Det finns en tid och en plats för allt, så även reklam för sexleksaker

Bildkälla: My Martens Blogg

Ni är många som reagerat på att My Martens gör reklam för sexleksaker, både på Instagram och på bloggen, där hon blandar dessa inlägg med utlämnande beskrivningar om sonen och den mobbing han utsatts för. 
Först och främst, att ta ansvar för sin egen njutning genom att köpa och/eller använda sexleksaker är toppen. Det finns ingenting i det som är klandervärt enligt mig, utan sex och lust är en viktig del för mångas hälsa och välmående.
Tabun kring sexleksaker – att det är pinsamt eller rent av skämmigt – håller på att försvinna, och förhoppningsvis så leder det till att alla vuxna människor som vill ha sexleksaker, vågar köpa och prova det.
Det är väl någonstans här jag tänker att jag ska leda över diskussionen till My och den reklam hon gör för ett företag som säljer just sexleksaker.

Den här reklamen och produkterna hon gör reklam för är för vuxna, och det skaver lite när hon varvar inlägg om sonens mobbning och alla trakasserier han utsatts för, med inlägg där hon står och håller i dildos. 
Jag har tidigare tagit upp faktumet att jag inte för mitt liv kan förstå varför hon inte slutar exponera sonen på sina sociala medier, med inlägg som är både utlämnande och integritetskränkande, i vilka mobbare med största sannolikhet skulle kunna hitta både bra och effektiv ammunition att attackera sonen med.
Hon är beredd att köpa och sälja hus på löpande band, att flytta och sedan flytta igen samtidigt som hon slår knut på sig själv för att sonen ska slippa bli mobbad, men någonting så enkelt som att bara lämna honom utanför bloggen, nej, det tänker hon inte göra.
Hon fortsätter mata bloggen med ingående beskrivningar av vad sonen utsatts för, som illustrerats med utlämnande bilder på honom i alla möjliga situationer och när man tänker att det nog inte kan bli mycket värre för honom, så toppar hon av det hela med bilder på sig själv med dildos i högsta hugg.
Vilken guldgruva för någon som vill sänka en redan mobbad kille.

Och nej, det är aldrig offrets fel att det utsätts för mobbing.
Absolut inte!
Men om man säger som My gjort så många gånger, att hon är beredd att göra vad som helst för att sonen ska få en trygg och säker uppväxt utan mobbing, så borde steg 1 vara att sluta exponera honom på sina sociala medier och inte blanda inlägg om honom med dildoreklam – inte att köpa ytterligare ett nytt hus som man sedan säljer innan man ens flyttat in.

Jag har ingenting emot reklam för sexleksaker, däremot har jag någonting emot just den här reklamen för sexleksaker.
Det finns det en tid och en plats för allt, and this wasn’t it.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Glöm inte bilderna på honom i bara kalsonger. Liggandes i säng, sittandes, ståendes, ofta bara i kalsonger. Jag har en son som är lika gammal som Mys son. En dag bara bestämde han att han inte vill vara med på bild där ansiktet syns längre. Och då finns det inte en enda kalsongbild på honom i våra sociala medier, det är jag glad för.

   ”Glöm inte…” Herregud. Verkligen omtänksamt om gossen.

    Omtanken är det väl ändå hans föräldrar som är ytterst ansvariga för. Sen undrar jag var pappan finns i allt detta?

     Tycker du att pappan ska vara med här i bloggen och säga vad han tycker?

      Det är läge att kräva ensam vårdnad om L.

   Det bästa för honom är väl att glömma bilderna på honom i kalsonger…

    Inget lär hamna i glömska eftersom hennes beteende fortsätter. Han sitter där i kalsonger på kommande bilder också. Hon ger sig inte. Har tydligen rätt till allt för hon är hans mamma och vet bäst. Hoppas hon spar pengar till en vettig terapeut åt honom. Har väldigt svårt att se att han ska kunna få ett liv i harmoni.

   Nej det här är ett olämpligt inlägg som bara förvärrar situationen för Mys son.

    Precis, att ens skriva om bloggarnas barn här förbättrar inget alls, om det nu är deras välmående som är prio.

   Det där var omotiverat detaljerat. Varför ska du göra saken värre om du nu tycker det är så illa? Totalt onödigt att beskriva vilken typ av bilder hon visat på sonen.

   Tror allt kommer att lösa sig så fort de flyttar in i Mys nya etaaaaaagevåning.

    Den där stora med så mycket förvaringsutrymme. Våningen som har nån typ av labyrintliknande uteplatser.

   Pilo… din son gjorde rätt i som sa ifrån
   Tyvärr tror jag inte My’s son har det tänket. Inte än. My har det ju i alla fall inte och då kanske killen tror det är hans verklighet att hängas ut i kalsonger, beskrivningar av sjukdomar, mobbning mm. Allt ska ju skrivas om och att sen ha en mor som
   mellan inlägg om ohälsa mm lägger ut reklam för sexleksaker gynnar inte killen.
   Det är inget fel med sexleksaker alls men att smälla in det ”bara så där”när andra inlägg handlar om hur dåligt hon mår är inte OK.
   Hon verkar inte fatta att hon hänger ut sonen. Föräldrar till andra barn läser och det når barnen.
   Han skulle aldrig ha flyttat till henne enligt mig. Hade haft det bättre hos sin pappa.

  Ot camilla kommer du skriva något/recenssion om CWs Rättslösa på SVT?

   Det svarade hon på en kommentar igår att det kommer idag.

  My struntar i om det är kränkande eller utlämnande saker hon skriver om grabben.
  Bara hon får ut ett blogginlägg så är hon nöjd.

   L och Svea är hennes statister i en rubbad tillvaro.

  Att köpa och använda sexleksaker är toppen och inget att skämmas för skriver både Camilla och My. Men nog verkar My hur som en aning obekväm. Har nog svårt att få sammarbeten inom den bransch hon verkar, fitness o hälsa då hon inte lever som hon lär och inte utstrålar hälsa på något plan.

   På vilket vis menar du att hon inte utstrålar hälsa? Var ser du det?

    Därav ordet ”utstråla”. Är inte nödvändigtvis något specifikt som syns..

    Om jag skulle anlita en kostrådgivare eller pt, väljer jag en som ser ut som hälsan själv och inte skriver i sin blogg att hon knappt orkar med sig själv, sover ibland hela dagarna och använder appen Lifesum när hon räknar kalorier, det är enkelt säger hon, man går ner i vikt om man väljer att äta med kaloriunderskott. Men hon skriver också att hon kämpar med att gå ner i vikt ?!

    Bara ett exempel, hon förespråkar balans i livet. Tycker det rimmar illa med alla hennes nystarter allt från sockerfritt i perioder, strikt kostschema m.m Inget som håller i längden.
    Sedan åter till snabbmat o fika.

     Macrosplit. Pizza. Lasagne. Utelunch. Utemiddag. Matpaus drive in. Kaffebaljor i bil. Kaffebaljor i solljus. Kan inte äta grönsaker. Fika på bästa fiket. Lunch på bästa ladan. Åka bil. Titta Netflix. Mys i soffa. Banta i Spanien. Lifesum.

      De verkar vara två vuxna som inte hittar rutiner för vanlig matlagning i sitt hem.

       My bodde ju i Vasastan flera veckor innan hon upptäckte att kastrullerna inte passade på spisen 😂

    Tack för era svar, då förstår jag. Jag vet inte vem hon är men tyckte hon såg fin och hälsosam av det lilla man såg på bilden här.

     Ja hon är ju söt. Lite överdrivet mycket negativt här om henne tycker jag. Hon försöker säkerligen göra sitt bästa men har en diagnos som försvårar för henne (hon har ju skrivit själv om diagnosen även om hon inte sagt exakt vilken diagnos).

     Många av bilderna hon lagt ut dom senaste månaderna är gamla bilder.

  [Borttagen kommentar]

   Eh?

   Alltså jag blir så jävla less på sånt här. Fattar du hur många tjejer det är som har bilder som Z har? Skillnaden är att Z är känd. Hon har inte ett skit att skämmas för, den som ska skämmas är pissmyran som läckte hennes privata bilder. Att ens lämna en sådan kommentar gör att jag tycker synd om dig för att du är du. Fjant.

    Snarare skämmigt hur man ens kan ta sådana bilder och sedan förvänta sig att ingen kommer få tag på dem.

     Jag håller med. I detta upplysta samhälle vet man ju att bilder lätt kan hamna i fel händer. Oärliga och vidriga människor finns och är någon känd blir det såklart ännu mer intressant att sprida dessa.

     I 90% av alla fall där bilder och filmer sprids på kändisar är jag övertygad om att de är så förbannat dum att de vill de själva. Annars hade de väl inte tagit massa fjantiga bilder.

      Och det skulle rättfärdiga att sprida bilderna vidare?

       Nej men vet man att risken är stor att de sprids borde man tänka till. För det finns ju idioter vare sig vi vill det eller inte.

      Victim blaming at it’s finest…. Hon får väl för fan ta vilka bilder hon vill? Att man inte ska kunna göra vissa saker för-att är ett så jävla dumt resonemang som retar gallfeber på mig. Det är personen som har läckt bilderna som har gjort fel. Alltid!

    Jag har inte sett bilderna men läst att det är närbilder på int ima kroppsdelar och situationer. Jag skulle vilja fråga, om någon vill svara utan att kalla mig fula ord, varför man tar sådana bilder?
    Obs jag är inte elak eller sarkastisk, är kanske lite ”enkel” när det kommer till s ex bara, och förstår inte syftet. Eller är det kanske för att pojkvännen/kk ska ha för att titta på och använda när de inte kan ses?

     Samma här. Kommer aldrig någonsin förstå varför sådana bilder tas. Och ja de är väldigt explicita och påminner extremt om porr.

     Ja, en annan form av distanssex än telefonsex kan man väl säga. Jag har gjort det min sambo flera gånger när vi är ifrån varandra. Eller ibland tillsammans för att det är kul. Skulle dock råda alla som vill göra det att:
     1. Använd säkrare meddelandeappar om ni skickar till varandra. Finns aldrig garantier men det finns bättre och sämre alternativ ändå. Använd Signal istället för Whatsapp/messenger t.ex.
     2. Radera bilder/videos efter er ”session”. Man kan ta nya bilder. Bättre än att spara och riskera att det hamnar i fel händer.
     3. Lämna era ansikten utanför nakna/sexuella bilder/videos om ni skickar till varandra. Skulle bilderna hamna hos någon annan trots att stegen ovan följts, så är det bra mycket svårare att bli igenkänd utan ansiktet på bild.
     4. Spelar ni in eller tar bilder tillsammans, gör det med en kamera som inte är kopplad till internet. Kolla på det tillsammans relativt snart och radera sen.

     Är man så lagd kan det vara mycket roligt och spännande att ta bilder/filma. Men om man helst inte vill att någon annan ska ta del av det så gör vad ni kan för att hålla det så säkert som möjligt.

     Vadå har inte alla tjejer bilder på telefonen där de stoppar upp två fingrar i gumphålan?

      Eh va? Vad pratar du om?

     För att det är upphetsande att både skicka och få bilder. Jag och min sambo gjorde det ofta när vi hade distans. Ibland fotar eller filmar vi även när vi är tillsammans.

      Ok förstår. Det är nog mer något riktigt vackra personer gör. Jag skulle inte tycka det var upphetsande med bilder på mig själv 🙂

       Det vet jag inte. Jag är både fet och rätt så objektivt ful men det är något jag ändå tänder på😅 i mitt fall är det inte själva bilden jag går igång på utan fotandet i sig och delandet av bilder mellan oss.

    Fast bilderna var ju riktigt vidriga. Inga normala sexiga bilder direkt…

     Ok, jag har inte sett dem, men oavsett det, antingen man tar lite softare bilder eller grövre. Vad har man dem till, är det som jag var inne på tidigare att killen kan ha dem och roa sig med när de inte kan ses?
     Och som sagt jag vill inte bli kallad fula ord eller moralpolis för att jag frågar. Min undran äkta, jag är väl inte så avancerad mentalt när det kommer till s ex helt enkelt.

     Det vidriga här är väl ändå att DU (och många andra) valde att gå och leta reda på bilderna någon lagt ut som hon gissningvis inte ville dela med hela världen och tittat på dem? Vad hon väljer att ta för bilder privat har väl ändå inte du eller någon annan att göra med. Att sen komma och säga att bilderna var vidriga, när DU är vidrig nog att söka reda på dem, jisses. Noll självinsikt tydligen.

      Då kanske man inte ska ta sådana bilder över huvud taget och ladda upp till molnet. Det är så lätt att hacka en molnserver.

      Om någon inte låser sin dörr och får inbrott, så kan jag tycka att det var lite dumt och hoppas de lär sig att låsa framöver. Men den som gör inbrottet är fortfarande en brottsling som jag tycker gjort det värsta. Likaså de som väljer att ta del av stöldgods trots att de vet att det är stulet.

      Jag hoppas hon och alla andra som tar bilder gör vad de kan för att skydda sig själva framöver. Men tro inte för en sekund att det på något sätt förminskar hur vidrig du är som väljer att leta reda på bilderna. Att någon var naiv/dum är inte lika överhuvudtaget som att medvetet bidra till att kränka någon annan.

       Människan är nyfiken. Deal with it.

        Och ibland får man sitta på sina händer och inte låta nyfikenheten ta över. Låt din empati vara större än nyfikenheten för en gångs skull.

        Curiosity killed the cat.

        Så himla löjligt försök att friskriva sig ansvar från sin vidirghet. Jag och massor med andra är också nyfikna människor, men vi går inte in och aktivt söker upp människors nakenbilder som lagts ut utan deras medgivande. Stå för att du var vidrig och kollade upp det istället för att skylla på ”människan är nyfiken”.

         Håller helt med dig, M. Har sett flera kommentarer här om folk som efterlyser bilderna och det är ju helt absurt. Vad är det för fel på er? På riktigt!

      Jag vet inte om jag håller med att det skulle vara så vidrigt att googla sig fram till dessa bilder. Jag har själv inte sett dem och är inte intresserad av att se dem, har aldrig tagit egna nakenbilder heller, finner sådant helt oviktigt. Men om man gillar naket och nakenbilder och brukar ta egna bilder, varför är det så vidrigt att vara nyfiken på Z:s bilder?

       För att bilderna inte var menat för dig eller mig att se. Är det så svårt att tänka sig att det är kränkande för någon att dens läckta nakenbilder letas upp av andra. Vill du att massor av folk nyfiket letar upp nakenbilder som du har tagit på dig i privat syfte? Tänk lite längre.

       Jag och min distanskille fotar en del och skickar till varandra. Det gör inte att jag vill leta upp hennes läckta bilder. Lika vidrigt som att leta upp hämndporr osv. Det ni gör är att ge de som sprider bilder anledning att fortsätta sprida.

        Jag har aldrig tagit en nakenbild och har svårt att relatera. Men tar man dem alltid för ett specifikt syfte? Vilket syfte?
        Vanliga bilder med kläder på brukar jag ta för att ha som minne. Sedan kanske någon bild hamnar på Instagram och någon blir profilbild och någon lägger jag upp i chattgrupper med kompisar. Är nakenbilder alltid helt uteslutande tagna för att visa bara för en pojkvän?

         Nej bilder tas självklart inte alltid bara för att en pojkvän ska se. Man kan ta dom för att sälja vidare, för att ha på profiler på tex bodycontact, dela med flera sexpartners, bara för sig själv osv osv. Men om bilderna har spridits genom att någon har hackat sig till dom så kan du nog utgå från att det inte var syftet att de skulle spridas.

         13.01 Trollar du eller är du 10 år, på riktigt?

        Hur vet alla att Z inte tänkte att bilderna kan få läcka? Det kan ju vara ett pr-trick också.

         Utgå från det då medan du sitter och stirrar på bilderna. Du kan också välja att utgå från att hon inte ville det tills du vet säkert. You do you. Men kom inte och låtsas ta kvinnans sida någonsin när bilder blir läckta sen. Letar man upp läckta bilder och hämndporr så har man valt sida.

          Har inte sett dem, är inte intresserad av nakna kroppar öht. Men det är lite naivt att utgå från att en så känd artist ”råkar” få bilderna läckta.

           Jag tycker att det rimliga är att utgå från att hon inte vill att vi ser eller sprider bilderna. Det gäller henne och alla som blir utsatt för detta. Vill du kalla mig naiv så fine. Blir bara så provocerad av folk som vill hitta ursäkter för att rättfärdiga sin egen del i det här problemet, dvs att man sitter och tittar på bilder och filmer som sprids i kränkande syfte.

       Du har inte hennes samtycke.

   Du ser ut att behöva införskaffa dig hyfs.

  Tittar man på vad My äter, hur hon lever så är hon inte precis någon god reklam för det hon säger sig vilja vara. Skräpmat, uteluncher, pizzor och annat skräp.
  Hennes reklam för sexleksaker lyckades hon klämma in mitt i flytten på toaletten medan hennes vänner jobbar åt henne, inte alls trovärdigt. Mer som ett tvång för att hon behöver pengarna.

  Jag förstår att hon inte har några kunder längre, om hon ens haft det tidigare. Och sonen använder hon för klick. Att Må bra (tidningen) vill ha med henne som bloggare är verkligen märkligt, hennes flöde signalerar allt annat än ”Må bra”.

  Hon verkar behöva rätt rådgivning. 0

  Vad mycket bättre hennes situation blir av att vi i vår tur mobbar henne härinne

   Mobbar?
   Hon är offentlig och visar upp sin dumhet, då får man ta konsekvensen. Tycker du att sonens utsatthet ska fortsätta för att hans mamma är gränslös och utlämnande?
   Är du en sådan som inte säger ifrån om någon gör fel mot sina barn för att inte föräldrarna ska känna sig mobbade?
   Vet du ens vad mobbad står för?

   Hur menar du mobbar? Du behöver vara lite mer konkret och tydlig med vad du tycker är mobbing. Eller är du själv mest ute efter att bråka och få likes på din kommentar eftersom det finns ett gäng här inne på BB som gillar en sån kommentar som din?

  ”Myspaketet”.
  Så oskön reklam och ett riktigt bottennapp. Desperationen- manin knackar på dörren.

   Snart tar hon väl med några paket och försöker kränga till de andra fotbollsmammorna. Alla kan ju inte sälja lotter 😊

  Det passade sig iallafall fint att vara kompis med boken igen 😆 när det ska flyttas och packas upp. Och ”koordinatorn” …vad koordinerar hon 🤔

   Milla koordinerar Rosenrollarna och Bobbys schampoo i Mysans badrumsskåp 👍

    Så att det blev ordning och reda innan ”lössnoppen” med guldtoppen åkte fram. Efter att hon lagt ut det inlägget var hon in och undrade om hon kommit ihåg att skriva om flytten. Vi måste ju få höra om att det nu blir mycket sämre förvaringsmöjligheter trots att allt är perfekt.

    Att hon skulle haft två miljoner att lägga i en kontantinsats är nog påhitt. Jonas lär väl få skäll så fort en av hans datagrejer ligger fel. Han som jobbar natt ska sova enligt hennes tider. Vad tycker L om att hon gör story svärandes över Jonas. Den svettiga svarta toppen fick även vara med reklamen.

  Som mamma själv så blir jag helt bestört av hur hon beter sig med anl av hennes exponering av sin son. Så fruktansvärt hemskt på alla sätt och vis! Hon borde verkligen lämna ”offentligheten” och stänga ner sina sociala medier. Så gränslös. En dag kommer det slå tillbaka ordentligt tror jag, kanske att hennes son ledsnar rejält. Han blir ju helt förstörd av det här!
  (väljer att vara anonym då jag ofta stöter på Jonas och inte vill outa mig)

   Men skämtar du, du är ironisk väl? Hon har lagt ut ett par bilder på 8-9-årige sonen i kalsonger, hur kan det vara ”fruktansvärt hemskt på alla sätt och vis”? Lite perspektiv vore på sin plats. Vidrigt hur ni jagar henne.

    Han har fått visa både det ena och det andra sen han var 3-4 år och det fortlöper. Är det gulligt att filma 10-åringar som somnat på IKEA? När de är nyvakna och har ful frisyr. Hur är en mamma som filmar 10-åringen ovetandes när han endast iförd kalsonger lagar mat? Är det normalt att rapportera om barnets könsorgan efter fästingbett? (”Och snoppen svällde och blev bara större och ….”)

     Du är besatt!

      Och du gillar bilder på barn i underkläder. Vad är du?

       😂😂😂 vad får dig att skriva så?

   Vad skulle du so mamma tycka om ditt barn diskuterades på Sveriges största skvallerblogg?

  Jag tycker My kämpar på bra. Oavsett vad man tycker om henne så försöker hon ha ett jobb och dra in pengar. Svårigheter har hon helt klart, men blir ni nöjda först när hon kraschar totalt? Är det bättre för sonen?

   Visst har hon rätt att dra in pengar som alla andra. Men det man ställer sig frågan om hälso o fittnes är rätt bransch att verka i för henne. Många tvingas byta bana när hälsan sviker även om det var ens drömjobb. Inget som säger att hon inte kan fortsätta och träna för sin egen skull och skriva om det.

  Finns det inget annat ord att använda än sexLEKSAK? Avskyr det ordet och blir sjukt obekväm av det 😂 Man leker väl inte när man har sex? Ellååår?

   Förstår inte varför det skulle vara så fel. Det är en leksak för sex. Sex är väl inte en dödseriös aktivitet. Skratta och ha kul med varandra och se det lite mer som en lek kanske.

   Sex är lekfullt, jo!

   Du kan ju kalla de för dildo, vibrator, strapon, plugg eller vad du nu använder. Om det känns bättre.

  * fitness 😀

  Jag tycker det är så hemskt med alla influencers som har barn och visar upp dem. De blir indragna utan att själva förstå. Man borde inte få skriva om/visa minderåriga (ja jag har barn och nej, de syns inte i mina sociala medier fastän jag har privata konton).

  Herregud kan hon bara SLUTA? Lägg ner sociala medier öht. Sjukt ointressant tjej så egentligen inte konstigt att hon mest skriver om sonen. Stackars kille. Man är så känslig i den åldern å man skämdes ju över sina päron jämt, och då hade dom inte ens hängt ut en online ….
  My är så pinsam. Förstår att sonen skäms över henne.

   Det vet du ingenting om han gör. Däremot borde alla influencers låta bli att exponera barnen. Det är bara så fel.

    Lika fel att påpeka dessa familjer i skvallerbloggar som ofta har fler läsare än de det handlar om. Barnen utsätts dubbelt upp.

  Jag hoppas så på en lag som skyddar barnen i detta..

  Och körkort för att bli förälder. Inte pga My utan pga alla föräldrar som försvarar beteenden som inte är okej. Man kan dra mycket till sin spets och många gånger behöver man hitta en nivå som funkar, men barn och sociala medier, de finns ingen rimlig nivå för vi ser föräldrar som vi vet har destruktiva relationer lägga upp bilder där de står ”family ❤️”, vi har influencers som vittnar om att dom spenderar otaliga timmar framför skärmen där även barnen exponerats i ekonomiskt syfte, vi ser barn som retar andra barn anonymt. Det är en jävla anarki som vi dövar med likes… vi lever våra liv genom andras ögon och det är oerhört sorgligt att vi för det vidare.

   Borde finnas en lag som håller barn utanför media överhuvudtaget, vare sig det är egna, föräldrars bloggar eller skvallerbloggar. A

   Ska dom som inte lyckas ta det barnkörkortet bli tvångssteriliserade då eller hur tänkte du att det skulle funka..? Låter som en nazimetod.

    Och hur gör man om man inte är lämplig när man är 20 men man är lämplig när man är 30. Eller ännu värre, tvärtom.

  Hade varit i ett helt annat läge om hon skippat att hänga ut sonen. Han står i kallingar och lagar mat. Utelämnade bilder där han sover. Han är väl 10 år gammal, det är inte snällt mot honom överhuvudtaget att visa upp honom i bloggen och på instagram.

   Jag fattar inte att ni är så hysteriska över Mys son på hennes blogg? Oerhört många influensers har ju med sina barn i bloggarna. Jag kan räkna upp precis hur många som helst, så varför får My så mycket skit?

  Mitt tioåriga jag hade haft ont i magen inför skolan nu. Och jag var inte ens mobbad.

   Om hon brydde sig skulle hon ha ett privat konto när L är inblandad. Men det ger ju sämre utdelning i plånboken så han offras om och om igen. Hon tror att barn behöver kunna cykla till skolan för att få livskvalitet. Det är ju hennes beteende och tokiga projekt som gör grabben nervös. Han skulle säkert må bra av att bo på landet och gå i en mindre skola. Att sänka levnadsstandarden behöver inte vara av ondo för att ett barn ska må bra. Varför måste My bo i områden hon känner igen? Nära hennes vänner där endast Antonio Book kan fungera som killkompis. Sen en massa flickor som han heller inte fått välja själv.

   Det är alltid Mys behov det handlar om fast en del lättlurade tror hon uppoffrar mycket. När den här nya situationen havererar önskar jag att My inte längre får mandat att fortsätta besluta kring barnet.

    Håller med!
    Tycker att hon förverkat sin roll som vårdnadshavare. Hon verkar totalt likgiltig inför det faktum att hon faktiskt skadar barnet. Allt för att det ska tjäna sina egna syften. Creapy.

     Att vara utlämnad till henne när tonåren kommer 😡

  Nu har Bisse också blivit ambassadör för Lifesum precis som My.

  My borde tänka på sin image och välja bort sexleksakssamarbetet. Hålla sig till fitness och kämpa på. Det finns hundratals som tar onlineklienter. T ex Julia Franzén, Mikaela Lauren och Simon Skiöld.

  Det intressanta är att de alla verkar använda sig av samma datorprogram iaf till viktkurvorna.

  Någon som testat online-coachning?

   Skulle aldrig betala för något som är en googling bort. My är den absolut sista jag skulle fråga. Hon kommer aldrig bli den hon själv vill vara fast hon är sååå proffsig. Jojo-bantning hör hemma på 1900-talet. Jag börjar på måndag skriver hon ofta.

  😫💔

   Skulle vara som svar till 17.06

  Kan man förvänta sig något annat av denna person som umgås med Anna Book! Gränslösa människor som exploaterar sina ”barn” i tid och otid. Se hur det gått för väninnan Annas två äldsta!! Jag tycker mycket synd om sonen som blivit allmänt villebråd genom sin mamma OCH TookAnna! Har inget mot reklam av sexleksaker men de ska inte förknippas med sonen vilket det indirekt gör. Ta ditt föräldraansvar My Martens👊

   Gränslösa är de verkligen. I deras universum sätter man alltid sig själv främst, skiter i ansvar och saknar moral. Sånt som andra föräldrar ser som en självklarhet. Det sitter i ryggraden hos ”normala” människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *