Lovisa Worge hoppar av skolan och lanserar nytt företag

Lovisa Worge har svarat på lite frågor på Instastory och berättar lite om hur framtiden bland annat ser ut.

Planen var att hon skulle plugga till civilekonom på Handels, men efter en termin så fick hon ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till.
Ska vi gissa att det har med Bianca Ingrosso att göra?
I fråga två svarar nämligen Lovisa att hon och Bianca kommer avslöja sitt nya företag snart, och att hon är SÅ taggad på att få dela detta med följarna.

Den bästa resan hon varit på var i somras när Bianca hyrde ett litet nätt hus i Palma i två veckor.
Samtidigt älskar hon att ha tråkiga dagar, där hon inte riktigt har några planer, men ändå verkar få en himla massa saker gjorda, av svaret att döma.

Hon tränar tillsammans med sin PT, och har så gjort i ett år nu.
Hans studio ligger i Vasastan och det är inte honom ni ser i bakgrunden av bilden.
Avslutningsvis åker hon inte skidor, utan snowboard.

Jag (Camilla) åker stjärtlapp.

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Korkat att inte ta examen.

   Har förresten inte Bianca surat över att Louisa började plugga?

    Bianca verkar vara helt besatt av Lovisa…

     Förstår inte varför.

   Man kan ju alltid ta upp studierna igen sen.
   Tycker inte att man ska vara så rädd för att hoppa av och byta bana om det känns mer rätt.

    Handels hade iaf tidigare en begränsning på hur lång tid man hade på sig. Vill minnas fem år för kandidatexamen, undantaget föräldraledighet eller sjukskrivning.

     Om det nu var handels hon började på.

      Det var inte handels. Det var Stockholms universitet

      Jaa pluggar själv på handels och hon läser inte där och man kan inte ens läsa en civilekonomexamen där, man kan ta en kandidat eller en masterexamen, vi erbjuder inte civil
      // klar med mastern om ett halvår!!

       Exakt vad jag skulle skriva. Läser kandidat på handels atm och man får inte hoppa av för jobb, endast för ytterst sällsynta livshändelser. Hoppar du av handels för jobb får du inte komma tbx.

     Så kan det säkert vara där. Finns ju på andra skolor också. Och kanske var det inte rätt utbildning. Vad vet jag.

     Lite enkelt att tycka att man är korkad för att man inte tar examen. Kanske dyker upp något bättre för en under tiden, man kanske vill göra något annat, det var inte rätt osv. Behöver inte vara korkat. Mer korkat är väl att fortsätta med något fast man inte vill, bara för att man tror att man måste avsluta allt man påbörjar.

      Absolut! Jag tycker inte man är korkad om man inte avslutar, framförallt om man bara läst en termin. Menade mest att det inte alltid bara är att fortsätta senare.

       Man kan dock ofta plocka ihop kurser och ta ut en kandidat/magister vid något universitet utan att läsa på ett program. Då är ju ändå kurserna man läst till nytta även om man inte kan fortsätta det specifika programmet.

   Fast hon var ju lååångt från examen…

    Ani Who AB. Bolaget registrerades 2021. Bianca och Lovisa tillträde som styrelseledamöter den 1 oktober 2021. Verksamhetsbeskrivning; postorder och internethandel.

   Vissa chanser får man vara en gång skolan finns kvar! Hon kommer bli miljonär oavsett! Korkat hade varit att inte tagit chansen!

   Bianca sabbar LW’s studier.

    LW:s studier på svenska.

   Absolut inte. Snälla sluta säg sånt här.

   Detta var sånt jag växte upp med att höra, konstant! För mina föräldrar var examen det absolut viktigaste i livet. Jag slet och kämpade mig igenom flera års plugg, hatade varje sekund av det men kände inte att det fanns andra alternativ.

   Min man å andra sidan, han växte upp med föräldrar som hade en helt annan attityd. Han hoppade av LTH efter 2 år och startade eget bolag, som nu är ett av Sveriges mest framgångsrika. Så vänner: Får ni en sån här chans, TA DEN! Studierna försvinner inte. Det kan däremot en once-in-a-lifetime möjlighet göra.

  Är faktiskt riktigt nyfiken på vad de håller på att koka ihop. Vad tror ni att det är?

   Nyfiken men kommer högst troligtvis inte köpa.

    Gissar på ett tv program..

   Det är ett smyckesföretag. Google ”Ani Who” så står det att både bianca och lovisa står med i företaget

   Caia Swimwear :p

    Exakt. Det är väl bara att kolla igenom vilken typ av produkter och idéer som medlemmarna i familjen Kardashian säljer för att få en fingervisning om vad Biancas nästa projekt blir och hur produkterna kommer att se ut.

    Haha nej tror faktiskt detta är smycken och hårprodukter. Däremot är jag 100% säker på att Bianca är lite extra ivrig efter att skaffa barn för att kunna starta en Caia Baby 😉 precis som hennes inspirationskälla Kylie.

    Swimwear vore ju ”smart” ur deras synvinkel – då har de en legit ursäkt för både avklädda reklambilder OCH utlandsresor i tid och otid. Sen att vi vanliga människor använder Max två bikinis per 5 år är kanske inte medräknat…

     Jag är ovanlig då som har fyra bikinis och tre baddräkter som jag varierar mellan. Jag gillar badkläder.

   Mode och accessoarer! Skräll! 😂

  Om jag fattat rätt så var det en kandidat i företagsekonomi på Stockholms universitet som Lovisa gav sig på.
  På Handels i Stockholm läser man på kandidatnivån ett av två bundna program kallade Business & Economics resp
  Retail Management. Utbildningen är hårt spärrad med antagningspoäng liknande de till juristlinjen och läkarlinjen.
  Har för mig att man kan kalla sig civilekonom när man genomgått det fyråriga masterprogrammet.

   Civilekonom är fyra år, en magister, och på handels är det treårig kandidat och sen tvåårig master, dvs. fem år totalt. Civilekonomutbildningarns var vanligare/standard förr men nu är bachelor + master vanligare på universiteten/högskola.

    *civilekonomutbildningar

   Ja civilekonom brukade vara det gamla fyraåriga programmet, innan det blev uppdelat på kandidat+master på de flesta lärosätena. Men det är ingen skyddad titel.

    Det är ganska rörigt nu för tiden men här förklaras vilka olika utbildningar som ger ”rätt” att kalla sig civilekonom:
    https://www.akavia.se/for-dig-som-ar/ekonom/ar-jag-civilekonom/

     Enda som är säkert är att hon inte läste på Handels, utan kurser på SU för att hon inte kom in på programmet.

   Är det Stockholms universitets ekonomiutbildning man kommit in på hade jag nog också tagit chansen att tjäna massor av pengar och sen avslutat vid tillfälle. Den är ju inte särskilt svår att komma in på och väger inte lika tungt i ett CV som handels. Hade varit mer kluven om jag gick på handels, som också har fler regler kring hur lång tid man har på sig att avsluta…

  Det är väl Mys tidigare gym hon tränar på, som Mys tidigare kollega tagit över nu.

   Japp det är Myggans gym eller ja före detta. Där tränar även Anitha Clemence och Linda-Marie Nilsson med Cederberg som PT.

   Är My på gymmet nu ? Var det inte bara typ en vecka sedan sambon fick covid?

  Det lär ju vara något extra, tror inte att Lovisa skulle hoppa av en sådan utbildning för nya träningskläder eller liknande.

   Du överskattar.

   Eller kan det vara att hon inte klarade utbildningen så kom detta som/är ett passande svepskäl?

    Efter första terminen är det väl rätt så vanligt att en viss del av studenterna hoppar av. Antingen för svårt, inte vad man förväntade sig, inte vad man vill osv. Man räknar med en viss del avhopp när man tar in studenter.

   Efter första terminen brukar det ske en sorts utrensning, de som inte riktigt orkar med utbildningen brukar hoppa av efter termin 1.

  Hon hoppade inte av Handels, det var SU hon pluggade på.

   #camillamedfaktakollen

   Nej det var Handels

    Handels har ingen antagning i januari.

     Har hon inte läst den här terminen? Dvs med antagning i augusti?

       Och sen Handels, om jag fattat rätt. ?

        Ja men hon slutade väl plugga efter en termin och började aldrig på Handels? Är det inte det ditt inlägg handlar om?

        Hon gick SU, men ”tänkte” gå Handels

        Hon läste aldrig på handels (varken förra läsåret eller under hösten), vi som läser kan se alla studenter som varit registrerade i en databas och hon finns inte med där 🙂 Hoppas det förtydligar

        Handels har endast antagning på hösten, och tillåter även inga medräknade kurser från SU, utan då får man börja om från början. Förstår att det är rörigt, men det är en STOR skillnad!

      Hon började med studierna på Stockholms universitet i våras.
      Vet inte vad Lovisa har för gymnasiebetyg men skulle hon med säkerhet veta att hon kunde bli antagen till Handels till hösten 2021 så förstår jag inte varför hon skulle slösa bort en termin med företagsekonomi på SU.

       Exakt.
       I en av Biancas vloggar satt Lovisa och lyssnade på en föreläsning. Jag vet med säkerhet att den inte var från Handels (utan att gå in på detaljer). Undervisningen på kandidatprogrammet sker dessutom, sedan något år tillbaka, på engelska.

   Det pratades om Handels i flera av Biancas vloggar . Jag har även fått för mig att de kanske har varit båda , vid olika tillfällen? Ingen aning . Vet att hon på någon story typ frågade ” någon som läst *blabla* på SU ?

  Varför upprepar du (Camilla), det som står på en persons instabild och sen skriver du samma i text nedanför bilden? Funderat på detta…🤔 Varför skulle jag vilja läsa samma text 2 ggr?

   Det är inte alla som kan läsa text i bild som du kan, och den här typen av text i bild går heller inte att syntolka. Därför skriver jag ut den så här så att fler ska kunna ta del av inläggen.

    Tack för svar. Superbra! Då har jag lärt mig något nytt 😀.

   Är ju inte meningen att du ska läsa två gånger 😅

    Haha, tänk om jag skulle missa något i den ”andra” texten. Nyfiken i en strut🙈

   Tycker att det är jättebra när man läser på mobilen. Då blir bilderna så små och man måste hålla på att zooma in om inte Camilla skrivit vad som står. Uppskattar att slippa det 😊

  Någon skrev vad det var för bolag här för ett tag sen då det var registrerat på allabolag, tror det var kläder

   Accessoarer 🙂

  Finns ingen mer ointressant person än Lovisa Worge tycker jag. Möjligtvis Antonija Mandir.

  Sitter hunden och bajsar i bakgrunden på gymbilden?

   Det ser onekligen ut så! Älskar att något med det här inlägget faktiskt uppmanade till att ta en stund för analys och reflektion. Istället för att spegla sig/fota/filma i åmande positioner så skulle hon kunna ta en promenad med hunden

   😂😂😂Fräscht

   Har då aldrig sett en hund bajsa med benen så tätt ihop.

  Lättare att tänka i högskolepoäng när det gäller examina, än studietid, eftersom den kan variera:

  Grundnivå:
  – kandidat, 180 hp

  Avancerad nivå:
  – magister, 60 hp (dvs totalt 240 hp)
  – master, 120 hp (dvs totalt 300 hp)

  Såg på Mys blogg att Lilleman kanske inte kunde flyga till sin pappa för dimma på landningsbanan. Och att risken fanns att planet behövde landa någon annanstans. Jag hade personligen aldrig skickat iväg mitt 10-åriga barn om den risken fanns.
  Och fatta så jobbigt se sitt barn gå iväg till planet sådär (även om hon är van nu). Mitt hjärta gjorde ont när jag såg det. Ludvig gör det riktigt bra. Han är fasiken en modig kille, dels som verkat klara av byta skola så pass bra, klara av flyttningarna och sen våga resa ensam.

   Hans mobil hade gått sönder också, hade haft kvar honom om jag var My

    Det kan ju vara så att pappan väldigt gärna vill träffa sonen nu, och personalen låter ju honom veta om något strular. Barn som flyger själva behöver inte fixa allt på egen hand, de får hjälp av kabin- och markpersonalen.

     Nej det vet jag, de blir omhändertagen. Men vad händer om han blir sittande på en annan flygplats. Osv
     Jag som mamma hade varit SÅ orolig.
     Tycker i allafall han är riktigt modig.

      Blir han sittande på en annan flygplats så har de koll på honom där med och på hur han ska resa vidare.

       Och ensamresande barn brukar prioriteras när resenärer bokas om till nya flighter. En vuxen kan man alltid boka in på ett hotell till dagen efter om det behövs.

       Klart de har koll på honom. Men hur skulle det kännas. Det är det jag menar.

        Planet kunde inte landa så han är snart i Täby igen.

        Men vadå… handlar väl inte bara om vad som känns bra i ”mammahjärtat” heller.

    Du tror inte att flygpersonalen har koll på honom? Att dom tex har numret till hans pappa?
    Mycket finns att gnälla på men överdriv inte.

   Planet cirkulerade över Kalmar men kunde inte landa så han fick åka tillbaka till Bromma.

    Näää vad tråkigt! Hoppas han kommer iväg imorgon istället till sin pappa!

  Både Lovisa och Alice Stenlöfs fd chaufför, fotograf mm Lucas Armando Feola ska börja i nybildade bolaget Ani Who AB som Bianca startat med bl a grabbarna från Beauty Icons/Caia alltså Mikael Snabb och Jesper Matsch.
  VD i nya bolaget är Tomaj Sangchi som grundat Tom Hope. Så verksamheten kommer väl att bli något som han kan ratta.

   Mode och accessoarer! Skräll värre! 😝

  Undrar om det är Bianca som alltid pröjsar när de reser, hyr hus mm. Sorgligt isf, oavsett miljoner på banken måste det kännas skit att alltid vara den som betalar, de andra som åker med är väl inte direkt fattiga heller..Blir liksom som att köpa sina vänner.

   Varför tror du så nåkt om folk?

    Därför att Lovisa skriver ”Bianca hyrde ett hus” (vilket jag då tolkar som att hon betalar) och har vid andra tillfällen hört liknande.

     Ja huset hyrde Bianca. Men varför måste du bry dig om det?

   Hon bjussar nog bara de som har varit där för henne.

  OT Varför lägger Gabjoss ut bilder på sina barn där de är nakna? Att det bara skrivs om vissa som exponerar sina barn när andra kommer undan kommer jag aldrig att förstå 🤢🤦‍♀️

   Fast visst har detta ämnet dött ner litegrann eftersom just gullungarna bland flunsorna exponerar sina barn minst lika mycket som de mindre populära flunsorna.

   Tycker dock inte du ska skriva ut här att hon gör, onödigt att bidra till att fel personer klickar sig in där nu

   Vi borde ta efter Frankrike där.

   Jag undrar samma sak. Hennes barn nakna. Varför vill hon visa upp dom på det sättet? Hade det varit en flunsa på Camillas ’kritisera lista’ så hade detta blivit påpekat för länge sen. Och ofta. Personligen tycker jag att Gabriella är en av dom mest cringe på alla plan.

  Är det hennes hårfärg efter att ha hon gjort slingor två gånger per år?!?!
  Då är jag avundsjuk.

  Handels och SU är ju två helt olika grejer. Handels kräver bra betyg, och bla VG i Matte D på min tid, vet inte vad det är nu. Tror inte Lovisa läste natur på gymnasiet? SU:s kurser kommer väl typ alla in på?

  Utbildningen på Handels tar 5 år! Förmodligen kanske hon insåg att hon inte skulle klara utbildningen o därför hoppade av. För man hoppar inte av en sådan utbildning annars för en plastig yta.
  De som studerat 5 år på Handels, får jobb sista terminen redan av stora företag o är så eftertraktade att de kan begära vilken lön som helst.
  Nej, Lovisa insåg nog att hon aldrig skulle klara en sådan tuff utbildning.

  Dessutom är Bianca inget bra varumärke längre sedan de gjorde stort fiasko med sin 3000 kronors julkalender med plastigt smink för småflickor.

   Ahahahahahahahahah

   Utbildningen på Handels är inte fem år! Vi har redan avhandlat och diskuterat detta ämne tidigare i kommentarerna. Har du läst dem?

   1. Lovisa har aldrig och kommer aldrig att läsa på Handels
   2. Den är på tre år.
   3. Utbildningen är inte tuff, bara tuff att komma in på.
   4. Man kan absolut inte begära vilken lön som helst, de flesta har en halvrisig ingångslön på fint företag och får jobba röven av sig och har kanske 70 K efter några år, precis som vilken konsult som helst inom en attraktiv bransch i Stockholm (IT, finans, fastigheter etc).
   4. Tycka vad man vill om Bianca, men miljonerna flödar. Ekonomiskt slår ett samarbete med Bianca vilken utbildning som helst.
   5. Vet inte vilken verklighet du lever i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *