Modelejonet Zara Larsson

Lite längre ner i det här inlägget så kommer ni förstå varför jag blev så till mig av den här rubriken. 
”Modelejon”… tihihih….

Allas vår Zara Larsson har tagit till Instagram för att beklaga sig över faktumet att hon alltid tycker sig vara så jäkla trendig i sitt huvud, men att det alltid slutar med att hon klär sig som…tja…en potatis.
Igenkänningen är total.
Som tur väl är så finns inte alla dina och mina mode-katastrofer förevigade på en röd matta någonstans, men den turen har inte Zara Larsson.
En av hennes följare påminde henne nämligen om hur hon såg ut på röda mattan till smygpremiären av Lejonkungen, sommaren 2019.

Lejonkungen? Modelejon? ??

Zaras förklaring var att hon inte hade någon spegel hemma, ingen yta alls att spegla sig i.
Det kan jag köpa, men hade hon heller ingen fungerade lampa? Ni vet, ljus?
Klädde hon på sig i totalt mörker?
🙂

Det ska bli min ursäkt för alla potentiellt kommande modemissar. 
”Nope, sorry, inget ljus, ingen spegel. Var glada att jag ens är här! ??”

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Självdistans kan vara en av de charmigaste egenskaperna ?

   Håller med, när kändisar kan skratta åt sig själva blir de bara mer mänskliga i mina ögon

  Hon spelade i Skellefteå i lördags, helt fantastisk!

   Zara i Sara! Legendariskt

  Jag då, med inte en uns trendighet i mina vener, tyckte hennes kombo var fin.

  Det var tillräckligt udda för att passa ihop liksom.

  Men som sagt, att jag gillar det kan ju vara ett tecken på att det är ”blä”

   Exakt vad jag skrev ju!

   Jag är ju inte alls lika hipp och trendig som du Anonym 09.59, ditt lilla modelejon, grrrr 🙂
   (och då även Katarina 65)

    oj vad nedlåtande det lät när jag läste min kommentar i mitt huvud, inte min mening, tycker bara modelejon är ett så gulligt ord.

  Hjälp!
  Jag har alltid läst alla mina bloggar genom bloglovin. Nu när jag bytte telefon så finns inte den appen kvar? Hur tusan läser man alla bloggar nu på ett och samma ställe?
  På bloglovin är ju alla samlade och jag får notis när någon uppdaterat.
  Hur läser ni bloggar?

   Fastnade aldrig för bloglovin så jag går bara in på varje blogg genom safari??‍♀️

   Feedly, samma grej som Bloglovin! Saknar dock Bloglovin..

    +1 på Feedly

  Att klä sig i mörker kan bli tokigt.
  En känd svensk företagsledare berättade att han i sovrummets mörker en tidig morgon klädde sig inför en tjänsteresa.
  Att han inte tände belysningen berodde på hänsyn till den sovande hustruns fortsatta nattvila.
  Väl anländ till Arlanda upptäckte företagsledaren att han klätt sig i smoking dock med färgad skjorta och mönstrad slips.
  Han fick avverka tjänsteresans första dag så klädd. Det lär ha gått bra och väckt munterhet bland de annars så seriösa människorna han träffade 🙂

   Finns det något tristare än företagsledare och deras kläder.

    Trist men ack så stiligt

  Haha ”vi” klär oss så fruktansvärt fult? Kan inte folk bara klä sig som de vill? Jag älskar och trivs i grunge-stilen och skulle känna mig ohyggligt obekväm i tighta klänningar, sexiga (objektivt) kläder och superfixat hår.

   Problemet här är att Sverige är så otroligt känsligt när det kommer till trender att det inte finns något annat att köpa än det som är trendigt. När converse skor var trendigt hade ALLA det, när vitt vitt vitt var inne fanns det knappt inte ens möbler i trä att köpa. Nu är det förstora, fula kläder som är inne och då är det den uniformen vi klär oss i ? jag klär mig i klassiskt feminina kläder och just nu får jag betala mycket för sådana plagg, men så kan jag använda mina kläder i mer än ett par säsonger med innan det trendiga blir otrendigt.

    Va? Finns väl ett överflöd med feminina kläder och alla andra typer av kläder typ överallt i stan (bor iofs i Sthlm)? Du kan absolut se ut som tant Blondinbella, tant Ebba von sydow och Billie Ellish idag, lovar. Både NK, H&M och Zara har sånt. Och på nätet hittar du ännu mer…

     Tant Blondinbella? ? Säga vad man vill om Isabella Löwengrip men jag tycker att hon klär sig oerhört snyggt och elegant.

      ?

    Internet is your friend 🙂

    Håller såå med! Sverige-uniformernas land. Ironiskt nog är vi ett av de mest demokratiska och ”fria” länderna i världen och skulle ju kunna klä oss precis hur som helst var som helst. Vi har tex inget uniformstvång i skolor, vi behöver inte dölja oss i religiösa plagg osv, ändå ser alla likadana ut på gatorna. Kräks på denna enorma trendängslighet. Nu skall alla ha enorma herröverrockar, ja, då ser man det på varenda influenser och tjej på gatan. Var kommer denna ängslighet från? Går man ut på gatan i tex New York så är garanterat ingen klädd som en annan. Denna ”Scandi” stil som anses stilren är ju bara så aptrist, just nu:all beige från topp till tå. Samma med inredning, ett tag skulle alla ha blågröna väggar med lister & allt i samma färger med mässingsdetaljer..snark alltså, zzzzzzzz

    Jag handlar lite överallt, typ från Levis, Carhartt, H&M, Gina, osv, helt normala ställen. 🙂 (Jula har btw grymt sköna skjortor).

   Tycker svenskar klär sig bättre än typ de flesta, i snitt. Går på Stockholms gator och tycker det är nästan ”häftigt” hur bra vi ser ut. Så mycket snygga människor här. Håller absolut inte med.

    Håller med. Häftigt. Lite hårt. Men absolut inte snyggt eller med finess.

   Svenskar är ju kända för att klä sig hyfsat snyggt? ? inte feminint och sexigt, men välklätt skandinaviskt 🙂

   Med ”vi” trodde jag först att du syftade på din familj haha!

   Nej, jag förstår inte att grunge inte ses som fint /snyggt av någon annan än de som har det. Jag har sett ut såhär sedan -91 typ. Det gör de flesta jag känner. Sen att det kommit någon form av boom på senare år där folk köper flanellskjortor och spökar ut sig i Nirvana-tshirts fast de är födda efter 2000 kan jag tycka är lite löjligt. Då blir det helt plötsligt en trend som de snart släpper.

   Sen är det ju jättekonstigt att säga att jag som klär mig i en objektivt ful stil svarar, jag menar 99% av de jag känner ser ut som jag, vanliga jäkla Levisjeans, rutiga skjortor, stickade tröjor, mössa, Dr Martens eller Converse osv, alltså enligt mig snygga och normala kläder.
   Hade du frågat någon av de jag känner så är det din stil som anses som ful, du förstår väl att någon som inte gillar sexigt, tight och feminit själv inte tycker att din stil är fin?

  Det är ju bara trender, inom 10 år har modet antagligen förändrats drastiskt igen. Kommer säkert en slags ’nyklassicism’ inom det klassiska kvinnomodet inom de närmsta 30 åren. 🙂

   Jag hoppas att vi utvecklas från detta med trender och inser att man kan hitta sin egen stil så att man inte behöver köpa och slänga kläder som är trendiga och otrendiga. Problemet med allt som blir trendigt är att det snart blir otrendigt igen.

    ?

  Är med dig här. Förfasar mig över Molly Sandén. Så otroligt vacker och snygg kvinna, men klär sig nu för tiden alltid i ENORMA kavajer med illasittande byxor?! Why??

   För att hon tycker det är snyggt antagligen?

   Hon har ju ascool klädstil!

   Älskar hennes klädstil. Det passar henne såå bra tycker jag.

  Ja modet ni är så okvinligt och fullt tom dom med snygga kroppar ser förjävliga ut!

   ? ?

  Inte jag heller ?? ser bara de berömda framför mig varje gång ?

  Håller med om att modet nu med alla lösa superstora kläder är extremt fult och vi kommer förmodligen se tillbaka på den här tiden och undra hur tusan alla kunde gå klädda såhär. Sjukt vilken påverkan trender har!

  Jag kan bara hålla med. Samtidigt som jag tycker synd om henne, så fort jag hör eller ser hennes namn så är det allt jag tänker på….

  Hahaha bara jag som typ gillade det?? Det hon hade på premiären. Ser inte alls att det är så hemskt, hon bar liksom upp det. Sen så tillhör jag också den typen som älskar oversize.

  Var ser ni alla superstora kläder?
  Jag ser bara tighta fula ribbade klänningar. Små toppar och fula bikinis med underboob deluxe.
  Tycker ”alla” går i svintighta träningstights så rumpan syns extra mycket och med matchande topp till som visar allt utom brösten.

   De där tightsen med croptop till gärna i beige så man ser naken ut. ?

    Eller hur. Så fruktansvärt fult mode ?.

    Fattar inte hur beige kan vara en så stor färg här med tanke på att många har exakt den färgen naturligt under vinterhalvåret och därmed ser ut som en sjukhusrumsvägg

     ????

  Håller med! Vad Hände Liksom? ?

   Man undrar ju! Finns ju videofilmer också. Så galet.

    ?

  Samma här ? ”glad” för hennes skull att nästan inga medier skrivit om det och att inte så många verkar veta om det. Men det var verkligen det enda jag tänkte på när man såg alla stories från hennes turné.

  Inte jag heller! Men tycker SÅ synd om henne. Hon ska väl inte skammas för vad hon gör på sin fritid såklart. Men det måste vara fruktansvärt jobbigt att så många vet och har sett det mest privata. Trots att det finns gott om folk som gör liknande.
  Tur att det är en stark tjej!

  Haha va? Är ni verkligen så ärrade & pryda? Couldn’t care less, är inte ett dugg förvånad att hon (som så många andra vanliga mänskor) tagit spicy bilder till ragg och pojkvänner. Dessutom har mänskan inte direkt en kropp att skämmas för ⌛️ Get over it, tantjävlar ❤️

   Inte så pryd, men numera när jag ser henne så får jag automatiskt ont i rumpan

   Hon får göra vad hon vill men hon är full av dubbelmoral. Blir intressant att se när hon får bära blöja. Kanske hon gör redan vem vet.

  Jag måste säga, eftersom detta handlade om Zara L, att jag tycker hon är en supercool katt, samhällsmedveten och kör sitt eget race. Vågar sätta ner foten i en bransch som säkerligen inte är helt lätt att vara ung kvinna i. Tycker hon borde vara den unga tjejer skall ha som ”idol” (om man nu nödvändigtvis skall ha ngn) mycket hellre än typ Bianca Ingrosso som verkar ha noll koll och bara uppmuntrar till konsumtion.

  Oj, menar ni alltså att ni tagit del av så integritetskänsligt material av en kvinna som spridits av en man som hämnd? Hoppas ni fattar att det är ni som är de äckliga och att ni också är okej med det även när det gäller någon i er närhet. Skämmes tamefan.

   Kan inte bry mig mindre. Om hon är så korkad och tar sådana bilder & filmer och laddar upp de till molnet får hon skylla sig själv. Hon är full med dubbelmoral och går ut med hur hon under inga omständigheter anser att tjejer ska kolla på porr. De bilderna som har läckt ut är bilder med intresse från porrindustrin redan.

    Men s-nälla, ”skylla sig själv”? För att nån tagit privata bilder i sitt privata album och privata konto på molnet? Som nån utomstående, totalt obehörig, hackar & läcker? Det är väl ändå ett integritetsintrång och brott man är utsatt för då?

  Älskar Zara <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.