Ben Mitkus nya Youtube-projekt

FIVEISH är alltså namnet på Ben Mitkus nya Youtube-projekt som han gör tillsammans med Kristijan Lane, Dennis Chapman, Pontus Bjernekull Mörner, Momo och sist men inte minst – boxervalpen Bosse.

Varje söndag kommer de publicera underhållning på sitt nya, gemensamma Youtubekonto där det i skrivande stund finns en enda video.
Gänget har redan fått kritik för att ljudkvaliteten har en del att önska men bortsett från det – vad tycker ni?
Har projektet potential?

Hand upp, alla som vill se fler videos med enbart Bosse! 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

 

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns inte som ett projekt i min smak. Och videos med bara hunden? Nej, det känns om ännu mindre intressant.

  Ja, jag är en solstråle ikväll.

   Asså hundar, och djur i allmänhet, är så tråkigt att följa. Ok, söta men man behöver inte se dem i mer än 2 sekunder.

    Och alla inlägg skriver i jag-form ger mig klåda. Även när det kommer till barnkonton.

    ”Lekte med min brorsa idag. Mamma tyckte att vi var så busiga. Nu ska jag lägga mig och vila. Man blir trött av allt spring!” osv. 🤢🤮

    Det ENDA som är värt att titta på på youtube är ju hundkonton i jag form 🥰

   Nej, allt med Ben går typ bort. Han är outdated och finner noll intresse i honom. Hur han behandlade Diana och hela deras uppbrott gör inte att man blir mer intresserat av honom heller…. Next, please 😂

    Det mest intressanta med både Ben och Diana för någon som inte följer dem är hur tjejer (ni måste vara under 20?) på den här bloggen tror att en kille är taskig om han gör slut utomlands. Han verkar ju rätt hyvens i min bok- ingen otrohet, inga bråk, inget direkt skitsnack om exet. Nää- han får godkänt för sin break up enligt mig.

     Oj du har verkligen ingen koll du 🙂 kanske man ska ha innan man yttrar sig 😅

     ”Inget direkt skitsnack” bara en 45 minuter lång video där han snackar skit om henne

      Aaand here we go again…

     Hej! Jag är plus trettio, så du behöver inte oroa dig. Därutöver mycket intressant hur du har full koll på honom och de påstående du (felaktigt) yttrar när du skriver att du inte följer någon av dem. Naaaah…. Come again 😂 Uppenbarligen att du är Ben eller känner Ben, för den som följt med i deras break-up är rätt insatt i vad han delat.

  OT meeen… Anna Book har ett samarbete med ett glasögonföretag där hon skriver att hon använt deras glasögon i fem år och är SÅÅÅÅÅ nöjd att hon aldrig skulle använda några andra.

  Alltså i var och varannan live jag kollat på när någon frågar om hennes glasögon så säger hon att hon köpt dem på Rusta eller Lidl 🤔

  Alltså jag förstår att hon vill marknadsföra dem på ett bra sätt så att hon kanske kan få göra reklam med dem igen, men vaffan – sluta ljug!

   Hon är sååå fejk. Den där skönhetsbehandlingen hon gjorde fattar man är marknadsföring dvs samarbete annars skulle det nog inte läggas tid på att filma så nogrannt – självklart ett samarbete. Men alltid lurar hon någon. Solariet också haha.

    Någon frågade vad behandlingen hon gjorde kostar. Hon svarar ”Pengar!” plus en lång otrevlig harang om att personen får ringa och fråga som alla andra.
    Ändå ett litet framsteg från det legendariska svaret ”tonfisk och bajs” på frågan om vad hennes tänder hade kostat.

     😂😂

   Hon är ju enligt sig själv inte så intresserad av det här med enheter.

   Hur många år har hon köpt gran av samma företag tex? Ballonger till olika fester?

    Var det inte gran hon påstod ha köpt från samma företag längre än vad företaget funnits? Partyland gör hon ju reklam för också, det är uppenbart, kanske inte att hon får betalt för det men att hon fått ballonger och diverse grejer gratis iaf. Hon kryddar och hittar på precis som hennes kompis M gör.

     Partyland hade hon också bara handlat hos i x antal år men hade med lite scroll bakåt i tiden så klart handlat hos andra också.

     Hon har väl dessutom visat samma plastgran under många år på sina sociala medier?

   Det hade jag glömt bort 😂 har hört henne säga Rusta. Herregud.. hör dessa företag av sig till henne eller hon hör av sig till dom tro?
   Hon överdriver så mycket alltid så känns som att hon drar ner företagen mer än att dom faktiskt tjänar något på det. Men all reklam är kanske bra, vad vet jag 🙂

   Spännande att se om detta blir ett återkommande sammarbete eller en engångsgrej bara.

    Igår hade hon och maken en rolig dag tillsammans. Först åkte de in till stan till partybolaget som gett dem gratis krimskrams redan tidigare. Sen åt de sushi gratis på ena dotterns jobb på T-centralen. Sen bar det av mot haket i Sigtuna där den andra dottern jobbar, och där snyltade de på kaffe och kaka. Hoppas döttrarna får behålla sina jobb trots den tiggande morsan. Det är ju flera gånger i veckan hon drar hela familjen till pizzerian där dottern jobbar, för att få gratis mat.

     Det är så genant.

     Ja det är sååååå pinsamt! Det känns nästan som om restaurangen måste bjuda på något nu varje gång hon kommer dit för hon har satt den ”ribban” eller vad man ska säga 😅😅😅 usch

     Jag älskar min mamma så otroligt mycket, men fy fan vad jag inte hade velat ha henne på mitt jobb flera gånger i veckan🙃
     Hade jag jobbat på café, restaurang eller så hade jag skämts om hon hälsade på upprepande gånger, åt där och la upp massa på instagram där hon höjer mig till skyarna för vilken fin dotter jag är och taggar min arbetsplats 10 gånger varje gång hon var på besök.

     Men ja, hoppas verkligen detta inte gör så V och F förlorar sina jobb.
     Undra vad dom andra som jobbar där tycker.
     Och ägarna? Så Book skriver så älskar ju ägaren där F jobbar hela familjen, Book älskar dom och så gulligull. Är så nyfiken! Tänk om det faktiskt är så, det kanske sätter guldkant på deras vardag när hon kommer dit?
     Om man inte tycker det, varför delar dom tillbaka hennes stories iblqnd? Eller det är sånt man bara gör när man är influencers, har ett företag osv?

      Visst att man kunde komma förbi nån gång men absolut inte flera gånger i veckan som Anna gör 😂 det är faktiskt riktigt pinsamt, men det blir nog så när hon inte har något för sig om dagarna, hon behöver lite utflykter och då blir det till Sigtuna och dotterns jobb för att snylta gratis mat/fika 🙃

      Alltså JA. Som förälder är man jättestolt över sitt barn och älskar dem över allt, men nånstans passerar man ju också gränsen för när man börjar genera sina barn. Höll på att smälla av när hon lade ut kavalkader av bilder på när F bakat morotskaka på jobbet. Hon fångade ju givetvis alla kollegors reaktioner över hur goooood kakan var… Herregud, F är vuxen. Otroligt pinsamt.

      Dom törs inte annat tror jag 😅

    Ett tips till Anna är att skriva reklamtexter lite mer… kort och koncist 😬🙃

     Hur många gånger taggade hon företaget i varje mening? Måste ha varit rekord.

   På vissa bilder ser det ut som glasögon från Buttericks eftersom filtret hon använder gör att dom ser enorma ut. 😂

    Och man ser tydligt var filtret inte nådde…. Och på något bild är hela bakgrunden fläckvis suddig på grund av filtret.

  Ben Mitkus känns bara sååå ute. Totalt ointressant projekt i mitt tycke.

   Haha!😂 gör du på högstadiet?

   Håller med. Har fått sånt avsmak för honom. Han är så ointressant och förstör för sig själv mer och mer med den persona han försöker intala sig att han har eller är.

  Oj va spännande 🙃

  Nej tack 😄

  Någon mer som funderar över hur det går för Fayme och hennes bebis?

   Nej

   Det kan jag inte påstå att jag har gjort.

   Menar ej illa alls, men vem är Fayme?

    BFF med LD.

     Du är duktig på förkortningar du…

     Vill alltid få BFF till Biff när jag läser… 😂

   Vad menar du, vad skulle vi undra över?

  Graaf systrarna vad händer ??

   Jag tror deras fnurra handlar om Magdalenas nya kärlek Louie, som från början var Hannahs kompis. …Eller KK?

   Som vanligt låtsas de som ingenting. Förra gången de hade en fnurra hette det väl att de inte hade tid att ses (under flera år).

    Ganska skönt ändå att de håller det privat och inte gör 45 minuter långa youtube-videos där de snackar ner varandra.

  Nej tack! Verkar gapigt, störigt och IQ-befriat 😆

  Gick ju att titta på i ca 3 sekunder pga så otroligt uselt ljud. Hur kan någon som jobbar med youtube ens publicera detta? Pinsamt

   Ljudet kändes ändå inte som det sämsta med den där videon. Idén skulle jag säga var sämre. Vem är det som ska roas av ”gör armhävningar och kyss någons rumpa varje gång höhö”?

    Jag hann som sagt inte så långt eftersom jag stängde av när jag inte hörde tydligt vad någon sa

  Varför heter kontot BosseBRUNK? Snälla säg att jag inte är den enda som är bekant med uttrycket ”brunk”

   😂😂😂

   Där jag kommer ifrån betyder ”brunk” att vara typ grisig. Typ hockeykillar kan vara brunkiga när de spelar. Men är väl medveten om ordets dubbla betydelse 🥲

    Nej alltså.. det jag har fått lära mig är att om man samtidigt bajsar på toan och runkar så… ”brunkar” man 🙁

     👆 hört samma

    Ja därav ordets dubbla betydelse 😉

    https://sv.m.wiktionary.org/wiki/brunka

  Vad är det jag tittar på? Har någon åkt tillbaka i tiden och gett killarna i min högstadieklass en mobilkamera och fria händer inför klassens timme?

   Det är väl den exakta målgruppen.

   Haha, exakt så!!

   😅😅😅 känns exakt så!!

  Och vad är det med män och chili egentligen? Få saker gör mig så torr som när män ska tuppa sig och äta så starkt som möjligt. Helst om det sker i grupp med andra män också. Någon typ av kukmätartävling som är så oerhört löjlig.

   Hemska tanke att män gör något utan att bry sig om du blir torr eller inte.

   Män kommer alltid att tävla inbördes på många märkliga sätt, så är det bara.

    Har jag sagt att män måste bry sig om vad jag tycker? Ät all chili i världen for all i care. Kommer fortfarande att tycka att det är löjligt.

  Fasen vad jag ogillar ”sköna grabbar” som tycker de är sköna grabbar.

   Värsta sortens män.

   Är nog precis den typen av sköna grabbar som tycker att den här idén är superkul.

  Snälla någon, Anna Book lägger upp ett fullkomligt vidrigt (och tekniskt felaktigt) recept på Instagram. Vem lärde henne baka? Bakpulver i söt pajdeg? Rumsvarmt smör i pajdeg? Vaniljsocker?! Och inget salt?

   Är väl ett recept à la Anna. Dvs första träff på Google.

    Ahahahhahaha, det är till och med första två träffarna på Google! EXAKT samma recept! Hon är så pinsam…. Alla googlar ju recept men det är bara Anna Book som låtsas att det är hennes egna recept. Pinsamt, pinsamt, pinsamt….

     À la anna betyder att anna googlat upp ett recept. Ett recept som hon sedan ger vidare ordagrant. Är ju absolut inget fel att googla efter det, det gör jag var och varannan dag. Men kanske inte skulle laga eller baka något ”à la mig” om det är någon annans, utan istället skriva ”hittade ett recept på nätet/hos Ica/hos en jag följer/en blogg” eller vad det nu kan vara.

   Äsch, det är väl bara à la Anna som vanligt 😀

   Mmm, passar bra efter en lättare middag beståendes av kokt torsk och grönsaker

  Sicka jäkla töntar.

  Blev lite ledsen när Bosse inte var taggad i gruppbilden, och sååå glad när jag scrollade vidare och såg att du taggat kontot😍 älskar boxervalpar (eller valpar i allmänhet också men helst boxer, tollare eller aussies)

  Bellas stela skaldjursmiddag! 🙈 🦞

  ”FIVEISH” = en femma röka. Moget namn?

  Klarar inte av att lyssna på Ben tyvärr, så mycket slang och engelska uttryck som bara känns överdrivet. Kollade några gånger när han var tillsammans med Nicci och kände bara men vad är det här?

   Intresseklubben antecknar

  Min första tanke igår när jag kollade hos Anna var ju inte direkt något positivt om de glasögonen.
  Det känns ju nästan som att hon vill att de ska se ut som skämtglasögon från Buttericks?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *