Caia Cosmetics släpper hudvård

Konceptet ”Caia skin” är fött och påminner en del om ”Kylie skin” – men dessa två har ju hoppat och skuttat, hand i hand ända sedan Caia gjorde entre på marknaden. 
Huruvida det är någonting förutom produkternas förpackningar som påminner om varandra låter jag vara osagt, för jag har ingen aning. Allt man kan gå på just nu är produkternas beskrivningar.
Jag kan tänka mig att flera stycken skönhets-influencers redan laddar till max för att prova Caias hudvård och eventuellt jämföra den med Kylie Skin, så det kommer nog dyka upp recensioner på exempelvis Youtube inom kort.
Vilken influencer ser du helst pröva dessa produkter för en recension?

  Det kommer finnas fyra olika serier, med tolv produkter sammanlagt, och de släpps den 9 november.
Nyfiken? Taggad? Inget av det?

210 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Neutral ?

      Känns om ett reklaminlägg. Tycker alla bara ska bojkotta Caia. Är dessa produkter billigt producerat i Kina tro? Alla bör tänka på och förstå att influencers och youtubers som hyllar Caia har fått betalt. Caia är shady och scam, de sätter överpriser för de vet att de kan sälja genom Biancas status och manipulationer. De blåser kunderna och det är sjukt hur vissa köper det och försvarar dem och fortsätter med sina hyllningar. Caia lovade att de som förköpsbeställde för 200 kr skulle få kalendern innan andra men det fick de inte.

        Nope håller mej till vichy. Älskar det märket. ?

        De produceras i en fabrik i Frankrike, det säger dem i introduktionsvideon de lagt upp på YouTube idag.

          Men är det sanningen då? Att de ljugit tidigare är allmänt känt, allmänt känt att Bianca ljugit om mycket, finns ju bevis på det på youtube bland annat. Vissa av deras produkter är i alla fall tillverkat i Kina.
          195 kr för en ögonsminkborttagning alltså herregud hahaha. Låt er inte luras!

            Åh sååå kommer du igen. Vi vet att du hatar Bianca, läääägg ner

              haha bara fyi så är vi (gissar jag) rätt många som använder ”M” som nick, eller iallafall två minst. Så blir nog lite svårt att säga så som du gör mot just denna M. Har själv också vart kritisk mot Bianca i tidigare inlägg, så det kanske är en kommentar från mig du syftar på än M 16:44, eller en annan M. Som att jag skulle anta att alla som kommenterar med nick Anonym är densama.

        Ja de som förbeställde fick inte kalendrarna före släpp som utlovats. Smart drag av Caia att tjäna 200 kr på så sätt, gav säkert någon miljon kr in till Caia bara det. De ville väl inte riskera att få dålig publicictet för kalendern och då inte skulle sälja slut pga förrecensioner. Det är tragiskt att många är naiva och lättlurade och litar blint på Bianca och köper allt hon säger. Galet.

          Är en av de som är missnöjd med kalendern, men måste bara säga att man får de 200kr i reservationsavgift återbetalt om man gör retur.

            Ja de ändrade det. Först sa de att man inte skulle få tillbaka reservationsavgiften, men backade sedan.

        Ja ser ut som ett reklaminlägg. Caia och Bianca smider för fullt medan järnet är varmt. Bianca överdriver, älskar älskar och ser gullig ut med pussmun. Caia lägger mer tid, själ och pengar på att göra snygg reklam det är väldigt tydligt. Tror inte innehållet i de snygga förpackningarna är något högkvalitativt el särskilt bra. Helt säkert inte värt priset. Finns billigare o bättre än Caia.

        Man kan se vart varje produkt är producerad på produkten! Svårare än så är det inte och det som står stämmer
        // en som arbetar på ett relaterat bolag

        Jag tycker verkligen inte att det är överpriser? Det är bättre/normal priser än många andra märken. Ja, kalendern var en flopp, absolut, men iom att alla gastar att det är överprissatt, så tittade jag på priserna, å nej, jag tycker verkligen inte det.

      Hoppas inte folk (yngre generationen bla) tror att dessa produkter är bakom Biancas fina hy.
      Hon har ju vart väldigt öppen med sina ansiktsbehandlingar mm.

      Finns ju klipp där hon nämnt andra produkter hon använder, b.la ACO.

      Och dessa Caia produkterna lanserades nyligen också så.

        Lol, Bianca har inte alls fin hud! Knottrig, röd, finnor, pigmentering… Det hade nog jag också haft om jag sprayat parfymerat vatten i ansiktet och kletat in mig i ett flera cm tjockt lager smink varje dag. Bianca är fake. Hon använder sjuka mängder smink, fillers i hela ansiktet, botox och dessutom filter på det. Caia och Bianca är de sista jag vill köpa hudvård från. Överprisad och överhypad skit som allt annat de säljer. Sorgligt att de lyckas manipulera så många barn och unga kvinnor. Köp tex L300 på apoteket, billigt och 100 ggr bättre än Caia.

          Jag såg ett klipp där hon tog bort smink med en sån där ansikstservett, herregud…Helt svartbrunt efter ett drag i facet. Ok, det kan det ju kanske bli om man brassat på extra mkt nån gång, men sen fortsatte hon gnida in med samma skitiga servett över hela ansiktet i fler minuter. Hon flyttade alltså bara runt det gamla av tvättad sminket runt om i ansiktet. Alla får plitor och skit i ansiktet om man håller på så! Fattar det bara inte, snålar hon på rengöringsservetter trots miljonerna på banken eller är hon bara helt lost?

            Det sista Ansi.

    Men VA?! Ett prov på detta hade ju varit GULD i deras kalender? Typ lite som en teaser, det hade ju varit såååå bra marknadsföring

      Men jaa du har så rätt! Att de inte tänkte på det

      Verkligen! Om de ändå la pengar på att ta fram ”custom made limited edition” på andra produkter – varför tog de inte fram några av dessa i mindre, juliga förpackningar istället?! Guldläge ju. Helt otroligt.

      Tänkte detsamma. Hur kunde de missa en sådan chans?!?! Byt ut deras pr-ansvarig säger jag bara ?

        Jag blir typ arg, haha. Tänk en liten ”The sleeping beuty” i lucka nummer 24…

          Fast alla som arbetar med PR/marknadsföring vet att efter jul har många ont om pengar och att det är sämsta tiden för släpp. Och för att inte tala om att vi är mätta på presenter och vill spara pengar.

            Varför heter det ”släppa”?

            ”Lansera” eller ”börjar sälja” vore att föredra.

              I så tjatet om ”den här formulan” – sammansättning av smörjan duger väl?

      Haha vet inte? Någon produkt hade ju kunnat passera men annars hade jag varit ganska missnöjd om jag köper en kalender från ett märke som säljer smink och plötsligt får hudvård istället? ?

        Rabattchecken som de slängde med hade väl kunnat vara en bra rabatt på valfri produkt från caia skin men i övrigt håller jag med, vill jag ha hudvård i kalendern så köper jag nog inte en från caia cosmetic.

          Eller kupongen hade kunnat vara, välj valfri rouge el liknande?

        Om man bytt ut det mot pincetten då? Rabattkoden?

        Men du hade inte blivit missnöjd att få typ en pincett och en sovmask? ?

          Hade blivit jätteglad för en pincett, sovmask – nej. ?

      Det blev nog helt enkelt billigare att bara trycka en företagslogga på allt krimskrams än att ge ut en hudvårdsprodukt i resestorlek när de vet att Biancas fans kommer köpa hudvården i full storlek ändå.

        Verkar orimligt iom att dessa hudvårdsprodukter även finns i resestorlek som det ser ut från screenshots ovan. Alltså var resestorlek redan i produktion för dessa produkter vs. att ta fram en resestorlek speciellt för bara 20 000 kalendrar som de säger sig ha gjort.

        Det är väl ganska självklart att det handlade om fraktkostnader! Pincetten! Rabattkupongen & paddsen gjorde ju att det inte blev så tungt att frakta men nu skriver många följare att det handlar om Svenska avundsjukan! Vem är avundsjuk på en box med en tredjedel Skräp?
        De har alltså inte tagit till sig ett endaste dugg av kritiken! Självklart inte eftersom de har för mycket att förlora inför den nya lanseringen!

      12.03//
      Då hade dom inte tjänat para på det
      Dom släpper inget gratis

      Fast sen är ju problemet med att alla har olika hy. Jag har extremt torr och skulle tycka att det var slöseri om jag fick en hudkräm i lycka 12 för oljig hy. De hade absolut kunnat teasa lite, det köper jag. Det var ett guldläge.

      Hissen gick inte upp hela vägen ?

    Är skeptisk, men ska inte ta ut något i förväg. Det jag tror kommer vara med dessa produkter är att de är fullproppade med typ parfym och irriterande ingredienser, och det är rätt vanligt för ett lite mer budget influensermärke.

      +1

      För dyrt dessutom. Borde vara i samma prisklass som Aco eller L300 tycker jag.

        På tal om Aco, använder inte Bianca det lägre hon tjajatade ju om Aco ett tag och det var sååååå bra och det bästa men nu är väl det samarbetet över sen en tid och då har man inte sett något Aco hos Bianca. Hon är så fejk, går inte att lita på henne. Lögner flödar, hon säger det som behövs i stunden och vad som behövs för att hon får betalt.

          Både Bianca och hennes mamma var ambassadörer för ACO och det var SÅ bra produkter. Så lägger Pernilla upp bilder från när hon gör sig i ordning i ett badrum och det finns massa hudvårdsprodukter men inget från ACO. Märkligt att hon väljer det som är SÅ bra. 🙂 🙂

          Jag tycker att ACO är bra och använder det själv.

            Nu är det Kenza som kör reklam för de. Tror inte heller hon använder deras produkter alls.
            Jag tycker också det att aco är bra grejer. Använder mycket från de.

            Deras agentur Tourn Agency där bla. Kenza, Alexandra Bring och Bianca är anslutna till (biancas manager Vanessa jobbar där och Alexandra Brings sambo driver agenturen) måste ha något slags avtal med Aco då det är dessa influencers som gör reklam för aco

        Dyrt? Det var ju svinbilligt för att vara hudvård. Litar överlag inte på billig hudvård.

          Jag köper bara billig hudvård från apotek. Funkar skit bra.

          Svinbilligt? Haha NEJ verkligen inte svinbilligt, hutlöst dyrt däremot. En eyemakeup-remover för 195 kr, vilket skämt. Antar att du El är en i Caia-teamet. Hoppas verkligen inte många låter sig luras mer utan förstår hur manipulerade ni blir.

            Ja, 195 kr för 100 ml är ganska dyrt för ett oprövat märke utan att det verkar vara något extra speciellt med deras ögonsminksborttagning. Betalar ca. 132 kr för 400 ml, vilket är ca. 33 kr per 100 ml som jämförelse (La Roche-Posay).

      Dry/Sensitive-serien är parfymfri.

    Påskägg ligger i luften, ej öppet köp.

    Älskar hudvård och jag skulle vilja prova ?? gratis
    Nu kommer jag inte göra det ( tror jag ) dels för att jag inte får prova gratis och dels för jag använder andra märken

      Hur mycket i livet får man prova gratis?

        Hudvård rätt mycket ändå känns det som. När jag beställer från de märken/shops jag brukar använda får jag alltid en massa varuprover på annat de har eller nyheter. Hämtade ut ett paket igår och var seriöst typ lika mycket varuprover. Smart av dem, hittat nya favoriter på det sättet.

          Men hinner man se resultat av varuprover? Åtminstone på hudvård. Det måste man ju testa ett tag

            Beror på vad det är. Är det varuprov på något med aktiva ingredienser som retinol eller dyl. så handlar det ju helt klart om att kunna se över en längre tid. Men en återfuktande ansikts- eller ögonkräm, hylauronic acid, ansiktsmask osv. kan man ju ofta känna rätt snabbt om man gillar (konsistens, lukt, hur huden känns efter applicering osv.) och även att det är tillräckligt i varuprovet för att se om man får någon reaktion på produkten (t.ex. en ögonkräm i mini-varuprov har ändå räckt mig ca. 3 veckor). Eller om det är t.ex. en toner eller ansiktsmask som gör något speciellt men temporärt, som att dra ihop förstorade porer. Det syns ju också ganska direkt och har inte så mycket med långtidsanvändning att göra.

            Sen vad gäller produkter där man egentligen behöver testa längre än ett varuprov håller, så kan ett varurprov ändå motivera till att testa att köpa produkten. Jag är rätt osugen på att köpa en ny produkt utan att ens veta om min hud kommer reagera på den eller att jag inte gillar lukten/konsistense/hur min hud känns efter osv. Men får jag ett varurprov och ser att de sakerna är bra ändå, så känns det inte lika farligt att då slå till och köpa produkten för att testa under ett par månader istället. En första gallring kan man väl säga ?

        Menade att om jag var en influenser och fick prova gratis skull jag inte tveka ?

        Nästan allt i en skönhetsbutik kan man be att få ett prov på gratis.

    Blir marknaden aldrig mättad?

      Undrar det med. Finns det inte redan extremt många märken som antingen är betydligt bättre kvalité, billigare eller både och?
      Varför vill man så gärna ha en produkt från detta märke? Förstår verkligen inte. Men å andra sidan förstår jag heller inte varför man följer diverse ”influencers” som är kända enbart för att de är influencer och desto mer sällan för att de har åstadkommit något speciellt.

        Tänk på alla som jagar efter sitt perfekta jaget, de kan inte sluta köpa för tänk om det verkligen finns ett prinsessemedel?

    Kylie Skin eller Caia Skin?
    Börjar bli löjligt likt.

      Hur är detta inte en större grej, de kopierar ju Kylie rakt av vilket säkert delvis ligger till grund för framgången. Utöver att designen är löjligt lik så har de ju även haft liknande släpp, började med läppprodukter osv. Bara designen på kontoren är ju lika.

      Hade det varit Isabella hade det var en skandal.

        Håller faktiskt med

        Bianca är även realitystjärna som började med smink och fortsätter med hudvård, samma namn på kategorierna (cosmetics och skin) etc etc, så sjukt!!

          Sen kanske Caia baby kommer??

            Definitivt kommer CAIA baby.. hon och Philipe planerar ju att skaffa barn i den nya lägenheten.

              Du menar att Bianca planerar för barn!

                Mja, Pr-gänget bakom Bianca planerar för att Bianca ska bli gravid. Inte lätt att vara influencer…

            Caia Swim lanseras våren 2022, ni hörde det här först!! ?

          Hon och Pernilla vill ju vara sveriges svar på Kardashians, de har sagt det flera gånger typ fast lite på skoj men ändå menat det. Pernilla sa ju till en i LA att ”Bianca is the swedish Kim Kardashian”. Bianca och Pernilla har definitivt fått lite hybris och Caia är oseriöst och b liksom fast de vill framställas som exklusivt och sätter höga priser på billigt kinakrafs.

            Ser fram emot den kommande sexfilmen som kommer att läcka på Bianca och Philip.

        Ja varför kommer Bianca och Caia undan med allt, varför granskas inte Caia? De luras och lovar, blåser kunderna, myglar och typ bluffar. De har tidigare påstått att produkter är veganska utan att de varit helt veganska, för det säljer i dessa tider. Fejkkonton för att hylla och hypa, filter på reklambilder, spelar på känslor och snyft. Har fått storhetsvansinne typ. Har du fått betalt för att göra detta inlägg blir ju liksom reklam för dem? Kontaktade Bianca eller någon runt henne dig? Du tog ju bort kommentarer som handlade om Caia, som var negativt för Caia. Bianca kontaktade ju en annan mediakvinna med typ hot.

      Någon som funderat på att meddela Kylie Cosmetics LCC och Kylie Skin LCC om plagiatet som utspelar sig?

      Undrar även hur folk kan köpa några totalt plagierade produkter från en influencer som påstår sig vara så unik i sin verksamhet. Hur unik är man om man kopierat världens största influencer rakt av? ? Jag hade varit ganska rädd om jag var henne, dvs. rädd för att stämmas av Kylie Cosmetics LCC. Solklart att de hade åkt på den.

    Påminner en del? Det är ju total ripoff. Skäms de inte?

      Nej det gör dom inte

      Det tar minst ett år att få fram en produkt. Då vet man inte vad en konkurrent (Kylie) är på väg att släppa och kan omöjligen kopiera under resans gång.

      De kanske har samma fabrik i Kina och fått mängdrabatt för att de delar på samma förpackningar? 😉

    ”… world class laboratories” – betyder det vitamininstitutet i Schweiz?

    (Ni som har varit med ett tag vet vad jag menar.)

      ??

      Är det Svenska Krämfabriken i Borlänge och Falun som avses?
      Både Mikael Snabb och Jesper Matsch har ju ett förflutet där.

    Nej tack. Tror inte på hudvård från influencers. Ser billigt ut dessutom + total kopia av Kylie. Sjukt oseriöst! Köper mycket hellre Paulas Choice, Codage, Skinceuticals, Oskia m.fl… Fattar inte varför jag ska köpa detta? Vad är deras selling point? Intellektuellt verkar Bianca vara typ 15 år dessutom, vilket gör att jag har svårt att se hennes storhet. Tycker hon är helkorkad, men hennes fans är väl 12 och förstår inte bättre.

      Håller med, speciellt eftersom det är typ av produkter som inte är något speciellt. Liksom om ett nytt företag t.ex. försöker göra en dupe på Skinceuticals C E Ferulic så kan ju det vara intressant att testa. Men det här är ju helt vanliga ”generic” grejer som finns i hundratals redan väl beprövade märken i alla prisklasser .

      Förstår verkligen inte varför man köper produkter från influencers. De köper produkter från samma fabrik som andra märken och bara slänger på sin egen logga och säljer sedan det lite dyrare eftersom de delvis aldrig kan få samma bulkpris som andra redan stora och etablerade märken.
      Dessutom borde väl stora etablerade märken vara säkrare köp? Menar att deras produkter antingen borde vara av bättre kvalitet eller billigare pris med tanke på att de är betydligt större företag och har varit i gamet längre än vad Bianca och Kylie har levt.
      Förstår att 14 åriga flickor är lättlurade och köper produkter enbart för att det är Biancas men ni vuxna kvinnor borde väl ändå veta bättre, eller?

        Håller helt med. Förstår inte hur en vuxen kvinna kan få för sig att köpa detta.

          Yes, jag tror vi är för gamla och inte tillhör målgruppen! ? Tänker mig att det passar 12-åringar perfekt. Själv vill jag ha en INCI som gör mig imponerad eller möjligtvis bara en jävligt nice produkt, typ en ansiktsmask, som känns lyxig och har snygg förpakning så jag kan ha den framme (ja, jag är ytlig när det kommer till förpackningar).

            Nu sminkar jag mig ju inte och är därför generellt oinsatt i ämnet skönhetsvård – men varför skulle unga tonåringar behöva eller ens vilja lägga massa pengar på obeprövad hudvård? Kanske en dum fråga då jag själv aldrig haft problem med hyn men iaf… känns som ett släpp riktat mot en äldre kundgrupp.

      Vad har Biancas eventuella intelligenskvot och mognadsnivå med hennes senaste produktsläpp att göra?

      Alla som någon gång observerat klanen Wahlgren Ingrosso har väl märkt att det inte rör sig om några ljushuvuden; det är ju ingen riksnyhet? Folk gillar väl helt enkelt lyteskomik.

      Typisk kommentar som är hat förklätt som kritik. ”Hon är helkorkad”, absolut kritik. ”Varför ska jag köpa!!”, ehh vem tvingade dig? Jag har aldrig köpt något av influencers och kommer aldrig göra men människor som dig (90% av de som hänger här inne) är fan inte mentalt hundra.

    Efter svt:s hudvårdstester lägger jag icke pengar på krämer som icke funkar. Fukt finns billigt på apoteken.

      Det finns produkter med aktiva ingredienser som funkar. Fukt räcker tyvärr inte för oss alla – men vad skönt att det gör det för dig!

        Har du sett programserien?

          Nej, bara läst om den (både positiva och negativa reaktioner) – De som refererar till serien och pratar om ”fukt från apoteket” brukar ju vara av åsikten att det hudvård inte behövs och att allas hy mår bäst av bara fukt osv, vilket är det jag reagerar på. Men jag kanske var trigger happy här, hjärnan kanske inte tillhör den skolan.

            Beroende på fin hud kan du välja hur mycket fukt du behöver. Alla aktiva ingredienser är ju bara BS. Möjligtvis kunde retinol hjälpa lite men inget annat gav ngn effekt. Har du hudåkommor som acne så skulle jag söka läkarhjälp. Annars är motion och kost större påverkan ön krämer i dyra förpackningar.
            Var på event för restylane och t.o.m. deras säljare sa att dyra hudvårdsprodukter är sak samma, ”ta vad du har i badrumsskåpet”.
            Lägger pengarna på botox som hjälper mot rynkor och sparar in på krämer som inte hjälper ett skit.

              *din

              Nu har jag som sagt inte sett serien – Men många kommentarer här hävdade ju också att de inte testat i närheten av tillräckligt länge för att kunna konstatera att de aktiva produkterna inte har någon som helst effekt.

              Nu behöver jag inte tips på hur jag ska hantera min hy av någon som inte vet någonting om min hy – men självklart finns det massor som INTE funkar. Och självklart påverkar motion, kost och generell livsstil OCKSÅ. Men jag och många andra vet ju själva att det finns produkter som genuint gör skillnad.

                Vilka produkter då?

                  BHA-syra i mitt fall.

                    Hört talas om placebo?

                      Ja självklart! Jag har lagt hundratusentals kronor under 15 års tid på produkter som jag trott ska hjälpa mig där 99% istället gör problemen värre, men just när det gäller den här produkten, så slog placebon plötsligt till.

                      Jag känner min hy extremt väl just eftersom den är svår och känslig, och en handfull saker lugnar den. Det mesta är ingenting speciellt alls – Vissa naturliga oljor och a-vitaminkräm som kostar lika mycket som en finkaffe – Men även den syran.

                      lol om det vore placebo som kunde göra min hy bättre hade jag ändå betalat för det det vore värt placeboeffekten. Tyvärr fungerar det inte som så med huden att man tror sig att en produkt fungerar och därför fungerar det när snackar saker som acne, rosacea, pigmentering osv. Det är ju saker man kan observera, som inte har att göra med t.ex. smärta, aptit eller annat som har med känsla och upplevelse och därav kan ge placeboeffekt.

                      Klart det funkar så även med hy. Att hyn blir bättre är också något du upplever. Om du då tror att din acne ska bli bättre av en syra så upplever du att den har blivit bättre. Precis som att du kan uppleva att din smärta eller hunger har blivit bättre med sockerpiller.

                      Fast BHA funkar ju verkligen om man har den typen av hy som behöver den aktiva syran, kanske tilltäppta porer osv, sen kan den vara för stark för andra som behöver AHA el PHA, men funkar, de gör dom, ingen placebo där inte. Har hänt så otroligt mkt med hudvård bara senaste tio åren. Tror inte Caia kommer slå sig in på den marknaden ,finns redan massor med prisvärda och väldokumenterat mkt bra produkter. Att sälja hudvård i glassiga pastellfärgade förpackningar med, vad jag läst, tämligen plaint och ointressant innehåll, funkar inte idag, måste till ngt riktigt bra och nydanande.

                Så speciell och unik är varken din, min eller någon annans hy. Har man eksem, utslag etc så bör man gå till läkare. I serien gick de ju igenom att mycket att ingredienserna i dyra krämer som påstods göra ditt och datt och bygga upp och förnya var vetenskapligt omöjligt. Molekylerna som fanns i krämerna var för stora och kunde inte ta sig in på djupet. Lite som de som köper och säljer kollagen (pulveriserat slaktavfall som bryts ner i tarmen men snyggt förpackat i små påsar och aggressiv marknadsföring). Man tror att genom att dricka kollagen så skulle huden få mer kollagen, funkar inte så, men folk är lättlurade.

                  Så tydligt att någon utan några problem med sin hy säger detta.

                  Absolut kan och ska man gå till dermatolog för att få bukt med svåra eksem, utslag, acne osv. Men många av behandlingarna kring det kan man inte gå på för alltid, man går en viss tid. För en del människor räcker det och huden blir balanserad efter det, för andra hjälper det att få bort det värsta men sen måste de hålla en bra hudvårdsrutin för att det inte ska komma tillbaka. Det betyder inte på något sätt att all hudvård som säljs gör vad den utlovar, men det betyder inte heller att allt förutom den billigaste krämen på apoteket är värdelös. Det är inte så svart eller vitt liksom. Det finns en del ingredienser som har bevisad effekt, inget mirakulöst, men som kan bidra till en bättre hy. DU behöver inte använda dessa, superbra för dig. Verkligen. Men det finns andra som tyvärr inte har turen att bara kunna slänga på den billigaste krämen från apoteket och ha en problemfri hy. Jag hade älskat om det var så, men jag har testat och för mig funkar det tyvärr inte.

                  Vad gäller det de testade specifikt i serien så var det väl bara några få ämnen och produkter de tog upp? Har inte sett programmet själv, så frågar genuint alltså. Retinol vet jag de tog upp, men det var ju inte heller ett ämne som ansågs inte fungera. De med förstora molekyler du pratar om, det var om peptider som jag förstått det? Det är ju något som ”ska” vara en kollagenbooster. Som du påpekar, de flesta kollagenprodukter gör faktiskt ingenting, tvyärr. Men igen, det betyder inte att all hudvård är bs. Retinol har ju effekt exempelvis vad gäller utslätande av hyn, hyaluronsyra för återfuktning till huden, AHA/BHA/PHA-syror för exfoliering, vitamin C för pigmentering. Att Niveas kräm gjorde bättre ifrån sig är inte så konstigt om den testades mot retinolprodukter. Testet höll på i åtta veckor, retinol rekommenderas att användas långsiktigt för att få en effekt och är känt för att i början irritera huden medan man vänjer sig. Såklart en fet kräm som håller huden extremt fuktig ger ett bättre synligt resultat på åtta veckor då. Det är liksom två helt olika grejer. Säger inte att det ena är bättre än det andra, det beror på vad man är ute efter helt enkelt. Men det blir en konstig jämförelse på åtta veckor.

                    Jag sa ju att retinol visade sig funka lite, lite grann. De testade motsvarande krämer mot varandra.

                    Jag hade grova problem med acne, fick äta licenserad medicin i två omgångar för att bli kvitt. Inga receptfria ”hudvårdsrutiner” (hatar ordet) funkade. Har även torr hud på kroppen så problemfri är jag inte. Syrrans har psoriasis. Smörjer in med krämer på recept.
                    Dock är dyra ansiktstjofräser i små förpackningar bara ett sätt att mjölka folk på pengar.

                  Nej min hy är knappast unik i att den svarar bra på BHA-syra 🙂 Det har du helt rätt i!

                      Du länkar till en artikel som avslutas med ”mycket är nonsens, men det finns ämnen som fungerar”, där hon bland annat nämner BHA-syra?

                      Att syra gör hyn känslig för solljus vet jag förstås om.

                    Ja, att göra huden tunnare med BHA-syra. Smart.

                      Men nu var det väl ändå inte HUR det har effekt vi pratade om, utan OM det (om än tillfälligt) uppnår resultat. Du förespråkar ju själv botox istället, knappast riskfritt det heller?

                      Jag har aldrig påstått att produkterna motverkar grundanledningen till hudproblem, bara symptomen.

                      Du börjar med att påstå att ”alla aktiva ingredienser är BS”, sen länkar du själv till en artikel som påstår att så inte är fallet, och byter då ståndpunkt till att det är dumt pga finns risker för negativa konsekvenser också. Samtidigt tycker du att det är vettigare att spruta in nervgift i kroppen för att uppnå resultat.

                      Det har ju inte de effekter de påstår sig ha dvs minska rynkor. Att utjämna pigmentering kunde BHA-syran göra och det gjorde även din hud tunnare.
                      Botox minskar rynkor dvs gör vad det lovar. Går du till en utbildad är det väldigt liten risk att ngt går snett och skulle det ta fel så försvinner effekten av det muskelavslappnande medlet botox på ett par månader.

                      Förlåt men var har du läst att jag, eller någon annan, påstår att BHA-syra har någon effekt på rynkor? Du greppar efter halmstrån nu. Det har precis den effekt det ”påstår sig ha”, alltså exfolierande.

                      Känns som att det är dags att släppa det här och acceptera att trots att du själv inte har behov/intresse av den här sortens produkter så gör det faktiskt skillnad för många av oss och att klamra sig fast vid att det är omöjligt att så är fallet (så till den milda grad att du länkar artiklar som säger emot din egen ståndpunkt) faktiskt bara är lite märkligt vid det här laget.

                  Här håller jag verkligen med dig! Att folk går på detta är för mig obegripligt! Alla influencers som krängde samarbeten med Collagen pulver ett tag och vuxna människor som hoppade på det, snacka om att spola ner pengarna i toaletten. Såg första delen av dokun om hudvårdsprodukter och mkt är ju riktigt som dom säger, en fuktkräm är en fuktkräm liksom, varken mer el mindre och kan inte göra några underverk. En fetare kräm är vad det är, det mjukare upp huden. Däremot tog de ( i det avsnitt jag såg) ej upp BHA,AHA el PHA, som ju gör att huden faktiskt reagerar, dvs aktiva produkter.

                Åh, hej Mona.

      Jag hade gärna hållit med dig. Men sen jag bytte till ett ganska dyrt men bra märke så har min hy blivit fantastisk. För första gången någonsin 🙂 Jag ser skillnaden på 2 problemområden jag har/haft
      Så det är en väldig skillnad på olika produkter. Sen finns det säkert människor som kan ha vad som eller skita i det helt, lyckliga ska de vara 🙂

    Bianca har sagt i någon gammal vlogg att dom alltid har massa produkter på g som hon testar. Det enda jag tänker på att att hon sagt att hennes ansikte har varit katastrof. Utslag, brännande känsla som även var ner på bröstet, läkare hade sagt att hon inte skulle använda smink men hon måste för fotograferingar osv. Testade hon detta nya då liksom?

    Jag kan dock ingenting om hudvård, kan säkert varit allergi mot mat, tvättmedel, pollen, någon ansiktsbehandling hon gått på eller vad som helst. Så jag kan vara helt ute och cykla såklart.

      Ja men eller hur. Hur tillförlitliga är resultaten då undrar man ju.

      Ja exakt, har för mig att hon ”testat en ny produkt” dagen efter hon gjort dermaplaining (eller vad det nu heter när man rakar bort håret i ansiktet med en sån där ögonbrynskniv) och att produkten varit för stark för hennes nakna hud enligt nån läkare hon gick till

      12.27//
      Eller hur
      Ändå säljer/ kladd på högsta nivå som inget hade hänt
      Typ nu lovas det mycket men snart lipas det för folk är ’elaka ’ karuseller

      Det är med största sannolikhet inte dessa produkter då de inte verkar innehålla aktiva ingredienser/syror.

      Ja hon har pratat om sin dåliga hy och man har sett hur hon fått plitor och utslag, även andra som inte brukar ha det, det är säkert av den där sprayen/ansiktsmisten tror jag, många som får finnar av den. Nu har hon fått såå fin hy, säger hon självklart för att sälja dessa nya produkter och det är lätt att facetuna och filtra bilder och klipp vilket man ser att de gjort.

    När det kommer till hudvård i ”övre budget-prisklass” är jag ganska ointresserad av att prova nya grejer. 200 kronor är ändå ganska mycket för tex en toner, köper hellre något jag vet fungerar och som funnits på marknaden ett tag för det priset. Hade den kostat mindre hade jag nog inte varit helt omöjlig. Men Caia strävar väl efter en lite mer vardagslyxig profil så är inte överraskad. Det kommer säkert säljas på ganska bra ändå 🙂

    Inte nyfiken alls

    Nä tack. Efter att ha sett deras julkalender samt hur företaget hanterade kritiken från besvikna kunder står CAIA långt ner på listan över märken jag kan tänka mig att köpa.

    Hudvård köper jag endast från märken som är specialiserade på just hudvård. La Roche-posay och eucerine är ungefär det enda jag använder.

      Jag brukar köpa eucerine basic krämen de har som kostar runt 50 spänn. Tycker den funkar utmärkt inför vintern

      La Roche-Posay är ett fantastiskt märke, mkt prisvärt och bakom finns ju decennier av kunskap. Superba produkter för tex. överkänslig hy och icke allergiframkallande och oparfymerade.Finns verkligen ngt för alla hos dem, och nej, jag jobbar inte för dem.

    men hur kan man så uppenbart kopiera ett så välkänt varumärke som kylie cosmetics? hon är den mest följda kvinnan på instagram, den flesta i branschen eller tom utanför har koll på vad kylie startar och vad hennes produkter heter. vad kommer näst för bianca? en graviditet och Caia Baby? ”för att hon insåg när hon blev gravid att det inte fanns några naturliga produkter för bebisars känsliga hud”… been here, seen that!!

      Exakt. Hur är detta inte en större grej!!!!!

      Bianca svarar på en kommentar på instagram att caia skin var planerat ”långt” innan kylies släpp. Kylie Skin lanserades maj 2019, biancas manager Vanessa skriver på sin instagram att de har arbetat med Caia skin i två år.

      Varför ljuger Bianca?

        i det fallet hade ett normalt företag ändrat sitt namn. ingen bryr sig om tex caia jobbat med skin i 7 år och kylie i 4, hinner någon ge ut sitt först så får den andra för fan ändra!! så gör man ju med allt, filmer och allt möjligt! serien the oc skulle ha hetat orange county från början, men samma år släpptes en film med det namnet så dom fick byta! inga ursäkter till bianca verkligen. serien kunde ha hetat Caia Face, Caia Care, Caia Wash, Caia Beauty, Caia Base, Caia Clean, Caia Wellness, Caia Derm, Caia Core? kan komma på hur ord som helst som inte låter exakt som ett annat megakänt varumärke!

        De ljuger ju både Bianca och Vanessa för att sälja och det heter alltid att de börjat joba på det innan Kylie när de släpper exakt likadana grejer efter Kylie. De har självklart INTE jobbat med detta i två år, det är något de bara säger. Ett år brukar de säga och köra med annars men det har fok sett igenom så nu hette det två år. Alltså nej, hoppas alla fattar.

        What else is new? Mkt konstiga uttalanden som inte verkar grundade titt som tätt. Kollade du inte inslaget på Riks?

      Men alltså hur stor del av företaget äger ens Bianca? Det är väl männen i styrelsen som bestämmer allt detta? Tror inte hon har så mycket att säga till om helt ärligt

        De kopierade väl Kylie rätt friskt innan de sålde iväg största delen av företaget?

        Är det inte 12% hon äger?

    Är det ens tillåtet att kopiera produktdesign på det sättet? Om jag var Bianca hade jag varit livrädd för att Kylie med team ska se detta.

      Poänglöst inlägg från en ensamstående man som varken är målgrupp för produkten eller nyheten.

        Det kallas reflektion. Något man gör för att själv undvika att skriva en poänglös kommentar.

      Haha toppers! En kalender med gröt, varför har ingen tänkt på det förut? Eller finns det redan…

        Grötkalender finns.

          Blir det inte väldigt kladdigt?

    Nej det går helt bort. För en annan som har aknebenägen hud skulle jag inte testa ett obeprövat influencer-märke. Dålig hudvård kan göra alltför mycket skada.

    Överlag lägre priser än jag förväntade mig, förutom på toner och sminkborttag, men det finns etablerade märken i den här prisklassen och jag ser ingenting som är specifikt anpassat för deras målgrupp, så det tillför ju ingenting till märket och att de är mer kända som ett sminkmärke

      Förpackningarna med vit botten och rosa text liknar vissa av Clarins förpackningar.

        Det var inte menat som ett svar på den här kommentaren.

    Väntar med spänning på Caia baby?

    Åh vad bra, ännu fler basic produkter som gymnasieeleverna kommer spendera hela studiebidraget på!

      Finns det någon vuxen kvinna här inne som köper dessa produkter?
      Om ni gör det, varför gör ni det?
      Och varför väljer ni hennes produkter framför andra märken i samma prissegment men som är mer väletablerade.

        Man vill ju se om det fungerar för en. Jag som har väldig känslig hy, prövar allt för att hitta just den hudvård som passar just mig. Body shop för känslig hy är den som fungerat bäst för mig, men ändå inte perfekt.. så jag kommer köpa serien för känslig hy efter jag kollat recessionerna på just den serien om det är positivt. Sen är det ändå 80% att den inte är bra.

          Du tror att Kyl- förlåt jag menar Caia skin kommer vara räddaren för din känsliga hy? Det är samma ingredienser som i vilket billigt skit som helst. Lär dig förstå ingredienslistor så kommer du slippa lägga pengar på skit.

            Hade varit ett kul projekt att jämföra influencers hudvårdsprodukter och se om det alls är nån skillnad på dem. Prob not.

          Har kvinnor mer problem med sin hy eller hur kommer det sig att så många kvinnor köper produkter till sin hy men väldigt sällan att män gör det?
          Jag som man använder endast ACO’s ansiktslotion och har väldigt bra hy.

            Ansiktet hamnar väl i obalans om man sminkar sig.

            Finns ju rätt många män med hudproblem (acne, rosacea, förstorade porer, pigmentering) och ålderstecken också, är väl bara att det är mer accepterat att de inte bryr sig lika mycket om utseende/inte lika accepterat för de att bry sig om sitt utseende (beroende på individens egna önskan). Därtill att kvinnor som grupp använder mer smink än män, vilket också kan bidra till att man får mer problem och det blir som en ond cirkel. Samt att många kvinnor med vissa typer av hudproblem så är det kopplat till hormoner och det går i takt med menscykeln, något som män är besparade.

            Jag är kvinna med en del hudproblem och jag har provat allt ifrån att gå utan smink i princip hela tiden och kombinera det med noll hudvård, minimal basic hudvård till mer avancerad hudvård. Mina problem har kvarstått. Det finns en del produkter som hjälper rätt bra, men jag behöver också minipiller, bra kost och träning om jag vill ha bra hy.

              Som tillägg, min mamma och mina två systrar har istället fantastik hud. I princip aldrig haft några finnar mer än några få under tonåren, deras hy blir aldrig överdrivet oljig eller torr, tonen är jämn osv. Mamma använder super basic hudvård, tvättar sig med tvål i princip och smörjer in sig med var för kräm hon råkar har hemma. En syster kör på bara ”naturliga” grejer som hon kan hitta i mataffären. Den andra systern har en hudvårdsrutin som är rätt basic men ändå med cleanser, mer specifik kräm osv.

              Har provat alla deras rutiner och tjugo därtill, men har inte hjälpt för det. Olika människor, olika hy. Vare sig män eller kvinnor.

            Smink orsakar ofta mycket problem för huden.

          Tyskland, gå till en duktig hudterapeut tex där du gör ansiktsbehandlingar. De rekommenderar bra grejer och de funkar. Kostar lite med en ansiktsbehandling, men du får bra rådgivning på vad du bör använda för just din hy. Det blir dyrt att köpa fel produkter i onödan.

          Testa La Roche-Posay, de har superba, mkt prisvärda produkter för känslig hy, allergi benägen hy, Rosacea, jag typ det mesta! Dessutom gedigen kunskap bakom produkterna.

        Jag är vuxen, inget fan av wahlgrensklanen men köper caias brynpenna. Har bara testat den, använder bara mascara och brynpenna. Caias brynpenna är bättre än de kag tidigare provat i samma prisklass och jag gillsr den kalla bruna färgen som jag inte hittat hos någon annan.

          Är det den ljusa eller vilken färg syftar du på? Är på jakt efter en ljus ögonbrynspenna som matchar mitt ljusa blonda hår men tycker alla är för mörka eller går mot orange. Vill ha kall, ljus gråblond! Helt omöjligt? Kör på olika askblonda pennor nu och ser ut som Daernys.

            Tror att den kallas medium cold brown eller så. Jag är ganska mörkblond med kalla toner. Tycker färgen är super på mig i alla fall, skulle jag hitta samma färg i samma prisklass hos någon annan skulle jag byta direkt?

    Rip of på kylie skin känns det som , nu e det bara baby produkterna som fattas ^^

      Som hon planerat två år innan Kylie trots att
      Hon inte har barn själv. ?

    De vita förpackningar ser precis ut som Evo

    Nja. Nä. Sån här typ av marknadsföring för hudvård känns passé. Vi som gillar hudvård vill se tydligt vilka aktiva ingredienser produkterna har och hur många procent man som mest får (vissa grejer är ju mer labila än andra och bryts ner till viss del). Aja. Näh. Blev inte det minsta peppad.

    Bianca har ju i flera månader pratat om hur hennes hy varit dålig och hon har haft utslag i ansiktet, på bröstet etc. Jag blir inte jättesugen på att testa… eller använder hon inte sina egna produkter?

      Inte för att försvara henne på något sätt.. (är ganska missnöjd med caia och julkalender)

      Men att hon haft problem med huden, var inte det efter en ansiktsbehandling? Hon gjorde väl någon behandling och sen efter det så drog hon på någon syra och huden ballade ur?

    Det är tur för CAIA att det inte är läsarna här de behöver övertyga. Jag köper inte heller argumentet om de stackars lurade barnen, om barnen har råd, eller deras föräldrar köper produkterna är det ingen det är synd om. När det gäller kalendern så nådde de inte hela vägen fram, men jag är övertygad om att det är en liten klick som kommer returnera dem, men de flesta kommer behålla dem och faktiskt vara lika nöjd som de hade varit med en annan smink eller hudvårdskalender (jag kan för övrigt inte förstå hur man köper kalendrar som ska vara en överraskning och sedan gnälla, dessutom långt innan första december).
    Ja, ja vi får se hur det går, det kanske blir en flopp, men jag tror inte det…

    Kommer inte prova. Totalt ointresserad av deras produkter.

    Jag är mer taggad inför Apolosophys nya anti age produkter som de nyligen har släppt. Känns billigt och bra

    Så otroligt pinsamt och fantasilöst att kopiera ett annat varumärke rakt av. Blir fan upprörd och fattar inte denna hype. Varför är folk beredda att lägga sina pengar på överprisat skit?

      Suck. Upprepar bara det IL redan gjort och vi alla vet ju hur det gick. Ja nu kanske detta iofs går bättre pga annan frontfigur men är inte marknaden nog så mätt på denna massproduktion av hudvårdsprodukter?

    Jag köper om produkterna ger mig lika slät panna som Bianca har.

      Jag fattar att hon gjort botox, men även om hon inte gjort det hade det ju inte varit så märkligt om hon hade haft en slät panna? Hon är ju bara (snart) 26 år. Många som har väldigt slät panna då fortfarande.

        Botox eller ej, jag är på riktigt avundsjuk på hennes panna.

          Hon har botox och är snart 27 år.

          Ha,ha, förlåt jag skrattar, men vad är det för speciellt med pannan? Alla 26 åringar har sån panna typ. Sen, om man sprutar i Botox blir ju pannan blank och orörlig.

        Snart 27.

      Då får du med en kanyl.. 🙂

    Men vad sorgligt detta blir ändå. Varför kan de inte stanna när det går som bäst? Måste de, till en redan bra (?) portfölj med smink, addera hudvård? Hur uppfattar konsumenten detta, tänker de ens på det? Tyvärr är det inte ett genuint intresse för produkterna som jag tänker på i första hand iaf, utan snarare att här ska mjölkas ännu mer. Biancas varumärke är värt så sjukt mkt, och jag har verkligen tyckt det varit befogat för jag gillar hennes skarpt. Men sånt här blir jag bara trött på och tror inte det gynnar hennes varumärke alls.

      För att Caia är en kopia av Kylie rakt av. Släpps Kylie skin så måste ju Caia göra samma…

        Bianca har länge avgudat Kardashians och följer dem och blir inspirerad av dem, löjligt att hon låtsas att allt är hennes egna idéer som hon haft lååångt innan Kylie. Liar liar….

          Tror du på riktigt att Bianca ensam bestämmer precis ALLT?!

            Tror faktiskt hon bestämmer nästan ingenting. Det är inte många procent som hon äger i Caia. Hon är ansiktet utåt och det är hon som ska göra reklam för alla dessa maaaaagiska produkter som hon ääälskar. Det är hennes jobb.

      Det är inte bianca som bestämmer, och ett varumärke behöver nästan ha båda delarna för att kunna bli ekonomiskt hållbart i längden (hudvård är mer stabil säljgrupp än smink) – se exempel lumene som ägs av samma bolag

    Varför är det ingen som ”call them out” gällande deras kontinuerliga kopiering av kylie cosmetics? Börjar ju bli absurt, sortiment , släpp, kontor, förpackningar etc etc

    Beklagar att detta inte har med Caia Skin att göra, utan istället det märkliga agerandet. B använder sitt instagramkonto till att konstant marknadsföra ett företag/varumärke. Jag skrev i en tidigare kommentar att 18 av de senaste 20 inläggen på hennes instagram då var marknadsföring av ett företag/varumärke. Lika med hennes instastories.

    Så kommer ett stort missnöje mot företaget/varumärket och väldigt mycket konstruktiv kritik dundrar in på samma konto. Man verkar då bli oerhört förvånad över att detta sker på hennes (helt plötsligt?) ”privata” kanal. Bs pappa kliver in och förklarar att B är en ”helt vanlig tjej”, att ”ett helt land mobbar en 26-årig tjej”. Att hon blir fullkomligt begravd i hat och hot. Att man ska låta henne vara.

    Jag vet såklart inte vad som kom in via dm. Och instagram är såklart inte heller den enda kanalen. Men gissningsvis borde ändå den ”publika” delen på instagram visa på något typ av mönster. Och att påstå att det ”rasade in hat och hot” där är en direkt lögn. Däremot rasade det in konstruktiv kritik gällande det företag/varumärke som kontots allra flesta publiceringar har handlat om. Med det sista sagt är det väl rimligen ganska självklart att det då är via den vägen som kritik mot företaget/varumärket kommer. Men då känner man helt plötsligt inte längre alls för att, på sin privata kanal, vara företagsledaren/ansiktet utåt/den främsta ambassadören för företaget/varumärket utan istället ”en helt vanlig 26-årig tjej”.

    Helt plötsligt sker endast ”privata” publiceringar på kontot. Inte ett ord om företaget/varumärket. Det håller i sex dagar. Sen är det dags för företagets/varumärkets nylansering och då återgår kontot till sin vanliga form. Man dundrar ut med reklam för företaget/varumärket på kontot. För att sedan bli förvånad och känna sig mobbad när konstruktiv kritik kommer in samma väg. Och runt, runt, runt går det.

      Spot on!

      Önskar att dagens ungdomar ska få lära sig sådan här genomskådande i skolan!

      Att allt säljs för att tjäna pengar och inte för att göra folk en tjänst!

      Ja, det du beskriver har alltid stört mig så mycket. Det är riktigt fult att dra till med sitt ”privata jag” när stormen är framme och man måste prestera något annat än behagliga reklamkampanjer och annat peppigt och roligt. Plocka inte russinen ur kakan, säger jag, utan stå för att du är en professionell näringsidkare/företagsledare i alla lägen, även när allt inte går som du förväntat dig. Jag fattar att det är ganska så betungande att axla den roll Bianca har, verkligen, och det låter kanske uttjatat och klyschigt, MEN – om du inte kan hantera även motgångar så bör du verkligen inte befinna dig i den rollen. Nu kommer någon kommentera att ”men vadå ska man behöva tåla hat bara för man är känd?!??”. På det svarar jag som Sofia. Detta gäller konstruktiv kritik. Lika risigt som att hänvisa till sitt privata jag är att hävda att något är hat som egentligen är konstruktv kritik.

      Bra skrivet Sofia, exakt så. Otroligt utstuderat och manipulativt att kalla det hat och hot och att spela på ”en vanlig tjej, lilla Jag och är en privatperson med känslor”. Lätt att snyfta och påstå att man är hotad, det är mönstret och taktik. Pappa Emilio försvarar självklart och drar det så långt det går med att säga att ”Bianca drunknar i hat och hot” och manipulativt snack om att ”hon aldrig skulle luras det gör ingen företagare för så bygger man inte varumärke”. Klart han säger så, det är strategi. Jo många företagare luras och det vet han. Är han den rätte att prata om ämnet hehe. Bianca har väl lärt sig av honom kan man tänka. Ingen av dem är särskilt pålitliga om man säger så. Han har ju självklart ett personligt intresse i att Bianca tjänar mycket pengar och har ett gott rykte liksom, det tjänar han ju själv på. Nu ska ju styvmamma Helabalunsen-Åsa släppa smycken, vad hade hon varit liksom om inte hennes bonusbarn var kända, då hade det inte gått att släppa viner, böcker och smycken. De smider medan järnet är varmt.

    Undrar om det var dessa nya produkter som gjorde så att Biancas hud brann och var förstörd för ett tag sedan.

      Hennes hud har varit kaos i flera år.

    Totalt osugen på samtliga produkter ur Caias sortiment. Tycker de sket rejält i det blå skåpet när det gällde kalendern. Ok att göra misstag men jobba bättre på sin krishantering. Inga svar på fb. Inga svar på mailen. De kunde gott gått ut o sagt att missnöjda kunder kunde skicka tillbaka fraktfritt. Nu har de istället förlorat massa kunder som aldrig kommer handla deras produkter igen.

    Var finns trovärdigheten i detta? Åh, ännu en influencer som gör hudvård i gulliga rosa förpackningar. Vilka ska jag välja, Biancas? Ida Wargs? Löwengrips? Thereses Lindgrens? Laila Bagges?

      Vilken tur att du får välja själv.

    Varför är folk så negativa nu för tiden ?
    Det går bra för en tjejen då så kan man klankar ner på henne att ni inte skäms !
    Kan vi inte bara börja hylla folk ? Säg men gud såå kul för dig hoppas det går bra !

    Hahaha men nej vad pinsamt. Gissade på att det skulle komma caia skin, men sen tänkte jag att så förutsägbar kan hon ju inte vara, men jo tydligen ?

      Vadå HON??

    Jsg gick igenom ingredienslistan lite snabbt på 3 produkter. Bara massa billiga och syntetiska ingredienser i princip. För det första innehåller de flesta produkter vatten, och sen tillsatser för att vattnet och oljorna i inte ska skära sig. Ser jag ”aqua” som huvudingrediens brukar jag dra ögonen åt mig. Och mycket av ingredienserna är framtagna på vägar så de innehåller biprodukter som är svåra att bryta ner för naturen, hormonstörande eller allergiframkallande.
    I en av produkterna, som det utlovas hyaluron serum i (som är super och binder fukt) kom det LÄNGST NED på ingredienslistan. Så jag tror det är nej tack från mig. Även om priset lockar!

      Precis så skall man göra!?Läser man innehållet så är det ju så att det som står överst är det produkten består mest av, det som står sist, är det produkten innehåller minst av, oftast yttepyttelite och inget som kan göra ngn skillnad el ha ngn positiv (el negativ) inverkan på huden.

    Du kan ju jämföra, Kylies produkter (iallafall en del utav dom) säljs just nu på kicks ???
    Köpte Posie k där senast!

    Totalt ointressant men så är jag äldre än 19 år också

    Totalt bojkottat caia efter julkalendern.

    Det är så uppenbart att dem kopierar rakt av från Kylie jenner. Jämför bara reklambilderna med klicken kräm på kinden, identisk med Kylie skins reklambilder från deras släpp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.