Sälj grej med tjej – Gynnings servis?

Carolina Gynning har tagit fram en servis med mönster i svart, vit och guld.
Jag tycker de är rätt snygga, de påminner lite om Versaces grekiska mönster, vilka nog kan bli lite ”too much” om man har hela servisen, men kanske att Carolinas kan fungera bättre?
Servisen säljs exklusivt på Cervera och kostar mellan 299 kr och 599 kr.
Med andra ord, porslin som gör ont i hjärtat om man råkar ha sönder det.

I kommentarsfältet ställs frågan om huruvida det är nödvändigt att vara klädd i underkläder och posera sexigt när man säljer porslin.
Lite ”köp grej med tjej”.

Vad tycker ni om porslinet?
Designen? Kostnaden? Carolinas inlägg?

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  alltihop känns bara trashigt, likaså hennes vinglas.

   It’s a no from me.

   Finns möjligtvis en eller två etniska grupper, hennes fanbase och svenskar utan smak, dvs samma svenskar som köper hennes fula vinglas med motiv som är suspekt likt andra designers motiv, som jag skulle kunna se den servisen hemma hos men den ena kommer nog att välja bort den pga det orimliga priset.
   299 kr för en tacky liten skål att sleva upp sin gröt i. Passar på den.

    Hahaha- blir bara värre o värre det här! säljer sexig servis!?

    Apropå dom kläder hon har på sig, så tror jag det är samma som hon hade i ett frågeprogram på SVT för inte så länge sedan. Kortkort med handskar fast på tv hade hon en kavaj över som riktigt framhävde hennes opererade röv som lyfts o fyllts o gud vet va! ::D

  Tycker typ lite synd om Gynning. Så stort bekräftelsebehov.

   Inte ett dugg synd om henne – snacka om att Gynning är manipulativ till max! sexualiserar hela grejen kring porslinet stenhårt enligt den rådande normen för utvikningsbrud, bara för att få sälja.

   Allt fokus ligger på hennes kropp o utseende parallellt med hennes egen lycka o olycka – det är det enda hon sänder ut liksom.

  En sexig servis ?

  Förstår inte varför folk har sånt behov av att säga elaka saker. Samma här i kommentarsfälten.

  Jag såg inte ens henne, såg porslinet.

   *porrslinet ?

    ???

     MEN KOM IGEN det var askul ??

      Nä inte ett dugg faktiskt

       Kanske det som är problemet att allt för många tar allt för mycket på så blodigt alvar. Kan man inte ens skämta om människor som går all in på förlegade könsstereotyper?

       Usch, för både porslinet o på Gynnings porriga beteende. Snart hittar ni även det på både GeKås o Campadre, porslinet asså?

       Jo.

    ?

   Man har rätt att reagera på det hon lägger ut.

    Va?? Har man?

    Handlar ju inte bara om henne. Utan varenda inlägg.

    Ingen av de bilder som jag sett på henne sen ganska lång tid tillbaka, ler hon på? Alltid denna stela allvarliga, konstlade min. Hon har ju världens vackraste leende.

   Fattar inte heller. Folk är så jävla otrevliga. Det ska vara dryga svar till höger och vänster och tycker man inte som någon annan är man dum.

   Precis som du såg jag porslinet före jag såg henne.

    Ja jag förstår inte vad som hänt. Tycker det är jättetråkigt att läsa, och gör det personligt :/

    Jag väntar bara på en sexig lättklädd som har designat en skruvmaskin – köper direkt?

   Saknar öronen och fluffsvansen. Eller om man vill vara bunny varför inte klä sig i lille skutt dräkten? Hade fått massor med likes från mig.

   Jag såg först tallriken… sen hennes ansikte som ser helt drogat ut… konstigt val av bild.

   ”Jag såg inte ens henne” var nog den elakaste kommentaren faktiskt, hahaha!

  Snarare lågbudget. Finns många dyrare och fina serviser. Många billigare och finare också i och för sig. Jag köpte min servis på Bukowskis. En tidlös klassiker av bra kvalitet.

   Humble brag om porslin? 300-600kr är det många som inte har möjlighet att lägga på en enstaka assiett/tallrik/skål (fatta vad mycket mat man får för hela servisen). Och säkert lika många som kan men inte vill.

    Det är väl lite sånt man samlar då och då, inte köper hela servicen på en gång.

    Hade jag behövt en hel service (jag har ärvt min) så hade jag köpt den second hand

   Kan du inte berätta vad det var för servis du köpte, vilket märke?

   Min egna tanke kring just porslin är att köpa en tidslös serie men som fortfarande produceras så man kan köpa nytt när saker pajjar.

   Lovisa, din syn på lågbudget är ju lite löjligt och du vet, alla vill kanske inte ha en tidlös klassiker.

    Vi har tre barn. Runt 5 spänn per tallrik tack

   Kan lika bra köpa superfina serviser för en bråkdel av det priset hos Björk & Frihet eller annan secondhandbutik eller en designservis för samma summa i en secondhandbutik. Bägge alternativen låter som roligare och klokare val än att sponsra en icke kreativ ”konstnär” utan ett uns av god smak imo.

   Jag samlar på en gammal servis från 50-talet och njuter av både bra kvalitet och att samla.

  Inget som passar hemma hos mig. Kostnaden var rätt rimlig ändå. Sen kan man ju tycka det är märkligt att hon måste finnas med på bilden när hon säljer sina prylar. Det är hon ju inte annars.

  Man tröttnade snabbt på hennes vinglas och jag tror man tröttnar på hennes servis också.

  Om jag ska betala så mycket för en servis blir det en klassisk och lite vanligare.

   Jobbar extra inom secondhand vid sidan av plugget och hennes vinglas dyker upp titt som tätt. Det är alltså folk som väljer att skänka bort hennes trötta vinglas istället för att behålla eller sälja.
   Har bara sett hennes vinglas hemma hos en person som jag dejtade under ett par månader och hon hade rätt dålig smak enligt mig själv.

    Ja det är väl nutidens Lasse Åberg-glas?!

  Varför har hon så ofta munnen halvöppen? Ständig nästäppa?

   För att hon tycker att hon ser sexigare ut och munnen blir plutigare så?

   Hon härmar Bianca. Eller är det tvärt om?

    oj de enda två kvinnorna i världen…eller ville du månne trycka till Bianca en gång extra.

   Så ser rätt många kvinnor ut som vill va lite sisådär sexiga och porriga. De kanske vill att man ska stoppa in något i den?

  Fint porslin, mossig kampanj. Kommer inte att köpa.

   Inte min smak av porslin, och att Carolina själv sitter där och ser lite drogad ut, kan väl inte få fart på försäljningen tänker jag?

  Jag har en ostindia som vardagsporslin och har haft i 10 år nu. Jag har aldrig slagit sönder varken en tallrik eller mugg. Ett enda vinglas har genom åren gått sönder. Och då har både barn och vuxna ätit på porslinet. Är det ett jätteproblem med porslin som går sönder? Alltså en seriös fråga, får ni ofta köpa nytt för att ni har sönder?

   Föredrar Mateus ?

    Mateus är snyggt. Ska dock inte diskas i maskin.

     Fel, Mateus kan visst diskas i maskin.

   Måste vara fler än jag som lyckas ta sönder glas ofta! ? Tallrikar aldrig.

    Glas går rätt ofta hemma hos oss! Men det är mest för att vi inte har diskmaskin och slinter i samband med diskning

   Nej, köper inte nytt ofta. Vi hade det porslin som min man köpte när han flyttade in i sin första lägenhet… men eftersom han inte köpt en komplett uppsättning och familjen växte så var det ofta att tallrikarna var smutsiga när man behövde ta en…. De var från Åhlens men hade slutat tillverkas så vi köpte en ny uppsättning. Hängde ändå med i ca 20 år. Nu har vi en från Ikea som fortfarande ser felfri ut, men skulle det bli nått chip eller liknande så gör det inte så mkt eftersom den var så billig.

   Älskar ostindia❤️❤️

   Inte längre, men när vi handdiskade så gick det några glas/tallrikar då och då. Lätt att slinta i såpvattnet ?

   Jag har bytt ut porslinet jag köpte när jag flyttade hemifrån, men har kvar det ifall jag skulle behöva någonting. En tallrik har gått sönder av dem, var bara generellt klantig. Ett champagneglas gick sönder när jag diskade, det bara sprack i handen. Men i övrigt har ingenting gått sönder.

   Bytte ut till Swedish Grace och är supernöjd med dem, klassiska och fina.

    Den har jag med i vit. Så nöjd. Började samla i gymnasiet och fick i studentpresent, sen har jag byggt på under åren. Är 28 år så hunnit få ihop en del nu. Köper ibland på Ittala outlet också när jag hittar fina delar som liknar dom perfekta. Ärvde även Ostindia av farmor nyligen, och tänker att dom kommer vara fina att mixmatcha i en dukning ?

   Jag har också Ostindia, även Swedish Grace, som vardagsporslin och har heller aldrig slagit sönder en tallrik och jag är inte överdrivet försiktig, eller, klart jag är försiktig men det hade jag varit om det var Ikea också.

    Samma här!! Har båda ?????‍♀️

   Jag är en lat klumpeduns som antingen har sönder saker man inte ska diska i maskin när jag diskar det i maskin ändå, eller slår sönder/tappar. Köper inte ofta nytt men har minskat mina vanliga dricksglas med hälften?

   Porslin slår jag sällan sönder…. Glas är det värre med

   Jag har Indiska. Haft i 17 år diskar dagligen i maskin och ser sprillans nytt ut 🙂

   Hade inte krossats en tallrik eller vinglas i huset tills jag mötte min nuvarande kille… Vissa är bara klumpiga?

  Vem har hon nu kopierat? ?

    Definitivt. Kopiera tavlor och servis. Mycket kreativitet.

     Ja, nu får hon väl ge sig med att kopiera. Hon beskriver väl sig själv som kreativ?

     Även bystvasen är kopierad.

    Oj! Likt

    Tycker den där tallriken för tankarna till hakkors ?

     Hur likt är för likt? Lite en röd tråd när det kommer till denna kvinna. Man spekulerar inte i om det är hennes egen design. Man spekulerar i vilken design hon har kopierat denna gången.
     Finns förresten jättefin porslin och annat dylikt med swastika på. Bara att googla swastika porcelain så kommer det upp massvis. Men om man inte gillar österländsk design så är det nog inget för en.

     Jag tycker att swastikan är en vacker symbol för att vara så pass enkel som den är och jag gillar bakgrunden till den. Speciellt att den använts inom så många kulturer från Japansk, Armenisk till Maya. Hur kunde symbolen få sådan spridning? Armenien och Japan känns hyfsat rimligt men hur spreds den till Maya eller tvärtom, hur spreds den från Mayakulturen till Öst- och Centralasien.

   Påminner väldigt mycket om Hermes.

  Undrar vem målgruppen är! Män köper väl sällan porslin? Om hon riktar sig till kvinnor så känns det ju mer okej att se ut som en Playboy-kanin, men frågar är om det säljer.

   Lollo / 2021-11-01 09:18;
   Tror hon riktar sig i första hand till män som vill köpa porslinet – ha herrmiddagar o duka med hennes sexiga porslin o tänka på hennes röv o bröst när det serveras sprängd anka. ;D

  Ska jag lägga runt 10 000kr på en komplett servis vill jag ha en enkel design som håller genom åren.. Det här känns mer som en trend-servis som man tröttnar på efter något år.

   Eller kan det bli en tidlös klassiker som säljs för det fördubbla priset om 20 år?

   Jag vill samla på RCs servis Flora Danica. Den har funnits i drygt 200 år och är fortfarande det finaste enligt mig. Men hade jag den -när skulle den användas och till vad? Mina ungar gillar fortfarande vattenkokta makaroner och Felicia köttbullar bäst. Det skulle vara att häda att servera det på den servisen!

    Åh ja!! Den är så vacker! Vill också ha. Och jag säger bara mer makaroner på finporslinet! Vill inte ha en finservis som bara får tittas på, vill använda den oavsett vad som bjuds till middag?

  Nog ett porslin som man ledsnar ganska snabbt på. Men visst, ha det i skåpet och ta fram det ngr ggr om året kanske skulle funka 🙂

  Älskar mins nya tallrikar med guldkant från h&m home samt även glasen.

   Hade personligen köpt Rörstrands Gaia istället för H&M ?

    Ja vi fattar att du gillar lyxig porslin. Måste du svara det till varenda person härinne? Alla har inte råd med dyr servis.

     Och alla Anonym är samma person???
     Lika lite som att du och jag är samma.

      Alla anonym är såklart inte samma person, men man kan känna igen personer utifrån deras sätt att uttrycka sig och vad de skriver om. Inte nödvändigtvis med ovan dock.

       Den här gången kunde du uppenbarligen inte det?‍♀️

  Om man gillar tallrik i svart vit så finns det här mer tidlöst och dessutom billigare.
  https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0878694001.html?gclid=EAIaIQobChMIgPnK0N328wIVSRDmCh1SeQ5jEAQYAyABEgJjZ_D_BwE

  Även dessa är fina.
  https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0912078001.html

   De var fina! Upplever dock att porslin från HM home lätt repar sig. Synd för de har mycket fint och billigt!

    Prova med bikarbonat tror det hjälper att ta bort märken. ?

    Prova med sandpapper P80 och sen bikarbonat. Blir bra ska du se.

   Bättre att köpa något som håller så att man inte behöver köpa nytt så snart igen. Miljön osv du vet ?

    Såklart håller det, varför ska de inte göra det? Jag köper billig porslin både från Ikea och h&m. Inget har repat hos mig alls eller gått sönder.

     Ja vi får väl se om 20 år om ditt hm-porslin har hållt sig lika fint som idag då?? de jag har sett användas har färgen bleknat och repats efter bara ett par vändor i disk.

      20 år är väldigt många år. Spelar ingen roll för mig om det håller tills dess.

       Nej det förstår jag. Synd att inte fler tänker bortom slit-och-släng.

        Så det är antingen ha det i 20 år eller kasta om ett halvår?

        Fast slit och släng när det handlar om 20 år…det är inte ens konstigt att byta ut något efter så lång tid ändå.

        Och du tror att alla har samma ekonomi som dig eller? Snacka om att våra priviligerad och snobb. Dessutom så är det du som får för sig att Ikeas porslin ej håller. Nästan all porslin idag som görs tål diskmaskin då kan de visst hålla i väldigt många år.

         Oj, visste inte att ni skulle tolka det så fel?

         Nej jag är medveten om att alla har olika ekonomi. Och snobb skulle jag inte heller påstå att jag är. Förutom min (ärvda) rörstrand så är nog 90% Ikea hemma hos mig. Om det nu har någon betydelse.

         Fridens liljor.

         anonym / 2021-11-01 10:56;

         Ja, IKEA- porslinet är ju både funktionellt o hållbart! Inget fel på att köpa det heller!

     Bara för det är billigt betyder det inte att det inte håller. Kan lova dom från HM kommer hålla i år precis som Ikea och fula snobbmärken!

      Vad är snobbmärken inom porslin?

   Inte ens lika ju. Men hms porslin håller tyvärr inte bra alls. Färgen bleknar snabbt och det går lätt sprickor i det.

  Jag gillar inte designen på porslinet alls, men Carolina är snygg på bilden och det är bara så trött med folk som måste ifrågasätta så fort någon anspelar på sex. Gynning anspelar alltid på sex, det vet vi, gillar man inte det följer man inte henne.

   Det handlar inte om att just hon anspelar på sex. Hon får vara hur sexig hon vill. Problemet är det förlegade och mossiga sättet att sälja saker med en sexig tjej. Det är något bakåtsträvande bilföretag och skogsbolag håller på med och som fördöms och förkastas i varje vettigt företag.

    Fast Carolina ÄR ju sexig (alltså på det sättet hon är även när hon inte är i reklam). Vore ju konstigt om hon helt plötsligt klär på sig polokrage och långkjol för att sälja sina produkter. En annan sak om hon tar in en annan snygg modell eller om hon inte skulle vara så här sexig i vanliga fall.

     Nej det hade fan varit nytänkande och fräscht! Inte för att gynning är top of mind för mig dagligen, men en gynning i businesswear som säljer porslin utan läpp-put hade iaf fått mig att bli mer nyfiken än de här tramset.

      Hade ju inte passat hennes stil direkt. Sen om man gillar det eller inte är en annan sak men hon har ju inte sexat till sig enkom för reklamen. Hon är ju så här.

       Tycker du på riktigt att hon inte gör sig till på något vis på denna reklambild? Att hon är ”vanliga Carolina”?

    Det är säkert förlegat och mossigt att sälja grej med tjej, men här är det en sexig tjej som säljer egen grej. Och Gynning anspelar som sagt alltid på sex, det är hennes stil. Jag blir inte upprörd av det. Alla måste inte vilja förändra världen och Gynning har ju aldrig låtsats vara något hon inte är.

     Kan du förklara för en enkel och förvirrad man vad är korrelationen mellan porslin och erotik, sexighet osv?
     Jag hade mer förstått det om det var underkläder som såldes men porslin?
     Jag har inte sett Biltema, Jula eller valfri kedja för män ha en muskulös man när de ska kränga båtgrejer, motorolja eller förvaringslådor.

   CG är verkligen skitsnygg. Lite avis på hennes gener. Gillar inte hennes stil alltid men kan inte riktigt bli störd på hennes konstanta sexprat fastän jag egentligen tycker det är onödigt. Hon är som hon är liksom.

    Gener? Du menar plastikkirurg

     Ja , exakt!! gener??? – opererad från topp till tå men är ändå aldrig nöjd.

  Hon vill tjäna och hon tror att denna reklam säljer. Även om jag skulle gilla servisen, så skulle jag aldrig köpa den, pga reklamen.

   Skulle jag gilla den skulle jag absolut köpa den även om hon är med i reklamen på det här sättet.

  Jag tycker faktiskt att porslinet va väldigt fint, hur hon säljer det är en annan femma ?

  Tänker rent krasst att det i det här fallet inte är ”sälj grej med tjej” utan istället ”sälj grej med Gynning”. Jag må vara ung, men jag har alltid förknippat henne med lättklätt i kommersiella sammanhang.

   Och den drogade looken?

    Droger säljer. Tramadol har ju blivit väldigt populärt bland den yngre generationen födda runt 00 och dessa har ju nyligen flyttat hemifrån, tagit studenten och liknande där man ofta får en servis i inflyttningspresent, studentpresent, julklapp eller liknande.
    De kan relatera till Carolinas halvdrogade look. Kanske så hon tänker? Att hon riktar in sig på den målgruppen?

    Alla influencers gapar och halvblundar eftersom de tror det är sexigt. Det är den nya plutmunnen, gapmunnen. Antagligen svårt att pluta numera med alla fillers, så de gapar istället. Bianca rules i den grenen men Gynning gapar också mycket.

  Vi har pratat om det förr här men det är så fascinerande med influencers. De får världen att gå BAKÅT. Innan influencers hade jag känslan av att vi hade kommit vidare från ett antal negativa förhållanden: sexistisk reklam, kopierad design, obetalda assistenttjänster och ursäkten ”men jag visste inte..”. Jag menar alltså inte att det inte fanns alls, men att riktningen ändå var bort i från sånt tack vare opinion och hårt arbete från arbetsmarknadens parter osv. Nu känns det som att vi har gått 20-30 år tillbaka i tiden och det märkliga är att opinionen också går tillbaka i tiden. ÄR det verkligen rimligt att sälja grej med tjej om det är tjejens namn som står på grejerna? När tjejens ”sexiga look” inte har med grejen att göra. Såklart inte! Men plötsligt är det narrativet tillbaka och det känns lite hopplöst tycker jag.

   Har Carolina någonsin ursäktat med att hon inte visste? Känns som att hon är rätt så medveten om vad hon gör faktiskt.

    Jag menade inte bara Carolina utan influencers i stort. Om det bara vore Carolina skulle jag nog bry mig mindre tror jag, då vore det ju inte ett samhällsproblem på samma sätt, men det tycker jag faktistk att det är idag.

   Messer: håller så med dig i vartenda ord. Helt obegripligt att folk i hennes kommentarsfält försvarar denna extremmossiga bild med orden ”både servisen & Carolina är hot!!l vad är det ens för människa som skriver så? En sexig servis. Är folk galna nuförtiden? Och det sorgliga svaret är ja.
   Vi går bakåt med allt nu. Aborträtten i USA, att få använda ordet kvinna om kvinnor (nej, vi är inte personer som är livmoderbärare eller menstruerande person) förlossningsvården osv – hela den feministiska rörelsen är i fara, faktiskt.
   Och de som tror att de är woke kan börja med att fundera på det där talesättet om att först tog de etc. Uppgiven känner jag mig.

    Folk? Det är väl EN person som skrivit det.

    Ja det är sorligt att se hur influensers förpassar feminismen tillbaka till 50 talet. Det är även sorgligt hur influensers göder konsumtionshysterins mantra, köp, köp, köp så blir du kanske lycklig och jag blir rik. Jag hoppas att vi snart kan lägga denna era bakom oss och minnas influensers som de T-Rex de är. De skapar bara förödelse och allt handlar om deras ego.

    Betty Friedan / 2021-11-01 09:45;

    Håller med!! vilket förlegat sätt att saluföra sina tallrikar – okej hade hon varit en ungdom men hon är nära 45 år!????? Så utomordentligt tråkigt att lära ut o signalera sånt här till alla unga som följer henne.

  Inte taskig nu, MEN skulle aldrig köpa detta, var det fulaste jag sett, en krögare skulle säkerligen heller aldrig köpa in detta, för det är maten man ska se på en tallrik, inte svarta tjocka ränder, skulle nog mera passa på en begravningsbyrå o lägga smörgåstårta på. Likaså glasen är hemska, skulle aldrig köpa dem, en vinkupa ska vara helt clean, det är vinet man ska se, inget annat. Klassiker som Ostindia m.fl från Gustavsbergs går aldrig ur tiden, men sådant här som ser ut att vara tillverkat i Kina, likaså glasen vill ingen ha idag! Kränga pengar bara, inget annat!

   Visst men när jag dricker vin så skiter jag i om jag ser vinet eller inte ? nu har jag inte gynnings glas men hade säkert tyckt de var snygga när jag var 18. Man behöver inte vara en bajsnödig snobb hela tiden.

    Fast de är ju så tidlöst fula dessa vinglas. Har inget med snobberi att göra

     Ja det kan man ju tycka. Men nu handlade kommentaren om att ”se” maten och vinet. Som om gynnings målgrupp skulle vara krögare till att börja med ens.

    Ja det här är nog en servis många kommer önska sig i studentpresent.

   Men Ostondia (från Rörstrand, inte Gustafsberg) görs i Bangladesh. De som arbetar i fabriken tjänar typ fem spänn i tim. De enda porslinsserviser som är tillverkade i Sverige görs av Gustafsberg. Köp dem!

    Som boende i Lidköping ”måste” man änna köpa Rörstrands. Bangladesh eller ej…?

     Herregud….

      Chilla.

     Du vet att Rörstrand hade fabrik i Göteborg också? Men Lisch har ju inte så mycket annat att skryta med…så att…

      Ja det vet jag. Och jag skiter i vad Lidköping har att skryta med eller inte, jag tycker inte om stan så kunde inte bry mig mindre.

   Kränga pengar?

  Får Versace-vibbar av färgerna (svart och guld) och mönstret, inget jag tycker är speciellt snyggt men alla tycker olika som tur är ?

  Jag vet inte hur hennes målgrupp ser ut. Vem är det som köper hennes design? Är det kvinnor i hennes egen ålder? Tilltalas verkligen 40+ kvinnor av hennes framtoning? Yngre kvinnor kan väl knappast se upp till henne? Och män är inte storköpare av den typen av produkter hon säljer…men hon lyckas ju försörja sig med god marginal vad jag förstår. Så många frågor…

   Brukar väl vara populära presenter på studenten osv. tror de är 18-35åringar typ

   Jag tror inte det är just ålder som avgör när det kommer till Gynning. Jag borde vara målgrupp sett till ålder men är det absolut inte.

   Tror raffiga tantilurer 🙂

    Ja så är det nog. Jag har rätt ålder men är inte raffig.

    Alltså… tant Raffa?

   Bara att se kommentarerna på hennes bilder med servisen på instagram. Det verkar vara kvinnor mellan 25-45 år som vill utstråla lyx utan att behöva lägga en förmögenhet, så kallat budgetlyx. Om jag ska generalisera grovt verkar kvinnorna inte vara den skarpaste knivarna i lådan heller och tycker att en lyxig fasad på bland annat sociala medier, att vara ”inne” och hänga med i de senaste trenderna bland denna grupp är viktigt. I själva verket är det rätt ointressanta och innehållslösa kvinnor utan någon djupare substans.

    Herregud så snorkigt sagt.

   Harmagedon / 2021-11-01 09:41;
   Hon har väl alltid rört sig runt Stureplan o Östermalm sen hon var ung – tänker att det nog är många rikemanssöner o deras fäder som köper hennes porslin – eller?

  Jag tycker att det är intressant att så fort den här typen av bilder kritiseras så ska folk alltid försvara det med:

  ”Åh orkade kritisera! NN är ju skitsnygg på bilderna!”

  Som om ”kritiken” handlar om huruvida hon är snygg eller inte…

  God dag yxskaft.

   Mio har fina tallrikar i stengods ☺

   Håller med!

    Haha håller med K 0941 alltså. Mios stengods känner jag inte till.

  9000 för ett set med 6 av varje.

  Betalar folk det?
  Jag köper på Ikea, en färdig låda med 18 delar för 400 på Ikea och tycker det är dyrt. ?

   Jag älskar porslin men mest de klassiska modellerna. Skulle gärna ha tio olika uppsättningar om jag bara hade råd och plats för det ? nu har jag två uppsättningar, bägge Rörstrand. Så värt det i min mening då de både är snyggare (enligt mig) och av bättre kvalitet än de på tex Ikea eller hm. Men allt är ju en fråga om vad man själv är villig att betala för något. Jag skulle tex aldrig betala mer än 100 för en väska.

    Så är det ju, älskar man porslin så är man noga med märke och kvalitet på samma sätt som de som älskar kläder, smycken eller i princip vad som helst.

   Kan köpa betydligt finare och mer unik servis till en bråkdel av det priset. Det är bara idioter enligt mig som betalar nästan 10 000 för en servis ”designad” av ”konstnären” Carolina Gynning.

  Sex sex sex sex. Nej. Lika tröttsamt som hennes fåniga karaktär i Solsidan.

   Ja, kanske inte jättebra skådis…?

    Hon är rätt rolig i torpederna faktiskt. Hennes relation och dialoger med Dragomir Mrsic mamma. Men någon bra skådis är hon knappast.

  Porslin i allmänhet är ju så jävla överprisat.

   Som med det mesta annat så kan man betala för kvalitet, design osv. Är man intresserad av porslin, smycken, tavlor, klockor, kläder så ser man ett värde som inte finns där för den ointresserade. Och för ointresserade finns billiga varianter att köpa.

   Konst i allmänhet är överprisat. Varför betala för en Picasso när man kan köpa ett print på Ikea?

    ???

  Gillade designen men när det kommer till porslin vill jag ha något tidlöst och klassiskt.

  Porslinet var inte i min smak. Känns inte som det passar in med rådande trender. Känns väldigt 90-tal både porslin och reklamannonsen men 90-talet är kanske en kommande trend?! Tänker på Caias reklam för kalendern som känns väldigt 90-talsnostalgisk.

  Jag bryr mig inte hur Caroline ser ut eller är klädd. Men tycker det är tråkigt om reklam som anspelar på sex med smala, snygga modeller ska bli mer vanligt igen. Är så glad för hur långt vi kommit i att vara inkluderade gällande olika kroppsformer och att kvinnor inte måste se sexiga ut för att sälja.
  Rent generellt är jag väldigt anti allt som kändisar marknadsför.

  Jag gillar klassiskt porslin som håller över tid och i olika sammanhang. Det hade varit snyggare med enfärgat.

  Om Carolina varit tjock, tatuerad, piercad och flashat sina stretchmarks hade detta betraktats som ”empowering”

   Tveksamt, lättklätt varesig om man är tjock/smal, med eller utan bristningar är inget jag förknippar med porslin så det hade varit lika märkligt åt båda hållen.

   Ja hade det varit, vad kallas hon nu, kakan? Om kakan suttit i miniklänning och sånt porslin hade det varit empowering.

    Nej hon precist bannad från offentligheten. Hon är ju satan själv här inne och bortom förlåtelse.

     Kakan är ju överallt hela tiden i tv och reklam, både i snäva klänningar och mycket smink?

   Ja för att x antal män(niskor) ff benämnt det som ”äckligt” pga inte normsnygg. Därför

    Så i slutändan är det män som avgör om något är sexism eller empowering? Män gillar = sexism, män säger ”äckligt” – empowering. Det är ju inte särskilt feministiskt.

     Vilken intressant logik, vet knappt var jag ska börja. Att som kvinna se sexig ut ger status ja, och främst har det varit män som avgjort vad som är det. Att våga att inte se sexig ut är som kvinna närmast modigt och ett fuck you till normer och värderingar.

      Hahaha vilken otroligt snäv bild du har. Jag som kvinna har aldrig någonsin varit sexig och jag lovar dig att man får mycket mer respekt från män om man avstår från att vara med och tävla med andra kvinnor om största brösten och smalaste midjan.
      Det du blandar ihop med respekt är uppmärksamhet, och det är för det mesta något negativt att dra åt sig mycket uppmärksamhet.

  Influencers och deras galna konsumtion denna här har förvisso sponsrats genom åren men vem i hela dar byter matbord och stolar hela 4 gånger på 4-5 år max?

  Hon tom döljer numera hur många likes hon får per bild för att folk ska inte kunna se hur många gillar hennes bilder.
  Hon har garanterat köpta följare.
  Innerst inne skäms hon lite över att syssla med detta som huvudjobb för oftast tar hon med klischéartade ordspråk som hon delar på sina stories.
  https://www.instagram.com/p/CVic11hsq7M/?hl=sv

   Sluta dela ditt eget konto

    Det här är Bloggbevakning dvs diskussion kring Influencers så fort man nämner någon random Influencer så ska det tjatas om sluta dela ditt eget konto. Alla har rätt att skriva vad de vill så länge man håller sig till relvanta ämnen, passar det dig inte så scrolla vidare. ?

     Det är för att det är SÅ uppenbart att du delar ditt eget konto för att folk ska gå in och kika

      Så även Bianca, Anna Book, Gabjoss, My martens och alla de andra delar sina egna konton enligt dig då ja. Här får man faktiskt diskutera influencers om du nu inte visste om det. ?

      Det var lite taffigt som svar bättre kan du väl komma på nåt. ?

     Det var ju dessutom så C gjorde själv i början av sin karriär, så det är nog ok här.

    ?!!!

     Var ämnad till anonym kl 11.19

  Tycker väl att servisen är ganska snygg även om jag inte skulle lägga så mycket pengar för att köpa den. Däremot känns bilden fullständigt malplacerad. Ytterst märklig reklam helt enkelt.

  Trött och fantasilöst. Om hon till varje pris själv vill medverka på bilden ( hade föredragit att produkterna var så bra att de kunde klara sig utan att designern i fråga måste vara med i bild ) så gör det åtminstone LITE mer kreativt. Ta en bildserie från en fiktiv middagsbjudning ( typ nyårsafton) med tjusiga människor i bild, där känns det iaf som rätt sammanhang, inte bara ” här sitter jag uppsminkad till tänderna med random produkt i händerna, klart ni ska köpa och bli lika sexiga som jag”

   I filmen har hon även tallriken i skrevet ?

  Anitha Clemens kommer också att släppa en ny servis snart, lite mer färg men påminner också om 90- talet med mönster osv. Vad tycker ni om dem? ( om någon kollat in)

  Vilka är hennes målgrupp?

  Skulle gissa att annonsen fälls om den hamnar hos Reklamombudsmannen. Lättklädd kvinna som säljer servis känns förlegat.

  Mönstret föll inte mig i smaken alls. Vid en snabb anblick påminner det om hakkors i mina ögon.

  By the way. Överhuvudtaget finns det väldigt litet utbud av snyggt, vackert porslin att köpa i Sverige. Det är ett enformigt utbud.

   Franskt och italienskt porslin är fint.

  Ser ut som nåt man hittar i en hyrtvåa i förorten, som är inredd i fake Armani och Hermes

  Alla tallrikar är ett uttag från naturen! Vi kan väl enas om en fin servis!!!

  Fult porslin och hade ändå inte köpt det p ga marknadsföringen. Känns billigt och omodernt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *