Märkligt eller professionellt?

Ni är några stycken som hört av er till mig och luftat åsikter om att My Martens, som ligger hemma och enligt egen utsago är sjuk, varvar sjukdomsbeskrivningar med reklam för ”Svensk hälsokost”, ”Rosenserien” och iDeal of Sweden .
Enligt er var detta negativt, men jag är benägen att faktiskt inte hålla med er där.

My har med största sannolikhet avtal med företagen om hur och framförallt när deras reklam ska publiceras.
Utebliven marknadsföring under Black Week kan betyda ganska avsevärda förluster för ett företag.

Så medan vissa tycker att det är märkligt med reklaminlägg när man enligt egen utsago är sjuk, så tycker jag snarare det är att vilja vara proffesionell, att uppfylla de åtaganden man tagit på sig. 😊

Hur svart är er fredag?
Min – inte alls! 😘😍

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte heller varför det skulle vara konstigt. Är ju inte ens säkert att dom är skrivna nu heller, sådant bestäms ju långt iförväg och då måste man ju självklart hålla sig till det man kommit överens om.

   Det konstiga och oproffsiga är att hon i samma inlägg blandar sjukdom och gnäll och reklam för diverse grejer. Så att…inläggen är inte skrivna vid något annat tillfälle och tidsnställda. Fattar inte att det fortfarande finns företag som är villiga att betala för reklam hos Martyren. Slarvigt och oproffsigt rakt igenom.

    Så har My alltid gjort, det är ett medvetet smart drag för hon behöver liksom att många ska läsa reklaminläggen, ju fler som läser desto mer kan hon få betalt och sen få fler samarbeten. Kom nästan lägligt att bli sjuk nu så det kom sympatier och fler kommentarer efter att det varit dåligt med det på senare tid, och efter kritiken och att hon gjorde bort sig. Nu är hon kanske sjuk men det är annars så hon brukar jobba och jag tror hon överdriver i vanlig ordning. My gör det som behövs liksom…

   Just det är ju professionellt men i övrigt är ju inte My särskilt professionell, dessutom väldigt svår att lita på oavsett vad, hon är svår att ta på allvar…. Så många tabbar hon gjort på sistone därför misstänker man ju att hon inte är såå jättesjuk som hon velat ge sken av utan att det är ett sätt för henne att få sympatier och mer engagemang i sina kanaler eftersom det varit så få likes och kommentarer på sistone, och som sagt eftersom hon gjort bort sig. Det är liksom så det brukar vara, det är mönstret, är så hon brukar jobba. Har för mig hon tidigare sagt hon tagit vaccin och nu visar det sig att hon INTE har det men ändå har hon farit runt bland folk och haft en massa folk hemma hos sig – så oansvarigt och verkligen oprofessionellt. Som sagt My är svår att ta på allvar.

    Har också för mig att hon t.o.m. visar bilder på sig med plåster på armen ihop med ord om dos 1 och dos 2..

     Hennes kompis Anna har visat sina plåster!

     Är L, Mys son, landets första vaccinerade 10-åring?

     Hon skriver min familj är vaccinerade.

    Du har för dig… och det skapar du gärna ett illvilligt rykte på. Säger ju en del om dig.

    Dessutom framför allt inte bara haft folk hemma, utan är ute o fikar på stan väldigt ofta samt är mycket ute o äter med Jonas på offentliga ställen o där är ju en stor smittorisk. Räcker med att bli smittad av att bara trycka på ok knappen när man ska betala som tusentals olika fingrar varit på samma dag, eller dörrhandtag, rulltrappeband, m.m.

  Om My vill uppfattas som professionell, så kanske hon ska tänka litet mer på sin trovärdighet.

   Exakt min tanke. Hennes trovärdighet är på noll. Man ser mönstret, efter att hon fått kritik eller gjort bort sig så kommer snyft då ska det visas sjukhusbilder osv, det ger också större engagemang och det behövde hon nu. Kom ju nästan lägligt att hon blev sjuk menar jag, men visst hon kanske är sjuk fast troligtvis har hon överdrivit det som alltid och som med allt annat. Hur som oansvarigt att åka runt bland folk när hon inte är vaccinerad, var på kalas med äldre människor bl a. My gör bort sig mer och mer…

  My påstår bestämt i sina kommentarer att djur inte kan bli smittade av Covid-19.
  😂😵‍💫

   Finns väl ingen information i dagsläget om att man riskerar att smitta sina djur eller några särskilda tips/restriktioner på hur man som djurägare ska göra när man är sjuk i corona

    Jo, det finns rekommendationer om att covidsjuka helst inte ska vara i samma rum som sina friska husdjur, främst hund och katt.

     Verkar som att det finns fall då människor har smittat djur främst hundar , som ofta är nära sina mattar o hussar. De har fått förkylningar och magkrångel och man har kunnat spåra covidvirus

      både jag och min hund har umgåtts med en vän som är covidsjuk, flera dagar i rad, men vi blev inte sjuka, ovaccinerade, men vännen är vaccinerad.

      #immunförsvar 😛

       Kanske är just för att hen är vaccinerad som du inte blev sjuk också 🙂 vaccinet minskar ju även risken att smitta vidare andra om du själv blir sjuk.

        nej, jag har redan haft covid därför blir jag inte sjuk:) Vi hade diskussionen när hen försökte få mig att vaccineras, men jag stod på mig om att jag inte behövde det eftersom naturlig immunitet är överlägsen, vännen skrattade åt mig (som alla andra) och kallade mig foliehatt, men skratta först som skratta sist haha!:P

         Men lägg ner din tönt….

          är jag en tönt som litar på beprövad vetenskap och mitt immunförsvar? Då är jag en stolt tönt, förr kallade man mig nörd, det bar jag som en krona på huvudet:)

         Jag har också varit sjuk men har inga antikroppar kvar trots det och trots att jag har post-Covid.

          antikroppar är inte allt, immunförsvaret är mer än så.

         My har också haft covid innan 🤷‍♀️ Din vän hade rätt.

          du menar samma My som tydligen ljuger om allt?

         Blir så provocerad av sånt här, jag har haft covid två gånger. Även om du fått antikroppar så går du inte 100% säker. Gå och vaccinera dig. Jag har tagit två doser nu för litar inte på att mitt immunförsvar skyddar mig från att bli smittad igen.

         Sjukt osympatiskt. Tänk om det är din dryga sida som har räddat dig från covid? Så måste det ju vara….

         ”skratta först som skratta sist haha!:P”
         Att skratta åt att någon har fått covid-19 vilket kan ge permanent skador på lungorna och hjärtat? du verkar vara en ganska hemsk människa…

   Haha, jag såg också det. Hon och SVA verkar inte ha samma information 🙃

   Perfekt för pfizer och co om nu även alla husdjur ska massvaccineras var 6:e månad för att ”undvika smittspridning”. KLIRR!

  Jag kan inte låta bli att äcklas över att hon verkar ha samma sport-bh, om hon nu febersvettats i flera dagar 🤢

   Eller så har hon flera likadana! Ingen konstigt med det.

    Precis! Jag köper gärna många av en sport bh när jag väl hittat en som jag är riktigt nöjd med.

     Så är jag med alla kläder 😅
     Hatar att shoppa men vill ha snygga kläder jag trivs i liksom. Hittar jag ett par byxor, en kjol eller en topp som har ”alla rätt” och som jag vet att jag kommer använda till vardags köper jag alltid minst två 😊

   Jag har 4 par likadan svarta jeans som jag byter imellan. Men för någon som inte vet så kanske det framstår som jag aldrig byter byxor 🤷🏼‍♀️🙃

   Men lägg av, säger mer om dig än om henne.

    Ja tydligen är jag både mer hygienisk och pedantisk än normen 😅

     Nej, bara mer dömande.

      Jag skulle fan aldrig i! ”!älska ”med någon som var ohygenisksk eller luktade.

   Herregud hon är sjuk och du äcklas över en bh…? Tur man inte har dig som vän.

    Jag personligen byter kläder när jag svettats oavsett om det beror på sjukdom eller träning (eller om jag blivit blöt av exempelvis regn) hatar blöta kläder på kroppen.
    Hade körtelfeber för X antal år sedan och behövde byta kläder (och sängkläder) typ 5-10 ggr om dagen, för att jag svettades kopiösa mängder.

     Det var alltså min man som tvätta och bytte sängkläder under tiden jag duschade.

     Visa är så sjuka att de inte ens klarar av att duscha när det är sjuka. Bara för att du mådde så bra när du var sjuk att du klarar av att duscha och byta kläder flera ggr/dag, så finns det vissa som är så sjuka att det knappt orkar ta sig till toan.

    Förklara gärna för mig trodde alla bytte underkläde varje dag. Enligt min uppfattning

     Hur vet du att hon inte har fler likadana bh:ar?

  Min fredag är inte heller svart. Jag tror som du, att My gör det hon har avtalat. Helt rätt.

   Ja, och sedan kan man ju planera innan, tidsinställa exempelvis. Det är ju en stor kommersiell vecka, så jag gissar att man förbereder en del.

    Så är det. De flesta influerarna lämnar utkast till sina uppdragsgivare redan onsdag/torsdag denna vecka, för att kunna posta ”skarpt” under fredagen.

  Håller med dig!

  Gjorde slag i saken och köpte en väska som jag suktar efter i ett år drygt! Behövde en ny då jag råka ställa min gamla på en varm platta på spisen! 🥺

  My verkar fylla år idag enligt hennes IG strories. Tycker lite synd om henne pga tajmingen med ännu ett inlägg om henne just idag, som säkert leder till negativa kommentarer både på hennes blogg och IG.

  Är det bara jag som är less på Black Week och Black Friday?
  Först plingar det i telefon för BW och sedan för BF 😝🤑😝

   Avinstallera alla utskick på telefon och mejl och låtsas som att det regnar🥰

    Ibland är det bra att kunna få erbjudanden från företag som man gillar. Men jag vill inte få alla under en och samma vecka.

  Håller helt med dig.

  Har köpt sådant den här veckan som jag ändå behöver. Bästa köpet är en satinpyjamas samt ett par örhängen jag suktat efter i ett halvår som var nedsatta från 600 till 400 kr. Är sjukskriven för cancer så behöver varenda rabatt jag kan få.

   Behöver?! Satinpyamas och örhängen?

  Det enda erbjudandet som lockat mig är Bookbeat i en månad för 1kr, så det ska jag lyxa till med!

  Inget inlägg om att Amanda Schulmans sminkpalett ser ut som en kopia av Caias? Har dom samma fabrik?

  My är den sämsta reklampelaren, alltid sjuk, sunkig och slarvig.

   Sök på ordet sjuk på hennes blogg och se hur många träffar som kommer upp. Rimmar illa med Måbra.
   Hur och när ska det vända för My?

  Ja om man har den typen av arbete så måste man ju planera för eventuell sjukdom etc och ha inlägg skrivna sedan innan. Man har mycket frihet i hur man lägget upp jobbet men också ansvar för planeringen helt själv. Tycket det är met oproffsigt när någon försvinner helt ett tag pga personliga orsaker, har man ingen som kan hjälpa en så får man ju planera för ledigheter själv.

   My har tidigare svarat att hon planerar och förbereder sina sammarbeten i förväg. Men nu skrev hon att hon missat flera sammarbeten under Black Week pga hon blev sjuk, så det verkar variera.

    Vissa samarbeten kräver nog mer. Tex att hon skall spela in ngt specifikt, få ut och ta bilder etcetera. Och alla kanske inte är bokade långt i förväg heller

     Sist tog hon en bild på produkter hon skulle promota från sitt badrum. Inte krävt så mycket engagemang. De flesta andra sammarbeten hon lagt upp sista tiden verkar vara återanvända gamla bilder.

      Hur kan någon betala för att My ska lägga upp flera år gamla bilder på produkter?

  Inte särskilt svart. Har endast köpt en klocka på 50% som jag spanat på sen i somras. Lite för dyr och hoppades att den skulle reas under bf, och vad glad jag blev’😊

  My ljuger sig gul och blå.

  Hon påstår att hon inte kunnat vaccinerat sig mot Covid-19 på grund av medicinska skäl då hon höll på att dö som barn då hon fick penicillin. Nonsens. Vid vaccination i samband med överkänslighet ges då mer övervakning än vid en sedvanlig vaccinering, och med beredskap utifall en anafylaktisk reaktion skulle uppstå. Hon hävdar även att på grund av ökad risk för blodpropp kunde hon inte vaccineras. Nonsens, nonsens. Pfizers vaccin ges i det fallet.

  Hon säger också att hennes son är vaccinerad mot Covid-19. Åter igen, nonsens. Inga barn under 12 år vaccineras än så länge.

  Så trött på inlägg om My….😴

  En oprofessionell person som My Martens kanske ska sluta upp att vara reklampelare!
  Varumärket My Martens är så sargat och skadat sedan hon gjorde reklam för sexleksaker i samma forum där sonen fluktuerar. Jag kommer aldrig, ALDRIG, att köpa något från företag som personen i fråga gör reklam för. 👊 Aldrig!!

   Där håller jag med dig fullständigt, minns detta inlägget också o blev chockad, så väldigt olämpligt. Om man har barn bör man väl tänka sig för vad man gör reklam för, sexleksaker? O sedan skriver hon mycket om hur många skolor hon fått byta pga mobbing, är kanske till största delen hennes eget fel att det uppstår mobbing när man som förälder är omdömeslös o gör glatt reklam för sexleksaker.

  Läs hennes senaste inlägg på hennes blogg där hon i princip ber människor fara och flyga för att de ifrågasätter hennes påståenden.

  En mer otrevlig människa får man leta efter.

   Du menar det om att de ska sätta sig och rotera på en kaktus? Någon kommentar har varit otrevlig, men även de som försöker reda ut lite i hennes något emotsägelsefulla kommentarer måste åka kaktus.

    Exakt, det är helt sanslöst vad gränslös människan är.

    Hon kallar folk för mupp, dumma i huvudet mm.

   Snart är hon i klass med väninnan Anna Book. Opps! Skillnaden är att det My häver ur sig till sin följare skadar hennes varumärke = inkomst mer än Anna Book som inget har. Farligt då My ska vara varlig med vad hon skriver på sociala medier eftersom det kan finnas anställda, representanter från företagen hon har avtal med.

  Du skriver ett sympati inlägg för My nu?! I hennes inlägg finns det många saker som du inte granskar kritiskt!, som hon ”påstår”. Som du utger dig för att göra.

  Rent allmänt gäller alla influencer som är sjuka o samtidigt jobbar o skriver på sina sociala kanaler, skulle ngn screenshotta taxt o bild och om en influencer t.ex uppbär sjukpenning o försäkringskassan får reda på detta, så blir man anmäld om försäkringskassan får in anonyma tips, o detta gäller alla influencer som ev. uppbär sjukpenning. Bra att veta för alla. FK granskar alla anonyma tips som inkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *