Till attack?

 

En av mina läsare skickade ett dm till My Martens där hon frågade lite kring hennes användning av ordet ”tight”, om jag skrev om här.
Så här lät konversationen, där My skriver anklagande att följaren har attackerat henne.
Det här är alltså My Martens arbete, där hon får en fråga (med följdfrågor) om sitt ordval och vad hon egentligen menar med ordet ”tight” i det här sammanhanget.
Detta tycker alltså My är en attack på henne, vilket jag inte håller med om.
Gör ni?
Om det här är var gränsen går för att kalla någonting för en attack, så måste livet i största allmänhet vara otroligt tufft för My att hantera.

Attack?
Hade hon behövt fler emojis månne?

179 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan My chilla lite med sina utsvävningar

        Bra bildlänk! Jag blir så trött på snack om att styrka=smalhet=hälsa=ständigt kaloriunderskott för att ”se tight ut”. Trött på rövar är jag också! Konton som visar rövar och försöker få oss att tro att de fått dem genom squats. Stor insta-röv fås genom operation och/eller genetik! Kolla på de som gör mest squats av alla, de som tävlar elit i knäböj, absolut ingen av dem ser ut som Kim Karsashian.

          Attack är det väl inte men jag är fan team My på denna. Superjobbig tönt som frågar ju.

            O my svarar ju relativt vettigt o bra.

              My oh my?

            Tycker mest det är att ifrågasätta och det måste man väl få göra när hon ska tjäna pengar på det. Tighta till magen med hjälp av plastikspons glömde My nämna 😉 My har alltid svar på tal haha men det är mycket som inte går ihop.

              Inte bara magoperation, hon har lyft rumpan, botox i panna och andra ställen i ansiktet. Brösten är fixade och hon fyller läpparna. Ingen hon vill gå ut med dock men vi som vet, vi vet så att säga ?

      Hon har hjälpt hundratals klienter påstår hon HAHA när skulle hon ha hjälpt alla dessa hundratals? Nej lögn såklart, det är väl falsk marknadsföring? Hon har certifikat också säger hon men det har väl aldrig visats upp. Ge mig ditt förtroende så ger jag dig verktyg och nycklar skriver hon HAHA bättre hon skriver ge mig dina pengar så inte folk tror att hon genuint vill hjälpa folk utan att ta betalt och tjäna mycket pengar på det, och ni får inga faktiska verktyg eller nycklar ifall någon felaktigt tror det hehe. Och balansen hon tjatar om, men hon är ju inte själv i balans utan har sina ständiga nystarter, kostscheman, appar och har opererat mage platt. Såg att en gjort en intresseanmälan så kanske får hon en klient nu haha.

        Hon har fixat magen platt genom plastikingrepp två olika ggr, så hon kan inte skylla det på graviditet vilket hon gjorde första gången. Det har ju gjorts av estetiska skäl alltså för att få en platt slät mage, troligtvis var det spons också, så den platta magen har inte tränats fram. Utbildad i mammaträning säger hon också men det var typ en kurs/föreläsningar på en helg.

          Svar till Fanny.
          Utbildad säger My, var har hon utbildats? Och i vad?
          Hon är allmänt sur om nån ifrågasätter det hon skriver.
          Jag personligen skulle inte används My vare sig som ”dietist” eller tränare.
          Om det vore så enkelt som hon skriver så skulle hon ju själv inte behöva träna som hon gör och banta som hon gör.
          Hon är inte konsekvent och blir därför inte heller trovärdig.
          Det värsta är att hon själv använder sig av andra / annat i sina medel att gå ner i vikt och då blir det bara konstigt när hon ska försöka få det till att hon hjälpt hundratals andra.
          Kan inte de som gått hos My skriva här vad de tyckte ? Om det hjälpt dem och vad hon använder för metoder. Skulle tro hon kör efter nåt på nätet.
          Sen när My lever sunt äter hon fruktansvärt tråkigt.
          Man kan minska sitt kaloriintag utan att för den skull äta tråkigt.

        Men hur skriver människan? Är hon full eller? Kan det vara så att Booken jobbar för henne och svarar i bloggen? Det är ju verkligen Annas sätt att svara och att missuppfatta när folk frågar.

    Idag vill jag diskutera Bellas kommande bok! Vad kan det röra sig om för sorts rubriker hon påstår att vi kommer få se i tidningarna? Vad i boken är så skandalöst? Hon skriver att första artikeln kommer ut ikväll.
    Tankar?

      Men nej, hon är passé. Kan vi inte bara låta henne förbli det?

      Camillas egen julkalender

      Hoppas inte. Hon är så ointressant!

      Några påståenden från boken:
      – Hon fortsätter ljuga om sin statistik och att hon ”räknat fel”.
      – Hon har inte ADHD utan är bipolär.
      – Hon har haft ätstörningar och spytt upp sin mat för att hålla sig smal, och allt annat hon tidigare skrivit om acceptans har varit lögn.

        Hahahha jag dööööör

          … Okej, så i hennes fall är det helt okej att skratta åt någons mentala hälsa och tycka ätstörningar är roliga? Huruvida du personligen tror på henne eller inte (vilket du verkligen inte KAN veta till 100%) är irrelevant. Ens mentala hälsa är extremt personlig och om någon väljer att berätta om det så borde man ALDRIG förlöjliga hen för det. Precis som med kvinnor som anmäler misshandel, våldtäkter etc. så tycker jag att det är sant tills man bevisat motsatsen.

          Bella hatet i den här bloggen, och att Camilla fortsättningsvis fortsätter att hetsa till det och uppmuntrar det, tycker jag är vad som i själva verket är sinnessjukt med det här.

            Men lägg av

            Med tanke på allt annat som Isabella ljugit om så finns det ingenting som övertygar mig om att just dessa uttalanden är sanningen. Varför skulle det inte kunna vara fortsatta lögner från henne, sagda med en agenda, när hennes tidigare och utlovade sanningar varit rena lögner som hon senare erkänt att hon ljugit om? Har man ljugit så mycket som Isabella gjort, om allt från hot till diagnoser, så får man tugga i sig att man inte blir trodd.

            Det här var bara tre saker ur en bok som är fullproppad av ”alternativa sanningar” som jag vet inte stämmer.

              Du har också en agenda, så varför får du det att låta som något dåligt just när det gäller Bella. Du vill också ha läsare och klick och arbetar på precis samma sätt.

              Jag tycker även att ditt sätt att presentera ”sanningar” på är flera resor värre. Du publicerar något tvivelaktigt, visserligen inte genom att rakt ljuga men genom att undanhålla viktig och relevant information, och släpper sedan loss hela kommentarsfältet som tror på din vinklade presentation av sanningen. Senaste inlägget om vabb är bara ett litet exempel på det.

              Har kanske missat, men har du läst boken Camilla? Är du belagd med tystnadsplikt eller har du möjlighet göra ett inlägg och återge de viktigaste detaljerna?

                Boken är full av stora och små lögner vilket gör att jag avfärdar det mesta in den som skräp.
                Några få exempel är:
                1. Att hon fortfarande ljuger om att hon ljög om sin statistik.
                2. Hon ljuger om att hon och Löwengrip hamnade på omslaget till tidningen i Cannes, när sanningen var den att omslaget var en annons som Isabella själv hade betalat för.
                3. Isabella beskriver en relation i sin bok, där mannen utmålas extremt negativt och rent ut sagt obehaglig och att detta leder till en och annan jobbig konfrontation med Isabella.
                Hon glömmer helt att nämna att hon hade en sexuell relation med den här mannen, och allt som hör det till, men allt det har hon utelämnat i boken där hon istället gör sig till ett stort och oskyldigt offer.

                  Svårt att lita på dig i detta då du säkert vinklar och förvrider i vanlig ordning när det gäller Bella. Du påstår ju att hon ljuger för det vill du få andra att tro fast du vet ju inte det. IL har varit öppen med att det var ett köpt reklamomslag på tidningen i Cannes. Om hon beskriver en relation så kanske det är ganska uppenbart att den även innefattade sex. IL lägger sig väl platt också och du har ju din agenda så att säga.

                  Fast hur kan du veta om sånt hon säger är lögn eller ej? Du ville ju att hon skulle säga att hon räknat/sagt fel om antal följare och hon säger ju att hon räknat fel/gjort fel så varför klaga på det? Hamnade på omslaget gjorde hon ju trots att de betalade för reklamen så vad är lögn med det? Annat har hon väl inte påstått. Du vinklar. Vad vet du om vilka hon haft sex med och inte? Även om hon haft sex med någon så kan hon väl senare ha uppfattat den samme som obehaglig och blivit rädd då han kört ut med henne i skogen, läste om det och antar att det är vad du menar. Man kan liksom bli v*ldtagen och hotad av en person man tidigare haft sex med, har hänt mig också. Skulle hon ha namngett alla hon haft sex med tycker du, nä då hade du klagat och rasat på det istället. Hon är ju ett offer på många sätt och varit oskyldigt anklagad för saker, och du vet ju inte allt, du kan omöjligt veta om saker är lögn eller ej.

              Vad är det för något allt Isabella ljugit om menar du? Du vet ju faktiskt inte. Bara för att du tror att hon ljugit om saker och sedan får du andra att tro det så betyder det ju inte att det är lögner och att Isabella ljugit. Hon är väl dessutom en av få som erkänt och berättat om saker hon faktiskt har ljugit om. Vilka andra har varit öppna om det. Du skriver aldrig om alla Biancas lögner, eller Magdalena Garas alla lögner. Inget inlägg om Biancas lögner gällande Caia och Anni Lööf, riktigt pinsamt ju. Där snackar vi lögner.

                Undrar också vad det är för något allt hon skulle ha ljugit om. Ser inte att hon ljugit mer än andra men att någon/några vill påstå det och ständigt sprida det av någon anledning. Som om de vet om hon ljuger om allt eller inte. Nej det vet inte ni. Hon har sina upplevelser och känslor liksom. Rubrikerna hon menar skulle komma är väl säkert det om bipolär, vilket många här ju skrivit tidigare att hon säkert är.

            Hur tänkte du där? Om det är någon som är respektlös när det kommer till psykisk ohälsa så är det väl Bella. Hon slänger sig mellan diagnoser. Först var det ADHD nu är det bipolär. En psykisk diagnos är inte som att vara förkyld. Sättet hon pratar om sin egen psykiska ohälsa är problematisk. Hon ändrar sig och frågan är varför? Jag har nämligen lite svårt att tro att diagnostiserande läkare gjort sådana misstag. Om så är fallet borde hon göra en anmälan.

              Nu vet jag inget om hennes historia med psykiatrin, men att ”hon slänger sig mellan diagnoser” kan faktiskt bero på feldiagnostisering, vilket ju händer. Har själv adhd och innan jag fick min diagnos ville dom istället utreda bipolär sjukdom. Även en vän till mig gick sen tonåren med bipolärdiagnos och var medicinerad för det, tills hon i vuxen ålder tog tag i det då hon kände att det inte stod rätt till, och fick istället en adhd-diagnos med medicinering som faktiskt funkar. Bara en tanke, blir lite förvånad att alla tar för givet att hon själv sätter sina diagnoser.

              Ja alltså det kan ju vara så att hon för längesen fick en adhd-diagnos men att de sedan utrett henne vidare efter att hon låg inlagd och fick elbehandling och senare då komit fram till att hon är bipolär.

                Precis så som hon säger i en intervju jag såg, att hon fick bipolärdiagnos för något år sedan och tidigare feldiagnosticerats vilket ju är vanligt.

            Alltså, jag håller med om att det absolut inte ska förlöjligas om hon har haft en ätstörning trots att hon sen hon började blogga har förespråkat att vara nöjd med sig själv och att hon alltid har känt sig fin, oavsett vikt. Hon var väldigt smal under perioden som hon åt ”växtbaserat” så det kanske stämmer.
            Tyvärr är det så svårt att ta på allvar just för att det är IL. Hon har ändrat sin historia så många gånger, beroende på vilken version av sig själv hon säljer för stunden.

              Man kan kanske ifrågasätta sanningshalten utan att förlöjliga det?

              My har ju en hel buk
              O fettsugning hos Tuve i Helsingborg ) samt boken oxå My !!

              Ja och med tanke på att Isabella kallats t j o ck i media och av diverse andra bloggare, kallats gris osv så kan man förstå det, det påverkar en såklart MEN oavsett så är det bra och positivt att hon inte vikthetsat utåt även om hon själv haft sådana känslor. Tror de flesta av oss någon period varit mer eller mindre ätstörda.

                Det var under lets dance-tiden främst verkar det som, hon ville vara smal då och kräktes läste jag i någon artikel om boken. Ja hon har ju gått upp och ner i vikt så det verkar ju sant. Dessutom med alla utseendehån och elakheter hon fått ta emot genom åren så är det inte konstigt. Bra hon inte skyltat med det iaf eller uppmuntrat till det utan ist uppmanat till att gilla sin kropp och vara nöjd med sig själv.

              Precis som My då och Bianca, hur mycket har inte Bianca ändrat historier beroende på vilken version av sig själv eller vilka produkter hon vill sälja för stunden. Magdalena Graaf är en annan som ljugit mycket. Jocke Lundell en annan som ljugit och hittat på mycket så det är isåfall inget unikt för IL, hon är ju väldigt ärlig om mycket faktiskt och det är väl delvis därför hon tyvärr får så mycket sk-t fast hon borde ist få cred för en del.

                Men denna diskussion handlar om IL. Förstår faktiskt inte varför du ska dra in andra hela tiden.

                  Fast varför är det bara IL som ska få skäll, hån och utmålas som värsta lögnaren när andra slipper undan det. Hon ska tryckas ner, slitas i stycken och synas i sömmar. Det kan inte ha undgått någon att en viss person har en hangup på IL och avskyr henne och det visas i tonen när denna någon skriver om IL. Det är väldigt uppenbart och denna någon har ju liksom sin agenda med vad och hur hon skriver om IL.

                  Förstår inte hur IL hamnade i den här tråden för inlägget är ju om My

        Men Camilla vad är detta för retorik? Om någon sagt att den accepterat sin kropp tidigare men haft en ätstörning så är det lögn? Tror inte du förstår hur en ätstörning funkar, man gör allt för att ingen ska fatta att en har en ätstörning.

        Det finns tusen saker att kritisera Bella för som du kan använda istället. Du behöver inte ta till mean girl metoder och sparka lågt.

          Det är faktiskt så här hon själv uttrycker sig i boken.
          Jag gjorde en kort sammanfattning av vissa delar av bokens innehåll, vilket var vad som efterfrågades.

            Men du skriver angående detta att det också mycket väl kan vara lögn. Känns väldigt onödigt när det rör psykiska sjukdomar och ätstörningar och skapar ett klimat där man hellre håller sådant inne av rädsla att ifrågasättas. Det förstår du väl att folk här kommer skriva svar som ”Haha hon har aldrig haft en ätstörning”

              Ja håller med och det där hon skriver att IL hade ju haft sex med en man (hur hon nu kan veta det) som IL senare utålar som obehaglig tydligen MEN alltså, man kan bli utsatt för både hot och v åld och vara rädd för någon som man tidigare haft sex med, inget konstigt. Du får det att låta som annat, mycket märkligt skrivet.

      Hon försöker göra reklam. Stackars hennes redaktör, han arbetade en gång i tiden med riktiga författare.

        Stackars s k medförfattare, hon som egentligen skrivit boken.

          Varför då, har boken fått dåliga recension eller? Fått dålig kritik? Den verkar ju ha sålt ganska okej iaf.

          Hon har ju varit öppen med att hon haft en medförfattare, hon har uppmärksammats många gånger. Däremot Margaux spökskrivare har väl inte uppmärksammats så mycket.

      Boken fanns på min lokala bokhandel, Akademibokhandeln i Lund, idag.

      Stod och läste i den en bra stund. Köpa den skulle jag aldrig…

        På en undanskymd plats… ska kanske tilläggas.

          Ja jag skulle också skämmas om jag var så snål och sniken att jag ställde mig i en bokhandel för att läsa en bok utan någon som helst ambition att köpa. Riktigt pinsamt, hoppas du gömde sig ordentligt!

            Jag vet inte hur din bokhandel ser ut men de flesta moderna bokhandlare har idag fåtöljer där man kan slå sig ner och bläddra/ läsa i lugn och ro innan man bestämmer sig för att köpa eller inte.

            Jag skäms inte ett dugg. Butikschefen bytte t o m ett par ord med mig när jag stod och läste.

            (Undanskymd plats avser bokens placering. Som ny bok hade den inte frontats på något sätt)

              Fast du kan inte ha läst den eftersom den inte finns tillgänglig i butiker ännu hehe. Måste i så fall varit en annan av hennes tidigare böcker.

                Jag visste att någon skulle skriva och ifrågasätta! Som sagt – den var framlagd i butiken. Jag tog t o m en bild på det, men den går inte att posta här.

                Jag kan berätta att i den korta eftertexten tackar hon Paul och skriver att hon älskar honom.
                Jag läste delar av slutet; hur hon ”fastnade i tullen” och fick betala skatt på inköp från USA. Och att hon var glad att hon inte hade efedrin i kroppen då.

                Hon skrev om ”Alexander” i slutet av boken. Kan det vara Hampus som fått det namnet?
                Hon skrev hur hon försonats med sin mamma, men att pappa är det svårare med eftersom han valt att ta till flaskan… men att hon älskar honom.

                Camcam kan säkert bekräfta att detta är innehållet i slutet av boken.

                  Fast den ska ju inte finnas i butiker ännu, konstigt, är det inte så att du förbeställt boken då eller arbetar inom media så du fått förläsa den?

          Kanske undanskymd för att den ännu inte släppts till allmänheten då, om du nu verkligen har sett den i butik.

        Men va? Nej nu ljuger du nog eftersom att den inte släpps förrän nästa vecka, den tionde november släpps den i butiker. Ooops.

          Jag visste att någon skulle skriva och ifrågasätta! Som sagt – den var framlagd i butiken. Jag tog t o m en bild på det, men den går inte att posta här.

          Jag kan berätta att i den korta eftertexten tackar hon Paul och skriver att hon älskar honom.
          Jag läste delar av slutet; hur hon ”fastnade i tullen” och fick betala skatt på inköp från USA. Och att hon var glad att hon inte hade efedrin i kroppen då.

          Hon skrev om ”Alexander” i slutet av boken. Kan det vara Hampus som fått det namnet?
          Hon skrev hur hon försonats med sin mamma, men att pappa är det svårare med eftersom han valt att ta till flaskan… men att hon älskar honom.

          Camcam kan säkert bekräfta att detta är innehållet i slutet av boken.

            Korrekt

    Tror My är den som blev mest kränkt här

    Kan My bara avgå. Hon skriver som Anna Book ???

      Gör det Myggan! Samma dag som Stefan Löfven. Det blir stort, riktigt stort. ???

      Nja andra är mycket mer lättkränkt och instabil. Men borde inte umgås med tookisar.

      Exakt. Tror My får hjälp av Anna Book att svara folk på bloggen.

    Tycker hon ger ett väldigt långt och utförligt svar.
    Med tanke på att den som skrivit till My inte ens är en följare så förstår man ju att personen inte alls är ute efter ett svar, utan bara att medvetet missförstå och fultolka.

    Och hur man orkar bry sig så mycket om ordet tight är imponerade.

      Jag håller med dig. För det första så är hon inte ens ens följare sedan känner man i texten att denna person är ute efter My, ungefär som när man vaknar på fel sida och liksom letar efter nåt att reta upp sig på.
      Antar att det kommer massa idiotiska meddelande från knäppgökar. Jag menar, titta på denna blogg bara hahaahahahha

        Exakt. Och sen låtsas som att man bara frågar av vänlig nyfikenhet. ”Jag undrar bara” osv. Nej, du är ute efter att provocera fram bråk att dela på bloggbevakning.

          Precis så.

            Speciellt efter My skrev ”tack, uppskattas” och personen fortsätter Älta?

              Med tanke på den svada My producerade så är det nog snarare hon som ”ältade”….

        ”Lust att utveckla” eller ”genuint nyfiken” är oxå två starka indikatorer på att någon troligen (inte alltid) är ute efter att bråka.
        Inget att ödsla tid på?

          Lättprovocerad människor över lag har svårt att lägga band på sig själva och har dessutom redan innan de ens fått ett svar bestämt sig för att jag kommer inte gilla svaret. Finns gott om sådana exempel här och jag läser för att bli underhållen.
          Tyvärr dyker även en del influensers upp på linkedin. Tack och lov blir dessa inlägg snabbt anmälda och plockas ner. Men ibland hinner man läsa inläggen som håller en rätt låg nivå och det luktar jag är kränkt eller jag vet minsann bäst. Det händer ibland att förnuftiga människor ger sin syn och argumenterar för sin sak. Då blir reaktionen exakt den samma som på IG eller FB. En ädel riddare kommer till undsättning och trycker till personen som vågade fråga. Nu ska vi komma ihåg att det som diskuteras är sak för de flesta med några undantag är inte där för att tjafsa.

      För första gången håller jag med dig.

        Plötsligt händer det ?

        Exakt, aldrig hänt förut?

          Kanske kan bli en återkommande grej ?.

      Håller också med, onödig strid. Uppskattar också typ ärligheten i att inte låtsas som att skönhetsnormer har slutat existera bara för att vi önskar att de inte fanns. Tror att alla är överens om att det inte är bra att människor har komplex för vissa saker, men självklart finns det en enorm målgrupp som just vill tighta till sin kropp. Varför låtsas att så inte är fallet?

    både stark och tight…
    Jag kom att tänka på Baloo i Djungelboken som beskriver sig som ”både listig och stark”

    Detta var nog det larvigaste på länge. My använder ordet tight och oavsett om ni gillar det eller inte så kan man inte kontrollera andra människor till 100%. Tight är inget kränkande ord, så My får använda det som hon vill. Att bli kränkt över det är verkligen att vara överdrivet känslig och att vilja kontrollera Mys användning av ordet är att vara helt bortom rim och reson. Förstår faktiskt inte vad som sticker i ögonen här?

      Folk har inga vänner, jobb att gå till eller hatar sitt liv så därför dem klagar på minsta lilla. Så synd om dessa människor, innerst inne vet dem men mår för dåligt för att erkänna?

      Håller med, höll faktiskt med My här. Har svårt för hennes Anna Book-liknande sätt att skriva på, men bordet från det så tycker jag hon har en bra poäng.

      Personligen blir jag skitkränkt över hur otroligt dåligt hon uttrycker sig i skrift. När det är en så stor del av ens arbete? Helt horribelt. (Har därutöver ingen åsikt, orkade inte traggla mig igenom hela texten när det tydligen handlar om hur ordet tight har använts)

        Om hon skrev kortare svar kunde hon ta sig tid att läsa igenom det hon skriver. Ibland blir det svårt att förstå vad hon menar. Spelar ingen roll om det beror på autokorr eller slarvfel.

        Villette? Muskelärt? Lätt kränkte? Vem skriver ens så?

        Inte ens med autocorrect blir det många rätt för henne. Kan nästan tro att det är en 12-åring som skrivit hennes meddelanden. Kanske sonen som är den nya assistenten?
        Aldrig hört om någon som anlitar en PT för att få en bättre färg i ansiktet heller.

          Har hon verkligen gått i svensk grundskola? Och hon påbörjade en mäklarutbildning ?

            Men inte avslutat…

    Är det inte rätt kul att man, efter att ha sett exempelvis denna konvo, verkligen FATTAR varför Booken och My är polare? De är ju verkligen av exakt samma skrot och korn? Hahaha jag dör. Soulmates❤️

    Jag tycker konversationen kunde slutat där hon bad om ursäkt.

    En sak jag inte förstår är att hon säger att folk är så lättkränkta men sen kallar detta för en attack?

    Det här med att bemöta läsare som ifrågasätter…. ?

      Det här med att provocera influencer för ingenting….?

        Syftade mer på Camillas ypperliga sätt att bemöta hennes läsare när hon blir ifrågasatt

          Ja, snacka om att kasta bävrar i trähus.

          ?

          Aaah, de fattade inte jag! Ber om ursäkt! ?

    Men gud vilken dryg följare?

      Som inte ens är en följare ?

    My kanske inte uttrycker sig med silkesvantar men hur larvigt av den andra personen att pressa på? My svarar ju glatt och utförligt. Hon kanske har en sned syn på kroppar, många har ju det tyvärr, men jag kan förstå att hon blir lite trött när frågeställaren inte ger sig. Frågeställaren ville ju uppenbarligen inte veta varför My använde ordet tight, hen ville läxa upp My för att My gjorde det.

    Tycker inte det är konstigt att ha tight som mål eller att som PT nämna det. Däremot otroligt oproffsigt svar att sätta på sig offerkofta, påstå sig attackerad och kalla ngn för tjen med emojis efter. Bättre att bara förklara och sen slita svara eller inte svara alls.

      Ja, hon borde inte svara mer.
      My och alla andra ”kändisar” borde ha som regel att man bara ger 1 (ett) svar på varje person som frågar nåt, liksom Punkt slut. Annars kan det ju bli så att man tappar tålamodet och skriver mindre trevliga svar. Dessutom så kanske följare lär sig att ställa alla frågor/kommentarer på en gång.
      Tex C. Perrelli tillåter inte ens kommentarer, hon behöver inte det för hon har kommit så mycket längre med sig själv att hon skiter i vad random person tycker om henne, hahaha underbart tycker jag. My som har klienter svarar hon ju i privata chattar.

    Så lättkränkt!

    Att ha henne som Coach måste vara som att traska runt på ett minfält. Jag skulle nog, personligen, bli mer psykiskt utmattad än fysiskt efter en timme i samma rum som henne.

    Följaren är dryg men My är ju helt oproffsig. Riktigt pinsamt att läsa ?.

    Vilken idiot. Då menar jag inte My.

      Vilken idiot. Då menar jag My.

    Orka bråka. Vänd dig till en pt som använder rätt ord för dig då. Måste man göra en grej av exakt allting??

    Tycker synd om My, hade det inte varit för Anna Book så hade hon varit världsmästare i användandet av passiv-aggressiva emojis, och nu kan hon inte ens räkna sig som sverige-etta 🙁

    Jag förstår inte vem som anlitar My som coach för dyra pengar ?!
    Finns hur många onlinecoacher som är mer professionella, för samma pengar.
    Tror sanningen är att My lever på samarbeten på Instagram och inte som PT, men vill framstå som kostrådgivare och PT med olika floskler som hon själv hittar på Insta. Och tips från lifesum.

    Äh, jag gillar att hon använder ordet ”tight”. Om jag betalar för träning och coachning ska nog en av bieffekterna vara att kroppen blir mer tight och snygg. Vem vill ha en massa fladdrande hud och fläsk.

      Hur menar du att du kan träna huden?

        Det kan man ju inte, men man kan gå ner i vikt i lagom hastighet så man motverkar risken att få massa överbliven hud. 🙂

    Jag fattar inte hur man kan skriva så mycket fel. Stavfel och lite sån absolut, men det är ju typ ett ord i varje mening som är helt galet?

      Du har inte lärt dig hur man använder frågetecken. Vi har tydligen alla våra fel och brister.

        Och du har inte lärt dig hur man använder pottan. Vi har alla våra fel och brister.

    Hon pratar väl om ditt inlägg häromdagen, det var ju inte superhärligt direkt.

    Fast My skriver ju själv ”du får gärna ställa följdfrågor om du vill”….? ? sedan ställer personen en följdfråga och då är det en attack ?

    My är som en pekbok för barn. ???
    Hon visualiserar allt hon säger med smileys. ?✍?

      Ja, minst 3 st alltid?

    Passivt aggressivt ordbajseri av My… som ju faktiskt är sitt varumärke. Frågan som ställdes var uppenbarligen för att läxa upp My men som företagare måste man bita ihop och svara artigt hur irriterad man än blir. Man måste inte tillmötesgå men man bör för sitt eget ryktes skull vara artig och skippa massa passivt aggressiva uttryck som ”hoppas natten varit bra ??‍♀️”.

      Nej man behöver inte alls bita ihop. Det där snacket om kunden har alltid rätt är så tramsigt. Hon som skrev kommentaren till My skulle aldrig köpa pt tid från My. Hon har ett mål och det är att tjafsa med My. Tycker att My skrev ett bra svar och förklarade tydligt vad hon menar med tight och motiverade det bra. När Karen inte nöjde sig med svaret borde hon helt kort tackat för sig och avslutat. Vill hon inte bli bombad med motfrågor hänvisar hon bara till sitt första svar.
      Det händer att jag tackar nej till kunder när jag känner att vad jag än gör blir de inte nöjda. Bättre att fokusera på dem som gillar det jag gör.

        Nöjde sig med svaret? My skrev ju att hon fick ställa fler frågor. My gick i gång på alla cylindrar efter bara två frågor och skrev att det var en attack. Tänk om jag skulle svara så till de som tar kontakt med mitt företag?! Potentiell kund eller inte, hur ett företag besvara frågor påverkar bilden av dem. Min bild av Mys företag är långt ifrån positiv. Och jag ÄR en potentiell kund eftersom jag redan använder PT och är en träningsintresserad person.

          Bara för att du har en pt idag betyder det inte att du är en potentiell kund. Jag har också pt. Skulle aldrig anlita my. Och det har inte med det här svaret från henne att göra.

            Exakt det spelar ingen roll du vet redan att du aldrig skulle anlita henne. Varför då slösa bort sin tid med att tjafsa med My?

          Hon rundade av sitt svar med ett höra av om du har fler frågor. Det är inte en uppmaning att ställa fler frågor utan ett trevligt sätt att säga vi är ok. Men Karen verkar antingen inte kunna tyda normala signaler eller så var hon grälsjuk över det vanliga och var bara tvungen att veva på.

    Hon kunde ha slutat efter ”Men är långt ifrån samma sak”.
    Ha en bra dag haj.

    Folk har definitivt för mycket fritid. Herregud. Låt My skriva tight om hon vill. Alla vill inte ha sladdrig kropp och de som vill ha det behöver ju inte läsa My överhuvudtaget.

    Jag tycker ändå det var ett bra och tydligt svar av My. Många i min omkrets, som tränar en hel del, brukar också använda sig av tight för att beskriva muskler och kropp. Jag själv efterfrågade min pt om hur jag ”skulle tighta till kroppen” (ser fel ut i skrift dock) ?

    Spelar ingen roll hur fånigt det är att en ”potentiell kund” hänger upp sig på ett ord som ”tight”, du kör inte en konversation med ”kunden” inför öppen ridå så här. Som säljare/tillhandahållare av en tjänst, måste du kunna hålla dig professionell här.

      Äsch, ”kunden” ville ha bråk.
      Sen kunde hon glatt skutta till Camilla och visa hur sur och otrevlig my är när hon bara får en enkel fråga.

        Kanske, men det finns bara en förlorare i det, och det är My…

          Tror inte hon förlorar så mycket på det. Tror inte att hon hade många potentiella kunder här inne sedan innan detta. Det här nog för övrigt glömt igen imorgon.

            Ja det lär bli svårt att locka till sig nya…

              Jag tror inte att det här kommer ha så stor påverkan på det faktiskt.

      Egna företagare har all rätt i världen att be presumtiva köpare att dra åt skogen om de har lust. Rätt åt alla odrägliga Karens.

    Usch vilken mobbning som pågår härinne. Skäms på er. Orka haka upp sig på att nån råkat använda ordet tight ?

      Du har helt uppenbart inte läst igenom kommentarsfältet. Så, hörru.. börja med det, vet jag.

    Är ju uppenbart att personen i fråga bara vill bråka. Men med det sagt… svaren..? Både med tanke på hur fruktansvärt dåligt hon skriver och för att framstå som någorlunda professionell kunde hon ju bara svarat typ ”Hej! Jag har förstått att många reagerar på ordet. Det var aldrig min mening att provocera någon. För mig kan tight betyda mycket och har inte enbart med utseendet att göra. Ha det bra!”. Typ.

    Battle of the petty queens.

    En blivande kund har frågor på det man köper. Att fråga My något går inte utan att hon tar illa vid sig. My vill tjäna pengar utan att bli ifrågasatt. Mys tjänster som onlinecoach är inte värt många kronor för kunden. Hon luras. Låtsas kunna något som hon inte kan. Hon borde inte ha med människor att göra.

      Det här var ju inte en blivande kund, det fattar man ju redan i första frågan?

        Alla som vill börja träna eller tränar men har begränsad kunskap och erfarenhet är potentiella kunder för en PT. Dock inte för My. Väldigt få som skulle betala dyra pengar för att träna på hennes fjuttiga källargym och ha My som PT.
        Varför inte bara hyra in sig på ett valfritt stort gym i stan eller träna på det gym som passar kunden bäst.
        Borde nästan bli billigare än att hyra egen lokal och investera i egen utrustning.

      Lite det jag menar, du måste lägga vad du känner personligen åt sidan och svara professionellt.

    Jag tycker det är skönt att Mysan kalasar offentligt på pizza (halva tas med hem. Behöver förtydligas och förklaras). Och ser fram emot att Mysan ska få måttsydda gardiner (anar att Anna kan ha pushat för ett fantastiskt företag) och ett sladdfritt hem. Hoppas dock att Ilona eller Anna lär My om hur man bäddar en säng då det kan vara en snygg bakgrund på Instarullarna.
    För övrigt tycker jag My får tåla ifrågasättande. Som man bäddar får man ligga. Och My är uppenbart dålig på att bädda.

      Tänkte också på det, bilden när Jonas satt i soffan. Om hon fortfarande vill framställa sig som pedant med fint hem så skulle sovrumsdörren stängts. Och de brukar sitta i sängen med samma kläder de haft på typ en pizzeria. Lortaktigt. Alternativt brer man åtminstone ut lakan och täcke. Det kanske var nya städerskan som fuskade ? My ser inte så där väldans tight ut när hon håller snart 11-åringen i hand på en bild.

        Ligger det en rosa dildo i soffan?

          Tänkte också så, men det där nog hundens. Hoppas jag ?

    My måste förstå att hon kan inte svara varenda fråga med en roman i 17 kapitel. Hon framstår oseriös, desperat, har för mycket tid och för få kunder. Inte undra på att att hon blir stressad och tycker att en fråga är att attackera henne, hon ”vet” ju att nu följer tre timmars dialog med 235 svar från henne. Som ju HON SJÄLV bjuder in till. Hon måste lära sig att svara kort, pudla om det fel men sluta för fan gå i försvar i romanform!!

    Professionella människor som använder ????♥️???? sluta bara sluta!

      ? (vah) och ? (jag) som trodde att emoji är ett officiellt språk. Dock saknas ett flertal tecken innan vi helt kan konvertera över till emoji. Dags för Språkrådet och akademin att lägga på ett kol.

    Jag är mest intresserad av att få SE något av de certifikat på de utbildningar hon gått igenom. Sällan jag läst om någon som hunnit med lika mycket utbildningar som hon, florist, kost/näringslära där hon då kan göra kostplaner utifrån personers allergier mm, det vet jag är väldigt svårt och kräver en hel del av kökspersonal, PT och dessutom hunnit arbeta med det så många år och har STOR och LÅNG erfarenhet utav, trots att hon dessutom varit långtidssjukskriven i perioder? Hon är väl inte mycket över 30?

      Hon har ljugit mycket under sina 34 levnadsår. Mer lögner än jobb och utbildning.

      My har faktiskt flyttat hemifrån vid typ 13 (jmf med att hennes son är 11). Hon har världsrekord i arbetslivserfarenhet.

      Gått ner 30 kg. Efter graviditet. En bedrift-absolut, men att gå ner 30 pannor utan graviditetskilon, det är något man kan använda i sin marknadsföring för att tajta till sig.

      My kan konsten att vrida och vända på saker och tänja på sanningen. Och använda antika bilder i sin marknadsföring.

        Hon gick ned dessa kilo efter grav och sa tidigt att det gick så snabbt att ingen knappt han se hennes övervikt. Flytten var väl till familjehem eller liknande. Hon har väl skrivit om att hon bott på samma institution som Jockieboy.

      Florist är hon iaf inte utbildad till och det är väl ingen skydda titel.

    Blir väldigt nyfiken här kring påståendet att huden skulle bli tightare av träning?
    Är det en generell uppfattning? Tänker man att själva huden förändras såsom vissa menar att tex fasta skyndar på autofagin osv? Eller menar man att större muskler skulle liksom fylla ut huden? Eller tänker man sig att minskat underhudsfett skulle göra huden tightare (känns väl snarare tvärt om?)
    Även påståendet att man fåt bättre färg i ansiktet, har ni hört detta förut?

      Jag får iaf bättre färg i ansiktet. Beror väl på att man får upp blodcirkulationen?

        Är detta en tillfällig eller långvarig effekt? Låter lite orimligt att cirkulation till ansiktet/huden skulle öka, eftersom dom delarna inte arbetar mer än vanligt under träning? Vore rimligare om den ökar om man typ pratar eller skrattar mycket? ?

      Jag får aldrig sån lyster som efter jag har sprungit. Trevlig bieffekt, men tyvärr försvinner det efter några timmar. Men det plus känslan att det liksom är lättare att andas efter träning är ju underbart!

      Jag ser ut som en tomat efter träning men ser det inte direkt som en positiv grej

      Rosenserien är lösningen på allt.
      Krämer för att tajta till till exempel….

        Den där smörjan ska även göra susen för rynkor mellan bröstimplantaten. Hon kanske skulle ta en klick ovanför också.

    ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    OT med influencer-relaterat: CAIA släpper hudvård, CAIA Skin.
    Förpackningarna mycket eh, inspirerade av… ni gissade rätt, KYLIE skin

      Hur tänkte man när man hellre fyllde luckor i kalendern med ”skräp” istället för med lite fler provburkar hudvård? ?

      ok, svaret är väl att det blev mycket billigare så här när de bara behövde trycka logga på färdiga grejer i Kina, men det hade väl varit ett gyllene tillfälle att få folk att prova deras hudvård. De behöver inte ens oroa sig för att kunderna inte köper produkten i full storlek efter att de först fått prova, för säger Bianca att något är det bästa hon testat så lär följarna ändå köpa hela serien.

    Camilla, kolla denna konversation när nån ifrågasätter My s påstående om att ”hon genom åren vänt hundratals klienter från sockerberoende”…

    https://www.instagram.com/p/CVvQbv6sYwk/?utm_medium=copy_link

      Skickat dem vidare till specialistsjukvård? Hon är inte sann ljugapan.

    Jag tror faktiskt att jag sett My använda ordet tight när hon gör reklam för nån smörja som ska taighta till insida lår och mage.

      Ja hon påstår att Rosenserien har något för sladdriga innanlår ?

    Jag undrar mest vem som går till en PT med önskemål om färg. Vill man bli rödare (av pulshöjande aktivitet?) eller är det en free range av färger och former? Gul och formad som Bibbi eller kanske cylinderformad och blå?

    ”Många klienter kommer in med BARA ytliga mål! Utseende, färg och form.”

    Kränkta vita kvinnor incoming in….Har ni inget bättre att lägga er energi på än att haka er upp på ordval? Ni måste vara j*vligt bekymmerslösa om det är det här som håller er uppe om nätterna…lol

      Många reagerar inte för sin egen skull. Barn ska växa upp med detta. Därför anser många att ordval och tydlighet är viktigt för mottagaren.

        Hennes uppförande mot andra människor, nya lögner varje vecka, falsk marknadsföring. Hon lever i en tokig värld och tar inte ansvar för det hon borde. Det här är en person som inte vill någon annan väl. Hon vill tjäna enkla pengar och skiter i resten. De som tror annat har dåligt minne.

    Själv har My gjort två stycken bukplastikoperationer för att tighta till sin mage. Varför det? Hon är ju bra på att tighta till andra enl henne själv. Bluff såklart, som allt annat hon säger.

    Du blir inte automatiskt tight (till synen) för att du blir stark. Dvs vad som händer i kroppen behöver inte synas utanpå. Muskler behöver inte synas för att dem är starkare och huden behöver inte förändras. Så tycker absolut att ordet tight är fel ordval. Det ger en illusion att träning SKA synas utanpå och om det inte gör så är man inte tränad och bara svag.

    Hur är kön och speciellt hudfärg relevant?

    För nån vecka sen var många av hennes klienter ofta överviktiga och därför kunde hon inte lägga ut bild på nöjd klient.

    Nu vill tydligen klienterna framförallt ha fokus på ytan.

    En människa med övervikt tänker inte på utseendet på det viset dag ett. Jag har aldrig träffat nån som är så ologisk. Det är inte EN klädstorlek bort.

      #puckolögnarmy

    Jag tycker ju dock inte ”stark” är rätt ord heller. Man man tränar för att bli stark då tänker jag ju på folk som tränar för att bli muskliga. Många vill ju inte ha synliga biffiga muskler, utan vara just slanka/tighta/i form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.