Falsk marknadsföring av Bianca Ingrosso eller bara en liten lögn i största allmänhet?

För två dagar sedan släppte Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics en hudvårdsserie, som bland annat innehåller en ögonkräm. 
Bianca har skrivit att hon är helt besatt av den och att den är en av produkterna hon använder absolut mest.  (Klicka på länkarna för att komma till inläggen)
I går kväll svarade Bianca Ingrosso på följarnas frågor, bland annat var det en som ville veta vad behandlingen hon gjort kallas, och som reducerat hennes mörka ringar under ögonen.
Bianca svarar då att hon inte gjort fillers under ögonen på 1.5 år, utan att det man ser enbart är resultatet av bra ögonkrämer.
Det är lite intressant..
I somras visade hon nämligen upp de blåmärken som hon fått i ansiktet efter att ha gjort en ny form av fillers för att få bort ringarna under ögonen.
1.5 år eller 3 månader? Det är ganska stor skillnad, och trots att hon inte nämner Caias ögonkräm i sin frågestund, så kan man ju gissa att det är den hon menar.
Oavsett vilken ögonkräm det än må vara som hon tillskriver sitt pigga utseende, så är det fortfarande en lögn att hon inte gjort fillers på 1.5 år.

Har influencers världens sämsta minne?

 

Tack för tips!

171 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag förstår inte varför influensers har så stort behov av att ljuga.
    De är helt naturella. Trotts att de gjort diverse ingrepp, fillers, botox och annat på kroppen.

      Det disskuterade tom Pernilla hennes mamma med henne o förra veckans Wahlgrens värld och sa att hon har förändrats mycket pga alla dessa fillers och botox. Bianca å sin sida hävdar bestämt att hon är äldre nu och att endast kvinnor i hennes mors ålder har något emot henne. ???

        Fast nu hittar du på eller förvränger det hela. Man kan läsa om detta på nyhetssajter, och då sa bianca ej detta. Du får dubbelkolla lite innan du skriver och vränger.

          Laura…jo, det var i stort sett så Bianca sa…så det är ingen som förvränger nåt.
          Vad jag funderar över är varför i hela friden unga människor väljer att förändra sitt utseende så att de inte är lika sig själva längre.
          Hur kan de se sig i spegeln och tycka det är ok.
          Jag själv fick en liten korrektion (medicinskt) gjord för flera år sen och tycker fortfarande inte det är jag när jag ser mig i spegeln.
          Bianca är så ”fylld” med både det ena och det andra så hon har snart inga drag kvar i ansiktet utan skinnet ser ut som ett spänt trumskinn.
          Jag tycker det är helt ok och sunt om Pernilla ifrågasätter botoxen.
          Fler mammor / närstående borde verkligen reagera. Kanske försöka få sina döttrar till psykolog innan ingrepp görs så de får komma tillrätta med sig själva och sin skeva självbild INNAN de ställer till sig i ansikte eller kropp.
          För ärligt talat kvinnor, vi ska inte kommentera andra / varandras utseende men för i h-e .., nåt är ju fel när de tror de måste fylla och operera för att bli vackrare …. De är redan vackra.
          Vi måste även sluta gå på bluffar om skönhetsmedel mm som sägs göra underverk. Underverkens tid är förbi ..,

        När jag var yngre trodde jag också allt minsta negativt från äldre kvinnor var avundsjuka. Nu när jag är äldre så förstår jag ju att det inte alls alltid är det. Man bryr sig ju om unga kvinnor, döttrar och brorsbarn.

      Många influnesers har ingen yrkesheder. Inte undra på att man inte ta deras jobb seriös.

        När dom ljuger så mycket som dom faktiskt gör, så blir det ju svårt att minnas vad dom sagt.
        Lyssna inte på dom bara.

        Blir lite illamående av den senaste reklamen att man ska spruta kemikalier i ansiktet för att bli en lyckligare singel på hennes senaste insta inlägg för mig handlar inte girighet om ålder jag har MÅNGA VÄNINNOR i tantåldern som har köpt dig ett andra liv och lycka i Spanien alltså ett andra hem och det blir jag illamående över när det finns folk som står och eller ligger ned vid Polens gräns och kommer att frysa ihjäl

          De är migranter som betalat hundratusentals kronor för att bli illegalt smugglade in i Polen. Alltså rika människor.

            Vad sägs om att läsa EN nyhet om hur läget ser ut där migranterna kommer ifrån? Men visst vill man lalla runt i sin bubbla och blunda finns det ingen som hindrar en.

      Influencers lever sorgliga liv. Jag fattar om någon blir provocerad. Det jag menar är att hela livet är en tävling som handlar om att överträffa det man gjorde igår för att synas idag. Man behöver bevaka vad andra gör, positionera sin egen person för att höras och synas och så får man inte vara främmande för att ändra åsikt och krävs det att man måste ljuga lite för att få berättelsen att hänga ihop så är det bara att göra. Hur kan man vilja leva så dag ut dag in? Hur gör man för att hålla fast vid den man är eller går man vilse i alla olika roller man spelar och halvlögner man tvingas upprätthålla? Är lyxlivet värt risken att helt tappa bort sig själv i en mental härdsmälta?

      Inte bara influencers utan här ljugs det en hel del eller kanske mest vinklas och förvrids, se bara föregående inlägg. Helt förvridet. Bportlen mäter väl ändå besök per vecka och hon vet mycket väl att ILs blogg hade runt 1.5 miljon BESÖK tidigare och att det totalt i hennes kanaler var runt 1.5 miljon följare och hon vet ju att många andra också lagt ihop kanaler så. Lätt att blanda ihop unika läsare med besök dessutom, lätt att säga fel. Att hon blandar in sidvisnigar här som om I inte vet skillnad på unika och sidvisningar, klart hon vet det men just BESÖK på bloggen handlade det om och I råkar skriva -följare på bloggen- ist för -besök på bloggen- en liten felskrivning . Har hon visat siffror på sidvisningar så är det just det som framförts och tydligt framgått för kunder. Har hon visat unika så har hon säkert visat de rätta siffrorna för just unika men att ha ett genomsnitt antal utåt är inget konstigt eftersom siffror hela tiden varierar. Vad gäller att hon hamnade på omslaget, det är ju inte lögn hon var ju just på omslaget och hon var öppen då med att de köpt en kampanj i den tidningen, sen att de valde bild med henne på omslaget kanske hon inte visste oavsett så hamnade hon/var hon ju på omslaget oavsett att det var reklam så ingen lögn.

      Det är många lögner som kommit från Bianca, att hon och Caia-Vd;n dessutom sa olika versioner gällande kalendern – enligt Bianca så hade den blivit galet dyr om de lagt ner fullsize-produkter medan Vd M. Snabb säger att de hade kommit billigare undan om de lagt i fullsize-produkter. Ooopps, hur ska de ha det? Så nonchalanta i kritiken och mot sina kunder men sedan skriver de ”fina du, finis” i sina svar till kunder, de är manipulativa och de verkar själva skriva kommentarer som hyllar och hypar produkterna. Vad gäller detta så tror jag Bianca själv skrev frågan om vad hon gjort under ögonen så att hon skulle genom det kunna sälja deras ögonkräm genom att påstå att det endast beror på bra ögoncreme och inte på fillers. Men det är ju lögn, hon har fillers under ögonen, något hon själv sagt flera gånger och det kan man även se. Caia gör bort sig mer och mer, lögn efter lögn. Pinsamt.

        Exakt vad jag tror med. De som kritiserat el haft frågor om kalendern ignoreras totalt, men de som skriver ”woooooow fantastiskt” ( om produkter de aldrig har provat..) får svar som ”Finis” osv. Det är dessutom väldigt lika kommentarer, dvs det används samma typ av språk mm, så jag tror helt klart de sitter och lägger kommentarer själva i ganska stor utsträckning. Luftslott.

    De är inte trovärdiga för 5 öre. Eloge om ni lyckas hitta få guldklimpar blad dessa som bara säljer och kränger grejer som är äkta.

      Therese Lindgren har också förändrat sjukt mycket i sitt utseende, nya tänder, ny haka mm mm. Hamnade på några av hennes gamla videos från typ fem år tillbaka och det är en annan människa.

      Bara en fråga nu till alla Biancas fans…. Om NI var multimiljonärer och hade typ 10 olika inkomster per månad, levde på ert utseende och hade ett enormt bekräftelsebehov – hade ni nöjt er med att använda smink och huvudvärk från ett märke där en produkt kostar i snitt 199 kr typ?

      SJÄLVKLART använder Bianca massvis med andra dyra grejer och inte Caia-skräp!!!! Hon gör bara reklam för Caia. Är det svårt att förstå? Hon fyller troligen på med botox och fillers och ansiktsbehandlingar och laser i ansiktet VARJE månad för att se så tight och fräsch ut som det bara går. Hon använder troligen krämer som kostar uppemot 3-4000 kr burken, det är ingenting för henne. Utseende är allt.

      Hur någon kan TROOO att hon själv lever och nyttjar endast Caias produkter är för mig helt jävla sjukt….. Okej om man är 10 år men alla över 15 borde veta mer om världen än så. Rant over!

        Huvudvärk* = hudkräm… haha

          Hade gärna tagit en billig huvudvärk, de kanske ger med sig fortare? ?

        Det är nog ingen som tror men hon kunde ju vara ärlig med det.

          Så klart hon inte kan vara ärlig med det. Hon är ju en reklampelare. Hon är ansiktet utåt för Caia. Det är det hon får betalt för.

        Grejen är att hudkrämer ändå inte gör någon skillnad (förutom solskydd då). Så Bianca kan använda något billigt från Rusta eller La Mer, spelar ingen roll. Finns ingen ögonkräm i världen som tar bort mörka ringar, det är inte fysiskt möjligt.

      Nej inte trovärdiga alls, så mycket fejkat och de manipulerar genom att använda ord som magisk, allt är maaagiskt, alla ingredienser är magiska och alla produkter är ”det bästa någonsin och det bästa som finns på marknaden”. Möjligt att nya produkterna är bra men det är också GALET DYRT. Men de säljer genom att Bianca ”älskar” kunderna och produkterna och genom snygga reklamfilmer. Snygga förpackningar också men hur bra och påkostat är innehållet kan man undra. Nej helt klart överprisat.

    Men hon är väl också rätt bra för att förvränga sanningen för att få det att se bra ut för hennes bästa?

      Vet du, jag tror inte ens att hon fattar att hon ljuger. Så sorgligt är det.

    Minne som en guldfisk kanske ska ändras till minne som en influencer

      haha så roligt egentligen att till skillnad från andra som kan tappa minnet eller glömma saker så är allt influencers för bokstavligen talat DOKUMENTERAT för alla att se eller hitta på två sekunder ? det om något borde ju få dem att inse att de inte kan ljuga om saker utan att någon märker det! dom tror vi bara glömmer precis allt, vafan jag minns vissa gamla grejer kenza skrivit typ 2013 och gabriella joss 2015. man reagerar direkt när någon skriver något upprepande eller något man vet inte är sant. Bianca tror att vi plötsligt bara har glömt bort hur hon såg ut innan när det går att googla upp bara några klick bort ?

    Det är ju inga superimponerande ingredienser i ögonkrämen, speciellt för det priset.
    Och definitivt inga ingredienser som helt trollar bort mörka ringar. Det är inte så ögonkräm funkar… -_-

      Eller hur! Läste också ingredienserna det var verkligen inget speciellt. Har jobbat med hudvård så vet vad man ska kolla efter. Sen är det bara att gräva i Biancas gamla bloggarkiv från 2013-15 så ser man en riktigt tydlig skillnad på allt från ögonbryn, ringar under ögonen, nasibiola, kinder, haka samt käkben. Och det är fillers och botox vi pratar och inga mirakelkrämer!

        Exakt!
        Bara att titta på några gamla säsonger av WV så ser man en Bianca med ett helt annat utseende.

    Så tråkigt med alla hennes fillers… så fin utan ju… Hade paow pumpat upp läpparna igen med nya rabattkoder?

      Såg också det. Märkligt när hon gjorde sitt ”lip lift” just för att slippa spruta in fillers hela tiden… Hög kvalitet på turkoperationerna host host…

        Så blev läppen sne också

    Jag gjorde fillers under ögonen för typ 2,5 år sedan, och de sitter fortfarande kvar. Individuellt såklart men ville bara poängtera att även om hon inte gjort det på 1,5 år så är det stor chans att det fortfarande sitter kvar.

      Absolut, men så är ju inte fallet här.

        Nej det menade jag inte heller, utan var bara en kommentar på Biancas påstående att eftersom hon inte gjort fillers på 1,5 år så är dessa helt borta. Ville bara poängtera att även om hon nu inte skulle ha gjort fillers för 3 månader sen så kan man ändå inte säga att de för 1,5 år sen är borta.

      Ja precis, fillers sitter ofta kvar längre än ett år. Men folk blir hemmab linda därav filler face.

    Hon ljuger ju dessutom om att ha röstat på C i valet 2018.

      vilka röstade hon på?

        haha ignorera mitt namn hade glömt att ändra det

        Det vet jag inte. I en vlogg från 2018 säger hon att hon har röstat på Annie Lööf och att vi också borde göra det. När någon nyhetssajt diskuterade nu i höst hade Bianca tagit kontakt och påstår att det är förtal och att de ljuger om att hon skulle ha röstat C för det har hon (enligt sig själv) aldrig gjort.

          Ja det där säger allt om att hon inte är trovärdig eller pålitlig. Det där var riktigt pinsamt faktiskt. Inte klokt vad hon trasslar in sig i lögner Bianca och så många gånger har hon ju avslöjats med att ljuga också.

      Men vad spelar det för roll ??

        Hört talas om trovärdighet?

      Men Annika, tror du att Bianca öht vet vad C är eller står för?
      Eller något annat som har med politik att göra.

      Sa hos Filip och Fredrik att hon skulle rösta på Moderaterna eftersom alla hon känner gör det och de är bra. Varför de är bra kom hon inte ihåg, men hon hade vetat det tidigare /facepalm.

      Vi borde ha IQ-test för att få rösta.

        ???????

      Ha,ha, ja, det där alltså…Sen kontaktade hon Riks tjejen och var asförbannad och sa att hon förtalat henne, för hon har minsann ALDRIG röstat på Annie Lööf, sen bara, Boom, in your face, med ett gammalt inlägg där hon säger högt och tydligt att hon iaf vet vem hon skall rösta på, Jo, just det, Annie Lööf…???Vilket magplask, hon förtalar sig själv liksom?Inte den vassaste kniven ni lådan om man säger så.

    Influencers lever på att följarna har dåligt minne

      Tur att vi inte har det då. Saker de säger skriver kan alltid lätt kollas upp. På Internet finns allt sparat någonstans. ?

    Tänkte på Isabellas event igår, en lunch för branschkollegor, ett gäng influencers. Isabella kan vara tacksam att de ställde upp och kom, delade i sina kanaler osv, själv stöttar hon ju aldrig andra influencers genom att besöka deras event. Tänkte bara på att det kändes lite skevt.

      Vilka var på hennes event? Hon säger att de lyckades samla ihop 6 miljoner till Hand in Hand? Hur mycket gav hon själv? Hon kom upp i en fin klänning och håruppsättning samt en dyr väska BONTEGA VENNETA ursäkta stora bokstäver råka bli så orkar ej radera. Det jag vill ha sagt varför vill hon se ut som kunligheter på diverse galor som Prinssesan Diana ?

        För att hon tycker om den stilen. Varför har du på dig dina kläder?

          Kunde du inte komma på ett bättre svar än din härskar fråga? Sa inget om att kläderna är fula utan att hon försöker för mycket. Får lätt Monaco vibbar där ju mer man klär sig desto mer tror man att man lyckas samla in. De andra som kom på galan hur var de klädda?

            ”varför vill hon se ut som kungligheter på diverse galor som prinsessan Diana?” Jag svarade för att hon gillar den stilen, ser inte härskartekniken där..

        förstår din poäng, men jag tycker hon var snygg! stel som fan när hon skulle filma sig själv, men hennes stil tycker jag faktiskt hon nästan alltid lyckas med sen hon fick hjälp av den där stylisten. tycker hon klär sig vuxet, kvinnligt & klassiskt som passar office-livet. lite meghan markle i suits-vibbar tycker jag snarare än prinsessan diana. snyggt oavsett!

        VÄNTA VÄNTA VÄNTA. Nej. Hon har inte samlat ihop pengar till det. Det är företag som samlat in detta. Tex ”för varje såld x sp skänker vi y kr till hand in hand”. En restaurang där jag råkar vara bekant med ägaren la ut bilder från detta event. De har samlat in pengar i många år för detta ändamål.

        Kan hon sluta försöka ta cred för något hon inte ens samlat ihop själv.

          Och… läs hennes inlägg om det

          ” Sedan var det hem igen och få ett uppsättning på håret innan det var dags för Hand in Hands gala. Jag har varit ambassadör för Hand in hand i två år och var nere och besökte byn jag stöttar i Kenya. Det är en resa jag aldrig glömmer. Igår samlades 150 gäster i Vintervikens festlokal för att samla in pengar till galan. Sex miljoner kronor gav gästerna iväg tillsammans. Otroligt!”

          Hon är endast ambassadör och det var GÄSTERNA där som samlat in pengar, inte hon. Inte hennes event utan det var ett planerat event av en välgörenhetsorganisation.

      Hon kanske inte blir inbjuden?

      Såg på SVT morgonstudion igår så läste programledaren upp gällande Isabella:
      Någonstans visste jag att mitt liv inte var rimligt utan helt galet men jag spelade spelet och det blev bra innehåll till mina kanaler.

      Så sorgligt ändå att hon spelade på när hon har/hade så många unga följare också.

    Riktigt ful marknadsföring, det där. Speciellt när man tänker på hur Caia riktar in sig på unga, osäkra tjejer.

      Precis, man får hoppas att dessa tjejer har starka kvinliga förebilder som inte enbart fokuserar på ytan, utan även inre och annat viktigt i livet.
      När man ser på Bianca hon må vara rik men hon är inte lycklig det synns tyvärr. Överanvänder primers bronsers och annat hela ansiktet är inte sminkad lagom utan det bara glänser tom i tv rutan man ser att det är förmycket av det goda.

        Jag tänker att det väl inte kan vara något problem med det mörka under hennes ögon. Det är ju ingenting som syns under det ybertjocka lagret av smink? Hon ser ju faktiskt ut som en bronsstaty, konstigt att hon inte kan se det själv.

          Det tycker jag med. Om det ser ut så på bild och på TV, vad gör det inte då IRL??!En vandrande bronsstaty typ.

    Mytomaner allihopa

      Exakt du satte spiken på huvudet det är de verkligen alla influencers är stora mytomaner.

        Haha vilken rolig variant av ”slå huvudet på spiken”, faktiskt både roligare och vettigare att skriva som du gör.

        Satte spiken på huvudet???

        satte spiken i kistan?

    Det verkar vara standard att säga att man gjort det för en lång tid sedan för att få det att låta som att det bara är ens utseende som mirakulöst ändras. Fillers kan (speciellt om man gjort det flera gånger) sitta kvar hur många år som helst. Även om det kanske är ytterst lite kvar så är det liksom fortfarande fillers som gör skillnaden..

      ja hon ser ju inte ut som innan så det är ju klart hon har fillers kvar

      Tolkar det mer som att man vill ha kakan men också äta den.
      Man vill förändra sitt utseende men man vill också vara naturlig; ”naturligt snygg.”
      Vad passar inte bättre då är att skylla på att ingreppen ”gått ur” när de i själva verket underhålls eller ligger kvar.
      ”Det är såhär jag ser ut i mig själv”.
      Nej? Vi minns alla hur du såg ut i dig själv, och du var jättefin! Det är vi alla, precis som vi är.

      Det gör ont i mig att unga tjejer jämför sig med onaturliga ideal.

      Och inte heller är det bara unga tjejer som får skeva bilder av verkligheten. Även männen får det, ju vanligare ingreppen blir hos kvinnor. Unga som gamla. Att kvinnor också har/kan ha mörka ringar under ögonen, fjun i ansiktet eller hår på benen börjar nästan uppfattas som okvinnligt av män. Det grundar jag på manliga vänners uttalanden och tankar, och vad jag läser i olika forum. Det ligger helt sjuka förväntningar på kvinnor idag. Så höga att vi hellre väljer snabba och riskabla kosmetiska lösningar framför att ta oss tiden att ta hand om oss själva. Både fysiskt och mentalt.

      Det är skevt att mörka ringar under ögonen behandlas med kosmetiska ingrepp istället för vad de är; signaler från kroppen gällande sömn- och vätskebrist, tjockt blod m.m.

      Hur skevt det Bianca än säger känns det som att hon och andra i liknande utläggningar och situationer kommer undan med det. Måtte det ställas högre krav på vem vi har som förebild med tiden.

    Detta gör mig SÅ ARG! Tror hon att vi är blinda? Dumma? Varför ljuger man om något så uppenbart!? Har alltid gillat Bianca, men detta är magstarkt. Hon hävdar att hennes utseende ändrats för att hon blivit äldre, men newsflash: man får inte MER plumpad hud eller MINDRE hål under ögonen av åldrande – utan precis exakt tvärtom. Hon som propagerar framför Pernilla i Wahlgrens värld att man ska få göra vad man vill med sitt fejs (vilket jag 100 % håller med om!) borde ju kunna stå för det. Men jag antar att det smäller högre att ses som snygg än någon som har gjort sig snygg. Typ A och B-lag och att hon desperat vill tillhöra A-laget. Eller så hoppas hon att inga fler ska inspireras att göra fillers. Inte av godhet, utan snarare för att hon inte vill tävla med andra som upptäcker denna skönhetsmetod.

      Ja hon tror vi är dumma & blinda, hur har hon annars råd med lyxlägenheten i Östermalm? Folk köper hennes SK-T som är en ren kopia av andra, inte bara sminket/hudvården utan även kläderna hon ”designar”.

      Se bara på kalendern, vem 17 betalar så mycket för ”ingenting”? Många skrev dessutom att de skulle lämna tillbaka sin men ändå har ingen kommit i retur…..

        Ja, alltså de där kläderna….100% plast. Var väl många som klagade på det också, kass kvaliteten och taskigt sydda, i förhållande till prisnivån de låg på.

      Fast nu så sa du ju att hon gjort sig snygg och gör någon korkad jämförelse med a och b lag och säger att hon tillhör b laget. Kvinnor kan inte vinna, är de icke snygga tillhör de C laget, försöker de bli snygga är de i kategori B och är de bara födda snygga får de vara i det bästa laget. Patetiskt.

        JAG säger inte att det finns ett A och B-lag. Jag är rädd att BIANCA tänker så. Och min ilska grundar sig i samma sak du skrev: detta gör bara att tjejer mår ännu sämre och aldrig kan vinna. Så vi är på samma sida Anonym.

    Nu tycker jag att vi kommer ihåg den här lögnen och så skriver vi om den varje vecka. Om ett år eller två kan vi gå ner till att bara skriva om det ungefär var tredje vecka.

    Personligen tycker jag att det här är en allvarlig lögn just för att den direkt riktar sig mot konsumenter och inte företag.

      Man kan anmäla till konsumentverket för vilseledande reklam marknadsföring.

    Fast det har hon inte iof. Hon har under ögonen och i läpparna. Det är verkligen inte hela ansiktet..

      Kinderna då? Hon har fan ändrat sig överallt.

        Kinderna och kindbenen det ser man ju, helt uppenbart. Och sen botox precis överallt också. Vore så skönt om de kunde var ärliga så att unga tjejer får en korrekt bild av hur mycket som krävs, både i ingrepp och i PENGAR, inte alla som har råd att spruta in så där mycket! Sorgligt vilken onaturlig skönhetsnorm unga tjejer försöker leva upp till 🙁

          Tror faktiskt inte hon har fillers i kindbenen. Jag har mycket mer kindben och käkben än när jag var 20, har absolut inte fillers utan bara blivit några år äldre. Däremot absolut botox, fillers ögon och mun. Plus fix av tänder då såklart.
          Allt detta är ju hundra procent ok, bara kanske inte ljuga om det när man har ett smink och kräm märke….

            Fast jo det har hon ju, det ser man, stor skillnad mot tidigare. Hon har fillers i kinder, under ögon och i läppar och botox i pannan. Men själv säger hon att hon bara har fillers under ögonen och i läpparna. Botox har hon ju erkänt också. Hon är snygg men man ser ju skillnaden mot tidigare och det blir nästan lite falsk marknadsföring, dessutom så har hon ju pratat om sina dåliga hy under flera månader på senare tid men nu är plötsligt henne hud såå bra och fin när det ska säljas hudvård, mäkligt för hon säger ju sig ha använt dessa Caia-produkter länge men som sagt så har ju hennes hy varit i sämre skick enligt vad hon själv sagt. Sedan går hon ju på behandlingar så då kan hyn blir finare av det liksom. Galet dyra produkter de försöker sälja, en eyemakeup-remover för 195 kr, det kan man köpa riktigt bra för en femtiolapp liksom, dessutom skrev de fel tidigare att den kostade 325 men 195 är också galet mycket för en sådan.

            HAHA tänder?? Vad för spännande har hon gjort med tänderna då?

              Spännande är det knappast men något är gjort.

              Invisalign

              Hon har satt in grejer, har ingen aning om vad men det har hon ju berättat öppet om i många YT. Det är inget hon hymlar om. Hon har berättat att hon inte vant sig vid dom och att dom gör ont osv så vad menar du med HAHA tänder?? Hon har väl rätat ut dom. Dom pratade om det på Wahlgrens värld dessutom. Hennes mamma sa att hon kunde gjort det för typ 8000 kr men lagt ner 80.000 på det. Du har blivit blåst sa Pernilla till henne. Så tyvärr, inget HAHA.

      hon har väl gjort hakan också? den var mer som benjamins innan

    Bianca är så naturligt vacker, tycker det är tråkigt att hon känner behovet att använda så mycket fillers, botox, ingrepp som hon gör.
    Hon ser inte naturlig ut längre – i mina ögon ser det ut att ha gått över gränsen. Det är så onaturligt och konstigt när ansiktet inte rörs, när hon inte kan visa ansiktsuttryck längre… Det är bara munnen som rörs och ögonen som blinkar. Hon ser ut som en stillbild…

    Tråkigt att unga kvinnor har ett ouppnåeligt ideal att leva upp till – och att många tror att det här är idealet! Det har blivit så normaliserat…

      Håller helt med dig. Det är synd att många unga kvinnor gör filler och botox etc. De är vackra som de är, men de tycks inte förstå det.

    Hoppas alla förstår nu att hennes offerkofta är ett marknadsförings drag, hur syniskt det än må låta. Jag gillar Bianca och så coolt med allt hon lyckats uppnå – men hennes autentiska liv och känslor används för att sälja. Lets be honest about that. Vare sig det gäller kalendrar, krämer, för att slippa undan kritik under corona krisen osv. Det är i hennes favör att hon började hela sin online karriär med att vara så autentisk – med sin ätstörning, sitt mående, sitt introverta jag osv. När hon nu ber gång på gång ” snälla tro mig” så gör folk det. Motsatsen till henne är ju blondinbella där alla veta att hon byggde en fasad och karaktär där vi inte vet vad som är sant, så hennes är folk mer skeptiska och kritiska till. Fatta att Bianca influerat unga tjejer till fillers – till att nu plain ljuga att hon inte har fillers för att kunna sälja sin ögonkräm. Om någon undrar vad det är hon tänker sälja eller göra härnäst så titta på alla pr trick som Kylie Jenner gjort och ticka av dom som Bianca har tagit efter. Och se vilka som är kvar ??

    På tal om ögon och krämer och Camilla får radera om det är för ot.

    Jag har eksem runt ögonen som blir värre så snart jag är minsta stressad eller så. Just nu är en kaotisk period på mitt jobb och jag ser spetälsk ut i ansiktet. Därtill kliar det och svider konstant. Jag smörjer med kortison när det är riktigt illa men vill inte smörja ”i onödan” med det heller.

    Har fan provat mig genom hela apotekets sortiment snart. Någon som har en dunderkur att tipsa om??

      Cicaplast om du inte testat!

        Nej, när jag googlar ser jag att det är la roche posay vilket i alla fall brukar funka för mitt i övrigt känsliga ansikte. Får testa den ??

      Gå till läkaren

        De ger mig bara kortisonsalva men säger samtidigt att jag inte ska smörja för mycket med det eftersom det ändå är kring ögonen.

          Låter som perioral dermatit, fast runt ögonen. Man kan ha det. Periokulär dermatit. Man ska INTE ha kortison mot det. Säg det till din läkare. Eller gå till en hudläkare om den vanliga inte kan hjälpa dig.

            Tack för tips.

            Precis!! Aldrig kortison, det gör utslagen värre. Jag har haft Perioral dermatit ett antal gånger och det enda som hjälper är tyvärr antibitika; tetracykliner eller motsvarande.

            Ja du måste be att få en remiss till en hudläkare. Inte v.c.

            Om det er perioral dermatitt, så kan inotyol hjelpe. Ta et tjukt lag på, på kvelden da for man blir helt hvit.
            Inotyol finner du på apoteket (i baby-seksjonen tror jeg) og det kan lindre ganske fort.
            Min erfaring med perioral dermatitt er at jeg trenger antibiotika for at det skal gå bort fullstendig, men jeg har brukt inotyol under graviditeter og det har funket ganske bra.
            Ellers har Facebook-gruppen Perioral Dermatit Sweden masse god info.
            Lykke til!! Håper du får bedring snart!

          Jag har eksem på ögonlocken, under ögonen och fler ställen i ansiktet. Haft det till och från sen jag var liten. Träffat hudläkare och vanliga läkare på vårdcentralen.
          Det jag mest får är kortison klass2 (även klass3) men 3 ska man helst inte ha runt ögonen. Du har inte fått någon smörjschema?
          Viktigt följa det och inte fuska för då blir det värre snabbt igen. Jag har även allergiska eksem och då kombinerar jag med allergitabletter.
          Och även smörja med mjukgörande såklart, det man nu tål.

      Det är Öppet spår på fredag, din fråga kan väl vänta tills dess? Några extra dagar med ditt problem kan du stå ut med..

      Var bara tvungen, Sorry ? jag bryr mig ej om du frågar utan folk brukar svara det ofta när någon ställer en fråga i vanligt inlägg. Lät roligare i huvudet för rösten hade en rolig attityd? Hoppas den löser sig med ditt problem, har tyvärr inga tips att ge

        Ja visst, tänkte mest eftersom det ändå handlade om ögon och krämer? men som jag skrev så får Camilla radera om hon tycker att det är för ot till inlägget?

          Skämtade som sagt 🙂 men som du säger är det ju inom ämnet. Hoppas du får några bra svar så du hittar något som fixar problemet ?

      Vet du varför du har eksemet förresten? Kan inget om eksem så kanske inte finns någon speciell orsak men om så kan vara fallet, har du utrett det hos någon läkare?

        Jag (och både mamma och pappa) har psoriasis. Min brukar sätta sig i hårbotten och hörselgången så jag antar att det är den som har gått bananas nu. Mest less på att se ut som en röd panda i ansiktet?

          Åh, låter jobbigt!
          En bekant blev lite bättre med sin psoriasis när han slutade äta griskött, sen om de verkligen var de eller annat vet jag ej. Nu tar han någon spruta och har nästan ingen psoriasis kvar, men beror kanske på om den går på leder eller ej (om jag inte blandar ihop något nu)

            Ja mammas har satt sig på lederna och hon fick sprutor förut.

            Jag äter vegetariskt (av andra anledningar från början) och mår mycket bättre över lag. Vet att läkaren rekommenderade mamma att undvika fläsk. Även en vän med reumatism fick samma råd.

            (Men nu går jag långt från ämnet om ögon)

      Min vän har samma problem. Hon träffade hudläkare som sa att om man som liten haft böjveckseksem kan det återkomma som ögoneksem senare i livet. Hen har fått mjukgörande kräm och svag kortisonkräm. Har man tur försvinner det så småningom. ( Eksemet försvinner varje gång hen vistas i fjällvärlden)
      Hoppas du får hjälp, har tyvärr ingen dunderkur att delge.

        Hmm okej, det visste jag inte.

        Får boka en resa till fjällen då, det vore härligt av flera orsaker ? tack för infon

      Föreslå salvan Protopic. Den tog helt bort mina atopiska eksem på ögonlocken.

        Tack!!

        Jättebra tips om man, som du Camilla, inte dricker alkohol!

        (Dessutom är tipset bara bra om man säkert vet att det är just atopiska eksem, och inte exempelvis psoriasis, som ska behandlas på helt andra sätt. Eller någon annan hudsjukdom, som kräver en tredje behandling.)

        Jag använde protopic mot mina atopiska eksem. Verkligen en riktigt bra salva! MEN om man dricker alkohol börjar de områden där man haft salvan bränna/klia/sticka/svida som eld. Den som har bränt sig ordentligt i solen och sedan duschat i för varmt vatten kan relatera till känslan…

        Bästa man kan göra är att gå till en riktig hudläkare och få utrett vad det är.

          Det handlar förresten inte om att bli knakelibrakfull. Nope! För mig räckte det med två klunkar vin så började det bränna och svida som eld i ansiktet, på halsen och armvecken.

      Om du ska smörja med kortison måste du göra det som en kur. Två veckor 2ggr om dagen och sedan 2ggr i veckan i 2 veckor brukar vara rekommenderat. Annars blossar det bara upp igen. Smörj med mjukgörande två gånger om dagen, men ta kortisonkrämen först.

      För mig funkar följande:

      Tjocka lager vaselin inför natten
      Ingen rengöring, absolut inte varmt vatten
      Undvika smink när det är som värst
      Vaselin på hela tiden

      Hyaluronsyra och kosttillskott (msm, zink, magnesium och omega3). Har funkat för mig med atopisk hy, har inga eksem längre. ?

      Låter som om det också skulle kunna vara Perioral dermatit som satt sig runt ögonen. Kortison brukar ofta trigga detta så kan vara därför det inte hjälper. Gå till hudläkare och få Protopic utskrivet.

      A-kräm på hälsokosten

      Som ngn skrev, La Roche Posay har superbra grejer. Hade oxå eksem runt ögonen ett tag, tror det var miljön jag vistades i, eller ev en ögonkräm jag då använde. Så jag köpte den där bebiskrämen på apoteket (stor vit tub med grön text, kommer ej ihåg namnet tyvärr) den är superfet och är tänkt till känsliga små bebiskroppar, den innehåller inget vatten, vilket de flesta krämer ju gör och vatten kan trigga, torka ut och därmed få eksemen att blossa upp. Inget som tar bort grundorsaken till eksemen, men ger dem en chans att läka iaf, så huden kan återhämta sig.

    Mörka ringar under ögonen går inte bort av ögonkräm. Mörka ringar beror på avsaknad av fett under ögonen (därför man får tydligare ringar när man blir äldre eftersom att fettvolymen i ansiktet minskar) och ingen kräm kan smörja bort det.

      Jasså, det visste inte jag.
      Varför får man mörka ringar under ögonen när man är trött?

        För att de övriga ansiktet blir blekt.

        För då har fettet somnat och orkar således inte hålla upp huden.

        Det är för att blodet ”lyser igenom”, de med blodsjukdomar, el låga blodvärden har ju ofta mörk ringar under ögonen. Varför blodet lyser igenom är för att man, när man är trött ofta blir blekare. Själv får jag alltid mörka ringar under ögonen vid mens, pga syndaflod och antagligen då oxå lägre blodvärden under den perioden, plus blekare.

    Ögonkräm är inget man behöver alls. Helt bortkastade pengar!

    Äh det vet väl alla, att det är influensisk tideräkning som avses här och det är inte samma som vi vanlisar använder.

    Typ lite samma sätt som Bookens bastugrader.

    Så korkat av flunsor att ljuga om det mesta. Är ju bara att scrolla bakåt i deras flöden så kan man faktagranska direkt.

    Det låter som Bianca börjar prata orten. Vad har hänt? Speciellt hennes r låter väldigt mycket orten.

      Lidingöööö orten?!?

      Hur låter ett orten r? Genuint nyfiken.

      Tror nog bara att hon har svårt att uttala ord ordentligt eftersom hon har så svullen mun.

    En tjej jag följer brukar ofta beskriva sig som att idag är jag ”au naturel” när hon inte lagt på smink för dagen. Hon gör fillers i kinder, haka, käklinje, läppar och för att boosta huden + botox. Utöver det har hon tatuerat läpplinje och eyeliner i ”vingar”. Nyss opererade hon näsan, brösten är gjorda sen tidigare. ”Au naturel” ?

      Tror de själva vill tro att de är naturligt vackra. Men de är få som inte lägger märke till alla deras ingrepp.

      SA? ?

        Yes Emz ?

        Vem? Måste kolla haha

      Avfölj, Hon verkar vara rätt knäpp och oärlig.

    All charm är ju borta, det blir bara som en svullen boll.

    Det här är solklar vilseledande marknadsföring i min bok

    Nu kommer jag låta supernaiv men tack för det här inlägget – såg hennes story och trodde på henne, fick ågren över att jag testat alla möjliga krämer mot mörka ringar utan resultat

    Fast jag har för mig att Bianca sagt i en vlogg att fillers inte funkat bra för henne under ögonen, att det bara sjunker ner mot kinderna. Så nu gör hon sk skin booster istället (typ hyaluronsyra).. Så lite sanning med modifikation

      Men snälla du SER ju att hon har fillers under ögonen

      Något är det då som har tagit bort de mörka ringarna, och det är inte en kräm. Vad är skin booster? Jag blir nyfiken på att prova, skulle också vilja ta bort mina mörka ringar.

    Hoppas verkligen att alla bibbsfanpage och övriga tjejer läser detta inlägg. Så sjukt tragiskt att ljuga om en sån sak för att tjäna pengar för att marknadsföra ögonkrämen som en mirakelkräm. Fan vad förbannad jag blir, har själv brorsdotter som hyllar och ser Bianca som största idolen. Inte första gången Bianca ljuger liksom

    Hon måste ha gjort något med hakan också. Hon hade stor haka förut, precis som Benjamin men det har hon inte längre.

      nej nej det är hennes setting spray som ändrar formen på hakan 😉

        när jag använder setting sprayet så försvinner arga rynkan på mig istället, så skönt att slippa lägga pengar på botox!

          Det är maaaaagisk, hon är helt besatt av den.

    Hon säger ju i ngt avsnitt av programmet nyligen att hon har fillers under ögonen.
    Det sjukaste är dock att hon säger i samma program att hennes hundar kissar inne? Hur fan mår hundarna

      Eller hur. Fullt med kiss på mattorna. Måste ju stinka eller? Sen att de kissar inne signalerar ju att ngt är fel.

    Ok jag är 32 år gammal men det är fan ändå en stor ”note to self” om att Biancas tillsynes perfekta och släta hy är delvis tack vare annat än krämer, so to speak.

      Men snälla, hon har ju inte en perfekt hy. Det är ju helt knottrig pga allt hon smetar på sig.
      Och har du inte hört talas om filter?

        Det är oxå en grej. Att många inte tycks fatta att bilderna influencers lägger ut har filter 99% av gångerna .Vem som helst kan ju ha persiksohy med filter. Vad jag inte fattar dock, är hur man vågar visa sig ute sen, måste ju vara skitjobbigt att i verkligheten kanske inte alls ha denna persikohud som man alltid har på Insta och har många följare som man då kanske möter och som typ ryggar tillbaka, ha ha.

    Och hennes skurk till pappa rycker in och skäller på alla som klagar. Han kallar alla klagomål för hat. Har ni sett mongo jumbos imitation av Bianca? Jättebra är den.

    Får en känsla av att Bianca inte mår speciellt bra. Hon ser väldigt tunn ut. Hoppas jag har fel.

    Yes Emz?

    Som Benjamin sa,
    Sätt en bild på henne som är tagen för tre år sedan så är det inte samma tjej.

      Bredvid alltså

    När man hör hennes resonemang om E4:an i senaste WV blir man ju tyvärr inte förvånad, hon blottar sin intelligens rätt och slätt! Sen tycks hon tro att alla andra är på samma nivå eller under…

      Vad sa hon?

        Hon förstår inte hur man kan hamna på E4an både om man åker mot Göteborg och uppåt I landet från Stockholm sett.
        Det var en hel underhållande rant om det.
        Hon verkade övertygad om att E4an självklart startar från Stockholm.
        Om någon undrar hur en del stockholmare är och såna inflyttade som en själv får stå ut med att höra medan ens hemstad kallas landet, se senaste avsnittet av WV ?

          Man vad är det som folk tycker är så kul med PW eg? Kollade några avsnitt i början, tröttnade snabbt. Jag menar, det är ju kul med felsägningar EN gång, eller hur klantig man är. Hur kul är det att titta på när ngn fnissande tömmer sitt skitiga kylskåp på gammal mat? Jag greppar det bara inte.

    Hon älskar att ljuga för pengar. Är inte svårare än så. Noll moral. Den försvann i samma takt pengarna började rulla in. Skulle gärna se en influencer som istället kunde kombinera de 2. Men det verkar ju vara omöjligt.

    Tänker inte kommentera hennes utseende. Men överlag tycket jag att det är så tråkigt att 20 åringar (jag är också i den åldern) korrigerar sitt utseende så mycket. Man sätter ouppnåeliga ideal som inte går att nå utan något form av ingrepp. Att man alltid kan vara lite snyggare. Känns som att vi bara blir mer och mer utseendeintresserade. Det är jätteroligt med kläder, smink osv. Men att vara snygg, det är inte allt här i livet och sätter inte värdet på oss.

    Bianca ljuger om det mesta enligt hennes egen familj. Hon har så mycket fillers i läpparna nu att det ser helt stört ut när hon pratar. Påverkar tom hennes talförmåga, hon sluddrar. På bilder kan det se okej ut med överfyllda läppar, men irl ser det så konstigt ut.

      Men din idiot du kan inte sluddra av för stora läppar. Då kan ju inte människor med naturligt stora läppar prata rent då heller? Du pratar inte med läpparna. Hon har haft bettskena (invisilign) , då blir det att man sluddrar och läspar . Herregud

        Lina, hur gammal är du? Man pratar visst med läpparna. Det är en del av talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.