Tre komplimanger

På tal om komplimang, ska vi göra så att vi alla delar ut tre komplimanger till tre olika personer idag? Komplimanger vi verkligen MENAR. Är ni med? Imorgon kan vi berätta om vem vi gav dom till och vad dom sa. Jag ska försöka ge komplimanger till tre människor som jag inte känner 🙂 // Laila Högfeldt

Eftersom det här inlägget hade blivit en smula torftigt om jag givit mina tre komplimanger till folk jag träffar irl så tänker jag att jag ger komplimanger till tre stycken Bloggbevaknings-relaterade människor, medan ni väljer fritt hur ni vill fördela era komplimanger.
Dela gärna med er av era komplimanger här inne, oavsett vem ni än ger dem till. 🙂

Er tur! 😉

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Säger en del att ingen kommenterat 😆

   Ja men så blir det ibland 😅

  Man brukar väl inte skriva ut lönen i annonsen redan?

   Brukar väl i alla fall oftast stå vilken löneform det är. Timlön, månadslön eller dylikt.

    Nja, anställningsformen brukar framgå.

     Var inne på arbetsförmedlingens hemsida nu och i nio av de tio överst annonserna i min stad stod det vilken typ av lön som gäller.

     ”Om anställningen
     Lön
     Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön”

   Nej det är ovanligt. Men reagerade på att det står assistent/praktikant. Bestäm dig? En praktikant är ju oftast oavlönad.

   Nej det brukar inte stå.

  Jag vill ge min soffa en jättekomplimang för att den stått ut med mig och mitt lata arsle precis hela dagen idag.

  På tal om gravidappar. Jag är nygravid (vecka 6) och tar tacksamt emot tips på bästa gravidappen. Jag har Preglife och tycker att den är jättebra, men finns det ännu bättre?

  Tack tack!

   Onemillionbabies gillar jag också.

   One million babies tycker jag var den bästa. Plus libero-appen ☺️

   Graviditet+ är en mysig app!

   One million babies är min favorit. 😊
   Svensk, med massor av information, man kan söka upp mat att undvika, läkemedel om dom är okej, fylla i sin vikt och följa kurvan, dessamma med bebis, följa kurva på blodvärde, blodtryck etc. En dagbok där man dagligen fyller i hur man mår, t.ex. trötthet, illamående, allmänt så kan man följa kurvan och se när man hade det som värst, när det vände etc. Gillar att appenär stilren och enkel. Man kan bjuda in sin partner som kan följa graviditeten.

    En allmän fråga och lägger inte någon värdering i det men jag undrar ni som använder dessa appar, vad tänker ni kring den här typen av hälsoappar eller appar för mens och liknande och personlig integritet? Tänker även appar som används för viktkontroll. Det är ju en del personlig info som fylls i dessa appar om man använder dem fullt ut. Eller har ni någon slags gräns på vad ni fyller i och inte? Var går den gränsen isf?

     Det är ju inte att man skriver in personnummer, var man bor etc. Allt som krävs är ju oftast en mailadress och en mailadress kan man ju göra lite anonym för att använda till just sånt här om man känner för det. Jag är en sån person som brukar läsa alla användarvillkor för att verkligen veta vad jag skriver under när jag signar upp mig för en tjänst eller ett medlemskap, hur min information kan komma att användas, se över vilka behörigheter en app vill ha på min enhet. Detta ligger till grund för om jag väljer att bruka en app eller inte.
     Jag fyller sällan i exakt allt, bara det som är av värde för mig och som känns bra. Att fylla i allt hela tiden är också bara jobbigt tycker jag.

   Preggers!

   Jag har Baby Journey och är nöjd – gillar att man får följa/kan läsa om andra i samma vecka.

   Varför behöver du det??!!

  Fornis app – känns påhittat att de omsatt 10 mille… ”preliminära siffror”? På vad exakt skulle en så liten app omsätta så mycket?

   Det kanske är ett räkne-exempel? ;D

   Ja verkligen – har inte appen men undrar så vad en omsättning på 10 miljoner består av.

    Eller hur? Driver själv en liknande business mot en annan målgrupp, och det är sjukt svårt att nå de summorna på samarbeten och annonsörer.

   Bolaget Baby Journey AB omsatte 1,6 mkr första året som slutade 31 december 2020.
   Man får väl anta att 10 mkr är en prognos för räkenskapsåret 2021 där det återstår några månader.

   Räknat i LEK dvs Löwengripkronor

   Kände samma….

   De kanske tagit in investerare? Obs jag kan ingenting om företagsekonomi så det kanske inte ens räknas till omsättningen 😅 men håller med om att det låter som höga siffror. Vad är det de säljer ens? Själva appen? Annonsering i den?

   Antar att de säljer användardatan…

   Det är väl inte konstigt om dom omsätter 10 milj? Deras konkurrenter omsätter ju 25 milj!! 😅

  Jag vill ge en komplimang till den som uppfunnit nässpray, Ipren och Strepsils. Bubblare: Ben&Jerry’s grundare. Med vänlig hälsning, ”Förkyld som fasen”

   Åh, har ingen glass men är också superförkyld 😭

   Stackars immunförsvar som inte har arbetar på snart två år 😂

   Beställde precis ben and jerrys haha. Mvh halsfluss

   Jag vill också ge nässpraysuppfinnaren en komplimang 😍 Och smäll på fingrarna. #addicted 😂 (men ÄLSKAR min otrivine menthol 😍)

    Otrivin Menthol – nässprayernas Rolls Royce

     har ni testat att ha eran OM i kylskåpet? alltså det är next level ❤️ älskar den nässprayen som om den vore min förstfödde!

      Ska testa 👍

     Otrivin comp ska det vara 🧡

      Comp 🥺🥺❤️

   Har någon smakat nya mint-B&J?? Är den god??

    Vill oxå veta ÄLSKAR mintglass

    Jag åt den för flera år sedan när de hade en affär i Stockholm, tyckte att den var riktigt god😍 Har tyvärr inte hunnit smaka den som kommit ut till affärerna nu.

   B&J är så överskattat så jag vet inte vad. Tror att de som ”älskar den” bara blivit lurade av hypen.

    Så känner jag med Häagen-Dazs. Jag KAN INTE tro på att någon har en sån tråkig jävel som favoritglass.

     Letar som en galning efter nya rom och salt karamell med kaksmul i. Tråkigt? I think not. #kränkt #glass4life #häägendazsinmyheart

     Hallå Häagen Dazs salted caramel är allt annat än tråkig.

     Chocolate salted caramel 😭 blir kränkt

     Blir orimligt nyfiken på vilken glass du själv föredrar om hd är tråkig. Berätta!!

      Jag är en B&J-tjajj. Half baked <3 sörjer fortfarande nordic water peace <\3

      Säger inte att jag tycker HD är äckligt. Jag älskar glass och tar gärna HD om det är på extrapris. Men de alldeles för tråkiga för att vara favoriter :')

      Nu verkar det ha blivit något knasigt med min kommentar. Men. Jag är en B&J-tjej, det är jag. Half baked, mmm.

      Sen köper väl jag än och annan HD när de är på extrapris. För all del! Men de är ju för tråkiga för att kvalificera sig till favoriter…

       Oj vad olika det kan vara! Jag tycker B&J känns som en b-variant av HD. HDs krämiga chokladglass som är så len och smakrik 😭 B&J har väl typ goda cookie dough-bitar och godsaker INUTI sin glass, men själva glassen är trist.

    Den enda goda B&J är Cherry Garcia. De flesta andra smaker är lite mediokra.

     Älskar Cherry Garcia! Men hittar den ingenstans längre 😩 Det är den enda B&J som jag gillar

     Agree, Cherry Garcia, Chunky Monkey & New York Super Fudge Chunk är de eda jag gillar, alla är borta från den svenska marknaden (finns dock på svenska B&J-glassbarer).
     Så tyvärr köper jag aldrig B&J längre, synd för de var så goda. B&J fick mig att gilla glass.

    Håller med dig. Dessutom smakar de ofta ägg, vilket jag tycker är äckligt.

  Jag vill ge en komplimang till mig själv. För att jag är himla bra. Och snäll, vilket är en väldigt underskattad egenskap.

  Tack till influensers som skapar content till denna blogg.

  Tack till Camilla som fortsätter med denna ”blogg” så jag själv inte behöver följa en enda influenser.

  Och det allra största tacket skickar jag till alla som kommenterar här och gör denna blogg så läsvärd och svår att lämna.

   Varför ”blogg” och inte blogg?

    Varför måste du påpeka?

     Det var inte ett påpekande utan en fråga.

    Bra fråga, vet faktiskt inte varför det blev så.
    Ingen baktanke så ingen anledning att överanalysera.

    Gissningsvis då blogg traditionellt åsyftat något som närmast utgör en dagbok på internet medan Camillas plattform snarast utgör rapportering om mer eller mindre ”kändisar” och således påminner mer om en skvallertidning men i bloggform.

     Hoppsan, ser att kommentarförfattaren redan besvarat frågan, ber om ursäkt för överanalyseringen. 😀

      Vet du vad, jag tar tillbaka min förklaring då din var så bra, den kör vi på 😊😊

  1. Första går till mig själv. För att jag alltid är så positiv, målinriktad och stark – trots att jag mår jävligt dåligt i min endometrios så ger jag fan inte upp. Kommer aldrig göra heller!

  2. Andra går till Ida! För att du är en fantastiskt fin människa jag lärde känna här – tack vare en simpel skjorta 😍❤️

  3. Tredje går till TRH – för att du orkar trots alla negativa kommentarer om dig. Vi tycker inte heller alltid lika – men jag skulle aldrig kunna bete mig så som vissa gör här mot dig. Du verkar vara en tuff, modig och sansad person.

  4. Och till alla er andra som behöver höra det: DU är viktig! Va rädd om dig, det finns bara en av just dig 🧡

   Heeeej 😁😁👋 /Ida ❤️

    😍❤️ idaaaa

   Mvh/TrH

    Va? Jag är inte TRH 😂 / TS

  En komplimang till mig själv för att jag är positiv, glad, gullig mot min omgivning trots att jag mår piss pg jävligt dåliga järnvärden som fått mig totalt ur balans! Jag är fan grym!

  1. Till mig själv som klarade en kaosdag.
  2. Till min pappa som är världens bästa människa❤ (jo min mamma är också bra)
  3. Till min tränare som är så himla himla go och bra.

  Jag vill tacka camcam för att öppet spår finns. Många där ger bra råd och försöker hjälpa andra. Och det känns bra. 😊

  Tackar min säng idag för att den har tagit hand om mig vid mens och endometrioshelvete. Och tackar mitt jobb som tillåter mig att flexa ut när jag mår dåligt.

   Känns som att prick alla har endometrios. Brrrr hemskt! Är det något man liksom ”alltid” haft eller kan man drabbas/plötsligt märka det i vuxen ålder?

    Jag känner ingen som har det (jag som skrev kommentaren ovan) men känner personer som låtsas må dåligt så människor ska tro att de har det. Jag har haft mina problem i 15 år och det tog exakt 15 år innan jag ens fick min diagnos då den är extremt svårdiagnostiserad och nonchaleras av vården. En del med endometrios har knappt några krämpor alls medan andra mår fruktansvärt. Jag har ont varje dag med lika smärtsam mens som ägglossning. Har svåra problem med magen och tarmar och lever efter min endometrios och måste vara noga med vad jag planerar så ingenting sker vid fel tillfälle.

    Men som sagt många drabbas på olika sätt men det är en mycket jobbig sjukdom som få tänker på.

     Fy Fabian vad hemskt det låter 😔

  Men ett inlägg om Fornis konstiga karriärkurs? Den är så otroligt oklar. Sen när är hon expert inom karriär och kan coacha människor i det, alltså va? Tramsfrans sammanfattar det extremt roligt på sin instagram också. Halva kursen handlar om Forni själv, att hon typ jobbat i en korvkiosk. Allt är så skumt 😅

   Det är dessutom så himla flummigt? Hur lägger man ens upp en sån kurs när den riktar sig mot alla? Mitt drömjobb (inom PR) nås ju inte alls på samma sätt som min bästa kompis drömjobb (inom vården) eller någon annans drömjobb (som författare). Tipsen måste ju komma på en väldigt övergripande nivå, var är värdet i det?

   @camilla kan inte du köpa kursen och recensera den 😬

  Hon som söker personal svarar inte riktigt. Hon söker tydligen efter assistent/praktikant. Ja, assistent brukar bli betald, men praktikant är ofta obetald. Det är klart att sökande vill veta om det är betalt arbete, vilket brukar framkomma i annons.

   Tänkte exakt samma sak. En assistent och praktikant är två helt olika saker. En praktikant får tex inte alls ha allt för mycket ansvar och får heller aldrig lämnas ensam med sina arbetsuppgifter. Tror i detta fallet att Molly råkade använda sig av fel benämning 🙂

    Exakt! Vad är det som hon söker? Assistent eller praktikant?

  Min första komplimang går till min dotter som jobbar och sliter varje dag och lär sig svetsa. Då mycket bättre än influencer på tiktok (även om hon var grym där också)
  Min andra komplimang går till min exmaken jobbat så otroligt mycket med sig själv det senaste halvåret. Är stolt över honom och att jag har lyckan att få kalla honom min pojkvän (igen)
  Min tredje komplimang går till mig själv, som trots att Jag bor ensam med fyra barn, blev av med jobbet och föll ner i en depression ändå är positiv och kämpar på varje dag (och att jag hade sparat pengar så att jag klarar mig finfint tills akassan kommer igång.
  ❤️👍🏻☺️

   Det var kul att läsa – heja dig och din familj! ❤️

    Tack snälla! ❤️❤️❤️

  Att lista ”erfarenhet” var ju intressant. Normal brukar ju ”erfarenhet” efterföljas av en specifiering på vad för slags erfarenhet.

   Ja, reagerade också på det. Och alla särskrivningar och bindestreck och Stockholm med litet s. ”Beredd att göra allt mellan himmel och jord”, ”vill lära sig mycket”, oj så brett och ospecifikt 🥴

  Jag vill ge mina tre komplimanger till Bloggbevakning ☺️
  Tack för allt ditt hårda jobb och slit, alla dagar i veckan året om.
  Tack för att du granskar och lyfter viktiga frågor.
  Tack för att du sammanfattar allt så bra, du gör mitt liv så tidseffektivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *