Samir Badran hoppar av TalangDet är ju lite intressant, särskilt med tanke på att jag trodde att Samir hoppade av Talang för längesedan. ?‍♀️
Jag hade blivit jätteförvånad om han helt plötsligt dök upp i rutan igen, i sin roll som en smula tillknäppt sidekick till Pär Lernström.

Samir lämnar alltså inte bara Samir & Viktor bakom sig, utan även sin roll i Talang, för att bli mäklare, men misströsta inte. 
Han har nära på 550 000 följare på Instagram, och om han använder sitt konto kommersiellt, exempelvis i sitt nya yrke som mäklare, så kommer han vara fortsatt intressant för Bloggbevakning. ?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nån som vet om man får snabbare svar på klamydia test via 1177 än annat provtagningsställe? Har panik!!

   Inte svar på din fråga men använd skydd nästa gång?

    Vad tillförde den kommentaren? Lite sent för det nu.

    Fast nu vet ju inte du om det var frivilligt sex från mig och killen eller om det var ett övergrepp det handlade om?

   Du får snabbt svar på 1177, håll ut ??

   Och vad har du för symptom? ?

    Inga alls men har haft tidigare en gång och blivit behandlad men glömt ta tabletter två dagar

     Ah okej, men då får du ha tålamod. 1177 brukar vara snabba som tur är ?

   Köp hemtest

  Gör något åt reklamen!! Ska man tvingas se en reklamvideo varje gång kommer jag sluta läsa denna blogg.

   Adblock. Det räddar liv. ??

    Ska man behöva ha det för att kunna läsa en blogg?

     Kompis jag har 4st olika adblocks för att läsa denna bloggen???

     Det jobbiga med adblocks är att dom spärrar vissa sidor helt, typ blocket, och då måste man stänga av, går man sedan in på andra sidor igen med adblocks avstängt och sen sätter på dom igen innan man rensat cookies och allt så upplever jag att adblocken inte fungerar lika bra på den hemsidan.. jag kan ha fel om någon teknisk läser detta, men de är min upplevelse. Jag lever för att slippa reklam in my face? särskilt instagram, jag har inte sminkat mig sen pandemin startade och jag vet inte längre om det är en hint när jag får upp sminkvideos eller om algoritmen tagit ledigt under pandemin..

     Men adblocks, som sagt, fyra st här, lär väl välkomna en femte snart ??

    Vilken app är bäst? I app-store verkar det finnas många olika. Jag har iPhone ?

     Adblock, orange text svart bakgrund. Kostar 25kr. Den tar all reklam på min iphone, även reklamen i spel ?

   Vad använder ni att läsa med? Ser inget sånt via mobilen

    Inte jag heller! Funkar fint för mig.

    Jag har en iphone 11, med både popup och adblocks och skulle jag stänga av de så får jag upp massa popups och reklam och annonser och gud vet vad.. spännande att det inte är så för alla, vi kanske har gjort något som lett till att vi numer enbart ser ur som dollartecken så därför maxas reklamen ?? omg köpt något via annons såklart! Fan man ska aldrig klicka på någon länk ????

  Gör något åt reklamen!!!! Ska man tvingas se en reklamvideo varje gång kommer jag sluta läsa denna blogg!

   Men Annie, skjut in dig på appstore eller motsvarande för android. Ta hem adblock-appen, det löser ditt problem. Jag har ipad ich iphone, funkar finfint, aldrig reklam öht.

   Konstigt. Jag får inte upp någon video och jag har inget adblock

  Har iPhone 11 PRO och hela min skärm blockas av någon svart reklam. Måste scrolla långt (låångt) för att komma vidare. Vill ej ladda ner adblockers på min telefon och tycker inte heller det ska behövas för att läsa en blogg ?

  ”Tillknäppt” är inget jag skulle kalla en fd. PH-deltagare som Samir Badran ?

  Han fick ju 30 sek tv- tid per program sammanlagt. Så skulle snarare säga att han fasades ut av produktionen än att han slutade självmant. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  OT: i senaste avsnittet av Ursäkta säger de att en stor influencer råkade lägga ut en bild/video där en laddtallrik syntes i bakgrunden. Vilken influencer var det?

   Ja jag vill också veta!! Så nyfiken ?

  Kan komma som en chock men i flunsornas värld är det mer vanligt att bruka kokain än inte. Jag vet med 100% säkerhet att det till den senaste temafesten (70-tal) beställdes mängder med det vita pudret

   Sorry menar den där det var 80-tals tema

    Haha var väl ändå 90-tals tema, eller?

     Nope 80-tal se Isabellas outfit

  Förlåt tant.. Men vad är en laddtallrik? Ett serveringsfat med knark? Är det nått man beställer in på fest, lite som tapas fast med knark istället för småchark, räkor och kryddiga ostar?

   Precis så. Upplagda sk. streck med kokain färdiga att snorta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.