag tycker helt saknas på marknaden av någon märklig anledning: bomullsstyget som sitter i grenen måste gå högre upp på venusberget då jag ALLTID har problem med att flytningar/mens hamnar/läcker delvis ovanför denna lilla tygbit vilket skapar en obekväm och våt känsla och lukt då vätskan inte absorberas av material såsom spets och micro.
  Alltid tyckt att det är helt orimligt att ingen av kvinnorna som designar trosor upplevt samma sak. Eller är det bara jag som har det här problemet?

   Har aldrig haft det problemet

    Skönt för dig ?

   Samma här! ?‍♀️

   Har samma problem med grenen, men börjar tro att det har med min rumpa att göra. Putrumpan drar liksom allting mer bakåt. Och större storlek funkar inte då det inte sitter åt ordentligt kring höfterna.

    Bra stringtrosor är lösningen för stora rumpor… eftersom den inte sitter på själva rumpan passar den alla 🙂

     Sexig kommentar! 🙂

   Anonym 18:41 – ja!!!!!!! Blir galen på att lappen inte går nog högt upp

   Samma här. Blir tokig på ”läckande” flytningar.

   JA! Om jag har flytningar så hamnar det typ alltid ovanför ”lappen”, eller extratyget. Trodde det var min anatomi det var fel på ?

   Alltdrig någonsin kommit i närheten av övre gränsen på bomullen i grenen.

   Kan inte nog rekommendera trosskydd i tyg till er. Det funkar toppen för mig. Köp i bomull så känns det som en extra ”grenlapp” som går så högt man vill bara. Toppen enligt mig.

   Jag har samma problem! Läste om det i en Facebookgrupp för bara några veckor sen, då hade någon tjejs man berättat för henne att vissa har underliv som lutar mer bakåt medan andras lutar mer framåt. Så anatomin skiljer sig åt mellan oss och trosor är uppenbart gjorda för dem vars mens och flytningar rinner mer bakåt och inte för oss där det rinner mer framåt. Därför inte alla här känner igen sig i din beskrivning! Men håller med att det är konstigt att ingen kvinna i underlivsbranschen gjort något åt detta, varför är alla sydda med grenen likadant liksom.

  Sömnlösa kanter i bra material som låter underlivet andas, askyr att sova naken!

   Sömnlös ? noll kanelbullar försöker hålla igen, är en göttegris av rang!

  Saknade boxertrosa. En trosa som går under skinkorna men ändå formar att man har TVÅ skinkor. Och hög midja.

  Älskar VS trosor lika så Lace lab ?

  Trosor som är bredare i grenen, inte ens på stringtrosor behöver dom ”smalna av” så långt fram så att dom sitter mellan blygdläpparna haha. Så oskönt!

   ELLER HUR! Skrev precis en liknande kommentar nedan ? Hatar känslan att de trillar ut längs sidorna ?

  Delselius kardemummabulle ?♥️

   Delselius är ju för dåligt nu när systrarna inte längre äger.

  Bred gren vore riktigt skönt! Hade ett par favoriter från H&M som är grymma (förutom att de går sönder megafort ?). De har slutat sälja dom nu ? Men fina, sköna bomullstrosor med spetskant och bred gren vore fab!

  På tal om tips.. Min favvomascara säljs inte längre. Tips om en bra svart mascara med stor borsta önskas ?

   Senast köpte jag en från Loreal
   https://lyko.com/sv/loreal-paris/loreal-paris-paradise-extatic-black-wate
   den tycker jag mycket om och jag upplever borsten som rätt stor!

    Tusen tack!! ???

   Loreal telescopic är den bästa mascaran OF ALL TIME den i guld ? testa, du kommer inte ångra dig!!

    Tusen tack ??? Ska kika på den ?

    Den har jag med haft och gillar den starkt också! Pytteliten borste som är bra för mina knappt existerande underfransar ?

    Dock gillade jag inte den borsten ? Meeeen gick in på Yves Rocher och de hade fått tillbaka min gamla på halva priset dessutom! ???

   Loreal Bambi eyes ?

    Tack snälla ?? hittade nyss min gamla på Yves igen, på 50% rabatt! ?

  Och INGA lappar!!! Så fruktansvärt jobbigt att stå med saxen och klippa bort varje gång….. så blir det en jobbig kant kvar hur man än gör? det behövs inte lappar i trosor!!

  Har ätit 4 kanelbullar som jag bakade i morse. Dessutom delade jag ut till snälla grannar.

  Saknar även boxertrosor i bomull som faktiskt är BOXERTROSOR! Alltså går ner en bit på benen, tillräckligt långt för att inte glida/rulla upp.

  Saknade fritextfält i enkäten. Jag vill ha trosor i 100% bomull eller bambu så att man inte får svamp!

   Alltså.. det är så mkt prat om svamp till höger och vänster. Jag har haft typ polyesterstring i 20 år och aldrig någonsin haft en svampinfektion?

   Håller helt med! Jag hade nog hellre haft en stringtrosa i bomull än en perfekt hipster i syntet. Materialet är allra viktigast för mig så det var konstigt att inte en enda fråga rörde det.

  Jag föredrar rejäla mormorstrosor för att de passar mig bäst. ?

  För övrigt undrar jag om någon tittar på årets Bachelor och tycker något om det. För mig känns det som en tillbakagång och ungefär från den tiden vi hade Fröken Sverige i Sverige. ?

   Enda gången jag kollar på det är när Anis Don Demina reagerar på det ? Helvete vad man garvar ?

   Jag kollar och har väl mest hängt upp mig på Elins sätt att hantera sin herpes. Så sjukt beteende när hon först säger att hon inte kan kyssa Simon pga sin herpes för att i nästa date gå all in på stackars Sebastian och slaska tratt! Visst, killen kanske har herpes själv, men ändå. Försvarstalet i ”tjejerna avslöjar allt” var bara för dumt.

    Jag hänger upp mig på hela konceptet som är så förlegat.

  Jag tycker det är lätt att hitta sköna trosor. Bara man köper i rätt storlek och en modell man trivs i, man kan ju behöva testa lite olika modeller innan man hittar rätt men det är inte särskilt krångligt. Trivs i trosor med hög midja så allt hålls på plats och noll risk att de hasar ner, finns massor på Lindex i olika material.

  Angående kanelbullar så har jag ätit två st idag och två igår. Mina egna hembakade med massor av fyllning är de godaste bullarna jag vet.

  Vad tycker ni om Kenzas nya spons-kök i hennes nya lägenhet?

   Tycker det är tråkigt då allting måste matcha och vara perfekt inom inredning.

   Ingen höjdare faktiskt!

   Så otroligt fult i en sekelskifteslägenhet. Så trött på influencers som river ut alla tecken på hantverk och historia för att sätta in massproducerade spånskivekök.

   Inte fult men väldigt tråkigt. Varför inreder alla influencers grått beige och vitt.? Tycker de börjar kännas lite väl obehagliga för att va ärlig. Allt ska va så perfekt och dyrt.

  Om det är nån som har tips på stringtrosor som är breda i grenen och över höfterna så tages det tacksamt emot?

   Cubus har ett par! Dom är fantastiska.

    Åh tack!

    Hej!
    Kan du lägga in länk eller namnet på trosorna? : )

   Frank Dandy!

    Tack snälla!

   Kappahl

  De hade ju helt missat den mjuka bh-n som typ alla som jobbar hemma haft senaste året.

   En bra bygelfri bh för stora hängiga bröst är allt jag begär. Tills dess får sportbh duga. Orkar inte med byglar.

    Mitt tips: bygelfri amningsbh. Köpte två par på Ullared (99-199 kr?) på ren chansning, när jag var gravid. Det var många år sedan och använder fortfarande dessa. Vet inte om det har att göra med att man kan knäppa upp där framme – men brösten är både bekväma och faktiskt riktigt fina i dessa?! Jag har stora bröst hehe.

    Jag har typ 85 D/E och tycker den från Lindex funkar bra.

    Sloggy ?

    Swegmark har ett bra utbud på bygelfria. Bra kvalitet.

    På Evas Underkläder finns det en slags ”tant bh” eller ”retro bh” som jag har några utav, 75 F
    De är utan byglar, men sydda i stumt material (tyvärr syntet) som verkligen håller allting på plats, och separerar brösten lite också. Inte den snyggaste bh för djupa urringningar, men annars toppen tycker jag. Bredare axelband på större storlekar.

   Eller hur? Jag kommer aldrig att använda bygelbh igen.

   Sloggi Zero feel ?.

  Samma här. Blir tokig på ”läckande” flytningar.

  Ot, men såg en artikel från sajten Wellness av Sara Dahlström (fitnessinfluencer som fokuserar på kroppspositivitet) där hon har en stor bild på sig själv och den är galet retuscherad. Hennes ben är Anna Book släta och händerna har inga linjer alls. Blev väldigt förvånad över detta då hob alltid känts som en person som är anti sådant och har även för mig att hon är chefsredaktör och har alltså godkänt att bilden ska publiceras så ?

  https://www.wellness.se/traning/styrketraning/a/JxBgz4/har-ar-basta-rumpovningen-enligt-forskning

   Okej såg nu att hon varit chefredaktör för Hälsa & Fitness så my bad på den meningen.

   Den är dessutom EXTREMT dåligt och uppenbart retuscherad. Att den där bilden ens gick igenom proofing??

  Det här gick nog inte som tänkt. Folk tipsade om bra trosor från olika märken, så intresset för ett nytt underklädesmärke har nog minskat bland den här bloggens läsare.

  Vart skulle man skriva mailadressen då Camilla??

  Gick ju inte att skriva mailadressen nånstans. Ingenstans heller någon avsändare på enkäten. Känns lite oseriöst…

  Bästa receptet på lussebullar. Hittade det förra året och kommer aldrig använda något annat recept igen. De blir saftiga på grund av mängder med fett i receptet. Varsågoda.

  För extra saftighet kan man byta ut en del av sockret mot vit baksirap. Säg nej till snustorra lussebullar med kesella och för lite smör ?.

  Man kan givetvis också ha pärlsocker på bullarna istället för strösocker som i receptet.

  https://sotasaker.com/2016/11/25/lussebullar-med-creme-fraiche/

   Bästa receptet är kalljästa Lussebullar. ?

  Hoppas hen som skapat formuläret är medveten om att det bör framgå vem som ansvarar för enkätundersökningen och att den som fyller i enkäten måste kunna kontakta denne.

  Från etiska rådet för marknadsundersökningar:

  ”Får den som gör undersökningen vara anonym?

  Undersökningsföretaget får inte vara anonymt. Respondenten har rätt att kontrollera att uppgifterna stämmer och få information som gör att intervjuaren kan spåras. Däremot får uppdragsgivaren vara anonym.”

  Extremt amatörmässig undersökning.

  Lägg till vad syftet är med enkäten eller iaf vad insamlad data kan komma att användas för?

  En enkät ska inte vara grund för att samla in leads (framtida kunder) och får inte kontaktas efter för att sälja.. nu går det ju dock inte att lägga in sin email men att det inleds med ”nu löser vi detta tillsammans”? Vad ska lösas ens?

  Sedan saknas även godkännande av att uppgifter sparas i enlighet med GDPR.

  Och hur kan personer som deltagit återkalla sina svar?

  Gahhh

  Varför är det socker på lussekatterna istället för russin.

  De bästa underkläderna är de mest hållbara. Annars inte märkt någon skillnad men jag kör bara boxers.

  Alltid 100% bomull och inga tighta trosor.
  Lider av konstant svamp så det är det som gäller.

  Hur tvättar ni era trosor förresten? Står ju att vissa bara ska tvättas i 40 men jag kör allt i 60 och sen torktumlar jag det för underkläder vill jag ha rena (torktumlaren dödar också bakterier iom värmen), men jag tycker typ att alla krymper efter ett par år. Upplever ni samma eller är det kanske bara jag som har lagt på mig om röven? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *